دوستان عزیز! کسی میدونه قضیه این دانگل جدید که مدعی شدن با قیمت حدود 18 دلار فرقی با دانگل گرونقیمت TB (که حدود 170 تومنه) نداره, چیه؟ اگه صحت داشته باشه که معرکه است. اینهم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز! کسی میدونه قضیه این دانگل جدید که مدعی شدن با قیمت حدود 18 دلار فرقی با دانگل گرونقیمت TB (که حدود 170 تومنه) نداره, چیه؟ اگه صحت داشته باشه که معرکه است. اینهم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .پس اگر صبر کنم فایده داره ؟
سلام دوستان عزیز
من هنوز دانگل نگرفتم ولی می خوام بگیرم
خسته شدم اینقد بازیای قدیمی بازی کردم
سراغ چندتا مغازه دار که رفتم واسه گرفتن دانگل با 2تا گزینه مواجه شدم
1-دانگل true blue که گفتن 180
2- دانگل jb-king که 140
خودشون گفتن true blue خیلی بهتره چون آپدیت میشه بازیای بیشتری رو ساپورت میکنه و اصلی تره و همین امکان آپدیت بهش اجازه میده که بازیای جدید رو هم بشه بازی کرد
حالا چکار کنم ؟؟؟ واقعا همینطوره یا نه؟؟؟
و یه لطفی کنید لیست بازیای قابل اجرا با true blue و jb-king رو آدرس بدید
دوست عزیز! با توجه به اختلاف قیمت نسبتا کم , بهتره True Blue رو بگیری که کیفیت و ساپورتش بهتره. لیست بازیهای این دانگل رو هم میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی. البته یک کلون دیگه از این دانگل هم اومده که ادعا داره مثل True Blue عمل میکنه منتهی با قیمت خیلی کمتر (ظاهرا حدود 18 دلار) که این رو باید اساتید تست کنن و ببینن واقعا اینطوره یا نه. من خودم برای یه دانگل کلون با قیمت پائین فعلا دست نگه داشتم. چون به نظر من True Blue ارزش این پرداخت رو نداره.نقل قول:
سلام دوستان اگر ps3 رو اپدیت ها روی هارد ذخیره میکنه یا روی ای سی یا چیز دیگه ای؟
روی هیچ کدوم،ظرفیت داخلی داره،فکر کنم اسمش ناند بود،فریمور روی اون ذخیره میشه...................
اگه روی هارد بود که راحت میشد فریمور جدید روش رایت کرد،یا اگه مثلا روی IC بود هکـرها میومدن سریع IC کاستوم میدادن بیرون براش.......................
سلام دوستان.
الان اینقضیه -- ps3 هنوز مثل x360 راحت نشده؟
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
سلام دوستان.
الان اینقضیه -- ps3 هنوز مثل x360 راحت نشده؟
نه ... سخت تر هم شده ...!
سلام بچه ها
میخوام PS3 بگیرم و بیشتر مد نظرم بازی کردن اختصاصی هاشه
اهل اینکه هر بازی بیاد تندی بخوام بازیش کنم هم نیستم
به نظرتون تو شرایط فعلی بگیرم یا نه
ممنون
جیلبرک فریمور 3.7 چه طوری با دانگل یا نه
خب NAND یا NOR ,.....نقل قول:
IC هستند الان با e3 که دانگرید میکنند میدونند فرمویر کجا هست فرمویر جدید نمیتونند -- کنند امنیتش بالا هست + drive Blu ray
سلام دوستان . میگم میشه بازی ps2 رو با ps3 اجرا کرد اگر میشه چطوری .اگر دانگرید ورژن 4.11 امد میشه خبر بدید.یک دستگاه بردم برای دانگرید یارور کفت این بردش امپرش ضیعفه دانگرید نمیکنم اگر کنم احتمال بسوزه یا off بشه بشه دستگاه از نوع fat بود ممنون اگر راهنماییم کنید.
سلام
من یه پلی استیشن 3 اسلیم 320 خریدم تازه
حالا چند تا سوال دارم
چطور هکش کنم؟؟؟
دوم چجور میشه به سوییچ های بالاتر -- کرد مثلا 3.6
حتما دانگل true bllue میخواد
در ضمن کلا طریقه نصب و اجرای بازی های کپی رو بگید
خواهشا جامع و شفاف بگید چون من چیزی بلد نیستم
به اولین پست همین تاپیک مراجعه میکردید همه جواباتون رو میگرفتید.نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال داشتم
دستگاه ما ورژن 3.5 هستش
من بازی pure football رو دانلود کردم
میخواستم یکی راهنمایی کنید که چطور میشه این بازی رو روی هارد دستگاه اجرا کنم
رفتم تو مولتی من کپی شد روی هارد ولی نمیدونم چطوری میشه بازی رو اجرا کرد؟؟؟یا به لیست بازیها اضافه کردش
میشه یکی یه توضیح کامل بده یا یک اموزش کامل در مورد اجرای بازیهای دانلود شده بهمون نشون بدن
البته زبان ساده باشه خیلی بهتره
از پست اول هم چیزی دستگیرم نشد
سلام دوستان . میگم میشه بازی ps2 رو با ps3 اجرا کرد اگر میشه چطوری .اگر دانگرید ورژن 4.11 امد میشه خبر بدید.یک دستگاه بردم برای دانگرید یارور کفت این بردش امپرش ضیعفه دانگرید نمیکنم اگر کنم احتمال بسوزه یا off بشه بشه دستگاه از نوع fat بود ممنون اگر راهنماییم کنید.
سلام ما یه کنسول رسیده دستمون که طرف تا الان ارجینال باز بوده............ فریم ور دستگاهش هم 4 هست... حالا میخواد بزنه تو خط کپی.... کاری میشه کرد الان؟؟ چجوریاس .؟؟ راهنمایی کنید
ممنون
درست گفته،برای فت ممکنه مشکل پیش بیاد بعد از دانگرید،دستگاه شما از چه مدلی هست؟؟؟نقل قول:
برای اجرای بازیهای PS2 به Swap Magic نیاز دارید....................
بله میشه،آپدیت E3 Flasher دیشب اومد که تا نسخه 4 رو دانگرید میکنه،ببرید پیش تعمیر کاری که دستگاه رو داره،قیمت هم حدود 50 تومن میگیرن برای دانگرید............نقل قول:
این دانگرید و هکش به صورت نرم افزاریه؟؟؟نقل قول:
امکان اینکه خودم انجامش بده هست یا نه؟>
سوال بعدی اینه که اگه -- شه تمام بازی های که تا الن اومده رو میشه بازی کرد دیگه؟؟
بازم شرمنده یه سوال اگه بازی ها خودم دانلود کنم میتون خودم بریزم ؟چجوریه
شرمنده سوالام زیاد شد
خیر،باید دستگاه باز بشه و e3 به مادربرد دستگاه وصل بشه................نقل قول:
اگه e3 داشته باشید میتونید بله،کار زیاد سختی نیست................
خیر،برای بازیهای جدید باید دانگل تروبلو داشته باشید که قیمتش یه خورده بالاست،ولی بازیهای که به فریمور بالای 3.55 نیاز ندارن رو به راحتیو با هـک معمولی میشه بازی کرد..................
بله میتونید با هارد به هارد داخلی دستگاه انتقال بدید
سلام دوستان چه خبرا عیدتون مبارک ه ک نشد نه ؟
دیگه خسته شدم به خدا دیگه تا کی صبر کنیم
از چی بگم
دوستام که xbox دارن میان پز بازی کردن رو میدن میگن فلان بازی روو کردی من هم میگم ........................
ظاهرا هیچ امیدی نیست.
فقط به اون یارو کاکاروتو امید بود که تو زرد دراومد.
خلاصه سونی داغ حــک رو به دلمون گذاشت.
همون دفعه که حــک شد خیلی ها اومدن گفتن کاره ps3 تموم شده و سونی هیچ غلطی نمیتونه بکنه حالا بیان تماشا کنن سونی چنان سیستمی درست کرده که یه دنیا تو حــکش زاییدن.
البته منکه زیاد وقت ندارم با همین چند تا دونه بازی اریج میسازم منتهی دلم برا شما کپی خورا میسوزه :31:
یه راهی برای کپی بازی کردن هست که حدودای 200 تومن خرج داره،یه دونه True Blue بخرید و به راحتی تمام بازیها رو ران کنید،حتی Twisted Metal که تازه اومده،بیشتر بازیها با این دانگل اجرا میشن..............
سلام تازگیا پچ سایلنت هیل جدیده و فاینال فانتزی و چندا جدیدارو تروبلو داده بیرون!!تازه فریموورشونم 4 به بالاست!!واقعا یا باید ایکس باکس خرید یا پول بدی فلش کوچک ناچیزه(تروبلو) 180تومنی بخریم
به نظر من يه دانگل با اين قيمت ارزش خريد نداره.نقل قول:
يه xbox دست دو بگيري بهتره تا دانگل.
ولي حالي كه PS3 با بازي هاي انحصاريش ميده كجا XBOX كجا...!!! :27:
دوست عزیز با این قیمت دلار 3-2 تا بازی بخری باید 200 پول بدی.نقل قول:
فیفا 12 زیر 100 تومن گیر نمیاد... فیفا 11 رو دادم 55 هم سر دادم یه 12 کار کرده تقریبا آک بهم داد
کیل زون 3 هم که فقط آک بود مجبور شدم بخرم.
خوب اینم شد کار!
همون دانگل رو میگرفتم به صرفه تر بود.
والا اینجوری که با خبر شدم قیمت شوفاژ باکس شدیدا بالا رفته به نظرم شما همون دانگل بگیرین بهتره :46:
محتوای مخفی: راستی...!!!
کسی یه لینک از رجیون 2 فریمور 3.55 نداره به ما بده افتضاح احتیاچ دارم.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.منplaystion 3 60GIG دارم کبی خور شده version 3.50 .pakage 3.55 هم تازه اضافه کردم بازیهای assasins creed 3,uncharted 3,LA noir را اجرا نمیکنه.صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد.لطفا کمک!!
سلام دوستان
من ps3 ندارم ولی چون به خدای جنگ خیلی علاقه داشتم ps3 دوستمو ازش گرفتم
بازیه god of war 3 هم از یکی دیگه از دوستام گرفتم ریختم رو هارد اکسترنالم (یادم نیست 3تا ایمیج بود یا چهار تا)
حالا باید چی کارکنم تا بازی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
با سلام من ps3 کپی خور شده میخوام بدونم اگه به اینترنت وصل بشم و از قسمت internet browsing برای وبگردی و دانلود استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر
بهتره این کار رو نکنید،ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...................
دوستان سلام...
آيا فريمور 3.7 كپي خور ميشه يا نه؟ ps3 320 گيگ با بازي اورجينال uncharted 3 يكي از دوستام خريده ولي فريمورش ميگه 3.7 هست...كپي خور نميشه؟ هيچ راهي نداره؟
با تشكر:11:
من یه کنسول دارم که -- نشده تا حالا الانم ورژنش 4 ......... خواستم ببرم -- یکی گفت 80 تومن....
یکی گفت کنسولو بیار باید بببینم اون اول که از ما گرفتی اگه نمیدونم .3.5 باشه -- میشه 20 تومن . اگه 3.7 همچین چیزایی باشه باید بازشه.. 70 تومن..
راهنماییم کنید چی کار کنم
ایا خودم میتونم هکش کنم یا حتما بیرون...بعد چجوری هکش میکنن باز میشه با نرم افزاری یا با قطعه خاصی...
حدود قیمتش چنده
بعد میتونم خودم بازی ها رو دانلود کنم بریزم یا حتما بیرون
شرمنده شوالام زیاد شد
اگه همشونو جواب بدید واقعا لطف کردید
هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
فقط برو تو setting بعد auto update رو خاموش کن
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
به جز 3.55 هنوز هیج firmware دیگه کپی خور نشدهنقل قول:
وقتی هم که بازیو بزاری تو ps3 میگه updat کنم به 3.7 که اگه اینکارو بکنین کپی خورتون میپره
دو راه دارین
یا Updat کنین به 3.7 یا نسخه ای که واسه 3.55 اماده کردنو تهیه کنین
چون ورژن شما 4 هست هیچ راهی جز دانگرید سخت افزاری به 3.55 ندارین که با e3 flasher انجام میشه که تقریبا کاره شما نیستنقل قول:
ولی اگه 3.5 بود firmware شما خودتون به راحتی میتونسین نرم افزاری هـک کنین
رنج قیمتا الان همین حدود هست واسه سخت افزاری
سلام کسی جای سراغ نداره ps3 دانگرید کنند اگر داره ادرس یا شماره ای بده که دستگاه ببرم برای دانگرید ادرس تهران باشه ممنون
PS3 من درایوش پاک شده.بعضی وقتا میاد میره....قاط زده خودمم نمیدونم چطوری بگم چش شده.....ولی فقط دیسک های بلوری رو نمیاره.....مثلا دی وی دی فیلم و...میاره.میخوام بدونم ایراد از چیه؟؟؟از مولتی من یا کلا اینکه درایوم Time out شده؟؟؟؟از برنامه هاش نیست؟؟؟؟اخه هاردم کلا فرمت شد....راستی میرم تو مولتی من مینویسه: multiman cannot enable bd-rom emulator functionality may be restricted این برنامروهم ریختم(BDMEU)ولی فایده نداشت لطف میکنین راهنمایی کنین بیزحمت بهم ایمیل بزنین.باتشکر ایمیلم:Alireza.ahmadkhani@yahoo.com
سلام به همه دوستان.من یه سوال داشتم ولی نخندیدا :دی/من کلی این صفحاتو گشتم و خوندم ولی به یه نکته ای که میخواستم بدونم نرسیدم اونم این که الان با این -- های نرم افزاریه بدون دانگل به بازی ارجینال هم برا اجرای بقیه بازیها نیاز هستش یا نه؟
کله بحث سره اینه که یه نفر الان یه پی اس ۳ داره میگه فقط درایوش خرابه ولی چون -- شده هستش مشکلی نیست و بازیها رو بدونه مشکل میاره/ولی من از یکی از دوستام که پرسیدم گفت که نمیشه و باید حتما یه بازی اصلی توش باشه که بتونه بقیه رو بیاره و چون این درایوش خرابه نمیاره و اینا /اگه راهنماییم کنید که میشه یا نمیشه یا اگه میشه چطور باید اینکارو کنم ممنون میشم/و اینکه چند میرزه اینو بخرم.این کنسول فته و گفته هارده ۳۲۰ انداخته روش...بازم ممنون ...:*
بدون دانگل دیسک ارجینال میخواد
با دانگل نمیخواد
خلاص!