این کارو کردم تاثیری ندیدمنقل قول:
Printable View
این کارو کردم تاثیری ندیدمنقل قول:
مورد اولی که شما میگی برای باطری های لیتیومی نیست و برای باطری های قدیمی تر کاربرد داشت. شما نمیتونی این لپ تاپ رو 8 ساعت پیوسته به شارژ بزنی چون تقریبا 1 ساعته شارژ میشه و تا زمانی که شارژ باطری رو زیر 95% نیاری دوباره شارژ نمیشه.نقل قول:
در مورد کالیبره کردن هم دو هفته یک بار خیلی زوده . 2-3 ماه یک بار براش کافیه. میتونین از روی سیکل شارژ هم زمانش رو مشخص کنید. به عنوان نمونه هر 30 40 سیکل شارژ ...
سلام. شماره سریال لپ تاپ شما که نشان میده لپ تاپتون مشکل چیپ ست نداره. تو این مواقع معمولا فرض اولیه مشکل نرم افزاری هست. اول از همه از برنامه HP Support Assistant کمک بگیر.نقل قول:
این برنامه رو اجرا کن بعد چهار تا گزینه انتخابی داری شما. گزینه Troubleshoot رو انتخاب کن. بعد توی صفحه ای که باز میشه شما گزینه اول یعنی Storage Devices را انتخاب کن. توی صفحه بعدی یک سری Tab menu داره که شما Optical Drives رو انتخاب کن بعد میبینی که مدل اوپتیک درایو رو زده و بالاش زده HP Optical Drive Check . شما روی همین کلیک کن تو صفحه بعدی که باز میشه next اول رو که بزنی درایو بیرون میاد که شما یک دیسک بزاری توش . اگر دیسک خام بزاری تست رایت میگیره و بعد تست Read . اگر دیسک پر و رایت شده بزاری فقط تست Read میگیره. next کن تا به انتها برسه. نتیجه اش رو اعلام کن. بقیه قطعات رو هم میتونی تست بگیری. هارد رو هم تست بگیر.
اگر با این کار مشکل حل نشد ویندوز رو restore بکن یا کلا ریکاور کن. پیشنهاد میکنم یک ویندوز معمولی بگیر نصب بکن(قفل شکسته) اگر دیدی مشکل حل شد و مشکل شما سخت افزاری نبود که امید وارم همین طور باشه دوباره با دیسک های ریکاور ویندوز اورژینالت رو نصب کن. اینجوری سریع تر جواب میگیری. فقط قبل از ریکاور از اطلاعاتت یک بک آپ بگیر چون ریکاور کامل بزنی همه چیز رو پاک میکنه و پارتیشن هات رو مثل روز اول میکنه.
لطفا نتیجه اش را اعلام کن.
سلام
نقل قول:
دوست عزیز اولین نکته ای که باید بدونین شارژ اولیه هست و اونم 3 شارژ 8 ساعته برای این لپ تاپ هست....همونطور که میدونین وقتی لپ تاپ رو میخرین یه مقدار شارژ اولیه داره پس شما باید باهاش کار کنین تا خاموش شه....وقتی خاموش شد اون رو 8 ساعت در حالت خاموش و بدون وقفه شارز کنین بعد از 8 ساعت کابل رو در بیارین و باهاش کار کنین تا دوباره خاموش شه و یه شارز 8 ساعته دیگه...این کارو برا شارز سوم هم تکرار کنین....
دومین نکته ای که باید بدونین اینه که باطری محافظ لپ تاپ در برابر شدت جریان نیست( یعنی واقعا فکر می کنین یه کمپانی مولتی میلیون دلاری فکری برا محافظت از محصولش نکرده؟؟؟ ) بلکه این کار رو ترانس لپ تاپ انجام میده...( یعنی دوباره فکر می کنین همون کمپانی مولتی میلیون دلاری نمیتونست یه ترانس کوچیکتر بسازه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پس در زمانی که لپ تاپ رو میخواین برا مدت چند روز یه جا بذارین باطری رو جدا کنین و از سیستم برق شهری استفاده کنین....برا اینکه خیالتون راحت تر هم بشه میتونین از 3 و 4 راه های محافظ دار استفاده کنین...ترجیحا مارک معتبر...
سومین نکته هم اینه که هنگام عوض کردن باطری سیستم حتما shut down باشه تا از هرگونه مشکلی پیشگیری بشه...
هنگام وصل کردن سیستم به برق اول دو شاخه رو به پریز بزنین بعد اون سرش رو به لپ تاپ وصل کنین چون موقع وصل کردن دو شاخه احتمال جرقه زدن و پیش اومدن مشکل برا لپ تاپ هست...
نکته بعد اینه که باطری های این مدل ( لیتیومی) هر موقع به طور کامل خاموش شن یه مقدار از قدرت نگهداری شارژ خودشون رو از دست میدن پس سیستم های اچ پی وقتی میزان شارژ شما به حدود 7% میرسه سیستم اتوماتیک روی حالت hibernate قرار میگیره و خاموش میشه تا این مشکل براتون پیش نیاد پس اگه همچین اتفاقی افتاد فکر نکنین لپ تاپ یا باطریتون خرابه....
نکته بعد اینکه اگه باطری رو جدا کردین و از سیم برق استفاده کردین برا اینکه باطری خراب نشه هر 2 هفته یه بار باطری رو به لپ تاپ وصل کنین و اونو فول شارژ کنین و ازش استفاده کنین تا خاموش شه...به این کار به اصطلاح کالیبر کردن میگن و برا باطری هم خوبه....
نکته بعد اینکه اگه میخوای باطری رو جدا کنین و از برق استفاده کنین به هیچ وجه باطری رو پر نگهداری نکنین و حتما وقتی ازش استفاده کردین و شارژ نداره اونو نگهداری کنین...
و مهمترین نکته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا از تا کردن، انداختن توی آتیش، نگهداری در محیط گرم، دور انداختن باطری و شستن اون خودداری فرمایید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزه دیگه ای یادم نمیاد اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه و یا خودت سوالی داری بپرس...
اگرم کسی فکر میکنه چیزی از اطلاعات من غلط هست لطفا همینجا بگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کدومتون راست میگید دی پس 8 ساعت نمیخاد همین قدر که شارژ شد و نورش سفید شد (کنار لب تاپ) کافیه و درش بیاریمنقل قول:
مورد اولی که شما میگی برای باطری های لیتیومی نیست و برای باطری های قدیمی تر کاربرد داشت.
حالا وقتی کامل شارژ شد در بیاریم یا بزاریم باشه و با لب تاپ کار کنیم ؟
این یکی رو خیلی باحال گفتی :31:نقل قول:
و ثاثلثا شما میتونین لپ تاپتون هم بندازین دور و برید یکی دیگه بخرید و کسی هم اهمیت نمیده.
احسنت کاش بقیه هم مثل شما بودندنقل قول:
چیزی که اهمیت داره اینه که وقتی یه کسی یه سوالی پرسید اگه چیزی از دستمون بر میاد رو انجام بدیم...و تا جایی که من فهمیدم اون دوست عزیز سوال درباره باطری داشت...مطمئنم خودش میدونست اگه خراب بشه باید بندازه دور و بره یکی جدید بخره...
خودم شخصا دو تا سوال کردم تو این سایت کی به کیه کسی نیومد حداقل ازم سوال کنه تا برسه به اینکه جواب بده
در کل ممنون
سلام به تمام دوستان
واقعا تاپیک باحالیه :10:
من احتمالا تا آخر این ماه می خوام 6080 بخرم ، خوب چندتا سئوال ( 80 درصد تاپیک خوندم اگه سئوالی تکراری بود شرمنده )
1- با گارانتیه ایران اچ پی ، تو سایتش زده 1400 !! گارانتیه خوب دیگه تو تهران سراغ ندارید ؟ ( من حداکثر 1300 یا 1350 مناسبه برام ، ولی اگه یه گارانتی ارزششو داره ، 50 تومنم چیزی نیست )
2- پسوند SE شو بخرم یا EE ؟ ( احتمالا فرقی نمی کنه )
3- زاویه دیدش و کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟ ( منظورم خیلی بده ؟ ) من تقریبا 16 ساعت پاش می شینم ، از نظر خستگی چشم و ... به مشکل بر نمی خورم ؟
4- زیر نور آفتاب و زیر نور اتاق چطوره ص نمایشش ؟ انعکاس داره ؟؟
ممنون از لطفتون
دوست عزیز تو انتخاب hp و به خصوص سری 6000 اصلا شک نکن یهترین لپ تاپ که تمام انتظارات یک کاربر یکجا می تونه برآورده کنه...نقل قول:
بهتره از ایران hp نخرید هر چند ادعا دارن که بهترین ساپورت دارن اما اما واقعا در عمل اینطوری نیست ...hp در ایران گارانتی رسمی نداره و تمام گارانتی هایی که به نام hp هست از الماس گرفته تا ایران اچ پی و ....... همگی آشغالن.....و وجودشون فقط برای سود بیشتر....
ایران اچ پی مبلغ زیادی برای گارانتی می گیره که اصلا عاقلانه نیست پرداختش ....
بهترین جا برای خرید پاساژ پارسیان بالاتر از چهار راه ولیعصر فروشگاه iran data.....
فروشنده هاش بسیار بچه های درست و قابل اعتمادی هستن که می تونین کاملا راحت باشین موقع خرید..
پسوند مربوط به نوع منطقه ای میشه که قراره در اون لپ تاپ توزیع کنن فرقی نمی کنه کدوم بخرین...
صفحه نمایش خیلی روشنی داره زاویه دیدش هم خوبه اما عالی نیست البته به هیچ عنوان عیب محسوب نمیشه و خودم که بیش از 16 ساعت پای لپ تاپم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم...
نه در اون حدی که یشه بهش گفت انعکاس اما کمی چرا داره....
این نکته رو هم در نظر داشته باشید که hp با تولید این سری به تمام صحبت ها پایان داده وتقریبا مشکل بتونید ایرادی از این لپ تاپ بگیرید....
ایران اچ پی فعلا بهترین گارانتی رو داره میده ولی قیمتش بالاست. گارانتی معتبر دیگه ای فعلا نیست. البته بقیه گارانتی ها تا زمانی که شرکتش پابرجا باشه میتونی ازش سرویس بگیری تنها مشکلش اینکه ممکنه 2 ماه بعد شرکتش جمع شده باشه. فعلا بیشتر فروشنده ها با گارانتی سبز ایران نوت بوک دارن دستگاه رو میفروشن که به نظر بد نمیاد.نقل قول:
بین se و ee هیچ فرقی نیست. کیفیت قطعات یکسانند. مثلا اینتل نمیاد یه خط تولید جدا برای خاورمیانه بزنه که cpu بی کیفیت تولید کنه. این کار هزینه اش بیشتره. فراموش هم نکنید خاورمیانه کشور های ثروتمند زیاد داره که دنبال جنس با کیفیت هستند.
صفحه نمایشش در حد قابل قبول هست. کیفیت رنگش خوبه زاویه دید قابل قبول هست. ولی اگر کار گرافیک میخوای بکنی به خصوص فوتوشاپ باید بگم که زاویه دیدش برای این کار زیاد مناسب نیست و با تغیر زاویه رنگ ها کمی تغییر میکنه . البته این تغییر با زاویه بالای 130 درجه محسوس هست. ولی با توجه به قیمتش صفحه نمایش خیلی خوبی داره.
رفلکس صفحه نمایش به خوبی مهار شده و توی نور زیاد تصویر خوبی داری.
هماهنگی قطعات بالاست و بازده خیلی مناسبی داره. از نظر کارکرد عالیه. کیفیت ساخت خوبی داره. دما در حد بسیار خوب هست و نکته آزار دهنده ای نداره. طول عمرش هم زمان مشخص میکنه ولی با توجه به شواهد به نظر میاد طول عمر بالایی داشته باشه البته نگهداری هم شرط مهمی هست.
واقعا ممنون از دوستان خوبم : arseh666 , em0fab0y , Persian_1984
ممنون از راهنمایی هاتون
تا حد زیادی خیالم راحت شد ( فقط چون فتوشاپ کار می کنم ، سعی می کنم زیر 130 درجه باشه دیگه ) ولی خوب ارزششو داره ..
دیگه 100 درصد انتخابم 6080 شد ... فقط مونده پولش جور شه ( که معمولا سخترین مرحله همینه :41: )
روزی که خواستم بخرم ازتون می پرسم که موقع خرید به چیا باید توجه کنم ...
ممنون از همه
اگه مشکل مالی داری و فکر می کنی برطرف نمیشه می تونی جای 6080، 6050 یخری ...نقل قول:
فقط پردازندش i5 که فکر نمی کنم برای شما فرقی کنه اما قیمت250 کمتره...
البته در هارد و رم هم تفاوت داره ولی در کل تفاوت چشمگیری نیست و به نطر من اگه 6050 یخری زیاد فرقی نمی کنه چون تفاوت نیاز و استفاده در اون حدی نیست که اختلاف کانفیگ نشون بده...
عملکرد ۶۶۸۰ در بازی gtaIV و دیدن فیلمهای فول اچ دی چطوره؟؟
منطورت 6080...نقل قول:
تا اون جا من تست کردم آخرین بازی ها رو روی high level setting جواب داده..میانگین فریم هم روی آخرین تنطیمات بین 35-45 بوده...
نوع مموری هم GDDR5 که تو performance خیلی موثره...
صفحه نمایش6080 فول نیست نمیشه فیلم ها رو تو آخرین res نگاه کرد اما کیفیت خیلی بالایی داره و مشکلی در این مورد نیست...
گرافیک intel برای دیدن فیلم کافیه نیاز به گرافیک اختصاصی نیست...
اگه برای فیلم دیدن میخوای لپ تاپ بخری برو سونی 17 اینچ بگیرنقل قول:
ولی اگه واقعا میخوای حرفه ای گری کنی اچ پی بخر و کنارش یه مانیتور 300 تومنی 23 اینچ فول اچ دی که ورودی HDMI داره بخر و موقع فیلم دیدن حالشو ببر با این لپ تاپ
منم موافقم. آخه کسی این همه پول نمیده فقط واسه فیلم دیدن. لپ تاپ هایی که کیفیت نمایش بالا دارن برای کاره گرافیک یا ویرایش عکس و فیلم طراحی شدن نه برای دیدن عکس و فیلم. اصلا بزرگی صفحه برای دیدن فیلم مناسب نیست.نقل قول:
من لپتاپم 6080 هستش لطفا براي پارتيشن بندي بنرو راهنمايي كنيد
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
من لپتاپم 6080 هستش لطفا براي پارتيشن بندي راهنمايي كنيد
من 6090 دارم .چون ویندوز اوریجینال روش بود الان فقط یه درایو c و به درایو d دارم که بک آپ توش هست
حالا به نظر شما پارتیشن بندیش بکنم؟اگه پارتیشن بندی بکنم بعد از restore پارتیشن ها به حالت الان برنمیگرده و اطلاعاتم پاک بشه؟
دوست عزیز قبل از انجام هرکاری بخصوص پارتیشن بندی اول باید از کل هارد recovery تهیه کنبد ..نقل قول:
به عبارت دیگه باید محتویات درایو D که مربوط به بک آپ کل سیستم هست بر روی 4 یا 5 dvd رایت کنید...
اگر ویندوز اورجینال رو عوض نکردین و برنامه recovery manager همچنان نصب هست رو سیستم از طریق منوی start در box سرچ کنید recovery manager ....
برنامه رو اجرا کنید و کل محتویات درایو D رو روی dvd رایت کنید ...
بعد از انجام این کار می تونید به فکر پارتیشن بندی هم باشید....
ابنم به یاد داشته باشید که اگر ویندوز اورجینال رو عوض کرده باشید recovery manager هم از بین رفته و برای recovery گرفتن باید از سایت hp برنامه رو دریافت کنید....
این احمق گارانتی برداشته ریکاوری پارتیشن را پاک کرده البته 4 دی وی دی ریکاوری گرفته و بعد اومده پارتیشن بندی بکنه اون درایو رو پاک کرده (با نرم افزار easus پارتیشن بندی کرده)
حالا اگر بخوام سیستتم را از طریق این دی وی دی ها ریکاوری کنم ، چکاری باید بکنم ؟
به این آدرس مراجعه کنین.منم 6080 دارم با همین روش به راحتی پارتیشن بندی کردمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6076642&postcount=65
دوست عزیز لینک اون جایی که سریال نامبرو بزنی و مشخصات دستگاهتو میگرو میشه بدین ما هم چک کنیم...:11:نقل قول:
آخرین آپدیت کارت گرافیک همینه یا جدید تر اومده؟کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-91368-1&lc=en&dlc=en&cc=us&os=4063&product=5062496&sw_lang=
در این قسمت به طور مفصل شرح داده شده و آدرس 3 لینک متفاوت برای چک کردن هم آورده شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6111785&postcount=353
دوستانی که لپتاپ سری 6 خریدن کیبوردشون حروف عربی داره ؟ کسی این کیبورد رو بدون این حروف توی بازار ندیده ؟
دوست عزیز به علت اینکه این سری ( تمام نوت بوک ها ) از دبی وارد میشه و سفارش هم مربوط به امارات میشه کیبورد عربی هست....نقل قول:
جدا از این که چه پسوندی دارن مثل se ee....
مگر اینکه پارت اروپا یا امریکا باشه که کیبورد انگلیش هست مثل nr tx....
دوستان من دنبال خرید 6050 HP بودم . ولی چند تا فروشنده رایمو زدن سره خرید این مدل .
گفتن چون سفارش خاورمیانه هست داغ میکنه و کلا ارزش خرید نداره. مدل 6000 رو پیشنهاد دادن چون سفارش اروپا بود ظاهرا و اینکه میگفتن مشکل گرمایی نداره .
درعوض مدل 5110 dell رو پیشنهاد دادن که گرافیکش از 6050 ضعیفتر هست . من تا 1100 میتونم هزینه کنم وسنگین ترین کاربرد لپتاپ هم بازی هست البته نه 24 ساعته .
چیزی که توجهمو جلب کرد این فروشنده ها میگفتن سفارش اروپایی HP که 6000 هست مشکل گرمایی نداره . حالا نمیدونم چرا این حرفو میزدن چون چیزی که من دیدم بدنه و ابعاد این مدل با 6050 یکی بود در حالی که مدل اروپایی حدود 200 تومن گرونتر بود .
حالا با این اوصاف میفرمایین مسائل حرارتی HP حل شده یا نه ؟ پس این حرف که عمر مفید 6050 از 5110 کمتره صحیح نیست ؟
البته منظور بنده از گیمینگ هم نه بصورت حرفه ای بلکه مثلا فقط روزی دو ساعت و بیشتر کار کردن با نت هست .
حالا شما راهنماییتون چیه ؟ لطفا بین همین 2 مدل راهنمایی کنین .
و اینکه قیمت 6050 رو با گارانتی و کیفو موس 1100 قیمت دارم و 5110 با همون شرایط ولی بدون ویندوز 1030
کسی نیست راهنمایی کنه :19:نقل قول:
دوست عزیز واقعا اگه قرار باشه نظرتون با حرف چند فروشنده داغون برگرده این حتما به ضررتون تمام خواهد شد...نقل قول:
بهتره با اطلاع تمام و کامل تصمیم بگیرید...
ببینید من خوذم 6050 دارم به هیچ عنوان مشکل گرمایی نداره حتی ذره ای...
دماش در حالتی که wifi روشن و درحال مرور وب همراه با موسیقی در حدود 45...این یعنی دمای عالی برای یه نوت بوک...
تازه اونم نه اینکه تازه روشن کرده باشم بعد از 15 ساعت اینطوریه هر کی ندونه فکر می کنه همین الان روشن کردم...
با این که بیش از بیش از16 ساعت مداوم روشنه و شدیدا هم باهاش بازی می کنم کوچکترین مشکلی نداره...
حتی من دانلود شبانه هم دارم که قطعا بیش از 16 ساعت میشه...
شاید باورتون نشه اگه بگم چقدر وقت و انرژی برای خریدش گذشتم نه صرفا برای این که می خوام یه نوت بوک بخرم نه ...بیشتر برای اینکه واقعا می خواستم یه چیزی بخرم که واقعا دوسش دارم و از کار کردن باهاش لذت می برم....
این کار به 4ماه قبل از عرضه سری hp 6000 بر می گرده...یعنی خرید من در اواخر فروردین اتفاق افتاد اما تحقیقم مربوط به چند ماه قبل بود...
می دونستم سری 6000 چه زمانی عرضه میشه و منتظرش موندم....
پس می بینید که انتخاب ناگهانی نداشتم...
توصیه من برای خرید این که به مزخرفات محض تمام فروشنده ها کاملا بی توجه باشید...دلیلشم خیلی روشنه . فقط سود بیشتر روی یه محصول گرونتر...والبته قابل انتظاراین کار....
حرف اون مثلا فروشنده در مورد گرما (داغ کردن که هیچ) مدل خاورمیانه و آسبا کاملا بی ارزشه....
در ساخت تمام مدل ها از متریال و قطعات با کیفیت بالا استفاده میشه و به هیج عنوان تفاوتی باهم ندارن....
پسوندهایی lمانند se ee و......که در انتهای مدل استفاده میشه برای این هست که مشخص بشه این مدل در کدوم پارت قرار هست توزیع بشه....
مدل 6000 هم با پردازنده amd عرضه شده که ضعیفتر از اینتل هست قیمت هم در حدود 1040000
hp هم در سری 6 به تمام حرفا و شایعات مختلف پایان داده و نوت بوکی با امکانات و کیفیت فوق العاده عرضه کرده که به سختی میشه ایرادی ازش گرفت...
اینم خدمتتون عرض کتم اگه بتونین تو خرید hp و به خصوص سری 6 شک کنین قطعا کار بزرگی رو انجام دادین که هر کسی به راحتی از پس اون بر نمی آد....:31:
راستی اصلا ظاهر 6050 از نزدیک دیدی؟؟؟
اگه ببینی عاشق میشی....
موندم اون به اصطلاح فروشنده چطور تونسته dell با HP مقایسه کنه....
دوستان سلام
لطفا یکی مدلای 6050 - 6070 - 6080 رو از لحاظ قیمت و فرقی که با هم می کنن ، مقایسه کنه
این سری هست تو ایران و البته تهران ؟نقل قول:
مگر اینکه پارت اروپا یا امریکا باشه که کیبورد انگلیش هست مثل nr tx
چون اصلا از حروف عربی خوشم نمیاد !!
تفاوت خاص و چشمگیری نداره البته در پردازنده ، هارد،رم و ...تفاوت دارند اما چیزی نیست که به یه قیاس عمیق نیاز داشته باشه....نقل قول:
بله هست البته مربوط به مدل 2010 (3000-3100) میشه که خودم یکی داشتم 3052nr..:27:
سعی کنید از کیبورد عربی خوشتون بیاد چون واقعا بهش نیاز پیدا می کنین....
البته تو سری 60 هم میشه مدل با پارت اروپا با امریکا گیر آورد ولی چون مربوط به این منطقه نیست و نباید در این پارت پخش بشه سخت گیر می آد....
دوست عزیز اگه recovery dvd کامله و مشکلی نداره موقع بالا اومدن سیستم F11 بزنین و وارد ریکاوری بشین...نقل قول:
و dvd به ترتیب قرار بدین....1234
خدایا آدم چه چیزایی که از این فروشنده ها نمیشنوه. من اصلا قرار نیست از hp دفاع کنم. ولی بعضی حرفا واقعا بی اساس هست. اگر این مدل از hp مشکل گرما داشته باشه پس همشون این مشکل رو دارن و ربطی به اروپا و آمریکا و خاورمیانه نداره. من قبلا هم عرض کردم که ایجاد یک خط تولید جدا برای ساخت محصول بی کیفیت برای خاورمیانه بسیار پر هزینه تر خواهد بود و تولید کننده باید مشکل شخصی با مردم خاورمیانه داشته باشه که اینکار رو بکنه. آخه یک چیپ کامپیوتری و دیجیتالی رو چه جوری میشه در چند کیفیت تولید کرد؟ همه از سیلیکون به عنوان ماده اصلی استفاده میکنن . چیزی که میتونه کیفیت رو تغییر بده طراحی و تکنولوژی مدار موجود در چیپ هست که اونم تو همه اینا یکسان هست. مثلا پردازشگر i7 با طراحی خوب و طراحی بد که نداریم. بقیه اش هم مربوط به هیت سینک و خازن بکار رفته هست که ... بگذریم اگر بخواهم توضیح کامل بدم تا صبح باید تایپ کنم. نکته بعدی که قبلا هم گفتم اینه که فراموش نکنید مشتریان خاورمیانه که همه مثل ایران و عراق و یا افغانستان نیستند. کشور های عربی بسیار ثروتمند و به دنبال بهترین کیفیت هستند و مردمشون مثل ما بیشتر وقتها دنبال جنس ارزان نیستند.نقل قول:
حالا در مورد دما ...
لپ تاپ من 6090 هست که پردازشگر i7 چهار هسته داره یعنی پتانسیل ایجاد حرارتش میتونه حدود دو برابر i5 باشه که تو 6050 استفاده شده. پس آمار حرارتی مدل خودم رو بهت میدم.
در حالت عادی و کارکرد معمولی مثل آفیس و وب گردی و این چیزا حدود 53-54 درجه دما داره 10 ساعت هم روشن باشه دماش همینه. اگر تنضیمات coolsense که تکنولوژی hp هست رو روی حالت coolest mode بزارم میاد روی 45 درجه. البته این با کارت گرافیک اینتل هست. با کارت گرافیک ati بعد از چند ساعت بازی روی بالاترین تنظیمات تست کردم همزمان با vmware دو تا سیستم عامل لینوکس و xp هم لود کرده بودم بالای 76 درجه نرفت. که این دما با این پردازشگر یعنی محشر. اگر لپ تاپی پیدا کردی که با این شرایط دمای کمتر از این داد بیا لپ تاپ منو مفتی بربر واسه خودت. به شما هم قول میدم تا دو سال آینده لپ تاپ خنک تر هم به بازار نخواهد اومد. چون تکنولوژیه موجود فعلا تا همین حد جوابگو هست. شاید سری جدید اینتل که قرار تا آخر امسال بیاد کمی خنک تر باشه حداکثر یک سال هم طول میکشه که واسه لپ تاپش بیاد.
:2:نقل قول:
دلیل اصلی فروشنده این میتونه باشه که چون 6050 نسبت به 1 ماه پیش حدود 100-120 تومن ارزون شده و سود کمی برای فروشنده داره . ولی مدلهایی که رو دستشون مونده هی تبلیغ میکنن .
من موندم چطوری 5110 dell رو با 6050 hp مقایسه کرده و این که میبینه شما به دنبال cpu intel هسیتید به شما hp 6000 پیشنهاد داده که با cpu AMD هست .
سلام
منم این لپتاپ رو دارم
مال من فنش اکثرا روشن هست حتی وقتی موسیقی گوش میدم
مال شما هم اینجوری هست؟
دوست عزیز نباید وقتی به موزیک گوش می دید و یا حتی فیلم می بینید فنش طوری کار کنه که بتونید صداشو بشنوید....نقل قول:
احتمالا این مساله به تنظیملت فن در power option بر می گرده...
به این صورت وارد این قسمت بشین..
power option>balanced>change plan setting>change advance power setting>processor power management>system cooling policy .....
و هر دو گزینه مربوط به فن رو روی active بزارین....
و اینم چک کنید که گرافیک روی intel قرار داشته باشه....
میتونه مربوط به تنظیمات coolsense هم باشه. start رو بزن توی box تایپ کن coolsense بعد اجراش کن. توی محیط برنامه دو بخش داره که یکیش برای کار کردن روی میزکار هست که به معنی اتصال مستقیم به برق هست و بعدی برای کار کردن در وضعیت باطری هست . اگر تنظیمش روی coolest mode باشه بیشتر فن روشن میشه و برای زمانی که با برق مستقیم کار میکنید مناسب هست. ببین روی کدوم تنظیم شده. اگر coolest mode بود تا حدی میتونه کارکرد فن شما عادی باشه. سعی کن روی حالت quietest mode نزاری چون توی این حالت لپ تاپ تا حد امکان فن رو روشن نمیکنه. تا اونجایی که دما خیلی بالا بره روشن نمیکنه.نقل قول:
حالت performance optimized mode هم وضعیت مناسبی هست. توی این حالت فقط وقتی که لازم باشه فن رو روشن میکنه. دمای پردازشگر توی این حالت در کارکرد عادی 53 تا 55 هست و در حالت coolest mode دما 43 تا 45.
درضمن با برنامه speed fan دمای پردازشگر رو چک کن وقتی که فن روشن میشه. بعد اینجا بگو دما رو تا بهت بگم عادی هست یا نه.
از کجا نگاه کنم که روی intel هست؟نقل قول:
اینم از دماش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از صبح روشن هست ولی کار سنگینی نکردم ولی صدای فنش همیشه میاد خیلی کم صداش قطع میشه
اگه درایو گرافیک کامل نصب کرده باشی وقتی روی صفحه کلیک راست کنی از طریق configure switchable graphics می تونی گزینه های مربوط به گرافیک اینتل و اختصاصی ببینی...نقل قول:
تنظیمات مربوط به فن هم تو power option اعمال کن....
جفتش باید روی active باشه نه passive....
اینم در نظر داشته باش دمای محیط و مکان قرار گیری نوت بوک هم خیلی مهمه ولی این نمی تونه دلیل اصلی کار کردن بیهوده فن باشه....
cool sense هم تنظیماتش مهمه ولی اگه تاحالا ازش استفاده نکرده باشی نمی تونه علت اصلی باشه ...
ولی چک کن ببین روی coolest mode نباشه...
اونا همش درسته
امروز امتحانش كنم نشد فردا ببرمش
این دمایی که من میبینم احتمالا روی coolest mode هست. پس تا حدی طبیعی هست که فن زیاد کار کنه . منم معمولا میزارم روی coolest modeنقل قول:
دوستان یه سوال به من گفتن تفاوت قیمت اچ پی بین تهران و شهرستانها حدود 200 تومنه،میخواستم ببینم حقیقت داره؟
و یه سوال دیگه کیبورد dv6-6080 استاندارده؟