مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن :n16:نقل قول:
Printable View
مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن :n16:نقل قول:
اینم تموم شد. واقعا خیلی وقت بود بازی به این قشنگی بازی نکرده بودم.دم یوبیسافت گرم!
فقط یه چیزی که آخرش به نظر من بد شد اینه که با دوستامون نمیریم خونه و تو جنگل میمونیم! البته این واسه این بوده که بتونیم به سندباکس ادامه بدیدم ولی یه جورایی به نظر من آزاردهندس...
یعنی همون علامت تعجبا؟نقل قول:
و سوال بعدی اینکه چطوری میتونم اسلحه ها رو بخرم؟ مثلا یه اسلحه قیمتش 1100$ هست ولی من ماکزیمم پولی که میتونم داشته باشم 1000$ هست. باید چکار کنم؟
آره علامت تعجبها، در بین ماموریتها هم گاهی اوقات بهصورت دایره زرد رنگ هست.نقل قول:
ماکزیمم پولی که میتونی داشتهباشی 2000 دلار هست که میتونی تو قسمت Crafting (تو منوی اصلی بازی) کیف جدید بسازی تا گنجایش پول بیشتری داشتهباشی. برای ساختن کیف پول مثلا باید پوست فلان حیوون رو داشتهباشی. برای چیزهای دیگه (مثل جای مهمات و اسلحه و ..) هم همینطور. تو Crafting نگاه کن ببین چه حیوونی میخوای، بعد از تو نقشه محل اون حیوون رو پیدا کن، شکارش کن و پوستش رو بردار.
توی نقشه 18 تا Radio Tower هست که خراب هستند که اگه هر کدم رو ازش بالا بری و درستش کنی، چنتا اسلحه برات «رایگان» میشه. بهتره این کار رو بکنی و پولت رو برای کارهای دیگه (اضافه کردن تجهیزات به اسلحهها، خرید مهمات برای سلاحها و ...) کنار بگذاری.
بازـــــی عالی بود !
فقط دریا و دریاچه کلا آبش اصلا گرافیکش خوب نبود!
چرا واسه من مشخص نیست کدوم دکمه رو بزنم مثلا برا باز کردن در یه مربع خالی هستش E نداره. برا اساسینس هم همین طور بود.الان تو اون مرحله که کشتی داره غرق میشه یه یارویی زیر اب میاد سر وختمون کدوم دکمه رو باید بزنم تا ولم کنه.
به قول دوستمون بازی کلا فریم بالایی نداره، البته اینجا همه استادن اما یه اشاره ای میکنم برا کسایی که آشنایی ندارن، غیر از تنظیمات قسمت video quality تو قسمت video هم دو سه تا گزینه داره تاثیر خیلی زیادی روی فریم داره، اولیش msaa anti-aliasing، من گرافیکم gtx670 هست و با dx11 روی ultra و همه تنظیمات روی حداکثر وقتی این گزینه رو روی 8 میزارم 30 فریم میده اما وقتی خاموش میکنم حدود 55-60 فریم، من خودم روی 4 میزارم بازی میکنم (البته میکردم:n02:) حدود 40-45 فریم میده، فکر نمیکنم افزایش کیفیت این گزینه به اندازه اینهمه افت فریم باشه همون 2 هم خوبه، گزینه ssao هم تاثیر داره ولی نه به اندازه این، اون v-sync رو هم خاموش باشه اگه روی 2 فریم بزاری که کلا 30 فریم بیشتر بهت نمیده، gtx680 هم قیمتش تا یه هفته پیش بسته به برندش حول و حوش 2 تومن بود اون قیمتی که میگی مربوط به gtx690 هستش که دو هسته دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
اینجا یه نفر پرسیده بود خودشم به جواب رسید :دی
موفق باشید :n16:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509507&page=73&p=7421222&viewfull=1#post7421222
دوستان یه سوال دیگه. وقتی من میخوام اسلحه بخرم هر کاری میکنم جایگزین اسلجه ای که دارم میشه. راهی وجود نداره که بتونم دوتا یا تعداد بیشتری اسلحه داشته باشم ؟
سلامنقل قول:
اولش وارد منو و قسمت Crafting بشید ، بعدش دنبال Weapon Holsters بگردید
اینجا میگه برای اینکه این قابلیت رو آنلاک کنه پوست چه حیوونیو میخواد ، باید برید اون حیوونا رو شکار کنید ، پوستشونو بردارید و این قابلیت ها رو آنلاک کنید ، اگه اشتباه نکنم دو تا اسلحه یه پوست بز میخواست ، سه تا اسلحه دوتا پوست گوزن ، چهار تا اسلحه دوتا پوست کوسه :دی
مرسی محمد جاننقل قول:
عجب بازی باحالیه این :دی همه چیزش دست سازه لامصب :دی
خب همین ادما رو چطوری میتونم سوار کنم؟
سلام آقا من اور ریلیک اولی اولی رو پیدا نمیکنم روی نقشه هم نیست کدوم قبرستونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 119 تا ریلیک دارم اینو پیدا کنم بازی 100% میشه کمکککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟
برا منم چندبار شد، اومدم بیرون Run As Administrator کردم. یه چند بار دیگه هم شد اومدم بیرون دوباره اجرا کردم حل شد.نقل قول:
از من که حل نشد .شما یادت نمیاد تو مرحله کشتی وقتی یارو زیر اب میاد سراغت میچسبه به پات چه دکمه ایی زدی دفعه اولش کهC بود.نقل قول:
كلا اين كليدهايي كه بايد ميزدي فكر كنم از 5 حالت بيشتر نبود. يا C يا E يا Space يا كليك راست و يا كليك چپ. تا دوستان بهتر راهنمايي كنن برو اينارو امتحان كن!نقل قول:
اگه مایه تیله داری برو نقشه های جاهای مخفی اونایی که نوشته colletible items رو بخر تو نقشه بهت میگه کجاس:46:نقل قول:
آقا من دارم همشونو همرو دارم نقشه نامه و.... فقط یکی از ریلیک هارو ندارم که تو اون غاره هست که کشتی توش بود زیر خونه دکتر بود حالا درش بسته شده نمیدونم چطوری برم بگیرمش....نقل قول:
اگه مایه تیله داری برو نقشه های جاهای مخفی اونایی که نوشته colletible items رو بخر تو نقشه بهت میگه کجاس
کسی راهی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟
اين مشكلو خيلي ها داشتن و يوبي سافت توي يكي از پچ ها رفعش كرد. البته براي نسخه هاي پايرت شده اگه پچ جديد رو نصب كني بايد بازي رو از اول شروع كني.نقل قول:
خب مشکلی نیست الان من باس چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اين مشكلو خيلي ها داشتن و يوبي سافت توي يكي از پچ ها رفعش كرد. البته براي نسخه هاي پايرت شده اگه پچ جديد رو نصب كني بايد بازي رو از اول شروع كني.
پچ کجاست از کجا دان کنم؟
بازی مهم نیست از اول میرم.
خود سایت یوبی پچ هارو واسه دانلود گذاشته که میتونید از همونجا دانلود کنید ولی کرکشو باید از یه جای دیگه پیدا کنید.نقل قول:
اینم از یه سایت دیگه که همراه کرک reloaded هست.کد:http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-US/downloads/index.aspx
-------- = soft 98.ir ( بدون فاصله )کد:http://dl3.----------/game/Far.Cry.3.update.1.04.reloaded.rar
لینک دوم خرابه.نقل قول:
-------- = soft 98 ( بدون فاصله )
هر چی از زیبایی بازی بگم کمه :n12:
دفعه ی اول بیشتر درگیر داستان بودم، کاری با کرفت و برج های رادیویی و کمپ ها نداشتم :n01:
الان که دارم بازی میکنم گذاشتم رو هارد و تازه فهمیدم باید چه جوری بازی کرد :n02:
اول از همه برج های رادیویی رو فعال میکنم تا اسلحه های جدید آزاد بشه، تمام کمپ هام میگیرم تا fast travel ها آزاد بشن و بتونم سریع از این ور به اون ور برم.
بعدش میرم سراغ ماموریت ها با ابزار جدید :n02:
خیلی فاز میده بازیش :n12:
بیکاریا مجیدنقل قول:
این بازی ارزش دوبار بازی کردنو واقعا نداره
برو بازیهای جدیدی که اومده رو بازی کن:n07::n01:
اتفاقا داره !نقل قول:
خیلی هم خوب داره.
تو برو بازیای دیگه رو بازی کن آها جان :n07:
خب اگه ارزش داره و داری برای بار دوم بازیش میکنی،اگه تونستی این مردکو:n01: پیدا کن؟نقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=509507&p=7422463&viewfull=1#post7 422463
باشه :n02: ... ولی وقتی همه کمپارو بگیری فک نکنم این باشه ؟نقل قول:
چون دیگه دشمن نداری.
مثلا بیدا کنید چی میشه؟چه اتفاقی میوفته؟فک کن بیدا کردی رلیک رو...نقل قول:
داداش مجیییید تو که داری از اول بازی میکنییی بگو من اون قسمتو که باید ساکت از اون غاره رد شی رو چی کار کنم داره اعصابمو میریزه به هم 2 روزه وقت گذاشتم رد نمیشه بازی نصفه نیمه موندهنقل قول:
بچه ها یه کمکایی کردن اما نمیشههه..........
میگم یه کاری هم میشه کرد، هروقت اون غاره رو رد کردی سیو بازیتو میدی به من؟؟؟؟؟؟ ثواب داره.....:n06::n01:
من هنوز به غاره نرسیدم، فعلا دارم کمپای جزیره ی دوم رو میگیرم.نقل قول:
داداش مجیییید تو که داری از اول بازی میکنییی بگو من اون قسمتو که باید ساکت از اون غاره رد شی رو چی کار کنم داره اعصابمو میریزه به هم 2 روزه وقت گذاشتم رد نمیشه بازی نصفه نیمه مونده:n06:
بچه ها یه کمکایی کردن اما نمیشههه..........
میگم یه کاری هم میشه کرد، هروقت اون غاره رو رد کردی سیو بازیتو میدی به من؟؟؟؟؟؟ ثواب داره.....
واقعا تعجب میکنم چرا اینقد بچه ها رو این غاره گیر کردن :n04:
باو من همون دفعه اول ردش کردم، آخه کجاش سخته ؟
قبلا رووو مدیوم بازی میکردم.
واقعا الان مشکلت کجاس ؟ :n04:
خیلی مرحله ش راحت بود. :n16:
خداوکیلی هیچ جای بازیش گیر ندارهنقل قول:
راحت میتونم بگم جز تنها بازی هایی هست که هیچ جاش گیر نکردم
یه سری بازی ها هستن واقعا نمیشه بعضی جاهارو رد کرد
ولی این واقعا من هیچ جا نبود گیر کنم و کاملا با نظرت موافقم :دی
من که سنگ میندازم سمت چپشون که حواسشونو پرت کنم یا اصلا تکون نمیخورن یا اگه چنتاشون میرن اونور من که میام رد شم میبیننم و.......نقل قول:
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!:n13:
وقتی یه جایی کاور گرفتی سربازا رو زیر نظر داشته باش. دقیقا یه جوری حرکت می کنن که باید حواس یکیشون رو پرت کنی و به راحتی رد می شی. شاید جای درست کاور نمی گیری. چون مخفی کاری این بازی بسیار آسونه و در این حالت هوش مصنوعی تقریبا در حد جلبکه.نقل قول:
الان روی هارد این مرحله رو رفتم.نقل قول:
من که سنگ میندازم سمت چپشون که حواسشونو پرت کنم یا اصلا تکون نمیخورن یا اگه چنتاشون میرن اونور من که میام رد شم میبیننم و.......
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!
خیلی آسون و بدون دردسر.
اصلا نیازی نیست سنگ پرتاب کنی.
:n04:
دوستان تو تنظیمات گرافیک بهترین حالت باید چه جوری باشه مثلا v-sync یا گزینه های دیگر برای بهترین فریم و کیفیت گرافیک هم 6850 هست میخوام بازی روون باشه مانیتور هم فول اچ دی هست
:n01::n01: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[QUOTE=majidts;7470287]آقا حل شد
همش بخاطر علامت های بازیه که آدمو گمراه میکنه ، ماجرا اینجا بود که من مستقیم میخواستم از راه اون قسمت برم پایین در صورتی که باید از پشت اون یارو که نشسته رد شیم و بریم
مسخره چن روز مچلمون کرده بود!!!!!!!!!!:n22:
دوستان هم که اصلا نمیگن باید از اونور رد شیم:n05:
[QUOTE=majidts;7470290]خب خیلی تابلوعه که باید از اون زیر رد بشی چون اگه از اون ورش بری میبیننت.نقل قول:
آخه دوستان فکرشم نمیکردن این راهو تست نکرده باشی :n02:
سلام خدمت شما دوستان من الان چپتر 9 هستم همون جایی که اون یارو که برادرشو گرفته باحاش چاقوکشی میکنیم میکشیمش بعد یه زمان میده بریم برسیم به یه فرودگاه تا برادرشو نجات بده میرسم اونجا نجاتش میدم سوار هلیکوپتر میشیم میریم تا جایی که رو پل تانکر رو منفجر میکنم مرحله رو میرم اما بعدش میزنن هلیک.پتر رو میترکونن اصلا نمیتونم برم کسی سیو این مرحله رو داره؟
مجل سیو بازی :
C:\ProgramData\Orbit\46
اینم سیو بازی خودم لطفا این مرحله رو برام رد کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]