خوب بسلامتی .نقل قول:
خوب مشکل از آنتنت هست.
برو تو قسمت جستجوی دستی . ببین کیفیت و قدرت سیگنالت چه قدره .
واسه 8 تا شبکه عادی حداقل باید 50 باشه .
واسه باقی شبکه ها باید تقریبا بالای 80 باشه .
Printable View
خوب بسلامتی .نقل قول:
خوب مشکل از آنتنت هست.
برو تو قسمت جستجوی دستی . ببین کیفیت و قدرت سیگنالت چه قدره .
واسه 8 تا شبکه عادی حداقل باید 50 باشه .
واسه باقی شبکه ها باید تقریبا بالای 80 باشه .
خیلی ممنون
ولی من اصلا هیچ سیگنالی حتی 1 درصد نمی تونم بگیرم
آنتن رو وصل کردی دیگه ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
البته دوست عزیز ، اگه نصاب از طرف گلدیران اومده واستون نصب کرده وظیفش بوده تمام و کمال یادت بده و راش بندازه .
نصاب نصب کرده واستون دیگه آره ؟
دوست عزیز ، من دارم میرم . میگم که منتظر من نباشی حداقل .
اگه آنتن وصل کردی ، باید سیگنال داشته باشی. در غیر این صورت قطعی داره کابلت .
البته امیدوارم که نصاب واست نصب کرده باشه !
شبت به خیر
اولا مبارک باشهنقل قول:
ثانیا نصاب باید نصب کنه و تحویل بده و در صورتی که خودتون باز کردیدو نصب کردید نه هدیه شامل حالتون میشه
و نه گارانتی متاسفانه
ثالثا بررسی کنید ببینید اصلا منطقه ای که هستید تحت پوشش شبکه های دیجیتال هست یا نه؟!
نصاب نصب کرد
ولی اصلا هیچ تلاشی برای درست کردن این مشکل نکرد فقط گفت اینجا خوب پوشش نمیده و باید یک ----- بگیرید
یه تحقیقی بکن ببین جایی که هستید کلا شبکه های دیجیتال پوشش داره؟نقل قول:
اگر داره آنتنتون رو چک کن ببین به سمت فرستده شهرتون هست؟
چون مشکلی نیست که بشه راهنمایی از راه دور کرد و باید یا بلد باشید
یا یه متخصص بیاد چک کنه و یا حد اقل راهنماییتون کنه
با توجه به حرفی که نصاب زده احتمالا تحت پوشش شبکه های دیجیتالی نیستید متاسفانه:41:
سلام. کسی میدونه که آیا ممکنه ال جی برای 57000 در سال 2012 آپدیتی معرفی کنه که بتونه قابلیت Multitask به اون بده؟
مثل تلوزیون ابونتو که تو سایتش زده. کسی اطلاعی داره؟
اگه بشه خیلی عالیه!!!
رونمایی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند ال جی در سال ۲۰۱۲
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت ال جی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند خود در نمایشگاه CES لاس وگاس سال جاری پرده برداری می کند. ال جی قصد دارد در سال ۲۰۱۲ با قرار دادن بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی و کنترل جادویی جدید (Magic Remote) به تلویزیون های هوشمند خود رنگ جدیدی دهد.
به گفته مدیر ارشد ال جی در این بخش: گرچه بازار تلویزیون های هوشمند در مراحل اولیه خود به سر می برد، اما شرکت ال جی به طور مستمر در حال عرضه ویژگیهای جدید و به روز کردن تکنولوژی موجود به منظور دستیابی به جایگاه برترین تولید کننده تلویزیون های هوشمند در جهان می باشد. ویژگیهای کاربردی که در تلویزیون های هوشمند جدید ال جی معرفی خواهد شد، به کاربران این امکان را می دهد که تجربه جدیدی از تماشای تلویزیون داشته باشند.
تلویزیون های هوشمند ال جی پیشرفت چشمگیری را با ارائه بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی در سال اخیر داشته است. علاوه بردسترسی به فیلم ها و برنامه های تلویزیونی، بیشتر کاربران می توانند به خدمات شبکه های اجتماعی (SNS) و کمک به خیریه ها از طریق تلویزیون های هوشمند خود دسترسی داشته باشند.
ال جی در منطقه سه بعدی خود در نمایشگاه، علاوه بر ارائه مجموعه ای از فیلم ها و برنامه های تلویزیونی سه بعدی، قادر است فیلم های دوبعدی موجود را با استفاده از موتور مبدل ال جی به سه بعدی تبدیل نماید.
به دلیل استفاده از تکنولوژی FPR، عینک های سه بعدی ال جی بدون باتری، سبک و ارزان بوده که این ویژگی باعث ایده آل بودن تلویزیون های ال جی برای استفاده گروهی در خانواده و مدت زمان طولانی تر برای مشاهده می باشد.
اگرچه ویژگی های تلویزیون های هوشمند در حال رشد می باشد، ولی با استفاده از کنترل جادویی ال جی همه چیز روزبه روز ساده تر می شود. ویژگی جدید تشخیص صدا این امکان را به کاربران می دهد که با استفاده از دستورات صوتی متن هایی را وارد کنند. کلید گرد موجود بر روی این کنترل جادویی موجب حرکت و انتخاب سریع تر در منوها و برنامه های مختلف می شود. تنها با حرکت دادن این کنترل (مانند موس کامپیوتر) می توانید گزینه مورد نظر را بر روی صفحه انتخاب نمایید. ویژگی تشخیص حالت بدن این امکان را به افراد می دهد که با حرکات فیزیکی مانند تکان دادن دست تلویزیون خود را کنترل نموده و تنها با یک اشاره به راحتی و سریع گزینه مورد نظر را بر روی صفحه تلویزیون هوشمند خود انتخاب نمایند.
سینمای سه بعدی هوشمند ال جی ویژگی ارتباطی متعددی را ارائه می کند، که جدیدترین آنها تکنولوژی WiDi اینتل میباشد، که به افراد این امکان را می دهد تا ارتباط بیسیم ساده و سریعی را بین تلویزیون و کامپیوتر شخصی خود بدون نیاز به اینترنت به وجود آورند. از طریق تکنولوژی اشتراک گذاری هوشمند کاربران قادر هستند به اطلاعات ذخیره شده روی دستگاه های خارجی از قبیل کامپیوترهای شخصی، تبلت ها و گوشی های هوشمند دسترسی یافته، و هم چنین تصویر تلویزیون را به دستگاه های خارجی از طریق WiFi انتقال دهند.
از طریق سرویس برنامه های کاربردی شما می توانید به تعداد زیادی برنامه و محتوا در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید. با وجود افزایش همیشگی تعداد برنامه ها و محتواها، ویژگی داشبورد خانگی ال جی با قابلیت به روز رسانی، همواره جستجویی سریع و آسان را برای شما فراهم می نماید. علاوه بر این با ایجاد یک میانبر بر روی صفحه داشبورد خانگی، افراد می توانند از برنامه و محتوای مورد نظر خود هر چه سریعتر استفاده نمایند.[/QUOTE]
از گلد ایران که زنگیدن درمورد نصب و اینا نظرتو بپرسن قشنگ بهشون بگو.نقل قول:
نصاب من بیچاره ساعت 12 شب اومد. تا یک و نیم اینا درگیر بود و یاد من میداد !
برای دوستانی که میخوان بدونن تفاوت تکنولوژی اکتیو و پسیو چی هست و کدوم برنده هستن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خنده دارش اینه که گفته کیفیت تصویر اکتیو بالاتره ولی پسیوو برنده دونسته!!نقل قول:
نقل قول:
Even though active-shutter glasses should produce a better image, both of us preferred the passive 3D glasses overall. However, we both found that the quality of the TV itself is just as important as the type of 3D-glasses tech the TV employs. While passive 3D tech is at a disadvantage for image quality, it can nonetheless create a better-looking overall image than an active-shutter 3D set that just doesn't get it quite right. Unless other active-shutter 3D TV manufacturers step up their game significantly in price and ease of use, we think passive 3D is the way to go.
نقل قول:
رفیق زنگ بزن صدا وسیمای مشهد ببین باید انتن رو به چه طرفی بچرخونی بعدش بهت میگن وقتی آنتن رو تنظیم کردی میتونی با جستوجوی خودکار شبکه هارو تنظیم کنی همونطور که یکی از رفقا گفت باید قدرت سیگنال رو توی قسمت جست و جوی دستی در نظر داشته باشی قدرت سیگنال من با این که توی بهارستان اصفهان هستم با این انتن های سیماران 100% هست فقط اگه مطمئنی منطقتون توی پوشش خوبیه که هیچی با آنتن معمولی هم میتونی بگری ولی شاید به خاطر پرارازیت های مزاحم درست دریافت نشه یا اگه منطقتون سیگنل ضعیف هست یه دونه از این آنتنای سیماران بگیر روی 20 تا 25 هست.بعدشم یادت باشه میله های vhfش روب از کنی تا سیگنال های vhf رو بگیره
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارک باشه
میشه بگی چند اینچ و چند گرفتی و اصلا جشنواره و هدایایی در کار بود یا نه ؟
ممنون
[/QUOTE]نقل قول:
ببین رفیق توی اخطاریه smart tv در تنظیمات tv یه سری متن نوشته که توش یکی از مواردش اینه که ال جی ضمانت نمی کنه که tv شما همیشه بشه آپدیت شه و بازی و برنامه واسش بیاد ولی مطمئن باش تا 3 تا 4 سال دیگه برنامه و آپدیت واسش میاد.
و اینطور که معلومه ،vها خیلی دارن پیشرفت می کنن و برنامه های جدیدی واسشون میاد از کجا معلوم نیان سال دیگه tv با cpu 2 گیگا هرتزی ندن اونوقت شما هستی و با این tv حالایی.
ولی به احتمال زیا انی آپدیت واسه ی tv های ما اگه باهاش سازگار باشه میاد همینطور کنترلش مثلا الان یه دستگاهی هست من اسمش رو یادم رفته که میتونی همین tv های 3 بعدی معمولی یا tv های مال 1 یا 2 سال پیش رو باهاش تبدیل به smart tv کنی.
من به دوستان هم گفتم 80 20 هست که این آپدیت واسه ی tv های ما بیاد.چون این امکاناتی که میگه tv های ما تقریبا داره ولی همین امکانات توی ایران نسبت به موقعیت ما تغییر می کنه.ولی کنترلش که حتمی میاد همونطور که کنترل جادویی رو ساپورت می کنن این رو هم ساپورت می کنن ولی پول میخواد که ما حالا همین هم بسمونه چون اینطور که معلومه این کنترل فقط از زبان انگلیسی ساپورت می کنه پس زیاد به درد ما نمیخوره ولی اگه فارسیشم بیاد خوبه مثل همین گوشی های نوکیا که یک سری فرمان هارو اونم به صورت فارسی اجرا می کنن البته این ماله خیلی وقت پیشه
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
نقل قول:
من اینقدر انگلیسی خوب نبود که اینارو بخونم با تنرلیت هم چرت و پرت خوندم.
این رفیقمون که میگه کیفیت تصویر اکتیو بالاتره درسته ولی موضوع اینه که پسیو میتونه full hd پخش کنه که این واسه فیلم های حالایی و tv های حالایی بسه
سلام تو بست های قبل خوندم هرشرکت برای خود موتور بردازشگر تصویر دارد ایا تو بلاسما های الجی موتور بردازشش که XD ENGNE هست نسبت به سایر برند ها خو ب است راستی من اطلا عات کاملی از تلوزیون PZ9500 می خواهم لطفا راهنماییم کنید و هر چه زود تر به من باسخ دهید
نقل قول:
بله رفیق تموم tv های ال جی از همین موتور پردازش استفاده می کنن البته توی این 2 3 سال اخیر.
در مورد این tv میتونی هم به سایت گلدیران مراجعه کنی هم سایت ال جی اطلاعات کاملش هست ولی اگه میخوای از زبون رفقا بشنوی من اطلاعی ندارم
ببین رفیق توی اخطاریه smart tv در تنظیمات tv یه سری متن نوشته که توش یکی از مواردش اینه که ال جی ضمانت نمی کنه که tv شما همیشه بشه آپدیت شه و بازی و برنامه واسش بیاد ولی مطمئن باش تا 3 تا 4 سال دیگه برنامه و آپدیت واسش میاد.
و اینطور که معلومه ،vها خیلی دارن پیشرفت می کنن و برنامه های جدیدی واسشون میاد از کجا معلوم نیان سال دیگه tv با cpu 2 گیگا هرتزی ندن اونوقت شما هستی و با این tv حالایی.
ولی به احتمال زیا انی آپدیت واسه ی tv های ما اگه باهاش سازگار باشه میاد همینطور کنترلش مثلا الان یه دستگاهی هست من اسمش رو یادم رفته که میتونی همین tv های 3 بعدی معمولی یا tv های مال 1 یا 2 سال پیش رو باهاش تبدیل به smart tv کنی.
من به دوستان هم گفتم 80 20 هست که این آپدیت واسه ی tv های ما بیاد.چون این امکاناتی که میگه tv های ما تقریبا داره ولی همین امکانات توی ایران نسبت به موقعیت ما تغییر می کنه.ولی کنترلش که حتمی میاد همونطور که کنترل جادویی رو ساپورت می کنن این رو هم ساپورت می کنن ولی پول میخواد که ما حالا همین هم بسمونه چون اینطور که معلومه این کنترل فقط از زبان انگلیسی ساپورت می کنه پس زیاد به درد ما نمیخوره ولی اگه فارسیشم بیاد خوبه مثل همین گوشی های نوکیا که یک سری فرمان هارو اونم به صورت فارسی اجرا می کنن البته این ماله خیلی وقت پیشه
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
من اینقدر انگلیسی خوب نبود که اینارو بخونم با تنرلیت هم چرت و پرت خوندم.
این رفیقمون که میگه کیفیت تصویر اکتیو بالاتره درسته ولی موضوع اینه که پسیو میتونه full hd پخش کنه که این واسه فیلم های حالایی و tv های حالایی بسه[/QUOTE][/QUOTE]
در مورد ساپورت که حد اقل 5 سال هست و نگرانی در این مورد نباید باشه
در مورد اون مطلب هم که انگلیسی بود شرمنده وقت ندارم ترجمش کنم اگر شد سر فرصت میکنم این کار رو
ولی کلیتش این بود که با در نظر گرفتن تمام معایب و محاسن هر دو تکنولوژی پسیو بهتره و برای ادامه راه و آینده راهی هست که باید طی بشه
الان هم در مقایسه با برندهای اکتیو و قیمتهاشون من هم کیفیته ال جی رو مناسبتر میبینم و هم قیمتش رو
سلام کسی باتلوزیون های بلاسمای الجی 3 بعدی دیده به بای بلاسما های باناسونیک می رسه منظورم 3 بعدی اش باتشکر لطفا زود جواب بدهید
سلام ایا ای گوگل تی وی که الجی ساخته رو تلوزیون های الجی قایل اجرااست با تشکر
این گوگل تی وی فعلا در مرحله معرفی هستنقل قول:
هر وقت به بازار عرضه شد میشه راجع بهش صحبت کرد
و آیا اینکه اَپلیکیشن هاش قابل اجرا باشن یا نه ، فکر میکنم نه چون این طرحی مشترک با گوگل هست
و مطمئنا نرم افزارهایه متفاوتی خواهد داشت ( نمیشه تا عرضه قاطعانه چیزی گفت ولی عقلانی اینه که فرق داشته باشن و اجرا نشن که تلوزیون جدید فروشش بیشتر و بهتر باشه )
البته تلوزیونهای قبلی ساپورت میشن ولی قائدتا ربطی به هم ندارن
مگه کجای مشهدی ؟نقل قول:
من مشهد - قاسم آباد
راحت همه کانال های دیجیتال رو میگیره! جهت آنتن همونی که قبلا باهاش انالوگ میدیدم
این فیلم بلوری که ال جی اشانتیون میدهد همین فیلم است ؟
این که همون دمویی هست که تو فروشگاه ها برای تست سه بعدی میزارن رو تلوزیونهانقل قول:
فکر نکنم این فیلمه هدیه باشه
خیلی ممنون..نقل قول:
نقل قول:
نه رفیق اینو که اصلا دست کسی نمیدن اگه هم بخوای تیو ایران گیرت نمیاد خوده این فروشگاه ها هم توی باکس های ذخیره و شبکشون ذخیره شده واسه پخش ندارن.وی این نصاب های بی .... دارن.البته منم از سایت 3dbaz.ir این رو خریدم البته نه این رو شماره یکش رو که عکس هواپیما روشه.
دیسکی که هدی میدن کارتون despicable me هست
این لینک دانلودش کجاشه؟نقل قول:
از این سایت نمیشه دانلود کرد . دیگه نمدونم توی نت لینک دانلودی براش پیدا میشه یا نه ؟نقل قول:
نقل قول:
از این سایت میشه تموم دمو های شرکت هارو دانلود کرد توی قسمت تریلر ولی سرعتش صفره
من تمام این دموها رو دانلود کردم هر کی میخاد پیغام بدهنقل قول:
من فقط دو تاش رو میخوام.نقل قول:
lg led light
lg led firework
منم بیشترش رو دانلود کرده بودم قبلا ، ولی خوب خیلی بدرد نمیخوره .
اگه نمونه 3d داشت خوب بود . ضمن اینکه سرعتش هم خیلی پایینه و اگه اشتباه نکنم یکی دو تا لینک بیشتر اجازه نمیده با هم دان کنی
دیگه با این تلویزیون من حوصله دیدن دموی ساده ندارم آخه ! و چیزه حالب اینکه دموی تلویزون های ال جی که توی مغازه ها هست و این جا داره البته غیر سه بهدی.
همون یارو که با تنیس توپ و میزنه بدیوار میخوره به پپسی میاد تو صورت ! با اون یارو که چیز پرت می کنه سگه میپره میگیرتش !
نقل قول:
دوستان من از این سایت 3dbaz خرید کردم الانم واسم اومد یه دونه بلوری خریدم{آواتار} و چند تا فیلم side by side کیفیت side by side های واقعا عالیه بلوری هم که دیگه اصلا رودست نداره.
ولی بهتون پیشنهاد می کنم بلوری نگیرین همون side by side خیلی میصرفه من بلوری رو خریدم 15000 تومن با پستش میشد19 تومن.اونم یه فیلم تازه حالا چون بلوری گرون شده میدن 17000 تومن 50 گیگ.ولی یه فیلم side by side دی وی دی 1000 تومن فیلم ثور دو تا dvd بود داد 2000 تومن کیفیتشم فوق العاده بالا با بیت ریت بالا.
الان من دو تا بلوری دارم:1-اواتار2-megamind که ماله رفیقم بود سامسونگ بهشون جایزه داده بود چون بلوری پلیر نداشتن من ازش خریدم 14000 تومن اونم بلوری اصل رو3-این هدیه ال جی هم که بیاد میشه 3 تا.ولی میخوام هر چند تا فیلم side by side توی این سایت هست بخرم چون خیلی خیلی قیمت هاش خوبه فرمت فیلم هاشم mkv هست با زیرنویس.الان حدود 8 تام side by side دارم.
رفیق یکی از دوستام نصاب واسشون اومد بود tv رو نصب کنه چند تا فیلم 3 بعدی هم بهشون انداخته بودdvd 5000 تومن.هر فیلمی روی یه dvd با کیفیت dvd.منم resident evil 4 رو ازش گرفتم under-over بود 3 بعدیشم عالی بود ولی کیفیت dvd بود زیاد چنگی به دل نمیزد.
البته همین دیسک های دموی ال جی رو هم خریدم روی dvd با فرمت mkv که هروقت مهمون داریم گفت بزار چند تا کلیپ داشته باشم.
ولی از قبل از این عینک های آناگلیف که خریدم چند تا کلیپ side by side روش بود.ولی خوب اونا چون بیشتر در مورد طبیعت بود هیجان نداشت.چند تا کلیپ از ال جی و پاناسونیک هم از تورنت دانلود کردم که داشته باشم
بازم گرون خریدینقل قول:
از اینجا بلوری بخر اگر خواستی:
از اینجا هم ساید بای ساید :
از هر دو خرید کردم و کیفیتشون 100% مورد تایید هست:10:
سلام
دوستان این مدل ال جی کیفیتش چطوره؟؟کلا از همه لحاظ.....
LED 3D LG 47LX9500
قیمتشم بگید؟؟؟
دوسته عزیز فکرنکنم این مدل تو ایران باشهنقل قول:
مدلهایی که تو ایران هست LW 95000 و LW 98000 هست که اینا فول LED هستن
و قیمته سه بعدیشون هم یه کم بالاست ، حدوده 4 میلیون
در هر حال تلوزیونهای خیلی خوبی هستن
من کیفیت 2 بعدیشون رو از نزدیک دیدم
در حد همون 65100 و 57000 هستن
فقط چون فول ال ای دی هستن و ادج ال ای دی نیستن قیمتشون خیلی بالاتر از اون مدل ها هست
بازم اگر قصد خرید جدی دارید بگید تا دوستان بیشتر راهنمایی کنن
ویرایش : البته این مدل هم هست ولی بهتره بدونید این مدل سه بعدیش اکتیو هست و پسیو نیست
برای همین من تو فروشگاه ها ندیدمش ، فکر کنم دیگه مانوری روش داده نمیشه
نقل قول:
رفیق خرید کردی از این دودره ها نیست منظورم side by side هست.لیستش رو داری اگه داری واسم pm کن.من 3 روزه سرعت نتم 2 مگ شده {قبلا 1 مگ بود}حالا یه نیم ساعته شده dial up
آره خرید کردمنقل قول:
فقط برای شما که شهرستانی فک کنم دردسر داشته باشه
باید هارد رو بفرستی برات پر کنه و دوباره پست کنه
ازش بپرس ببین اصلا این کار رو میکنه؟!
فقط هم مثله اینکه رو هارد فعلا میفروشه
منم رو هارد خریدم
لیست نمیخواد دیگه ، حدوده 600 گیگ رو پر میکنه 20000 تومن
من لیست ندارم ولی بگی برات میفرسته
اینترنتتم داره تلافی اون 2 روز و در میاره:31:
نقل قول:
بعد شما که گرفتی کیفیتش چجوریه بیت ریتش چجوریه فیلم داخلش هست یا از کانال های 3d ضبط شده.
روی دیسک یعنی نمیده.آخه من هارد حالا ندارم
کیفیتش عالی هست ، فقط صداش dts هستنقل قول:
بیت ریتش رو چک نکردم
رو دیسک فکر کنم کل پکیج رو میداد 85 تومن ولی الان حذف کرده رو دیسک رو و نوشته فقط رو هارد
به خودش PM بده تو پرشین تولز جواب میده ، اسمش داوود هست و پسره خوبیه
بگو بهش ببین چی میگه:46:
نقل قول:
چه بهتر بلوری پلیر رو به سینما وصل کردم با اپتیکا کیفیت صداسم که خوبه.چون dts رو tv ساپورت نمی کنه.
میزاره گلچین کنیم یا نه میخواد قروقاطی بندازه