بسیار وحشتناک بودیم/ اما این شکست برای ما مثبت ا ست!
مصاحبه کامل مطبوعاتی مالکس آلگری پس از پایان بازی برابر لاتزیو..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکس آلگری در کنفرانس پایان بازی اعتراف کرد که میلان بسیار وحشتناک بازی کرد اما با این وجود این شکست می تواند برای ما مثبت باشد.
روسونری ها شانس حضور در صدر جدول پس از آنکه بازی پارما-یوونتوس لغو شد را داشتند اما در کمال ناباوری با شکست 2-0 برابر لاتزیو به این رویا پایان دادند.
وی گفت " ما یک بازی وحشتناک برابر تیمی که به ما اجازه خودنمایی ندارد را انجام دادیم اما این به معنای پایان کار و قهرمانی یوونتوس نمی باشد"
" برای قهرمانی راه بسیار درازی باقی مانده است و همواره بحث در اینگونه موارد وجود داشته است.بر این باور هستم که این شکسن می تواند به ما کمک کند تا به خود بیاییم و رشد کنیم"
"با وجود این شکست ما برای قهرمانی در اسکودتو نیاز به همان ثبات همیشگی نداریم و این دلیلی است که من معتقد هستم این شکست می تواند برای ما مثمر ثمر باشد"
نتایج نشان می دهد که میلان در این فصل برابرا بزرگان سری آ بازی را واگذار کرده است.یوونتوس,ناپولی,لاتزیو ,اینتر و در مقابل دیگر تیم متحول شده این روز ها اودینزه به نتیجه بهتر از تساوی دست نیافته اند
" متاسفانه این یک حقیقت تلخ است و آمار گویای این مسئله می باشد.بنابراین ما باید از لحاظ روحی خود را در بازی با تیم های بزرگ پروزش دهیم"
شبهاتی وجود داد در شرایطی که دو تیم 0-0 بودند یک صحته مشکوک در محوطه جریمه لاتزیو مبنی بر اینکه آندرا دیاس توپ را با دست واضح از کنار استفان ال شاراووی رد کرد تا او به گل نرسد و داور در حالی که اعتقاد به پنالتی داشت پس از مشورت با کمک خود تصمیم به ادامه بازی گرفت.
" بر این باور هستم که کمک داور به او گقت این ال شاراووی بوده است که با دست توپ را لمس کرده است نه مدافع لاتزیو.او نظر داور را تغییر داد در صورتی که اگر آن صحنه را بار دیگر مشاهده کنید متوجه خواهید شد که آن پنالتی باید گرفته می شد"
پس از آن چندین بار این صحنه از اسکوربرد ورزشگاه پخش شد که نشان می داد مدافع لاتزیو توپ را در یک قدمی دروازه از کنار استفان ال شاراووی کناز زده است.
تغییر در لیست اروپایی میلان
استفان ال شاراووی پس از کسب اعتماد آلگری سرانجام در 18 سالکی به این لیست راه یافت.
استفان ال شاراووی , ماکسی لوپز و جمال مصباح به لیست اروپایی میلان اضافه شدند.
خرید زمستانی روسونری ها ماکسی لوپز و جمال مصباح به لیست اروپایی میلان اضافه گردیند و در حالی که ال شاراووی پس از درخشش در بازی های اخیر به این لیست اضافه گردید.
بازیکن سابق جنوا الکساندر مرکل نیز لز محصولات جوانان میلان است بنابراین می تواند در لیست پلن بی قرار بگیرد تا در مواقع اضطراری بشوداز آن استفاده کرد.
بازیکنانی چون تایه تایوو که به صورت قرضی با کویینز پارک رنجرز پیوسنه است ,آنتونیو کاسانو و گنارو گتوزو به دلیل شرایط نا معلوم در لیست اروپایی میلان جایی ندارند.
فیلیپو اینزاگی در نهایت موفق نشد در این لیست راه پیدا کند.
لیست اروپایی میلان : آبیاتی , آملیا,روما,آباته,آنتونینی,ب ونرا,دی اسکیگلیو,مصباح,مکسس , نستا,سیلوا,یپس,زامبروتا,آمب روزینی,آکوئیلانی,بوآتنگ ,امانوئلسون,مرکل (لیست بی),نوچرینو,سیدورف,فن بومل,استفان ال شاراووی,زلاتان,ماکسی لوپز ,پاتو و ربینیو