دوست عزیز خیلی ممنون، فعلا بایوس رو آپدیت کردم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
دوست عزیز خیلی ممنون، فعلا بایوس رو آپدیت کردم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
salam labtop manam in moshkel ro darevali nemidoonam ba nasb che chizi inetefagh oftade mamnoon misham komamk konid
azadeh_vafa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما بیشتر مربوط به آنتی نود که اگر روی سیستم دارین باید کلش پاکش کنید برای پاک کردنشم از برنامه لینک اول استفاده کنید اکر هم برنامه امنیتی خواستین نصب کنید از برنامه مایکروسافت که داخل لینک دوم هست استفاده کنید اگر برنامه تورنت هم روی سیستم نصب هست پاک کنید درایورهای لپ ناپ رو هم حتما آپدیت کنید:20:نقل قول:
سلام دوستان.
کارتون دست مریزاد داره. مخصوصا دوستانی گه دیباگ می کنن. الالخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز...
من هم یه زحمتی براتون داشتم...
با ------ فایر Pro.xifire کار می کنم برای سا.کس5 هر وقت می خوام Exit کنم این برنامه رو میرم رو بلو اسکرین.
دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده. نمی دونم از خود این برنامست یا از برنامه های دیگه...
آنتی ویروسمم کسپر 2012 هستش/.
ویندوزم 7 x64 SP1
اینم کل minidump های من.
با سلام و خسته نباشید فراوان از زحماتتون
لپتاپ من که ویندوز 7 64 بیتی هستش الان 3 روزه وقتی شبا میزارمش واسه دانلود نمیدونم بعد از چه مدت BSOD میده و من صبح متوجه میشم. من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم و برنامه جدیدی نریختم اما یه شب از این سه شب اتفاقی دیدم wirlesam از کار افتاد (کانکشنم روش ضربدر خورد) و بعد از یک دقیقه صفحه آبی شد!
CPU: Intel Core i7 2630 QM 2.00GHz
Ram: 4GB
VGA: GEFORCE GT540M 1GB
فایل Minidump:
با سلام من یه ماهی میشه که لپ تاپ خریدم ویندوز 7 ultimate روش نصب کردم صفحه BSOD میومد حالا هم 2 روزیه که ویندوز رو تازه کردم و چند باری این پیام اومده:
page fault in nonpaged area
سیستمم:
laptop:hp pavilion dv6-6170 se
win: 7 6.1.7601 SP1 64 bit
ram:8GB
vga:ati 6770m
در ضمن بایوس را از خود سایت hp به اخرین ورژن F.1B اپدیت کردم و درایورها را هم از سایت دانلود کردم.
انتی ویروس هم بیت دفندر اورجینال است.
سلامنقل قول:
مشکل شما با درایور کارت شبکه هست
شما درایور قبلی رو پاک کنین و درایور جدید رو دانلود و نصب کنین.
با سلام
ویندوز 7 دارم 64 بیت ، 5 یا شش ماه میشه این مشکل BSOD رو دارم ، به نظر خودم وقتی باطری وصل میکنم ، اینطور میشه، و یا زمانی که داغ کنه لپ تابم ، و یا زمانی که از بازی های تحت وب فلش استفاده میکنم.
فایل زیپ مشخصات سیستم
فایل زیپ Minidump
فایل زیپ مربوط General Reporter
انتی ویروسم هم متغیره، قبلا نود الان کاسپاراسکای
و درایورهامو از خوده سایت دل دانلود کردم چند ماه قبل
با سلام و خسته نباشید
یه ماهی میشه که لپ تاپ خریدم هی BSOD میاد
laptop:hp pavilion dv6-6170 se
win: 7 6.1.7601 SP1 64 bit
ram:8GB
vga:ati 6770m
سلامنقل قول:
درایور گرافیک ati شما مشکل داره
برای 2010 هستش ببینین آپدیت داره؟ آپدیتش کنین
سلام
cpu :q9550
main : tpower i45
vga:GF 7100 GS
ram : 2*2 کرسیر
اولش رم ها مشکل داشت که عوض شد و دوباره با memtest چک شدن و ok بود
ولی باز هم آبی دارم!!!
فایل دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مشکل از درایور Kaspersky هست
پاکش کنین ببینین بازم BSOD میگیرین؟
از چه ورژنیش استفاده میکنین؟
مین و سی پی یو برای ارتقاء عوض شدن و دیگه مشکلی ندارم
کسپر هم ورژن 2012 هست
شما فایل آپلود شده تون فقط 1 فایل دامچ توشه که من چیزی از اون دستم نیومد! فلدر Minidump رو مجدد آپلود کنین.نقل قول:
شما درایوراتون خیلی قدیمین اکثرا مال 2009 هستن،نقل قول:
پیشنهاد من اول بایوس رو آپدیت کنین
و تمام درایورای مربوط به گرافیک و مادربرد رو همینطور
مجدد اگر BSOD گرفتین بذارین
خب این تداخل بین درایور های مادر برد قبلی با درایور کاسپر بوده، در اون صورت باید نرم افزار امنیتی تون رو عوض میکردین، با تعویض مادربرد این تداخل دیگه از بین رفتهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما به قسمت آپدیت ویندوز برین
Control Panel\System and Security\Windows Update
Check for Update رو بزنین
و از قسمت Important updates تیک های مربوزط به Security Update ها رو بزنین و بعد Install Updates رو بزنین
مشکل شما مربوط به برنامه Kaspersky میشه که روی سیستم نصب دارین ابتداآنتی ویروس خودتون با برنامه kavremover که داخل لینک اول هست پاک کنید بعدشم از آنتی ویروس شرکت مایکروسافت که داخل لینک دوم هست بسته به نوع سیستم عامل خودتون دانلود کنید نصب کنید:20:نقل قول:
سلام
اوایل دوبار صفحه آبی اومد ، ویندوز رو عوض کردم اما باز یه بار دیگه این طوری شد
رم4
سی پی یو i5
با تشکر
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
مدتیه این ارور دوباره پیداش شده
این هم فایل جدید
سلام خسته نباشيد...
يه 2 روزي ميشه سيستمم بعد از چند دقيقه کار blue screen ميشه مخصوصا" وقتي که بخوام وارد فايل بازي مکس پين بشم!اون موقع ديگه رد خور نداره!البته بعضي وقت ها هم خود به خود مشکل برطرف ميشه!
cpu : amd phenom II x3 710
m.b:gigabyte ma780ud3h
ram:4gig
vga:geforce gtx 460
فایل دامپ:
سلام
منم مثل رفیقمون مکس پین 3 رو نصب کردم و 2 روزه که وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد از 3 -4 دقیقه این صفحه ی آبی میاد دقیقا مثل مشکل کاربر بالایی داره البته درایور کارت گرافیک (nvidea 301.42) و DirectX و VC Redist رو هم از تو dvd بازی نصب کردم هرچند درایور گرافیک رو پاک کردم بازم درست نشد البته همون طور که نفر قبلی گفت بعضی وقتا شانسی مشکل برطرف میشه ولی بار بعدی که روشن میکنم همون طور میشه
اینم دامپ من:
شرمنده یادم رفت اینم مشخصات سیستم
سلام ممنون از تاپیک خوبت.ممنون میشم منم راهنمایی کنی.
سلام.لطف کنید مال من رو هم ببینید و راهنمایی کنید.
نقل قول:مشکل اصلی شما مربوط به فایلهای dxgmms1.sys و dxgkrnal.sys هست که مربوط به کارت گرافیک و DirectX میشه.نقل قول:
اگه آخرین نسخه DirectX و آخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کنید,احتمالاً مشکلتون رفع بشه.
سلامنقل قول:
مشکلتون با درایور گرافیکتونه، که اتفاقا به روز هم هست،همیشه آخرین ورژن درایور سازگارترین نیست، فکر میکنم درایورتون رو از Nvidia گرفته باشین، به نظر من از سایت خوذ لپ تاپ آخرین درایور رو بگیرین، در غیر اینصورت بازم اگر مشکل داشتین یک ورژن پایین تر رو تست کنین.
سلامنقل قول:
فلدر مسیر زیر رو آپلود کنین:
C:\Windows\Minidump
سلام.
من از پریشب این مشکل رو دارم. فایرفاکس و کروم هر دو باز بودند و همزمان کرش کردند و چند ثانیه بعد bsod اومد. چندبار بعدی هم فایرفاکس باز بود بخاطر همین خیلی هوشمندانه! پاکش کردم. که البته تاثیری نداشت.
سخت افزار جدید نصب نکردم. نرم افزار جدید نصب نکردم. البته همون شب یه دور ماوس و کیبوردمو عوض کردم اما ماوسه ایراد داشت، و به یه ساعت نکشیده دوباره قدیمیه رو نصب کردم. درایورش رو هم آپدیت کردم.
درایور کارت گرافیک و بایوس به روز نیست، خودم میخواستم به روز کنم اما چون هم مدام bsod غافلگیرم میکنه هم اینترنت قطع و وصل میشه این وسط، دانلودام قطع شد هر بار. البته اگه مشکل از اینجا باشه یه راهی براش پیدا میکنم.
زمان هاشم منظم نیست. ممکنه بلافاصله بعد بالا اومدن ویندوز بیاد، یا بعد 2-3 ساعت.
این General Report
و این Minidump
سلامنقل قول:
خدمت شما
با سلام
من یه هفته پیش هارد لپ تاپ مشکل پیدا کرد ومجبور شدم عوض کردم هارد قبلیم مدلش Toshiba 500GB دور پایین بود و عوض کردم دور بالا انداختم الان هر 1 دقیقه یه بار ارور صفحه ابی میده اگه میشه منو راهنمایی کنید اینم مشخصات سیستم:
CPU:intel Centrino 2
Ram:4GB
VGA:ATI4650
اینم لینک Minidump:
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
چند روز هست که سیستم من بلافاصله بعد از چند دقیقه یا بلو اسکرین رو میده و یا اینکه صفحه سیاه میشه و چیزی مشاهده نمیشه، گاهی اوقات هم پی سی فریز میکنه ( تصویر فریز میکنه ) ولی پی سی همچنان روشن هست ولی صفحه ندارم - در این حالت از اونجایی که دانلود شبانه ادامه پیدا میکنه می فهمم که پی سی کار میکنه ولی من تصویر ندارم. ( در واقع همیشه این بلا سرش میاد، یا بلو اسکرین میشه و باید ریسیت کنم، صفحه سیاه میشه، یا اینکه تصویر فریز میشه )
هنگام ری استارت دوباره این پیام رو میده:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 116
BCP1: 87949008
BCP2: 92CC0A80
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\061812-12214-01.dmp
C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\WER-23041-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
دوستان مشکل از چی هست؟
lمن خیلی وقته این مشکل رو دارم گاه و بی گاه این مشکل برام پیش میاد بیشتر در موقع روشن کردم سیستم طوری که دیگه به دو بار بالا اومدنش عادت کردم اینم لینک با نرم افزاری که گفتین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول ازهمه داخل سرچ استارت منو دستور services وارد کنید بعدش روی گزینه مورد نظر کلیک کنید داخل پنجره ای که باز میشه گزینه Superfetch پیدا کنید روی این گزینه کلیک راست بعدش این سرویس disable کنید درمرحله بعد بایوس مادربورد خودتون آپدیت کنید رمهای سیستم با برنامه memtest کهداخل لینک پایین قراردادم اسکن کنید نتیجه اسکن بگین چون بیشتر مشکل شما مربوط به مادربورد رم میشه:20:نقل قول:
دوست عزیز از لطفتون ممنونم با کارهایی رو که گفتین انجام دادم بایوس مادربردم رو بررسی کردم اخرین ورژن بود عوضش نکردم با اون برنامه رم ها رو چک کردم هیچ اروری ثبت نکرد اون کاری رو هم که گفتین انجام دادم الان یه 4 باری که تو این مدت سیستم رو ری استارت کردم فعلا صفحه ابی دیده نشده حالا باید یه مدت بگذره ببینم درست شده یا نه دوست عزیز از لطفتون ممنونم الان بعد از 3 روز هیچ صفحه ابی رو رویت نکردم ممنونم بسیار از وقتی که برای حل مشکلات مردم میزاریننقل قول:
سلام
حدود یه ماه پیش لپتاپم سریع بعد از بالا امدن ویندوز هنگ می کرد، مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم. مشکل یه مدت رفع شد و دوباره شروع شد. این دفعه با رجیستری کلینر یه اسکن کردم و مشکل تا الان رفع شده بود.
الان بازم شروع شده، با این تفاوت که ایندفعه بلو اسکرین هم میده.
احتمال داره از آنتی ویروس باشه. نورتون 2012.
مشخصات:
ASUS N61Jq
WIN7 HP x64
Intel Core i7
4GB RAM
ATI 5730 1GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شاخه ویندوز برین فایل درون پوشه mimidimp اینجا آپلود کنید یا که از برنامه پست اول استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل شما مربوط به درایور برنامه Hotspot Shield میشه این برنامه رو به وسیله برنامه Your Unin-staller کلا پاک کنید بعدش از نوع تست کنید سیستم:20:نقل قول:
سلام.من از پریشب این مشکل رو دارم. فایرفاکس و کروم هر دو باز بودند و همزمان کرش کردند و چند ثانیه بعد bsod اومد. چندبار بعدی هم فایرفاکس باز بود بخاطر همین خیلی هوشمندانه! پاکش کردم. که البته تاثیری نداشت.سخت افزار جدید نصب نکردم. نرم افزار جدید نصب نکردم. البته همون شب یه دور ماوس و کیبوردمو عوض کردم اما ماوسه ایراد داشت، و به یه ساعت نکشیده دوباره قدیمیه رو نصب کردم. درایورش رو هم آپدیت کردم.درایور کارت گرافیک و بایوس به روز نیست، خودم میخواستم به روز کنم اما چون هم مدام bsod غافلگیرم میکنه هم اینترنت قطع و وصل میشه این وسط، دانلودام قطع شد هر بار. البته اگه مشکل از اینجا باشه یه راهی براش پیدا میکنم.زمان هاشم منظم نیست. ممکنه بلافاصله بعد بالا اومدن ویندوز بیاد، یا بعد 2-3 ساعت.
* لینک ها پاک شده بودند!این General Report
و این Minidump
پ.ن: نرم افزار های مختلف هم یکی در میون کرش میکنند : | کروم کار نمیکنه چند وقت یبار.. بازیا باز نمیشند.. اکس فایر و استیم ارور میدند. بساطیه : |
دستم به دامنتون.
داداش قربون دست من تازگیا این مشکل برام پیش اومده .ویندوزمو اپدیت کردم کات گرافیکمم اپدیته.من 2-3 ما هی میشه از پ ر و ک س ی فایر استفاده میکنم ولی الان 4-5 روزی میشه که یه دفعه که میخوام ببندمش یا در حین باز بودن پ ر و ک س ی فایر bsod میاد ممنون میشم راهنماییم کنی.
یک مشکل شما مربوط به برنامه Kaspersky میشه که روی سیستم نصب دارین ابتداآنتی ویروس خودتون با برنامه kavremover که داخل لینک اول هست پاک کنید بعدشم از آنتی ویروس شرکت مایکروسافت که داخل لینک دوم هست بسته به نوع سیستم عامل خودتون دانلود کنید نصب کنیدبعد تست بگیرین از نوع:20:نقل قول: