دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟
Printable View
دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟
خوب اول اینو به دوست عزیزمون بگم که این نرم افزاری که شما میگین مال پی اس 2 اون با یه مکافاتی اجرا میشه که یه پی اس 2 بخری راحتتری چه برسه به این یکی....اگه یه خورده صبر کنی بازیش واس پی سی میاد اینو مطمئننقل قول:
و سوال درباره سم عزیز که گفته بودن نمیدونم مشخصات و دی وی دی بازی که سم جان اول که میگم تو باغ نیستی ها ولی هر وقت که ایشالا بازی اومد برات یا ما میگیم یا دوستان و اینکه بازی فقط مال ایکس باکس و پی اس 3 هستش....
دوست عزیز دیویلxxx باید بگم که اونجا باید بری داخل کافی نت و پشت یکی از کامپیوترها بشینی وقتی نزدیک میشی خودش میگه چه دکمه ای رو باید بزنی بعد میری داخل و میلهات رو چک میکنی ....(اگه بار اولته که میری کافی نت )
اما یبار دیگه هم میری که باید اونجا بری تو قسمت love meet و قسمت مردان و یه پسره هست که اسمش رو بهت میده که یه علامت سوال داره رو اون کلیک میکنی و صفحه رو پایین میبری و date ور میزنی همین...بعدش خودش رو نقشه میاد البت اگه از کافی بری بیرون...
خوب دوستان من سه تا شهر واسم بازی و میتونم برم و مشکلی ندارم اگه سوالی چیزی هست بگید در خدمتم...
میگم بازی به این توپی لایقشه که بره صفحه 2؟
خوب اقا کسی سوال مارو نداد رمز پرواز و یا از رموز باحال سریهای قبل خبری نیس؟
رمز پرواز؟ لازم به این کار نیست، توی نقشه یه قسمتی هست به اسم Helitour که میشه سوار هلیکوپتر شد و شهر رو از بالا تماشا کرد و یا اینکه خیلی محترمانه اون رو دزدید و خود کنترل رو بدست گرفت!!.نقل قول:
در ضمن، میشه با وارد کردن کد مخصوص توی موبایل، ماشین ها یا اسلحه ها رو احضار کرد!. اما اصلا خودم از این کدها استفاده نکردم و فقط توی نت گشتم. در ضمن، تقریبا آخرای بازی هم هستم... خیلی جالب شده!
موفق باشی
دوستان سلام !
من برای بار دوم تمومش کردم .... اما امروز که تو سایت های خارجی می گشتم دیدم که یه قابلیت هایی تو این بازی هست که من حتی روحم خبر نداشت .
به عزیزان توصیه می کنم که با دقت تمام این بازی را دنبال کنند چون واقعا نکات ریز و جالبی داره .
میشه اوستاد یه توضییح مفصل تری در این رابطه بدین شما؟
اول که پیمان جان سلام داداش خوبی عزیز و دم اینکه اونا رو میدونم من دوست دارم با ماشین برم فضا.....(این یکی خیلی خفن شد)
ببین دوست عزیز ! مسلط شدن توی یک بازی این نیست که بتونی تموم ماموریت ها را پشت سر بگذاری ، وقتی همه چیز یه بازی را بلد باشی می تونی بگی که خوره ی اون بازی هستی ...نقل قول:
میشه اوستاد یه توضییح مفصل تری در این رابطه بدین شما؟
من گفتم دو بار همه ی ماموریت ها را کامل رفتم و اصطلاحا دو بار بازی را تموم کردم ولی هنوز چیزایی تو بازی هست که بلد نیستم ، مثلا هنوز نمی دونم خیلی از ساختمونای بازی توش چیکار می کنند و هنوز به همش سر نزدم .....
فکر می کنم ابهامی توی حرف هام نباشه ....
کامروا باشید ... ♥
تاریخ عرضه رقیب این بازی یعنی Saints Row 2 دو ماه به تاخیر افتاد(pc,xbox360,ps3)
در اين نسخه در شهر بچه و طفل هم هست يا نه؟
نه ...من که تا حالا ندیدم...نقل قول:
من تو مجله ها خونده بودم اما به عین ندیده ام....نقل قول:
در اين نسخه در شهر بچه و طفل هم هست يا نه؟
در مورد بچه نه بنده هم که بازی رو تمومش کردم چیزی ندیدم و همینطور تو این بازی دوچرخه هم نیست کلا فک میکنم که بازی اصلآ وسعت و بزرگی شماره قبل رو نداشت ولی خوب گرافیک خیلی توپی داشت ........
همچنین فک میکنم که بازی saintrow2 بتونه رقیب جدی واس این بازی باشه اخه طبق گفته ها واقعآ بازی خیلی قشنگی ساخته شده ......
هدف عادلانه 2 هم در راهه شاید اون هم به جذابیت این بازی برسه.
متوجه نمیشم... هدف عادلانه چه بازی ایه؟ منظورتون Just Cause هست؟ اون میشه دلیل عادلاانه نه هدف عادلانه. اون جاست کاز یک به هیچ جا نرسیده بود و دلیلش هم گمی پلی آسون بود.نقل قول:
این بازی هم زیاد محبوب نشده در حال حاظر... هنوز زوده برای محبوبیت یک بازی.
نه من که هر چقدر رقابت این بازیها زیاد بشه خوشحالم چون تو چش و هم چشمی سعی میکنن بازی بهتری بدن و اونوقت این ماییم که حال میکنیم.....
ولی خدایشش این جاست کاس هم اکانات توپی داشت ها ..........
خبری از Gta 4 Pc نشد انشا الله!؟
دوست عزیز این بازی واس کامپیوتر تو پاییز ریلیز خواهد شد ....
ولی اینو بگم که دوست عزیز رقیب سر سخت این بازی یعنی saintrow2 و justcause2 در راهه خودتو واس این دوبازی قشنگ اماده کن ......
هنوز بازي نيامده 102 صفحه ايجاد شده
چرا دوست عزیز این بازی واس دو کنسول برتر اومده و دوستان خیلیا یکی از این دو رو داره........
ما نفهمیدیم شایعه است یا واقعیت؟نقل قول:
پس چرا تو GAMESPOT ننوشته؟
خبر انتشار بازی برای PC فعلا یک شایعه هست و به طور کاملا رسمی هنوز اعلام نشده.نقل قول:
سلام.
از دوستان کسی میدونه چاقو رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ تو اسلحه فروشی هم نیست.
ممنون :)
سلام.نقل قول:
اکثر پدها مخصوصا زنهای بوهان و الگوکوئن دارند، بزنشون با مشت تا چاقوشون رو دربیارند، بعدش وقتی خواستند با چاقو بزننت، A رو سریعبزن تا جاخالی بده نیکو و بعد Y رو نگه دار تا خلع سلاحش کنه و چاقو بشه مال خودت.
من یه بار تو یه ماموریت چاقو گیر آوردم که به نظرم زیاد کارایی نداره...
-------------------
اونایی که بازی رو تموم نکردن اگه دوست ندارن چیزی از داستان بدونن پایینو نخونن!
دیروز صبح بالاخره ما هم تمومش کردیم(بخش داستانی) :31:
قشنگ ترین ماموریتش به نظرم همین ماموریت آخری(کشتن دیمیتری) بود + بانک زنی و اون زندانی که آزاد کردیم و بعدم کلکشو کندیم... سینمایی تر بودن. البته ماموریت هاییی که پکی بهش محول میکرد جالب و هیجان انگیز بودن و اونجایی که باید بین پلی- بوی و (اسمش یادم رفته) یکی انتخاب میکردی هم قشنگ بود.
دوستانی که بازی رو تمام کردن توی مراحل انتخابی کیا رو کشتن؟
من پلی - بوی رو نکشتم جاش اون (بازم اسمش یادم رفت:13:) کشتم و اونیکی انتخاب هم برادر فرانسیس چی بود اسمش؟... همون:31: کشتم.
در کل بازی محشری بود و از بازی کردنش خیلی لذت بردم... :40:
در ضمن توجهی که به جزییات و ریزه کاری ها در این بازی شده تحسین برانگیز و مثال زدنیه! ساخت یک شهر پویا و زنده... حس میکنی همه مردم شهر همیشه در تکاپو و فعالیتن... gta iv چندین گام بازیهای اکشن open-world رو به جلو برد و بازم ثابت کرد هنوز هم میتونه بی رقیب باشه!
شخصیت های محبوب من در این بازی P-l-a-y-b-o-y X :40: و Little Jacob :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که تمومش کردم بهتر میتونم راجع بهش قضاوت کنم قبلا گفته بودم 9.8 حالا هم همینو میگم البته منظورم نسخه 360 هستش چون ps3ش رو بازی نکردم. یه مقدار بعضی جاها مپ ها دیر لود میشدن که البته هم قابل توجیهه و هم اینکه در حدی نبود که آزار دهنده باشه. یادتونه گفتم نسخه من افت فریمش زیاده؟ الان خیلی نرم تر شده!! در کل از بابت افت فریم مشکل خاصی نداره. با موزیکهای رادیوهاش زیاد حال نکردم به جز ایستگاهی که از ددی یانکی پخشض میکرد به نظرم توی شماره های قبلی بهتر بود، اما از ترک های خود بازی خیلی خوشم اومد.
*اسپویلر*
سلام حسین جان.
اشتباه کردی دیوین رو کشتی، اگر پلی بوی رو میکشتی؛ میتونستی از پنت هاوسش استفاده کنی که توش لباس کلیود توی Gta Iii هم هست. بعد هم با دیوین دوست میشدی و هروقت کمک خواستی، برات کمک میفرستاد(دوستی فقط بالای 60% باشه)
اما با کشتن دریک کار خوبی کردی. من فرانسیس رو کشتم الا نمیدونستم چقدر سود داره.
دوستان اگه میخوان از داستان بازی چیزی ندونن این پست و پست بالایی رو نخونننقل قول:
e?
الان باید بگی؟:13: اتفاقا خیلی با پینت هاوسش حال کرده بودم ولی خب ازش خوشم اومده بود نتونستم بکشمش... بسوزه پدر عاشقی :31: گرچه من خیلی وقت پیش اون مرحله رو رد کردم چون من زیاد بازی نمیکردم و خیلی روزا پیش میومد که اصلا یک ساعت هم بازی نمیکردم... البته سیوای قدیمی هستن ولی کی حوصله داره... اگه چیزه جالبی پیدا کردی به جز اونایی که تو پست اول هست بگو ممنون میشم.
الان توی یه مرحله ای هستم که یکی از دشمنان روی پشت بوم هست با اسنایپ! میخوام از بالای ساختمون از پشت چاقوش کنم!! :31:نقل قول:
من یه بار تو یه ماموریت چاقو گیر آوردم که به نظرم زیاد کارایی نداره...
Spoilerنقل قول:
دقیقا همینطوره.
البته یه بدی که خونه ی پلی بوی داره ، اینه که لپ تاپ نداره و نمیتونی ایمیل هاتو اونجا چک کنی!.
من اول که رفتم Dwayne رو کشتم بعدش همین پلی بوی بهم زنگ زد و گفت " تو یه قاتل خونسرد به تمام معنا هستی!. دیگه به من زنگ نزن! " . به خاطر همین بعدش رفتم حقش رو کف دستش گذاشتم. اما این دووین دوست خوبیه. هر موقع بهش زنگ بزنی، پایست.
در ضمن منم همین فرانسیس رو کشتم! چون پلیس فاسدی بود. توی مراسم ختمش هم اگه دقت میکردی میدیدی که هیچ کس براش ناراحت نبود از جمله Kate
از راهنماییت برای چاقو هم ممنونم
اخی خدا رو شکر منم که بنده داوین رو کشتم اخه مرتیکه مرحلهای سختی میداد ......
و هم اینکه وقتی میخواستم با هواپیما برم رو ماموریت بین اون 4 تا ساختمون پدرم در می اومد تا بیشینم........
و اینکه کلآ بازی خیلی قشنگی بود بنده که از موتور سواری اون بسی لذت بردم و همچنین وقتی با سرعت بالا میرفتم و جلو که یه ماشین پلیس میدیدم یک دفعه محکم خودمو بهش میزدم پلیسه بدبخت از شیشه پرت میشد بیرون منم دیگه میرفتم تو کف گرچه بعضی اوقات خودمم پرت میشدم ولی خوب خیلی حال میداد و همچنین وقتی از ارتفاع بالا و از هلیکوپتر خودمو پایین مینداختم وای عجب حالی میداد تو هوا هی اینور اونور میشد.........
برعکس نیکو از دیوین خوشش میومد.:31:نقل قول:
با کشتن فرانسیس اشتباه کردی... اون دریک رو میکشتی فرانسیس بهت شمارش رو میداد، هروقت پلیسهات زیاد میشدند میتونستی بهش تلفن کنی تا 3 تا از ستاره ها رو کم کنه. دریک هیچکار نمیکنه.نقل قول:
---------------------
یک چیز باحال:" یک هلیکوپتر بردارید برید جای مجسمه ی خوشحالی. بعد برید جای پایه ش، اونجا که 4 تا در داره و با پله نمیشه رفت. از هلیکوپتر طوی بپرید که اونجا بیفتید. از یکی از درها میشه رد شد. یک نردبون روبرو هست. ازش برید بالا تا یک صحنه ی عجیب رو ببینید.
یک خبر هایی هست در مورد اینکه GTA Iv ماه نوامبر برای PC میاد ، درسته؟
اون خبر فیک هست.
از دوستان کسی نمیدونه که ما بالاخره کی میتونیم بفهمیم برای کامپیوتر هم میاد یا نه؟!؟!؟!
یه مصاحبه ای ، کنفرانسی ، بالاخره یه جوری جونشون بالا بیاد بگن منتظرش باشیم یا نه!
فکر کنم بارها تکرار شده آخرین کنفرانس T2 هفته ی پیش بود و اشاره ی مستقیمی نسبت به این موضوع نشده و بر طبق سنت R North، این سری با 6 تا یکسال تاخیر برای پی سی پورت میشه و دو نسخه یقبلی هم که پورت نشدند از ضعف نسخه ی PSP راکستار لیدز بود. اما خبر رسمی ای اعلام نشدهنقل قول:
اونايي كه بازي رو تموم كردن به نقدي چيزي در مورد بازي بنويسن بدونيم چطوريه
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز چند صفحه ی قبل نقد بسیار خوبی برای بازی نوشته اند.نقل قول:
این پست رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
این جا هم یسری عکس باحال است. برید ببینید.
کد:http://www.gamespot.com/ps3/action/grandtheftauto4/images.html
فکر میکنید اینا چی باشند؟!
من تو کف نورپردازی موندم!!!
دوستان بازی مافیا 2 هم تو راه فکر کنم که از gta 4 هم باحال تر باشه من که با مافیا 1 بیشتر از gta حال کردم البته این نسخه جدید gta رو بازی نکردم
مگه مافیا هم آزادی داره؟ منظورم هم پیاده هم سواره و هم توی خونه ها بره؟نقل قول:
این gta iv هم برای خودش داستانی داره ها. آخه یعنی چی. چرا ما رو گذاشتن توی کفش اونوقت نمیگن که میاد برای pc یا نه؟ کسی نمیدونه که اصلا امکانش هست یا نه؟
لطفا یکی این عکسا رو لینک کنه.صفحه باز نمیشه
مافیا از gta هم بهره.هر کی بازی نکرده نصف عمرش بر فناس!!