نقل قول:
خب چرا username و pass و server رو توی خود قسمت تنظیمات آیپد add نمیکنی؟
Printable View
نقل قول:
خب چرا username و pass و server رو توی خود قسمت تنظیمات آیپد add نمیکنی؟
درود برشمانقل قول:
با عرض پوزش باید بگم این تاپیک مخصوص بحث پیرامون آیپد هست .
من برای شما یک پیشنهاد دارم که خیلیزود تر به نتیجه خواهید رسید.
شما در گوگل سرچ کنید مشکلتون رو و جلوی عبارتتون اسم سایت forum.p30world.com رو بنویسید
شک ندارم که در فروم پیسی تاپیک های زیادی در این باره هست.
اگر به مشکلی بر خوردید پیغام خصوصی بدید
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
راستی من تاحالا نپرسیدم هدف شما چی هست برای اینکار؟!!!!!!!!نقل قول:
شما میتونید به راحتی username و pasword مربوط به اکونت vp....رو داخل آیپد اضافه کنید ولی اگه هدفتون استفاده از وایرلس هست این کاریو که گفتم انجام بدید
سلام
من وقتى مى خوام safari download manager رو از sydia دانلود كنم چيزى پيدا نمى كنه بايد چكار كنم؟
داخل جعبه يه برچسب هست واسه چيه؟
بچه ها من چطور می تونم حسابم رو شارژ کنم که از app store بتونم app بخرم ؟
بايد گيفت كارت بخرى كه يه سرچ كن پيدا مى كنىنقل قول:
شما بايد اول سورسي را كه اين برنامه توش هست تو سيديا add كني. فكر كنم تو biggboss باشهنقل قول:
هيچي. واسه قشنگي بزن پشت ماشينتنقل قول:
شما بايد اول گيف كارت بخري. خريدي بگو يه لينك بهت بدم آموزش دادهنقل قول:
درودنقل قول:
بايد سورسي را در برنامه cydia . Add كنيد كه اين برنامه توش باشه
الان شما اون سورس رو نداريد
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
درود وقتي اين پست رو داشتم مينوشتم شما پست خودتونو فرستاده بوديد :46:نقل قول:
ميشه ادرس سورس رو كامل بديد؟
راستى فكر كنم بشه برچسب رو زد پشت ايپد واسه محافظت از سيب:46:
شدن که می شه زد :دی مگه آتیش می گیریه که نشه ؟؟؟ :دی
باوو این دقیقاً با همین اندازه تو باکسه آیفون هم هست ، لوگوی سیبه آیفون که کوچیکتره که ، پس دلیلی نداره ، این یکی از سیاست های اپله ، می ذاره برای خوشکلی :دی
ولى از سيب پشت ايپد بزرگتره ! جالب اينه كه توى ipod nano هم هست كه اندازه ايپده و واسه خود nano بزرگه. نميدونم واسه چى اينكارو كردن؟ چرا اندازه خودشون تو جعبه ها نميذارن؟نقل قول:
باوو من همین الان همینو گفتم که :دی
ماله آیفون هم اندازه ی آیپده دیگه ، باوو اصلاًَ رفتی به خوده دیوایس نداره ، می ذارن همیشه تو همه ی باکساشون
sinfuliphonerepo.comنقل قول:
اقا اين ارور كد ١٠٠٩ چيه وقتي بعضي برنامه ها رو اجرا ميكنم مياد؟
درودنقل قول:
apple company کشور مارو در لیست تحریم قرار داده و کلیه آی پی هایی که از کشور ما به سایتش متصل شن بلوک میشه و پاسخی دریافت نمیکنه .
این ارور بخاطر همین تحریم هست.
که شما وقتی از روش تغییر آی پی vp.... استفاده میکنید دیگه نمی بینیدش .
مثلا یک برنامه ای رو باز میکنید که برنامه لازم داره به سایت اپل وصل شه ( مثلا تبلیغات پخش کنه )
دوست گل من چگونه می توانم این ای پی را عوض کنم تا این پیغام کذایی رو مشاهده نکنم؟اگر تغییر بدم اشکالی بووجود نمیاد...؟نقل قول:
دوستان ميشه يه راهنمايي در مورد سأختن اپل ايدي كنيد
قسمت بيلينگ رو چطوري رد كنيم؟
والا من آی پی چنجر رو تو آیپد تا حالا نه دیدم نه شنیدم اما این کاملاً مشخصه که شما با این چیز پی ان ها مشکلتون حل می شه
مثلاً خود آیتونز و اپ ستور و اینا که مستقیماً از خود اپل ساپورت می شه که اصلاً نمی تونید واردش بشید اما برنامه های فرعی ( مثلاً خودم از دی سی کامیکس استفاده می کنم اینجوریه ) مرتبطن با اپل این ارور رو می دن ، البته من اوکی می زنم می ره :دی
مشکلی که نداشتم ، کامیک هام رو هم می گرفتم
درود بر شمانقل قول:
منظور از تغییر آیپی استفاده از vp n هست
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
درود بر شمانقل قول:
پاسخ شما داده شده
اخه بعضی برنامه ها که اصلا به اینترنت ربطی ندارن هم این ارور میاد
مثلا یه بازی تخته نرد که نه تبلیغ داره نه هیچی ولی همیشه این ارور رو میده اونم دوبار
درود برشمانقل قول:
این هم اختصاصی اعضای محترم p30world
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529276
ارور 1009 یعنی چی؟
اين ارور براي اينكه اپل استور آي پي ايران رو تحريم كرده و تنها راهش استفاده از و ي پ ي ا ن هستش :13:نقل قول:
عضو محترم از دادن پست هاي پشت سر هم خود داري كنيدنقل قول:
و هم چنين از پرسيدن سؤالات تكراري
اگر يك صفحه قبل رو ميخونديد جواب شما داده داده شده بود
دوستان من چیکار کنم وقتی ویندوز عوض میکنم این app ها و اطلاعات روی هاردم نپره . دیروز ویندوز عوض کردم گفت که :
شما اطلاعاتتون رو با یه iTunes دیگه ریختید و اگه app جدید بخواید بریزید قبلیها پاک میشه(همینطور ویدئو ها موزیکها و عکسها) . حالا برام مهم هم نبود چون چیز زیادی رو هاردم نبود ولی میخوام بدونم چیکار کنم چون بعدها مشکل ساز میشه . ممنون
درود برشمانقل قول:
اولين كار كه بايد انجام بديد اينه كه به وسيله آيتيونز و اپل آيدي كامپيوترتون رو آوتورايز كنيد و سپس به داخل برنامه آيتيونز بريد و در ستون سمت چپ گذينه app ( application ) h رو انتخاب كنيد و بر روي يكي از برنامه ها راست كليك كنيد و سپس گذينه show windows explore رو بزنيد تا محل ذخيره شدن برنامه ها درون هارد كامپيوترتون نمايش داده بشه .
همه برنامه هارو كپي كنيد و در درايو ديگري به جز درايو ويندوزتون past كنيد .
با اين كار برنامه هاتون رو براي هميشه خواهيد داشت.
شما ميتونيد از دستگاهتون يك نسخه بك آپ بگيريد و همچنسن اون رو در جاي ديگري كپي كنيد تا در صورت لزوم به اين حالت باز گردانده شود .
اگر هيچ يك از اين كارها رو انجام نداده ايد در حال حاضر دستگاه رو به كامپيوتر وصل كنيد آيتيونز رو اجرا كنيد و آوتورايز كنيد . در اين حالت برنامه هاي شما پاك نميشه فقط موزيك ويديو ها و موزيك هاتون پاك ميشه و سپس بر روي اسم آي ديوايستون راست كليك كنيد و گذينه purchase app رو انتخاب كنيد .
با اين كار برنامه ها از آيديوايس به آيتيونز انتقال داده ميشه.
موفق و پيروز باشيد
درود بر شمانقل قول:
اين بازي تخته نرد كه ميگيد حتما يه تبليغاتي يا چيزي شبيه به اون داره. كه بازي ميخاد اول براي بود كردن اون تبليغات به سرور وصل شه كه نميتونه
عزيز نتم مشكل داشت ٢ تا زدنقل قول:
من گزينه دليت رو تو ويرايش نديدم٠
یعنی عماد جان من اگه ببرم بدم بیرون برام App بریزن رو دستگاه میتونم با این کار اونهارو انتقال بدم به iTunes که دیگه پاک نشن ؟نقل قول:
درودنقل قول:
تنها در صورتی که اپل آیدی که برنامه به اسم اون خریداری و دانلود شدهد متعلق به شما باشه یا حد اقل پسوردشو داشته باشید که بتونید آتورایز کنید!
سلام بچه ها
ASUS-PRIME QUAD CORE با کلاس پردازنده PC هم اومده به نظرتون من اینو بگیرم یا ipad2 ???
خبر ندارید ipad بعدی کی میاد ؟؟؟
درودنقل قول:
توپیغام خصوصیتون چیز جالبی نوشته بودید.!
ایسوس رو به خاطر اندروید نمی خواید ولی در عوض از سیستم پایین هم خوشتون نمیاد؟!
والا من هر چی فکر میکنم که چجوری بعضیا یه کامپیوتر با سیپی یو 2.6 2 هسته رم 4 و هارد .... دارن بعد از یه مدت میگن این سیستم دیگه جواب منو نمیده باید برم یه core i 7 بخرم ! بعد نهایت کاری که با سیستم میکنن اینه که هر روز باش تو اینترنت هستن و چک آف میکنن و 10 مین میرن تو فیسبوک !
حالا منظورم شما نبودی :46:
ولی جالبه که بدونی شما کاری با آیپد نمیتونی بکنی که اون رو به معنی واقعی کلمه به چالش بکشی که مثلا هنگ بکنه .
من که تاحالا نتونستم !
نشنیدم یکی هم بگه اه آیپد cpu یک گیگ دار ایکاش 2 گیگ بود!.
چون کمبودش به هیچ وجه احساس نمیشه . چون به صورت دقیق برنامه ریزی شده.
خوب حالا شما برو یه تبلت 4 هسته ای بخر => آیا چه کاری میخوای باش بکنی یا چه برنامه ای میخوای از تمام امکانات سیستمت استفاده کنی؟
آیا برنامه ای میشناسی که الان واسه سی پی یوهای 2 هسته ایه ARM ساخته شده باشه؟
نمیگم نیست ولی تعدادشون انگشت شمار و کم هست. مثل همین آیپد 2 که تا به الان برنامه های کمی که فقط مخصوص خودش باشه و برای آیپد1 جواب نده رلیز شده.
امید وارم جواب سوال خودتون رو گرفته باشید
سلام دوسته عزیز
منظورم این نبود و حرفاتونو خوب میفهمم و کاملا هم باهاش موافقم ولی چیزی که هست من تصور میکنم با این پردازنده ای که اومده قطعا گرافیک مناسب براش ساخته میشه و بازی ها و نرم افزار ها گسترش بیشتر به سمت اونا میره و منظر من اینه که بعدن ها من میتونم از اون برنامه ها هم استفاده کنم ولی چیزی که هست نمیتونم همه اون جزئیات و طبیعی گرایی که توشون هست رو ببینم...مثل گرافیک های دایرکس 10 و 11 هست دیگه یا همون سری 4000 رادئون و 6000 رادئون
دیدگاه من این بود...در ضمن هرچقدم نرم افزار ها بالاتر بره در نهایت منجر به ارتقاع پیدا کردن سیستم عامل میشه و دلیل اینکه از اندروید خوشم نمیاد هم یه دلیلش اینه که نمی تونه از سیستم به اندازه کافی استفاده کنه...
درود بر شمانقل قول:
ما راجع به الان داریم صحبت میکنیم دیگه . نه؟
خوب آیپد 2 واسه الانه !
یعنی حالا با این نرم افزارها و بازیها و ... چیزایی که و جود داره من فکر میکنم آیپد 2 بهترین گذینه موجود هستو
من با تبلتهایی مثل گلکسی و اچ تی سی و یک مدل فوجیتسو که ویندوز سون داشت و اون دوتای دیگه هر دو اندروید داشتن کار کردم و هنوز تصمیم خودم رو (انتخاب آیپد 2 ) دوست دارم.
چو فردا شود فکر فردا کنیم :46:
اگه پیشرفتی حاصل شد و آیپد کم آورد تعویضش میکنم با نسخه بهتر...
سلام کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه چه طور میتونم جای فایل های آیتونز رو عوض کنم منظورم جایی هست که اطاعات رو ضخیره میکنه درایو C کامپیوترم رو پر کرده نمیتونم با دستگاهم کار کنم هر دفه مجبورم جای کلی از فایل های نرم افزار های ios رو عوض کنم
edit => perfrences => advanced => itunes media.... you must change it.نقل قول:
Asus با چهار تا هسته هاش هم قرار نيست براي اندرويد چتر نجات بشه. اگه قرار بود اوضاع HoneyComb با سخت افزار قوي تو تبلت خوب بشه تا حالا شده بود. Xoom هم اومده بود همين كارو بكنه، گالكسي ها هم همينطور...نقل قول:
مهم نيست هرزگاهي يكي از اينا ميان يه سر و صدايي مي كنن يه كري مي خونن بعدش هم با آمار يك ساعته فروش آيپد با فروش يك ماهشون رقابت مي كنن. آخر سر هم يا مثل زوم منزوي ميشن يا مثل تاچ پد به آتيش كشيده ميشن.
درود بر شمانقل قول:
دوست عزيز قرار نيست همه هوادار يك سيستم عامل و يك پلت فرم باشند !
سلايق افراد متفاوت هست .
به عقيده من اندرويد اينقدرها هم ضعيف نيست . چيزي كه بسيار به چشم مياد اينه كه اندرويد روز به روز رو به پيشرفت هست.
اينگونه بحث ها باعث كش پيدا كردن موضوع ميشه و باعث خارج شدن تاپيك از موضوع اصلي ميشه .
و موضوع تاپيك چيزه ديگريست
هرچي عنوان شد حقيقت و آمار اعلام شده بازار و عملكرد ضعيف اندرويد تو زمينه تبلت بود و حقيقت هم هرجا گفته بشه هيچ وقت باعث خارج كردن چيزي از موضوع اصليش نميشه. خود بنده واسه رعايت نظم توي تاپيك ها توجيه تر از شمام.نقل قول:
درود بر علی عزیزنقل قول:
نکته ای که من خواستم یاد آوری کنم نه به شما بلکه به اون دوستانی که چه در این تاپیک و تاپیک های دیگری که مربوط بحث هایی مشخص پیرامون موضوعات مشخص هستتند پرسشهای بحث بر انگیزیرو مطرح میکنند که مطمینن جای خاص خودشو داره .
و منظوره بنده صرفا برگشت به موضوع اصلی بود به هر حال ممنون از ابراز عقیده و اطلاعاتتون