سرور PERSIAN BLOCK NO ADMIN برا کیه ؟! لطفا این VOTER PAUSE را برداره ! بعضی از روی حرصشون فقط VOTE می دهند ! BLOCK که می کنی زود VOTE می دهند :n21:
Printable View
سرور PERSIAN BLOCK NO ADMIN برا کیه ؟! لطفا این VOTER PAUSE را برداره ! بعضی از روی حرصشون فقط VOTE می دهند ! BLOCK که می کنی زود VOTE می دهند :n21:
نمی دونم چرا وقتی این جماعت میان تو سرور monoster چرا دوس دارن از اول بازی شروع شه
ادم می شینه 2 ساعت بازی می کنه می رسه لول 100 می خواد رکورد بزنه اینها میان میگن اقا ریست کنین در حالی که اگه بازی بلد باشن خیلی زودتر سلاح هاشون رو می خرن
در اصل هدف این سرور رکورد زدن هست نه اینکه هی پاک کن از اول بازی کنن و مدام راه رفته رو تکرار کنن
چی بگم اخه :n13:
رای ساخت مپ در این بازی ابتدا:
1-کلید های Ctrl+shift+Eرا به طور همزمان فشار داده
2-حال صفحه ی ابی رنگی را مشاهده مکنید
3-بر روی Layers کلیک کرده
4-بر روی add کلیک کرده و به نسبت مپی که میخواهید بسازید عکسی را انتخاب کرده (مثلا grassمثل مپ openfng 5)
5-حال به صفحه ی اول بازگشته (کلیک بر روی image)
6-حالا بر روی add group کلیک کرده
7-بر روی group ایجاد شده کلیک راست کرده و بر روی add tile layer کلیک میکنیم
8-بر روی tile ایجاد شده کلیک راست کرده وگزینه image را انتخاب میکنیم
9-حال دکمه ی Esc(بر روی صفحه ی کلید )زده
10-space را نگه داشته و imagi که انتخاب کرده اید را میبینید
11-یه تیکه از عکسی را که انتخاب کرده اید را با موس کات کرده و بر روی صفحه ی ابی قرار داده حالا میتوانید به نسبت سلیقه ای که دارید مپ را ایجاد کنید
این اموزش ابتدایی میباشد برای اموزش پیشرقته در بازی پیام دهید
by soltan doOd:n20:
من اعتراض دارم اقا کی گفته همش مپو عوض کنین چه خبره بابا سرور های قدیمی :n02: فقط یک مپ داشته چه وضعشه همش مپو عوض میکنن اقا مگه XYZ چشه ؟؟؟؟!؟!؟!؟
راستی sahab هستم با اکانت ارمین :n06:
دانلود H-client new version
ورژن جدید اچ کلاینت با امکاناته باحال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش ساخت سرور
سلام برای ساخت سرور اول باید پورت باز کنید برای باز کردن پورت از برنامه simple port forwarding استفاده کنید
وقتی که پورت را باز کردید مود مورد نظرو اجرا کنید در اموزش بعدی اموزش ساخته سرور بصورت فیلم را میزارم
By bad boy
سلام با دیدن این فیلم اموزش ساخت کامل سرورو یاد بگیرید :n05::n20:
بعد بگید bad boy بده :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n26:
سلام
با توجه اینکه خیلی از بچه ها شکایت داشتن که زیاد vote میدن و مپ رو عوض میکنن تصمیم گرفتیم سیستمی پیاده کنیم(یکی ندونه میگه میخوان اپولو هوا کنن :دی) که این مشکل حل بشه.
به زودی جزییاتش رو اعلام میکنم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
من بعد از 2 سال برگشتم :n28:
نسخه جدید لینک دانلدشو بدید بی زحمت :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
!!!!!!!!!!!!! :n13:
الان اعصابم کاملا خط خطی هست ! داشتیم با 3 تا از بچه ها MAP می رفتیم که تقریبا اواخر بود ! 100 بار گفتیم VOTE ندید باز این THESIMS POOYA ADELE **** اومدند CHANGE MAP دادند اصلا بعضی ها درک و فهم ندارند ! چه می شه کرد خانوادشون بهشون بعضی چیزا رو یاد ندادند دیگه ! می گی change map نده انگار به بعضی ها می گی اره بده ! اگه نمی تونید برید left بدید برید پی کارتون دیگه :n21:نقل قول:
تغییرات تو سرور انجام شد.
از حالا به بچه های قدیمی یه یه پسوورد داده میشه که با اون وارد میشن و میتونن force vote بدن. این امکان فقط برای تغییر مپه نه کیک و ... . به این افراد experienced player گفته میشه.
آموزش force vote دادن برای این افراد:
پسوورد از طریق پیام خصوص براشون ارسال میشه(تو بازی،فقط خودشون میبینن پیام رو)
سپس تو بازی t میزنید و مینویسیسد:
/login password
با این کار وارد میشین. برای force vote دادن t رو بزنید و بنویسیسد:
/fvote yes/no
لطفا درخواست experienced شدن ندین. خودمون صلاحیت ها رو بررسی میکنیم و افراد رو انتخاب میکنیم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
بچه های قدیمی که زیاد می یان سرور انتخاب بشوند بهتره ! در این صورت حداقل شانسمون زیاده که یکی باشه که FORCE VOTE بده !نقل قول:
سلام.چرا تو این سرور نوب پرور winston :n09:من نمیتتونم وارد بشم؟؟ میخواد مپ دانلود کنه رو 1 درصد میمونه. اسم مپه new6_cbcc هست. یکی لطف کنه مپ رو آپلود کنه:n28:
تا دیروز رفته بودم سرورش ولی الان که ران نیستش ! ولی نگاه کردم پوشه downloadedmaps مپی به اون اسم برا من نداره ! به جز پوشه downloadedmaps مپا کجا ذخیره می شه !!؟ :n13:نقل قول:
ممنون بچه ها برام فرستادن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
دیشب تا ساعت 3.30 داشتیم با hermes و shahab و erfan و اینجانب :n19: این مپ مزخرف و تخمی را می رفتیم ( البته بگم erfan ساعت 1.30 اینا دارفانی را ودا گفت و رفت :n02: )
خداییش سازنده این مپ فکر کنم annn مغز بوده و یا حتما عمه زیاد داشته :n02:
بعد اینکه erfan رفت :n03: ! گفتم همدیگه را به آغوش بگیریم :n02: تا یه روحیه بدیم به همدیگه :n20: ( ساعت حدود 1.45 ! )
که تقریبا من و shahab و hermes رسیده بودیم stage ماقبل آخر این مپ *** :n21: ( ساعت دور و بر 2.20 ) که اینجای مپ shahab هم بعد تلاش های مکرر و ریده شدن اعصاب و از آنجایی که نصف شب بود و آبم قطع بود :n02: اینترنت را دیسکانکت کرد و رفت به زیارت erfan :n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفلکی hermes هم اینجای مپ 1 ساعت اینا زور داد و کو* داد و ... :n02: ولی نتونست بره ! خودشم چون با هزار مصیبت به اینجای مپ رسیده بودیم نه hermes و نه من ـ نمی خواستیم left بدیم که در نهایت hermes دید که من left نمیدم ! خودشم که left نمیده ! منم چون خیلی وقت بود عقدش را داشتم تا این admin را کیک کنم :n02: ایده ای به ذهن hermes رسید :n02: که اون این بود که از ادمینی logout کنه تا بتونم کیکیش کنم :n19: و از این مپ خلاص بشویم :n08: که در نهایت من به آرزوی دیرینه ام رسیدم و admin بازی را کیک کردم رفت و از مپم خلاص شدیم :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که حدود 3.5 ساعت تو این مپ جون دادیم !!!!! ولی نتونستیم ادامه بدیم تا آخرش :n02:
بدون شرح ! :n02::n08::n08::n08::n08:
نقل قول:
راز بازی خفن بچه ها در fng کشف شد.به وقتش بوت را آن و آف میکنن کسی هم نمیفهمه.
حالا کسی بگه که خودش .... :dنقل قول:
من نمیدونم بات تو ddrace به چه درد میخوره؟
از بات خیلی بدم میاد. دنبال راهیم که جلوشو بگیرم. دوستان همفکر هم میتونن کمک کنن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
اي نامردا من Tee موخام :( بچه هاي قديم كسي مياد اصلا؟ Hermes تو اين تاپيك كيه؟ :D
خوw بیا مگه جلوتو گرفتن؟
hermes میگه اکانت ندارم p30world !نقل قول:
بچه های قدیم 2-3 هفته اخیر ریختند بازی :n02:
سلام دوستان.من امروز این بازی رو گرفتم.هنوز هم سرور ایرانی هست؟
بله
130.185.73.171:8303
ممنون ولی انگار password می خواد
پسورد : p30
ممنون ولی چرا همی چیز قاطی پاتیه اونجا گیر می کنه بعضی جاهای نقشه؟
اون مد اسمش ddrace هست که میتونم بگم محبوب ترین مده teeworlds هست . تو ddrace باید به هم دیگه کمک کنید تا از freeze عبور کنید و به آخر مپ برسید توضیحات بیشتر پست 991 صفحه 100 همین تاپیک از Aryan007
نقل قول:البته ممکنه سرور بلوک رفته باشید که اونم اساسش دی دی ریس هستش اما هدفش اینه که نگذارید دیگران پیشروی کنند.نقل قول:
بهتره همون دی دی ریس رو برید که مفرح تره.
ممنون.
از دوستان کسی آخرین مپ من یعنی P30WORLD DDRACE 5 رو روی هاردش یا فولدر downloadedmapsش نداره؟ اگه دارینش خواهش می کنم این فایل 120 کیلوبایتی رو برام آپلود کنید تا ادمین بذاره رو سرور.هنوز اون مپ رو کسی کامل نرفته!!!
ممنون.
بیا آرین جون گریه میکنی چرا ؟:n02:
خواهش. :n05:
شهاب باز هم ما رو خجالت زده کرد.نقل قول:
hajoo جان بیا شوتش کن تو سرور بکس مپ ملی برن ساخت داخل :دی.
ممنون.
سلام دوستان من از صفحه اول پستا رو خوندم متاسفانه توضیحات درست حسابی از بازی نبود
خودم بازی رو از ساینش گرفتم و برام جالب بود می خواستم بدونم این بازی مدای دیگه هم داره؟
از کجا باید بگیریمشون؟
و اینکه هر کی هر توضیحاتی می تونه بده در مورد این بازی ممنون می شم
سلام بله مدای بسیار زیادی داره .نقل قول:
سمت راست همه تیکا رو بردارید جز تیک Compatible Version . بقیه سرورا این طوری نشون داده میشن .
راهنمای پر طرفدار ترین مد بازی یعنی DDRace هم میتونی تو صفحه ی 100 توسط خودم بخونی.نقل قول:
پ.ن:راستی این مپ P30WORLD DDRCE 5 رو HERMES گذاشت رو سرور.ولی این رنگ عوض کردن Tee ها و تیر پشت سر هم نمی دونم از کجا پیداش شد :دی.
ممنون.
درود
خوبه بچه ها مپ سازی کنن.تصمیم گرفتم مپ های تموم شده و خز رو حذف کنم و مپ بچه ها رو جایگزین کنم. البته مپ های درست و حسابی
1 مپ در دست ساخت دارم احتمالا 5 شنبه هفته دیگه release میشه .:n10::n02::n05:
+
تقریبا pro میخواد (البته pro به معنی ایرانیه قضیه:n09:)
+
این kbeer و fly to the moon هم حذف کن که بیچاره کردن :n27:
امضاتم خیلی با حاله hajoo
عشق دریایی کرانه ناپدید/کی توان کردن شنا ای هوشمند :n16:
دوستان........خیلی دلم تنگ شده براتون........
بخاطر این کیبورد لعنتی نمیتونم بیام.
جای منو خالی کنید :n27:
لردک:n12:
بچه ها انجمن تی وردز راه اندازی شد: teeworlds.ir بعد برید به بخش انجمن
مپ هاتونو اونجا بزارین.