سلام استاد، کاملا حق با شماست اشتباه شد! یک بار کاملا درسته. مرسی
Printable View
سلام استاد، کاملا حق با شماست اشتباه شد! یک بار کاملا درسته. مرسی
سلام
سوالات دوستان و جواب های جناب tamirkar1 خیلی گسترده است و تصممیم گیری خیلی سخت میشه ازش کرد .
یه خواهشی که دارم 10 پکیج خوب با قدرت 24000 رو بر حسب اولویت کیفیت و خدمات به همراه قیمت تقریبیشون راهنمایی کنید .
برای یک واحد 70 متری تو طبقه اول بالای پارکینگ و سرمای آذربایجان شرقی 24000 جواب میده ؟
شیر هواگیری یکی از رادیاتورها را باز کنید تا فشار کاملا افت کنه.یک گیج فشار از همو نهای که باد لاستیک ماشین را باهاشون تنظیم یا چک میکنن ، روی سوزن منبع انبساط قرار بدید ببینید چقدر باد داره.اگر کمتر از یک بار بود باید تا یک بار بادش کنید.دوباره سیستم را پر کنید رادیاتورها را هواگیری کنید. و دستگاه را روشن کنید.نقل قول:
tamirkar1 امکانش هست من شماره تلفن شما رو داشته باشم؟
با سلام و تشکر از راهنماییهاتون
سوالم اینه که با توجه به اینکه رادیاتورهای آلومینیومی با پکیج تولید گاز هیدروژن می کنن آیا رادیاتور های بوتان ال پریمو که از داخل رنگ شدن مشکلی ندارن ؟
با توجه به عملکرد رادیاتورهای پنلی با پکیج آیا استفاده از آنها نسبت به رادیاتور آلومینیومی بهتره یا خیر ؟
بهترین های رادیاتور های پنلی کدام مارکها هستن ؟
و در آخر آپارتمان 150 متر طبقه اول روی پیلوت سه طرف پنجره و سیستم لوله کشی به صورت 2 تا انشعاب سالن و 3 تا اتاق خوابها
چه تعداد رادیاتور آلومینیومی بوتان ؟
چه متراژ رادیاتور پنلی احتیاج هست ؟
رادیاتور بوتان نسبت به رادیاتورهای آلومنیمی ایرانی دیگر کیفیت بسیار بالای داره.و نسبت به همه رادیاتورهای آلومنیمی کمترین مقدار تولید گاز را داره ، و کمتر هوا میگیره.
اما به نظر من استفاده از رادیاتور پنلی با کیفیت همیشه در اولویت قرار داره.و خودم به شخصه همیشه رادیاتور پنلی را پیشنهاد میکنم و در صورتی که مشتری از شکل ظاهری این رادیاتورها خوشش نیاد و در اولویت دوم رادیاتور بوتان توصیه میشه.
و چون در طبقه اول روی پیلوت و سه طرف پنجره قرار دارید. حداقل باید دوتا 20 پره توی پذیرای و اتاقهای تا 10 متر 12 پره، و اگر اتاقهات از 10 متر بیشتر تعداد پره هاتو بیشتر کنید.
رادیاتور پنلی دوتا 1.40 داخل پذیرای و 3 تا 1 متری داخل اتاقهانقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب تعمیرکار
با توجه به گفته های قبل شما ،اینطور متوجه شدم که وایلانت بهترین پکیجه
آیا بهتر از این مارک در بازار هست؟اگر هست لطفا معرفی کنید.
من تصمیم گرفتم وایلانت بخرم،خدماتش تو اصفهان چطوره؟مصرفش هم برام مهمه.چون قبلا یونیکال داشتم و توی زمستون تقریبا ماهی 11 هزار تومن برای یه واحد 85 متری واسم میومد.الان یه واحد 110 متری دارم.
با سلام
چند تا سئوال از خدمت جناب tamirkar1 داشتم
بنده دریک آپارتمان 140 متری در طبقه چهارم (آخر) هستم
پکیجی که خریدم مارکش بارل barel 24000 هست. تعداد پره های رادیاتورها 80 عدد هست 40تا پذیرایی که آشیزخانه اپن هست
20 پره برای یک اتاق که اصلا هم زمستان گرم نمیشه
و برای اتاقها دیگه هر کدام 10 پره
1.پول گاز منزل بنده بسبت به همسایه ها 2 برار میاد
2.پکیج رو روی اخرین درجه(80) میذارم تا خونه گرم شه ولی باز خونه خیلی گرم نمیشه
3. در حالت معمولی دمارو روی 60 که میزارم درجه فشلرسنج از 2با رد میشه هی باید رایاتورهارو هوا گیری کنم تا فشار بیا پایین
مشکل از تعداد کم پره های رادیاتور هست یا خود پکیج
در ضمن از همین پکیج برای خونه یکی از اشناهام خریدیم اصلا این مشکلات رو نداره
با تشکر از راهنمایی شما
1- این مشکل اصلا به مارک یا اسم پکیج ربطی نداره.در واقع مشکل اصلی شما در تعداد کم پره های رادیاتور های شماست برای 140 متر ان هم در طبقه آخر باید حداقل 100 تا 120 پره رادیاتور داشته باشید.
2- اگر دمای پکیج را همیشه روی 80 میزارید این کار باعث میشه که عمر قطعات پکیج پایین بیاد و استحلاک آن خیلی بالا بره .
3- اگر موقع هواگیری ، هوا از داخل رادیاتورها خارج میشه این طبیعی و کاریش نیمشه کرد. ولی میتونید یک هواگیر اتوماتیک روی رادیاتور حمام نصب کنید تا مقدار زیادی از هوای تولیدی از رادیاتور حمام خارج بشه و رادیاتورها کمتر هوا بگیره.
موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز پکیج وایلانت جزء بهترین های تولید پکیج در جهان است . اما مشکل اصلی وایلانت در ایران خدمات ضعیف و پشتیبانی بد شرکت وارد کننده است . من خودم به کسی توصیه نمیکنم وایلانت بگیره به دردسرش نمی ارزه.نقل قول:
با تشکر از راهنمایی های شما آیا مدل خاصی از رادیاتور پنلی مورد نظر شماست چون تنوع و مارک ها بالاست و اکثرا از کشور ترکیه هستند ؟نقل قول:
رادیاتور کرمی یا فرولی ، ویتا، بایکن، ترمو تک یا .... و هر شرکتی که گارانتیش معتبر باشه.
توی آلومنیمی ها اول بوتان بعد ایران.نقل قول:
با سلام
جناب تعمیرکار پس شما چه پکیجی رو پیشنهاد میدین؟
من واقعا گیج شدم.برام خیلی مهمه که پکیج خوب بخرم
لطفا راهنماییم کنید
با سلام ممنون که وقت میزارید و جواب میدید من دیروز پکیج تاچی برای آپارتمانم خریدم البته ناگفته نماند خودم نمی خوام اونجا زندگی کنم و می خوام تابستون آپارتمان رو بفروشم فروشنده خیلی تعریف کرد و گفت قطعات همه ایتالیایی هست و فقط مونتاژ چینه و چون از آشناهای ما بود من دیگه تحقیق نکردم و خریدمش چون قیمتش هم مناسب تر بود حالا خیلی شک کردم و ناراحت شدم چون درسته برای خودم نیست ولی نمی خوام اون کسی هم که خونم رو می خره ناراضی باشه نمی دونم خیلی مستاصل شدم یعنی برم عوضش کنم با بوتان؟ اگه سریعتر جوابم رو بدید خیلی ممنونتون میشم.
سلامنقل قول:
پکیج تاچی به نظر بنده پکیج خیلی خوبیه نسبت به بقیه پکیجها کمتر خراب میشه و کاربری، نگهداری و تعمیرات ساده ای داره (قطعاتش نمیدونم کجاییه، ولی از بوتان خیلی بی دردسر تر و با کیفیت تره) و به قول خودمون خیلی خوش دسته!.
تا حالا به خیلیها توصیه کردم تاچی بخرن و همشون هم راضین. مبارکتون باشه خیالت راحت .
با سلام alna62 واقعا" ممنون که جوابم رو دادید .
با سلام
بنظرتون برای یک واحد کوچک (54) متری بالای پارکینگ در تهران چه پکیجی و چه مدلی مناسب است؟ آیا بوتان خوبه یا چیز دیگه؟ برام کم صدا بودن و خراب نشدن اهمیت داره چون این واحد دست مستاجره
با تشکر
رهای عزیز
برای متراژهای زیر 64 متر نصب پکیج دیواری ممنوعه و فقط تحت شرایط خاص می توانید پکیج دیواری نصب کنید.نمایندهای بوتان و فرولی که تو این مورد خیلی حساس هستند و اصلا دستگاه را نصب نمی کنند.بهتره یک سری به نمایندگیهای فروش بزنی و در مورد متراژ منزل و نحوه نصب پکیج ازشون مشورت بگیرید. :n29:نقل قول:
آیا مجاز به نصب پکیچ و آب گرم کن گازی با هر مساحت و هر جایی از منزل هستیم؟
آنچه مسلم است نصب وسایل گازسوز با ظرفیت حرارتی بالا (مثل پکیچ و آبگرم کن دیواری) از محدودیت هایی (بر اساس حجم و مساحت محل نصب آن) برخوردار است، و الزاماً باید به تامین هوای مورد نیاز آن توجه شود.لذا تاکید می شود در نصب این گونه وسایل گازسوز به استانداردهای مربوط و دستورالعمل نصب شرکت تولید کننده توجه کافی شود و بطور کلی در فضاهای کمتر از ۶۰ متر مربع نصب آبگرمکن و پکیچ خطرآفرین است و نصب آن باید با رعایت ضوابط و پیش بینی تهویه مناسب صورت پذیرد.
نقل قول:
آیا شما دفترچه سرویس و نگهداری پکیج ایران رادیاتور را دارید .در این گفتگو آیا در مورد تعمیرات و سرویس پکیج این بحث شده .؟ من که فقط در مورد مارکها و برندهای پکیج مطالب دیدم و از عیب یابی آن خبری نیست
دوست عزیز سعی بر این که پاسخ سوالات دوستان داده بشه و همیشه هم در مورد عیب یابی های دستگاه بطور مفصل بحث شده. شما هم اگر در مورد عیب :n01:دستگاه خاصی سوالی دارید می تونید بپرسید اگر در حد اطلاعات دوستان بود حتما پاسخ خواهند داد.نقل قول:
یکی از پکیجهای واحدم که ایران رادیاتور مدل 28 هزار فندار است فشار آب طبق توصیه کارخانه باید روی 1/5 باشه ولی وقتی که رادیاتورها گرم می شوند فشار تابع دما شده و به 3 بار می رسه .نمایندگیها عیبش را نتوانستند پیدا کنند گفتم شاید دوستان اهل فن بدانند که عیبش چه استنقل قول:
1- آیا دستگاه مدام روی حالت شوفاژ روشن یا اینکه (صبح ها که نیستید خاوش میکنید و برای شب روشنه).
2- بعد از هواگیری چند ساعت طول میکشه تا دوباره فشار بالا بره.
3- موقع هواگیری از رادیاتورها فقط آب میاد یا هوا هم میاد. وقتی رادیاتورها روشنه تمام رادیاتورها رو چک کنید ببینید که آیا همه جاش گرمه یا مثلا پره های آخرش سرده.
4- جنس رادیاتورها و اینکه مربوط به کدام کارخانه است.نقل قول:
با سلام
من يه پكيج شاپه دارم كه مدتيه دائم خودبخود خاموش ميشه ووقتي ريست ميكنم يه لحظه فن روشن ميشه ويه صداي تيك ميده ولي فندك نميزنه وخاموش ميشه دوبار اينكارو تكرار ميكنه وبعد چراغ ارور فن ودودكش روشن ميشه وچشمك ميزنه.مواقعي كه ضروري نيازش داارم يه دستگاه كوچكي بالاي پكيج هست كه يه لوله هوا به فن داره ودوتا سيم برق هم بهش وصله همون صداي تيك تيك هم از همونه(اسمشو نميدونم)بمحض ريست شدن يكي ازسيمهاشا از تو فيشش درميارم تافن شروع بكار كنه وبعدسيما ميزنم سرجاش پكيج روشن ميشه ولي بعداز مدتي كه هردفعه هم يجوره دباره خاموش ميشه.بايدچكاركنم مرسي
1- اول باید فن را سرویس کنید تا کاملا تمیزبشه.
2- ونتوری را هم باید بشورید.(قسمتی از فن که شلنگ سفید رنگ بهش وصل شده).
3- شلنگهای سفید رنگ را هم در بیارید و کاملا توشو تمیز کنید.
و نتیجه را بگید.
نقل قول:
با تشكر از تعميركار عزيز.نتيجه را خبرميدم
سلام خسته نباشید
من یه پکیج از بوتان مدل اوپتیما 28k ومدار بسته هست.
البته ما اونو توی خونه کارگذاشتیم و هوای خونه رو برای سوختن استفاده می کنه و از بیرون هوا نمیکشه.
این پکیج ما روزی دو یا سه بار خاموش میشه نمایندگی ده بار اومده تنظیم فشار گاز کرده و بازم همون آشه و همون کاسه
آخرش به ماگفت که از کمبود هواس که اینطور خاموش میشه آیا اینو گفته که بپیچونه یا واقعاً این طوریه؟
من به صدای پکیج گوش دادم اول فن روشن میشه بعد استارت میزنه و بعد روشن میشه البته سه چهارتا درمیون با یه صدای گرر خفن
و بعضی موقع هاهم که روشن نمیشه!
یه سوال دیگه ارور پکیج ایران رادیاتور مدل k24ff با شماره ارور 40 70 چیه؟
با تشکر
- مدلو اشتباه نوشتم m24ff
سلام
میخواستم یه آبگرمکن گازی بخرم تاحالا نخریدم(از این ایستاده ها نه دیواری)
آیا مارک های خارجی مثل بوش هم هست؟اگه آره خدود قیمت
و اینکه برای مارک ایرانی چی پیشنهاد میکنید+قیمت مرسی:n16:
یکی از پنجره هارو باز بذارید ببینید باز خاموش میشه یا نه.اگر باز خاموش بشه مشکل نمیتونه از کمبود اکسیژن باشه.نقل قول:
پکیج برای زیربنای 85 متر (مسکونی) تا قیمت دو میلیون تومان چی پیشنهاد می کنید؟ ایرانی یا ایتالیایی .
از نظر خدمات پس از فروش خوب باشه...
به ما برند افرا پیشنهاد کردند... آیا کیفیت داره؟
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم الان که هما گرم شده ورادیاتور ها خاموش هست ایا باید شیر های ورودی پکیج به رادیاتور راببندم یا نه یا اگر کار خواص دیگری لازم است ممنون میشم راهنماییم کنید پکیج هم ایمر گاز هست
تا 2 میلیون تومان پکیج اوپتیما بوتان پکیج مناسبیه.اگر تا 500 تومان بتونی بودجه را بیشتر کنید می تونید پکیج های ایتالیایی با کیفیت بهتری بگیرید.نقل قول:
فقط کافیه پکیج را در حالت تابستانی بذارید و دیگر هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدید.نقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمکی نبود!!:n13:
ممنون متشکرم از راهنمایتون
بودجه را تا 2.5 می توانیم افزایش دهیم. اگر پیشنهادی دارید ذکر کنید.نقل قول:
ممنون
آبگرمکن زمینی بگیرید که از ورق 4 میل ساخته شده باشه ، چون بیشتر آبگرمکن های موجود در بازار از ورق های 2 یا 3 میل ساخته شده اند و خیلی زود سوراخ میشن.آبگرمکن قاینار خزر و سپهر الکتریک آبگرمکن های خیلی خوبی هستند.نقل قول:
یعنی چی؟میگید کلا بیخیال آبگرمکن معمولی بشم و دیواری بخرم؟؟آخه خونه حیاط داره و بزرگهنقل قول: