شما چند روز دیگه صبر کنید تا نسخه کرک شده و کامل بازی منتشر بشهنقل قول:
بازی رسما فردا بهمراه PES 2012 منتشر میشه و احتمالا تا پنجشنبه نسخه کامل بیاد ایران
Printable View
شما چند روز دیگه صبر کنید تا نسخه کرک شده و کامل بازی منتشر بشهنقل قول:
بازی رسما فردا بهمراه PES 2012 منتشر میشه و احتمالا تا پنجشنبه نسخه کامل بیاد ایران
ریجن پال توزیع UK کسی سراغ نداره؟ رو کاورش رونی و ویلشر هستند.
xbox360 من الایت هست. نمیدونم کدو نسخه رو دانلود کنم... ntsc or pal ?
نمرات منتشر شده از بازی :
- Eurogamer – 9/10
- IncGamers – 9/10
- Metro – 9/10
- OXM – 9/10
- VideoGamer 9/10
- Gamestar (German) – 91/100
- CVG – 9.3/10
- IGN – 9.5/10
منبع :
کد:http://www.vg247.com/2011/09/26/fifa-12-review-round-up-git-chor-scores-here/
خبری از ps3 نیست؟
xbox360 من الایت هست. نمیدونم کدو نسخه رو دانلود کنم... ntsc or pal ?
دوستان من تو FIFA 12 Demo دور زمین تبلیغات FIFA Street رو دیدم . یعنی میخواد FIFA Street جدید بیاد ؟
A.N.A.P@ خیلی وقته تایید شده،تریلرش هم اومده.
SuperSt@r@ بازی برای پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 تایید شده،زمان انتشارش هم اوایل 2012 اعلام شده.
این FIFA Street که قراره بیاد مال pc هست دیگه؟ راستی کی قراره بیاد؟
می خواستم میانگین امتیاز چند تا بازی رو ببینم که یه دفعه دیدم میانگین Fifa 12 فعلا 9.2 و میانگین PES 2012 هم 8.0 هستش!
اونایی که منو می شناسن می دونن که من طرفدار PES ام ولی واقعا فیفا هر سال عملکردش در یه سطح خیلی عالیه و هر شماره که میاد میشه بهترین شماره اون! که این شماره هم احتمالا به همین صورت میشه...
چند تا از امتیاز های بازی به این صورته:
Gameblog.fr 10
Everyeye.it 9.5
IGN 9.5
Computer and Video Games 9.3
GamingXP 9.1
IncGamers 9.1
GameStar 9.1
Eurogamer 9.0
VideoGamer 9.0
Official Xbox Magazine UK 9.0
PC Games (Russia) 9.0
ONM 8.0
این امتیازها اکثرا برای کنسول هستن ولی پیش بینی میشه امتیازهای نسخه پی سی هم همین طور خیلی بالا باشه
سلام دوستان
امیدوارم خوب باشین... تو این مدت زیاد کار داشتم و اصلا وقت نت و این حرفا نبود واسه همین نمی شد در خدمتون باشم
همونطور که می دونید نمرات بازی تا اینجا واقعا عالی بوده
مجله اتریشی GamingXP جالبه به نسخه ps3 بازی نمره 90 و به نسخه x360 نمره 91 رو داده که دلیلش برتری نسخه x360 تو قسمت های کنترل,گرافیک , صدا و اتسمفر هستش و نسخه ps3 رو فقط تو قسمت چند نفره برتر دونسته..
Eurogamer 9/10
“.It’s another step closer to reality, and this time it’s a very welcome one”
خوب پس یعنی لینکها معتبرهنقل قول:
حداقل دانلود می کنیم تا خیالمون راحت باشه که همه چیز حله و فقط منتظر کرک هستیم
ولی فکر کنم یکی از دوستان توی همین تاپیک گفته بود که بدون کرک بازی اجرا میشه و فقط توی کریر مود با مشکل مواجه میشیم
مجموع امتیازات بازی تا به حال...92 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مسلما مهمترین نمره ، نمره ی گیم اسپاته که باید ببینیم چند میدن
ولی حقیقتا 9 حق این بازی نیست و باید گیم اسپات بالای 9 یه این بازی بده
سلام دوستان 360 باز .... این بازی از نوع xgd3 هستش ؟ ... میشه با LT+ ( نه LT + 1.9) بازی کرد؟
نه عزیز هم نسخه NTSC و PAL اومده برای دانلود هم قرار داده شده میشه بازی کرد.نقل قول:
+
نسخه PS3 هم برای نسخه کرک براش آپدیت نیومده نمیشه بازی کرد برای همین باید اوریج بازی رو گرفت!
کنسول های موجود در ایران پال هستن مگه اون سری اول که اومده بودن... شما پال بگیر چون همه بازیهای ایکس باکس پال هستن الان توی بازار ایراننقل قول:
تاحالا هیچ کدوم از سه تای قبلی برای PC نیومده... فکر نمی کنم این یکی هم بیاد واسه PC بدک نبود نسخه 3 ولی نه اونقدر من بازی کردم جذابیت آنچنانی نداشت و اینطور نبود که اعتیاد آور باشه بعد تموم کردنش پاکش کردم رفتنقل قول:
یک سوال برام پیش اومد، الان که به صفحه ی فیفا 12 تو گیم اسپات که سر زدم دیدم نوشته Kinect Compatible میخواستم ببینم جریان جیه و کدوم قسمت هارو کینکت ساپورت میکنه؟
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fifa-soccer-12/index.html
نسخه xbox 360 بله کرک شده و میشه بازی کرد ولی برای نسخه پی سی کرک سالم نیومده تو بعضی جا ها بازی مشکل داره...نقل قول:
مثل اینکه افتخارات و امتیازهای FIFA 12 تمومی نداره
سایت تخصصی فوتبال mirrorfootball.co.uk به بازی امتیاز کامل 5/5 داد!
[PHP]http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/blogs/mirror-football-blog/FIFA-12-video-game-review-The-even-more-beautiful-game-hits-the-Xbox-360-and-PlayStation-3-article803938.html[/PHP]
FIFA 13 با قابلیت Kinect
EA Sports اعلام کرد که آن ها از هم اکنون کار ساخت بازی FIFA 13 را آغاز کرده اند. بر اساس گفته های آقای دیوید روتر (David Rutter) تهیه کننده این سری از بازی ها، نسخه Xbox 360 بازی FIFA از کنترلر Kinect پشتیبانی می کند. او همچنین به این موضوع اشاره کرد که آن ها در این چند سال یاد گرفته اند که بازی جدیدشان را اصلاح کنند و در نسخه جدید هم قطعاً تغییراتی در گیم پلی وجود خواهد داشت ....
فکر کنم fifa 12 دیگه این افتخار رو نداشته باشه !!! :31:
27 sep شد بازی هنوز برای pc کرک نشده؟!
نقل قول:
تاریخ انتشار فرداست.
بازی برای PC هم منتشر شده...فکر کنم دو روز شده باشه که لینک های دانلودش منتشر شدهنقل قول:
تاریخ انتشار فرداست.
آقا هر کی رفت از:40: اصفهان:40: خرید من هم خبر کنه . یه سوال دیگه نسخه fifa 12 دارینوس:21: داره یا مشابه که اورجینال باشه مرسی
دوست عزیز بازی تازه اومده هنوز نسخه PC گویا کرک نشده و تو بازار نیست چه برسه به فارسی!نقل قول:
آقا هر کی رفت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید من هم خبر کنه . یه سوال دیگه نسخه fifa 12 دارینوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره یا مشابه که اورجینال باشه مرسی
آقا کی از بازار پایتخت خبر داره؟بازی رو میشه فردا از پایتخت گیر آورد؟البته برای pc
لیست اچیومنت های بازی (به علت راست نویس بودن فونت فروم کمی قاطی شده!) :
Precision Tackler:
Obtain a successful tackle percentage of 80% with a minimum of 5 tackles in a game (15)
Megged:
Dribble the ball through a defenders legs (30)
Riding Bikes:
Score with a bicycle kick (50)
Legendary:
Win a game vs the CPU on Legendary difficulty against a club of the same or higher rating (30)
Don’t Blink:
Score in the first 5 minutes against the CPU (10)
Comeback Kid:
Win after being 3 goals down in the 2nd half vs the CPU (15)
10 vs 11:
Win from a draw or behind while being 1 man down vs the CPU (10)
Ruud Boy:
Score off a volley (15)
Block Party:
Manually block 5 shots while defending in a single game (10)
Century of Goals:
Score 100 goals (45)
All My Own Work:
Win a match with Manual Controls (including Tactical Defending) (10)
Warrior:
Score a goal after suffering a non-contact injury with a player (20)
Quickly Now:
Score shortly after a quick throw-in (20)
EAS FC Youth Academy:
Reach level 5 in the EA Sports Football Cup (10)
EAS FC Starting 11:
Reach level 20 in the EA Sports Football Cup (30)
Challenge Accepted:
Complete an EA Sports Football Club Game Scenario Challenge (15)
Path To The Cup:
Win a cup game in Head to Head Seasons (20)
Campaign Complete:
Complete a Season in Head-to-Head Seasons (50)
Friends now Enemies?:
Win an Online Friendlies season (25)
Being Social:
Play an online Friendlies Match (10)
3 Points:
Win a season game in Head to Head Seasons (10)
Virtual Debut:
Play an online Pro Club or Pro Ranked match with your Virtual Pro (10)
New Club In Town:
Create your FIFA 12 Virtual Team club (5)
Legends Start with Victories:
Win a match with your FIFA 12 Ultimate Team Club (10)
Tournament Victory:
Win a tournament in FIFA 12 Ultimate Team (10)
I’ll Have That One:
Open your first pack in FIFA 12 Ultimate Team (10)
Friendly:
Finish a match against a friend in FIFA 12 Ultimate Team (10)
Marquee Signing:
Purchase a Gold Player from the trade market for 15,000 or more coins using Buy Now (30)
Growing Club:
Achieve a club value of 85,000,000 in FIFA 12 Ultimate Team (30)
“Big Cup” Squad:
Enter an Ultimate Team tournament and finish a match with an overall squad rating of 85 or higher (30)
Pack King:
Open 100 packs in FIFA 12 Ultimate Team (50)
We’ll Need a Larger Trophy Case:
Win your 10th trophy in FIFA 12 Ultimate Team (30)
Club Legend:
Play 100 matches with any player in FIFA 12 Ultimate Team (15)
Trophy Time:
Win the league title in any league in Career Mode (50)
Procrastinator:
Sign a player on Deadline Day in the transfer window in Career Mode (15)
Fully Formed:
Have 3 players be in full form at the same time in your club in Career Mode (30)
Massive Signing:
Sign a player better than anyone else at your club during the transfer window (20)
Youth is Served:
Sign a player to your youth squad in Career Mode (20)
Puppet Master:
Talk to the Press in Career Mode (10)
Sweet Music:
Set up some Custom Audio in FIFA 12 (10)
Virtual Legend:
Play 50 Matches with your Virtual Pro (50)
FIFA for Life:
Spend 50 hours on the pitch (50)
Happy 20th EA Sports!:
Score 20 match goals in FIFA 12 to celebrate 20 years of EA SPORTS
[PHP]http://meangentlemen.com/2011/09/11/fifa-12-achievements-list-and-analysis/[/PHP]
سلام
اونطور که که شنیدم بازی فیفا 12 واسه PC امکانتش خیلی محدوتر از Xbox هستش!! واقعا همینطوره؟!!!!!!!!!:41:
داداش PES 2012 تو بازار اصفهان واسه فروش اومدهنقل قول:
فیفا هم حتما تا فردا میاد
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
اصفهان اولین جایی که احتمالا تا فردا میاد فروشگاه نارسیس مجتمع سیتی سنتر چهارباغ هست،برو اونجا!!نقل قول:
Iman-Emperatour@ در شماره های قبلی بله ولی FIFA 12 هر دو نسخه کنسول های خانگی و pc یکی هست بعلاوه اینکه اگه سیستم بالایی داشته باشید کیفیت بالاتری هم نسبت به کنسول میتونید داشته باشید.
کد:http://www.novinfun.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-2012.html
الان عرضه شده که من برم بخرمش؟چند تا دی وی دیه؟
همون لینک برو مشخص کرده ولی قیمت بالاست من صبر میدم تا سر کوچمون بیاره:18:نقل قول:
کسی از دوستان تونسته بازی کنه؟ کسی دانلودش کرده؟؟
توی این دو ویدئو که من دیدم طریقه کرک کردن فیفا 12 رو نشون میده
پس یعنی بازی کرک شده.
از اینجا می تونین این دو ویدئو رو ببینید.
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0oj2OBVW_IY&feature=related
دانلود:کد:http://www.youtube.com/watch?v=Zaz_-bHPZS8&feature=related
حجم 5.9 مگابایت:
حجم 1.2 مگابایت:کد:http://uploadfa.com/i2o7afxck79h/cyber-tube.ir_PX1abFY3C6ecR6rw2.webm
برای نمایش ویدئوهای دانلود شده از مرورگر اینترنت استفاده کنید (فایرفاکس و ...)کد:http://uploadfa.com/rg085o5scaxx/cyber-tube.ir_7AwrW5FZ3BYnWXjLN.webm
تو این سایتی که زدی زیر بازی با رنگ زرد Highlight کرده نوشته :نقل قول:
کاربران گرامی دقت داشته باشید که این بازی به صورت کاملا ارجینال و انحصاری توسط شرکت رایانه گستر ایرنا ارسال خواهد شد
بنابراین از خرید بازی از سایتهای متفرقه که کپی بازی را ارائه میدهند جدا خودداری فرمایید
واقعا آدما چقد پر رو هستن،بازی رو دزدی میکنن کرکشو هم دزدی میکنن،بعد با فروختنش پول در میارن یعنی دزدی تو روز روشن بعدم مینویسن که این بازی کاملا ارجینال هست
پس اونی که من پیش خرید کردم 90 تومن هم بالاش پول دادم چیه؟ اگه این ارجیناله اون چیه ؟
بعدشم مینویسه که از جاهای دیگه که کپی بازی رو میدن خریداری نکنین
واقعا این جور چیز ها رو که میبینم از اینکه یه ایرانیم پشیمون میشم
قیمت بالاس ؟ lol پس من بدبخت چی بگم ؟!نقل قول:
دوستان یک سئوال دارم بازی fifa12 روی ایکس باکس اورجینالش با کپی فرقی داره از نظر database?
واای عجب آدمایی پیدا میشن بازی کپی خودشون میشه اصل جاهای دیگه میشه متفرقه؟!!!!نقل قول:
بصورت ارجینال و انحصاری هم ارسال میکنه!! دم EA گرم هم تو ایران نمایندگی زده هم چون میدونه اکثر ملت زیر خط فقرن و منتظر یارانه ها به قیمت مناسب بازی رو میده.
Hirad HRD@ هیچ تفاوتی نداره،با یه redeem code هم خواستید میتونید بازیتون رو اوریجینال کنید.
*اپدیت*
به بازی ربطی نداره ولی از تبلیغات این سایت کذایی که نسخه اوریجینال رو میده 5 تومن!! :