باید باش سلام علیک کنی!!!!!!!!!!!!!!
خب معلومه دیگه اینقدر بش تیر بزن تا بمیره...
Printable View
باید باش سلام علیک کنی!!!!!!!!!!!!!!
خب معلومه دیگه اینقدر بش تیر بزن تا بمیره...
غول اولو یعنی همون هشت پای گنده رو هر جاش رو که میخوای بزنی رو بزن اما بعد از اون یه سفینه بزرگ از اب بیرون میاد که اون چند نقطه تو اعضاش هست که باید با اون تفنگ مخصوص بزنیدش . غیر از اون نقاط به جاهای دیگش بزنید هیچیش نمیشه.
اگه این پچ جدید رو نصب کنیم بازی چه تغییری می کنه؟
كاهش افت فريم ، افزودن افكت ها و بهتر شدن گرافيك و ...
سلام
من امروز کارت گرافیکم رو over clock کردم و با برنامه Riva Tuner این کار رو کردم.
اما وقتی وارد بازی Crysis می شم افت فریم بیشتری نسبت به قبل داره. من Core Clock رو از 540 Mhz به 580 Mhz افزایش دادم و Memory Clock رو از 333 Mhz به 373 Mhz افزایش دادم.
اینم سیستم من:
MotherBoard:Asus M2A-MVP
CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200
RAM:Dual Chanel 512MB (2*512MB)OCZ
Geraphic: BioStar GeForce 8600 GT 512MBحالا جدا از این حرف ها اگه من دو تا رم 1GB دیگه بخرم به نظر شما تأثیری در روند این بازی داره.
لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر.
دوست من معلومه که با خرید 1 رم 1 گیگ دیگه خیلی تاثیر داره !
البته به نظر من شما 2 تا 1 گیگ بندازی خیلی بهتره .
یعنی اون 2 تا 512 رو بفروش و 2 تا 1 گیگ بخر .
حتما یا OCZ و یا Patriot بخر .
دوست عزیز! اگه میخواهید بازی رو از بابت سخت افزار مقایسه کنید تا ببینید چقدر تاثیر در اجرای بازی داره به این آدرس نگاه بندازید که از همه جور بابت کاملا راهنمایی بشید.نقل قول:
(تاثیر این بازی بیشتر به کارت گرفیک و Cpu مربوط میشه تا Ram)
Crysis Hardware Performance Guide - Gamespot
کد:http://www.gamespot.com/features/6182806
آخه من از CPU های Athlon هیچی بلد نیستم !نقل قول:
دوست عزیز! اگه میخواهید بازی رو از بابت سخت افزار مقایسه کنید تا ببینید چقدر تاثیر در اجرای بازی داره به این آدرس نگاه بندازید که از همه جور بابت کاملا راهنمایی بشید.
(تاثیر این بازی بیشتر به کارت گرفیک و Cpu مربوط میشه تا Ram)
مثلا این مدلی که دوستمون گفته اصلا نمیدونم چی هست !
به همین دلیل بیشتر روی کارت گرافیک و رم تاکید کردم .
کسی از دوستان میتونه بگه توی قسمتی که تو شکل زیر هست چکار باید کرد ؟؟ اصلا سروته نداره !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دوست من اینجا باید یه چند دقیقه ای با اون Prophet دشمن ها رو شکست بدی .
بعدی یه درصدی میوفته روی صفحه که نشونه ی درجه ی سلامتی Prophet هست .
باید اونو به محل های گرم ببری تا نمیره .
Oracle_Eldorado عزیز کدوم Prophet ؟؟
متاسفانه من کسی را نتونستم پیدا کنم ! همه چیز یخ زده ! و همه اطراف را نگاه کردم ولی توی هیچ کابینی هیچ کسی نبود ! در حقیقت وقتی نزدیک این قسمت میشم یکدفعه یه فیلم نمایش داده میشه که یه موجود عجیب و غریب میاد طرف ما و بهش تیر اندازی میکنه و کشته میشه و بعد میپره پایین و تازه از اون موقع بازی به دست ما سپرده میشه !
چرا هستنقل قول:
اون موجوداتی رو که پرواز میکنن رو باید بکشی بعدش راه میوفتی میری جلو که هر چند مدت کنار یه آتیشی وایمیستی تا خط سلامتی رفیقت پر بشه.
اگه خیلی وقته اونجایی و هیچ اتفاقی نمیفته امکان داره اشتباه در لود شدن بازی رخ داده باشه از یه چک پوینت عقبتر بازی رو لود کن و دوباره بیا اینجا احتمالا مشکلت حل می شه آخه منم یه بار فضایی ها رو تو همینجا با اصلحه معمولی کشتم اونا منفجر نشدنو دیگه ادامه بازی نیومد!
ميشه مينيموم سيستم اين بازي و همچنين گيم پليشو برام توضيح بدين ممنون ميشم
گرفتم ! پس شما اول مرحله هستی .نقل قول:
Oracle_Eldorado عزیز کدوم Prophet ؟؟
متاسفانه من کسی را نتونستم پیدا کنم ! همه چیز یخ زده ! و همه اطراف را نگاه کردم ولی توی هیچ کابینی هیچ کسی نبود ! در حقیقت وقتی نزدیک این قسمت میشم یکدفعه یه فیلم نمایش داده میشه که یه موجود عجیب و غریب میاد طرف ما و بهش تیر اندازی میکنه و کشته میشه و بعد میپره پایین و تازه از اون موقع بازی به دست ما سپرده میشه !
ببین باید از کوها بری پایین تا برسی یه جایی که دیگه محاصره میشی .
بعد همون Prophet میاد کمکت و ادامه میشه همون که گفتم .
Minimum Requirementsنقل قول:
ميشه مينيموم سيستم اين بازي و همچنين گيم پليشو برام توضيح بدين ممنون ميشم
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 12GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
DirectX: DX9.0c or DX10
Recommended Requirements
CPU: Core 2 Duo/Athlon X2 or better
RAM: 1.5GB
Video Card: NVIDIA 7800 Series, ATI Radeon 1800 Series or better
VRAM: 512MB of Graphics Memory
Storage: 12GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
DirectX: DX9.0c or DX10
در مورد گیم پلی که به نظر من عالیه ! شما 5 یا 6 ( دقیق یادم نیست ) لباس مختلف دارید که هرکدوم یه کار انجام میده !
مثلا بعضی وقت که بدجور گیر افتادی میتونی از لباس مخفی استفاده کنی که دیده نشی .
البته بگم این لباس مخفیش تایمر داره !
یا مثلا یه لباس دیگه داری که حالت جلیقه ضد گلوله هست .
کنترل دکمه های کیبورد هم خوبه . همه ی کلید ها جلوی دست هست .
مثلا برای انتخاب لباس باید ریل وسط موس رو فشار بدی ، بعد لیست لباس ها میاد . رو به طرف هرکدوم که بچرخونی موس رو اون انتخاب میشه !
یه جالبیش هم اینه که مثل بقیه بازی ها فیلم هندی نیست 1000 تا تفنگ داشته باشی .
یدونه تفنگ اصلی و یک کلت . البته میتونی یه تفنگ بزرگ هم جای کلت بزاری .
اگه بازم توضیحاتی خواستی بگو ...
سلام.
دوستان من در مرحله ی assult گیر کردم.تو این مرحله وقتی تو بندر وارد کشتی میشم .در یک اتاق یک لب تاپ هست که وقتی روش use را می زنم یک پیام رو صفحه میاد که در مورد AIR STRIK .من از این جا به بعد ه کاری میکنم اتفاقی نمییفته.از دوستان اگه کسی میتونه من را راهنمای کنه؟
ممنون
دوست عزیز از کشتی خارج بشو ، بعد کشتی رو هدف بگیر ، بعد B بزن ، بعد که هدف قفل شد یه کلیک چپ کن و ...
در این قسمت از بازی کافیه که از کشتی فاصله بگیرین و خودتون رو به ساحل برسونید.نقل قول:
با دوربین (دکمه B ) کشتی رو هدف بگیرین تا کشتی بمباران بشه.
(پست همزمان با Oracle_Eldorado)
سلام
چند تا سوال در مورد شبکه کردن این بازی دارم.
1- می خواستم بدونم برای شبکه کردن نیاز به کار خاصی هست یا نه ؟
2- توی این بازی میشه مثل بازی کانتر دشمنی ساخت که کامپیوتر اونو هدایت کنه ؟
3- پچ 1.2 هیچ تأثیری در حالت مولتی پلیر داره ؟
دوستان ، من متاسفانه خیلی وقته که این بازی رو گرفتم اما به دلایل مختلف از جمله وقت و نداشتن سیستم قوی هنوز نتونستم خیلی بازی کنم . اگه میشه لطف کنید بجگید این جادوها (یا هر اسم دیگه ای که داره) که تو عکس مشخصه ، کارشون چیه ؟
دوست عزیز اونا جادو نیستند !نقل قول:
اون قابلیت های لباسش هستند .
به ترتیب شماره ای که خودت گذاشتی :
1. با این میتونی سریع تر بدویی . وقتی انتخابش کردی حرکت کن و Left shift رو بگیر ...
2. این برای قدرت بیشتر هست . میتونی با این لباس هم بیشتر بپری .
4. اگه اینو انتخاب کنی میتونی واسه تفنگت قابلیت هایی که داره اضافه یا کم کنی .
مثلا چراغ قوه یا لیزر و ...
3. با این لباس مخفی میشی . یعنی دشمن ها تورو نمیبینند . در صورتی که آروم حرکت کنی .
5. با این انتخاب لباست مثل جلیقه ضدگلوله میشه . البته اگه زیاد تیر بخوری از جونت هم کم میشه .
و یه اخطار کلی ! همشون بعد از یه مدت خاصی تموم میشه . بستگی به نوع استفاده داره .
موفق باشید .
بله .... پچ 1.2 ایرادات و اشکالات و تعادل بازی برای اسلحه ها, وسایل نقلیه, محیط بازی,حالت تکنفره و حالت چند نفره رو اصلاح میکنه و همچنین دارای مزیتهای جدیدی هست.نقل قول:
لباس بازیکن در Crysis برای 4 قابلیت برنامه ریزی شده که عبارتند از:نقل قول:
مورد 1 - maximum speed - سرعت حداکثر - سرعت بازیکن افزایش پیدا میکنه.
مورد 2 - maximum strength - قدرت حداکثر - قدرت بازیکن برای مشت زدن و پرش افزایش پیدا میکنه.
مورد 3 - cloak - بازیکن حالت نامریی پیدا میکنه.
مورد 4 - (این یک مورد مربوط به لباس نمیشه) تقویت اسلحه - امکان تقویت اسلحه برای بازیکن از جمله صدا خفه کن, لیزر, نور, تنظیم دوربین و ... فراهم میشه.
مورد 5 - maximum armor - حداکثر زره (مقاومت) - مقاومت بازیکن در مقابل حملات دشمن بیشتر میشه.
بازی خیلی قشنگ و جذابیه
ولی
ولییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
ولییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی :31:
به پای اسپلینتر نمیرسه:20:
آخه نمی دونین چه جیگریه:46:
بزار قسمت محکومیتش بیاد همه بازیهای اکشنو میذاره تو جیبش:46:
من با مامور 2جانبش خیلی حال کردم
آخه داستان به این قشنگی گرافیک به این زیبایی کجا دیده بودید:20:
عزیزم Crysis و Splinter Cell !نقل قول:
بازی خیلی قشنگ و جذابیه
ولی
ولییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
ولییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی
به پای اسپلینتر نمیرسه
آخه نمی دونین چه جیگریه
بزار قسمت محکومیتش بیاد همه بازیهای اکشنو میذاره تو جیبش
من با مامور 2جانبش خیلی حال کردم
آخه داستان به این قشنگی گرافیک به این زیبایی کجا دیده بودید
دقیقا 2 بازی با 2 سبک متفاوت !
اصلا قابل مقایسه نیستند .
havas_1980 ممنونم. ولی سوال اولی و دومی (همین دو تا سوال زیری که دوباره تکرارشون کردم) خیلی مهم هستن لطفاً به اونا جواب بدین.
دوست عزیز متاسفانه انقدر این بازی سیستم بالایی میخواد ، گیم نت های انگشت شماری این بازی رو شبکه میکنند .نقل قول:
havas_1980 ممنونم. ولی سوال اولی و دومی (همین دو تا سوال زیری که دوباره تکرارشون کردم) خیلی مهم هستن لطفاً به اونا جواب بدین.
در مورد شبکه کردنش که فکر نکنم کاری خاصی بخواد .
فقط یه نفر سرور درست میکنه و اون یکی متصل میشه .
در مورد سئوال دومت هم فکر نکنم وجود داشته باشه .
از دوستانی که جواب من رو دادند کمال تشکر را دارم .
موفق باشید .
تو بازی بعضی وقتا بازی ناپایدار میشه(یا اروم میشه یا تند)
چی کار کنم.
سیستم من اینه:
CPU:intel E6750-2.6Ghz
RAM:2G-patriot
GRAPHIC:8600GTS
windows:vista 32 bit
بايد از سي پي يو باشه
شما دو ست عزیز میتو نید از اخرین در ایور شرکت انو دیا که تازه داده شده بیرون استفاده کنید که بر خی مشکلاتونقل قول:
رفع می کنه می تو نید بگید که از چه درا یور ی استفاده می کنید . شاید مشکل از درایور کارتتتون باشه که قدیمی شده
باشه ؟؟
آپدیتهایی از ویندوز ویستا, ایرادات و مشکلات اجرا و گرافیک بازیها و ایرادات سی پی یو های 2 هسته ای و به بالا رو برطرف میکنه که هم اکنون در SP1 ارایه شده.نقل قول:
بدین منظور میتونید SP1 رو از این آدرس دریافت کنید:
Windows Vista Service Pack 1 Five Language Standalone (KB936330)
Size: 434.5MB
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en
نصب آخرین پچ بازی هم در بهبود اجرای بازی و رفع مشکلات بازی تاثیر داره که میتونید از این آدرس دریافت کنید:
Crysis v1.2 Patch
Size: 355MB
Crysis v1.2 Patch Crackکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Crysis-Patch.shtml
Size: 78.3KB
کد:http://gbw.seedhost.com/files/Crysisv1.2NoDVDFixedexeEng.rar
و در پایان آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو میتونید از این آدرس دریافت کنید:
nVIDIA ForceWare Release 169.25 (GeForce 6, 7, 8 series) for WinVista 32-bit
Size: 31.8MB
کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html
169.25 ورژن قدیمیه.
اخرین ورژن برای ویستا 32 بیت:
کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_174.74.html
دوست عزیز! اون ورژن که شما معرفی میکنید BETA هست نه WHQL... به هیچ وجه دنبال ورژن BETA رو نگیرید.نقل قول:
درسته بتا هست ولی بعضی از دوستان دیده شده با ورژن whql در بازی کریسیس مشکل داشتن!
من خودم مشکل slow motion داشتم با درایور بتا ورژن 169.44 مشکلم حل شد به خاطر همینه که فقط دنبال ورژن بتا می رم و پیشنهاد می کنم که این درایور رو نصب کنید حتما تاثیرش رو مشاهده می کنید.
با سلام. ظاهرا خیلی از دوستان با فواید Windows Vista 64 Bit آشنا نیستند. بابا این CPU های دو هسته ای هم به همین منظور طراحی شدند دیگه. مطمئن باشید در اینده ای نزدیک تمامی سیتم عامل ها 64 Bit ویا شاید هم بیشتر خواهندبود. لذا پیشنهاد میکنم اگر از CPU های دوهسته ای استفاده میکنید حتما نسخه 64 Bit ویستا رو نصب کنید.
خوب توی این بازی فرقی میکنه ؟
من که فکر نکنم .
بعدشم هرکی ویستا 64 بتی نصب کنه کلی دردسر داره !
باید هرچی نرم افزار داره ، 64 بیتی شو پیدا کنه .
چون 32 بیتش روی 64 بیت که کار نمیکنه !
در تایید صحبت اوراکل باید بگم که همچنین اکثر بازیهای کامپیوتری از سال 1998 تا به حال (چون خودم هم امتحان کردم) فقط برای 32 بیت ساخته شده اند.نقل قول:
و امکان استفاده اونها در ویندوزهای 64 بیت امکان نداره. و اگه بخواهیم دنبال 64 بیت بریم متاسفانه قید اون بازیها رو باید بزنیم که واقعا دردناکه...
سلام دوستان
نقل قول:
سلام تو بازی گیر کردم اونجایی که از جزیره میام بیرون روی ناو و یه تفنگ مخصوص می گیرم و میرم روی ناو بعد یه جونور با شاخ و دم اون بیرونه که یه هوا بزرگه و هم یخمک هست و هم آتیش پاره چیکارش باید بکنم.
من همين جاش گير كردم.نقل قول:
غول اولو یعنی همون هشت پای گنده رو هر جاش رو که میخوای بزنی رو بزن اما بعد از اون یه سفینه بزرگ از اب بیرون میاد که اون چند نقطه تو اعضاش هست که باید با اون تفنگ مخصوص بزنیدش . غیر از اون نقاط به جاهای دیگش بزنید هیچیش نمیشه.
اين غولرو كه اصلا نميشه زد
(تو كشتي)
من يه اسلحه مخصوص گير آوردم كه وقتي زوم ميكني روي غوله يجاي بدنش رو دورش مربع زرد ميكشه و متراژ رو فكر كنم نشون ميده...
من هرچي روش تنظيم ميكنم و بعد كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميفته
يه مقداري اونورتر هم اگه با همون تفنگه زوم كنيد يه همچين مربعي هم روي زمينه...اون چيه؟
اصلا روش كار با اين تفنگه چجوريه؟....چجوري قفل ميكنه؟
يه راهنمايي ميكنيد؟
خيلي ممنون :11:
الكس جان شما وقتي روي اين لوزي هاي زردرنگ نشونه گيري ميكنيد بايد چند ثانيه صبر كنيد تا يه مستطيل شبيه لودينگ پر بشه يعني روي ابجيكت يا همون لوزي ها قفل كنه و بعد اسلحه به صورت اتوماتيك به هدف شليك ميكنه.شما بايد به ٤ نقطه از اين صفينه رو اينطوري نابود كني كه در كنار بازوهاي اين صفينه قرار دارند و بعد هم يه نقطه ديگه ميمونه كه اون هم زير اون صفينه است.
آقا من با 7600 جي تي 256 مگ و 1/5 گيگ رم و سي پي يو 3600 ايكس دو اين بازي ميتونم در حالت كم
نرم اجرا كنم يا به كل قيدشو بزنم ؟؟ :20::20: