بستگی داره چند تا سیستم رو بخواین شبکه کنین
تا سه تا رو فکر کنم فقط کارت وایرلس کافی باشه
Printable View
بستگی داره چند تا سیستم رو بخواین شبکه کنین
تا سه تا رو فکر کنم فقط کارت وایرلس کافی باشه
دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح بدید که چیکار می خوای بکنینقل قول:
چند تا سیستمه
....
یک اینترنت نسبتاً پرسرعت هست که به چند کامپیوتر از طریق کابل شبکه و هاب متصل هست. حالا من میخوام که به این اینترنت دسترسی داشته باشم اونم به صورت وایرلس. در ضمینه وصل تجهیزات هم کاملاً مختار هستم.نقل قول:
برای دو حالتی که بدون واسطه کامپیوتر و با واسطه کامپیوتر بخوام از اینترنت استفاده کنم و بگید. البته به اگه بشه فایلها رو به اشتراک گذاشت دیگه عالی میشه!!
با سلام. رمزنگاری چه نقشی در امنیت سرویس های وب دارد؟
تا جایی که من می دونم خوب اگه بخواهید بدون واسطه کامپیوتر از اینترنت استفاده کنید باید مودم وایرلس داشته باشید(تاکید می کنم ممکنه راه دیگه ای هم باشه و من ندونم)نقل قول:
اگه می خواهید که کامپیوتر ها فایلها رو به اشتراک بگذارند باید کارت شبکه وایرلس براشون بخرید
اگه با واسطه بخواهید به اینترنت وصل بشید باید برای یکی از کامپیوتها کارت شبکه وایرلس بخرید و کانکشن اینترنت توی اون کامپیوتر رو share کنید.
ببین دوست عزیز اگه بخوام به صورت خودمونی بگم(البته جور دیگه ای بلد نیستم:31:) رمزنگاری به این درد می خوره که اگه موقع رو و بدل شدن اطلاعات بین client و Server یکی این وسط بیاد دزدکی گوش بده هیچی از اطلاعات نفهمهنقل قول:
در واقع امنیت کار می ره بالا
راه اصلی برای دسترسی به شبکه وایر فعلی اضافه کردن یک Access Point است که در واقع نقش همان سوییج در شبکه وایر رو بازی می کنه .نقل قول:
با استفاده از Access Point درواقع یک شبکه وایرلس رو به شبکه فعلی اضافه می کنید و به این ترتیب کلیه کلاینتها (مثلا نوت بوک شما) قابلیت ارتباط با شبکه فعلی-استفاده از اینترنت- شیر شدن فایلها و ... را خواهند داشت
با استفاده از Access Point ده ها کلاینت جدید می تونند به شبکه وصل بشند.
در صورت استفاده از Access Point برای هیچکدام از کامپیوترهای فعلی(در شبکه وایر) نیازی به کارت شبکه وایرلس ندارید فقط کلاینتهایی که به شبکه وایرلس شما وصل می شند باید کارت شبکه وایرلس داشته باشند (مثل نوت بوکها )
اما در شبکه معمولا کمتر یک راه حل منحصر به فرد برای حل یک مسیله وجود داره و بسته به نیاز شما (اینکه واقعا به چند کلاینت وایرلس می خواهید سرویس بدید و بودجه و ...) ممکنه انتخاب های متعددی وجود داشته باشه.
شخصا برای شبکه خودم یک Access Point اضافه کردم چون ۳ نفر داریم که از نوت بوک استفاده می کنند و یک دسکتاپ هم هست دو طبقه پایین تر که کشیدن کابل براش خیلی دردسر داشت
نقل قول:
با سلام
خودمونی خیلی بهتره. مطلب جا می افته.ممنون
رمز نگاری یه جورایی همه چیز رو درهم و بر هم می کنه تا کسی که دارای کلید خصوصی هست بتونه اون پیام رو از نو بازسازی کنه. تا اینجا درسته؟
پس امضای دیجیتال چه کار می کنه؟ مسلماً امضا نباید چیزی رو در هم بر هم بکنه
اگر لطف کنید معنی کلید عمومی و خصوصی رو هم بگید ممنون می شم. کلید عمومی همون ID است و کلید خصوصی همان Password است؟
یعنی وقتی گفته می شه که با کلید عمومی رمزگذاری می شه و با کلید خصوصی از رمز خارج می شه ، همون میل هایی که ازشون استفاده می کنیم؟
ببین دوست عزیز امضای دیجیتال باید جوری باشه که نه کسی بتونه امضا رو تقلید کنه نه امضا کننده انکار کنه و نه متن امضا شده را بشه تغییر داد. پس کسی که امضا می کنه یه کلید خصوصی داره که با اون امضای خودشو رمزنگاری می کنه تا کسی ازش سو استفاده نکنه. از طرفی هر کس با داشتن کلید عمومی می تونه از محتوای پیام امضا شده آگاهی پیدا کنه.نقل قول:
با سلام
ببخشید این قسمت رو یادتون رفت توضیح بدید.نقل قول:
چگونه این امضا اتفاق می افته؟ تا حالا شما از این جور امضا ها دیدید؟ آیا می شه این امضا رو دیدید؟نقل قول:
نمی دونم می شه به کلید عمومی گفت username یا نه. جایی ندیدم که از این تعبیر استفاده بشه.فقط در این حد می دونم که کلید عمومی چیزی هست که همه ازش اطلاع دارند.یه جایی خوندم که کلید عمومی یه عدده.اگه این طور باشه فکر نکنم بشه گفت که همون username هست.نقل قول:
اما راجع به امضای دیجیتال یه جایی خوندم که چون ما تحریم هستیم CA که مسئول صدور گواهی برای امضا های دیجیتال هست به کشور ما این گواهی رو نمی ده که بتونیم از امضای دیجیتال استفاده کنیم واسه همین من تا حالا ندیدم.
بیشتر از این هم راجع بهش نمی دونم
امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند
سلام.كامپيوتر من به شبكه lan وصل هستش.ولي يك مشكل دارم اين است آنچه ديگران share مي كنند آعم از پرينتر وفايل ، اصلاً قابل دسترسي نيست.در واقع روي هر كامپيوتر كه در my network places كليك مي كنم پيغام خطا مي دهد ميني بر اينكه اجازه اين كار رو ندارم و يا ديگر اعضاي شبكه نمي تونن فايلهايي كه share ميكنم را استفاده كنند.(به طور كل اصلاً كامپوتر من در شبكه وجود ندارد، انگار از شبكه جدا افتاده است).اگر هم روي آيكون lan در پايين صفحه دسك تاپ كليك راست كنم و Repair را انتخاب كنم خطايي به اين مضمون مي دهد كه با ريجيستر شدن بر روي DNS مشكل پيدا ميكند.همه اين ها در حالي است كه از VPN شبكه و نرم افزارهاي نامه نگاري شركت بدون هيچ مشكلي استفاده مي كنم.واسه هر پرينت گرفتن هر فايلي بايد روي فلش اونه بريزم وبعد برم پرينت بگيرم.واقعاً حال گيريه.كسي راه حلي غير از نصب ويندوز سراغ داره!مسئول شبكه اومد نتونست درستش كنه گفت بايد ويندوز عوض شه.:
سلام. خیلی از دوستای گلم ممنون که اینقدر برای این تاپیک وقت خرج میکنن. میخواسم بپرسم این آنتی ویروسها ی تحت شبکه دومین (حتی الامکان nod 32) چه فنتیاس. یعنی چه جوری کار می کنه ، آیا باید تنظیمات خاصی روی شبکه انجام داد؟ آیا نسخه free هم ازش وجود داره یا باید اورجینالش رو خرید؟ اگر از قیمتش هم اطلاعی دارید ما رو بی نصیب نزارید(حدودی). بسیار بسیار ممنون.
من چند تا سوال داشتم. اول اینکه user شما ادمین هست یا نه؟نقل قول:
دوم اینکه شما با IP کامپیوترها بهشون وصل میشید و erorr می ده یا با hostname شون؟
و آخر اینکه توی قسمت DNS کامپیوتر تون IP کامپیوتری نوشته شده یا نه؟(منظورم Properties از TCP/IP هست)
فکر می کنم خودش تنظیمات داشته باشه. فکر نکنم کار خاصی غیر از شبکه کردن کامپیوترها باید انجام دادنقل قول:
نسخه free از nod32 رو نمی دونم باشه یا نه اما Mcafee که خیلی هست
قیمتش حدودا 2 میلیون فکر می کنم باشه
یعنی خریدن یک وسیله مثل ایننقل قول:کافیه؟کد:http://www.proxim.com/products/ap_700/
شما خودتون از چه مدل و مارکی استفاده کردین که این برد رو داره؟ چند تومن قیمتش بوده؟
بله با خرید یک اکسس پوینت می تونید از طریق کابل اترنت اون رو به سوییچ شبکه وایر وصل کنید و نیاز به وسیله دیگری در شبکه ندارید فقط کافیه کلاینتهایی که می بایست از طریق اکسس پوینت به شبکه وصل بشند دارای کارت شبکه وایرلس باشند (مثل نوت بوکها که در پست قبلی بهشون اشاره کردم)نقل قول:
من از مدل زیر استفاده می کنم:
تا این لحظه باهاش مشکلی نداشتم لطفا به این نکته دقت کنید که از انجایی که استانداردهای رمزگذاری بیسیم چندین بار تغییر کرده (استانداردهای قدیمی مثل wep به علت نقایصی که در الگوریتم اونها وجود داشته در عرض ۵ دقیقه هک می شن)محصولی رو انتخاب کنید که جدیدترین استانداردها و الگوریتم ها رو ساپورت کنه.اکسس پوینت از اون دسته محصولاتی است که دست دوم خریدنش اصلا صرف نمی کنه:46:کد:http://www.dlink.com/products/?pid=292
واگر کسی از دستگاهی قدیمی استفاده می کنه بد نیست که سری به سایت سازنده بزنه که اگر نسخه جدیدی از فیرمویر برای اون دستگاه اومده بود که احتمالا امکان استفاده از استانداردهای جدیدتر رو ممکن کنه فیرمویر رو اپدیت کنه
مسیله دیگری که به هنگام خرید می بایست بهش توجه داشته باشید برد دستگاه با توجه به نیاز شماست برد اسمی این دستگاهها در فضای ازاد به چند صدمتر می رسه و در فضای داخل ساختمان که دیوارها و سایر موانع برد رو کاهش می دهند تا صد متر هم میرسه
در مورد مدلی که استفاده می کنم تا بحال در چند ریویو خارجی انتقاداتی رو راجع بهش خوندم که بیشتر مربوط به فیرمویر های قدیمی تر این مدل می شد
برای اطلاع از حدود قیمت روز می تونید به فروشگاه های اینترنتی سخت افزار یه سری بزنید
دوست عزیز من تا حالا با اکسس پوینت کار نکردم.confige اش مشکله؟نقل قول:
اصلا کار خاصی باید انجام داد؟
می شه یه توضیح کوچیک بدید البته اگه زحمتی نیست
نه دوست عزیز کانفیگش مشکل نیستنقل قول:
معمولا تنظیمات از طریق یک مرورگر مثل اپرا یا از طریق برنامه ای که در سی دی همراه دستگاه هست انجام می گیرند
یعنی در address bar ای پی اکسس پوینت رو وارد می کنید و پس از وارد کردن یوزرنیم و پسورد می تونید تنظیمات رو انجام بدهید
من چون سرور لینوکس هست(برنامه داخل پک دستگاه تحت ویندوز هست و من هم هیچوقت امتحانش نکردم) و همچنین برای سهولت کار همیشه از مرورگر برای تغییر کانفیگ استفاده می کنم
برای داشتن یک شبکه وایرلس با حداقلی از امنیت و برخورداری از یک سرویس قابل قبول توجه به نکات مختلفی می تونه مهم باشه که البته هیچکدام به تنهایی چیز مهمی به حساب نمیان
فهمشون به هیچوجه مشکل نیست و می تونید به راحتی اونها رو در تنظیمات خودتون لحاظ کنیید
چون سوالتون خیلی کلی بود من هم وارد جزییات نشدم اما اگر نکته خاصی مد نظرتون هست در حد توان در خدمت هستم
ادمين هستش!نقل قول:
فرقي نمي كنه! اگه ip كامپوتر طرف رو تو قسمت سرچ بنويسم چيزي پيدا نميكنه.اگر از my network places هم كه قبلاً نام كامپيوترها رو مي ديدم نيز برم وصل نميشه
بله.هر دو تا فيلد داخلش IPمتعلق به DNS رو نوشته
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
در همین حد می خواستم بدونم
کارت شبکه رو تست کنید از این طریق: برید توی help and support بعد آخرین گزینه pick a task که توش tools داره رو انتخاب کنید . سمت چپ از قسمت tools این رو انتخاب کنید network diagnostics بعد scan your systemنقل قول:
اگه از این تست هم موفق بیرون اومد یه احتماله دیگه هم هست این که سیستم تون ویروسی باشه
اگه ویروسی بوده چاره ای جز عوض کردن ویندوز نیست
quote=undertaker_ss;3249590]کارت شبکه رو تست کنید از این طریق: برید توی help and support بعد آخرین گزینه pick a task که توش tools داره رو انتخاب کنید . سمت چپ از قسمت tools این رو انتخاب کنید network diagnostics بعد scan your system
اگه از این تست هم موفق بیرون اومد یه احتماله دیگه هم هست این که سیستم تون ویروسی باشه
اگه ویروسی بوده چاره ای جز عوض کردن ویندوز نیست[/quote]
موقعي كه فقط به LAN شركت وصله ا گزينه رو passe داد.ولي جلويDHCPEnabled و DNSEnabledForWINSResolution و IPXEnabled v رو False نوشته.
ولي وقتي به اينترنت وصل ميشه.يكي،دوبار جلوي كارت ها False نوشت.
سيستم من آنتي ويروس kaspersky داره كه هر روزه با وصل شدن به سرور شركت آپديت مي شود.به همين دليل فكر نمي كنم احتمال ويروسي شدن سيستم وجود نداشته باشد.فكر مي كنم كه بيشتر از دست كاري خودم يا پاك كردن نخواسته فايل از سوي يكي از نرم افزارها اتفاق افتاده باشد.ممنون
من دیگه چیزی به ذهنم نمی رسهنقل قول:
به احتمال زیاد ویندوزتون مشکل داره
واسه منم چند دفعه اتفاق افتاده که وقتی هیچ دلیل منطقی واسه یه مشکل پیدا نمی شه ویندوز مشکل داره
بهر حال ممنونم.iنقل قول:
سلام دوستان
بیسوادی بنده رو به بزرگی خودتون میبخشید. نمیدونم این سوال به این تاپیک ارتباط داره یانه.
درهرصورت اجازه بدید مطرح کنم.
یه جایی دیدم نوشته بود:
"کارشناس noc زمینه کاری: پایش شبکه"
حالا میخواستم بدونم معنی این عبارات چیه؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم :11:
NOC مخفف Network Operations Center هستش یعنی جایی که تجهیزاتی مثل سرور ها، روترها و ... اونجا قرار میگیرن و عملیات مدیریت و مونیتورینگ و troubleshooting و نگهداری شبکه توسط admin شبکه از این قسمت انجام میگیره. در مقیاس های بزرگ NOC ها به محل عملیات مربوط به دیتا سنترها و تجهیزات backbone شبکه هم گفته میشه. کلا میتونه از مقیاس campus network تا یه data center متغیر باشه. و کسانی که در این بخش ها مشغول به فعالیت هستن از همه موارد مدیریتی مربوط به یه شبکه داخلی تا مدیریت و نگهداری شبکه هایی که به ISP ها و نگهداری و سرویس به وب سرور ها و mail server ها و ... میتونن رنج فعالیتی داشته باشن، بستگی داره که تعریف شما از این NOC چی باشه.
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون دوست من.
درباره پایش شبکه چطور؟ معنی اون چیه؟
پیشاپیش ممنون
فکر میکنم همون نظارت و مانیتورینگ شبکه باشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
برد واقعی این اکسس پوینت شما در داخل ساختمان چقدر هست؟
از برد واقعی آداپتورهای وایرلس اطلاعی دارید؟ (آداپتورهای usb)
همونطور که در پست قبلی هم اشاره کردم برد اسمی دستگاه در فضای بسته و در صورت وجود موانع تا صد متر می رسه(بنابر گفته سایت سازنده که لینکش رو هم در پست قبل براتون گذاشتم)نقل قول:
اما به شخصه بیش از ۲۵ یا ۳۰ متر رو امتحان نکردم(بیش از این مورد نیاز من نیست)
در واقع من transmit power رو رو ۵۰ درصد قرار دادم که خوب بصورت نظری برد رو به نصف کاهش می ده
تا احتمال این که شخص غریبه ای خارج از این ساختمان بتونه سیگنال رو دریافت کنه کاهش پیدا کنه.
در مورد USB NIC من تا حدود پانزده متر(براورد تقریبی) امتحان کردم و بصورت نسبی راضی کننده بود .بهترین نقطه ای رو که در مجاورت دسکتاپ مورد نظر آنتن می داد پیدا کردم و همونجا قرارش دادم
برای اطلاعات بیشتر راجع به برد و سایر مشخصات و همچنین مقایسه یک محصول خاص با سایر محصولات کافیست به سایتهای شرکتهای سازنده مراجعه کنید
اگر به فکر خرید و راه اندازی یک شبکه وایر لس هستید فکر کنم این دو نکته هم بدردتون بخوره:
-هم در مورد اکسس پوینت و هم در مورد کارت شبکه وایرلس چنانچه در هنگام خرید قدری بیشتر هزینه کنید می توانید مدلهایی رو بگیرید که از super G mode پشتیبانی می کنند تجهیزات نسبتا قدیمی تر که در بازار هم ریخته و فاقد این قابلیت هستند حداکثر تا 54Mbs رو ساپورت می کنند(با این ویژگی سرعت انتقال تا دو برابر افزایش پیدا می کنه)
- اگر از لینوکس استفاده می کنید ممکنه برای نصب کارت ها ی شبکه وایرلس (بخصوص اگر usb باشند) دچار مشکلاتی بشید پیش از اینکه مدل خاصی رو برای خرید انتخاب کنید یه سرچ کوتاه برای پیدا کردن اموزش و How To مناسب و اطمینان از این که سایر کابران براحتی از این کارت در محیط لینوکس استفاده می کنند جلوی اعصب خرابی ها و درد سرهای احتمالی به هنگام نصب رو می گیره
سلام دوستان ...من وايرلس دارم مدتيه وقتي كانكت رو ميزنم بعضي مواقع ارور 619 ميده :41:
به ساپورت كه گفتم گفتن كه همچين اروري وجود نداره!
كسي مشكل منو ميدونه؟:11:
یه کم بیشتر توضیح می دیدنقل قول:
اینترنت وایرلس دارید؟
مودم تون به کامپیوتر وصله؟
تازگی ها چه تغییراتی داده اید؟
این کار ها رو انجام بدید ببینید درست می شه
کد:http://209.85.229.132/search?q=cache:Pmn2nsaDcpQJ:www.smig.net/xpfaq.htm+error+619&hl=en&ct=clnk&cd=4
وایرلس یه مودم داره که تو جعبه زیر دیش قرار میگیره ...یه آداپتور و کابل برق هم بش وصل میشه و یه کابل شبکه چیز دیگه نداره !نقل قول:
من تازگیا تغییری ندادم والله :41:......امروز فقط یه بار ارور داد ...
اون لینکی رو هم که دادی چیزی ازش نفهمیدم !
اون لینکه نوشته این مراحل رو انجام بدید :نقل قول:
1- کامپیوتر رو restart کنید اگه هنوز مشکل دارید برید به مرحله دوم
2- کانکشن خودتون رو پاک کنید برای پاک کردن کانکشن اول یک کلیک راست کنید بعد delete رو بزنید.بعد یه کانکشن جدید دوباره نصب کنید. اگه مشکل حل نشد برید به مرحله 3
3- مودم رو دوباره نصب کنید اول remove اش کنید بعد کامپیوتر رو restart کنید خود ویندوز برای شما مودم رو نصب می کنه
نمی دونم این مراحل تا چه اندازه درسته. خودم تا حالا با یه همچین اروری برخورد نکردم امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند
سلام من سئوالی داشتم میخواهم دو مکان را که فاصله آنها از هم حدود 500 متر است را به هم ارتباط شبکه دهم چگونه این امکان میتواند فراهم شود.
با دروود
چند پرسش...
نخست اینکه آیا برای شبکه کردن 2 کامپیوتر در خانه،به چه کابلی نیاز است؟البته با توجه به اینکه یکی از سیستمها ،نسبتا قدیمی می باشند
و دیگر اینکه برای به اشتراک گذاری درایوها در سیستمها،به طوریکه بتوان آنها را از My Network Places ،یا My Computer ،دید چه باید کرد؟
آیا برای انتقال فایلها از سیستمی به سیستم دیگر،بهتر است از برنامه ویژه ای استفاده شود؟
1- معمولا از کابل cat5 استفاده می کنند. اما اگه بخواهید سرعت تا 1gig داشته باشید از cat5e باید استفاده کنید که خوب گرون تر هم هست. اما در کل cat5 مناسب ترین گزینه است.نقل قول:
2- دوست عزیز درایوها به طور پبش فرض share هستند.برای دسترسی به داریوهای کامپیوتر دیگر کافیه ip کامپیوتر مورد نظر رو با یه اسلش و اسم درایو با علامت $ در Address Bar در My computerتایپ کنید
مثال: درایو C از کامپیوتری با این ip: 192.168.100.17
\\192.168.100.17/c$
3- نه نیازی به نرم افزار خاصی نیست
دروود بر شما..
خیر،منظورم این بود که دیگر نیازی به دادن آی پی نباشد و بتوان مثلا از راه MY Computer و یا My Network Places آنها را یافت...
کافیه روی درایو مورد نظرت راست کلیک کنی و بعد گزینه propertise رو انتخاب کنی از پنجره باز شده به زبانه sharing برو و بعد گزینه Share this folder رو تیک بزن....نقل قول:
(البته این گزینه ها در صورتی فعالن که شما در folder option زبانه view گزینه use simple file sharing رو تیک نزده باشین)
این جوری از طریقه my network places بهش دست رسی خواهید داشت....