سلام .یعنی اگر بعد از دو سه سال بریم شعبه ی صادرکننده پاس میشه؟یا تو شعبه ی صادر کننده هم تا یه مدتِ مشخصی چک رو قبول میکنند ؟نقل قول:
Printable View
سلام .یعنی اگر بعد از دو سه سال بریم شعبه ی صادرکننده پاس میشه؟یا تو شعبه ی صادر کننده هم تا یه مدتِ مشخصی چک رو قبول میکنند ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا شرمنده مثل اينکه آفتاب خورده به سرم مغزم پوکيده
الان مثلا يه جنس دارم 136000 تومن خوب الان من مثلا بخوام 20 درصد بکشم رو جنسم اين چطوري حساب ميشه ؟
بايد 20 درصد را جمع کنم با 136000 تومن که ميشه 27200 بعد با 136000 جمع کنم درسته؟
اگر نه ممنون ميشم دقيق بهم توضيح بدين که به ترتيب بايد چيکار کنم.بازم شرمنده
بله . درسته .20 درصد سود 136000 تومان میشه 27200 تومان >>>>>163200 تومان .نقل قول:
سلام
مطلبی برای علاقمندانِ به موضوع "درصد"
درصد یک چیز قراردادی هست فقط .
اختراع شد تا معیار و واحدی جهانی باشه برایِ سنجش مقدار کاهش و افزایش . فقط همین
درست مثل لیتر برای سنجش حجم مایعات
و گرم و اُنس برای سنجش وزن
و شمع برای شدت نور
و وات برای سنجش انرژی الکتریکی
و آمپر برای سنجش شدتِ جریانِ برق
و پاسکال و بار برای فشار
و دسیبِل برای شدت صدا
و ماخ و نات و میل برای سرعت
و غیره
اون بابائی که درصد رو اختراع کرد , عدد صد رو انتخاب کرد .
معنی درصد اینه که اگر مقدار اون عدد مورد نظر بشه صد , چند قسمت از اون صد قسمت زیاد یا کم شده .
مثال:
شما 40 تومن داشتین حالا زیاد شده رسیده به 50 یعنی پولتون "ده در چهل " افزایش پیدا کرده .
حالا اگر 40 تومنتون 100 تومن بود چند در صد زیاد شده ؟
تناسب میبندیم
40 تومن ====> 10 تومن افزایش داشته
100 تومن ====> چقدر افزایش داره؟
حالا 100×10=40×؟
بعدش 1000=40×؟
؟= 1000÷40
؟= 25
یعنی 25%
=========================
شما هم میتونید برای سنجش مقدار کاهش و افرایش , برای خودتون یک معیار یا واحد جدید اختراع کنید
مثلاً بگین "درهفتاد"
:)
و بگین پولتون رو اگر تو بانک بذارین سالی 47 درهفتاد سود میاد روش .
این معیار کاملا صحیح هست اما در به کار بردنش دچار مشکل میشین چون غیر از خودتون کسی ازش استفاده نمیکنه و ازش خبر نداره.
اما اگر با همه ی مردم دنیا خبر بدین و قرار بذارید که افرایش و کاهش رو با "درهفتاد" بسنجید دیگه مشکلی پیش نمیاد چون قراردادی و جهانی شده.
دوستان عزیز برای سایتم میخوام درگاه پرداخت اینترنتی بگیرم .
کدوم بانک راحت تر میده به شخص حقیقی ؟
مراحلش چطوری هست ؟
خیلی ممنون .
سلامنقل قول:
google.com/search?q=%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%D8%B1%DA% AF%D8%A7%D9%87+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%8 6%D8%AA%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+%D8%AF%D8%B 1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA&hl=en&client=ms-opera-mini&channel=new&sky=ee&prmd=ivns&ei=eVreT4TdOueN0 AX30fXECg&start=10&sa=N
سلام .نقل قول:
دوست عزیز پست شما خوانده نمی شود . لطفا ویرایش کنید . ممنون .
سلامنقل قول:
تو گوگل بنویسید :
برای درگاه اینترنتی سایت درخواست
سلام دوستان دو سه روز پیش تو اخبار سراسری شنیدم که یکی از صندوقها بسته شده و حسابهای مردم هم مسدود شده و کسی نمیتونه پولش رو برداشت کنه . بانک مرکزی هم هنوز علت رو اعلام نکرده .شما خبر دارین کدوم صندوق هست؟
نقل قول:
«بانک آینده»تعهدات «بانکتات» و موسسات «صالحین» و «آتی» را ایفا می کند
در راستای مصوبات شورای محترم پول و اعتبار، درخصوص لغو مجوز بانک تات و تشکیل بانک جدید متشکل از سهامداران بانک تات و موسسات صالحین و آتی، «بانک آینده» تاسیس گردیده و مجاز به فعالیت میباشد.
لذا به اطلاع سپردهگذاران و سهامداران سه موسسه یادشده میرساند هیچ گونه نگرانی در خصوص سپردههای قبلی مشتریان و سهام این سه موسسه وجود نخواهد داشت و کماکان ادامه فعالیت آنها در قالب شخصیت حقوقی جدید «بانک آینده» امکان پذیرخواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلـام دوستان چجوری میشه از ریختن پول تو حساب مطلع شد ؟ بانک سپه هستش . فکر کنم یه شماره تلفن هست زنگ میزنی میگه حالا نمیدونم اصلا سپه داره همچین چیزی .
اين حساب متعلق به خودتان است؟حساب حقيقي است يا حقوقي؟حضوري واريز شده و يا مجازي(اينترنتي،همراه بانك و ...)؟نقل قول:
درود :20:. چجوری میشه تا حداکثر 2 ماه یه پولی رو 2 برابر کنم ؟
2 میلیون تومان هست پولم الان !
نقل قول:
با اين ضرب الاجلي كه دادي فقط بايد بري تو كار زعفرون!!! :3:
سلام
توی انجمن گشتم چیزی پیدا نکردم.
اگر من کارتی داشته باشم که همه اطلاعات رو (از قبیل cvv2 و رمز و ...) رو داشته باشم و بخوام انتقال وجه به کارت عضو شتاب دیگه ای انجام بدم
منطقی اش اینه که از طریق سایت یکی از بانک های طرف درگیر بتونم این کار رو انجام بدم!
اما انگار طبق یه قانون مدتیه همچین فعالیتی ممنوع شده؟! و فقط بانک ها از یکی از کارتهای خودشون به کارت دیگه ای از خودشون انتقال وجه انجام میدن!
راهی نیس من بتونم به طور امن این کار رو کنم؟!
می خوام از بانک کشاورزی به اقتصاد نوین مبلغی رو کارت به کارت کنم
پاک شد ......
پاک شد ....
سلام.نقل قول:
شما باید اینترنت بانکتونو فعال کنین . البته میتونین موبایل بانک نصب کنید و این انتقال را انجام بدین .از آبان پارسال انتقال وجه اینترنتی شتابی مسدود شده .
موسسه مهر میتونه پاسخگوی نیازتون باشه . یکی از طرحهای مهر یا میثاق . بستگی داره به اینکه نوع بازپرداختتون چگونه باشه .نقل قول:
به صورت حضوری مراجعه کنید بهتر هست .
نمی خوام برم بانک دیگه، مشکل اینجاس:نقل قول:
نحوه ثبتنام برای همراه بانک کشاورزی
1- مراجعه به شعبه، تكميل فرم ثبتنام و امضاي قرارداد
2- دريافت رمز حساب ويژه بانكداري تلفن همراه
3- دريافت برنامه بانكداري تلفن همراه از سايت بانك و انتقال آن بر روي گوشي تلفن همراه
4- نصب برنامه بر روي گوشي تلفن همراه
5- انجام تبادل كليد با مركز
(منوي اصلي در صورت موفق بودن عمليات تبادل كليد بر صفحه گوشي تلفن همراه ظاهر ميشود.)
برای موبایل بانک یا اینترنت بانک هم باید قرارداد و .. امضا کنی و رمز جدا بگیری!
نقل قول:پس راهی نداره . بانک های دلتی واقعا [حذف شد] به تمام معنان . بانک اقتصاد نوین حساب باز کن خودتو راحت کن .نقل قول:
بنظر من هم موسسه مهر گزينه خوبي هست.البته طرح هاي ميثاق (كه نرخ سود كمتري دارند) سقف دارند.
دوست عزيز چقدر ميخواين وام بگيريد و ماهانه چقدر توان پرداخت اقساطش رو دارين(طول مدت اقساط)؟چون براي اقساط طولاني مدت،نرخ بهره بيشتري رو بايد متحمل بشيد.
اگر شما ميتونيد ده ماهه اين مبلغ وام رو بازپرداخت كنيد من جايي سراغ دارم كه از شما هيچ سودي دريافت نميكنه.
نقل قول:بنظر من هم موسسه مهر گزينه خوبي هست.البته طرح هاي ميثاق (كه نرخ سود كمتري دارند) سقف دارند.نقل قول:
دوست عزيز چقدر ميخواين وام بگيريد و ماهانه چقدر توان پرداخت اقساطش رو دارين(طول مدت اقساط)؟چون براي اقساط طولاني مدت،نرخ بهره بيشتري رو بايد متحمل بشيد.
اگر شما ميتونيد ده ماهه اين مبلغ وام رو بازپرداخت كنيد من جايي سراغ دارم كه از شما هيچ سودي دريافت نميكنه.
[QUOTE=Abbas.V;7093178]سلام.
شما باید اینترنت بانکتونو فعال کنین . البته میتونین موبایل بانک نصب کنید و این انتقال را انجام بدین .از آبان پارسال انتقال وجه اینترنتی شتابی مسدود شده .
من از طريق اينترنت بانك جديدا انتقال وجه كارت به كارت انجام دادم.نميدونم چرا ميگيد از آبان ماه مسدود شده دوست من.
فکر کنم پست منو درست نخوندین دوست عزیز . انتقال وجه از طریق اینترنت بانک انجام میشه . و هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
من از طريق اينترنت بانك جديدا انتقال وجه كارت به كارت انجام دادم.نميدونم چرا ميگيد از آبان ماه مسدود شده دوست من.
قبل از آبان پارسال میشد بدون اینترنت بانک و از طریق صفحه انتقال وجه خیلی راحت انتقال وجه انجام داد و دیگه نیازی به اینترنت بانک نبود . اما به خاطر مسائل کلاه برداری این مورد برداشته شد و فقط با اینترنت بانک که دارای امنیت بالاتری هست میشه انتقال وجه انجام داد .
عذر خواهی میکنم اگه منظورمو درست نرسونده بودم .
با سلام دوستان عزیزذو تا سوال داشتم
1) اینکه الان بیشترین سود روز شمار بین موسسات مالی اعتباری و یا تعاونی ها کدام هستش؟
البته من پرسیدم موسسه فردوسی گفتش ما بیشترین سود رو برای روز شمار داریم آیا درسته ؟
2) بیشترین سود سپرده گذاری 1 ساله که بشه سودش رو ماهانه دریافت کردش بین موسسات مالی اعتباری و یا تعاونی ها کدام هستش؟
با تشکر
سلامنقل قول:
1-موسسه میزان 20 درصد روزشمار میده
کارسازان آینده هم 23 فک کنم میده که البته مجوز نداره
فرشتگان هم که خیلی اعتمادی نیست بهش . همین چندوقت پیش تعلیق شده بود به خاطر همین موضوع .24 درصد میداد .
فردوسی چنددرصد میده ؟
2- دقیق نمیدونم . اما مهر 23.33 میده واسه یکساله .
البته من درصدش رو نمیدونم اما فردوسی گفتش هر 1 میلیون تومان اگه 1 ماه بمونه سود روز شمارش بعد 1 ماه میشه 16200 و سود روز شمار قوامین بعد 1 ماه برای 1 میلیون میشه 15000 توماننقل قول:
چه جوری باید محاسبه کنیم ببینم سودش میشه چند درصد ؟
بعد این موسسه مهر یعنی سود سپرده 1 ساله که بشه ماهانه دریافتش کردش برای هر 1 تومان میشه ماهی 19814 البته برای ماهه 31 روزه ؟ (درست حساب کردم یا نه ؟)
با این حساب فردوسی 19 درصد میده برای ماه 31 روزه . و قوامین 18 درصد میده .نقل قول:
در مورد سوال دوم هم درست حساب کردید .
البته موسسه های مختلف با هم فرق میکنند . مثلا موسسه میزان سپرده زیر 500هزار تومان سود 6 درصد میده ولی بشه 500 هزار ویک تومن 20 درصد میده .
یا همین موسسه مهر فک کنم به سپرده بالای 10 تومن 23.33 میده .
/////////////////////
نظر من :
اگه میخواین روز شمار سود بگیرید موسسه میزان رو پیشنهاد میدم .
اگه میخواین سر سال برداشت کنین موسسه مهر .
نقل قول:سلام دوستان تو نت چیزی در این مورد نیست جز حرف مردم!شما این اطلاعات رو از کجا آوردین؟ با تشکرنقل قول:
به صورت حضوری پرسیدم دوست عزیز . معلومه چنین سودی رو توسایتشون نمیزنن چون دارن سود غیرقانونی میدن .نقل قول:
سلامنقل قول:
برای بانک مرکزی کاری نداره یه بازرس به اسم مشتری بره سراغشون و مچشون رو بگیره .
آخه شتر سواری دولا دولا نمیشه.
:20:
شما در کدوم شهر بهشون مراجعه کردین؟
شماره تلفنی ازشون دارین ؟
با تشکر
دوست عزبز شتر سواری نمی کنن که حالا به خوان دلا دلا برن احتیاجی هم نیستش که بازرس بره سراغشون :31:نقل قول:
از طرف خود بانکشون بهشون اجازه میدن که برای فلان مبلغ به بالا سود بیشتری در نظر بگیرن بهشم میگن سود توافقی خود بانک که سودش مشخصه و باید طبق اون سود عمل کنه در مواردی که مبلغ بالا باشه بین خود رئیس شعبه و مشتری قرداد بسته میشه که مثلا سود سپرده گذاری 5 ساله به سپرده گذاری 1 ساله تعلق بگیره که بهش میگن راهه جذب سرمایه وسپرده چه برسه به موسسات مالی اعتباری که دیگه وضعش مشخصه شما فکر میکنی طرف 60 میلیون پول رو میبره با این سود پایین بداره تو بانک
در ضمن بازرس اگر بره برای نحوه انجام خدماتبهتر میره یا برای اینکه صندوق بررسی کنه اونم از طرف خود بانک به شعبه های مختلف میره فامیل ما توی بانک هستش میگه بازرس که تازه با همشون رفیقه هر 3 ماه 1 بار میاد آمار صندوق میگره و یه چایی با هم مخورن و میره :31:
سلامنقل قول:
من مشهد مراجعه کردم . موسسه میزان هم خودم حساب دارم .
تلفن که از 118 میتونین بگیرین . تو دفترچمو نگاه کردم تلفن نزده .
عزیز من ساده ای شما . بانک مرکزی هم از این راه داره نون میخوره . یک جریمه میکنه کلی پول به جیب میزنه .
همین چند وقت پیش هم موسسه فرشتگان تعلیق شد سر موضوع سود کوتاه مدت.
نکنه شماره تلفن میخوای که بازرس بفرستی سراغشون :31: (شوخی)نقل قول:
دوست عزیز من شهرای دیگرو نمیدونم اما تو تهران هر کدوم از این موسسه ها رو که عباس آقا فرمودند بری و با رئیس شعبه یه چایی بخوری با هم سر سود توافقی یه توافق میرسید البته برا مبلغ پایین این طور نیستا
عباس آقا همین موسسه فرشتگان رو من تو تهران چند جا دیدم که دارن کار مکنن مشکلی هم نداره البته نرفتم تو برا سود بپرسمنقل قول:
بله . دارن کار میکنن . من نگفتم کار نمیکنن . گفتم چندروز تعلیق بود . مجوزش لغو شد و بعد یکی دوروز دوباره مجوز دادن . البته تو همون دوروز خبر دارم که مردم ترسیدن و بیش از 30 درصد داراییشونو خارج کردن که ضربه بدی بود واسه یک موسسه اعتباری .نقل قول:
چندسال زحمت کشیده بودن اعتبار و اعتماد به دست آورده بودن .
این اعلامیه ای هست که بانک مرکزی بعد از اینکه مجدد مجوز داد تو سایتش درج کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی باشه درحد توانم در خدمتم:12:
البته عباس جان اینا همه پیش بانک مرکزی پشتبانه مالی دارن وگرنه بانک مرکزی اصلا برای تاسیس بهشون مجوز نمیده اینو که خود بانک مرکزی جلو فعالیتش رو گرفتش اما اگر مثلا ورشکسته شن یا چیز دیگه ای خود بانک مرکزی وظیفه داره از پولی که اینا برای تضمین پیشش گذاشتن بدهی مردم رو بدهنقل قول:
چون اگر همچین اتفاقی بیوفته آبرو بانک مرکزی هم میره
با تشکر از پاسخهاتون .
خب اینجا یک سوال پیش میاد :
فرض کنیم یه روز رفتیم سراغ یکی از این موسسه ها و دیدیم درش بسته هست.
اینور رفتیم اونور رفتیم بالاخره فهمیدیم که کلاهبردار بودند و پولها رو برداشتند و فرار کردند .
اونوفت کی پول مردم رو میده ؟؟؟
بانک مرکزی پول سپرده گذاران رو تضمین میکنه ؟
یا نه , میگن باید صبر کنید تا دستگیر بشند و پولهاتون رو ازشون بگیریم ؟
باید مطمئن شی که اون موسسه یا تعاونی مجوز بانک مرکزی داشته باشه وگرنه دستت به جایی بند نیستش اگر مجوز بانک مرکزی داشته باشه و هر اتفاقی بیفته خود بانک مرکزی مسئول پاسخ گویی هستش و تضمینی که پیشش گذاشتن رو باید به مردم برای طلبشو ن بدهنقل قول:
و من تا حالا ندیدم که موسسه که زیر نظر بانک مرکزی بوده براش اتفاقی بیفته چون این جوری آبرو بانک مرکزی میره
البته اینم بگم تو خیلی از شهرا خیلی از موسسات هستن که اصلا تو تهران شعبه هم ندارن و مخصوص همون استان هستن که من آمارشون رو ندارم و نمیدونم اصلا مجوز دارن یا نه البته خیلی هاشون تو لیگ برترم تبلیغاشون دور زمین هستش
سالهای پیش یکی از همین موسسات نمیدونم اسمش چی بود و تو کدوم شهر بود اما تو تهران نبود که ورشکسته شد و خیلی هارم بد بخت کردش هم سود خیلی بالا میداد هم وام با مبلغ بالا و سود پایین
البته اونا که وام گرفتن به نفعشون شد :31:
اگر به موسسه ای اطمینان نداری سعی کن سپرده گذاری نکنی وام بگیری که اگه ورشکست شدش تا بیان ازت اقساط بگیرن یه چند سالی طول میکشه :31:
من از یکی از همین موسسات که تازه راه افتاده بود وام گرفتم چون اولش بود هم سود نداشتش هم اگر 1 ماهم قسط عقب بیفته جریمه نمیخوری البته ورشکسته نشده ها داره به کارش ادامه میده الانم دیگه وام نمیده
سلامنقل قول:
یعنی ایران تا این حد بی در و پیکر و ول هست که یه عده میان جلو چشم پلیس و بانک مرکزی و وزارت دادگستری و غیره یه موسسه اعتباری میزنند و بدون مجوز !!!! شروع میکنند به جمع کردنِ پول از مردم ؟؟؟؟!!!!
اینجا اگه بخواین سوپر مارکت هم بزنین تا از شهرداری و آتشنشانی و وزارت تجارت و وزارت بهداشت و وزارت کار و غیره پروانه نگیرید حق کار کردن ندارید و تمام پروانه ها رو هم باید قاب کنید بزنید جلو چشم مشتریان باضافه ی لیست نام و مشخصات همه ی کارکنان رو .
خب حالا وقتی به یه موسسه مراجعه میکنیم , چطوری بفهمیم که مجوز داره ؟