اول اینکه خیلی خیلی ممنون. تقریبا اطلاعات کاملی رو بوسیله شما بدست آوردم. اما اینکه چطوری متوجه بشم تو کارتریج ها جوهر هست؟نقل قول:
Printable View
اول اینکه خیلی خیلی ممنون. تقریبا اطلاعات کاملی رو بوسیله شما بدست آوردم. اما اینکه چطوری متوجه بشم تو کارتریج ها جوهر هست؟نقل قول:
خواهش می کنم دوست من.نقل قول:
کار ساده ای نیست اما می تونید اول شارژ کنید و بعد اون کارایی رو که گفتم بکنید.
البته خیلی امیدوار نباشید، معمولا بعد یک سال هد خشک میشه!
موفق باشید
خواهش می کنم دوست من.نقل قول:
کار ساده ای نیست اما می تونید اول شارژ کنید و بعد اون کارایی رو که گفتم بکنید.
البته خیلی امیدوار نباشید، معمولا بعد یک سال هد خشک میشه!
موفق باشید
من پرينتر 4283 اچ پي دارم
ديروز رفتم براش كارتريج بخرم
شماره كارتريج هاش 140 مشكي و 141 رنگي هست
140 خريدم و به جاي 141 رنگي 138 كه كارتريج فتو هست و تو دفترچه پرينتر گفته كه جاي 141 ميشه از 138 استفاده كرد رو جعبه 138 هم نوشته كه به پرينتر 4283 ميخوره
140 و 138 رو كه ميزنم خطاي cartridges in wrong slot ميده
و يك مشكل دگيه هم دارم اينه كه هد كارتريج 138 رو كه رو دستمال كاغذي ميكشم قشنگ 3 خط رنگ ميده ولي 141 اصلا رو دستمال رنگ مشكي نميده
كارتريج ها اصل و ايرلندي هست
واقعا اين خطاي cartridges in wrong slot اعصابمو بهم ريخته كسي هست كمك كنه
نميتونم از دستگاه استفاده كنم
كمك
بازم ممنوننقل قول:
وقتی همون کاری که گفتی رو انجام دادم اول رنگ آبی باز شد و بعدش قرمز و زرد ولی قرمز به خوبی باز نشده و همینطور مشکی که اصلا تفاوتی نکرده.
به نظرت حالا چیکار کنم؟ بازم بذارم تو آب جوش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ دادن رو دستمال کاغذی گرچه می تونه نویدی باشه برای سالم بودن هد اما کافی نیست، باید نازل چک بگیرید تا مشخص بشه قضیه.
عکس نازل چک تون رو اینجا بذارید لطفا
ممنونم
دوست عزيز كارتريج فوتو به جاي كاتريج مشكي استفاده ميشه يعني 138 به جاي 140.نقل قول:
141 كه سه رنگ خودش رو داره 138 هم علاوه بر مشكي آبي و قرمز روشن داره ميشه 6 رنگ!
اگه روي دستمال رنگ نميده ممكنه مدت زيادي استفاده نكرديد خشك شده. اولين كاري كه انجام مي ديد كارتريج رو شارژ كنيد بعد هم تست كنيد اگه خوب نبود با كيت شارژ و يه سرنگ قوي هواگيري انجام بديد و تا جايي كه ممكن هست جوهر خارج كنيد بعد بريد مرحله بعد كه ميشه گرفتن هد در معرض بخار آب و تزريق محلول هد بازكن رقيق در كارتريج و ... رو اشاره كرد.
خدا خیرت بده دوست عزیز من همش فکر میکردن 138 به جای 141 باید باشهنقل قول:
کارتریج 140 هم که رنگ نمیداد پس دادم به فروشنده و قراره یکی دیگه بگیرم دیشب خریدمش... ولی خشک بود تاریخ تولیدشم 2011 بود.. و اصل بود
با سلام
کسی از قیمت کاغذ مخصوص کنن خبر داره چنده؟
برای چاپ عکس پرسنلی میخوام.
مدل پرینترم جوهر افشار canon ip1200
سلام دوست مننقل قول:
من کاغذ BiTone گرفتم و ازش خیلی راضی ام. مدلای مختلفی داره که من ابریشمی اش رو گرفتم. گلاسه هم داره.
موفق باشید
سلامنقل قول:
متاسفانه برگ پرینت رو سفید سفید تحویل میده!!!!!!!!! مرحله بعدی رو لطفا توضیح بدید!!!!!!
کاتریج 21 و 22 رو پرسیدم میگن اصلیش 30 و 40 تومنه و غیر اصلیش فکر کنم 22 و 30
لطفا بفرمائید چه خاکی باید به سر بریزم!!!!!!!
و یه سوال اینکه کسی تو اصفهان هست که بدونه کیت شارژ و جوهرهش رو از کجا تهیه کنم؟
سلام دوباره دوست مننقل قول:
این چه حرفیه؟!! نفرمایید
هد رو تو آبجوش گذاشتید؟
نازل چک هم می گیرید سفید میده بیرون؟
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم این پرینتر های کوچیک مخصوص عکس جوهر افشانه یا لیزری و کاتریجشون چطوریه؟
سلام دوست مننقل قول:
جوهر افشان هست اما با این پرینتر های جوهر افشان معمولی تفاوت داره (خودمم دقیقا نمی دونم چجوریه!)
اما توی مشخصاتش نوشته از سیستم چاپ Dye-sublimation thermal transfer printing system استفاده می کنه که نوعی از جوهر افشانه. (من دیدم که جوهر سابلیمیشن بفروشن)
این لینک رو ببینید:
معمولا هم اینا رو کسی شارژ نمی کنه و کارتریجاش همراه با کاغذ مخصوصش فروخته میشه که دقیقا به همون تعداد چاپ می کنه.
یکی از خوبیای این پرینترا اینه که عکسایی که چاپ میشن نسبت به اب مقاوت خوبی دارن. اما قطعا بیشتر از اون سایز نمی تونن چاپ کنن.
موفق باشید
سلام
در حالی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک زیادی بهم کرد و در عین نامیدی سراغ یه فروشگاه پرینتر رفتم و کاتریج هام رو شارژ کرد و الان هم دارم بی هیچ عیبی استفاده می کنم. خدا رو شکر
اما توی برنامه hp جائی که میزان جوهر کاتریج ها رو نشون میده با قبل از شارژ هیچ فرقی نمی کنه. میشه دلیلش رو بهم بگید؟
سلام
من پرینتر جوهر افشان hp photosmart دارم . دیروز فروشنده جوهر پرینتر کنون رو اشتباهی به جای hp به من داد منم متوجه نشدم وقتی کارتریجمو شارژ کردم دیدم که پرینت نمی گیره و کاغذو سفید می ده بیرون. می خواستم بدونم کارتریج خراب شده ؟ یا دوباره اگه با جوهر hp شارژش کنم درست می شه ؟
سلام دوست مننقل قول:
خیلی خوشحال شدم که پرینتر تون درست شد. می تونید بگید مشکلش چی بود و چجوری حل شد تا من و بقیه دوستان هم استفاده کنیم؟
اما در باره اون نشانگر جوهر:
این کاملا طبیعیه، چون در داخل اون کارتریج شمارنده ای وجود داره که بعد از مقدار خاصی از چاپ صفر میشه و نشون میده که کاتریج خالی شده و باید عوض بشه. طبیعیه که با پرکردن جوهر اتفاقی برای اون شمارنده نمی افته و بنابراین بازهم کارتریج رو خالی نشون میده. تازه خوبیش اینه که با وجود این بازهم چاپ می کنه.
درواقع این مسئله مشکل حادی نیست، مشکل عمده اش اینه که شما متوجه نمی شید که کی جوهر تموم شد و ممکنه وسط چاپ دیگه نزنه. بنابراین دو راه دارید:
اول اینکه مدام چشمتون به اون چیزی که چاپ میشه بشه تا هروقت کمرنگ و غیر عادی اومد بیرون متوجه تموم شدن جوهر بشید و شارژ کنید کارتریجتون رو.
دوم اینکه با توجه به ظرفیت کارتریج و اون چیزی که سازنده اعلام کرده قبل از اینکه جوهر تموم بشه دوباره شارژ کنید.
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
معمولا جوهر کانن و اچ پی به هم می خورن چون سیستم چاپشون یکی هست. در این جور موارد ممکنه مشکل از جای دیگه ای باشه، مثلا اینکه قبل از شارژ مدت زیادی پرینتر خوابیده بوده و هدش خشک شده.
لطفا راجع به شرایط کاری پرینتر تون بیشتر توضیح بدید.
موفق باشید
من تا روز قبلش باهاش پرینت می گرفتم ولی وقتی شارژش کردم نگرفت ولی الان می گیره ولی خیلی کمرنگه.فکر می کنم مشکل از جوهر باشه
دوستان می خواستم بدونم حلالی هست که بتونه کارتریج 178 hp که رسوب کرده رو باز کنه یا باید یه کارتریج نو بگیرم؟ کارتریج من خوب کار می کرد ولی اشتباهی جوهر کنون ریختم توش کلا مسدود شد.
از اون روز قبلش تا الان چند وقته؟نقل قول:
اگه کمرنگ می گیره شاید بعضی از نازل ها بسته هستن
من بازم گمان نمی کنم مشکل از جوهر باشه.نقل قول:
شما چند بار هد کلین کنید و نازل چک بگیرید انشاءالله درست میشه.
موفق باشید
با توجه به اینکه در جریان تولید جوهر برای پرینترهای مختلف هستم...یک نکته رو متذکر میشم:
از یک جوهر برای پرینترهای برندهای مختلف استفاده نکنید.
یعنی جوهر کنون فقط برای کنون
جوهر اچ پی فقط برای پرینترهای اچ پی
جوهر اپسون هم فقط برای پرینترهای اپسون.
با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تغییراتی که سازندگان پرینتر میدن ممکنه که جوهری که شما الان دارید استفاده میکنید برای مدلی که یکماه بعد وارد باز میشه جواب نده و به مشکل بخوره.
ولی در اکثر مواقع جوهر جدید برای پرینترهای قدیمی جواب میده.
اتفاق خاص ی نیفتاد و من کار خاصی نکردم. چون اونجائی که کارتریج رو برئم آشنا نبود اینطوری بهش گفتم که کارتریج حدود 1 سالی میشه خالی شده و داخل چرینتر بوده. قابل شارژ هست یا نه اونم قبول کرد شارژ کنه و حدود 10 دقیقه طول کشید تا تحویلم بده و خب تو این زمان فقط می تونست شارژ کنه (البته من ندیدم چکار کرد). وقتی که بهم داد گفتم اگر پرینت نگرفت و کار نداد چی؟ که گفت نازل هاش رو بخار آب گرم بگیرید باز میشه و مشکلی پیش نمیاد. در ضمن گفت کارتریج اگه تو پرینتر باشه مشکلی براش پیش نمیاد. در ضمن هر کارتریج هم 5 تومن گرفت!!!!!نقل قول:
بازم دستتون درد نکنه
به نظر شما اولین پست آموزش خوبی برای شارژ هست یانه؟ اگه نیست اگه میشه لینک بدید.
دوستان کسی مشکل هاله زرد روی پرینت رنگی هاش نداشته؟
پرینتر 4283 اچ پی هست
کارتریج هاشو تازه 2 روزه خریدم و نو هست
کارترج هاش 140 مشکی و 141 رنگی هست که 138 فتو هم براش خریدم
فقط یک مشکی داره با 140 و 141 که پرینت رنگی میگیرم این شکلی میشه
http://up.-------------.com/images/897welc3at6xiv78typd.jpg
یه هاله زرد تو عکس می ندازه فرقی نمیکنه که عکس باشه یا متن همشو یه هاله زرد میندازه
ولی وقتی کارتریج فتو رو جای 140(مشکی) میزرارم رنگ ها رو درست میزنه و عکس اینطوری درست هست
http://up.-------------.com/images/7erk2l36f3ooa24q7kmi.jpg
کسی میتونه کمک کنه کارتریج ها نو هستن
هد کلین هم کردم ولی باز همونطوری با 140 و 141 با هاله میزنه
جای خط چین ها وطن دانلود
سلام دوست مننقل قول:
تو عکس اول به نظر می رسه فقط رنگ زرد و مشکی دارید
سایر رنگ هاتون مشکلی نداره؟ نازل چک که می گیرید کامل می زنه؟
Head Align کردید؟
موفق باشید
به سلامتی انشاءاللهنقل قول:
مگر قبلش خودتون شارژش نکرده بودید؟
درمورد آموز شارژ هم روش این تاپیک خوبه و اگر قسمت بشه بنده هم در آینده تاپیک مشابهی ایجاد خواهم کرد.
موفق باشید
وقتي كارتريج 140 و 141 رو ميزارم اينطوري هاله زرد رنگ دارهنقل قول:
ولي وقتي كارتريج 138 رو به جاي 140 ميزارم رنگ ها رو درست ميزنه و خبري از هاله نيست توي عكس دومي معلوم هست
چطوري نازل چك انجام بدم؟ اگر منظورتون تست هست نازل چك هم با 140 و 141 هاله زرد داره واي با 138 و 141 رنگ ها رو درست ميزنه
head align انجام ندادم كاربردش چيه؟
با توجه به عکسی که گذاشتید، در حالت اول تنها رنگ زرد و مشکی وجود دارهنقل قول:
این سه تا دلیل می تونه داشته باشه:
1- اینکه تو تنظیمات پرینترتون کاری کرده باشید که رنگ آبی و قرمز نزنه
اما با توجه به اینکه اعلام نکردید این قضیه رو و اینکه با کارتریج 138 درست میزنه احتمال این دلیل ضعیفه
2- اینکه هد شما خشک شده باشه
اما با توجه به اینکه رنگ زرد رو می زنه و معمولا اگر خشک بشن به یه مقدار خشک میشن احتمال این دلیل هم کمه
3- به نظر من جوهر نیلی و سرخابی تون تموم شده و نیاز به شارژ داره
ببینید،
سیستم جوهر افشان CMYK هست یعنی بر اساس 4 رنگ اصلی Cyan نیلی Magenta سرخابی Yellow زرد و Black مشکی کار می کنه.
کارتریج 141 سه رنگ اصلی یعنی CMY رو داره که ظاهرا سرخابی و نیلی اون تموم شده
کارتریج 140 رنگ مشکی مخصوص متن داره که مقدارش بیشتر از هرکدوم از رنگ های دیگه هست و علاوه بر این ساختار Pigment داره و به همین دلیل برای متن به کار میره
کارتریج 138 که به جای 140 می ذارید LCLMK هست یعنی Light Cyan نیلی روشن Light Magenta سرخابی روشن و Photo Black مشکی با ساختار Dye داره.
استفاده از کارتریج 138 باعث میشه کیفیت چاپ عکس بالاتر بره چون هم مشکی اون مخصوص عکس هست و هم دو رنگ اضافه داره.
به نظر می رسه رنگ سرخابی و نیلی کارتریج 141 شما تموم شده و به همین دلیل با ترکیب 140 و 141 تنها رنگ مشکی و زرد دارید
اما وقتی 138 و 140 رو میذارید، از رنگ های نیلی روشن و سرخابی روشن 138 هم استفاده میشه و به نظر میرسه که عکس به درستی چاپ شده در صورتی که اگر نیلی و سرخابی 141 سالم می بودن، عکس پررنگ تر می افتاد.
این نظر منه البته و ممکنه اشتباه باشه.
برای اینکه نازل چک بگیرید، کافیه برید تو تنظیمات پرینتر تون و در یکی از سربرگ ها گزینه Nozzle Check رو پیدا کنید. این کار رو وقتی 140 و 141 نصب هست انجام بدید و نتیجه رو بگید. (طرحی مشبک چاپ میشه که سلامت نازل ها و رنگدار بودن اونها رو نشون میده) می تونید این کار رو برای ترکیب 138 و 141 هم انجام بدید.
تو همون صفحه گزینه ای به نام Head Align هم وجود داره که تطابق رنگ ها رو تنظیم می کنه (یعنی اگر مثلا رنگ سبز می خواهید پرینت کنید، رنگ نیلی و زرد دقیقا روی هم چاپ بشن و نه با فاصه که ایجاد هاله کنه.)
بازم می گم که به نظر من رنگ نیلی و سرخابی 141 تموم شده و نیاز به شارژ داره.
هرچه زودتر شارژ کنید بهتره.
موفق باشید
بله حرف شما درست بود و رنگ آبی و قرمز رو نمیزد که با گذاشتن کارتریج به مدت 10 دقیقه توی آب جوش و یک هد کلین مشکل برطرف شد چون کارتریج نو بود و مطمدن بودم توش رنگ داره با آب جوش و یک هد کلین درستش کردمنقل قول:
ممنون از راهنمائیتون
الحمد لله که مشکل تون رفع شد.نقل قول:
موفق باشید
1- تفاوت جوهر فوتو با جوهر متن در نوع اون هست،جوهر مشکی فوتو Dye Base هست و جوهر مشکی متن Pigment هست که به خاطر ساختار این دو جوهر دو کاربرد متفاوت عکس و متن داره.
طبیعتا وقتی با پرینتر تون عکس چاپ می کنید بطور خودکار از مشکی عکس و وقتی متن چاپ می کنید از مشکی متن استفاده می کنه.
این مقاله خیلی خوبه، حتما بخونیدش:
2- نوع هد پرینتر های کانن و اچ پی یکی هست و ترمال یا گرمایی هست و به این دلیل اغلب جوهر های ایندو به هم می خورن. (البته در Pigment و Dye بودنشون باید دقت کنید) برخلاف اپسون که هد پیزوالکتریک داره و جوهر هاش با ایندو تفاوت داره.
گرچه اگر جوهر مخصوص پرینتر خودتون گیر بیارید بهتره اما گمان نمی کنم استفاده از جوهر مشکی فوتو کانن در اچ پی مشکلی ایجاد کنه.
در مورد رنگ کاتریج هم گمان می کنم اشتباه می کنید چون در سیستم چاپ 5 رنگه اصلا قهوه ای نداریم و رنگ هایی که داریم نیلی، سرخابی، زرد، مشکی عکس و مشکی متن هست و مشکی هاش هم کاملا مشکی باید باشن و نه قهوه ای.
موفق باشید.
جواب بالا رو دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاپیک 986 برای من نوشت من هم کارتریج 5 که PhotoBlack هست رو با جوهر مشکی مارک WWM مدل C11/B که گوشه اش Dye-Based نوشته شده شارژ کردم.
ولی...................................ولی
الان بجای رنگ قرمز قهوه ای پرینت میزنه.
بابا یکی بگه جوهر PhotoBlack رو من چجوری تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
پرینتر من HP Photosmart Premium C310a که 5کارتریج داره
سلام دوست مننقل قول:
ظاهرا جوهر درستی انتخاب کردید (جوهرتون مال کانن هست یا اچ پی؟) این جوهر رو هم احتمال زیاد تو کارتریج درست ریختید، اما گاهی کثیف بود هد باعث میشه رنگ ها قاطی بشن.
ضمنا شما از کجا فهمیدید که رنگ قرمز رو قهوه ای پرینت می گیره؟ آخه بسیار پیش میاد که به دلیل کالیبره (هماهنگ) نبودن مانیتور با پرینتر، حتی در صورت سلامت کامل هردو، اون چیزی که پرینت میشه، دقیقا با اون چیزی که تو مانیتور دیده میشه یکی نیست.
بهترین راهی که میشه از طریق اون سلامت هد و رنگ ها رو فهمید نازل چک هست.
شما نازل چک بگیرید و اگر نتیجه مطلوب نبود هد کلین کنید و باز هم نازل چک بگیرید. اگر باز هم مطلوب نبود این کار رو چند بار تکرار کنید و نتیجه رو بگید.
البته گاهی اوقات جوهر ها یک مقدار کمی با جوهر اصلی تفاوت دارن اما خیلی زیاد نیست که بخواد اذیت کنه، به عنوان مثال خوندن مقاله زیر رو به شما پیشنهاد می کنم:
موفق باشید
سلام من پرینتر hp photosmart 7510e دارم
جوهر های شرکتیش تموم شد
و من چون چاپ زیاد دارم نمی تونم برم 20 تومن پول هر جوهر (100 ت هر 5 تاش) بدم هر دفعه
به این پرینتر مخزن میشه زد ؟
---
ازین جوهر های قابل شارژم خریدم پشیمون شدم
این گزینه رو پیشنهاد ندید
ممنون میشم سریع تر جواب بدید کارم لنگه
سلام دوست مننقل قول:
منظور شما از جوهر های قابل شارژ چیه؟
آخه مخزن هم کاری مشابه کارتیج قابل شارژ انجام میده با این تفاوت که جوهر رو به جای اینکه با سرنگ تو کارتریج بریزید با لوله از مخزن کشیده میشه.
البته برای پرینتر های اچ پی من خیلی مخزن رو پیشنهاد نمی کنم و بهتره همون کارتریح قابل شارژ تهیه کنید (نمی دونم که کارتریج های خودش شارژ میشه یا نه)
مخزن هم هست براش تو دنیا!
اما اینکه تو ایران باشه، بازم نمی دونم.
موفق باشید
بله جوهر من برای انواع کانن روش نوشته شده.د ر ضمن تازه داشت PhotoBlackتموم میشد که من این جوهر رو توش ریختمنقل قول:
من فکر کنم نازل چک گرفتم(Algin Printer) ولی فقط رنگ ابی و مشکی تو رنگها است ولی وقتی Print Quality گرفتم تمام رنگها بود اما بازم قرمز رو بین قهوه ای و البالویی میزنه.
من چند بار کلین هد هم زدم و کارتریجهام خیلی نوند وبای اولین بار که شارژ میشند
من فکر کنم ته مانده رنگ PhotoBlackبا این مشکی که گفتم قاطی شده و این مشکل رو ایجا د کرده باید منتظر باشم کاملا" تخلیه بشه و مجددا" شارژ کنم شاید و اونم شاید رنگ قرمز بده
ایا راه بهتر ی داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید، من دقیق متوجه مشکل شما نشدم!
الان شما با رنگ قرمز مشکل دارید یا با مشکی؟
نکته اول:
شما بر چه اساسی می گید رنگ چاپ شده اشتباهه؟ آخه ممکنه رنگ درستی باشه. درواقع نکته اینجاست که سیستم پرینتر CMYK هست و Magenta یا همون سرخابی داره برخلاف سیستم RGB که Red یا قرمز داره.
بهترین راه برای اینکه بفهمید رنگ ها رو درست میزنه اینه که یک نمونه عکس یا سند که قبلا پرینت گرفتید رو الان دوباره پرینت بگیرید و مقایسه کنید. البته صد در صد نباید مشابه باشند که تو مقاله بالایی اشاره شده به دلیلش.
نکته دوم:
شما Algin Printer گرفتید و نه نازل چک و طبیعیه که بعضی از رنگ ها چاپ نشن، درواقع کار این دوتا تفاوت داره (خواستید بگید تا توضیح بدم)
این عکس رو می تونید پرینت بگیرید تا رنگ رو جداگانه ببینید:
این مقاله در مورد سیستم CMYK توضیحات خوبی داده، خوندش رو پیشنهاد می کنم:
موفق باشید
من با رنگ قرمز مشکل دارم
در ضمن نازل چک تو اپسون داره ولی تو تنظیمات hpمن ندیدم
دیشب من یک سری کار پرینت داشتم که توش رنگ قرمز هم بود اول قهوه ای میزد تا اینکه در وسطهای کار تبدیل به قرمز شد .من فکر کنم جوهر ته مانده تو فتوبلک مشکل بوده من کارتریجهامو مجددا" شارژ کردم تقریبا" الان مشکلی نیست.
عکسی ر و که دادید من پرینت گرفتم و تناژ رنگها دقیقا" پرینت شده الان راحت قرمز هم پرینت میشه ولی در مورد اچ پی توضیح بدین من کجا برم و نازل چک بگیرم و چه فرمانی به پرینتر بدم.
در ضمن Algin Printe پس چیه؟مدل HP Photosmart Premium C310a
اگر اطلاعاتی در موردجوهر MIR-AUS داری برام بذار من از اون استفاده میکنم(البته به جز برای فتو بلک) و راضی هستم نمایندگی اون هم طبقه سوم بازار کامپیوتر ایرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی
خوب، الحمد لله، ظاهرا هد تون خیلی کثیف بوده و باید بیشتر هد کلین می کردید تا جوهر بیشتری خارج بشه، اما در عوض با چاپ این مشکل رفع شده.نقل قول:
من یا اچ پی خیلی کار نکردم اما اگر تو تنظیمات پرینتر تون نیست، تو نرم افزار هایی که باهش نصب شده دنبالش بگردید، مثل HP Solution Center یا بقیه اش.
Align کردن هد به این معناست که اگر یک نقطه قرار مثلا سبز بشه، باید سه زرد و نیلی و احتمالا مشکی باهم رو یه نقطه چاپ بشن و نه جا به جا و با فاصله، این عمل همین تنظیم رو انجام میده.
من تا به حال از جوهری که گفتید استفاده نکردم ولی از جوهر پارت تکنیک استفاده کردم و خیلی راضی بودم.
موفق باشید
متشکر از راهنماییتون
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
موفق باشید