وقتی پشتیبانی بر میگرده میگه مگه انتظار دارید چند باشه ؟!! تازه میگه سرویسامون یک به 10میبندیم و الان سرعتا خیلیم بالاست!نقل قول:
Printable View
وقتی پشتیبانی بر میگرده میگه مگه انتظار دارید چند باشه ؟!! تازه میگه سرویسامون یک به 10میبندیم و الان سرعتا خیلیم بالاست!نقل قول:
دقیقا. قرار بود با تقسیم کردن بازه ها دیگه کاهش سرعت نداشته باشیم. ازون طرفم سرویس 4مگ رو برداشتن که پهنای باند کم نیارن!
آخرشم وضع شد این.
من یکی از دوستام به پشتیبانی زنگ زده بود طرف بش گفته اگه سرعتت اومد زیر 64ک حق اعتراض داری چون مینیمم سرعت 512 هستش.
آدم میمونه چی بگه واقعا :sq_6:
نقل قول:یعنی شعور اینا در حد جلبکه،از نظر اینا اون ماکزیموم که گذاشتن برای قشنگیه :sq_10:نقل قول:
من حدود 2 سال و نیم مشترک پرنیان نت ( نمایندگی داتک در اصفهان ) بودم و بعد از 2 سال سرعتا را کم کردند. اینا 2 ماه نشده مشترکینشون زیاد شده دارن سرعتا را کم میکنند.
همه دوستان فردا صبح زنگ بزنند ببینیم چی میشه.
مگه اینا نمیگن 24 ساعته پشتیبانی داریم!! خوب چه وقتی بهتر از الان؟نقل قول:
هر کی فردا زنگ میزنه شرکت از پست حسین تشکر کنه
دوستان منم دچار همین معظل شدم. اون پشتیبانی ملعون هم میگه سرعت کف مهمه!!!
نظرتون چیه برگه های شکایت پر کنیم؟؟؟
هر کسی هم پیگیری رو توی تاپیک اعلام کنه.چی میگین؟؟؟؟
حداقل فکر میکنم50تا بشیم. میزنیم پک و پوزشونو میاریم پایین.فقط یه نمه هماهنگی و همکاری میخواد.
آره جون عمشون پشتیبانی 24 ساعته :31:نقل قول:
اوایل که گرفتم اینترنتم شب قطع شده بود همون موقع زنگ زدم برام یه ربع آهنگ گذاشت :sq_10:
منم با حرف دوستان موافقم. پر کردن شکایت هم ایده خوبیه که حامد گفت.
هم بزنگیم هم شکایت بفرستیم.
هرکی زنگ زد پشتیبانی همینجا نتیجه رو اعلام کنه
من بد جور هستم ،به یه نتیجه هماهنگ برسیم ،همون کارو کنیمنقل قول:
مگه شمارشون 0212954 نیست؟
الان میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد!!
فکر کنم فهمیدن :sq_24:
دوستان اینم لینک اعلام شکایت :
http://beta.novinnet.ir/support/receive-and-investigate-complaints/complaints-notify
بهنام جان، خودت یا یکی از دوستان یه پست در همین مورد بده و هر کی میخوای توی طرح اعلام شکایت شرکت کنه،نقل قول:
رسما توی نقل و قول پست و بازدن تشکر اعلام کنه. نتیجه شکایت و متن اصلی رو هم توی فروم کپی کنه تا هممون
ببینیم. چی میگی گلم؟؟؟
اگر بچه ها موافقن، بسم الله......
با تلفن ثابت تماس بگیر با این شماره .نقل قول:
چی رو فهمیدن؟؟؟؟نقل قول:
راستی چطوره پای یکی از مسئولاشونو بکشیم فروم؟؟؟؟
بابت لینک شکایت هم ممنون. من الان پرش میکنم تا توی تاپیک اعلام کنم.
من این صفحه شکایت رو تا حالا چند باری براشون پر کردم...نقل قول:
( همونطور که تو صفحات این تاپیک گفتم من از همون روز اول خطم داغون بود . از همون موقع با بی اعتنایی پشتیبانی مواجه شدم... برای همینم پر کردن فرم شکایت شده سرگرمی روزانم از دست نوین نت !!)
چرا؟ من قبلاً با گوشی موبایل نگ زدم به همین شماره .... چرا الان باید با ثابت باشه؟نقل قول:
قضیه چیه؟
دارن شرکتو جمع میکنن فرار کنن .... به اندازه کافی کلاه برداری کردن :sq_2:نقل قول:
حامد جان توی fb نوین یه صفحه داره حالا نمیدونم اونجا رسمیه یا کاربرا درستش کردن ولی در کل بد نیستنقل قول:
اونجا هم اعلام کنیم شکایتمون رو. بهترم هست.
خواستید لینک رو میفرستم
میثم جان اگه شکایت هم جواب نمیده پس چی کار کنیم ؟؟؟نقل قول:
چند پست قبل که نقطه چین زدم همین رو نوشتم بعد پاک کردم خواستم بگم بریم تو صفحه نوین نت اونجا بگیم اما یکی از کاربرا تو صفحه نوشته بود که سرعت پایینه گفته بود با پشتیبانی تماس بگیرنقل قول:
خودتو راحت کردی رفتی یه شرکت دیگهنقل قول:
من الان بخوام برگردم مخابرات حداقل حداقل باید 3 ماه تو صف بمونم تا پورت خالی شه
برو از همین الان تو نوبت مخابرات ... هر وقت جلوی ضرر رو بگیریمنفعت ...نقل قول:
خوش به حالت با 3 ماه انتظار برات پورت خالی میشه.... من هر چی وایسادم خالی نشد این پورت مخابرات که نشد!!نقل قول:
حسابگرم نخواهم رفت ! فکر کنم باید دوباره از سیم کارت ایرانسل استفاده کنم!!!
والا من یکی دوبار پر کردم باهام تماس گرفتن و کلی صحبت کردن.نقل قول:
به نظر من حتمی جواب میده. اینو از روی تجربه میگم. چون اون شکایت دوجانبه دنبال شد. یعنی من و یکی از بچه های دیگه که نوین داره.
خدایی خیلی زود جواب داد.
نظرت چیه بهنام جان؟؟؟
نظر تو چیه کمال جان؟؟؟؟ به نظرت بازم تجریه قبلی جواب میده؟؟؟؟
fbزیاد جالب نیست. اونم خوبه. ولی خب شکایت بهتره. هر کی ام پر کنه میگه ابن چیه بابا.کل ملت شاکی ان.نقل قول:
حق با حامد. ما یکی دوبار شکایت پر کردیم وبه فاصله دو سه هفته جواب گرفیتم.نقل قول:
احتمال خیلی زیاد اگه تعداد زیادی باشیم و شکایت بفرستیم جواب میده.
حامد جون اگه بچه ها پایه ن زحمت متن رو خودت بکش تا شروع کنیم....
برای منم سرعت نصف شده۔منم با اعتراض موافقم تا مسیولین این شرکت بفهمند که نمیتونند هر وقت دلشون خواست با کاربرا بازی کنند۔
فکر کنم تنها کاری که خوب باشه و شاید 1 درصد جواب بده همین شکایته اما یه متن هماهنگ باشه و هممون همونو بدیم خیلی خوبهنقل قول:
یه راه دیگه هم هست شماره مدیریت رو گیر بیاریم مستقیم با مدیریت نامردش حرف بزنیم
الان تو تاپیک جای یه نفر خیلی خالیه!!
کی!!!!!!!!!نقل قول:
اینا باید مثل بچه آدم بگن آقا جان تعرفه های ما اینه سرعت دانلود روز و شبمون هم تو هر سرویس اینه .... یعنی همون اول درست و درمون با ملت اتمام حجت کنن ... بعد حالا طرف میاد سبک سنگین میکنه میبینه اگه بودجش میرسه و نیازشو برطرف میکنه میاد از این شرکت سرویس میگیره و تا آخرم به خوبی و خوشی ازش استفاده میکنه .....
+
حالا اینا نه تعرفه هاشون سر و ته داره نه سرعت دانلودشون نه پینگشون ...... این دیگه به نظرم قابل قبول نیست .
حتما Fanosetalaiiنقل قول:
تنها خوبی که پشتیبانی نوین نت داره اینه که راحت کاربراشو به مسئول بخش وصل میکنه!نقل قول:
من خودم دو سه بار با یه مسئول کار داشتم راحت برام وصل کردن.
به نظرم بهترین راه تنبیه این جور شرکت ها " جمع آوری اشتراکتونه " اگه همگی متحد شین و یه 10 نفری یکدفعه تو یه روز اعلام کنین که میخواین خطتونو جمع کنید کاملا تنبیه میشن .
نقل قول:خواستم بگم که ..... این ابلیس گفتش!! (عجی ایهامی داره این جمله!!!) :sq_11:نقل قول:
اینو هستم ..... همینجا اعلام کردم و بازم میگم در پی یه شرکت جدیدم ....... و به محض پیدا کردن یه پورت رفتنیم هر چیم بشه مهم نیست... (فک کنم 20 روز یا کمتر دیگه)حالا نویت شماست بسم اللهنقل قول:
واقعا تعرفه هاشون سرو ته ندارهنقل قول:
512 نامحدود رو زده 800,000 ریال
پیش خودم گفتم این شاید اشتباه باشه اما انگار هشتاد هزار تومانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی این شرکت شاهکاره
دوستان جسارتا من متن رو بنویسم:
با عرض سلام و خسته نباشید.
بعد از تغییر در روال کلی شرکت و تغییر کلی سیاستهای نوین نت، بیشتر کاربران اینترنت ADSL این شرکت، از تغییر ناگهانی و غیربرنامه ریزی شده، شکه شدن.این شکه شدن وقتی بیشتر شد که برخی پکیجها حذف شد و بازه رایگان از ریو سرعت 2به4برداشته شد. بدتر از همه اینکه ساعت دانلود رایگان یک ساعت کم شد. همه این موارد ذکر شده، با اینکه کاربر و مشتری شما رو زیر بار تسلیم و قبول اجباری شرایط برد، ولی باز هم کاربران و من جمله خود من از شما قطع امید نکردن و باز هم پابه پای شما تا بهبودی کیفیت پیش آمدن. تا اینکه چندی پیش تغییری ناگهانی و ضرب العجلی من رو به شدت تحت تعجب قرار داد و باعث شد که به شدت از شکرت و سیایتهای شرکت شما، ناراضی بشم. سرعت دانلود من در طی روز و خارج از بازه رایگان کاملا ایده آل هستش. اما به محض وارد شدن در بازه رایگان سرعتم نصف و در بیشتر موارد به کمتر ازز نصف سرعت در خارج از بازه رایگان میرسه. این در حالیه که شما در نظر سنجی که راه انداخته بودین، اعلام کرده بودین در بازه های مختلف سرعت به هیچ وجه افت پیدا نمیکنه و این کار بخاطر پخش متناسب پهنای باند و عدم اشغال همزمان پورتها و پهنای باند عبوری هستش تا کاربر بتونه با نهایت سرعت کارش رو انجام بده. اما حالا با رو شدن این سیایت جدید، همه حرفهای قبلی رو خودتون زیر سوال بردین و عملا هر چی گفته بودین را نقض کردین. حالا من کاربر که بیشتر کارها در بازه رایگان هست، چرا باید با افت زیاد و نوسان وهشتناک سرعت مواجه بشم؟؟؟
لطفا نگین که سرعت رو بر مبنای کف سرعت محاسبه میکنیم! چون اگر من میخواستم کف سرعت رو مبنا قرار بدم میرفتم و راحت یه پکیج نامحدود بر میداشتم نه اینکه روی
پکیجهای شتاب شما متمرکز بشم!!!
لطفا به این مشکل رسیدیگی کنید و یه جواب قانع کننده بدید.
ممنونم.
دوستان اگر نیازه ویرایشش کنید تا برمی برای مرحله نهایی.
نقل قول:
حالا این خوبه باز 128 نامحدود رو ببین!! حالا سرعتشم رو 16 هست!!
عزیز من چرا شلوغش میکنی؟ :| من کی به شما گفتم دروغ میگید؟؟! من دیدم شما و چند نفر دیگه ناراضین ولی درعین حال میبینم خودم سرویسم عالیه و هیچ مشکلی ندارم لازم دونستم اعلام کنم این قضیه رو چون اگه دوستی که الان تو فکر نوین نت باشه و این تاپیک رو بخونه پستای شما دوستان رو ببینه بلکل قید نوین نت رو خواهد زد درحالی که ممکنه کیفیت سرویس تو منطقش مثل سرویس من باشه.نقل قول:
من دروغگو.... کاربرای قبلی هم که اومدن اینجا از افت سرعت در بازه 6-11 گفتن (محدود شدن به زیر150) هم خدای نکردی دروغ میگن؟!
البته اینو داشته باشید که فقط من نیستم که سرویسم خوبه و مطمئنا خیلیای دیگه هستن که اینجا سر نمیزنن.
واقعا عمق توهین رو میشه تو عبارت Bold شده دید :| ؛ عزیز من اگه من دارم اینجا تبلیغ نوین نت رو میکنم شما که دقیقا 180 درجه خلاف این کارو میکنی!!! چیزی نگو که با حرفای خودت بتونم جوابتو بدم :|نقل قول:
چند نفر حالا یا واقعاً اوضاع خطشون خوبه یا هرچی مثل تیزر تبلیغاتی هر 3 پست یه بار میان اینجا یه تبلیغی برای نوین نت میکنن
سرویست خرابه تلاش کن درستش کنی، درستش نکردن برو یه شرکت دیگه. مگه من اینجا نگرت داشتم ؟!!نقل قول:
ولی واقیعیت اینه خیلی مثل بهنام جان مرد عملاً و از همین الان در فکر خونه کشی به ISP جدید (منم یه روزنه های امیدی پیدا شده ... گفتن 20 روز دیگه یه پورت خالی میشه از شرکت؟؟؟؟؟ .... منم هر سه روز یه بار میزنگم جهت عرض ادب و یاداوری )
نوین نت تو کرمانشاه افتضاحه، درست. از این به بعد کرمانشاهیا از این شرکت نت نگیرن. ولی به بقیه ملت نگو چون من سرویسم داغونه شما هم نت نگیرین از اینجا ..../
داداش گلم شما هم یه صحبتی میکنیا ... یعنی واقعا نمیتونی این حالت رو تصور کنی که سرویس شما خراب باشه مال من (و خیلیای دیگه) صحیح و سالم ؟؟!نقل قول:
خوبی شما؟ مودم چراغش خاموش میشه .... قطع میشه سرویس!!
من تو این یه ماهه 30 بار داشتم ...
--------------------------
من همچین محدودیتی که شما میگی رو هیچوقت ندیدم ! :|نقل قول:
دوست عزیز مثل اینکه شما هنوز متوجه نشدی کلا سرویسارو تو بازه های رایگان محدود کردن!
سرعت من تو بازه 1 تا 6 240 بود که سه چهار روزه شده 130.
البته شاید این محدودیت ها طرفای شما نیومده !!
کدوم شهر هستید؟؟؟
لاهیجان (استان گیلان)
------------------------------------------------------------------------------
دوستان لطفا یکم انصاف داشته باشین این چه وضعشه آخه. مشکل دارین برید زنگ بزنین با مسئولاش صحبت کنین درستش کنن. ولی این رو هم بپذیرید که شما مشکل دارید نه همه کاربرا :|
ترخدا برید 4تا فروم خارجی رو نگاه کنید، کاربراشون همه بلدن چه جوری تو فروم فعالیت کنن. این تاپیک واسه نوین نته تا ملت بیان نظرشونو درباره کیفیت سرویس بگن. هرکی میاد نظر خودشو میده و هیچ وقت هم به بقیه نمیگه شما داری دروغ میگی و توم مث من باید سرویست مشکل داشته باشه و ... :/ ؛ همه هم بلدن فروم جایه خاله زنگ بازی نیست. :|
----------
فقط یه چیزی بهتون بگم اگه خواستین اینترنتی شکایت کنید بدونید این شکایت ها هم توسط همون اپراتور های تلفنشون بررسی میشه و فرقی با هم ندارن ... البته اگه اینترنتی فرم پر کنید ممکنه به دلیل کتبی بودن (و زیاد بودن تعداد) جدی تر پیگیری کنن ...