یعنی دیگه این تاپیک هم تموم شد؟:37:
دلم گرفت...چقدر عمر زود میگذره:37:
چشم رو هم بزاریم کنکور رو هم دادیم و تو دانشگاه پلاس میشیم
هی روزگار
جدی یه حس عجیبی بهم دست داده:45:
Printable View
یعنی دیگه این تاپیک هم تموم شد؟:37:
دلم گرفت...چقدر عمر زود میگذره:37:
چشم رو هم بزاریم کنکور رو هم دادیم و تو دانشگاه پلاس میشیم
هی روزگار
جدی یه حس عجیبی بهم دست داده:45:
خداحافظ سومیها سلام داوطلبان کنکور تو انجمن کنکوری ها میبینمتون
نقل قول:
دوتا معدل میدن
یکی معدل کتبی نهایی(میانگین این 10تا امتحان نهایی با ضریب) من شدم 18.88 فک کنم چون به غیر از اون دینی بقیش بالای 19 و یکی دوسه تا هم 18و خورده ای بود
یکی معدل کل دیپلم میانگین تمام نمرات از اول دبیرستان تا آخر سال سوم (بچه های ریاضی اون زیست یک هم دارن )
همین
کجاس انجمنش ؟!نقل قول:
فکر کنم منظورش تاپیک کنکوری ها بود:8:نقل قول:
اره دیگه منظورم همون تاپیک کنکوری ها بود فقط خواستم فارسیو پاس بدارمنقل قول:
می خوام یه پیشنهاد برای مطالب اخر فروم بدم
کارنامه هاتون رو بذارید
و نصیحت اخرتون به خودمون
خودت اولیش باش پس :)نقل قول:
واسه کنکور معدل کتبی ملاکه ؟نقل قول:
معدل ک نهنقل قول:
اما نمره ی تک تک درسای کتبی تو تراز کنکورت تاثیر داره !
اقا اين كه اخبار گفته براي تجديدي هاي سال هاي پايه دبيرستان 5 نمره تو كلاس نشستن توي تابستون نمره داره شامل سوم كه نميشه ؟ ديگه نهايي گفتن زني گفتن ...اگه بشه كه من به غا ميرم ...
اول بفرمایید نمرات کتبیالبته هنوز کارنامه اصلی رو نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصیحت هم زیاد کلمه ی درستی نیست بهتر بگم توصیهنقل قول:
توصیه زیاده مهم ترینش اینه که شما باید یه تکیه گاه خیلی محکم داشته باشید به خصوص تو این ایام ..... کی بهتر از خدا؟
دوستان ملتمسانه می گم امشبو که ارزشش کم از شب قدر نیست رو از دست ندی
دتا توصیه های دیگر..........
اینم کارنامه ی من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه ای که واسه بچه ها دارم اینه ک سعی کنن تا آخر تابستون یه سر و سامونی ب دروس پایه بدن و چند تا درس پیش رو هم بخونن چون خیلی بهشون کمک میکنه ... !
از همه مهم تر اینکه اصلا غرور ــه کاذب نداشته باشن ( ببین کاذب بده )
با آرزوی موفقیت برای دوستان :40:
نقل قول:
هيشكي نميدونه ؟:41:
سلام
در صورت ی که ان درس برایش کلاس ایجاد شود شما به کلاس بروید
5 نمره بصورت مستمر در کلاس در با توجه به نظر معلم در نظر گرفته میشود ....
مشكل من همون تو كلاس نشستنه برادر ...مشكل جسمي فلسفي دارم (پام شكسته ):31:نقل قول:
خب حتي اگه غيبت موجه هم باشه كه هست اون معلم 5 نمره رو كامل كه بهم نميده
نقل قول:
شما با گچ برو بشین سر کلاس به 5 نمرش میرزه
ولی با معلم صحبت کن براش بگو ....
شاید دلش به حالت بسوزه :31:
برو بچه ها سلام امروز دوست ما ما را کچل کرده است امده است تمام درس ها و نمر هایش را در ورد نوشته و اپلود کرده است و برای من ادرس را فرستاده است حالا لطفا دوستان با این معدلی که دوست ما فرستاده است لطفا نمره کل و نمره نهایی ان را به دست بیاورد با تشکر ادرس لینک معدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از دوستانی که سال سوم هستند چند تا سوال دارم
برای کتاب های زیر بهترین کتاب کمک درسی تشریحی و تستی رو جدا بگید چی هست ؟؟
1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه
بیشتر تشریحی رو برای نمونه سوال امتحانی میخوام
ممنون
3 وم که ریاضی نداره :39:
حسابان به نظرم پرسمان گاج خوبه
هندسه هم که به نظرم اصلا کتاب نگیرکمک درسی
در کل به جای اینکه چندیدن کتاب بخوانید کتاب درسی خود را چندین بخوانید (شعار گاج با کمی عوض کردن :31: )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها که نهایی دادید واسه ساله دیگه دارید کلاس میرید؟
ما مدرسمون گذاشته از 17 تیر یعنی مدرسه شروع شده چند هفته ایه (تقویتی نیستا خوده مدرسست :31: ) دیفرانسیل از فصل حد شروع کرده اصلا با حد 3 وم قابل مقایسه نیست . به نظرم اگه کلاس نرفتید حد رو بشینید ماله 3وم رو بجوییییییییییید . بقیه درسا مشکلی نداره (البته واسه من :31: ) گسسته هم که از همین اول عاشقش شدم :27:
شهاب بیا تاپیک کنکوری های 92 ! اونجا بهتره : دی
pro2 :
واسه حسابان گاج سبز بگیر و گاج سفید ، سبز واسه جنبه ی تشریحی سفید واسه تست
فیزیک تالیف احمد مصلایی یا رمزینه تالیف محمد رضا ونکاله بگیر تا خیلی سبز ، یکی رو بگیر ، هر دو تارو نگیر
هندسه فقط کتاب درسی رو بخون ، نهایی 20 میشی ! اما تست میخوای گاج سفید تالیف علی منصف شکری عالیه
ممنون از شمانقل قول:
فقط این احمد مصلایی ماله کدوم انتشارات ؟
دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشم
احمد مصلایی مال فیزیک خیلی سبزنقل قول:
سلام
من از دوستانی که سال سوم هستند چند تا سوال دارم
برای کتاب های زیر بهترین کتاب کمک درسی تشریحی و تستی رو جدا بگید چی هست ؟؟
1. فیزیک
2. ریاضی
3. حسابان
4. هندسه
بیشتر تشریحی رو برای نمونه سوال امتحانی میخوام
ممنون
ببخشید بازم این پستو دادم
دوست عزیز لطفا از تاپیک مربوط پیگیری کنید ..........نقل قول:
سلام بچه سومی ها
شماها روزی چند ساعت درس می خونید و چه منابعی رو براتست درنظر گرفتید؟؟
به نظرتون برای جبر چه کتابی خیلی خوب و عالیه؟؟
سلام دوستان منم امید هستم مدرسه غیرانتفایی میرم (از اون غیر انتفایی ها که نمره نمیدن) پارسال معدلم 19.18 شد البته یه مشکلی واسم پیش اومد که نخوندم وگرنه نوبت اول 19.94 شدم
واسه درسای عربی، زبان فارسی، ادبیات و حسابان گاج سبز گرفتم عالیه حرف نداره
حالا خواستم بدونم واسه شیمی ، هندسه، جبر از چه کتابی استفاده کنم (شرمنده اگر تکراری وقت نداشتم صد صفحه رو بخونم)
ولله اینجوری که بوش میاد که میگن کنکور برداشته میشهنقل قول:
اگرم نشه ارزشش میاد پایین به خاطر همین به نظرم از تابستون واسه تست شروع کنیم بهتره
سلامنقل قول:
بالاخره گفتن کنکور در3000رشته کم طرفدار براداشته میشه. پس ما باید کنکوربدیم ولی شرط معدل40 %شده.پس باید هردو رو کار کنیم
سلامنقل قول:
منم سومی ام و از همون غیر انتفاعی هایی میرم که اصلا نمره نمیدن و جونت برا0.25بالا میاااد!!!!!!!!!!!!!!!
منم برای عربی و ادبیات و زبان فارسی گاج سبز رو خریدم و راضیم ولی برای حسابان نخریدم.
اگه میشه بیشتر درموردش توضیح بدید،ممنون میشم.
برای شیمی3 بهترین کتاب مبتکرانه،هندسه هم گاج سفید عالیه.
برای جبر تشریحی من دوسالانه قلمچی خریدم ولی برای تست دوستان مبتکران که هندونه داره رو معرفی کردن.
موفق باشی
سلام. ببخشید شما منبع معتبری دارین که اشاره کرده باشه تاثیر سوابق 40% شده ؟ تا جایی که من اطلاع دارم کارگروه ماده 4 شرط سوابق رو همون 25% نگه داشته برای امسال.نقل قول:
حسابانش رو نخر مثل عمومی هاش خوب نیست اصلانقل قول:
شیمی هم خیلی از مبتکران تعریف میکنن اما من جلده آموزشش رو گرفتم اصلا خوشم نیومد
شیمی تستش خیلی عالیه ضمن اینکه درس و نکته جامع داره اما آموزشش تایید نمیشه!!!نقل قول:
یکی از معلمامون گفتن.البته برای کنکور93اینجوریه؛یعنی اول برای امسال میخواستن اجراکنن که به سال بعد موکول شد.یعنی93نقل قول:
چه قدر سومی های انجمن کمن!:sq_3:
این کارگروه ماده 4 اصلا تشکیل جلسه هاش و اعزاش و کلا هیچیش کامل معلوم نیست چه برسه به تصمیماتی که برای سال 93 گرفته میشه !نقل قول:
شما اگر سومی هستین من پیشنهاد میکنم همچنان تستی خوندن رو بر تشریحی خوندن ارجح بدونین.
خیلی ممنون از راهنماییتون.حتما این کارو خواهم کرد.نقل قول:
متاسفانه زمان خرید اطلاع نداشتم و اشتباها آموزشش رو خریدم که به هیچ عنوان راضی نیستمنقل قول:
خوب حالا هم میتونید تهیه کنید اگه دوست ندارید دوباره مبتکران بگیرید ، تست خیلی سبز هم بد نیست و طرفدار زیاد دارهنقل قول:
سلام بچه ها
یه سوال...شما چجوری می رسید هم درسهای فردا رو بخونید هم تست کار کنید با توجه به اینکه امسال3:30تعطیل میشیم و تابرسیم خونه،4:15ه؟؟؟؟