دوست عزیزنقل قول:
پر واضع است که هرچه ورژن یک سیستم بالا تر باشد امکانات و سرعت پردازش و کیفیت آن بیشتر است و در اصلاح هرچه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و تا رنج قیمتی که شما می خواهید 40es6960 می توانید انتخاب کنیدو یا 40es6980
دوست عزیزنقل قول:
پر واضع است که هرچه ورژن یک سیستم بالا تر باشد امکانات و سرعت پردازش و کیفیت آن بیشتر است و در اصلاح هرچه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و تا رنج قیمتی که شما می خواهید 40es6960 می توانید انتخاب کنیدو یا 40es6980
دوستان زیر 2 تومن led چییشنهاد میکیند؟
تا 2500 سه بعدی چی پیشنهاد میکیند؟
40-42 اینچ
سلام پلاسما با led چه فرقی داره و کدوم بهتره؟ سه بعدی بودن ارزش هزینه کردن رو داره؟هرچی اینچ تلوزیون بالاتر باشه بهتره؟ من کلا 2,500,000 دارم پیشنهادتون چیه؟برای فیلم و بازیه فیفا :D
دوستان من قصد خرید یه پلاسمای های اند تا قبل عید یا خداکثر اردیبهشت دارم
میخواستم ببینم تا اون موقع Samsung F8500 احتمال وارد شدنش هست
اگه نیست جایگزینش چی پیشنهاد میکنید؟led f8880 سامسونگ نسبت به اون چطوره؟
تازیر 2 تومن ایکس ویژن هست و TCL . تا 2500 سه بعدی هم TCL میتونی تهیه کنی.نقل قول:
با سلام
دوستان این guide یا epg تلوزیون یا همون راهنما که لیست برنامه های شبکه ها رو نشون میده چرا اینقدر بهم ریختست؟؟؟؟ واسه همه اینجوریه؟؟؟؟
3.5 ساعت اختلاف داره !!!!
تنظیم ساعت tv هم قسمت اختلاف ساعت غیر فعال هستش !!!!!!؟؟؟؟؟
چرا اینجوریه ؟؟؟ :n02:
نقل قول:
اینجا تفاوت های پلاسما با ال سی دی توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچه سایز تلویزیون بالاتر باشه لذت دیدن فیلم و بازی کردن بیشتره و یک تجربه ی سینمایی به بیننده میده ولی در عوض هزینه ی خرید و مصرف برق افزایش پیدا میکنه در کل کمتر از سایز 40 و بزرگتر از سایز 50 توصیه نمیشه.
برای فیلم و بازی با بودجه ی 3تومن میتونی samsung plasma 51f5850 و با بودجه ی 2400 هم میشه 51f4850 رو خریداری کرد. کیفیت تصویر بسیار خوبی داره نسبت به قیمت
سلام دوستان
تلویزیون هایی که امکان ارتباط با شبکه را دارن ، سیستم عامل دارن ؟اگه دارن ،سیستم عاملشون چیه؟و اگر ندارن، چگونه به شبکه متصل میشن؟
نقل قول:
به احتمال زیاد تا اون موقع بشه این تلویزیون رو توی شهرهای مرزی پیدا کرد. اگه نبود هم با خیال راحت میتونی پاناسونیک VT60 یا ST60 بخری که کیفیت تصویری تقریبا برابر با F8500 دارن. اون مدل F8880 هم مدل خوبیه البته در قیاس با ال سی دی ها و نه در مقایسه با پلاسماهای High End !!
سلام من این مدل TV رو میخوام برای PS4 & XBOX ONE به نظرتون خوب جواب میده دوستان عزیز راهنمایی بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vt60 و st60 الن تو بازار هستن؟قيمتشون نسبت به f8500 بالاتره يا پايينترنقل قول:
نقل قول:
متاسفانه هیچکدام فعلا توی بازار نیستن. قیمت سایز 50 اینچ:
VT60 = 6600 / F8500 = 5400 / ST60 = 3400
قیمت ها از دلار به تومان محاسبه شده. از نظر کیفیت تصویر هم دقیقا به همین ترتیب هستن منتها با اختلاف جزیی. معنیش اینه که خرید ST60 واقعا به صرفه تره
شما میخوای کنسول به اون گران قیمتی رو بخری و با این تلویزیون بازی کنی؟ پیشنهاد من خرید یه تلویزیون بهتر هستش و سعی کن سایز بالای 40 بگیری. تجربه ی بازی با تلویزیون سایز بزرگ واقعا معرکه سنقل قول:
TCL تا حالا نشنیدم. در قیاس با الجی و سامسونگ کیفیت چطوره؟ ساخت کجاست؟نقل قول:
در ضمن تا 2500 پلاسما چی پیشنهاد میکنید. پلاسما شاید مصرف برقش بالا باشه ولی فکر کنم کیفیت تصویرش بهتر باشه
TCL که برند معروفیه! تی سی ال در اصل برند چینی هست و در ایران توسط شرکت شهاب تولید و پشتیبانی میشه. پلاسما در رنگ مشکی خوب عمل میکنه. پلاسما تا اینقیمت هم فقط سامسونگ و الجی محصول دارننقل قول:
به ریسکش نمیارزه زیر 2500 سایز 40/42 چی پیشنهاد میکنید . لطفا مدل بگیدنقل قول:
سلام دوستان ما یه tv گرفتیم smart sumsung وقتی از طریق فلش باهاش فیلم میبینم زیرنویسش خرابه کسی هست راهنمایی کنه؟
40F6450 سامسونگ.نقل قول:
از الجی و سونی چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان من دیروز 46f5570 خریدم فعلا که بد نبوده ...(فقط احساس میکنم کاشکی 50 میگرفتم نه 46 ) تریدی هم نداره
آخه سونی همش خوبه کدوم معرفی کنم! درمورد الجی هم اطلاعاتی ندارمنقل قول:
سلام دوستان. بهترین ال سی دی یا ال ای دی سایز بین 40 تا 50(46 !) تا قیمت 6 الی 7 میلیون چی پیشنهاد میدین؟اسمارتم باشه.
قبلنا sony hx950 خوب بود .قیمتشم 3800 برا 46:n02:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
با سلام
آیا سامسونگ 40f5590 فیلم با فرمت ts را پخش می کند؟ هر چی گشتم دفترچه راهماشو تو نت پیدا نکردم که از توش نگاه کنم.
دوست عزیزنقل قول:
بله این فرمت را پشتیبانی می کند
کدک صوتی سرعت بیت
)مگابیت در ثانیه(قالب نرخ فریم
(ثانیه)رزولیشن کدک تصویر محفظه فایل گسترش
AC3
LPCM
ADPCM(IMA, MS)
AAC
HE-AAC
WMA
DD+
MPEG(MP3)
MPEG4 SP/ASP
H.264 BP/MP/HP
Motion JPEG
Microsoft MPEG-4 v3
Window Media Video
30
640x480
24/25/30
20
6~30
VP6
6~30
1920x1080
(WMV v7,v8,
MSMPEG4
v3:
1280x720
MVC
1920x1080Divx 3.11 / 4 / 5 / 6
VP8AVI
MKV
ASF
MP4
3GP
MOV
FLV
VRO
TS
SVAF
WebM*.av
*.mkv
*.asf
*.wmv
*.mp4
*.3gp
*.vro
*.mpg
*.mpeg
*.ts
*.tp
*.trp
*.mov
*.flv
*.vob
*.svi
*.m2ts
*.webmv7,v8,v9 MPEG2 MPEG1 4 60 Vorbis
سلام میخواستم بدونم فرق یه تی وی که انطباق تصویرش 400 mhz هست با یک تی ویه 200ی درایران چی هست؟ تصاویر 200 هرتزی با 400 هرتزی چه تفاوت محسوسی دارند؟
دوست عزیزنقل قول:
تفاوت در سیکنال دریافتی از کانالهای تلویزیونی ندارد در تماشا به وسیله سیستمهای دیگر متفاوت است وگرنه چه نیاز به این بود که این آیتم را روش بگذارند
سلام دوستان، من حدود 3-4 میلیون تومن میخوام واسه خرید TV هزینه کنم. با گشت و گذارایی که داشتم تو نت، به این گزینه ها رسیدم. لطف کنید و بگید که کدوم بهتره، وچرا بهتره، وحتی اگه تو همین رنج مدل بهتری هست، معرفی کنید، با این پارامتر ها: ( 42-46 اینچ)،(Full HD) (بازی با ps3 رو هم در نظر داشته باشید) (اسمارت باشه واسه این شبکه ملی اطلاعاتم کارایی داره) :n27:
به ترتیب اینا:
1- Sony KDL-42W804
2-Samsung LED 40ES7770
3-Samsung 46F6450
با سلام
من سونی رو پیشنهاد میدم
ببین دوست من اصلا دورور سامسونگ نرو
علت اگه خوب بود سونی نمی رفت از پانل الجی استفاده کنه
تو این مدل سونی که منم می خوام بگیرم البته از بانه 3300 بدون گارانتی از پانل lps الجی استفاده کرده مذرک 47 بودن این مدل
می تونی کیفیت سامسونگ و با سونی و الجی تو وتوب پیدا کنی و ببینی
یه مشکل خیلی مهم سام... روشنایی زیاد تصویر که ادم اول فکر می کنه که خیلی خوبه ولی در واقع یه ایراد بزرگ هستش
من از ذو سه تا کرهایی که تو شرکت برای نصب امده بودن پرسیدم
اونا گفتن سام.... اصلا قابل مقلیسه با لجی نیست
تکنولوژی الجی خیلی بالاست و در ضمن اپل تازگی دار از تکنولوژی این شرکت تو محصولاتش استقاده می کنه
از من می پرسی
اول سونی
بعد الجی سری la
این مدل سونی شک نکن تنها مشکلش یکم فرمت کم باز می کنه که ایرادی نداره
الان رسیورا این کارو میکن فول فرمت هستن
با تشکر از جواب شما آیا امکان پخش M2TS از روی فلش مموری را دارد؟
نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
زمانی که شما از فلش برای دیدن فیلم استفاده می کنید تلویزیون شما با استفاده از کدینگ خود فایلهای ورودی را به فرمت کد H.264 تبدیل و پخش می کند
سلام دوستان
مدل تلویزیون من 46ES7770 سامسونگه چند روزی هست که گزینه های wifi direct و soft ap از توی منوش محو شدن(غیر قابل انتخاب)
میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل کجاست؟
دوست عزیزنقل قول:
یکبار آن را ریست فاکتوری کنید ببینید مشگل حل می شود معمولا گاهی این اتفاق می افتد
عیب یابی
دکمه return رو 5 ثانیه نگه دار بعد ok کن عیب یابی سخت افزاری سیستم شروع میشه ببین چی میگه و بعد می توانید
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
همشون رو انجام دادم نشد که نشد ولی امروز خود به خود درست شد ولی با خاموش روشن کردن دوباره برگشت سر خونه اولنقل قول:
امکانش هست با آپدیت حل بشه؟
سلام به همه دوستان
من مدل تلویزیونمون UA40D6000SM هست.. ایا میشه از اپدیت UA46D6000SM تو این سایت استفاده کنم ؟ اخه 46 جدیدتره اپدیتش
این تاپیک 46
اینم 40
ممنون
سلام .ببخشید خواسنم ببینم میشه پورت usb تلویزیون رو به روشی فعال کرد .چون روش نوشته only serviseمدلش ال جی هست..
سلام
واقعا درمانده شدم به هرکی و هرکجا که گفتم مشکلم حل نشد
آیا شما میتونید راهنمائیم کنید
پلاسما پاناسونیک 42G10R دارم که از درگاه اس دی کارتش فقط فرمت MTS از شاخه AVCHD
پخش میشه و برای دیدن بقیه فرمتها هنوز نرم افزار یا کانورت مربوطه را گیرنیاوردم
آیا راه حلی هست ؟
به لپ تاپ وصل نمیشه با hdmi پخش کنی ؟نقل قول:
سلام دوستان
این خط روی صفحه تلویزیون ما چیه؟آیا پیکسل سوخته هست؟روز به روز داره بیشتر میشه(مستطیل سفید دور خط رو خودم کشیدم تا متوجه بشید)
دوستان یه تلویزیون SONY EX520 دارم که فقط mp4 پخش میکنه ولی زیرنویس پخش نمیکنه و یه دستگاه گیرنده دیجیتال دارم Xcruiser 420 Full HD دارم که mkv پخش میکنه ولی زیرنویس نه... چیکار کنم با یکی از فرمتها بتونم با زیرنویس فیلم رو ببینم