آقا آرمين بچه مثبت جواب پست 997 يادتون نره.
Printable View
آقا آرمين بچه مثبت جواب پست 997 يادتون نره.
سلام عزیزان
شرمنده من منظورمو نتونستم درست برسونم
اسپیکر نمیخواد
یعنی همه قظعات رو بگید غیر از اسپیکر
خودش اسپیکر داره
بدون اسپیکر و با اون چیزایی که گفتم 600 در بیاد
شرمنده بازم
m654 جون چرا بچه مثبت؟
lol
بابا بلد، پروفسور :biggrin: .خوب اگه میدونستم که نمینوشتم. :laughing: حالا اگه شما به جای اینکه یه سوال تو سوال من بیاری جواب میدادی چی میشد؟ به هر صورت دستت درد نکنه میرم قیمت ایکس 2 4400 رو میگیرم که در نهایت به قیمت e6300 خودم دست پیدا کنم تا هم معمای شما حل بشه :whistle: و هم من به مرادم برسم.با تشکر.مهدی. :thumbsup:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
قیمت 2 4400 شما و احیانا 6300 من باید 470000 تومان باشه.درسته پرفسور؟
:biggrin: ;) بیا اینم قیمت.قیمت 2 4400 شما و احیانا 6300 من باید 470000 تومان باشه.درسته پرفسور؟
نه عزيزم سوالي كه پرسيدم استفهام تاكيدي بود و اگه شما چند صفحه قبل رو ميخوندين متوجه ميشدين كه قيمتهاي پردازنده ها در شرف يه افت ناگهانين قيمت فعلي 4400 حدود 470 هس ولي يك ماه ديگه قطعا كمتر خواهد بود و قيمت اي6300 كه هنوز عرضه نشده يحتمل ماه آينده حدود 190 خواهد خواهد بود...نقل قول:
نوشته شده توسط MEMA
خوب بالاخره نگفتين كاربردشون چيه اگر گيم اينه:نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
CPU: 939S Venice Cr 3500+ -->114
MB: Jetway 939GT4SLI_G_VC -->77
VGA: PixelView 7600GS DDR3 256mb -->12
Ram: Patriot PDP PC3200 DDRI-400 2*512mb -->80
Modem: Aztech Internal V92 -->9
Combo:Liteon -->30
DVDW: Pioneer D111-->42
HDD: Samsung SataII 250G -->73
Monitor: Samsung 17870 جادوی سبز -->126
Case+PSU: Farassoo FCH-4818 + 300Real-->~40
Total Price: ~600
در ضمن گارانتي مادربرد گرافيك رم كمبو بترتيب سيماوا انفورماتيك گستر شاب و فاره هستن فلاپي هم زياد فرقي نميكنه.
خوب نيك نيمتون آرمين بچه مثبت به فرجه سه هس بنده بي تقصيرم...
به سلامت!
شما فقط از هر مقايسه اي يه صفحش را ميبيني عزيزم ... :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
جالبه Jetway از DFI nf4 SLi - dr بهتر عمل كرده !!
اما شايد فقط توي Gaming بوده !؟
قيمتش رو هم اگه كسي داره بگذاره .
علي جون من كل اين مقاله را ديدم اصلا مقاله به نام a8n-sli هست و تازه و ايشون مياد يكي را ميزنه كلش را ببين ميبيني كه بازم ايسوس بهترين هست ...نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
قربانت شهريار
عزيزم توي ايران كيلويي هست ... مثلا يك جا ميگن 470 يه جاي ديگه ميدند يه قيمت ديگه ولي كونرو ها و 6300 بايد توي ايران حدود 240 تومن باشه در اولش چون هر قيمتي بگند مشتري ميخره ... ولي توي ايران مشخره بازيه مثلا هنوز 920 اينتل درست جا نيوفتاده اون وقت ميخواي اين سري جا بيفته هان!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط MEMA
ولي در كل پردازنده معادل با 6300 بايد 4600 دو هسته اي اي ام دي بگيري يا 5000 كه 5000 قوي تر و 4800 تقريبا هم رده هست و تازه 4800 650 تومن هست و فكر كنم توي ايران به دليل هركي هركي بودن قيمت6300بالاباشه...
قربانت شهريار :biggrin:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط m654
ممنون عزیز
واسه کارای خونگی معمولی میخواد
و یکمی هم بازی
در ضمن
شرمنده
کارت گرافیمک جیفورسه؟
میشه اجناس مشهور تر معرفی کنی ( مادربورد - کارت گرافیک - رم و ... )
و یه چثزه دیگه
مانیتور رو که گفتم ال جی فلت معمولی حساب کن
:rolleye:
بازم شرمنده
خوب شهریار جان ما هم به قربان تونقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
جواب به ما نمیدی
مین
سی پی یو (اینتل)
در صورت لزوم وی جی ای ( الان ati 128 دارم )
قيمت گرافيك هاي G-Force چقدر؟
آقا شهریار , شما دیگه چرا؟! ; منبعش که اون پایین هس اون واسه نمونس!نقل قول:
خوب شما اون مقاله اي رو كه بورد جت وي توي اكثر تستها از ايسوز عقب بوده رو به من هم نشون بده!نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم شما اگه تا حالا ریویویی از اون بورد ایسوز دیدی لینکشرو بذار اینجا!نقل قول:
دوستان ممنون كه همكاري كرديد بخصوص جناب شهريار
مشخصاتي كه داده بوديد حرف نداشت و به هر فروشگاهي كه بردم گفتند عالي اما
اما در شهر ما متاسفانه كسي amd كار نمي كند منم قبلا كه يكي از بچه ها كامپيوترش مشكل داشت و ميخواست cpu رو تست كنه هرچه گشتيم تو درو همسايه و مغازه ها كسي amd نداشت تا بفهميم از cpu يا از مادر بورد و بماند...
بنابر اين اگه زحمتي نيست يه مشخصات intel بدهيد .
من خودم سئوال كردم و چنين سيستمي را پيشنهاد دادند اگر ميشه نظرتون رو در مورد اون بديد آيا با هم مچ هستند اطلاعات دقيقتر و قيمت ويا در اين حدود چيز بهتري هست بخصوص كه براي بازي بيشتر مي خواهند
باتشكر
cpu:30 intel full 1 mb fsb=800
main: ga-8i945 p-pro pci experes 16
or main ga -8i915 p-pro(rev 2x
hdd: maxtor 160 speed 7200 bufer 8 sata
or hdd:maxtor 80 speed7200 bufer 8 sata
vga:giga geforc fx 6200 pci experes 256m 128 bit
ram kingmax ddr2
monitor:lg f700b 17inc
خوب شما بهتره دو سه هفته صبر کنی X2 3800+ افت زیادی میکنه تا اونجا که شما هم میتونی بخری بورد رو هم از آنبوردهای انویدیای فاکسکان ورمیداری.نقل قول:
نوشته شده توسط masoud khan
دوست عزیز سیستمی که میخواین تهیه کنید حدود ششصد و بیس تومن قیمت داره اگر میخواین الان چنین سیستمی بگیرین همون بهتر که 3500+ رو بگیرین که قیمتش از 115 هم کمتر شده تا چند وقت پیش بالای 200 بود...اگر واستون مقدور هس دو سه هفته صبر کنید شاید قیمت 3800+دوهسته ای به قیمت اصلیش برگشت... در ضمن هر چی میگیری هارد رو مکس نگیر...سامسونگ یا وسترن یا هیتاچی.نقل قول:
نوشته شده توسط habibi1374
واسه گیم یا کارهای سه بعدی؟ ماردربردتون چیه ؟ بودجتون چقدره؟نقل قول:
نوشته شده توسط bababarghi40000w
جناب m654 منظورتان همين سي پي يو اينتل فول يك مگ 3500 است اگه ميشه يكمي بيشتر توضيح دهيد با تشكر
نه ! شما میخواستی یه تک هسته ای 90 نانویی بگیری من گفتم ای ام دی بگیر که 3500+ پرفورمنس مناسبتری داره در عین قیمت کمتر البته تاکید میکنم این پیشنهاد مال الانه ممکنه دو هفته دیگه دوهسته ای 3800 به قمیمتی حدود 140 ...نقل قول:
نوشته شده توسط habibi1374
اتفاقا شهريار جان خوب دقت نكردي ...نقل قول:
مقاله در مورد همين مدل Jetway هست .
انصافا هم در مقايسه با بعضي مادربورد هاي بزرگ خوب عمل كرده .
ممنون .
عزيزم دوست بنده خوب بستند ولي حالا اين را هم با توجه به اينها اين را داشته باش:نقل قول:
600 تومن ميخواستي بيا :
cpu amd 3500 athlon 64 939 :115t
main giga k8nf-9:76t
graphic 760gs 256 :150t
ram 2*512 kingstone : 90t
h.d.d 80 maxtor : 44t
case green or porsche :35t
combo asus:35t
modem gigabyte:10t
monitor samsung jadooy sabz : 120t
675 تومن ميشه كه رمت را 512 كن كه ميشه 620 تومن حدودا ... مادربوردي كه دوستم معرفي كرده بود بهتره ولي شما مارك معروف ميخواي بيا...
عزيزم مقاله را ببين :نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت شهريار :happy:
عزيزم اي ام دي خيلي بهتره توي اين رنج : اون پستت را هم همين جا جواب ميدم كه كمتر بشه پستام نميرسم خيلي ببخشيد:نقل قول:
نوشته شده توسط masoud khan
cpu amd 3000 athlon 64 939 :95t
main asus a8n-e : 115t
main ASUS - A8V-E SE : 75t
main jetway m645:80t
graphic 6500ex-byte 256 : 55t :happy:
قربانت شهريار
عزيزم اين آقا حبيب اي ام دي توي شهرشون نيست و من يه پيشنهاد براتون دارم از يه جايي كه هست بگير 6-7 تومن هم ميگيره برات ميفرسته ... اين خيلي بهتره تا اينتل توي اين رنج...نقل قول:
نوشته شده توسط m654
2800 سلرون ال جي اي : 58تومن هست و 3200 اي ام دي : 105تومن هست...نقل قول:
شهريار جان شما برو اون منبع !! رو كه M654 عزيز آخر پستش گذاشته ( البته واسه تزئين ) نگاه كن !!
اينقدر هم عجله نكن .
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايان جان خيلي خوبه...نقل قول:
نوشته شده توسط Vampire Viper
:happy:عزيزم جيفورسازاون وقت كه 3dfx را خريده تا حالا كارت گرافيك خوب داره شما با چه چيزي و با چه ميني براي چه كاري و ... ميخواي...نقل قول:
نوشته شده توسط m654
علي جون خيلي .... آخه اين درست ولي شما كه اين قدر دقيقي اون منبع كه من دادم را ديدي؟نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
كاملا موافقم همين طوره ولي از من ميشنويد تا 2 ماه ديگه حتي نمايندگي هم كامل مشخصات نداره الان من زنگ زدم آلبالو تهران ميگم 3500 دارين ميگه نه برامون بايد برسه اون وقت ميخواين كي درست داشته باشه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط m654
عزيزم بحث اصلا منبع شما نبود .
بحث همون منبع مادربورد Jetway بود ok ؟
----------
قيمت اين مادربورد jetway رو اگه داري بگذار .
سلام شهریار جاننقل قول:
آقا لطف کردید
ممنون
اون سیستمی که m654 عزیز گفت درسته عالیه
اما راستش تو شهر ما فقط جنسایی که اسمشون رو زبوناست دارن
از ایشون هم تشکر میکنم
راستی آقا شهریار
مانیتور ال جی 17 فلت ازین معمولیا ( فک کنم سری لبخند باشه ) چنده؟
ممنون
خوب اول توجه کنید که قیمت بورد ایسوز چار برابر بورد جت وی هس در ثانی چیپست های ایندو باهم فرق دارن شما باید جتوی رو با A8N-SLI Deluxe مقایسه کنی که بعد از پریمیوم قویترین بورد ایسوزه و بیش از دو برابر بورد جت وی هم قیمت داره...نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
حالا یه تست های گیم آناند دقت کنید:
مادربورد جتوی توی همه ی تستها ی گیم(بغیر از فارکرای که بازی ای قدیمی هس و البته فاصله ی چندانی با رقبا نداشت) فاصله ی محسوسی از هم چیپستهاش داشته و از مجموع سه تستی که در حالت SLI انجام شده در یکی تقریبا برابر بوده و این در حالتیه که بورد 300 تومنیه ایسوز از چیپست قویتری استفاده میکرد ; در کل باید مادربردهایی با چیپست و قیمت همسان با هم مقایسه بشن...
خوب منظورم از سوال اين بود كه ممكنه كوادرو بيشتر به كارشون بياد...نقل قول:
دوست عزيز الان 3200 يه مقدار كمتر از اون قيمت هم شده.نقل قول:
منظورم بورد Asus A8N-E هس تا حالا ریویویی ازش دیدی؟نقل قول:
نوشته شده توسط m654