خدا چقدر چرت و راحت گل میخوریم!
باورم نمیشه بخدا..
+
خدیرا باید تعویض شه..خیلی بد بود...
Printable View
خدا چقدر چرت و راحت گل میخوریم!
باورم نمیشه بخدا..
+
خدیرا باید تعویض شه..خیلی بد بود...
کاسیاس واقعا رو گل دوم مقصر بود...هنوز این شوت نزدیه خودشو پـــــــــــــــــــــرت می کنه !
یه تموم کننده خوب داشتیم وضعمون این نبود !
هر چی دستشون میاد گل میکنن
کوئنترائو له ترین بازیکن زمینه !!! از پس پدرو بر نمیاد !!!!
با این بازیکن خریدنشون .
حتما نیمه دوم هم میخواد دیماریا رو با کالاخان عوض کنه !!!!
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللل:18::18:
معلوم نیست تو سره اقای خاص چی میگذره
اخه کالا رو واسه چی اورد ؟
4 دقیقه مونده فک نکنم دیگه ببریم
فقط بگم تیم خیلی خوب بازی کرد
زیاد ناراحت نیستم
بارسا اگه مسی رو نداشت عمرا از پسمون بر میومد !! خداییش فوق العادست ! کاش ما هم مث این بازیکنا داشتیم
تعویض همون هم اصلا خوب نبود ! اومدن هیگواین و کاکا هیچ فایده ای نداشت!
اما تعویض کنترائو و خدیرا خوب بود !
همین دیگه...
هالا مادرید:40:
Viva Real Madrid...
عالی بودیم..!
بارسلونا بدون مسی = 0 ! تبریک میگم....
به نظر من تعویض ها خوب بودند. بعد از اومدن کاکا و هیگواین تیم سر پا تر بازی کرد.نقل قول:
تعویض همون هم اصلا خوب نبود ! اومدن هیگواین و کاکا هیچ فایده ای نداشت!
مثل آب خوردن گل می خوریم ...شانسم نداریم بازم توپ خورد به تیر دروازه...
تبزیک می گم به همه ی بارسایی ها برای بزدن اخزین جامشون !
و یه تبریک هم می گم به ههمه ی زیالی ها برای اینکه طرفدار بهترین تیم جهان هستن !
خیلی دوس داشتم یه ۲۰ ۳۰ خط بنویسم در مورد این بازی !ولی به دو دلیل نمی نویسم یکی اینکه همه دیدیم چه اتفاقایی افتاد ! و خیلی قشنگ معلوم شد اینده دست کیه !و بعدش اینکه من به کیبردم عادت ندارم و جای دکمه هاش فرق دازه هی اشتباه می زنم !
در اخر هم به امید پیشرفت بازیکنا تو زدن ضربه اخر !
+راستی پستم خیلی ایراد داره به بزرگی خودتون ببخشین !
+ بهتر شدن دفاع !نقل قول:
در اخر هم به امید پیشرفت بازیکنا تو زدن ضربه اخر !
به هیچ توپی نه نگفتیم !
کلا جنبه ی گلی که زدیم رو نداشتیم ! تیم بازو ول کرد ! بازیکنا جو گیر بودن!
نکته مثبت اینه که تو 2 تا بازی از بارسا بهتر بودیم ( امار اینو میگه ) !
فقط باید سعی کنیم از خشونت تیم کم کنیم ! و بعضی بچه بازی ها مث حرکت مارسلو ( با اینکه خیلی حال کردم :دی )
راستی به اوزیل فحشی چیزی دادن اونجوری کرد؟ ؟؟ ازش بعید بود اصلا!
فک کنم اون مرده که خوزه رو زد عصبی شدنقل قول:
کنترائو همیشه جا میموند...........خاک تو سر :|
رئال این بازی رو نبرد ولی واقعا خوب بازی کرد......
این نشد ولی لیگ رو میبریم:40:
فک کنم زدن توی دهنش اخه دهنشو گرفته بود !نقل قول:
البته تقصیر دفاع نبود به نظرم ! تقصیر هاقبک دفاعی ها بود !چون باید جلوی اون مسی رو می گرفتن که سرشو نندازه بیاد جلو !
که دفاع قافلگیر شه !من می گم ۲تا گل تقصید خدیرا بود !
خیلی جالیب زوی رونالدو خطا می کردن !۲ نفزی می زدنش !
طرفدار هیچ کدوم از تیما نیستم ولی دوست داشتم رئال ببره...
رئال بهتر بازی کرد ولی حیف...
به صورتش اشاره میکرد مثل اینکه زده بودنش...نقل قول:
کارت قرمز دوم رو کی گرفت؟؟؟
ممکنه تو لا لیگا محرومیت ایجاد بشه؟
خطا که شد نیمکت بارسلونا ریختن تو زمین!! کلا منتظر همین چیزان! نباید بهونه دستشون داد...
اون ضربه سر راموس:19:
آخه این چه فوتبالیه بارسایی ها بازی کردن؟!
این همه زیر توپ زدن و وقت کشی و...!
یاد یه کشورهایی میوفتادم موقع دیدن بازیشون!
(گفتن محترمانش کن، محترمانش کردم!)
داوری هم که خنده دار!
هر تکل ما کارت داره بعد اونطرف مسی میره لگد میزنه به مارسلو، به زور خطاش اعلام میشه!
+
کارگردان بازی هم شاهکار بود! صحنه های خطای رئالی ها رو 50 بار میداد اما برا اونا رو نشون نمیداد!
صحنه آخر هم همینطور..مورینیو رو کلی نشون داد اما 2ثانیه بعدش رو نشون نداد که زدنش!
مزدک هم که سنگ تموم گذاشت برای بارسایی ها! فکر میکردم آدم شده اما..توپ اونور بود، این میگفت پپه خشنه! گل میزدن، این میگفت پپه خشنه! بازی تموم شد، این میگه پپه خشنه!!
+
همونطور که خوزه بیش از 1ساله داره میگه، تیم یه مهاجم 6دونگ میخواد..کریم که اون توپ عالی رو خراب میکنه(کرنری که هیچ کی جلوش نبود و اینم زدش تو آسمون)، نمیتونیم خیلی روش حساب کنیم(هرچند گلمون رو هم زد)..یه مهاجم میخوایم که اگه 3تا توپ گیرش میاد، 4تا گل بزنه! (مثل میلیتو 2سال پیش اینتر)
+
خط دفاع که آشوبه واقعا..
جدا یه هافبک دفاعی درست میخوایم..
خدیرا بازم افتضاح بود..کوئنت رائو هم وقتی رفت وسط، سمت مارسلو باز اتوبان شد در حالیکه در زمان کوئنت رائو، اون خوب بود اون سمت...
شاهین هم نمیتونه تویه اینطور بازی، روی قدرت بدنیش حساب کرد..در نتیجه یه بازیکن میخوایم...
کلا اینکه بالا بریم پایین بیایم، زورمون به داور نمیرسه آقا جون! حقیقته!
وگرنه بارسا رو که 2باره داریم گوله میکنیم و تیم عالیه...
مبارکشون باشه هرچند خودشون بهتر میدونن حقشون نبود...
(البته از نظر استفاده از موقعیت، واقعا عالی بودن تویه هر دو بازی)
داشت به دهنش اشاره میکرد رو به رو یکی از بازیکنا و صحبت میکرد باهاش...نقل قول:
پس احتمالا چیزی بهش گفته بودن...
قشنگ معلوم بود عصبی شده..سرخ شده بود!
نه تو این بازی و نه تو بازی قبل حقمون رو از فوتبال نتونستیم بگیریم و هر دو بازی رو باید می بردیم
نکته ای وجود داره تو هر دو بازی خدیرا ضعیف بازی کرد رو گل تو بازی رفت تو کنترل مسی موفق نبود و مسی گل زد تو این بازی نتونست جلو پاس دادن مسی رو بگیره و توصحنه ای گل مسی گل زد رونالدو داشت میرفت که رفت رو پای رونالدو به هر حال باختیم و جام رو از دست دادیم بنظر من فقط و فقط تنها کسی که مسی رو میتونه مهار کنه په په هست
رونالدو هم حتما باید تو کار تیمی بیشتر شرکت کنه خصوصا در جلوی بارسا که واقعا نیازه تیم , تیم باشه
ولی در حالت مثبت رئال شیوه اش رو پیدا کرده و یاد گرفته جلو بارسا هم بازی زیبا رو اجرا کنه و هم پر گل
فقط دعا کنید محروم ندیم دوباره خصوصا مورینیو که با اون حرکتش احتمال محرومیتش زیاده
موفق باشید
روی گل دووم اگه رونالدو اون حرکت رو نمی زد و به جاش تکل می زد فک کنم می تونست بگیرش !
یه چیزی ...نقل قول:
همونطور که خوزه بیش از 1ساله داره میگه، تیم یه مهاجم 6دونگ میخواد..کریم که اون توپ عالی رو خراب میکنه(کرنری که هیچ کی جلوش نبود و اینم زدش تو آسمون)، نمیتونیم خیلی روش حساب کنیم(هرچند گلمون رو هم زد)..یه مهاجم میخوایم که اگه 3تا توپ گیرش میاد، 4تا گل بزنه! (مثل میلیتو 2سال پیش اینتر)
وقتی ما جلوی بارسا این جوری بازی کردیم بقیه ی تیما دیگه کازشون تمومه ! فک کنم با بقیه دیگه نیازی نباشه مهاجم ۶ دونگ !
چون همین هایی که دازیم توی اون بازی ها پخته می شن !
خدایی راست می گی ! کازی ندازم حالا ۵ تابازی پیش یه صحته به کاروالیو اشتباهی کارت نداده !یا ۲ تا صحنه زو حطا نگرفته !نقل قول:
هر تکل ما کارت داره بعد اونطرف مسی میره لگد میزنه به مارسلو، به زور خطاش اعلام میشه!
توی این بازی یه صحنه بود فشنگ برای ما می تونست بهترین جای ممکن خطا بگیره نگزفت از اون ور مسی یکی عین همون کازو زوش کرد خطا گزفت ! حالا پنالتی بازی پیش و بقیه ی چیزا به کنار !
به نظزم یه اسین کم دازیم البته نمی گم باید اسینو بخریما !می گم یا همینایی که دازیم باید نقش اونو ایفا کنن !یا اینکه بخزیم یکی شبیشو !نقل قول:
جدا یه هافبک دفاعی درست میخوایم..
واقعا خیلی رو مخ بودش ! به کاکا گیر داده بود !نقل قول:
مزدک هم که سنگ تموم گذاشت برای بارسایی ها! فکر میکردم آدم شده اما..توپ اونور بود، این میگفت پپه خشنه! گل میزدن، این میگفت پپه خشنه! بازی تموم شد، این میگه پپه خشنه!!
بارسا پاس به غقب هی می داد می گفت همه جای دنیا دوست دازن این بازی رو به نمایش بزارن ولی ابزارشو ندارن !
یه چیز هم بگم !بارسا هرسال داره قشنگی بازیش کمتر می شه ...به نظرم تا اخز امسال دیگه خودشونم زوشون نشه بازی قشنگ ۳سال پیششونو به زخمون بکشن !
یه سوال !مورینیو چی کاز کزد توی اون صحنه ؟
انگشتشو کرد تو چشم اون یارو!:31:(جدی گفتما):20:نقل قول:
یه سوال !مورینیو چی کاز کزد توی اون صحنه ؟
خب این جام رو از دست دادیم درسته که جام مهمی نبود اما از اهمیت زیادی برخوردار بود چند نکته هم است که امیدواری ایجاد میکنه
1- واقعا نمیشه از پیشرفتی که تیم نسبت به سال قبل کرده چشم پوشی کرد تو این 2 دیدار پا به پای بارسا بودیم در خیلی از صحنه ها سر تر از حریف هم بودیم اما همیشه قانون فوتبال این بوده تیمی که گل نزنه گل میخوره
2 - امیدوار وار شدن به کاکا درسته خیلی کم بازی کرد اما چند حرکت کرد که حس میشد کرد داره کم کم اماده میشه
3 - واقعا پرسی که تیم میکرد مثال زدنی بود به جز چند مورد اشتباه فاحش که تعداش کم بود
4 - به نظر من امسال اقای خاص تیمی خوبی اماده کرده حتی میتونه رکورد گلزنی سال قبلش رو بهبود ببخشه
ما در هر دو دیدار بسیار خوب بازی کردیم - امیلیو بوتراگوئنو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
امیلیو بوتراگوئنو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید دیدگاه خود در مورد ال کلاسیکوی نوکمپ را با مطبوعات در میان گذاشت...
"رئال مادرید در هر دو دیدار بسیار خوب بازی کرد. ما در حمله آن ها را خوب تحت فشار گذاشتیم و اجازه ی این را ندادیم که بازی خودشان را به نمایش بگذارند. ما شانس های بیشتری روی دروازه ی حریف داشتیم اما بارسایی ها در حمله قاطع عمل کردند."
"ما میخواهیم چیز هایی که در این بازی ها خوب بودند را به یاد بیاریم. هر دو تیم عملکرد فوق العاده ای به نمایش گذاشتند. همه ی ما از این دو دیدار سودمند شدیم. ما دو تیم عالی در جهان هستیم".
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064613458/noticia/Noticia/Butragueno:__We_played_very_well_in_both_games_.htm
رئال مادرید عملکرد تماشایی ای به نمایش گذاشت - خوزه مورینیو
خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید با مطبوعات صحبت کرد و دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا که در ورزشگاه نوکمپ مقابل بارسلونا برگزار شد را آنالیز کرد...
"رئال مادرید از اولین دقیقه ی بازی تا آخر عملکرد فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت. من فقط چیزی که فکر میکنم را به زبان می آورم. ما اینجا آمدیم تا بازی کنیم. چیزی که میخواهم در موردش صحبت کنم انتقاد نیست. من فقط واقعیت را میگویم: آن ها در نیمه ی دوم پسران توپ نبودند، مانند بعضی از تیم های کوچکی که دچار مشکل میشوند. چیزی که اتفاق افتاد است ساده است اما با همه ی این ها من با تیم خودم خوشحال هستم."
"ما احساس میکنیم که در کل در هر دو دیدار بسیار خوب بازی کردیم. این تیم بهتر از آن چیزی است که سال قبل بود. وقتی که شما با مردم بیشتر کار میکنید شرایط بهتر و سال بهتری میشود. ما در پیش فصل نه بازی انجام دادیم و نشان دادیم که بهتر از سال قبل هستیم. من با پیشرفتی که تیمم کرده است خوشحالم."
"داور چیزی که میپندارد محق مجازات شدن است را باید مجازات کند. په په و مارسلو بازی فوق العاده ای انجام دادند، یکی از آن ها 90 دقیقه خوب بازی کرد و دیگری 45 دقیقه. په په برای یک تکل جزئی با کارت زرد داور مجازات شد و مارسلو هم عملکرد فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشت. من قصد این را ندارم که بگویم ما خوشحالیم چون نتوانستیم سوپرکاپ اسپانیا را کسب کنیم. این مرا ریاکار خواهد کرد. ما خواستیم عین مرد ها بازی کنیم و خودمان را با یک برخورد جزئی نقش بر زمین نکنیم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064615644/noticia/Noticia/Mourinho:__Real_Madrid_gave_a_spectacular_performance_.htm
نتیجه میتوانست عادلانه تر باشد - ایکر کاسیاس
بعد از پایان دیدار برگشت رئال مادرید و بارسلونا در سوپرکاپ اسپانیا ایکر کاسیاس و ژابی آلونسو با مطبوعات صحبت کردند...
ایکر کاسیاس
"این مشخصه که اینجا هم برخورد وجود داره. تکل مارسلو آنقدر ها هم خشن نبود. نتیجه ی دیدار هم میتوانست عادلانه تر باشد. ما مدت ها پیش گفتیم که چیزی که ما در موردش فکر میکنیم عملکرد داوران بازی است. با این وجود میخواهم برد را به آن ها تبریک بگویم."
ژابی آلونسو
"این شرم آور است. ما قطعا خوشحال تر بودیم اگر زمین را با پیروزی ترک میکردیم اما این اتفاق نیفتاد. اما این بازی سختی بود اما ما توانستیم آن را کنترل کنیم ولی بدشانس بودیم و در نیمه ی دوم هم عملکرد بهتری داشتیم. ما مشخصا خوشحال نیستیم اما احساس خوبی داریم. ما دو بازی فوق العاده را در مقابل بارسلونا انجام دادیم و ما پیروزی آن ها را تبریک میگوییم. این تازه فقط شروع است، هنوز نه ماه تا پایان فصل باقی مانده است."
"من دور بودم و ندیدم که در پایان بازی چه اتفاقاتی افتاد اما این برای من مشخص است که تنش ها بعد از اینکه مارسلو کارت قرمز را دریافت کرد افزایش یافت. تصاویر برای خودشان گویای همه چیز است."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064604928/noticia/Noticia/Casillas:__A_draw_would_have_been_more_fair_.htm
بارسلونا نشون داد افتاده در مسیر افت قرار گرفته
من به این رئال افتخار میکنم ...:40:
نتیجه رو ولش راضیم از بازی خوب و غرورآفرینمون ...:40:
این بازی هم تمام شد.
نیمه ی اول بازی واقعا زیبا بود. هر دو تیم عالی بازی کردن.
اما تو نیمه ی دوم بارسا سعی در اداره بازی داشت. حتی خطاهای ریزی هم میکردن. گل رئال حق ما بود چون خیلی خوب بازی کردیم.
من فکر کنم در مجموع دیدار رفت و برگشت ما شایسته برد بودیم، حتی خود گواردیولا هم به این اعتراف کرد که تصور نمیکرد برنده این میدان باشه. طرفدارای بارسا میخوان قبول نکنن مشکل خودشون هست.
درباره داوری حواشی هم حرف زیاده.
چطوره که یه خطای په په یا خدیرا سریع کارت زرد داره، اما اون خطای خشن اینیستا روی دی ماریا هیچ کارتی نداره؟! ضمن اینکه اگه ما اون خطا رو میکردیم هر 11 بازیکن بارسا میریختن سر داور ولی ما هیچ اعتراضی نکردیم.
بعد از اون خطای مارسلو روی مسی، مسی هم مدام دنبال مارسلو بود تا بزنتش، و آخر سر هم بدجور زدش، اما کم مونده بود داور ازش تشکر هم بکنه!
وقت کشی بچه گانه والدز و جریان توپ جمع کنا هم که دیگه جای خودش رو داره.
البته نباید از حرکت بد مارسلو هم بگذریم، نیاز هست کمی بیشتر رو کنترل خودشون کار کنن، هرچند بارسا هم دنبال همین درگیری بود تا وقت بگذره، دیدیم که پینتو طبق معمول پرید وسط، ویا زد زیر گوش اوزیل و ...
حرکت مورینیو هم در نوع خودش جالب بود! کاش این کار رو نمیکرد تا این همه بهونه به دست اینا ندیم...
سر آخر، تیم پیشرفت زیادی کرده و مطمئنا روز به روز آماده تر میشیم، اگر سرعت هماهنگی تیم ما از بارسا بیشتر باشه، مطمئنا سری بعد خیلی راحت تر میتونیم پیروز بشیم.
اوزیل: "ویا به مذهبم (اسلام) توهین کرد"
مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل ، بازیکن آلمانی رئال مادرید در مورد اتفاقاتی که در دقایق پایانی بازی برگشت سوپرکاپ میان اسپانیا و رئال مادرید رخ داد صحبت کرد . بازیکن آلمانی همچون ویا پس از تکل خشن مارسلو روی سسک فابرگاس اخراج شد .
بازیکن ترکیه ای الاصل رئال مادرید که مسلمان است ، فاش کرد که بازیکن اهل آستوریا به مذهبش توهین کرده است :" این کار را انجام دادم چرا که از مذهبم دفاع می کردم . چون که داوید ویا به اسلام توهین کرد . "
منبع:
کد:http://real-madrid.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=13768:-q-q&catid=36:-&Itemid=8
ظاهرا قبل اینکه مارسلو قاطی کنه براش پوست موز انداخته بودننقل قول:
نفر به نفر با بازیکنان رئال در بازی برگشت با بارسا
مرجع خبري رئال مادريد : نگاهی به عملکرد بازیکنان رئال مادرید در بازی برگشت سوپرکاپ اسپانیا برابر بارسلونا می اندازیم .
کاسیاس ، ناتوان . در بازی با بارسلونا کار خاصی نتوانست انجام دهد . با این که چند واکنش خوب همچون شوت پدرو داشت ، به علت اشتباهات خط دفاعی یکی پس از دیگری توپ ها وارد دروازه اش شدند .
سرجیو راموس ، جنگنده . بازیکن اهل آندلوس همچون دیگر الکلاسیکوهای خود جنگنده ظاهر شد . یک درگیری بی ارزش با ویا داشت .
کاروالیو ، کار درست . این مدافع باتجربه ، همیشه در نبردهای هوایی برنده بود . تا جایی که می توانست تلاشش را کرد و حریف را متوقف کرد .
په په ، زیادی خشن . بازیکن پرتغالی بازیکنی با جدیت و خشونت بیش از حد بود که همین امر برایش مشکل ساز شد . توان دفاعی شایسته تقدیر این بازیکن ، با برخی خشونت های بی جایی که در مقابل کاتالان ها داشت تلفیق شده بود .
کوئنت رائو ، قابل قبول . اولین بازیش در نیوکمپ با یک دوئل پر فراز و نشیب با پدرو در نیمه اول همراه بود که این مدافع چند باری بازنده شد . در نیمه دوم ، مورینیو او را در پست هافبک دفاعی قرار داد که در آن جا توانست بهتر باشد .
ژابی ، بدون پاس . در این بازی که بیشتر کار تیم بر مبنای پاسهای کوتاه بود ، او به عنوان مغز متفکر تیم نتوانست نقشی داشته باشد و زیاد در بازی دیده نشد .
خدیرا ، گمشده . مبهوت پاسهای خط هافبک بارسا در نیمه اول شده بود و تقریبا اکثر دوندگی های او بی هوده بود . روی دو گل اول کاتالان ها جای خالیش حس می شد و از مقصران اصلی بود تا مورینیو ناچارا او را بین دو نیمه تعویض کند .
اوزیل ، گیج . در شب شرجی بارسلونا ، خلاقیت او نتوانست که اثری داشته باشد . حتی زمانی که رئال مادرید بهترین بازی خود را ارائه می داد . در پایان به علت درگیری اخراج شد . زمانی که مورینیو او را به روی نیمکت برده بود .
دی ماریا ، سرگردان . کار را خوب شروع کرد اما به مرور کمرنگ تر و کمرنگ تر شد . در مقابل یک آبیدال آماده حرفی برای گفتن نداشت .
بنزما ، تند و تیز . دو الکلاسیکو کافی بود تا این مهاجم نشان دهد که می خواهد بهترین خرید تابستانی ممکن رئال مادرید باشد . با زدن گل دوم ، داشت بازی را به وقت اضافی می کشاند .
کریستیانو رونالدو ، آزار دهنده . بسیار پر تحرک بود که این بزرگترین ویژگی او به شمار می رفت . همه تلاشی کرد و بارها و بارها خط دفاع و دروازه بارسلونا را آزار داد . یک گل زد و یک بار هم توپ را به تیرک دروازه کاتالان ها کوبید .
مارسلو ، کاراته باز . او در یکی بدترین شب های فوتبالی خود ، انگار ورزش را اشتباه گرفته بود . در نیمه دوم وارد زمین شد ، در ابتدا با یک ضربه پرشی به مسی لگد زد و کار خود را با یک تکل خشن روی پای سسک که منجر به اخراجش شد به پایان رساند .
هیگوائین ، هوای تازه . این مهاجم برای نجات رئال مادرید به زمین آمد و با ورودش ، هوای تازه ای در تیم جریان یافت . هر چند که به گل نرسید .
کاکا . دقایق اندکی بازی کرد که زیاد در جریان کار قرار نگرفت .
مورینیو . می خواست فصل را با یک انتقام جویی شدید کار کند و ساختار تیمش را هم شجاعانه چید . به نظر می رسد که بالاخره راه پایان بخشیدن به سلطه بارسا را پیدا کرده است .
نگاهی به بازی برگشت سوپرکاپ : اعتصاب ، نه !
مرجع خبري رئال مادريد : توماس رونکرو ، سردبیر آس ، به تمجید از بازی فوتبال رئال مادرید و بارسلونا در دور برگشت سوپرکاپ پرداخته است .
چه فوق العاده !
با اجازه روبیالس و اتحادیه بازیکنان اسپانیا ، اگر ناراحت نمی شوند می خواستم درخواست کنم که اجازه دهند رئال مادرید و بارسلونا این هفته بازی کنند . دیگر بازیکنان می توانند در اعتصاب باشند تا به حق و حقوق خودشان برسند اما فوتبال زیبایی که رئال مادرید و بارسلونا ارائه می دهند بالاتر از هر گونه تصمیمی است . بهتر از این نمی توان تصور کرد . چه جدیتی ، چه نبوغی ، چه شخصیت ، چه تکنیکی ، چه مهارتی ، چه سوپر استارهایی (کریستیانو و مسی بی تردید از یک دنیای دیگر هستند) چه سکوهای با شکوهی (همین که کسانی که پیراهن رئال مادرید داشتند اذیت نشدند خوشایند بود) ، چه بنزمای آماده ای و چه هموطن باهوشی همچون اینیستا ... این چمن جدید نیوکمپ باعث می شد که هر بیننده ای بتواند از رویدادهای این مستطیل سبز زیبا محظوظ گردد .
حیف
تنها نکته ناراحت کننده ، فینال غم انگیز است . درست است که تکلی مارسلو روی سسک کارت قرم داشت و نباید ان را می زد اما زیاد خوشایند نبود که برخی برای این که عدالت را به دست خود اجرا کنند به درون زمین بپرند و چنین شوی زیبایی را خراب کنند . مارسلو خیلی استرس داشت و اشتباه کرد اما درگیری وحشتناکی که پس از این اتفاق رخ داد واقعا ناخوشایند بود . دعوا و حالات زشت ویا در مقابل اوزیل و ناراحت کننده تر از آن ، مورینیویی که با انگشت کردن در چشم ویلانوا باعث بر هم ریختن ارزشهای رئال مادرید می شود . آقای مربی ، همه کارهای فوتبالی شما قابل دفاع است ، همین که توانسته اید فوتبال جادویی رئال مادرید را به اسپانیا و اروپا برگردانید ، اما چنین حرکتی در شان یک مربی رئال مادرید نیست ...
مورینیوی شجاع
با وجود سه گلی که تیم خورد ، ساختار تاکتیکی تیم مورینیو قابل تحسین بود . شاید نتوان علت تعویض جایگاه کوئنت رائو و مارسلو در ترکیب اصلی را درک کرد ، چرا که بازیکن پرتغالی در خط هافبک بهتر جواب داده است اما نوع نگاه به بازی قابل تحسین بود . تاکتیک ها و احساسات . این سیستم جدید . والدس سخت در تلاش بود تا دروازه اش بیش از این باز نشود و تیکی تاکای بارسا مبدل به یک اسم بی مصرف شده بود . در واقع آنها در نیمه اول فقط روی دو اشتباه فردی برای اینیستا و مسی به گل رسیدند . اینیستا که مال دنیای دیگری است. او در نیمه اول نشان داد که چرا قهرمان اسپانیا در آفریقای جنوبی بوده است در کنار ایکری که شایسته محبت مردم در هر جا که می رود است . این توصیف با کیفیت گل سینمایی اول است . و اما مسی . بازیکن آرژانتینی کاری می کند که کمتر کسی نمی کند . از کوچک ترین موقعیت ها یک گل می سازد .
روحیه
رئال مادرید باید با وجود این شکست دردناک به خودش افتخار کند . تیم نمرده است بلکه حالا کاملا سرپاست . حالا روحیه تیم روحیه ایست که پیری ها ، بنیتو ها و کاماچو ها داشتند . یک ام از دست رفت اما مطمئنا این کریستیانوست که آخرین لبخند را می زند .
ویار و راسل
چیزی که اذیتم می کند این است که ویار خسته نمی شود . دیشب بوربالان با متانتش تن به خدعه های او نداد اما باز هم با راسل قهقهه می زد . اول در مراسم ناهار و بعد در روی سکوها .
کوئنت رائو برای اولین بار دفاع چپ شدمرجع خبري رئال مادريد : فابیو کوئنت رائو ، گرانقیمت ترین خرید این فصل رئال مادرید ، روز چهارشنبه اولین بازی رسمی خود را در تیم به عنوان یار فیکس انجام داد ، آن هم در پستی که در بنفیکا به آن عادت کرده بود : دفاع چپ .
مورینیو روز چهارشنبه تصمیم گرفت که به جای مارسلو ، فابیو کوئنت رائو را در پست دفاع چپ فیکس کند . کوئنت رائو به عنوان بازیکنی چند پسته به رئال مادرید پیوست اما پست تخصصی او ، بال چپ بود . اما در نهایت برای اولین بار جای مارسلو را در خط دفاع گرفت .
مادریدیها برای پیروزی جنگیدند و با گل دیر هنگام میزبان قهرمانی را از دست دادند.
رئالیها از ابتدا با فشار حمله کردند و بارسا را مهار کردند. آنها هر لحظه این احساس را به ما می دادند که قهرمان سوپر کاپ خواهند بود. در طول بازی دوبار عقب افتادند که جبران کردند اما در نهایت نا عادلانه قهرمانی را از دست دادند.لیاقت آنها بیشتر از این بود.
از دقایق ابتدایی سفیدها دروازه بارسا را تهدید می کردند. در دقیقه 7 رونالدو در حال باز کردن دروازه بود که والدز مسیر شوت او را تشخیص داد. با وجود همه این ها فوتبال بار دیگر با رئال بی رحم بود و اولین گل را اینیستا روی پاس مسی وارد دروازه رئال کرد. با وجود دریافت گل رئالی ها باز هم موقعیت گل زیادی داشتند و در نهایت روی کرنر ارسال شده توسط اوزیل ، بنزما شوت کرده که برگشت و رونالدو توپ را وارد دروازه کرد.
یک شوت بازیکن پرتغالیدر دقیقه25 توسط والدر تشخیص داده شد و به تیرک دروازه خود. سه دقیقه بعد اوزیل سعی داشت از داخل محوطه جریمه گل بزند اما دروازه بان بارسا بار دیگر آنها را نجات داد. رئال دوباره بر بازی تسلط یافته بود که مسی تنها یک دقیقه قبل از پایان نیمه اول گل دوم را برای تیمش زد.
مارسلو نیمه دوم به جای خدیرا به زمین آمد تا حمله از جناجین بیشتر شود و فشار بیشتری به تیم میزبان وارد کنند. سفیدها برای زدن گل مساوی همه کار می کردند تا به قهرمانی برسند درحالی که بارسا بازی آرام و با حفظ توپ انجام می داد. با وجود همه این نا امیدی ها رئالی ها دست از تلاش بر نمی داشتند و هیگواین در دقیقه 63 به جای دی ماریا به زمین آمد. این باعث می شد تا بنزما به عنوان بال بازی کند و دقایقی بعد راموس یک فرصت خوب را با که از کرنر به دست آمد با سر زد اما آن هم از دست رفت.
کاکا که در دقیقه 81 به جای اوزیل آمد همان ابتدا یک کرنر گرفت و خودش آن را ارسال کرد و یک دقیقه بعد بنزما توپ را داخل دروازه کرد. بارسلونا شروع به دفاع کرد و دقیقا زمانی که همه آماده وقت اضافه می شدند در یک حمله سریع بارسا توسط مسی به گل سوم رسید و وقتی همه چیز برای رئال از دست رفته بود مارسلو هم در دقیقه آخر اخراج شد.
با وجود برتری به حریف ، رئال نتوانست نهمین سوپرکاپ را به خانه بیاورد. ناموفقی در گلزنی و حملات تاثیر گذار بارسا تنها چیزهایی بودند که مانع رسیدن رئال به چیزی شدند که به خاطر تلاش های زیاد و روحیه پیروزی طلبش لیاقتش را داشت.
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064621667/noticia/Cronica/Barcelona_3-2_Real_Madrid.htm
دوستان گرامی :
انحرافات اخیر تاپیکهای 3 گانه ی اسپانیا رسیدگی شد و با عوامل این انحرافات هم برخورد شد /
تذکر مهم اینکه با ایجاد کنندگان هرگونه بحث حاشیه ای و جنجال آفرین و تنش زا در مورد سوپرجام اسپانیا بدون اغماض برخورد خواهد شد /
از اونجاییکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنبه ی تزئینی ندارند ، برای یادآوری مجدد با هم چند بند از این قوانین رو مرور می کنیم :
نقل قول:
رفتار و نوشتار:
101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بیمورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیراخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.پ
103- هر نوع پست نامربوط، توهینآمیز، جنجالی یا ... را با کلیک روی دکمه گزارش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره آن پرهیز کنید.
نکته: در صورتی که پست گزارش شده توسط مدیران بخش نامناسب تشخیص داده شود اعمال قانون خواهد شد.
تذکر: کاربرانی که این مباحث را ادامه دهند (نقل قول بگیرند و جواب بنویسند) نیز خاطی محسوب خواهند شد.
نقل قول:
فعالیت:
403- در صورت اینکه تشخیص داده شود کاربری عمدا خلاف مصالح انجمن و فروم فعالیت دارد، شدیدا با وی برخورد میشود! این برخورد بدون ارفاق و از عدم دسترسی تا اخراج کامل خواهد بود.
404- از بحث درباره نوع و نحوه ی مدیریت انجمن در تاپیک ها خودداری کنید. این چنین بحث ها رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید یا خصوصی با مدیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میان بگذارید.
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری دوستان /نقل قول:
کلابها و تاپیکهای اختصاصی:
501- شرکت در مباحث تیمهای رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
تذکر: تعیین پستهای متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.
502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
عبارتی که خوزه در به کار برده "ballboys"نقل قول:
خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید با مطبوعات صحبت کرد و دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا که در ورزشگاه نوکمپ مقابل بارسلونا برگزار شد را آنالیز کرد...
"رئال مادرید از اولین دقیقه ی بازی تا آخر عملکرد فوق العاده ای را از خود به نمایش گذاشت. من فقط چیزی که فکر میکنم را به زبان می آورم. ما اینجا آمدیم تا بازی کنیم. چیزی که میخواهم در موردش صحبت کنم انتقاد نیست. من فقط واقعیت را میگویم: آن ها در نیمه ی دوم پسران توپ نبودند، مانند بعضی از تیم های کوچکی که دچار مشکل میشوند. چیزی که اتفاق افتاد است ساده است اما با همه ی این ها من با تیم خودم خوشحال هستم."
که به معنی توپ جمع کن هست(پسران توپ چیه :27:) یعنی خوزه اشاره کرده که در حین بازی حتی توپ جمع کن ها هم در آوردن توپ همکاری لازم را نداشتن که انتظار چنین وضعیتی رو نداشته ... و از دلایل درگیری آخر بازی می دونه.
در مجموع جدای از حاشیه های آخر بازی ، رئال بسیار منطقی بازی کرد و با پرس مداوم به بارسا اجازه نداد که بازی همیشگی خودش رو به اجرا بذاره و جدای از نتیجه نشون داد که امسال رقابت دو تیم از همیشه نزدیک تر خواهد بود.
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
دیگر بس است!
دیگر پیش خوان ها:
دنیای فوتبال از جدالهای پی در پی رئال مادرید و بارسلونا خسته شده است
مسئولین رئال مادرید معترض به صحبتهای بعد از بازی پیکه و ژاوی درمورد مورینیو
بازیکنان بارسلونا به هیچ عنوان حق ندارند از مربی پرتغالی رئال مادرید انتقاد کنند
نادال: " در فوتبال چیزهای مهمتری از بردن و باختن وجود دارد "
فالکائو؛ ستاره جدید اتلتیکومادرید
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
اهانت هم حد و مرز دارد!
دیگر پیش خوان ها:
اوزیل در مصاحبه با خبرنگاران گفت که ویا به وی توهین کرد و سپس او را زد!
رئال مادرید با مدارک تصویری ثابت می کند که گوآردیولا به بازیکنان رئال مادرید توهین کرده و مسی نیز با مورینیو درگیری لفظی را شروع کرده
اتلتیکومادرید روز دوشنبه فالکائو، این ماشین گلزنی را معرفی خواهد کرد
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
بهترین تیم برای نیمار رئال مادرید است - پدر نیمار
پدر نیمار ستاره ی جوان تیم سانتوس برزیل معتقد است که بهترین تیم برای پسرش رئال مادرید است...
همواره گفته میشود که نیمار ستاره ی 19 ساله تیم سانتوس برزیل به رئال مادرید خواهد پیوست اما باشگاه سانتوس قصد ندارد که ستاره ی جوان خود را قبل از جام باشگاه های جهان به فروش برساند.
تیم های رئال مادرید، بارسلونا، چلسی و یوونتوس علاقه مند به انتقال نیمار به تیم خود هستند اما پدر نیمار پسرش را در رئال مادرید میخواهد ببیند. پدر نیمار به Esporte Interativo گفت:
"اگر بخواهید از لحاظ امکانات و کیفیت بازیکنان قضاوت کنید رئال مادرید بهترین باشگاه اروپا است و این هم برای پسر من بهترین گزینه است."
پدر نیمار در ادامه عنوان کرد که خوشحال است که پسرش فوتبالش را در برزیل ادامه میدهد:
"رویای من این است که او تا جام جهانی 2014 در سانتوس بماند اما اگر در مورد تیم های دیگر بپرسید خواهم گفت که بهترین تیم برای او رئال مادرید است اما تا الان هیچ چیزی قطعی نشده است."
- نیمار تا سال 2015 با سانتوس قرارداد دارد اما این ستاره ی جوان با 45 میلیون یورو میتواند آزاد شده و به هر تیمی بپیوندد.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/08/19/2626919/neymar-için-en-iyi-takım-real-madrid
مسوت اوزیل ستاره ی رئال مادرید در مورد درگیری داوید ویا با وی صحبت کرد...
در دقایق پایانی دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل بارسلونا درگیری ای بین بازیکنان رئال مادرید و بارسلونا به وجود آمد که مسوت اوزیل از رئال مادرید و داوید ویا از بارسلونا دچار مشکل شدند. مسوت اوزیل ستاره ی آلمانی رئال مادرید در مورد این درگیری صحبت کرد.
مسوت اوزیل در مصاحبه ای به Bild گفت که در آن درگیری بی گناه بوده است:
"بی گناه بودن من را همه ی کسانی که بازی را از تلویزیون تماشا کردند میتوانند بفهمند. میخواستم به هم تیمی هایم که مورد هجوم بارسایی ها قرار گرفته بودند کمک کنم."
قبل تر از زبان مسوت اوزیل نوشته بودند که داوید ویا به دین او توهین کرده است اما این خبر تکذیب شد.
- در دقایق پایانی دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا بین رئال مادرید و بارسلونا مارسلو بازیکن رئال مادرید از پشت تکلی را روی سسک فابرگاس ستاره ی جدید بارسلونا انجام داد که طی آن درگیری بزرگی بین بازیکنان دو تیم رخ داد و در پایان نیز مسوت اوزیل و مارسلو از رئال مادرید و داوید ویا از بارسلونا با دیدن کارت قرمز زمین مسابقه را ترک کردند.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/08/19/2627178/özil-ben-masumum
پاریس سن ژرمن که در خرید توقف ناپذیر به نظر میرسد اکنون قصد خرید ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید را در سر دارد...
با تغییر مالکان باشگاه پاریس سن ژرمن فرانسه این تیم با به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ برای فصل جدید مدعی بزرگی است و اکنون هم تصمیم گرفته است که ستاره ی برزیلی رئال مادرید یعنی ریکاردو کاکا را به تیم خود اضافه کند.
کاکا در راهیابی به ترکیب اصلی رئال مادرید دچار مشکل شده اما در روز های قبل عنوان کرده بود که با خوزه مورینیو دیدار کرده است و قصد دارد که در تیم بماند. ادعا میشد که تیم سابق کاکا یعنی میلان میخواهد دوباره این ستاره را به سن سیرو برگرداند اما آدریانو گالیانی مدیر باشگاه میلان عنوان کرده بود که خرید دوباره ی کاکا توسط آن ها غیر ممکن است.
اما الان لئوناردو که قبلا سابقه ی کار با کاکا را دارد و هم اکنون مدیر ورزشی پی اس جی است میخواهد هموطنش را به پایتخت فرانسه بیاورد. بنا به گزارش SkySport با توجه به کناره گیری میلان از خرید کاکا پی اس جی تنها تیمی است که میخواهد کاکا را به خدمت بگیرد. پی اس جی برای خرید خاویر پاستوره از تیم پالرمو مبلغ 43 میلیون یورو را پرداخت کرده است و لئوناردو اعلام کرده بود که پرونده ی نقل و انتقالات خود را بسته اند اما در ادامه اضافه کرده بود که اگر فرصت خوبی را به دست بیاورند قطعا پیگریَش خواهند بود.
کد:http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyası/2011/08/19/2627331/psgden-kaka-atağı
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
کاسیاس با پویول و ژاوی پیرامون جدال رئال و بارسا صحبت کرد
دیگر پیش خوان ها:
کاسیاس همه را به آرامش دعوت می کند
" باید به این جدالها خاتمه دهیم "
ماتا به زودی با مبلغ 27 میلیون یورو به چلسی خواهد پیوست
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
کاسیاس، به دنبال صلح!
دیگر پیش خوان ها:
کاسیاس از پویول و ژاوی به عنوان بزرگان بارسلونا خواسته تا به این جدالها پایان دهند
فابرگاس: " به بارسلونا آمده ام تا درکنار ژاوی چیزهای جدیدی بیاموزم و با او جامها کسب کنم، نه اینکه وی را بازنشسته کنم "
فالکائو به عنوان تازه ترین خرید اتلتیکومادرید به هواداران معرفی شد
حالا هدف اصلی اتلتیکومادرید جذب دیگو از ولفسبورگ است
ماتا به زودی با مبلغ 27 میلیون یورو به چلسی خواهد پیوست
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه.
مورینیو از حرکت خود در نیوکمپ پشیمان است
بعد از گذشت چند روز از بازی در نیوکمپ حال مورینیو به اشتباه بودن حرکت خود اذعان کرده است .
مورینیو از خودش راضی نیست . مورینیو که در بازی چهارشنبه شب انگشت خود را در چشم مربی بارسلونا ، تیتو ویلانووا ، فروبرد حال از خود ناراضی است . وی پس از سرزنش شدن توسط دوستان و آشنایان نزدیکش اقدام به ابراز پشیمانی خود کرده است .
طبق گزارش مارکا در خبرهای روز یکشنبه ، مورینیو اذعان کرده است که هیچ شرایطی نمیتواند عمل وی را توجیه کند . بر اساس گفته های وی این عمل در دقایق آخر بازی که شرایط بسیار سخت و حساسی بود بسیار اشتباه و نابجا بود و حمله کردن به یک فرد از بدترین کارها در این لحظات است .
وی میداند که از این پس بید بیشتر بر شرایط استرس گون خود در نیوکمپ کار کرده و با آرامش بیشتری بازیها را دنبال کند تا دیگر دچار چنین اشتباهی نشود . وی در کنفرانس خبری ای که با خبرنگاران ترتیب داده شده بود از عمل زشت خود در مقابل تیتو ویلانووا ابراز پشیمانی کرد .
مورینیو میداند که انجام دادن چنین حرکتی مخصوصا وقتی سرمربی تیمی مثل رئال مادرید هستی کاملا اشتباه است . چیزی که مشخص است ، اشتباه محض مورینیو در آن موقعیت بود .
کد:http://www.marca.com/2011/08/20/futbol/equipos/real_madrid/1313823795.html
بنزما در رنکینگ بیشترین دقایق حضور در زمین در صدر قرار دارد
کوئنترائو بیشتر از سایر خریدهای جدید باشگاه مورد استفاده قرار گرفته است .
بنزما با نمایش عالی و اراده محکم خود در پیش فصل اعتماد مورینیو را به خود جلب کرده است . این بازیکن فرانسوی 619 دقیقه در زمین حضور داشته است , یعنی بیشتر از سایر بازیکنان تیم . او کریستیانو رونالدو , مسوت اوزیل و فابیو کوئنترائو را پشت سر خود میبیند . اخری به لطف انعطاف پذیری خود بیشتر از سایر خریدهای جدید باشگاه مورد استفاده قرار گرفته است .
کریم بنزما با نه گل زده بهترین گلزن تیم نیز محسوب میشود . او همچنین با دادن 6 پاس گل اقای پاس گل تیم است . سال گذشته و در چنین زمانی بنزما در پنج بازی تیم به مدت 209 دقیقه بازی کرد و مقایسه امار نشان میدهد که از ان موقع تا به اکنون چقدر رشد داشته است .
مورینیو همچنین به حساب کردن بر روی بازیکنان اکادمی نیز ادامه داده است . شش بازیکن اکادمی در تابستان برای تیم اصلی به میدان رفته اند و در این بین ناچو و خسه بیشترین استفاده را داشته اند .
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064707814/noticia/Noticia/Benzema_tops_playing_time_ranking_at_Real_Madrid.htm
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
نوری شاهین، الماس برنابئو
دیگر پیش خوان ها:
نوری شاهین برای دیدار مقابل گالاتاساری در جام برنابئو حاضر خواهد بود
این بازیکن ترکیه ای به شدت مشتاق است تا پس از 4ماه دوری از میادین دوباره پا به توپ شود
شاهین امروز صبح به تمرین گروهی مشغول شد
مورینیو قصد دارد در دیدار مقابل گالاتاساری برای دقایقی از شاهین در کنار آلونسو استفاده کند
پابلو فورلان؛ پدر دیگو فورلان: " پسر من به هیچ عنوان نمی خواهد در اتلتیکومادرید بماند "
پروژه فروش؛ " لاسانا دیارا به زودی با مبلغ 11،5 میلیون یورو به تاتنهام می پیوندند "
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
یکشنبه بدون فوتبال
دیگر پیش خوان ها:
اعتصاب در لیگ اسپانیا همچنان ادامه دارد
فالکائو تست پزشکی اتلتیکومادرید را هم با موفقیت پشت سر گذاشت
نیمار آینده اش را مشخص کرد؛ در ماه سپتامبر به مادرید می آید تا برای ژانویه یا جولای 2012 قرارداد امضا کند
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
تلاش کریس رونالدو برای شکستن یک دیوار شیشه در تبلیغات جدید کاسترول
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، در تبلیغ جدید کاسترول که ماه آینده پخش خواهد شد، تلاش خواهد با یک ضربه آزاد، یک دیوار شیشه ای را بشکند.
ستاره رئالی ها همچنین در یک برنامه 60 دقیقه نیز شرکت کرد که در آن تعدادی از آزمایشات مختلف که توسط بهترین دانشمندان علوم ورزشی دنیا طراحی شده بود، پشت سر گذاشت. این تبلیغ جدید کاسترول که رونالدو محدودیت ها را امتحان می کند، نام دارد، یه زودی از شبکه اسکای اسپورت پخش خواهد شد.
رونالدو تست های مختلفی را پشت سر گذاشت تا مشخص شود دلیل اصلی نمایش های فوق العاده اش در زمین چیست. در یکی از این تست ها برای اینکه میزان قدرت شوت های سهمناک او مشخص شود، او سعی می کند با شوت، یک دیوار شیشه ای را بشکند.
همچنین سرعت بالای رونالدو در رقابت او با بهترین دونده های جهان سنجیده می شود. در یکی از دشوارترین آزمایش ها، توانایی او در رد کردن توپ از مقابل تفنگ لیزری سنجیده می شود.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/08/22/2631190/%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF[/PHP]
بازگشت نوری شاهین به تمرینات رئال
سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد نوری شاهین، ستاره ترک تبار این تیم، به تمرینات بازگشته و به زودی شرایط بازی کردن را پیدا خواهد کرد.
این ستاره 22 ساله در ابتدای بازار نقل و انتقالات از دورتموند به رئال پیوست اما به دلیل مصدومیت زانو، هنوز نتوانسته برای این تیم به میدان برود.
او 5 هفته پیش دچار مصدومیت شد و انتظار می رفت در دیدارهای پیش فصل رئال در چین به میدان برود اما این اتفاق رخ نداد و اعلام شد که او برای سه هفته دیگر باید برای اضافه شدن به تیم، صبر کند.
ممکن است او در دیدار دوستانه این هفته رئال مقابل گالاتاسرای به میدان برود اما هنوز مورینیو در مورد اینکه آیا او در این دیدار حضور خواهد داشت یا خیر، هیچ اظهار نظری نکرده است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/اسپانیا/2011/08/23/2632410/بازگشت-نوری-شاهین-به-تمرینات-رئال
مورینیو:ازهواداران رئال به خاطر رفتارم عذر می خواهم / یاد نگرفته ام که ریاکار باشم
سایت گل - ژوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید ، بیانیه ای را در وبسایت رسمی رئال مادرید ارائه کرده است که آن را با هم مرور می کنیم .
به گزارش مرجع خبری رئال مورینیو نوشته است :"فقط آنهایی که مرا نمی شناسند می توانند رویا پردازی کنند ، پرداخته کنند و اعتقاد داشته باشند که ممکن است در این مرحله رئال مادرید را ترک کنم ... باور دارم که افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است !
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/08/23/2632921/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%B9%D8%B0%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%85-