می تونید به یک لبخند اکتفا کنید و طوری نشون بدید که انگار دارید خنده ی فراوانتون رو کنترل می کنید یا به قول دوستمون خودتون رو به کار دیگه ای مشغول کنید ! :n01:نقل قول:
Printable View
می تونید به یک لبخند اکتفا کنید و طوری نشون بدید که انگار دارید خنده ی فراوانتون رو کنترل می کنید یا به قول دوستمون خودتون رو به کار دیگه ای مشغول کنید ! :n01:نقل قول:
دوستان عزيز من صفحاتي از اين تاپيک رو مطالعه کردم و موارد جالبي هم خوندم. دستتون درد نکنه.
ايشالا مهر ماه مراسم عروسي بنده هست که نقش داماد رو خواهم داشت. ميخوام از دوستان عزيز با تجربه در اين تاپيک سوال کنم که در مورد آداب خاص روز عروسي و برخوردهايي که داماد با افراد مختلف در اون روز داره توضيح بدهند و اينکه اگر نکته هاي مهمي هست که بايد حتماً رعايت بشه تا خدايي نکرده حمل بر بي ادبي نباشه گوش زد کنند.
با تشکر
مبارک باشه ... :20:نقل قول:
سعی کنید کاملاً مبادی آداب رفتار کنید
اقوام نباید هیچ حرکت جلف یا زنندهای از شما ببینن، چون همون احتمالاً میشه مبنای قضاوتشون برای آینده
از اون جایی که تو مجالس عروسی ممکنه با خیلیا برای اولین بار برخورد داشته باشین، سعی کنید رو First Impression تون کار کنید، یعنی تو اون برخورد اول طوری رفتار کنید که طرف ذهنیت خوبی از شما براش بمونه ...
در مورد سر زدن به مهمونا و اینا هر جا یه جور رسمه، بعضیا رسم دارن دوماد بشینه یه جا کنار عروس از جاش تکون هم نخوره :دی ولی خب در کل اگه وقت بود و عروس جای دیگه سرش گرم بود، بهتره یه سری به مهمونا بزنید و باهاشون گرم بگیرید ...
سلامنقل قول:
مبارک باشه :n12:
همونطور که Kurosh عزیز فرمودن ، سعی کنید رفتارتون با بقیه جوری باشه که توی دل همه جا باز کنید . هیچ کس رو از خودتون در مراسم رنجیده نکنید . چون برای بعضی ها کینه و کدورت پیش میاد .
ما خانم ها دوست داریم داماد در حین مراسم توجه کنه به ما . و فقط خودش رو نبینه . بعضی ها فقط فکر خودشونن انگا نه انگار که عروسی هم وجود داره :n17:.
سعی کنین تنهاش نزارین . تو مراسم به اون اهمیت بدین .:n12:
با مهمون ها هم طبق گفته کوروش جان گرم بگیرین . :n12::n12::n12::n12:
دوستان می خوام برم از این اسپری های اتکلن می گن چی می گن؟!از اینا بگیرم.
به مغازه دار که معمولا فروشنده وسایل آرایشه چی بگم؟
بگم اسپری خوشبو کننده مردانه دارین یا....؟
راستش نمی دونم چیه؟آتکلن که فرق داره و عطر هم به همین صورت.اسم دقیق اسپری ها رو نمی دونم؟همین اسپری خوشبو کننده مردانه بگم درسته!؟ آخه آدم یاد اسپری های خوشبو کننده اتاق می ندازه می ترسم اشتباه برداشت کنند و ...:n02:
مرسی
سلام دوستِ عزیز.نقل قول:
به فروشنده بگو اُدکلن مردانه بده. چون رایحه های مختلف زنانه و مردانه داره...
یه نکته ی جالب هم در مورد اسم اُدکلن و اینکه این کلمه از کجا اومده...
اُدکلن یه کلمه ی فرانسوی هست: Eau de Cologne.
و معنی فارسیش میشه "آبی از کُلن"
دلیل این اسم هم اینه که فرانسوی ها اولین بار این محصول معطر رو توی شهرِ کُلنِ آلمان دیدن و اون رو به یه محصول جهانی تبدیل کردن.
اینجوری بود که اسمش شد "آبی از کُلن" یا همون "اُدکلنِ" خودمون.
-------------------------
اگر تو این روزای گرم، "ضد عرق" میخواید هم که بگید "دئودورانت" بده بهتون...
:n12:.
نقل قول:محتوای مخفی: آموزشی عطر و ادکلن :دی
خلاصه مطلب اینکه وقتی رفتید برای خرید به فروشنده بگید :عطر مردونه میخوام تا این قیمت یا عطر مردونه میخوام برای فلان فصل تا این قیمت و...
اگر مد نظر خرید اسپری هست بگید : اسپری مردونه رکسانا میخوام یا اسپری مردونه نیوآ یا...
مبارک باشه :n17::n16:نقل قول:
بهتره در تمام مدت مراسم لبخند فراموشتون نشه عروس و داماد زیر ذره بین هستند! حتی نحوه رفتارتون با خدماتی تالار و مسئول پخش اهنگ و ...همواره خیلی مودبانه و لبخند برلب رفتار کنید همه بگن وای چقدر داماد خوش اخلاقه :دی تازه مهمونا هم نبینن امان از دست این دوربینهای فیلمبرداری مدام زوم هستند :دی بهرحال مراقب باشید جایی اخم نکنید با عروس یا غر نزنید که بعدش نمیشه کاری کرد فیلم رو :n10:
بهمراه عروس خانوم در ابتدای ورود به مجلس در طول مسیر به سمت جایگاهتون قدم به قدم در هنگام عبور از کنار میز مهمانها با تکون دادن سر و لبخند زدن خوشامد بگید و ...(اینم بگم صحبتی هم کنید معمولا کسی متوجه نمیشه چی گفتید همنطور شما هم نمیشنوید اونا چی میگن کماکان سر تکون بدید و لبخند:n09:)
برادر یا پسر عمو یا دوست نزدیکی هم بگید مدام در دسترستون باشه که نیاز نباشه واسه هماهنگی ها خودتون مدام اینور اونور برید و از جوار عروس دور باشید:n06:
(اینا همه در صورتی هست که شما و عروس در کنار هم باشید نه مثل بعضی از مجالس عروسی کلهم سوا از هم!!)
با ارزوی سعادت و نیک بختی برای شما و همسر گرامی:n12:
سلام بچه ها وختی به ظاهر یا اخلاقتون گیر میدن وتو جمع یه چیزی میگن که ضایع میشین تو جواب چ کار میکنین؟:n13:
دوستان اگه یک دوستی خرید هدیه رو به خودتون بسپاره !و بگه هرچی دوست داری بخر ،با در نظر گرفتن این نکته که طرف خودش وضع مالیش بد نباشه ،و اینکه کلا در زمینه هدیه دادن گشاده دست نباشه، شما هم ادم کج سلیقه و اهل رودربایستی باشید ،در همچین شرایط پیچیده ای چه میکنید؟:n13:
بحث در دیزی و حیای گربه یک سمت قضیه
بحث دیگه اینکه حالا که داره اینکار انجام میشه و اسمتون رفته به این نیت ،صورت خوشی داره کم توقع نبود؟:n13:
نقل قول:
به نظر من بستگـی داره به اینکـه چقدر صمیمی هستید...و خودتون فکـر می کنید اگه قرار بود خودش هدیه ای براتون بخره ممکـن بود کادویی که شما الان در نظر دارید رو بخره؟
و یا حاضر بود چقدر هزینه کنه براتون؟
در هر صورت چون شما میگین گشاده دست نیست و شما هم رودربایسی دارید باهاش پس بهتره یه هدیه ای بخرید که هزینه زیادی نداشته باشه...
البته اگه من جای شما بودم هر طور شده راضیشون می کردم که با سلیقه خودش بخره... .
فقط و فقط برای رفع تکلیف رفتم یه چی گرفتم 20 تومن :دینقل قول:
حالا نگرانم بهش برنخوره:n13:
مبارکت باشه...
خوشحال هم میشه:n06:
سلام دوستان عزیز....
من فکر میکنم اولین باره که پامو در انجمن متفرقه میزارم و پست میدم:n02:
====
من میخواستم بدونم با ادمای بسیار بدقول چطور باید رفتار کرد؟:n01:
یه رفیق دارم که بسیار بدقوله و درست نمیشه....
یعنی حرصمو در میاره با دیر کردناش و....
در ضمن این رفیقمون رفتارش طوریه که اگر از کارش ایراد بگیری همش با انکار کار خودشو توجیح میکنه و انقدر حرف میزنه تا اخرش بگی تو درست میگی و بی خیال بشی:n02:
==
در ضمن رفیقم چندسالی از خودم بزرگتره.
به نظر من بهترین شیوه برای اینجور ادما مقابله به مثله .نقل قول:
چند بار که باهاش قرار گذاشتی دیر بیا و هر بار محترمانه بگو نشد سروقت بیام.اگه بار اول اعتراض نکنه مطمئنا دفعات بعد صداش در میاد و اونوقت میتونی بگی همین حس بدی که تو نسبت به دیر اومدن من داری منم نسبت به دیر اومدن تو دارم
ممنون...نقل قول:
ولی این ادم خیلی لجبازه...هر ویژگی بدی که بگی درونش گنجونده شده:n02:
===
با همه اینطوره....مقابل به مثل هم تاثیــــــری نداره براش:n02:
====
یعنی اگر مثل ادم باهاش هم بگیری حرف بزنی و دلیل منطقی براش بیاری و حرفتو قبول کنه و بگه دیگه تکرار نمیکنه بازم یه روزی میلنگه!!
به چشم خودم دیدم که میگم...با دوستان دیگرش هم اینطوره.
به قول دوستمون بستگی داره چقدر باهاش صمیمی هستید و چقدر دوست دارید دوستیتون ادامه دار باشه.نقل قول:
میتونید ازش پرسید تا چقدر بودجه در نظر گرفته؟وقتی کسی خریدن هدیه که حتما ارزش معنوی(مثل وقت گذاشتن برای خرید و حتی فکر کردن در مورد نوع هدیه) داره و قراره یک نوع یادگاری باشه رو به خود فرد میسپاره به نظرم به هدیه بیشتر به عنوان یک شی جهت رفع نیازهای طرف مقابل نگاه میکنه(البته این در مورد افراد نزدیک مثل پدر و مادر و همسر به نظرم توجیح پذیره) پس در این گونه نگاه همون بحث مالی مطرح میشه...شما با این هدیه که برای خودتون خریدید:n02: بهترین کار رو کردید که با از خودگذشتگی باعث شدید رابطه اتون ادامه دار تر باشه
ولی شاید من جای شما بودم میرفتم یه هدیه گرون قیمیت میخریدم :n10:
باز بستگی به رابطه تون داره.وقتی میگید مقابله به مثل فایده نداره به نظرم سوژه کردن طرف با اون موضوع خاص هست.البته باید سعی کنید این سوژه کردن دوستانه و بیشتر جنبه شوخی داشته باشه.والبته جوری باشه که یک مقدار هم بهش بربخوره تا دفعه بعد که خواست دیر سر قرار بیاد یاد این نکته بیاد که مثلا دوباره تو فلان جمع ما را سوژه میکنن و سر به سرم میزارن اینجوری شاید یادبگیره بموقعه بیاد سر قرار.:n10:نقل قول:
ما مسائل پیچیده تر از این مسئله با این روش حل کردیم:n09:
این رو یادم رفت بگم اینها نظر شخصی من هست و نمیدونم چقدر درسته.(که البته حتما در شرایط متفاوت معنای صحیح بودن کارها شاید تغییر کنه) من هیچگونه مسئولیتی بابت عواقب کار برعهده نمیگیرم:n02:
با سوژه کردن طرف که دوستمون گفتند کاملا موافقم......در واقع راه دوستانه اش همینه
راه غیر دوستانه اش هم قال/غال گذاشتن طرف هست
مثلا قرار میذارید ساعت 7 فلان جا باش...از صبح چند دفعه بهش زنگ بزنید و ساعت قرار رو تکرار کنید و بگید فلانی اگه 7 بشه 7:2 من میرم ها...بعد شما تا 7:15 صبر کنید اگر نیامد بروید...2 دفعه اینجوری بشه برای دفعه ی سوم درست میشه
سلام /نقل قول:
شما اول از همه به خودتون احترام بگذارید ، و با ساعت خودتون حتی اگر یک دقیقه هم تاخیر وجود داشت محل رو ترک کنید :n01: البته این برای آدمهای بدقول هست چون برخی مواقع واقعا مشکلی پیش میاد که برنامه ی زمانی فرد مقابل رو به هم میزنه ، مثل ترافیک ناگهانی ، تصادف و مواردی از این دست .
اما برای کسی که عادت به بدقولی داره و این بدقولی به نوعی بی احترامی به شما هست ؛ شما باید در وهله ی اول به خودتون احترام بگذارید اگر که دوست دارید دیگران بهتون احترام بگذارن .
کار بد و اشتباه ، بد و اشتباهه و تابعی از سن و سال نیست .
سلامنقل قول:
کسی که اینطوری قرار میزاره، اصلا باهاش نباید قرار گذاشت. این یعنی برای شما انقدر اهمیت قائل نیست که سرکارتون میزاره
حدود 6 سال پیش ما 3 تا رفیق بودیم که یکی خیلی بدقول بود و اکثرا با اون دوستمون که قرار میزاشت، سرکارش میگذاشت. مثلا برای باشگاه رفتن!
اصلا هم بچه بدی نبود ولی ...
مثلا ساعت 6 قرار جلوی باشگاه بود، طرف ساعت 6 هنوز تو خونه بود و لباسشو هم نپوشیده بود
من که یکم رابطم با این 2 نفر بیشتر شد... چند بار که این رفتارو دیدم، به اون دوستم گفتم دیگه منتظر وای نمیستیم. میریم شروع میکنیم...
سر بقیه قرارها هم همینطور....
جالبه که بعد از چند ماه، وضع طوری شد که من دیرتر از این دوستمون سر قرار میرسم :n02:
دوستان اگر بخواهیم یکی نیاد خونمون چکار باید بکنیم؟
داستان از این قراره که خونه ی قبلی ما نوساز و 180 متر بود....هرچند وقت یکبار یکی زنگ میزد میگفت میخوام بیام خونتون....خب ما هم که جا زیاد داشتیم و میگفتیم بفرما....حتی بعضی ها مثل خواهرشوهرم با اینکه خونشون توی تهران بود باز هم چند وقت پیش ما میموندند....کلا ما هم مشکلی نداشتیم
بعد به علت های مختلفی ما مجبور شدیم نقل مکان کنیم به یه خونه ی 60 متری 20 ساله
حالا فکر کنید بخش زیادی از اثاث اون خونه ی 180 متری رو ما توی خانه ی 60 متری جا دادیم...دیگه جا برای خودمون هم نداریم
ولی هنوز چپ و راست گاهی زنگ میزنند و میخوان بیان خونمون...ما هی میپیچونیمشون ولی انقدر گیر میدن تا بیان ...وقتی هم که میان کلی ایراد میگیرن از خونمون
حالا ما موندیم چی به اینها بگیم که نیان خونمون؟مثلا به خواهرم...خواهرشوهرم و...
لینک این پستو بهشون بدین :دینقل قول:
خیلی وقته باهم دوستم هستیم همه چیز رو به راه هست اما من دیگه حال و حوسله هر روز حرف زدن و ناز کشیدن و اینا رو ندارم ...
بهترین راه چیه این طرف هم بیخیال بشه ؟ اصلا هم دوست ندارم خاطره بدی ازم پیدا کنه ... یه جوری باشه " متمدنانه :n02: " رابطه تموم بشه ...
والا من تا حالا دوست دختر نداشتم و نخواهم داشت . ولی بهتره که به تدریج و غیر مستقیم بهشون بفهمونید که بله من دیگه نمی تونم ادامه بدم . سعی کنید که فیس تو فیس نباشه و با یک نامه یا اس ام اس تمومش کنید .:n02:بعدشم اون طبیعیه که :n14: بشه ولی بعد از یه مدت کنار میاد!نقل قول:
سلامنقل قول:
بنظر من شما چپ و راست همش تو حرفاتون بگین وای این خونه کوچیکه جا نداریم اذیت میشیم بچه ها نمیتونن تکون بخورن همش ناله کنید مهمون میاد آشپزخونه کوچیکه خونه بهم میریزه و....شاید طرف مقابل منطورتونو گرفت
بستگی به روحیه دخترخانوم داره!که گفتین حساسه و وابسته به شما که روزانه با هم حرف بزنید...
سعی کنید تا می تونید احتیاط کنید...
به نظر من بهتره با هم دیگه بحرفید و همو متقاعد کنید که دیگه نمی تونی ادامه بدی... سعی کن خودت رو بیشتر مقصر بدونی و بگی که نمی تونی ادامه بدی... روحیه دخترا تو این طور رابطه ها اگه یه دفعه جدا بشین خیلی حساسه.... و ممکنه ضربه روحی جبران ناپذیری بخورند...
با هم دیگه در مورد جدایی از هم به صورت منطقی صحبت کنید و بعد یه مدت خود دختره هم متقاعد می شه که دیگه بهتره از هم جدا بشین....
بازم می گم یه دفعه ولش نکنین... دخترا عین پسرا نیستن! یه عمر با خاطره هاشون و گذشته ها زندگی می کنند...
توی مجلس ختم همه میان میگن ایشالله غم آخرتون باشه و این حرفا
چندتا جمله میخوام متفاوت باشه که در جوابشون بگم
با این فرض که من صاحب عزا هستم و اونا مهمون
برای امتحان زبان تخصصی روی برگه اسمو فامیلو به انگلیسی بنویسیم تاثیر روانی بهتری روی استاد داره؟ :n02:
ایشالا تو شادیاتون جبران کنیمنقل قول:
لطف کردید تشریف آوردید
یا مثلاً متفاوت و رسمی تر:
حضورتون باعث دلگرمی ماست
اگه استاد Name و Surname و سؤالات رو به انگلیسی نوشته، شما هم انگلیسی بنویسیدنقل قول:
اما اگه فارسیه، چندان فرقی نمیکنه ...
ما که رشتمون زبانه هم اگه استاد برگه رو فارسی چاپ کرده باشه، فارسی می نویسیم اسم فامیل رو :دی
شما که دیگه رشتتون هم نیست ...
من با اینکه آزادی بیان دارم اما حرف ندارم.
یعـنی درباره چیز خاصی نظر خاصی ندارم. با کسی ـم حرف خاصی ندارم. فقط با خودم حرف میزنم.
نه خجالت میکشم حرف بزنم نه مشکل خاصی دارم نه چیزی ..
حرفم نمیاد.
سلام وای منم این مشکلو دارم، یعنی تو کلاس زبان این مسئله خیلی اذیتم میکنه اخه بچه های دبیرستانی ها تو کلاس زبان راحت در مورد یه موضوعی که معلم میگه اظهار نظر میکنن اما من نه هیچی ندارم بگم بخاطر همین اسپیکم با مشکل مواجه شده دوستان راه حلی دارن؟نقل قول:
برای شرکت در مراسم تدفین یه فامیل نه زیاد دور نه نزدیک که مسن هم بودن، چه پیراهن و شلواری بهتره با هم ست بشه؟
پیراهن مردانه مشکی ، تی شرت آستین کوتاه مشکی
شلوار کتون مشکی، شلوار جین
کفش رسمی چرمی مشکی، کفش آل استار مشکی.
عینک و ساعتم هم مشکی هست.
هم سری آبی هم سری قرمز خوب هستشنقل قول:
ولی من سری قرمز رو پیشنهاد میکنم:n17:
دوستان من توی حال و احوال پرسی همیشه به مشکل برمیخورم .
طرف مقابل انقدر پشت سر هم از کلمات استفاده میکنه ...سلام خوبی الحمدالله سلامتی چه خبری خوبی سلامتی خوبی الحمدلله و .......
به قول یکی از دوستان انگاری داره گوله شلیک میکنه .
1- حال چطوری باید جواب چنین افرادی رو داد .؟ تا میای جواب یکی از حرفهاشو بگی یه کلمه دیگه ای میده
................
2- در مواقعی هم که در حال و احوال پرسی کم میاریم باید چه کار کنیم ؟ یعنی کلمه ای به ذهنمون نمیاد و اگه نگیم هم ضایع میشیم ؟
اکثر این تعارفات مسخره ایرانی رو میشه با "قربان شما، ممنون، لطف دارید و ..." پاسخ دادنقل قول:
فقط اون وسطا حواستون باشه هر وقت "چه خبر" و "چه می کنید" و امثالهم رو شنیدید، با "سلامتی، خبر خاصی نیست، شما چه خبر و ..." جواب بدید !
این جور مکالمات رو باید تا جایی که ممکنه کوتاه کنیم
به شخصه، دوستانم که زیاد اهل این تعارفات نیستن، این قضیه بیشتر در مورد فامیل صدق می کنه
در اکثر موارد هم فامیل یا آشنای مذکور با یکی دیگه کار داره :دی (مثلاً با پدرم)
من هم سعی می کنم در اولین فرصت با گفتن عبارت : "با پدرم کار داشتید؟" اون رو وادار کنم که این مکالمه مسخره رو تمومش کنه :دی
اون هم مجبور میشه بگه بله، تشریف دارن؟
من هم بگم یه لحظه گوشی خدمتتون، از من خداحافظ :دی
حالا اگه با خودم هم کار داشت، سعی می کنم زودتر یه صحبت جدی رو شروع کنم ...
مثلاً حال یکی از اعضای خونوادش که چندان مساعد نبوده رو بپرسم
یا از کار و بارش بپرسم
سعی کنید خودتون پیش قدم باشید تا مجبور نشید به همه اون سوالات رگباری جواب بدید :دی
ولی خب اگه مجبور بودید، همون راهکار اول جواب میده
به کسی که با سرعت زیاد حرف میزنه و احوال پرسی میکنه اگر هم سن و ساله خودتونه میتونید با شوخی یه طوری که ناراحت نشه بفهمونید که باید صبر کنه و جواب بگیره بعد ادامه بدهنقل قول:
در مورد اینکه شما تو احوالپرسی جواب کم میارید بنظرم تو اجتماع زیاد نمیرید پس تنها چارش اینه که تو اجتماع زیاد برید و ببینید دیگران در جواب این احوالپرسی ها چی میگن و یا چه کار میکنند تا شما هم یاد بگیرید و کم کم براتون عادی بشه
سلام. کوروش و باغبون عزیز راهکار هایی که تقریبا همه انجام میدن رو فرمودند و کاملا درست هست. ولی من راهکاری که خودم در پیش گرفتم رو میگم. اونم اینه که شما خودتون اولین کسی باشید که شروع به احوالپرسی میکنید! اونم باصدای بلند! اگه کسی اومد خونتون اولین نفر و با صدای بلند و سریع بین بگید:"سلام! حال شما؟ خوب هستید؟ خوش اومدید!" دیگه بقیش هم که روبوسی هست!:n02:نقل قول:
اگه توی خیابون دیدید باز هم با همین منوال:"سلام! حال شما خوبه؟ خونواده خوبن؟" تموم شد و رفت!
خلاصه مهلت به حریف ندین و همون اول ضربه فنیش کنین!:n02: اگه خودتون شروع کنین چون نمیخواید که زیاد به احوالپرسی بپردازید سریع تموم میکنین ولی اگه طرف دیگه شروع کنه همون ماست خوری و همون آش!
ببخشید سؤالم خنده داره ولی من تو روبوسی مشکل دارم یعنی نمی دونم روبوسی بکنم یا نه و اگر باید بکنم دو تا باشه یا سه تا چون ممکنه طرف سرشو بکشه عقب و تو بری جلو و ضایع بشی یا بالعکس یارو واسه سومی بیاد و تو بری عقب .:n02: چه کنم ؟!؟:n09:
مشکل شما نه تنها خنده دار نیست بلکه مشکلی جهانیست!:n02:نقل قول:
به نظرم ما فقیر بیچاره ها(منظورم پایین شهری هاست) چون عشق و عاطفه بین ما زیاد تره نسبت به بچه پولدارها(!) %99 سه بار همدیگه رو بوس میکنیم!:n02: خیلی خیلی واسم کم پیش اومده که طرف رو 2 بار بوس کنم(البته الآن عرف شده که همدیگه رو بوس نمیکنن و فقط فَک هاشون رو به همدیگه میزنن!:n02:)
ممکنه همون لحظه یه کسی از درون بهت بگه:"خاک توسرت! خِل شدی رفت! تو میخواستی 3بار بوس کنی ولی یارو صورتش رو کشید عقب!:n02:" ولی مطمئن باش که برای همون طرف هم پیش اومده! دارم تاکید میکنم، مطمئن باش که برای طرف هم پیش اومده که اینطوری ضایع بشه! پس خجالت نکش و کارت رو بکن!:n09::n02: