[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تاریخ انتشار بازی 28 ستامبر 2012
سایتش هم راه اندازش شده و زده coming soon :31:این به زودی کی هست خدا میداند:31:
مطمئن باش تو جهنم هم تاخیر میخوره میزنه coming soon :18:نقل قول:
منبعش روهم لطف میکنی بذاری .نقل قول:
تو یک ویدیو که توسط excalibur pulishing منشر شده بود زده بود 2012 quarter 4 حالا خدا کنه اینی که من میگم چرت باشه وگرنه بازهم ..............
راستی تو Scania TDS کی قسمت time reaction رو رفته بهترین زمان واکنشتون رو بگید ببینیم که از همه سریع تره ؟ من خب با کیبورد بهترین زمانم 46 صدم ثانیه بود .
آقا اگه میشه 2.2.6 ریجستر شده رو برا ما بزاری دان کنیمنقل قول:
از فوشیرد دانلودش کن .نقل قول:
فقط برای نسخه 2.2.6 یه پک ++C جدید نیاز داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اجرا نشد نسخه sp1 رو بگیر.
معلوم نیست اینجا تاپیک ETS 2 یا Scania
اين طور كه معلومه داريم به روز ظهور بازي نزديك مي شيم...
چقد ديگه مونده؟!
انگار زیاد نمونده کاور بازی رو نمایی شد سایتش هم راه افتاد فقط توش زده coming soonنقل قول:
این soon که نوشته یه کم بوداره
میترسم دسامبر 2012 دنیا نابود بشه تو سایت بنویسن Coming Soon in the Hell & Heaven
به قول بنده خدا
یه روز خوب میاد
بچه ها یه خبر خوب/
تو جهنم ریلیز نمیشه :D
ریلیز شد!
اگر میخوادی بخرید!
خدا کنه زود کرک شه
ریلیز نشده این برای پیش فروش هست !نقل قول:
در ضمن این سایت یاد معتبر نیست
این سایت اصلی ای هست که scs محصولاتش رو اونجا برای فروش و پیش فروش قرار میده :
اگر هم دقت کنی توی سایتی که قرار دادی نوشته تاریخ احتمالی انتشار :
Disponibilité sur le marché: Oct.19, 2012
البته تی سایت اصل زده تاریخ احتمالی 28 سپتامبر.
فقط چند روز دیگه صبر می خواد.دیبگه آخرشه .انتظار ها در حال پایان یافتن هست!!!!!!!!!!!:8:
سلام خدمت دوستان.
یورو تراک2 عین ukهست که فرمونش سمت راست؟:9::37:
باتشکر
در UK فرمون مخصوص کشور است ولی در ets2 اینطور که من از تصاویر برداشت کردم هر دو صورت رت داراست.نقل قول:
هر ماشین دارای 4 یا 6 مدل داخلی هستش. که 2 یا 3 مدل فرمون سمت چپ و 2 یا 3 مدل فرمون سمت راسته.
این آدرس لینک داده یعنی میشه دان کرد؟
این لینک اول که تصویرش درست نیست اگه توجه کنی تصویری که خود scs داده رنگ تقریبا طلایی داره مثل همون که در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.بعد هم مشخصات مورد نیازش با ایت بازی همخوانی ندارد.نقل قول:
قبلا هم از این قبیل سایت ها زیاد بوده است.
من 2010 یورو تراکو بازی کردم و بعدشم ژرمن تراک همون ورژن قدیمیش ، خیلی ایراد داشت تا اینکه امروز چن تا کلیپ و عکس از یورو تراک 2 دیدم ، اینجام که میگید هنوز نیومده ، تو وبسایتش که تاریخ نزده و گویا شما خیلی وقته منتظرشید و منم درگیرش شدم بدجور و انتظارشو میکشم از حالا ، تو صفحه فیسبوکشم چیزی از تاریخ انتشار ننوشته ، این 28 سپتامبر که میگید که همون میشه هفته دوم مهر از کجا آوردید ؟ درسته ؟ خبر نو داشتید در جریان بزاریدمون اااااااااا مرسی
مارس 2013:20:
:31:از این تاریخ انتشارا که خیلی زیاد دادن از پارسال یه ما یه ماه تاخیر میخوره:31:
لطف کن منبعش را بذار!:21:نقل قول:
دوستان ما که نتونستیم بازی کنیم. اخه فردا ساعت 7صبح میرم شهرک ابوذر (مشهد) از اونجا هم نیروی انتظامی بیرجند.جای ما رو هم خالی کنید.به امید موفقیت همه دوستان.
فکر نمی کنم چیزی که شما میگید صحت داشته باشه چون هر بار تاخیر خورده تو خود وبلاگ بازی نوشته اما الان که من به اونجا سر زدم همچین خبرایی نبود . صحبت از عرضه بازی بود و اینکه بعد از انتشار هم مثل Scania TDS بازی رو باز هم گسترش میدن یعنی بعد از انتشار بازی باید منتظر تعداد زیادی پچ باشیم . واسه Scania تا الان 4 تا آپدیت اومده و پنجمیش هم تو راهه .نقل قول:
نقل قول:
هر چند که الان نیستی که اینا رو بخونی ولی بگم دقیقا حالت رو درک میکنم چون من رو هم از همون جا فرستادن بیرجند قرارگاه سلمان بعدشم مرکز آموزش محمد رسول الله بعد از آموزشی هم سه راهی دشتک (دو راهی زابل و زاهدان ) . انشاء الله میای تو مرخصی بازی میکنی من خودم Call of Duty 2 رو تو مرخصی میان دوره آموزشی بازی کردم .
موفق باشی .
این پست مال 19/10/2011 هست ببین ما چی کشیدیم ، تازه قبل تر از این هم زیاد بوده فقط خواستم یه نمونه ببینی .نقل قول:
این زودی تو وبلاگ سازنده بازی و سایت بازی چیزی ننوشته ولی به احتمال زیاد دیگه تا آخر sep میاد چون قبلا آخرین باری که بازی تاخیر خورد وبلاگ SCS نوشت تو ماه sep و از اون موقع به بعد در مورد تاخیر خوردن دوباره بازی چیزی نگفتند . ولی از اون جایی که الان نوشتن بازی بعد از انتشار هم توسعه پیدا میکنه فکر نمیکنم دیگه تاخیر بخوره اختمالا خودشون هم خسته شدن از بس تاخیر دادن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amir_italy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تاریخ انتشار همون دی ماه شده ؟؟؟؟؟؟
خبر جدیدی کسی نداره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز نه خبری نیست و همون دی ماه میاد بازی اگه دوباره تاخیر نخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه طاقت ندارم.اگر این بار تاخیر بخوره پدرشون را در میارم.اعصابم خورد شد از بس که تاخیر زدن این ها.:13:
قربونت اگر بلدی پدرشون رو دربیاری برو پدر بلیزارد رو هم دربیار که ما رو تحریم کرده
از فردا دارم میرم رو ماشین اسکانیا کار کنم.یه چند وقتی نمیتونم بیام تو تاپیک.انشالله این بار که اومدم تو تاپیک خبر از فروش این بازی باشه!
:27:
دوستان عکس یا ویدیوی جدیدی نیست.اگه باشه ب نظر من به معنی تاخیره.چون اگه تاخیر نباشه می گذارند بازی بیاد خودمون تجربه کنیم.
اگه ویدیو هست لطفا بگذارید.
سلام بچه ها من اومدم با دو ودیو جدید از بازی یورو تراک 2 البته مال 10روز پیش شرمنده من وقت نمیکنم زیاد بیام توتاپیک امیدوارم خوشتون بیاد
بچه ها این دوعکس زیرو باهم مقایسه کنید (به آرم r420)دقت کنید نظرتون چیه توی اونیکی عکس r440
اینم کاور جدید بازی
يعني ايسك باكسش گيرمياد؟ يا مخصوص PC هست؟
فکر نکنم برا کنسول ها داشته باشه همش برای کامپیوتر هستش...نقل قول:
حالا روي PC هم موردي نداره. فقط اينكه من بازار رو زير و رو كردم فقط شبيه سازاي پرواز گير مياد.
واسه دانلود هم كه فعلا ترافيكم محدوده .والا كه دانلود ميكردم!
يه پيشنهاد ارزون و خوب بدين از يه جايي تهيه كنيم اين شبيه سازا رو...
شبیه ساز های کامیون مثل جرمن تراک که حجمشون خیلی کمه.حدود370 مگابایت هست.نقل قول:
بعضی سایت ها هم میفروشن.تو مغازه من جایی ندیدم داشته باشه!
من تونستم براتون آپلود میکنم فقط یه سایت معرفی کنید که 370 مگابایت آپلود داشته باشه و چند روز نگه داره!
اینا برای فروش هستند..
دانلود مشكلي ندارم با تورنت ميگيرم !
دموي اسكانيا بهتره يا اين؟ يه ورژن جديد بچه ها ميگن دارن مياد از جرمن تراك . درسته؟؟
از این سایتها میتونین خرید کنین
مطمئن هستن و با پست براتون می فرستن