سلام
اساتید در خانواده پژو تو رنج قیمتی 40 تومن کدوم ماشینو پیشنهاد می کنید ؟
( قسمت فنی بیشتر مد نظره )
Printable View
سلام
اساتید در خانواده پژو تو رنج قیمتی 40 تومن کدوم ماشینو پیشنهاد می کنید ؟
( قسمت فنی بیشتر مد نظره )
ماشین جوانپسند و جموجور درون شهری مد نظرتون باشهنقل قول:
پژو 206 تیپ 5 صفر کیلومتر
ماشین خانوادگی و بیرون شهری مد نظرتون باشه
پارس ال ایکس صفر
هر دو مورد مد نظر باشه اما کارکرده
پارس ELX 90
مگان 1600 فول میتونی بگیریبازار 67 تومن صفر کارخونه 64 تومننقل قول:
زانتیا صفر میتونی بگیر(مدل89)انباری اگه پیدا کنی 61 تومن(پول باشه بنگاهی جونشم میزاره برات)
جیلی ec7 میتونی بگیری 62 البته کارخونه ثبته نام میکنه 54 که در تست تصادف موسسه Euro NCAP چهار ستاره از پنج ستاره را از آن خودش کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخواستم نظرتونو راجع به خودرو جک توجوی بدونم کسی تا به حال از این ماشین استفاده کرده ؟
یه سوالی که وجود داره اینه که تعداد فروشنده های این خودرو با اینکه حدود 1 سال بیشتر نیست که اومده خیلی زیاده آیا مشکل فنی یا کاربردی داره؟
لطفا جواب بدید منتظرم .... ممنون
سلام رفقا
به نظرتون با حدود 25 میلیون میتونم یه 206(تیپش مهم نیس) سالم و مدل 90 بخرم؟؟
خودروهای چینی خریدارخاص خودشونو دارن وسخت فروش میرن به همین دلیل فروشندش زیاده وخریدارش هم کمنقل قول:
قصدتون از خرید چیه؟ملاکهاتون بگید تابشه راهنمایی کردنقل قول:
206 تیپ2 مدل 90:>>>>>28میلیون
من تازه ازدواج کردم و میخوام یه ماشین سالم و شیک واسه استفاده خانوادگی بندازم زیر پام
فنیش سالم باشه و ظاهرش هم مشکل نداشته باشه
چقدر می خوایید هزینه کنید؟ مسافرت چقدر می رید؟ مصرف ماشین چقدر براتون مهمه؟ توی شهر چقدر از ماشین استفاده می کنید؟ صفر می خواید بخرید یا کار کرده؟ در ماه چقدر توانایی دارید برای ماشین هزینه کنید؟ (خرج جاری خودرو)نقل قول:
در ضمن زیبایی ظاهر و شیکی ظاهری کاملا سلیقه ای هستش. باید خودتون تصمیم در این مورد بگیرید.
سلام خسته نباشید
بابام l90 داره چند روزه گیر داده میخوام جیلی بگیرم - هر چی میگیم نه زیر بار نمیره.لطفا راهنمایی کنید.
میخواستم بدونم لوگان 90 بهتره یا جیلی EC7 یا EC7-RV ?
geelyممنون
renault
ec7 خوب برتری داره نسبت به l90 .نقل قول:
ec7 یه خودرو تاره وارد هست . مدرن تر از l90 هست با امکانات خوب مثل اینه برقی . سانروف برقی و ... که تو سایت جیلی هست و میتونید مشخصاتشو ببنید
در کل ec7 یه خودرو مدرن تر نسبت به l90 هست
اگر برا خانواده میخواین ec7 توصیه میشه .
قیمت ec7 نمایندگی 54 میلیون تومان هست با تحویل 60 روزه
قیمت ec7 بازار 61 تا 63 تومن . مثل اینکه رنگ مشکی ec7 گرون تر هست از سفید :n16:
نقل قول:
درود
اگر عجله ایی برای خرید خودرو ندارید گزینه مناسبی است ، به قیمت کارخانه میخرید و اگر قصد فروش داشتید بسته به شرایط بازار سود نصیبتان میگردد
نقل قول:
درود ، سمند EF7 از سال 89 تولید شد ، تمیز این مدل 21.000.000 قیمت دارد که کاملا از پارس برتر است ، سمند جدیدتر است ، ایمنی بیشتری دارد ، نرمیت بیشتری دارد و همینطور اتاق سمند دلباز تر از پارس است
اگر قصد خرید پارس را دارید 405 بخرید بهتر است ، با 19 ملیون تومان میتوانید 405 دوگانه مدل 89 بخرید
با سلام
فعلا ماشین نیاز ندارم
میخواستم ببینم از سایت ایران خودرو ماشین تحویل دی بگیرم خوبه یا نه؟
405 SLX .
9.5 الان میدیم بعد 4 تومن برج هفت مابقی موقع تحویل
به صرفه هست این کار؟
زورم هم به همین قیمت میرسه
اگه اون موقع بفروشم سودش خوبه؟ سود مشارکنت هم 20%
فکرمو مشغول کرده مشاوره بدین ممنون میشم
این شرایطی که گفتین مربوط به پیش فروش عادی هست وبه قیمت روز (دی ماه)بهتون تحویل میدن که ممکنه قیمت ها رو دوباره تااونموقع شرکت افزایش داده باشه اگه بتونید پیش فروش قطعی ثبت نام کنید بهترهنقل قول:
سلام دوستان.بین انتخاب پژو پارس و 206sd v8 و ولیکس c30 موندم.
پارس که جدا از مصرفش طراحی داخلیش قدیمی و تکراریه.اما نمای خارجیش انصافا قشنگه
.206sdهم که میگن جادار نیست.
میمونه ولیکس که قدرت موتورش تقریبا در حد ریو هست.ریو داشتم وقتی کولرشو روشن میکنی جونش درمیاد!فضای پای ولیکس هم میگن کمه و جادار نیست.یکی هم میگفن هرچی باشه ماشین خارجی و قطعاتش گرون درمیاد..تازه ممکنه قطعاتش کمیاب هم باشه.ریو رو دارم میفروشم چون قطعاتش کمه و گرون و موتورش قدرت نداره
.ممنون میشم راهنمایی کنین.نظر خودم بیشتر به ولیکسه
سلام دوست مننقل قول:
شما ملاک های خودتون همچنین سقف بودجه برای خرید خودرو رو ذکر کنید تا بررسی کنیم.
ممنون
سلام.به ترتیب اولویتهام ایناست:موتور قوی.نرم و راحت بودن .طراحیش قدیمی و تکراری نباشه.جادار بودن.قطعاتش تو بازار راحت پیدا بشهنقل قول:
تا 45 میلیون میتونم هزینه کنم.ترجیحا ماشین صفر کیلومتر .اخه دست دوم معلوم نیست چقدر مراقب ماشین بودن.ممنون دوست عزیز
با اجازه ی دوستم استاد محمد SKYنقل قول:
با توجه به انتظارات شما پژو پارس ال ایکس بهترین گزینه است ، در مورد اس دی وی 8 کمی خشک است ، جادار نیست و قطعاتش با پارس ال ایکس یکی است .
در مورد ولیکس هم خودتون به مشکلاتش اشاره فرمودید
خودروی MVM 315 هم میتونه گزینه خوبی باشه هرچند مورد خرابی کولر ، زیروبند و شکستن خارهای داشبورد زیاد گزارش شده است و قطعاتش هم به راحتی پارس گیر نمیاد .
موفق باشید
ممنون دوست عزیز.امروز رفتم از تعمیرگاه ولکس سوال کردم گفتن شتاب ماشین کمه.پس جدا از اینکه خیلی شیکه قیدشو میزنم.پارس lx هم موتور 206 روشه که واسه این ماشین سنگین و ایرودینامیکش جواب نمیده و میگن شتابش کمه.میمونه پارس سال و 206 صندوقدار v8.نظرتون دوستان؟نقل قول:
دوست من موتور TU5 که همون موتور 206 تیپ 5 و صندوقدار V8 هم هست خیلی خوب روی اتاق 405 و پارس جواب دادهنقل قول:
و هرکسی پارس با موتور TU5 داره راضیه. 405 با موتور TU5 هم که از سال 89 تا به امروز تولید میشه خیلی خوب جواب داده.
به نظر من پارس LX بهتر از پارس سال هستش چون موتور TU5 موتوری با مصرف سوخت مناسب و قدرت بیشتر و در کل کارکرد نرم و روونش باعث
شده طرفدار پیدا بکنه.
مبارک باشه منم اول هفته عین شما یکی همین طوری ثبت نام کردم راستش یه موتور خارجی دارم برای 4 تومن مرحله بعد میفروشمش مشکلی ندارمنقل قول:
یه وام 5تومن دارم تا قبلا دی ماذه میدن ولی برای بقیه اش نمیدونم پیکار کنم:n28: :n13:
حالا یا قیمت ثابت بموند یا خدایی نکرده بالا برد که بعید میدونم !!!!! برج ده بازار خودرو کساد
البته بنظر من صفر ضرر من که میفروشم یه سود کم میکنم بعد یه مدل 90 از همین ماشین را میخرم
خدایی نکرده بالا برد که بعید میدونم !!!!!تازه برج ده بازار خرید فروش خودرو کسادنقل قول:
سال 91هم افزایش قیمت وحشتناک کارخونه ها دی ماه انجام شدنقل قول:
تا 30 میلیون
جادار خانوادگی و کم خرج
پزو پارس ELX مدل 89 یکی از بهترین انتخاب ها خواهد بود.نقل قول:
با ملاک هایی هم که گفتین همخوانی داره
تفاوت های ELX و معمولی بجز موتور در چیه؟نقل قول:
پارس ELX موارد زیر رو اضافه تر داره:نقل قول:
سیستم هوشمند
سنسور دنده عقب
صندلی های چرمی و طبی
صندلی های تمام برقی
رینگ اسپرت
چراغ خظرهای عقب
آینه ها
پس شما بین پارس 90-91 و ELX 89 رو پیشنهاد میدید؟نقل قول:
ضمنا سالمش رو میشه پیدا کرد؟
سلام.
با 60 تومان چه خودرویی پیشنهاد می کنید؟
اتوماتیک باشه و امن.
ELX اگر اظ نظر فنی و بدنه موردی نداشته باشهنقل قول:
خیلی بهتر از پارس معمولی مدل بالاست.
هیوندای اوانته اتوماتیک مدل 89نقل قول:
مگان 2000 اتوماتیک مدل 88
هر دو خودرو از نظر عملکرد کلی شبیه به هم هستن
اما خوب مگان در کشورمون شرایط بهتری از نظر خدمات و لوازم یدکی داره
همچنین ایمنی مناسب تری هم نسبت به آوانته داره.
مرسی.نقل قول:
خودروی نو چی رو معرفی می کنید؟
نقل قول:
اتوماتیک با بودجه شما تنها C30 هست
میتونید به جیلی EC7 هم فکر کنید که به سرعت درحال محبوب شدن بین مردم است ( از نظر طراحی ، موتور و فنی عالی است )
نقل قول:
EC7 که اتو نیست. درسته؟
C30 از نظر امنیت چطوره ؟ و همچنین قطعاتش برای تعمیر به راحتی یافت می شه؟
جیلی اتومات نیست ، اما C30 اتومات هست که از موتور ضعیفی بهره میبره . امنیت 4 ستاره ، از نظر قطعات هم فعلا به راحتی پیدا نمیشه ( به دلیل تازه وارد بودن این خودرو ) اما در آینده وضعیت بهتر خواهد شد .نقل قول:
مرسی. اگه بودجه را تا 70 بالا ببرم، باز هم ماشین نو اتومات چیزی پیدا نمی شه؟ دیدم مگان را زده کارخانه 74 تومان ولی هنوز هم پیش فروش داره؟نقل قول:
بودجه 70 میلیون تومان مزدا 3 تیپ 1 یا 2 مدل 86 میتونی انتخاب کنینقل قول:
شرایط مگان رو باید از نمایندگی ها پیگیری کنید
نه ماشین 86 که همش رو خرجه. دارم اینقدر هزینه می کنم می خواهم یک ماشین نو بگیرم.نقل قول:
بهترین گزینه در این رنج شک نکنید جیلی است که از گیرباکس دستی بهره میبرد ، البته به نظرم دنده دستی خود یک مزییت است چرا که :نقل قول:
اصطهلاک کمتر
شتاب چابکتر
مصرف کمتر
خرابی کمتر
تعمیر آسان و کم هزینه گیرباکس
را برای شما به ارمغان میاورد