پست ده هزارمیش رو خودم میزنم :31:نقل قول:
Printable View
پست ده هزارمیش رو خودم میزنم :31:نقل قول:
نقل قول:
پس حالا حالا ها باید صبر کنی:31:
با این سرعت که این تاپیک داره پیش میره تا قبل از عید پست 10 هزارمی هم میخوره :31:نقل قول:
یورو2بیاد به 100000هم میرسه اون دیگه مال خودمه:31:نقل قول:
با این سرعت که این تاپیک داره پیش میره تا قبل از عید پست 10 هزارمی هم میخوره
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
من 15 تا آهنگ ریختم تا الان.
خوب تا 60 تا آهنگ مشكلي نداره...!
بقيش رو هم امتحان نكردم...!
آخرش این SAVE جواب ندادا.
نقل قول:
خب از این موضوع نتیجه میگیریم که تو همون از اول بازی رو خودت برو سیو خوب نیست:31:
نقل قول:
حالا که فعلا باید صبر کنیم تا ابن یورو 2 بیاد:13:
بعدشم عمرا شیرین بذاره تو 100000 پست رو بدی میگه مال خودم هست همونطور که پست 1000 رو خودش داد:27:
پس به همین خیال باش:31:
حالا این یور 2 که میگید یعنی خیلی بهتر از این هست؟ خیلی تفاوت قراره بکنه؟
خیلی بیش از حد تعریفش رو میکنید و انتظار اومدنش رو میکشید برام جالب شده میخوام بدونم چی نسبت به این قراره بیشتر داشته باشه و یا چه ویژگی هایی نسبت به این بیشتر داره
فقط خداکنه مثل این برندارن اسم ماشین ها رو عوض کنن و فقط MAN توشون لوگو واقعی خودش رو داشته باشه
پس قسمت نیست:31:نقل قول:
آخرش این SAVE جواب ندادا.
من خودم حدود یه ماه بازی کردم تا بتونم یه ماشین کلاس بی بخرم حالش به همینه:31:
نقل قول:
حالا این یور 2 که میگید یعنی خیلی بهتر از این هست؟ خیلی تفاوت قراره بکنه؟
اولا تنوع میشه دوما بنزmp3قراره بیاد سوما خوبه دیگه:31:
این به شرکت ها بستگی داره که از نظر مالی پشتیبانیش کنن تا این هم لوگوی واقعی بزنه:46:نقل قول:
فقط خداکنه مثل این برندارن اسم ماشین ها رو عوض کنن و فقط MAN توشون لوگو واقعی خودش رو داشته باشه
نقل قول:
اولا که همیشه نسخه های سیمولاتور نسبت به نسخه های قبلش بهتر شده و مسلما این هم خیلی باید بهتر از نسخه های قبلیش باشه
انتظار من هم به شخصه به خاطر دو دلیل هست
1 اینکه از این نسخه دیگه خسته شدم
2-نسخه بهتری هست و با گرافیک بهتر و به احتمال زیاد ماشین های بیشتر و تنوع توی بازی
اسم برند ها رو هم دیگه دست ما نیست میتونی به شرکت سازنده بگی SCS Software:31:
scania عجب راه میره لامسب!!!!!!!!!!
این شبیه ساز های اتوبوس رو کی بازی کرده؟
آره اسکانیا یکی از ماشین های خوب این بازی هستنقل قول:
من خیلی حالم گرفته شد وقتی مد اتوبوس رو دانلود کرد ریختم توی بازی وبعد دیدم هیچ کاری نمیشه کرد باهاش جز چرخ زدن توی شهر ها
ولی خدایی اگه میشد مسافر با اتوبوسش زد که دیگه محشر می شد:46:
مثلا فرض کن سر هر شهر می ایستادی مسافر پیاده میکردی
یا توی ترمینال داد میزدی تهران/ رشت:31:
من فقط دیدم که توی شهر حال نمیده:13:نقل قول:
این شبیه ساز های اتوبوس رو کی بازی کرده؟
بنز عشق تره:31:نقل قول:
نقل قول:
آره دیگه یکی از بدیهاش این هست که توی شهر هستی یکی دیگه گرافیک ضعیف اون هست که منم دو نسخه از این بازی رو بازی کردم ولی هیچ کدوم رو باهاشون حال نکردم :13:
حالا الان دنبال اینم که ببینم بازی شبیه ساز اتوبوس در حال ساخت هست که بشه مثل این نسخه های کامیون توی جاده رفت؟ولی هنوز که نتونستم خبری پیدا کنم اگه کسی از دوستان اطلاعی پیدا کرد حتما من رو در جریان بذاره:46:
بنز هم خوبه ولی اسکانیا هم خیلی عالی هست خداییش در کل ماشینهاش واقعا خوب هستند حالا یکی یکمی بیشتر یکی یکمی کمتر
آقا اینجا جنگ قومی ملیتی شده ایشون طرفدار اسکانیا من بنز :31:نقل قول:
آخرش دعوا میشه یه نفر اینجا میمیره ها:31:
فکر کنم تفاوتف فقط تو یه پرمیوم و بنزmp3 هست نقشه هم عوض شده عوارضی اضافه شده تو عکساش تی این سایت زدهنقل قول:
-نسخه بهتری هست و با گرافیک بهتر و به احتمال زیاد ماشین های بیشتر و تنوع توی بازی
کد:www.eurotrucksimulator2.pl
سلام
آقا من این بازی رو دانلود کردم وسپس اون دوفایل اجرایی رو از همون 20 پست اول ( کرک ) رو دانلود کردم وبازی رو بدون مشکل دارم بازی می کنم !
ولی وقتی که یک بار رو می رسونم زمان بار بعدی بلافاصله شروع میشه ( بدون اینکه بار جدید بزنم ) و وقتی برای انجام کارهای متفرقه برای من نمیذاره ، مشکل کار از بازی هست یا کلا این بازی اینجوری هست ؟
اگر مشکل از کرک هست لطفا یه کرک سالم برای من بذارید ... ( همون دو تا فایل اجرایی رو )
ممنون
سلامنقل قول:
نه مشکل از کرک نیست.شما باید بیشتر از 5 تا بار اجباری ببرید تا به حالت اختیاری د ربیاد.
10-12 صفحهی قبل دوستان توضیح دادن.
===========================================
=========================================
=====================================
یکی اسکانیا عالیه یکی هم بنز.خوشدست و سریع هستن.یه Warp 2 هم تو کنسول بزن دیگه میشه خودِ رالی داکار!نقل قول:
بعد از این دو تا ولوو خوبه.منتها سر دوربرگردون ها من با ولوو مشکل دارم.
===========================
==============================
====================================
وقتی بتمن با ماوس فرمان را کنترل میکند ::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مد اسپرت کردن و چگونگي کار کردنشو ميخوام تو رو خدا به من کمک کنيد
ماشاالاه چه حرفه ای رانندگی میکنی:31:نقل قول:
خب تو صفحه اول توضیح دادم چطور مد هارو بریزیدنقل قول:
من مد اسپرت کردن و چگونگي کار کردنشو ميخوام تو رو خدا به من کمک کنيد
دقیق تر بگید مشکل از کجاست:46:
بزار از رانندگیم فیلم بگیرم بزارم حال کنید:27:نقل قول:
وقتی بتمن با ماوس فرمان را کنترل میکند :
بچه ها یه فیلم از یورو 2گرفتم خدا یعنی دیدم کلی حال کرم:18:
لینکش رو بذار ما هم ببینیم:46:نقل قول:
آخه من شرایط رو طوری تنظیم کردم که فکر میکنی داری NFS بازی میکنی!نقل قول:
میخوام کلاس آموزش رانندگی بذارم واسه پایه یک.:27:
فکر خوبیه.اتفاقا منم میخواستم بگم.نقل قول:
مسابقه بهترین راننده!
الان دارم یه بازی دانلود میکنم به اسم Cities in Motion 2011 که میشه شبیه سازی حمل و نقل شهری اگه سالم باشه میذارم اینجا دانلود کنید لذت ببرید
اینم عکسش با یه توضیح کوچولو از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی Cities in Motion 2011 مدیریت حمل و نقل یک شهر رو برای شما شبیه سازی می کنه. کاربران این بازی یک شرکت حمل و نقل مستقل برای خود می سازند و به وسیله اون یک شبکه حمل نقل شهری که شامل انواع مختلف وسایل نقلیه از جمله قطار های درون شهری و اتوبوس ها را می سازند.کلید موفقیت در این بازی توجه به مسائل طبیعی از جمله روند افزایش وسعت شهر ها و … برای ساختن این شبکه حمل و نقل است.
دانلود تموم بشه اگه مشکلی نبود و گرافیک خوبی داشت همینجا لینکش رو میذلرم:46:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کلاس رو کجا میخوای بذاری چون اینجا همه یه پا راننده هستند اگه اینجا بذاری کارت نمیگیره:31:نقل قول:
بابا شما خیلی بیکارید چه حالی دارید که از بازیتون فیلم بگیرید من که حال ندارم عکس هم بگیرم چه برسه به فیلم:27:
یکی از بچه های گل اینجا از یوتوب گرفته بهم داده دارم آپلود میکنم واقعا عالیه وقتی اسکانیا ترمز میکنه به جز فنر ها کله ماشین هم میاد پایین تا نبینید نمیفهمید چی میگم :31:نقل قول:
لینکش رو بذار ما هم ببینیم
من اولین شرکت کننده هستم:31:نقل قول:
فکر خوبیه.اتفاقا منم میخواستم بگم.
مسابقه بهترین راننده!
من هم اول یو جوری بازی میکردم انگار رالیه ولی حالش به همون زیر 110 تا رفتنه:31:نقل قول:
آخه من شرایط رو طوری تنظیم کردم که فکر میکنی داری NFS بازی میکنی!
نقل قول:
اره این لینک رو که حتما بذار ما هم یه فیضی ببریم:46:
من شرکت نمیکنم چون حالش رو ندارم در صورتی که من با فرمان بازی میکنم وفکر کنم اول بشم ولی من توی مسابقه افتخار نمیدم شرکت کنم:21:
مگه به فرمون قدیمیه برنده هستن:31:نقل قول:
من شرکت نمیکنم چون حالش رو ندارم در صورتی که من با فرمان بازی میکنم وفکر کنم اول بشم ولی من توی مسابقه افتخار نمیدم شرکت کنم
این هم به عشق همه عاشقای یورو 2 گذاشتم:31:
و با تشکر از شیرین خانوم که برای من گرفته و گفته که من بزارم
یه فیلم از بازی یورو دو
کد:http://uploadorb.com/vub9klatjj52
این جمله رو متوجه نشدم؟نقل قول:
گفتم به فرمون نیست که راننده باید قدیمی باشه دست فرمون به قدیمی بودنه رانندس:5:نقل قول:
این جمله رو متوجه نشدم؟
نقل قول:
خب تو که میدونی من قدیمی هستم الان قدیمی های این بازی من و تو هستیم :21:
قدیمی تر از ما که فکر نمیکنم باشه حالا تو به این قدیمی بودن من فرمان هم اضافه کن اونوقت می بینی که من اول میشم:31:
اگه بخوایم تو این بازی آهنگ برای پخش بزاریم باید با چه پسوندی باشه؟
آره دیگه این هم هست:31:نقل قول:
خب تو که میدونی من قدیمی هستم الان قدیمی های این بازی من و تو هستیم
قدیمی تر از ما که فکر نمیکنم باشه حالا تو به این قدیمی بودن من فرمان هم اضافه کن اونوقت می بینی که من اول میشم
من تا اومدن یورو 2 این رو همیشه تو پستام میزنم
===========================
دموی بازی یورتراک 2 که قرار به زودی بیاد
کد:http://uploadorb.com/vub9klatjj52
نقل قول:
خب پس با این حساب توی مسابقه من اول شدم تو دوم:31:
نه این رو نذار توی امضات چون به اومدن بازی به این زودی اطمینانی نیست اونوقت از فردا توی تاپیک هی همه سوال میکنن چند روز دیگه میاد سیستم چی میخواد کرک میشه لینک دانلود الان هست از اینجور سوال ها
که هی باید بگیم هیچی معلوم نیست پس بهتره تئ امضات تا معلوم شدن یه تاریخ دقیق نذاری:46:
منم همزمان با تو دارم این بازی رو دانلود میکنم!!نقل قول:
خب اینطوری میزنم دموی بازی یورور تراک2:31:نقل قول:
که هی باید بگیم هیچی معلوم نیست پس بهتره تئ امضات تا معلوم شدن یه تاریخ دقیق نذاری
gamespot بهش نمره 7.5 داده ( cities in motion ) .از عکس هاش هم معلومه زیاد جالب نیست مثل بازی های استراتژیه .شبیه سازی اینجوری به نظر من جالب نیست.نقل قول:
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
اینو مینویسه file not found از کجا دانلود کنم با کرک ؟واینکه فایدش به چیه؟نقل قول:
اینجا:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5922781&postcount=905
کسی این دمو رو دانلود نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نظری چیزی بدید:31:کد:http://uploadorb.com/vub9klatjj52