شما سرویست 512؟نقل قول:
Sent from my GT-P3100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما سرویست 512؟نقل قول:
Sent from my GT-P3100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله،چطور مگه؟نقل قول:
همینجوری سوال پیش امد ;);) پینگ بالاست یکم واسه من دیتا 128 پینگ نزدیک 200 اینجوراست.البته بستگی به منطقه داره :thumbup:نقل قول:
ولی سرعت ثابته چه سرور داخلی،چه خارجینقل قول:
اره 32 ثابته واسه منم.نقل قول:
به نظرم اگر پینگ داخلی کمتر بشه
پینگ خارجی هم وضعیت خیلی بهتری پیدا می کنه
اینم تست امشب . پینگ و سرعت دانلود بهتر شدن ولی سرعت آپلود هم چنان صفر هست یعنی از اینترنت نمیشه به هیچ وجه استفاده کرد :دی
ببینیم چیکار می کنن طی چند روز آینده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت پشتیبانی رایتل چه جوره؟
سنجش سرعت رو به چه اساسی تعیین می کنن؟
اگه بهتر شه من این دفه 1 مگ میگیرم :beer:نقل قول:
دوستان بنظر شما ارزش داره بجای سرویس یک مگ مخابرات یک طرح بینهایت یک مگ رایتل بگیرم؟
ماهی 50 تومنه؟
بعد چجوریه، 128 و 512 و 1024 قیمت طرح بینهایتشون فرقی نمیکنه؟!! هر سه تا یک قیمته؟!!
اشتباه نکن مخابرات بهترهنقل قول:
رایتل تعرفه هاش گرونه
......
جایی که تو سایت رایتل غیر قابل پوشش دهی باشه ولی رایتل تست شده و میشه باهاش تلفن زد و ..... آیا اینترنتش قابل استفاده است؟
به عبارت دیگه اینا آنتن 3g شون جدا نیست از آنتن تلفن همراه؟
من که همین الان واسه یک مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی نزدیک 50 تومن میدم . خب این نا محدود رایتل هم 50 تومنه دیگه!نقل قول:
. تازه خوبیش اینه هرجا رفتم اینترنتم همراهمه . ADSL رو بجز خونه خودمون نمیتونم جای دیگه استفاده کنم.
نامحدود رایتل سرعتش 1 مگ هست ؟نقل قول:
کلا رایتل 128 و 512 و 1024 داره و میشه انتخاب کرد. واسه بالای 128 مدارک میخواد. تو سایتش نوشتهنقل قول:
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
دوست من اشتباه نکن!نقل قول:
کلا سرویس های وایمکس و جی آپی آر اس مثل adsl نیستن که همیشه ی سرعت رو به شما بدن.
چیزی که مهمه ، به منطقه ی شما بستگی داره!
یعنی این یک مگ همیشه یک مگ نیست! و بستگی به منطقه شما از لحاظ نزدیکی به آنتن و همچنین ترافیک اون منطقه داره ؛ اونم رایتل که اصلا معلوم نیست چقدر پوشش شبکه داره!
از اینا مهم تر کلا سراغ اینترنت جی پی آر اس نرید چون که به شدت بویژه مواقع دانلود روی مغز تاثیر می ذاره و فوق العاده ضرر داره و خودم که تجربه کردم بعد از چند وقت سر درد گرفته بودم.چون شما مدام کنار گوشی هستید.
جی پی آر اس واسه مواقعی هست که شما می خواین ی چیزی کوچولو مثل حساب بانکی رو چک کنید والا هم از لحاظ هزینه و هم سرعت و ... به هیچ عنوان خوب نیست!
والا من قبل اینکه نامحدود مخابرات بگیرم وایمکس مبین نت داشتم و هیچ تغییر سرعتی نداشت و همیشه تقریبا ثابت بود . فقط بخاطر اینکه حجمش محدود بود رفتم مخابرات گرفتم.نقل قول:
در مورد رایتل هم فکر نمیکنم جی پی آر اس باشه ، میگن تری جیه! در مورد سرعتش هم یکی از دوستان سیم کارت دیتاش رو داشت من کرج تست کردم خیلی عالی بود و نوسان نداشت اصلا.
در مورد امواج و ضرری که داره و روی مغز تاثیر میدازه منبع موثقی دارید که همچین چیزی میگید؟! آخه الان تو اروپا و آمریکا دیگه الان تقریبا همه دارن از همین 3G و 4G استفاده میکنن. اگه همچین چیزی باشه که واویلاست . اونا خیلی از ماها بیشتر به این چیزا اهمیت میدن . اگه اینطور بود که اینقدر رواج پیدا نمیکرد.
از بچه های اینجا هیچ کس طرح نامحدود نداره ببینیم چطوریه کیفیتش؟
در مورد اسمش که بیخیال ، حالا 3g یا هرچی ...
اما دوست من چه نیازی به منبع هست؟
من خودم دست کم شش ماه از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده می کردم و در مواقعی که دانلود می کردم فورا از پای کامپیوتر فرار می کردم چون در غیر این صورت سردرد می گرفتم!
من می گم این سردردها در طولانی مدت قطعا مشکل ایجاد می کنه و مشکل هم که ایجاد نکنه همون سردرد کافیه تا آسایش رو از آدم بگیره:n01:
شما دقت کنید ؛ همیشه می گن با موبایل مدام حرف نزنید یا لااقل از هندزفری استفاده کنید.همچنین شما گوشی که می خرید توی مشخصاتش ی چیزی تحت عنوان "نرخ جذب ویژه" نوشته ، اینا یعنی چی؟خب اینا همه واضحه که ضرر داره ، بله ؛ شاید مثلا برای همونی که گفتم مثل چک کردن حساب بانکی یا ی سرچ کوچولو توی گوگل مشکلی نداشته باشه ، ولی قطعا توی دانلود می بینید که تاثیر می ذاره.بهترین منبع هم خودم که تجربه کردم اینو
دوست عزیز، اول این که 3g و GPRS و نه GPERS که شما می فرمایید اسم نیست!نقل قول:
بعد این که اطلاعاتی که به دوستمون دادین غلط هستش ... شما فکر کنم اصلا تجربه استفاده از 3G رو نداشتید.
من خودم رایتل دارم اصلا سرعتم افت نداره توی مناطق مختلف شاید کمی فاصله آنتن زیاد تاثیر بزاره اما بیشتر این تاثیر روی باتری گوشی هستش و پینگ رو بالا می بره.
بقیه حرف های شما کاملا غیر علمی هستش ... اگر چیزی هم باشه منبع باید بدید.
عزیز من ، چیزی که اصلا هنوز همه جا آنتن نمی ده شما دارید می گید سرعتش خوبه و افت سرعت نداره؟:n04:
اصلا کاری به رایتل یا مبین نت یا هز چیز دیگه ای نداریم!
شما حتما رفتید دو تا چهار راه اونطرف تر اون موقع می گید افت نداشته ؛
مثلا شما مبین نت رو تست کردید در منطقه ی خودتون ، اینکه عالی بوده دلیل نمیشه که شما استفاده از اون رو به دیگری پیشنهاد بدید!!
هر شرکت و هر سرویسی ممکنه یک سری جاها خوب سرویس بده و یک سری جاها بد! این اشتباهی هست که اکثرا می کنن و وقتی می بینن ی چیزی خوبه به بقیه هم توصیه می کنن.!
شما الان ی سرچ توی همین فروم یا کلا نت بزنید ، می بینید ی سری جاها چند نفر دارند خودشون رو خفه می کنن که بگن مثلا مبین نت از ایرانسل بهتره! و همچنین یکسری هم برعکس اینو می گن.به نظر شما کدوم از این حرفا درسته؟
به نظر من جفتش ، اما بستگی به منطقه شما داره ، شما هیچ وقت نمی تونید بگید کدوم 100 بهتره و این مقایسه از ریشه کلا اشتباهه.
در مورد رایتل اصلا فرض کن سرعت 10 مگ به شما بده ، چه فایده؟ وقتی 2 گیگ به شما می ده که دانلود کنید چه فایده؟ این طرح هایی هم که می ذاره خدا می دونه تا کی هست و صرفا واسه جذب مشتری تا اینکه بالاخره توی بازار جا باز کنه ...
جایی که تو سایت رایتل غیر قابل پوشش دهی باشه ولی رایتل تست شده و میشه باهاش تلفن زد و ..... آیا اینترنتش قابل استفاده است؟
مناطقی که من تست کردم و می کنم هر هقته : تجریش، نیاوران، گیشا، شهرک غرب، جکیمیه (شرق)نقل قول:
آنتن و پوشش دهی تو تهران تقریبا خوب شده... منم همونطور که می دونید گفتم 'فعلا' که خوبه و بحث هم سر سرعت بود و اینکه این اینترنت برای گوشی و استفاده در حرکت هستش
قرار نیست باهاش دانلود کنید. قطعا این حجم برای دانلود و این حرفا جواب نمی ده و مسخره است ولی از لحاظ های دیگه تجربه خودم رو گفتم که خوب بوده.
بله تهران که مشخصه ، ضن اینکه بحث ما سر اون دانلود نامحدوده هست.این دوستم گفت می خواد بجای دانلود نامحدود مخابرات اینو بگیره که ما از اون وقت تا حالا داشتیم دلیل می اوردیم که منصرفش کنیم:n02:
من متوجه این شدم که وقتی یک تایم خاصی از مودم و اینترنت استفاده نمیشه مودم خود به خود قطع اتصال میکنه
و باید دوباره گزینه اتصال رو بزنیم ، سوال اینجاست که آیا همچین چیزی تنظیم نداره ؟ و نمیشه تغییرش داد یا کلا
غیرفعالش کرد؟؟
سلام من سیمکارت اعتتباری رایتل خریدم و در حال حاضر دارم از اینترنت اغازین هدیه استفاده میکنم از سرعت اینترنت اغازین یا همون هدیه اولیش راضیم . خواستم بدونم الان این سرعتش چنده ؟ و حجمش چقدره ؟ چون بعد ده روز برام پیامی اومده که فقط 100 مگ باقی مونده .
ممنون میشم توضیح بدید .
سلامنقل قول:
سرعت اینترنتون 128 هست و 500 مگابایت حجم داره که 30 روز مهلت دارین ازش استفاده کنین.لطفا یه تست از اینترنتتون با اسم شهرتون بذارین
سلام دوستان من الان يك سرويس 128 سه ماهه گرفتم راهي هست اين سرويسو كنسل كنم يك مگ بگيرم هنوز چند ماه از سرويس قبلي مونده مدركم واسشون فرستادم پول سرويس قبليم نمي واسم مهم نيست
با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
نبود جواب؟!!نقل قول:
من این مشکل رو داشتم اونم زمانی که پوشش رایتل اولیه بود،الان درست شده.شاید هم مشکل شما به همین علت باشه.نقل قول:
نه ربطی به نوع اینترنت شما نداره ، مال خود مودم هست ، توی گوشی ها هم به همینطوری هست.حالا چجوری باید حل بشه نمی دونم
سلام
کسی خبر داره محدودیت اینترنت نامحدود رایتل چقدره ؟ چون مصرف منصفانه داره -
مرسی
باید از پشتیبانی بپرسید چون ممکنه برای هر پهنای باندی ترافیک متفاوت باشه.نقل قول:
پرسیدم - عدد نگفت بهم - گفت اگه زیاد دانلود کنین اس ام اس اخطار میاد - اگه ادامه بدین به دانلود - با تعرفه آزاد حساب میشه
ازش پرسیدم که یه عدد بگه - مثلا ۱۰ گیگ یا فلان گیگ - گفت از ۱۰ گیگ خیلی بیشتره -
اگه کسی اطلاعات بیشتری داشت بنویسه -
مرسی
دوستان این قضیه که میگن پینگ رایتل بالاست
دقیقا چه موقع باعث عذاب آدم میشه
برای دقیق جواب دادن به فردی میخوام
بله قابل استفاده هست.نقل قول:
آنتن های 3G و تلفن یکیه.
طبق تجربه شخی خودم با مودم این مشکل رو داره ولی با گوشی اوکیه.نقل قول: