همون پسورد Administrator ویندوز هست ... اگر بتونی اون رو bypass کنی میتونی وارد بشی ...
Printable View
همون پسورد Administrator ویندوز هست ... اگر بتونی اون رو bypass کنی میتونی وارد بشی ...
من وقتی لپ تاپم رو روشن میکنم به مدت 7 یا 8 دقیقه cpu کار میکنه میخواستم بدونم این مشکلی پیش نمیاره؟ یعنی تو این مدت اگه با هاش کار کنم مشکلی نداره؟
سلام.
هنگام کار با Dell XPS 1330 ، صفحه آبی ظاهر شد و ریستارت کرد.
ویستا که بوت نمیشه، وقتی هم به قسمت ریکاوری میرم، Operation system خالیه.
خواستم XP نصب کنم که ارور داد پارتیشنی را پیدا نمی کنم.
Repair ویستا هم که میگه هارد دیسکی نیست، درایور هاشو لود کن. از رو CD درایورشو انتخاب می کنم ولی باز هم اتفاقی نمی افته.
وقتی هم می خواهم ویستا را نصب کنم در قسمت پارتیشن ها درایو C را پارتیشن بندی نشده نشان میدهد.
هنگام ورود به ویندوز ارور UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME میدهد.
در SafeMode هم در سطر لود کردن crcdisk.sys میمونه.
230 گیگ اطلاعات مهم روی هاردم داشتم.
مشکل از چیه و آیا راه حلی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
آیا هارد لپ تاپ ها متفاوت هست؟ یعنی هر هاردی نمیخوره ... منظورم اینه که در بین هارد های مخصوص لپ تاپ هستش که آیا هر لپ تاپ مدل هارد فرق دارد؟
هارد لپ تاپ ها مثل هارد PC هاست ظاهری ولی کوچکتر و سخت تر... هاردش هم مشترکه وقتی میگن هارد 2.5 اینچینقل قول:
منظورت فن سی پی یو هست ؟ خیرنقل قول:
سلام. هارد لپ تاپ من چند روزیه که کمی صدای اضافی میده. یه چیزی شبیه خش خش کردن. بلندی صدا در حدیه که اگر اطراف ساکت باشه شنیده میشه اما کمی اگر شلوغ باشه صدا شنیده نمیشه. می خواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟ آیا ممکنه دردسر ساز بشه یا لطمه ای به هارد بزنه؟ لپ تاپم hp هست. ممنون
نویز داره ؟ از موتورشه ... طبیعیه البته HP ها به silent بودن معروفند اما اگر مشکلات بدتر نرم افزاری دیدی حتما با نرم افزاری مثل HD tune تستش کن یا ببر گارانتی
نخیر منظورم خود cpu هست.نقل قول:
سلام دوست عزیز من یک لاپ تاپ دل لتتیوت سی پی دارم که روی بایوس پسورد دادم الان فراموش کردممنو راهنمایی کنیدجون مادرتون بد گیر کردم
سلام دوستان خوبم
یه سوال داشتم از خدمتتون. من یه لپ تاپ HP Compaq nc600 دارم. الان باطریش متاسفانه به دلیل استفاده ناصحیح خراب شده. می خوام براش باطری بخرم. اینجا (اصفهان) چون مدلش قدیمیه بد گیر میاد. بیام تهران از پایتخت خوبه بگیرم؟ چه مشخصه هایی داره باطری ارژینالش که بشه تشخیص داد یارو تو پاچه مون نکنه؟! کلا اگه نکته خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید.
(چون عجله داشتم تو یه تاپیک دیگه هم همین پست را زدم. ببخشید!)
سلام
من بعد از کلی خوندن مطلب تو اینترنت نفهمیدم که نحوه صحیح استفاده از باتری لپ تاپ چیه ؟
بعضی ها می گن اگه به برق باشه و باتریت هم وصل باشه مشکلی نیست .... بعضی ها می گن هست
بعضی ها می گن باید بدون برق کار کنیم وقتی به 20 یا 30 درصد رسید بزنیم شارژ ....
حالا سوال اینکه اگر برق در دستسرس بود و لپ تاپ هم شارژش کامل بود اشکال نداره از بزق استفاده کنیم و در عین حال باتری هم تو لپ تاپ باشه ..... لپ تاپم vaio sz740 ممنون می شم کمکم کنید :11:
اون قسمتی که پسورد میخواد دو بار ctrl+alt+del بزن و یوزر رو بزن administrator و پسورد رو خالی بذار باشه و بزن بره تو:8:نقل قول:
البته 99% جواب میده چون معمولا موقع نصب ویندوز اخر کاری هر کسی یه یوزر تعریف میکنه و یوزر ادمین سر جاش هست
من روی یه توشیبا با ویندوز ایکس پی اورجینال تست کردم رفت تو
البته Alt+Ctrl و دوبار Del ! اگه ادمین هم پسورد داشت برو به سایتنقل قول:کمکت می کنه.کد:www.loginrecovery.com
نقل قول:
اینجا رو یه نگاه بنداز ... نیازی به توضیحات نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
دوستان من اگر نوت بوکی رو بخرم که رمش کم باشه بعد بخواهم رم اضافه کنم می شود یعنی تو نوت بوک جای خالی برای رم هستش و یا اینکه مثلا اونی که 4 گیگ رم می خوره 4 جا داره و اونی که یک جا داره فقط یک جایگاه داره
یه توضیحی بدهید ممنون می شودم من می خوام یک لب تاب hp از ترکیه بخرم 4 گیگ رو 100 هزار تومان می دهند می خواهم ببینم اگر در ایران ارزان تره بگم بیاره اینجا بدم بهش اضافه کنند
چقدر در مورد رم سوال میشه :
آقایون جواب منو نمی دین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باور کنید امروز باید برم بخرم.نقل قول:
باتری اوریجینال HP ساخت چین هست ... و لوگوی HP و آدرس سایتش و همچنین مشخصات ولتاژ خروجی و امپر و توانش باید روش باشه باید روش باشه ...نقل قول:
نکته خاصی نیست ... لپ تاپ قدیمیه خیلی
این هم شکل باتری اصلی :
Power 8-Cell Primary High Capacity Lithium-ion Primary Battery DG105A
MultiBay Battery DC889A
این مشخصات لپ تاپ :کد:http://www.nextag.com/compaq-nc6000-battery/search-html
کد:http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11794_na/11794_na.HTML
سلام دوستان من چند روز پیش یک Dell 1526 خریدم 2تا مشکل باهاش دارم
1.سی پی یوش بدون اینکه باهاش کار کنم درصد فعالیتش هی میره رو 60-70 در صد دوباره میاد رو 5-10 در صد و باعث می شه فنش بیش از حد روشن-خاموش بشه.این چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ (CPU 2 AMD)
2.هاردش 120 هستش و 100 تاش قابل دسترسیه.ازین 100تا حدود بیست گیگ رو اطلاعات ریختم و 80 تاش خالی بود ولی وقتی بازیه pes 2008 رو روش نصب کردم با اینکه 3.9گیگ فضا اشغال کرده ولی هارد بجای 76گیگ فضای خالی 70گیگ فضا نشون میده و وقتی پاکش هم کردم فضای خالیش هیپ فرقی نکرد این چه دلیلی داره؟ بخاطره ویندوز ویستاس؟
1- یک برنامه دائما در حال کاره ... برو توی Task manager و در بخش process روی تب CPU بزن تا برات نزولی لیستش کنه ... ببین برنامه ای داره بد کار مکینه ؟ (خود سرویس های ویندوز رو نمیگم) ... این حالت نباید دائمی باشهنقل قول:
2- بخاطر فایل های page file میتونه باشه ... شاید هم خودت اشتباه میکنی !!! اون 20 تا ریکاوری هست ... در ضمن هارد 120 ، 120 تا خالص نیست و نام تجاری اش 120 هست و حدود همین 6 گیگ رو کم داره :46:
با سلام
متاسفانه سي دي مادربورد لب تابم رو گم كردم بعد از اينكه ويندوز انون عوش كردم (XP ) مشكلي كه دارم اينه كه كارت صوتي و كارت گرافيك لب تاب نصب نشده مدل لب تاب هم SONY Vaio :
PCG-7D2L
هست خيلي رو نت دنبال سي دي راه اندازش گشتم اما پيدا نكردم دوستاني كه در اين زمينه تخصص دارند ممكنه لينك دانلود راه انداز اين مدل از لب تاب رو قرار بدهند.
مرسي از همه
دوست عزیز بخش درایور اینجا نیست ... جای دیگه است :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190157&page=36
ممنون دوست عزيز
در اين صفحه سئوالمو نوشتم لطفا اونجا جوابمو بدين .
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2792767&posted=1#post2792767
پاسخ داده شد
سلام رجیستر جان.آقا مشکلی که گفتم حجم هارد رو کمتر نشون میده با Clean UP درایو درست شد ولی وقتی هارد رو دیفراگمنت کردم حدود 5گیگ از فضای خالی هارد کم کرد آیا این تو ویستا آدیه یا مشکل داره؟
در ضمن اگه می تونی نحوه ریکاوری دل 1526 یا مشابهش رو آموزش بده یا لینکش رو بذار
ممنون
عادیه ... به هر حال برنامه و بازی های نصب شده توی پوشه local setting بخش temp اطلاعات اضافه میریزه ... احتمالا این نرم افزار اونجا رو پاک کرده و فضا باز شده
مثلا وقتی برنامه adobe PS میخواد نصب بشه حدود 800 مگابایت تا 1 کیکابایت اطلاعات اضافه میریزه اونجا و پاکش هم نمیکنه تا در صورت خطا بعد اجرا برای Repair در دسترس باشه
اما پاک کردنش هیچ ضرری نداره
__
در مورد ریکاوری دل قبلا توضیح دادم... بگردید و پیدا کنید لطفا
موفق باشید
روی نوت بوک من ویستا نصب بود ازش back up گرفتم و XP نصب کردم حالا میخوام دوباره ویستا نصب کنم و بعدش باید کلی آپدیت کنم حتی Sp1 را هم باید دانلود کنم.
اگه sp1 رو جدا بخرم و نصب کنم مشکلی برای ویستای اورجینال پیش نمیاد؟ مایکروسافت اجازه دانلودهای بعدی رو میده؟ یعنی ویستای من غیر قانونی تشخیص داده نمیشه؟!
باید توی بخش نرم افزار بپرسی این سوالت رو ... بهتر راهنمایی ات میکنند دوست عزیز
سلام دوستان
اولین پستمه
یک سوال دارم
من چند روز پیش یه لپ تاپ دل 1520 گرفتم
2 تا درایو داره و ویندوز ویستا روش نصبه که اصلا حال نمی کنم باهاش(چون سرعتش برای اینترنت خیلی پایینه!!!)
حالا می خواستم تنظیم حافظه درایو ها رو دست کاری کنم و همچنین ویستا رو پاک کنم و Xp نصب کنم
خیلی زود کمکم کنید
یا علی مدد
برای تغییر پارتیشن ها ( به قول شما : تنظیم حافظه درایو ها !) :نقل قول:
برای نصب XP :
هرچند لپ تاپ شما نیاز به آموزش دوم ندارند و XP به راحتی هارد روشناسایی میکنه
درایور های XP هم به راحتی از خود سایت دل ساپورت بگیرید
موفق باشید
مشکل من به سادگی حل شد.نقل قول:
با disable کردن RAID .
دلیل:
نباید به رسیدگی این تاپیک اعتماد می کردم. با سرچی چند دقیقه ای مشکلم حل میشد....نقل قول:
It's because Vista boots based on the disks it was installed with...like disk0 disk1 disk2 etc. If you connect more drives it moves around those physical locations. You're original disk1 could become disk2 or disk3 so when the vista boot loader tries to start it is now looking at the wrong drive
سلام دوستان، ميخواستم در مورد FingerPrint لپ تاپاي HP يه سوال بپرسم، اين طور كه من فهميدم با گرفتن اثر انگشت فقط Password رو وارد ميكنه خودش، حالا مشكل من:
من يه داداش دارم مثل سگ ازش ميترسم!! جرات نميكنم Password رو بهش ندم، خياليم نيست وقتي من خونه ام بره سر لپ تاپم، ميخوام ببينم آيا ميشه كه جوري تنظيمش كنيم كه حتما اثر انگشت رو بخواد؟؟ اصلا من ميخوام پسورد رو حذف كنم و با اثر انگشت Login كنم! دمتون گرم، من دو روزه لپ تاپه رو خريدم، از ترس اين هنوز نبردم خونه!! بايد اول اين مشكل حل بشه!!
در ضمن لپ تاپ من مدل HP dv-6855ee اگه لازمه، اسم برنامه ي FingerPrint هم DigitalPersona هستش، حتي اگه ميدونيد ميرم برنامه ي ديگه اي دانلود ميكنم، توروخدا كمككككككك!!!!
سلام خدمت دوستان
یه سوال دارم هنگامی که لپتاپ روشنه و در حال کار هستش چطوری میشه صفحه نمایش رو خاموش کرد و بعد دویاره روشن کرد؟(در ویندوز ویستا)
قبلا یک برنامه گذاشته بودم با کرک ... این برنامه با یک کلیک مانیتور رو خاموش می کردیدنقل قول:
توی صفحه اصلی تالار لپ تاپ بگردید فکر میکنم 3 تا 4 ماه گذشته بود ... :31:
نمیخواهید هم سرچ کنید ایناهاش ... این دو راه هست :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2589656&postcount=4
که نرم افزار :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2315483&postcount=5
و کرکش :
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2315950&postcount=8
من خودم زیاد با FP کار نکردم چون اصلا نیاز نداشتم ... این شاید کمکت بکنه :نقل قول:
دوستان اگر اطلاعات بیشتری دارند و لطف کنند ، خوب عالیه اطلاعات بیشتری هم بدهند و آشنا بشیم :10:کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00678197&lc=en&cc=us&product=3185028&dlc=en
سلام
خسته نباشيد
نوت بوك من مدل Sony Vaio PCG-FX103 است.
و اما سوال هايم :
باطري لپ تاپ من توي ايران هست ؟ قيمتش چنده؟
چقدر شارژ باطريش مي مونه ؟ (چه مدت ) آخه مال من حداكثر نيم ساعت مي مونه اگر باهاش كاري نكنيم مي خواستم ببينم مال من خرابه يا كلا اينجوريه ...
فعلا ... قربانتان
REGISTERED USER عزیز راه حلی که گفتید رو انجام دادم ولی بعد از 2-3 ساعت که سیستم رو به حال خودش رها میکنم بعد که میام با موس یا کیبرد صفحه رو روشن کنم , میبینم صفحه روشن نمیشه.
به نظر شما مشکل چیه؟ من خودم فکر میکنم Crash میشه بخاطر اینکه وقتی دوباره روشنش میکنم میبینم از اون موقع تا حالا هیچ کاری نکرده.
ممنون میشم راهنماییم کنید چون تا حالا 5 بار دستی خاموشش کردم.
شما باید در power option تنظیم کنید که سیستمات بعد از چند ساعت خاموش بشه یا بره توی استند بای ... اگر این گزینه رو درنقل قول:
REGISTERED USER عزیز راه حلی که گفتید رو انجام دادم ولی بعد از 2-3 ساعت که سیستم رو به حال خودش رها میکنم بعد که میام با موس یا کیبرد صفحه رو روشن کنم , میبینم صفحه روشن نمیشه.
به نظر شما مشکل چیه؟ من خودم فکر میکنم Crash میشه بخاطر اینکه وقتی دوباره روشنش میکنم میبینم از اون موقع تا حالا هیچ کاری نکرده.
ممنون میشم راهنماییم کنید چون تا حالا 5 بار دستی خاموشش کردم.
power option - Edit plan setting
و دو گزینه turn off display و زیریش رو روی never قرار دهید
با نشكر، رفتم زير و روش كردم، چيزي نداشت... ولي تگه نشه واقعا مسخرس، پس ديگه اثر انگشت به چه درد ميخوره؟ هر كس پسورد داشته باشه ميره تو... به هر حال مرسي.نقل قول: