سلامنقل قول:
برای من جفتش شماره تلفن+511 هست
در ضمن امروزچقدر اینترنت آشغال شده.واقعا خجالت نمی کشه مخابرات؟
Printable View
سلامنقل قول:
برای من جفتش شماره تلفن+511 هست
در ضمن امروزچقدر اینترنت آشغال شده.واقعا خجالت نمی کشه مخابرات؟
باز که سرعت ها اومد پایین:n03: سرعت بنده به زیر 5kb/s رسیده وضع مخابرات خیلی افتضاح شده! واقعا از این دوستانی که مثل ما بدبختها خطشون فیبر نوری نیست که مجبور باشند فقط از مخابرات بگیرند و باز میان اینجا از سرویس های مخابرات می پرسند در تعجبم!
سلامنقل قول:
مشکلات زیاده ، اول این که شنیدم مخابرات پورت رو آزاد نمی کنه برای دیگران.
دوم این که برای من ترافیک مهمه ، و الآن ترافیک مخابرات از دیگران بهتره (هرچند دانلود شبانه ندارند مزخرف ها)
مال منم از دیشب قطعی اش زیاد شده و تا الان اینجوریه واقعا باید در مخابرات را گل گرفت با این سرویس دادنشون
من نویز خطم خیلی بالاست درضمن سیمی که مخابرات از جعبه کشیده دقیقا از کنار برق رد کرده
Downstream Upstream SNR Margin :4.5 12.8 db Line Attenuation :60.0 35.2 db Data Rate :2778 763 kbps Max Rate :2779 1047 kbps CRC :4318 0
هم نویزت بالاس هم فاصله ات از مخابرات خدا به دادت برسه چه جوری با این وضع از adsl استفاده میکنینقل قول:
خوب فاصل رو که کاریش نمیشه کرد نویز رو چکار کنم؟نقل قول:
این تست با سرور باکو با همین وظعیت نویز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
دوستانی که طرح بعثت دارن دانلود شبانشون تو چه حدودی هست؟
من خط تلفنم pcm هست و غیر از مخابرات از جای دیگه نمیتونم بگیرم!
بهترین کاری که باید بفهمی خط تلفن شما نویز شنیدنی نداره ؛گوشی رو باید برداری و هیچ صدای پارازیت و... نشنوی و دوم اگر مولتی متر داری بزن دو سر پریز تلفن باید ولتاژ در حالتی که هیچ تلفنی وصل نباشه بین 45 تا 56 ولت باشهنقل قول:
خوب تا اینجا سیم کشی خونه ات سالمه ؛ ویک تذکر دیگه پریز تلفن که محافظ برق داره مدار محافظ برق رو از ش خارج کن مستقیم بهش وصل کن ؛ سوم اگر امکانش رو داری از سیم ورودی مخابرات که به منزل میاد از اونجا هم چک کن و وضعیت نویز رو داشته باش ؛این ها رو که انجام دادی نشد مشکل 100% از مخابرات هست .وباید سرعت پورت آپلود ودانلودت رو پایین بیارند تا نویز بهتر بشه
باز هم محض یک نکته اگر قطعی و وصلی زیادی نداری باز هم خوب هست یا علی
سرعت من. ساعت 18:11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان مخابرات نامحدود نمیده؟
نقل قول:
من مسیر سیم تلفن که از جعبه تقسیم مخابرات تا جعبه تقسیم ساختمان کشیده شده را چک کردم و یک مشمل جدی دیدم و اون اینکه دقیقا کابل مخابرات و کابل برق کل ساختمان از یک نقطه رد شده من فکر کنم مشکل اصلی همین مورد باشه به نظر شما اگر با مخابرات تماس بگیرم اونها میان مسیر کابل رو عوض کنند چون مربوط به سیکشی خارج ساختمان میشه
و تا دیروز با همین نویز زیاد مشکل نداشتم ولی از امروز خیلی زیاد دی سی میشم :n14:نقل قول:
سلام.
آقا این چه وضعیشه! یه بار غلط کردیم و مخابرات گرفتیم! به جان خودم به *وه خوردن راضی شدم!:n24:
اعتراض هم که میکنی، هیچ غلطی نمیکنن:n28: بابا اولش خیلی خوب بود(تقریبا یه ماه پیش) ولی الآن....:n13:
من بعثت دارم دانلود روزانش خوبه میانگین 120 میگیره ولی شبانش واسه من افتضاحه!نقل قول:
یه سوال خیلی مهم دارم بچه ها!
من یه هفته ای از نامحدود به طرح بعثت پریدم
به شماره پشتیبانی زنگ میزنم میگه نویزتون بالاست و تلفن و اسپلیتر رو خارج و دوباره وصل کنید! من چند بار اینکار رو کردم ولی هنوز هم نویز بالایی دارم و مشکلم هم نشد :n03:
روزها میانگین دانلودم طبیعی هستش ولی شبانه (از 12 تا 7 صبح) سرعتم افتضاح میشه!!
این اُفت سرعت دانلود به این نویز بستگی داره ؟؟!
پ.ن اینو بگم که از ساعت تقریبا 4 صبح به بعد سرعت دانلودم خیلی خوب میشه!:n29:
سلام. آقا ایمان، واسه من هم دقیقا مثل شماست. روزانه خوب و شبانه 40 تا. فک کنم تمام طرح بعثتی ها اینجوری باشند. و از 4 صبح به بعد سرعت خوب میشه ولی مثل روزانه(120 تا) نمیشه!!:n01: و فک نکنم ربطی به نویز و.... داشته باشه.
من مودم رو بردم از سر خط چک کردم دقیقا نویز همون 12 بود همون چیزی که تو خونه بودشنقل قول:
دوستان هی میان اینجا میپرسن میگن بعثت چطوره میگیم اوضاعش افتضاحه دردسر زیاد داره مارو که میبینین بعثت داریم مجبوریم فیبر هستیم.باز میرن میگرن میان اینجا گلایه میکنن چرا اینطوره!!!
نقل قول:
درسته مال هم همینطوریه . ولی ساعت 12 شب به بعد تا ساعت 3 صبح که سرعت ریده ماله بهترین کار اینکه از سرورهای ایرانی دانلود کرد. منم وقتی از سرور ایرانی دانلود میکنم سرعت میچسبه به حد آخرش یعنی 128 kb/s .
تا ساعت 2:30 هم اون دانلودهای دیگه ام رو که روی سرورهای خارجی هستند رو ادامه میدم. در کل زور بزنم شبی نهایتش 2 گیگ بیشتر دانلود ندارم.
آره دیگه. حداکثر که بتونی شبانه دانلود کنی 2 گیگه. برای من که اصن فرقی نداره چه ازسرور های خارجی چه ایرانی!:n01:
نقل قول:
امروز که دارم دانلود میکنم (حتی از سرور ایرانی) سرعت روزانه ای که واسم خوب بود اونم شد حدود 40 کلیو بایت !!!! :n04: چرا مخابرات اینطوریه آخه؟!! :n28:
omid.2009 عزیز تلفن شما هم دارای نویز هست ؟؟؟
نه.نویز ندارمنقل قول:
دزدی که شاخ و دم نداره.نقل قول:
الان یکی از اقوام داره با سرویسی که از شاتل گرفته و با قیمت برابر با تعرفه بعثت داره حال میکنه به خدا.
روزی نیست که نگم خاک بر سرت مخابرات.
اگه هر دو سال فقط یه مگابایت این ضریب نفوذ کشور میرفت بالا الان باید یه اینترنت 10 مگابیتی حداقل میداشتیم. هر دو سال . فکرش رو بکن. :n08:
آقا این ترافیکی کـه قرار بود بابتِ اون چندروز بدن و زنگ زدن چقدره ؟! : دی
کدوم ترافیک ؟:n13:نقل قول:
منم خیلی خبرندارم که ترافیکه یه چیزِ دیگه ای !
قبلاً زنگ نزده بودن مگه ؟!
مثل اینکه قرار بوده به تایم سرویس اضافه بشه.نقل قول:
حدود 20 روز به تاریخ ها اضافه شده فقط
نقل قول:
ببین مگه غیر از اینه که توی روز سرعت بهتره ؟
پس اگه قرار به خاطر نویز سرعتت اومده باشه پایین باید کلا چه شب چه روز سرعتت خراب باشه.
بعدشم به من ثابت شده از ساعت ۸ شب به بعد سرعت مید پایین باز تا ساعت ۳ صبح که خوب میشه.
بنابراین هیچ ریطی به نویز نداره.
سرعت شبانه ش چقد خراب شده. دیشب 600 مگ هم نشد بگیرم
منم زور زدم 1200 مگ دانلود شد. :n23:نقل قول:
باز سرعت شما خوبه اقا امید ما رو دریابید!!:n14:نقل قول:
سلام
والا من دیشب خونه عیال بودیم 2.4 گیگ دانلود داشتم :n02:
نمیدونم پارتی بازی هست چطوریه هر وقت من اونجام هر شب 2 گیگ رو حداقل دانلود دارم :n01:
سلام دوستان
حدود دو سال هست که از سرویس شاتل استفاده میکنم
سرعت روزانه اش حدود 250k هست و سرعت شبانه رو ، روی 60K محدود کردن یعنی از 60 کیلو نه بیشتر میشه و نه کمتر
که اسمش اکو یک ساله هست با قیمت 92 هزار تومان و 15 گیگ ترافیک برا دانلود و شبانه یک تا هشت رایگان
حالا سوالم اینجاست که با این شرایط دوباره همین سرویس رو تمدید کنم تا شرکت های دیگه شرایط بهتری دارن ؟
مثل پارس انلاین ، صبا نت و ...
ممنون میشم اگه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان بزودی اینترنت منم تموم میشه منم مجبورم از نامحدود به یه طرح دیگه برم بعثت میگن شبا رایگانه تو چه ساعتی یه سوال دیگم داشتم ایا بعثت مخابرات تو همه جا شبا رایگانه تو سایت مخابرات خراسان رضوی 3ماهه بعثت رو زده37800تومن اونم با5گیگ.
سرعت من 80 تا بیشتر نمیره. از سه چهار رئز پیش هم دائم قطعی داشته و چراغ اینترنت خاموش میشه. گند زدن
بچه های مخابرات سرعتتون چطوره؟ مال من نصفه شده. آپلودم شده 0.04
دوستان سلام من از نیشابورم و اینترنتم طرح خانواده است.من انلاین بازی می کنم اما نمی دونم چرا وقتی تلفنمون زنگ می خوره یا ما زنگ می زنیم هم از بازی میاد بیرون و وقتی که توی اینترنتم diconect میشه چرا این جوریه؟! حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید
این مشکل منم دارم باید از اسپلیتر استفاده کنیدنقل قول:
طرح های نامحدود مخابرات هنوز پابرجاست .:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]