واسه من مثل موشک کار میکنهنقل قول:
Printable View
واسه من مثل موشک کار میکنهنقل قول:
مراحل تست اینترنت ملینقل قول:
:31:نقل قول:
داره راه میوفته .... همین روزاس دیگه نتونیم بریم فیس بوق :27:
خط سکته داره میزنه سایت یکی در میون باز میکنه !!!!!
سلام
من از مشترکین پارس آنلاینم.
چند روز پیش که تماس گرفتم برای تمدید بهم گفتن که تمدید نکن فیبر نوری داره از زیر نظر ما خارج میشه میره زیر نظر مخابرات اگه تمدید کنی پولت سوخت میشه. واقعا اینجوره یا..؟
دزفول هستم.
برا من تا 5دقیقه پیش هیچ سایتی رو باز نمیکردنقل قول:
الان 5 دقیقس که درست شده:2:
دقیقاااااا:40:نقل قول:
بریم واسه دانلود pes 2013
اینم یه تست عجیب که الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا دانلود مجانی باید حتما مودم رو خاموش روشن کنیم ؟
آره من 500 دان میزدمنقل قول:
الان سرویس 2مگ برا شما چه سرعتی داره الان ؟
با چه سرویسی سرعت 500 داشتید؟نقل قول:
الان برا من 280 میدهنقل قول:
برا شما چطور؟
سرویس 2مگ دیگهنقل قول:
الان سرعتم به شدت افت کرده !!!! :41:
نقل قول:
500 ??? :42:
آبودااااان :31:
یعنی الان سرعت شما 500 هست؟نقل قول:
روزانه چقدر میده؟
الان افت کرده اومده روی 60 !!! :(نقل قول:
روز تا 300 یا 400 میره
دوستان این قسمت نیازی به تغییر نداره ؟؟؟ عکسو ببینید ....
نه نیازی نیستنقل قول:
افت سرعت شدید دارم !!! چیکار کنم ؟
تنها کسی که میتونه مشکلتو حل کنه پشتیبانیهنقل قول:
که اونم فکر نکنم کاری کنن:دی
اگر بهت زنگ زدن قطعا همینطوره به ما هم زنگ زدن گفتن نگیرین که اینجور شد .... تازه برای اینکه نت دوباره بهمون بدن حدود 1 ماه بی نت بودیم (adsl) البته من ماهشهرم ....نقل قول:
الان ساعت 10 صبح واسه من گوگل و همین سایت و .. رو باز نمیکنه فقط بعضی سایت ها باز میشن .الان با vp--- اومدم.. واسه شما بدون پرو--- باز میکنه سایت گوگل و پی سی ورلد رو؟
برای منم هیچ سایتی رو باز نمیکنه الان با وی پی ان اومدمتو سایتشون هم که میرم میخوام لوگین کنم مینویسه این شناسه وجود ندارد!!!
چرا اینجوری شده !!؟!!؟ اصن سایت باز نمیکنه! یعنی چه!!؟
سلام منم همین مشکل رو دارم 17 روز طول کشید تا خطم رو رانژه کنن الآن هم که رانژه شده این مشکل رو داره همین الآن به پشتیبانی آبادان ( آقای میریان ) زنگ زدم و گفتن که تو کل استان این مشکل پیش اومده و تا 2-3 روز آینده رفع میشه امید است که رفع شود...نقل قول:
مثل اینکه سراسریه ... فقط استان خوزستان نیست ... یه خبری هست ... فکر کنم بعضی پورت های خاص بازه
سرعت در حد دایال آپ
isp من پورت 80 رو بسته :
و اینم خطم کلام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی ok میشه ؟؟؟؟
الان درست شده
ok شده .....
به سلامتی پاشون رو از رو کابل برداشتن!!برادران رفتن استراحت تا فردا بیا مثل امروز بترکونن
:42: درست شد. اینترنت آزاد شد
داره باز کم و زیاد میشه !!!!
اینا دارن تست میکنن ..... میخوان بدونن حالا که نت رو بستن چه افرادی تو چه سایتی و چجوری میتونن بیان نت؟چون جمعیت کم شده راحت تر میتونن اقلیت رو شناسایی کنن.همین امروز فرداست نامه بدن دم خونه هامون که که هر کی رفت فیض بوک بیاد دادگاه .سایت کلوب مثل فشنگ میاد بالا
اره دوباره شروع شده نمیدونم چرا همین سایت رو برا من باز نمیکنه وی پی-- ها هم که رو مخابرات الان کانکنت نمیشن مجبور شدم با وای مکث بیام.جالب اینه که ایرانسل براحتی گوگل و همه سایت ها رو باز میکنه حتی --شکن هم روش کار میکنه...نقل قول:
من میخوام 2مگ 12گیگ بگیرم 6 ماهه
به نظرتون چطوره!؟
12 گیگ کفاف 6ماهم رو میده!؟
سرعت دانلود شب طوری هست که بتونم دانلودهامو شب انجام بدم!؟ یا باید گیگ اضافه بخرم!؟
سرعت چطوره!؟
راستی مودمم هم از این الفکس 4پورته ها و وایرلس دارهاست... جواب میده!؟