من وب کم لب تاپم روشن نمیشه.یه سی دی داشته که من همو رو نصب کردم...آیا باید چیزی نصب کنم؟لطفاراهنمایی کنید.سایتو خیلی شلوغه، درهم برهمه هرچی دنبال سوال مشابه گشتم نیافتم.لب تابمmsi cr430 ,64 بیتی....
Printable View
من وب کم لب تاپم روشن نمیشه.یه سی دی داشته که من همو رو نصب کردم...آیا باید چیزی نصب کنم؟لطفاراهنمایی کنید.سایتو خیلی شلوغه، درهم برهمه هرچی دنبال سوال مشابه گشتم نیافتم.لب تابمmsi cr430 ,64 بیتی....
شما احتمالا باید درایور وبکم رو پاک کنی و از سایت msi درایور مخصوص لپ تاپت رو بگیری و دوباره نصب کنینقل قول:
البته من زیاد وارد نیستم سوالات بیشتر رو اینجا بپرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم ببینم تو کدوم تاپیک می تونم اکانت پریوم سایت رودفایل رو پیدا کنم ؟؟؟؟
سلام یه مشکل در خصوص نرم افزار گوشی دارم کجا باید مطرح کنم؟
سلام من پرینتر سامسونگ 2160دارم موقع پرینتاز صفحات 2یا3روز پیش پرینت می گیره موندم چی کار کنم؟
کسی نیست جواب بده؟:n03:نقل قول:
یک انجمن هست ببین مشکلت اونجا حل میشه:نقل قول:
سلام سوالاتی در مورد فرمت کردن فلش داشتم !
درودنقل قول:
اینجا مطرح کنین
سلام
فایر فاکسم مشکل داره بازی ها رو تو اف بی باز نمیکنه و ضمنا بقیه ی مرورگرهامم بعضی از بازی ها رو باز نمیکنه و ارور میدن که فلش پلیرم آپدیت نیست در صورتی که آپدیته و فعاله....
میشه بگید تو چه تاپیکی سوالمو بپرسم تا به جواب برسم؟
درودنقل قول:
مشکلتون رو اینجا مطرح کنین.
یه سوال دیگه مشکل فلش پلیرمو کجا مطرح کنم؟
سلام یه چندتا کانورتر هست می خوام بببینم کدومش بهتره ؟؟؟؟
کجا بپرسم ؟؟؟؟؟؟
سلام
من تازه با ساییتون آشنا شدم
سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم
می شه راهنماییم کنید
باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوش آمدید
این انجمن ها رو بررسی کنید :
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟:n28::n03:
سوالمو که در رابطه با فلش پلیره کجا باید بپرسم؟
سلام. یه سوال داشتم درباره uninstall کردن در گوشی s5660 اندروید . من یه برنامه رو می خواستم پاک کنم و در حین uninstall کردن back کردم . پیغام not succesfull اومد و دیگه نمیدونم چطوری پاکش کنم.:n03:
با سلام و خسته نباشد من دنبال نرم افزار SETOOLSمیگردم ومیخواستم لینک دانلودش رو برام بفرستید ممنون
712:نقل قول:
موفق باشید...
سلام...
من برای پروژه ی کارشناسی ام که درمورد مقایسه وپیاده سازی الگوریتم های فشرده سازی هست نیاز خیلی زیادی به منبغ فارسی دارم...میتونم یه همچین سوالی رو در انجمن مطرح کنم؟؟ اگه آره کجا باید درخواستمو بپرسم...
ممنونم...
سلام
من در مورد ال ای دی سامسونگ سری 6 سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید به کدوم قسمت مراجعه کنم
سلام دوستان
من یه شبکه وایرلس با5 پی سی توسط اکسس پوینت راه اندازی کردم
یه سری مشکلاتی داره ممنون میشم راهنماییم کنین
1-شبکه وصله کامپیوتر ها همدیگرو شناسایی میکنن ولی به اطلاعات هم دسترسی ندارن وا روشون که کلیک میکنم یه پیغام گنده در مورد دسترسی به کامپیوتر میده اشکال از چیه؟
2-یه مودم وایر لس هم کنار اکسس پوینت دارم که میخوام اینترنت روشیر کنم توشبکه چه جوری شیر کنم؟
driver pack 13 را از این سایت دانلود کرده ام.فایل های دانلود 5 پارت هستند. حالا چگونه این 5 پارت را یکی کنم و روی DVD بدون مشکل رایت کنم. راهنمایی کامل را در کدام پست می توانم پیدا کنم؟
سلام
من کلیه فایل های که برای برنامه
adobe premiere elements 12
دانلود کردم که شامل 9 فایل زیپ شده بود و کلیه فایل ها را باهم از حالت زیب در اوردم و کل انها در یک فولدر باز شدند و به داخل فلدر که مراجعه کردم برای نصب کلی فایل بود که نمی دانستم باید کدام را بزنم که شروع کنه به نصب خلاصه همه را امتحان کردم ولی نشد لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید .
و سوال بعد اینکه بعد از نصب چگونه فایل های کرک و پچ را اجراع کنم ؟
ایا هنگام نصب فایل های کرک را باید از بقیه فایل ها جدا کرد و بعد اقدام به نصب کرد یا نیاز نیست ؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاس گذارم .
عکس از پیغام های برنامه هنگام نصب
salam man belakhare movafagh shodam in barname adobe primere elements 12 ro nasb konam va ava ke dashtam nasb mikardam didam zane in shomare srial hast va bad ke nasb shod barname ro ke ejra kardam goft bayad beri ya ID adobe ro bezani ya regstir koni va 7 roz ham behem vaght dade hala nemidonam ke chi kar konam va fekr kardam vaghti avale nasb khodesh SN ro neshon dad khodesh automatim crack shode vali Goya hamchin chizi nist va raftam ba in file haye patch va crack var raftam vali SN hamechi bod joz in barname lotfan rahnamaye konid ke chi kar konam
سلام ودرود
برنامه داپا رو نصب کردم قلمهاش موقع آزمون و بقیه جاها علامت سواله؟
تاپيك مربوط به مباحث و مشكلات Acronis True Image 2013 رو نميتونم پيدا كنم .
يه لينك ازش به من ميديد لطفا .
سلام و خسته نباشید یه تقویم با فتوشاپ طراحی کردم کجا باید بذارم تا بقیه هم استفاده کنند؟
با سلام من راهنمای استفاده از نرم افزار برنامه نویسی کومودو را میخواستم شما میتونید کمکم کنید؟ ممنوننقل قول:
سلام من سوالی در مورد نصب ویندوز 7 دارم از کجا می تونم جواب سوالمو بپرسم؟
سلام دوستان حال شما:))))
ببخشین من یه مشکلی داشتم اونم اینه که چطوری میشه یه ایمیلو ریست کرد تا IP که با اون داخل شدی رو پاک کرد لطفا کمکم کنین :n03::n28::n30: