دوستان لطفا کمک کنید.نقل قول:
Printable View
دوستان لطفا کمک کنید.نقل قول:
سلام دوستانیه هدفونه تو گوشی بهم معرفی کنید توی رنج 90تا 100 تومن برای گوشیم.سبک موسیقی هم راک و متال هست.بیسشم قوی باشه دوست دارم میدونم با هم نمیخونن...دی یه هدفونه ibeats monster توی یکی از فروم ها برای فروش گذاشتن با قیمت85 تومن به نظرتون خوبه؟راستی یکی از دوستان میخاد بره کیش،اونجا ارزون تر نیست؟من یه بار دیگم زحمتتون دادم که برا رفیقم درخاست داده بودم.اگه کمک کنید ممنون میشم.
بله نامداران نمایندگی سنهایزر هست.نقل قول:
کاملا سلیقه ای هست .بیشتر بیس قوی دوست دارن ولی خوب کسانی هم هستن که کلا از بیس خوششون نمیاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
نگفتین فول سایز اشه یا داخل گوشی؟
برای فول سایز akg k44 و creative hq1400 و pioneer se-m390
و برای داخل گوشی creative ep830 ,creative ep660 ,panasonic hje 350
بیتسی که مورد نظرتون هست تقلبیه بجای اون میتونین sennheiser cx271 با بیس قوی رو تهیه کنید.نقل قول:
پس ep630i بگیرم..ضرر نمیکنم؟ 39 تومننقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز.
من دنبال هدفون درون گوش می گردم. اگر ممکنه راهنمایی کنید.
قیمت 100 با دامنه 20.
برای موسیقی پاپ و کلاسیک و راک البته نه هوی متال مثلا در حد اوانسنس.
klipsch s4 شنیدم خوبه. ولی تاحالا جایی ندیدم. توی ایران گیر میاد؟ اگه آره قیمت چند؟
اگر هم مدل های دیگه معرفی کنید ممنون میشم.
دوست ندارم صداش تیز باشه. Ep-830 کریتیو گوش دادم صداشو دوست ندارم. باس تیزی داره.
سلام
میدونم که اینجا معمولا به مشاوره های با بودجه زیر 100 تومان آنچنان توجهی نمیشه. ولی ممنون میشم من و راهنمایی کنین.
من بعد از یه سال اومدم دارم میبینم که باز هم ep630 رو پیشنهاد میکنن !! یعنی بعد از یه سال هنوز یه هدفون خوب نیومده به جز این ؟؟
این رو بگم که 2 دفعه هم از شما دوستان راهنمایی گرفتم تا حالا که یکیش همون ep630 رو پیشنهاد کردین و من تا حالا 3 تا ep630 داشتم و این آخری که دیگه پاره شد خوشحال شدم ! چون دیگه خسته شده بودم حسابی میخواستم یه چیز به جز ep630 ep830 بگیرم.
خوب این از مقدمه ! بریم سر اصل مطلب
ایرفون (تو گوشی) با بودجه 40 تومان
1- من سبک خاصی گوش نمیدم ولی بیشتر پاپ و در بعضی مواقع خاص! سایکو گوش میکنم . که حالا زیاد مهم نیست .
2- دوست دارم که هیچ صدایی تو گوشم نباشه و صدای بیرون رو نشنوم. همون مترو و اتوبوس و ...
3- پلیرم گوشی Htc One S هست که Audio Beats هست کارت صداش و این ep830 حس میکردم کم میاره و حق مطلب رو با این گوشی ادا نمیکنه.
یه پاناسونیک دوستان معرفی کرده بودن چند صفحه پیش از قیافش خوشم اومد . میگم حالا بهتر از ep630 نبود عیب نداره ولی مورد تایید شما دوستان باشه حتما . (مدل تو ایرانش )
**************مهم مهم مهم*******اینجا ایران است**************مهم مهم مهم************************تمام مشاوره هایی که انجام میشه ارزشش از بین میره وقتی که : این همه تحقیق ریویو وقتی که بری هدفون رو با ذوق و شوق بخری و بعد بفهمی که یه هدفون فیک یا حتی های کپی که یک دهم هدفون اصلی هم روش کارنشده رفته تو پاچت ( حتی از نمایندگی !)
من حتی یکی از راهنمایی هایی که اینجا واسه هدفون گرفتم با بودجه 150 تومان هدفون SkullKandy بود که واقعا هم هدفون خوبیه ولی یه دونه فیکش رفت تو پاچم که صداش حالم رو بهم زد و بعد از 4 روز خراب شد .
من حاضرم یه هدفون farasoo اصل داشته باشم ولی یه هدفون Beats by Dr. Dre !!! تقلبی (حتی های کپی یا هر چیز دیگه ای ) رو گوش ندم .
پس خواهشن اگر ممکنه هدفونی رو که پیشنهاد میدین بگین از کجا بخرم که فیک نباشه . چون با این وضعیت افتضاح الان حتی یه نمایندگی ورمیداره هدفون اصل میده یه نمایندگی هدفون تقلبی
*********************************************اساتید لطفتون رو از بنده حقیر با این بودجه حقیر دریغ نکنید.
با تشکر
سلامنقل قول:
شما میتونین از هدفونهای panasonic hje350 و hje300 و یا از هدفونهای pioneer که البته صداشون رو نشنیدم و یا با کمی افزایش بودجه از هدفونهای audio technica تهیه کنین.
تمامی هدفونهای نام برده شده در خیابان جمهوری موجود هستن و میتونین قبل خرید تست کنین تا با هدفونی که به صدای مورد علاقتون نزدیک هست رو تهیه کنین.
در ضمن این هدفونها اورجینال بوده و بهمراه گارانتی عرضه میشن.و خوشبختانه در این رنج قیمت هدفونهای اصل و بدل رو براحتی میشه تشخیص داد هم از ظاهر و هم از صدا.
سلام . یه هدفون بی سیم معرفی کنید تا نهایتا 100 تومن .... کیفیت و دیتیل توی پخش خیلی واسم مهمه .... همه جور موسیقی هم گوش میکنم (پاپ ، راک ، هاوس ، بلوز و ....)
یه چیزی بگید که توی بازار راحت پیدا بشه .... چند روز پیش دنبال akg k44 بودم ولی پیدا نکردم ....
سلام.نقل قول:
اتفاقا" اگر صفحات تاپیک را به دقت مطالعه کنید متوجه می شوید بیشتر مشاوره ها در حدود 100 هزار تومان هستند.
یک مدل هم من معرفی می کنم:
مدل Klipsch S3 را شما می توانید با گارانتی آرتافرورد در مجتمع پایتخت خریداری کنید و خیالتان هم از بابت اصل بودن راحت باشد.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
اگر جزئیات و کیفیت پخش برایتان مهم است بی سیم بودن را بی خیال شوید.
از برند AKG مدل K77 مناسب است.(در مورد پیدا شدن نظری ندارم.) در ضمن این مدل و K44 و K99 بیس قوی ندارند بلکه بیس متوسط رو به ضعیف دارند.
همچنین می توانید از Audio-Technica SJ11 استفاده کنید. این مدل بیس قوی تری دارد و از نظر Soundstage از مدل بالا بهتر است.
از مدل Pioneer SE-M390 هم می توانید استفاده کنید که بیس قوی دارد و از نظر کیفیت هم در سطح مطلوبی قرار دارد.
در کل اولویت با مدل دوم است.
بدون شک برای آماتور ها هدفون های داخل گوشی In-Ear مناسب تر هستند. در صورتی که تصمیم گرفتید هدفون داخل گوشی تهیه کنید Klipsch S3 و Audio-Technica CKM50 مناسب هستند.
اگر بر بی سیم بودن اصرار دارید و حاضرید بی سیم بودن را فدای کیفیت کنید، از مدل های فیلیپس تهیه کنید و یا مدل بلوتوثی Nokia BH-503 را استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام.با توجه به مطالبی که در مورد هدفون sennheiser cx271 خوندم مجاب شدم که افزایش بودجه بدم.دوستان تا 140 تومن بهترین گزینه میتونه klipsch s4 باشه؟فروشگاه اینترنتی معتبری که با گارانتی بفروشه یا ادرس جایی در تهران رو اگه معرفی کنید ممنون میشم.
سلام به همه
می خواستم یه هدفون(مدل روی گوشی) تا 70 تومن بگیرم.در مورد هدفون ها هم تخصصی ندارم ولی می خوام صدا رو با کیفیت بالا منتقل کنه.معمولا از کامپیوتر و لبتاپ و موبایل برای فیلم و انواع موسیقی استفاده می کنم. خودم هم یه دونه رو پیدا کردم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خواستم ببینم از لحاظ کیفیت چطوره و با این بودجه چیز بهتر دیگه هست یا نه.در ضمن بیس هم برام مهمه.باتشکر
سلام به بچه ها ی فروم
هدفون برای موزیک و بازی با کنسول می خواهم وصلش کنم به اسبیکر که صدا ازش بگیرم به کنسول وصل بشه رابط میخواد درسته سخت میکنه کار
خودم هوفون های فیلیبس با سیم تو سایت شکوفا دیدم جالب بودند بودجه هم فعلا تا 50 تومن ( چیزی بیدا میشه ؟) زیاد نمی خواهم هزینه کنم
این هد فون ها به بلیر وصل می شوند ؟ باتری خالی نمیشه یا بلیر مثلا سونی e015 صدای این هدفونها در می اورد؟ یادم رفت اول بگم از این headband ها می خواهم بزرگ ها
یچیزی که به گوش فشار نیاورد و حساسیت هم ایجاد نکند مثلا استفاده کنیم 1 2 ساعت یا بیشتر
جنسشم باید چرم باشه درسته بهتره این ابری ها بدم میاد باره میشه
در کل من وارد نیستم چه برند و مئلی خوبه شما بفرماید ( اگه کسی از رشت هست ادرشم pm کنه مرسی یا چیزی بگید که در رشت گیر بیاد و اصل باشه
رو بودجه من توجه نکنید بیشترم هزینه میکنم ولی اگه چیزی هست تا 60 خوبه دلیلی نیس تا 100 بگیرم درسته مگر اینکه صداش شاخ باشه:31:
سلام دوستان.
من یه هدفون(داخل گوش) برای ایفون میخوام که بیس بالای داشته باشه و کیفیتش صداش خوب باشه.بیشتر هم رپ گوش میدم.
شما چی پیشنهاد میدید؟قیمتش طرفای 50 باشه 10-15 بالا پایین فرقی نداره.
هدفون ایفون من خوشم نیومد چون زیاد بیس نداره و گوشمو اذیت میکنه(از نظر سایز تو گوش منظورمه).
این هدفونای beats high copy چه جوره؟اونا رو بگیرم بهتره یا مدل های دیگه؟
خودم یه سرچی کردم و ep-630i پیدا کردم.به نظرتون برای من خوبه؟
تو سایت چاره که خوده نمایندگی شاب تاییدش کرده زده 39 تومن با 12 ماه گارانتی.سایتش مطمئن هست؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم.
سلامنقل قول:
این هدفون کرتیو قدیمی نیست ورژن جدیده؟ اخه قبلا گرفته بودم 18 تومن فکر کنم
بنظرم سونی بخرید خودم ex32 35 یادم نیست یکی از اینا دارم 27 28 گرفته بودم خیلی از ep630 بهتره
4 سال بیش یا بیشتر یکم . تو همین فروم دیدم این بیشنهاد میدن گرفتم ولی دیدم جالب نیست دادم به یکی رفت :6:جو
گیر شدم
بعد سونی گرفتم خیلی تو گوش خوب فیت میشد و صدای خوب و .... بلیرمم سونی هست
کرتیو تو گوش خوب نمی موند جنس لاستیکش خوب نیست اول گفتم شاید عادت ندارم ولی این سونی گرفتم فهمیدم گوشم درسته مشکل از هدفون بود :31:
سرچ کنید ببینید چه ورژنی از ex اومده و نسبت به بودجه بخرید
بست های اخر خوندم این سنهایزر با کیفیته ؟ از فیلیبس بهتره؟
از چه قیمتی هدفون های فول سایز داره؟ میشه از فروشگاه نامداران خرید تلفنی کرد قابل اعتماد هست؟ اخه فقط تو تهران نمایندگی فروش داره
سلامنقل قول:
هدفون hd25 قيمتش حدود ده برابر مبلغي هست كه عنوان كردين.
با بودجه مورد نظر هدفون با بيس خوب ميتونين pioneer se-m390 رو تهيه كنيد.
موفق باشين
هدفونهاي فيليپس چندان كيفيت خوبي ندارن كه پيشنهاد نميشه.نقل قول:
براي مورد استفاده شما با بودجه مورد نظر بهترين گزينه akg k44 هست.
سلام .بله ep630 هدفون خوبيه و بيس قوي هم داره .گارانتيش هم معتبره.با افزايش بودجه ميتونين هدفون sennheiser cx271 رو. هم تهيه كنين با گارانتي نامداران.نقل قول:
بله نامداران معتبره و هدفونهاي سنهايزر اصلا قابل مقايسه با فيليپس نيست.نقل قول:
این هدفونای بیتس high copy چه جوره؟نقل قول:
مدل ibeats گیرم اومده 75 تومن.میارزه نسبت به قیمتش؟
من تو سایتهای خارجی که نگاه کردمep630i طرفای 35 دلار زده ولی تو سایت چاره زده 39 تومن.اصله؟
ولی cx271 قیمتش تو چاره با سایت های خارجی یکی بود.
در کل شما از بین ep630i و cx271 و ibeats high copy کودومو پیشنهاد میدید؟
این مارک معتبره akg ؟
اول برای موزیک میخام همه سبک متال و pop و .... و بعد هم برای بازی که به اسبیکر وصل کنم
بلندی سیم میشه اضافه کرد با تبدیل افت بیدا نمیکنه دسته بازی که بی سیمه ولی هدفون :13:
کلا ته بلندی اینا چقدره هدفون های فول سایز 1.4 متر ؟
زیر 100 تومن چیز خوبی هست؟ چه مدلی بهترینه مثلا اگه 50 تومن باشه یکی 80 ولی کیفیتش بالاتر باشه بهترین معرفی کنید
اگه نه کیفیت ها تو این رنج یکی هست خب ارزونتر رو.
جنس گوشی چیه؟ ابری که نیست ؟ بعد باره بشه. حساسیت ایجاد نکنه و کلا رو گوش خوب بمونه فشار نیاره
یک سوال مهمی دارم این فول سایز که نمیشه به بلیر وصل کرد میشه؟ تو این فیلم ها رو مبل لم میدهند با هدفون اهنگ گوش میدند چی میکنند به cd man وصل میکنند؟
راهی هست با این هدفون ها بتونم اهنگ گوش بدم ؟ این امب چیه برتابل هم مگه هست؟ چنده؟
'گارانتی هم داره معتبر که مطمعن باشم اصل میدن یا اصلا فیک هم داره؟نقل قول:
این قیمتش چنده؟
سایت معتبری هست خرید کنم قیمت خوب تگه میشه pm بدید
مرسی
آقا اگه قیمت s4 و فروشگاه معتبری توتهران یا فروشگاه اینترنتی که با گارانتی این هدفونو عرضه کنه دارید پخ کنید.لطفا...
سعی کنی در صورت امکان جنس های کپی و تغلبی تهیه نکنین.نقل قول:
cx271 تفکیک بالاتری بنسبت ep630 داره.
فعلا که تقلبی نداره خدا رو شکر از هر کجا تهیه کنید مشکلی نیستنقل قول:
[QUOTE=fk_u;7209413]
بله کاملانقل قول:
این مارک معتبره akg ؟
مشکلی نیست برای سبک موسیقی مورد نظر و با اسپیکر سازگاری داره.نقل قول:
اول برای موزیک میخام همه سبک متال و pop و .... و بعد هم برای بازی که به اسبیکر وصل کنم
[QUOTE]نقل قول:
[بلندی سیم میشه اضافه کرد با تبدیل افت بیدا نمیکنه دسته بازی که بی سیمه ولی هدفون :13:/QUOTE]
حتما افت خواهد کرد ولی بستگی داره محسوس باشه یا نه.
برای هر هدفونی متفاوت هست ولی مال این مدل akg به اندازه کافی بلند هست.نقل قول:
کلا ته بلندی اینا چقدره هدفون های فول سایز 1.4 متر ؟
بهترین در هدفون وجود نداره یا اگه باشه بالای 30 هزار دلار هست البته بعید میدونم اون هم بهترین باشه.نقل قول:
زیر 100 تومن چیز خوبی هست؟ چه مدلی بهترینه مثلا اگه 50 تومن باشه یکی 80 ولی کیفیتش بالاتر باشه بهترین معرفی کنید
جنس پدها چرمی هستن .برای اینکه فشار نیاره دسته هدفون قابل تنظیم هست.البته اگه سر بیش از حد بزرگ باشه حتما مشکل زا خواهد بود ولی بعید میدونم همچین سر بزرگی وجود داشته باشه.نقل قول:
جنس گوشی چیه؟ ابری که نیست ؟ بعد باره بشه. حساسیت ایجاد نکنه و کلا رو گوش خوب بمونه فشار نیاره
سوال چندان مهمی هم نبود ها میشه به پلیر وصل کرد فقط ممکنه با تمام توان درایو نشه .کاره خاصی نمیکنن لم میدن و از موسیقیهاشون لذت میبرن دیگه حالا محدودیت نداره میشه cd player باشه یا گوشی یا یه setup فوق العاده.نقل قول:
یک سوال مهمی دارم این فول سایز که نمیشه به بلیر وصل کرد میشه؟ تو این فیلم ها رو مبل لم میدهند با هدفون اهنگ گوش میدند چی میکنند به cd man وصل میکنند؟
معمولا هدفونها برای موسیقی گوش کردن هستن.هدفون شما نیاز به امپ نداره ولی اگه بخواین خوب میشه استفاده کرد.امپ پرتابل از حدود 200 هزار تومان شروع میشه ولی خوب معقولهاش از 300 دلار شروع میشه.
سلام
مرسی از جوابتون
بست قبل خوندم یکی از بچه ها گفت باس k44 و کلا akg خوب نیس متوسط ضعیفه قوی نیس pioneer بیشنهاد داد هدفون pioneer خوبه؟؟؟
akg بس ضعییفتر از pioneer هس؟ این دو مارک گارانتی خوب دارند مثل سنهایزر؟ گارانتی که تو ایران بدرد نمی خوره فقط مطمعن بشم اصل میخرم بماند که همین شرکت ها هم خودشون د ز د ند
یچیزی بیشنهاد بدید که خوب باشه نسبت به قیمتش
صفحه قبل اون دوستمون pioneer وudio-Technica SJ11 بیشنهاد داد؟ راحت گیر میان یا گارانتی خوب دارند ؟:13:
اگه قیمت حدودی مدلی که بیشنهاد میدید بفرمایید ممنون
منظورم این هس که اهم فول سایز ها زیاده درست و مصرف باتریشم زیاده وقتی به بلیر وصل میکنیم اصلا درسته به بلیر وصل کنم؟ از این سونی e015 دارم
سیخ باید بای سیستم موند تا اهنگ گوش داد
اگه بلیر صدای این فول سایز در نمیاره یا باتری زود خالی میشه راهی هست برتابل موزیک گوش بدم از این in ear خسته شدم موزیک با فول سایز خوبه:8:
سلام
من برای موبایل N97 یه دونه هدفون خوب که کیفیت صداش خوب باشه تا سقف 50 هزار تومن می خوام
دوستان چی پیشنهاد میدید؟
اساتید محترم مثل اینکه با ما قهر کردن...بخدا روانی شدم.این لامصب هیجا پیدا نمیشه.به ارتافرورد هم زنگیدم گفتن نداریمو نخاهیم داشت...اقا هرکس تهران یا کیش جایی سراغ داره بگه ما هم مفیوض بشیم...
سلامآدوتان من برای لپ تاپ با ویندوز سون و تبلت اندرویدی یه هدست بیسیم bluthoos مدل enzatec h501 و نوکیا ۵۰۳ دیدم...کدوم یکی پیشنهاد میکنید؟
کیفیت صدا و شارژ دهی خوب مهمه...
البته انزاتک ظاهرا مموری هم میخوره...
کسی این مدل تست کرده؟کیفیت و کاراییش چطوره؟
به نام خدا /سلام به دوستان گلم مخصوصا آقا سالار عزیز،تو این مدت که پست ندادم به یادتون بودم و مرتب برای لایک کردن و خوندن مطالب مفید دوستان سر میزدم،و البته دوست داشتم پست هم بدم ولی با توجه به اطلاعات کم بنده حقیر هر آن چه به ذهنم میرسید اسپمی بیش نبود.
و حالا هدف از ارسال این پست ،اطلاع دارم که این بخش مربوط به mp3 player نیست ولی با توجه به مطلع بودن دوستان ،ترجیح دادم همین جا مطرح کنم.
از نظر بودجه محدودیتی ندارم ولی دوست ندارم بیشتر از 200000 تومان باشه! هندزفری من از نوع داخل گوشی است (mdr_ex 1000 سونی ) و دوست دارم که پلیر مورد نظر کم حجم هم باشه و مورد دیگه این که نیازی نیست فایل های تصویری رو پخش کنه و تهیه اون هم ساده باشه دیگه نمیدونم باید چه اطلاعاتی بدم ،اگر موردی هست لطف کنید بگید تا با یک سوال دیگه باز هم مزاحمتون بشم،موفق باشید، یا علی.
سلام فک می کنم COWON J3 یا مدلای دیگه ی COWON مناسب باشه (بسته به نیازتون) تو ایرانم پیدا می شه.نقل قول:
قیمتش الان دقیقا نمی دونم ولی تا چند ماه پیش نزدیک 270 تومن بود (J3)
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز .شما لطف دارين.
راستش در مورد پلير پرتابل يا mp3 پلير تو همين سايت فوروم تخصصي هست كه اتفاقا اساتيد اونجا اطلاعات خوب و كاملي دارن ولي براي اينكه بهتر راهنمايي بشين چند نكته هست كه مهمه و تو انتخاب مناسب بسيار موثر هست .
١.اينكه صداي هدفون شما تقريبا فلت هست و نه سرد و نه گرمي داره بنابر اين انتخاب پليري كه صداي سرد يا گرم داشته باشه تو صداي كه از هدفونتون خواهيد شنيد تاثير زيادي داره كه بايد با توجه به سليقه اي صدايتون انتخاب بشه.
٢.پليرتون بايد توان درايو هدفونتون رو داشته باشه.تجربه اي كه از اين هدفون دارن نياز به توان زيادي براي درايو شدن داره .البته با پلير هاي معمولي درايو ميشه ولي براي تفكيك بيشتر ،imaging,و soundstage بهتر نياز به امپ هست.
پليري كه دوست عزيز معرفي كردن يكي از بهترين پلير cowon هست كه صداي فلتي داره.
ولي در كل از فوروم پلير سوال كنين خيلي بهتر نتيجه خواهيد گرفت.
موفق باشين
سلامنقل قول:
بالأخره بعد از دو هفته فرصتی پیش اومد تا پستمو دنبال کنم
خیلی ممنون از راهنماییتون
مدل های پیشنهادیتون رو دیدم
از sennheiser cx300II و sennheiser cx281 خوشم اومد اما نگهدارنده ندارن :13:
مدل sennheiser omx181 هم از نوع earbud که دوست ندارم
یه مدل از سنهایزر دیدم sennheiser ocx880
نظرتون در موردش چیه؟ اصلاً تو ایران هست؟
مدل دیگه ای شبیه به این مدل چطور؟
سلام
من زیاد با انواع هدست آشنا نیستم.
آیا مدلی هست که این مشخصات رو با هم داشته باشه؟
1 )بیسیم باشد(wifi یا bluethous)
2) برای گفتگو (talking) با موبایل
3) برای گوش کردن به موسیقی موبایل و قابلیت ریموت(عقب و جلو کردن تراک ها و کم و زیاد کردن صدا)
4)قابلیت وصل کردن به تلویزیون برای تماشای فیلم
5) کیفیت بالا و قیمت مناسب.
سلامنقل قول:
طبق اخرین اطلاع من ocx880 وارد نشده تا بحال.
مدل مشابه این مدل که پشت گوش محکم بشه مدلهای ie ها هستن که قیمتهای بالای دارن و اکثرا گیره داشتن دلیل بر خوبی هدفون نیست و صرفا نوع ساخت هدفون و نحوه قرار گیریش داخل گوش ایجاب میکنه از چنین گیره ها یا کابلهایی استفاده بشه جهت نصب راحت داخل گوش و کمک برای ثابت نگه داشتنش.
سعی کنید از رو ظاهر هدفون اون رو انتخاب نکنین چرا که اصل صداست و بمرور و حتی به زودی میشه با نصب و استفاده هدفون خودمون رو وفق بدیم.معمولا هم برند های هدفونهای با سابقه مثل سنهایزر راحتی استفاده رو بعد از کیفیت صدا در هدفونهاشون حتما در نظر میگیرن و هر مدلی که تولید کردن تا بحال در این مورد منتقدی نداشته.
بیشتر رو صدا تمرکز کنین و هدفونی که بیشتر با سلیقه موسیقیایتون همخونی داره رو انتخاب کنین.
مزیت دیگه ای نمیخواین داشته باشه؟همین ها کافیه؟نقل قول:
مدل گوشیتون رو لطف کنین بفرمایین.
البته فکر کنم تنها مورد بیسیم با این مزیتها فقط nokia bh-503 ,و داخل گوشی nokia bh-505 موجود باشه