دوستان سلام
من يه xps خريدم ميخوام بدونم اكتيو كردن آفيس و بقيه نرم افزارهاي رو لب تاپ چه جوري؟
لطفا راهنمايي كنيد./.
Printable View
دوستان سلام
من يه xps خريدم ميخوام بدونم اكتيو كردن آفيس و بقيه نرم افزارهاي رو لب تاپ چه جوري؟
لطفا راهنمايي كنيد./.
من 2 سوال دارم که یکیشو گفتم ولی جوابی نگرفتم و اون اینه :
یه سوال دیگه م موفق شدم و یک پارتیشن دیگه هم درست کردم فقط سوالی که برام مهمه و خیلی نگرانم کرده اینه
که اگه من ایمیج کارخونه رو ریستور کنم یعنی همون برنامه dell datasafe رو ایا این پارتیشن پاک میشه و کلا برای سیستم
چه مشکلاتی ایجاد میشه؟؟
2 - با چه مایعی و دستمالی برای تمیز کردن مانیتور و دستگاه استفاده کنم شما چی پیشنهاد می کنید؟
دوست عزیز من گفتم اکثرا"...نگفتم که همشون..این اتفاقی که واسه لپ تاپ شما افتاده میتونه هزارتا دلیل داشته باشه و اصلا" معلوم نیست که ریفورب هست یا نه ..مثلا" مشکل نرم افزاری یا مثلا" یه وسیله نصب کرده باشی از طریق usb که مشکل داشته باشه...تو اون لینکی که صفه های قبل دادم برو و با استفاده از آموزشش برو جلو تا بفهمی ریفورب هست یا نه...نقل قول:
سواله اولتون رو نمیتونم درس جوابتون رو بدم چون تا حالا باهاش برخورد نکردم اما سعی میکنم جوابشو پیدا کنم...نقل قول:
درمورد تمیز کردن هم باید بگم که برید از نمایندگی های سام سرویس یا جاهایی که led میفروشن مایع تمیز کننده مخصوص led با مارک فیلیپس بخرین...من چند ماه پیش خریدم 15000 تومان ..خیلی خوبه
دوستان آپدیت جدید واسه کارت گرافیک اومد..برید یه حالی به L502 بدین:8::40:
ورژن 275.33
سلام به دوستداران دل
Vostro 3550 وارد بازار ایران شد.........واسه اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه شود.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483957[/HTML]
با core i5 هست؟ قیمت؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
آموزش خیلی مفیدی بود، خوشبختانه دستگاهم refurb نیست.
بنظر مشکل نرم افزاری و شاید از درایورها بوده ( این 2 روز دیگه رخ نداده ). توی اون صفحه آبی پیشنهاد کرده بود تست diagnosis بزنید، زدم و مشکلی نبود. دیگه اینکه گفته بود نرم افزاری درایوری چیزی اگه نصب کردید پاک کنید، تا اون زمان کوچکترین چیزی هنوز نصب نکرده بودم. و اینکه گفته بود کارت گرافیک رو سویچ کنید.
2 تا درایور گرافیک رو امروز آپدیت کردم و انتخاب کارت گرافیک رو از اتوماتیک گذاشتم روی GT540 که اگه مشکل از کم آوردن گرافیک 64 مگ اینتل هست دیگه پیش نیاد.
من دقیقا همین مشکل را داشتم و با این تغییرات مشکل حل شد. اما وقتی کامپیویتر را ریستارت میکنم رو صفحه سیاه گیر می کنه!
نقل قول:
aval az hame vaghean ozr mikham baraye type englisi :
farsi nadare!
baraye switch kardan karte graphic gofte shod az to control panel nvidia psy.... ra ro Gf540 bezarin !
man emtehan kardam nashod ! az azizi porsidam goft faghat driversho dobare nasb kon khod bekho mire to halate Gforce ama naraft !digar azizi goft bezan to bargh va bezar ro high preformance ta khodkar bere to Gf540 ama naraft !
ye teste bazi mikhastam anjam bedam hale maro bad gereft !
PES2010 nasb kardam
vaghti setting pes zadam panjere akharam tozihate system neveshte bood
VRAM : 64 MG manzooresh hamoon graphic 2vomiye hast
va neveshte bood GPU gforce 540 ok !
bekhatere paeen boodan graphic carde avali nazasht man bazio ejra konam !
kasi balade chetori mishe graphico switch kard !?
سلامنقل قول:
بقول خودتون اول از همه، توی تنظیمات زبانش میتونید persian رو ادد کنید تا بتونید فارسی بنویسید، احتیاج به دیسک ویندوز هم نداره!
من هنوز بازی تست نکردم ولی این کاری که دوستان گفته بودن هم انجام دادید؟ یعنی از nvidia control panel برید به قسمت manage 3D و اونجا حالت Global رو بذارید روی high performance و همچنین از تب بغل دستیش یعنی program setting گزینه add رو بزنید و برید جایی که بازی نصب شده و فایل اجراییش رو ادد کنید و بذارید روی high performance.
این پایین توی نوار ابزار بغل ساعت هم یک آیکن میاد که مربوط به گرافیک انویدیا GT540 هست و هر برنامه ای که در حال اجرا شدن با این گرافیک باشه رو داخلش نشون میده.
راستی یک موردی که برای من عجیب بود اینه که توی اون قسمت program setting یکی دو تا از برنامه هایی که بصورت دیفالت اونجا هستن رو نمیشه تغییر داد. مثلاً power dvd روی گرافیک اینتل هست و قابل تغییر به انویدیا نیست برای من!
من این مشکل رو ندارم ... یکمی هم سرچ کردم جایی ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه ... ممکنه مشکل از یه نرم افزار دیگه باشهنقل قول:
اگر موردی پیدا کردم بهتون اطلاع می دم.
یه توضیح میخواستم راجب این پیغام که در ویندوز سیستم میده
رفیق متن این پیغام میگه که :این مشکل شما به مایکروسافت گزارش نشده چون بعضی از مشکلات راه حل online دارن...نقل قول:
بعد گفته که بعضی از این ایرادها راه حلشون در دسترس هست
شما روی اون check for solution کلیک کن تا بفهمی مشکل از کجاست..
کلا" اگه سیستمتون یه مشکل عجیب و غریب داشته باشه به مایکروسافت گزارش میشه تا اونا حلش کنن
@ocellatus
اقا نشد !
چطوری کارت گرافیک update می کنند ؟
فکر کردم توی پست قبلی گفتید آپدیت کردید! وگرنه اول همین کار رو پیشنهاد میکردم.نقل قول:
درایور جدید GT540 ( نسخه 275.33 ) رو از اینجا دانلود کنید :
[HTML]http://us.download.nvidia.com/Windows/275.33/275.33-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe[/HTML]( سایت انویدیا برای من بدون چیزترشکن باز نمیشه )
درایور اینتل رو از سایت خود دل بگیرید ( چون این درایور گویا کاستمایز شده هست و درایورهای عادی سایت اینتل رو پیشنهاد نداده ). برید قسمت ساپورت دل، بعد قسمت درایورها، مدل دستگاه رو مشخص کنید ( یا سرویس تگ بزنید )، ویندوزتون هم که win 7 home premium 64 bit هست، در قسمت video که 5 گزینه موجود هست اونی که مربوط به Intel HD graphics 3000 هست دانلود و نصب کنید.
هر دو که آپدیت شد و ریست کردید ببینید خودش سویچ میکنه یا نه. نکرد کارهای پست قبلی رو تکرار کنید ببینید چی میشه.
نقل قول:
باید بری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قسمت دانلود درایور بعد اونجا مدل لپ تاپ و انتخاب می کنی و بعد
سرچ رو میزنی و آخرین اپدیت رو بهت میده که باید دانلود کنی.
آقا یه راه دیگه هم هست که ساده تره...توی Dsktop خودتون کلیک راست کنین بعد روی NVIDIA control panel کلیک کن تا پنجره برنامه باز بشه بعد از منوی HELP روی قسمت update کلیک میکنی...بعد خودش یه سرچ واسه آپدیت میکنه و ورژن آخر رو میاره که شما باید روی اون ورژنی که پیدا کرده کلیک کنی تا به قسمت دانلود سایت nvidia بره...نقل قول:
verde.275.33 Driver
فقط یه نکته:من به صورت معمولی نتونستم به سایت NVIDIA برم ولی با V##P##N به راحتی درست شد
مرسی عزیز
اما گویا مشکل فراتره !
اول اینکه نمی دونم درایور اصلی خودش کامل نصب یا نه چون
وقتی تو دیسپلی میرم میزنم detect و میشناسه nvidiaro
اما نمیره رو nvidia !
اصلا تو menu انویدیا چیزی به نامه display نداره مال من !
download کردم update اما error میده
همه این مشکلاتی که میگید ممکنه با آپدیت شدن درایورها حل بشه.نقل قول:
اگه دایور انویدیا موقع نصب ارور non 7-zip archive میده بخاطره اینه که درست دانلود نشده و فایلش مشکل داره. دوباره دانلود کنید ( 178 مگه این نسخه 275.33 ) اگه با نرم افزاهای دانلود اینکار رو کرده بودید این بار با خود browser دانلود کنید.
دایور گرافیک اینتل رو هم مطابق پست قبلی از سایت خود دل بگیرید نصب کنید. ( حدود 80 مگ بود اگه اشتباه نکنم )
نمی دونم چطوری عکس بزارم اینجا !
موقع نصب می گه : the graphic driver couldnt find compatibale graphic hardware!
تو help nvidia هم چیزی به نام update نداره !
امکان داره graphic card خراب باشه !؟
یا با عوض کردن win درست بشه ؟
میگم این کندل l502 رو با سی پی یو 2720+bluray میداده که جایه دیگه ای رو من پیدا نکردم که این دو تا رو با هم داشته باشه.الان اینو نداره زنگ زدم بش گفتم:نمیارید؟ گفت که نه بعید میدونم چون قبلا با این سی پی یو آورده بودیم که هاردو گرافیکشون ضعیف بودن دیگه نمیاریم :18: به شما هم توصیه میکنم با 2630 بخرید!!!
از اسمشم پیداست که سفارش کانادا باشن
بنظرتون راست گفته یا حرف مفت زده؟؟؟
[HTML]www.candelliran.com[/HTML]
راستی اگه جایی رو سراغ دارید این 2تا رو با هم داره بهم بگید
دوست عزیز , مشکل ok شد با update ! ممنون
فقط من نمی تونم display رو nvidia بزارم
detect که می زنمnvidia & intell رو میشناسه ولی ست نمی کنه !
فقط رو mobile ok هست !
چرا ؟!
من L502 دارم و تمام تنظیمات TV رو انجام دادم (انشاء الله که درست باشن) ولی هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه.
در یکی از قسمت ها دیدم که ورودی سیگنال به سه صورت قابل انتخابه:
1. cable
2. satellite
3. antenna
1. من آخری رو انتخاب کردم! و هیچ شبکه ای رو پیدا نکرد؟!
2. و اینکه آیا گزینه 2 مربوط به ماهوارست و اگر سیم مستقیمشو وصل کنم کار می کنه؟
3. در مورد ایجاد پارتیشن جدید هم مشکل دارم. هاردم 750 هست و شرینک ویندوز تا 360گیگ اجازه جدا شدن میده!؟
باید ببنید محل سکونت شما از دیجیتال TV پشتیبانی میکنه یا نه...اگه نمیکنه باید Analog TV رو انتخاب کنینقل قول:
در مورد ماهواره نمیدونم ...تست نکردم
3.آره ویندوز اجازه پارتیشن رو میده توی صفه های قبل کامل توضیح داده شده
آره دیجیتال ساپورت می کنه . هر دو رو امتحان کردم. پیدا نکرد چیزینقل قول:
در مورد پارتیشن بندی مشکلم اینه که نمیشه درایو C رو از حدود 390 گیگ کمتر کرد!!!
سلام میخواستم چند سوال از کسانی که لپ تاپ dell xps l502 را دارند بپرسم
از نظر:
1_کیفیت صفحه نمایش از نظر نشان دادن واقعی رنگ ها
2_کیفیت ساخت و دوام
3_صدای فن و نویز
4_تولید گرما و داغ کردن
چگونه است؟
(خواهشا هرچه زودتر به سوالاتم پاسخ دقیق و کامل دهید با تشکر)
سلام
دوستان اطلاع دارید که آیا این dell xps L502 با صفحه نمایش Full HD هم در بازار ایران وجود داره؟ در مورد قیمت و کانفیگ دقیقش هم اگر اطلاعاتی هست لطفاً بفرمایید.
سلام...نقل قول:
1_با آپدیت گرافیک و تنظیم کنتراست رنگ در Nvidia control panel کیفیت ال سی دی واقعا" معرکه میشه که خیلی خوبه(دوستم مک بوک پرو داره که خدای صفحه نمایش هست ولی دیشب بعد از تنظیم کنتراست که با L502 مقایسه کردیم واقعا" حال کردم چون از نظر کنتراست دل کم نمیاورد ولی نوره مک بوک بیشتر بود)
2_دل همیشه به ساختن لپ تاپ های محکم و عمری معروفه...
3_نه اصلا" صدای آزار دهنده نداره
4_کلا" لپ تاپ های جدید که از سی پی یو های نسل جدید(سندی بریج )استفاده میکنن گرما دارن ,بیشتر از لپ تاپ های قدیمی اما کاملا" طبیعی
چطوری آپدبتش کردی؟!نقل قول:
هرچی گشتم پیدا نکردم
از اینکه به سوالاتم جواب دادیدخیلی ممنونم راستش من بین msi ge620 و acer 5750 مونده بودم کدوم را انتخاب کنمنقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم آیا راهی برای جلوگیری از بازتاب نور صفحه نمایش وجود داره؟ مثلا فیلتر محافظ صفحه نمایش؟ از کجا میشه خرید؟ و اگر بود حتما سایز 15.6 بشه
(اگر آدرس دادن در سایت مشکل داره برایم پیام خصوصی کنید.)
توی همون Nvidia control panel میتونی میزان نور و گاما رو تنظیم کنی....نقل قول:
اون فیلتر رو هم من خبر ندارم...شرمنده
سلام
این مشکل بعضی وقتها پیش میاد برای لپ تاپ از چیه؟؟
نبود دوستان؟ هیچکدوم این وارد کننده ها full hd وارد نکرده؟نقل قول:
توی امضای یکی از بچه های اینجا که کانفیگ ال502 زده بود display full hd داشت، ولی یادم نمیاد کدوم یک از دوستان بود.
من حدود 2-3 هفته پیش برای خواهرم این لپتاپ رو گرفتم و دارم تستش میکنم که اگه خوب بود برای خودم هم بگیرم! :31:
سری F سونی و asus n53 هم وسوسه کننده هستن ولی هرجوری حساب میکنم نمیتونم از این اسپیکر و ساب ووفر JBL که روی xps L502 هست بگذرم!! البته من صدای اون دو تا لپتاپ دیگه رو نشنیدم ولی این 502 کولاکه لامصب!
من خریدم از همین آدرسی که داده بودینقل قول:
تست کردم کار میکنه
ممنون از راهنماییت 19هزار تومن خریدم
خواهش میکنمنقل قول:
دستت درد نکنه خبرشو گذاشتی
خیلی خوشحال شدم که تبدیل جواب میده
راستی اگه مشکل خاصی توی استفاده از این تبدیل واست پیش اومد تو همین تاپیک مطرح کن تا بچه ها خبر دار بشن
بازم ممنون
سلام،
من می خام این نوتبوکو بخرم، چنتا سوال دارم در ابتدا، ببخشید این تاپیک کلی صفحه دارم وقت نمی کنم دنبال جواب توشون بگردم :(
1. فرق L501 با L502 چیه؟ کدومو بگیرم بهتره؟
2. تا یک میلیونو پونصد می خوام بخرم، یه مشخصات عالی قطعات بهم می دین لطفا؟ رم چقدر، هاردیسک اینا...
3. این مدل dell که تو ایران هست، آمریکایی هست؟ یا مالزیایی؟
4. از زیگورات بگیرم درسته؟
ممنونم
.نقل قول:
.
.
.
1 - فرقشون تو نوع CPU و کارت گرافیک و یکم جزی کانفیگ هستش
CPU (XPS L501) : Intel 740QM - 1.73 Ghz Up 2.9 Ghz - 6 MB Cache
CPU (XPS L502) : Intel 2nd Generation 2630QM - 2.0 Ghz Up 2.9 Ghz - 6 MB Cache
.
.
.
تفاوت کارت گرافیک :
VGA (XPS L501) : Nvidia GeForce GT435M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
VGA (XPS L502) : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
.
.
2- میتونی تا 1.500.000 این مدل رو بخری XPS L502
CPU : Intel 2nd Generation 2630QM - 2.0 Ghz Up 2.9 Ghz - 6 MB Cache
VGA : Nvidia GeForce GT540M 2048MB Dedicated UpTo 4096 MB
RAM : 6 GB DDR3
H.D.D : 750 GB - 7200 R.P.M
O.D.D : Blu - Ray Rom
Battery : 9 Cell
همراه با TV Tuner
3 - همشون ساخت چین هست اما با سفارش کانادا و انگلیس داره
4 - میتونی از جای دیگه هم بخری الزامی نیست حتما از زیگورات بخری اما خوب زیگورات نمایندگی دل هستش یکمم قیمتش بالاتره
5 - دیگه XPS L501 تو بازار نیست اگه هم باشه واسه قبل هستش ......L502 جدید تر هست و قوی تر.......صفحه اول تاپیک رو بخون متوجه میشی
احتمالا" یه نرم افزاریو اجرا میکنی که با کارت گرافیک اینتل لپ تاپت سازگار نیست...نقل قول:
ببین میتونی نرم افزار گرافیک اینتل رو آپدیت کنی شاید حل شد مشکلت
دوستانی که L502 دارند با برنامه utorrent هیچ مشکلی ندارند؟
من هر سری که نصب کردم حتی اخیرا ورژن 3 رو هم نصب کردم بعد 1-2 دقیقه از اجرای برنامه سیستم کرش میشه و اون صفحه ابی میاد در حقیقت BSOD میاد ...
ظاهرا با کلاینت های دیگه ای از برنامه های تورنت مشکل نداره ... Vuze داره بدون مشکل کار می کنه
ظاهرا utorrent با یکی دیگه از برنامه های سیستم مشکل داره ... من نتونستم بفهمم با کدومشونه
کسی چیزی به ذهنش می رسه که مشکل از چی می تونه باشه؟