اگر جدا در جستجوی حقیقت هستید، لازم است که حداقل یک بار در زندگی خود ، تا حداکثر امکان، در همه چیز شک کنید.
رنه دکارت
Printable View
اگر جدا در جستجوی حقیقت هستید، لازم است که حداقل یک بار در زندگی خود ، تا حداکثر امکان، در همه چیز شک کنید.
رنه دکارت
در ان لحظه که بشدت احساسدلتنگی می کنی مطمئن باش یکی برای دیدنت لحظه شماری می کنه. شکسپیر
چقدر روحم محتاج فرصتهائی ست که دران هیچ کس نباشد . دکتر شریعتی
آرام باش، توكل كن، تفكر كن . سپس آستينها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را ميبيني كه زودتر از تو دست به كار شدهاند. حضرت علي (ع)
اول تاريخ سرزمين خودت را بدان بعد تاريخ ديگران را بخوان. فرانسيس فانون
جائي که ترس دامن بگسترد نشاني از عشق نيست. وين داير
تکبر اسان ترين راه براي از بين بردن افتخارات است. نيچه
بايد تمدن در خدمت بشريت باشد ، نه بشريت در خدمت تمدن. البر کامو
ثروت دانا، همان علم و دانش اوست. پاسکال
پيروزي، هميشه نصيب کساني مي شود که در راه اصلي قدم برداشته اند. فرانس ليست
اگر کسی را دوست داری به او بگو زیرا قلب ها معمولا با کلماتی که ناگفته می مانند می شکنند .
جرج آلن
چند ساعتی کوهنوردی کردن
از یک جانور رذل و عاطل و باطل
و یک قدیس دو مخلوق تقریبا
یکسان میسازد.
خستگی کوتاهترین راه رسیدن
به برابری و برادری است - و
سرانجام آزادی نیز با خواب بر
آنها افزوده میشود...
فردریش ویلهلم نیچه
فقط برده خواهدگفت
که چیست آزادی
فقط برده!
(واهه آرمن)
"گوهر جان شما را جز بهشت بهایی نیست، پس خود را جز به آن نفروشید."
حضرت علی (ع)
"بهای هر لحظه شادی را باید با رنج ِ درون پرداخت به نسبتی سخت و لرزآور به میزانِ آن وجد."
امیلی دیکنسون
از ميان دو واژه انسان و انسانيت، اولي در ميان كوچهها و دومي در لابلاي كتابها سرگردان است.
ويكتور هوگو
چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند اما خداوند را نمی شناسند به واسطه ی آشنایی با تو با خداوند نیز آشنا شوند.
دوست دامنه ی محبت را از مرحله ای که برای همه یکسان است شروع می کند و به نقطه ای میرسد که عشق و علاقه از اعماق وجود و فکرش ظاهر می شود.
(مری کانتول)
اگر روزی نتونی از عهدهء مشکلات برآیی ,می تونی مطمئن باشی که تو در یک مسیر اشتباه قدم برداشتی.سوامی ویووکانا
3-کمتر از دیگران انتظار داشته باش .ویلیام شکسپیر
بردن به این معنی نیست که تو همیشه اول باشی , بردن به این معنی است که تو بهتر از قبلت باشی .بونی بلایر
اگر ما اشخاص را که می بینیم دوست نداشته باشیم چطور می تونیم خدا رو که نمی بینیم دوست داشته باشیم .مادر ترازا
در این دنیا خودت را با هیچ کس مقایسه نکن اگر اینکار را بکنی خودت را خوار می شماری.آلن استرایک
من نخواهم گفت هزار بار شکست خودم من خواهم گفت در حالیکه هزا راه شکست وجود داشت من کشف کردم .
توماس ادیسون
هر شخصی به تغییر جهان فکر می کند , اما هیچ کس به تغییر خودش فکر نمی کند.لئو تولستوی
حرفهايی هست برای گفتن که اگر گوشی نبود ؛نمی گوييم.
و حرفهايی است برای نگفتن ؛
حرفهايی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند.
حرفهای خوب و ماورايی
همين هايند !
و سرمايه ی هر کسی به اندازه ی حرفهايی است که برای نگفتن دارد.
حرفهای بی قرار و طاقت فرسا
که همچون زبانه های بی تاب آتشند.......
/دکتر شريعتی/
باور هر شخص خطرناک است باور نکردنش خطرناکتر.ابراهام لینکولن
هرگز نميرد انكه دلش زنده شد به عشق
ثبت است در جريده ي عالم دوام ماحافظ
براي پرواز ادمي دو چيز لازم است
انگيزه و هدفدكتر عليرضا ازمنديان
به روزگار شیرین رفاقت سفره ی خنده بگسترید و نان شادمانی قسمت کنید . به شبنم این بهانه های کوچک است که در دل ، سپیده می دمد و جان تازه می شود .جبران خلیل جبران
خوش نامی بزرگترین فر و افتخار هر آدمی است .اُرد بزرگ
عشق يعني وقتي دور هستيد دلتنگ شويد ,اما از درون احساس گرما کنيد چون در قلبتان به هم نزديک هستيد.
(کي نودسن)
از آن نترس که زندگیت پایان پذیرد،
از آن بترس که هرگز آغاز نشود …کریس هانسن
----------------------------------------------------------
فاصله گرفتن از آدم هایی که دوستشان داریم بی فایده است
زمان به ما نشان خواهد داد که جانشینی برای آنها نیست
اگر عشق را با خلوص و فروتني بپذيريد ميفهميد که عشق نه دادن است نه گرفتن , بلکه شريک شدن و يکي شدن است . (پائولو کوئيلو)
نفرت زندگي را فلج ميکند و عشق مايه ي آسودگي است نفرت موجب تيرگي و عشق روشني بخش زندگي است. (مارتين لوترکينگ)
طی ۵ سال آينده شما تغييری نخواهيد کرد مگر به دليل ملاقات با افرادی خاص و کتابهايی که مطالعه می کنيد.
(چارلزجونز)
می توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی توان منکر آن شد.روسو
هیچ چیز در این دنیا به معنای واقعی خراب نیست، حتی ساعتی که از کار افتاده است روزی 2 بار زمان را درست نشان می دهد.
ادیسون
اگر با دوستی پیمان ببندم تا ابد وفادار خواهم بود.(ویلیام شکسپیر)
گمان نکن که دوستی به تو اجازه می دهد که کلمات ناپسند به کار ببری.هر چه
با یک نفر صمیمی تر شوی باید با ادب و احترام بیشتری صحبت کنی.(الیوروندل هلمز)
برای آنکه به طریق خود ایمان داشته باشیم ، لازم نیست ثابت کنیم که طریق دیگران نادرست است . کسی که چنین می پندارد ، به گامهای خود نیز ایمان ندارد . (پائولو کوئلیو)
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
پرمودابتر
زندگی تاریخ شمار روابط دوستانه است.دوستان هر روز دنیا را از نو می سازند.بدون عشق دوستان قلب ها قدرت تپیدن برای زندگی ندارند.
(هلن کلر)
دانه های برف جز شکننده ترین پدیده های طبیعت هستند.اما بنگر زمانی که به هم می چسبند چه کارهایی می توانند انجام دهند.
(ورنا ام.کلی)
بهترین چیزها سه چیز است: عفو در حالت غضب بخشش در تنگدستی عمل در حین قدرت.
(ادریس پیامبر)
زندگی کمدی است برای کسی که فکر می کند و تراژدی است برای کسی که احساس می کند.
(شکسپیر)
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید,لیاقت,چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. (ناپلئون)
برای نزدیکی و همگرایی قوم خویش ،
کمک بهم و ستیز با نادانی و ناراستی را پیش گیرید .
اُرد بزرگ
زندگی چیز بی ارزشی است و هیچ چیز از آن ارزشمند تر نیست.
آندره مالرو
تا قبل از ازدواج فقط مرگ می تواند دو عاشق دلداده را از هم جدا کند اما بعد از ازدواج تقریبا هر چیزی می تواند سبب جدائی آن ها شود ::: آنتوان چخوف
آموخته ام ... که بهترین کلاس درس دنیا، کلاسی است که زیر پای پیرترین فرد دنیاست
آموخته ام ... که وقتی عاشقید، عشق شما در ظاهر نیز نمایان می شود
آموخته ام ... که تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به من می گوید: تو مرا شاد کردی
آموخته ام ... که داشتن کودکی که در آغوش شما به خواب رفته، زیباترین حسی است که در دنیا وجود دارد
آموخته ام ... که مهربان بودن، بسیار مهم تر از درست بودن است
آموخته ام ... که هرگز نباید به هدیه ای از طرف کودکی، نه گفت
آموخته ام ... که همیشه برای کسی که به هیچ عنوان قادر به کمک کردنش نیستم دعا کنم
آموخته ام ... که مهم نیست که زندگی تا چه حد از شما جدی بودن را انتظار دارد، همه ما احتیاج به دوستی داریم که لحظه ای با وی به دور از جدی بودن باشیم
آموخته ام ... که گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی
آموخته ام ... که راه رفتن کنار پدرم در یک شب تابستانی در کودکی، شگفت انگیزترین چیز در بزرگسالی است
آموخته ام ... که زندگی مثل یک دستمال لوله ای است، هر چه به انتهایش نزدیکتر می شویم سریعتر حرکت می کند
آموخته ام ... که پول شخصیت نمی خرد
آموخته ام ... که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند
آموخته ام ... که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم
آموخته ام ... که چشم پوشی از حقایق، آنها را تغییر نمی دهد
آموخته ام ... که این عشق است که زخمها را شفا می دهد نه زمان
آموخته ام ... که وقتی با کسی روبرو می شویم انتظار لبخندی جدی از سوی ما را دارد
آموخته ام ... که هیچ کس در نظر ما کامل نیست تا زمانی که عاشق بشویم
آموخته ام ... که زندگی دشوار است، اما من از او سخت ترم
آموخته ام ... که فرصتها هیچ گاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد کرد
آموخته ام ... که آرزویم این است که قبل از مرگ مادرم یکبار به او بیشتر بگویم دوستش دارم
آموخته ام ... که لبخند ارزانترین راهی است که می شود با آن، نگاه را وسعت داد
آموخته ام ... که نمی توانم احساسم را انتخاب کنم، اما می توانم نحوه برخورد با آنرا انتخاب کنم
آموخته ام ... که همه می خواهند روی قله کوهزندگی کنند، اما تمام شادی ها و پیشرفتها وقتی رخ می دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستید
آموخته ام ... که بهترین موقعیت برای نصیحت در دو زمان است: وقتی که از شما خواسته می شود، و زمانی که درس زندگی دادن فرا می رسد
آموخته ام ... که کوتاهترین زمانی که من مجبور به کار هستم، بیشترین کارها و وظایف را باید انجام دهم
نویسنده : اندی رونی
همانگونه که هیچ برگی به زردی نمی گراید..مگر با آگاهی خاموش تمام درخت..تبهکار نیز بدی نمی کند مگر با اراده ی پنهان شما.
(جبران خلیل جبران)
مردها از صفت "جوان" براي زنهاي زير 18 سال و مردهاي زير 80 سال استفاده مي کنند! نانسي لين دزموند
تنها 99 درصد مردها هستند که باعث بدنامي يک درصد باقي مانده مي شوند! شلي وينترز
ما نقاط مشترک زيادي با هم داشتيم ، من عاشق او بودم و او هم عاشق خودش بود. شلي وينترز
جام یکدیگر پر کنید ، لکن از یک جام ننوشید .
از نان خود به هم ارزانی دارید ، اما هر دو از یک نان تناول نکنید .
جبران خلیل جبران
حیات درختان در بخشش میوه است. آنها می بخشند تا زنده بمانند ، زیرا اگر باری ندهند خود را به تباهی و نابودی کشانده اند
جبران خلیل جبران
اگر کار و کوشش با محبت توام نباشد پوچ و بی ثمر است ، زیرا اگر شما با محبت به تلاش برخیزید ، می توانید ارواح خویش را با یکدیگر گره بزنید و آنگاه همه شما با خدای بزرگ پیوند خورده اید.
جبران خلیل جبران
دو چیز است که یک مرد واقعی دوست دارد خطر و بازی ؛ او زن را دوست دارد چونکه خطر ناکترین بازیچه است
unknown
وقتي مردم پشت سرت حرف ميزنن چه مفهومي داره؟؟ خيلي ساده ..يعني اين که تو دو قدم ازاون ها جلوتري پس در زندگي راهت رو ادامه بدهثروت دانا، همان علم و دانش اوستپاسکال
خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش میرویم و وقتی می ایستد به آن لگد میزنیم.
( شاتو بریان )
دنیا مثل یک تماشاخانه است. هر کس رل خود را بازی میکند و سپس پنهان میشود.
( شکسپیر )
آنقدر شکست خوردم تا راه شکست دادن را آموختم .
( ناپلئون )
عشق ميوه تمام فصل هاست و دست همه كس به شاخسارش مي رسد . مادر ترزاعشق نخستین سبب وجود انسانیست . وونارگعشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد . ارد بزرگعشق ما را می کشد تا دوباره حياتمان بخشد . شكسپير
عشق مانند بیماری مسری است که هر چه بیشتر از آن بهراسی زودتر به آن مبتلا میشوی . شانفورعشق برای روح عادی یک پیروزی و برای روح بلند یک فداکاریست . کوستینعشق هنگامی که شما را می پرورد شاخ و برگ فاسد شده را هرس می کند . جبران خلیل جبران
عشق برای مرد از احساسات عمیق و غیر ارادی نیست ، بلکه قصد و عقیده است . مادام دوژیرادرنعشق هوس محبوب شدن نزد معشوق است . زابوتنعشق نخستین بخش از کتاب مفصل بیوفائی است . ژرژسان
زندگانی خواب است و عشق رویای آن
(موسه)
اگر می خاهی بزرگ باشی , ابتدا باید کوچک شوی .
ستایش کردم ، گفتند خرافات استعاشق شدم ، گفتند دروغ استگریستم ، گفتند بهانه استخندیدم ، گفتند دیوانه استدنیا را نگه دارید ، می خواهم پیاده شوم !بغض هزارها درد مجال سخنم نمی دهددکتر علی شریعتی
اگر در مورد شما بد گفتند سکوت کنیدجبران خلیل
هرچه بيشتر انسان ها را مي شناسم، سگ ها را بيشتر ستايش مي کنم :18:ايوان شفر
جوانی نیز مانند پاک ترین و بهترین عشقها سرانجامی ندارد :41:گوت
همیشه غمگینانه ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه می کنند
تمام چيزى كه خدا از بشر مى خواهد يك قلب آرام است.ميستر اكهارت
جفتت اگر پرید برای پریدن عجله نکن . اُرد بزرگ
وقتی در زندگی به داشتنی های خود فکر می کنیم خود را خوشبختو زمانی که به نداشته می اندیشیم خود را بدبخت حس می کنیم .پس خوشبختی ما در تصور خود ماست . تناجیو
هنگام گسست و بریدن از همه چیز ،می توانی بسیاری از نداشته ها را در آغوش کشی .اورود بزرگ
آسمان براي گرفتن ماه تله نميگذارد، آزادي خود ماه است كه او را پايبند مي كند.(تاگور)
صورت شما کتابی است که مردم میتوانند چیزهای عجیبی در آن بخوانند.
شکسپیر
اگر پارسیان اراده کنند میتوانند ستارگان را به زمین بدوزند… (حضرت علی)
زن بودن کار بسیار شاقی است چون معمولا مستلزم سر و کله زدن با مردهاست!
شما مردهای باهوش بسیاری را می شناسید که با زن های کودن ازدواج کردند ولی هرگز زن با هوشی را پیدا نمی کنید که با مرد کودنی ازدواج کرده باشد!
"اریکا جانگ"
مردان بزرگ کم میگویند و بسیار می شنوند.
کنفسیوس
اندیشه کردن از چه بگویم به از پشیمانی خوردن که چرا گفتم
سعدی
اميد، نان روزانه آدمي است . رابيندرانات تاگور
اميد قوه محرك زندگي است. ساموئل اسمايلز
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد . ارد بزرگ
اميد با مرگ هم به گور نمی رود . فردريک شيلر
اميد نصف خوشبختي است. ضرب المثل تركي
امید ، آهستگی و ملایمت زندگی را روشن و شیرین می کند ، خشم و تیزی مایه رنج و بلاست . آهسته رو از عیبجوی می گریزد و شرم و آهستگی را دوست می دارد . بزرگمهر بختگان
...piremardنقل قول:
آلبر کامو می گه : " مرد بازیگر در میان زنان خوش است ، زیرا زنان تماشاچیان خوبی هستند "