مفته !!!!
بخدا :دی
Printable View
مفته !!!!
بخدا :دی
با سلامنقل قول:
خيلي خيلي ممنون
بيشتر استفاده خوب مسنجر هست
منظوره من اينه كه با جي پي آر اس و اينا هماهنگ هست ؟
از اين گوشيا نباشه كه دهنشون سرويس بشه تا اينترنت سيم كارت رو بتونن استفاده كنن
يا نرم افزارهاي مسنجر باهاشون هماهنگ نباشه
پس همه چي هماهنگ و اوكي هست
درسته؟
فقط تاچ هست؟؟
كيبرد نداره؟
توي عكساش به نظرم يه كيبردي هم ديدم كه :31:
حالا كيبرد مهم نيست :46:
ممنون بازم عزيزم :11:
آیا روی این گوشی میشه آندرویید بالاتر از 2.2 آپدیت کرد
سلام...
دوستان..
رام هایی که داخل امضا قرار دادم چند نفر دارند استفاده میکنند؟
میشه بیان و دقیق نظراتشون رو بگن؟ با ذکر اسم رام هر مشکلی که داره ذکر کنید
سلام علیکمنقل قول:
با چی پی آر اس هماهنگه :ایرانسلشو خودم تست کردم
هیچ مشکلی باهاش ندره
اوکی!
درشته!
فقطم تاچ هست
نه!
خواهش:11:
با سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون بازم :11:
پس که اینطور
این سیستم عاملش آندروید 1.6 هست اینگار
بعد میشه که به 2 و یا 2 بالاتر هم ارتقا دادش؟
سازگار هست باهاش این فریمورها؟
و اینکه راحت میتونیم عوض کنیم فریمورها رو یا نه
ممنون
تمامی Rom های کوک شده Froyo مشکل Root Reset رو دارند دیگه ... تو XDA هم ده ها بار توسط ده ها یوزر گذارش داده شده .. در مورد رام های 2.3 خبر ندارم ...نقل قول:
یعنی شما میگی شخصا همچین مشکلی نداری ؟!
برای مثال استفاده از اکانت V-P-N یکی از مهم ترین استفاده های من از این گوشی هست ... تو همه رام های کوک شده ای که تست کردم راحت وصل میشه و کار می کنه ولی به محضی که Disconnect می شم گوشی Reset میشه یا تو نصب بعضی از برنامه ها این مشکل رو داره و یا .....
در کل نظر شخصی من اینه که فریموری که 100% Stable نباشه اگر امکانات زیادی هم داشته باشه ارزش استفاده 24/7 نداره ...
به خاطر همین خودم از رام رسمی 2.1.1 استفاده می کنم با کمی تغییرات ظاهری مثل نصب Loader و فعال سازی JIT تقریبا تمامی نیازهای منو برطرف می کنه ... هم از نظر سرعت هم از نظر پشتیبانی ...
شاید نیازهای شما یا کاربرهای دیگه فرق می کنه ... میشه بدونم دلیل اینکه اینقدر روی نصب فریمورهای کوک شده اصرار دارید چیه ؟ فریمورهایی که هنوز هم کلی مشکل پایداری دارند و کل XDA هم مشکلاتش رو قبول دارند ولی شما به شدت بدون مشکل بودنشون رو تبلیغ می کنید ...
البته در کل کار شما قابل تحسین هست چون هدف انجمن های تحت وب کمک به همدیگه هستش ولی شما یوزری رو در نظر بگیرید که با نصب این فریمور ها وقت و ترافیک و اعصاب و .... خرج می کنه ولی در آخر می بینه که اونی که اینقدر ازش تعریف می شد نیست ..
پیشنهاد من به شما اینه که اگر قصد این کار رو دارید حداقل مثل همون فروم XDA به مشکلات و باگ های فریمور هم اشاره کنید و از لفظ " بدون مشکل و فیکس شده " استفاده نکنید .
موفق باشی .
سلام...
اخرین ورژن رسمی که واسه x8 امده 2.1 هست...
رام های کاستوم تا 2.3 هم براش امده.
نگران ورژن اندروید نباش ساپورتشون همه یکیه 99% برنامه ها و بازی ها مشترک هستند.
سلام...نقل قول:
درسته یک جورایی حق با شما هست..
منظور بنده از فیکس شده و مشکل نظورم اینه که همه چی کار میکنه یعنی فیلم بداری یا wifi... غیر فعال نیست..
تمام رام های کاستوم با تعدادی محدودی از برنامه هایی که از روت پشتیبانی میکنه مشکل داره..
با بعضی از بازی هایی که نصب نمیشه گاهی ربوت میکنه.. البته این موارد بسیار کم هست.. البته بازی هایی موقع نصب رستارت میشه در رام رسمی نصب نمیشه..
مثلا برنامه skype اخرین ورژن رو نمیتونید استفاده کنید موقع ثبت نام رستارت میکنه. و با برنامه --- مشکل داره.
البته تا جایی که من دیدم فقط با این دوتا مشکل داره با بعضی دیگه از برنامه هایی که از روت استفاده میکنه فقط یک بار اول که با تسک منیجر kill کنید رستارت میشه بعد از اون دیگه هر چند بار kill کنید رستارت نمیشه.
کلا این مشکل خیلی به ندرت هست..
در عوض ورژن به روزتر میشه بازدهی cpu بیشتر و همچنین اگه توجه کنید داخل تست های benchmark نمره گرافیک هم بالاتر میگیره که باعث اجرا بهتر بازی ها میشه. به خصوص cpu.
اما بازم بنده با شما موافقم هر رام مزایا و معایب خودشو داره میتونید با توجه به نیازمون نصب کنیم.
مثلا خود شما که از برنامه زیاد استفاده میکنید و زیاد اهل بازی نیستید رام 2.1 بیشتر به کارتون میاد..
البته همونطور که قبلا هم گفتم ورژن اندروید در در ساپورت چندان تاثیری نداره و برنامه ها و بازی ها مشترک هست و روی همه کار میکنه به جز موارد خاص.
یکی از بهترین رام های 2.1 که بر پایه رام اصلی ویرایش و ساخته شده توسط BehradGHهست. که شخصا خودم هم استفاده کردم از هر لحاظ عالیه و واقعا دستش درد نکنه. اینجا قرار میدم که دوستانی که یک رام همه فن حریف میخواین اگه دوست داشتن استفاده کنند.. البته قبلا هم تصاویر این رام رو قرار داده بودم
این رام بر پایه رام اصلی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
"http://uploadfa.com/inuwe5qjucgn"]Download BehradGH XperiaX8 Version4 rar
منبع سایت اندروید فارسی
سلام
من از رام cm6 دارم استفاده میکنم
خیلی راضی هستم
تا حالا 4تا رام عوض کردم تا به این رسیدم
هر کدوم از رام ها مشکلات خاص خودشونو داره البته اینم بی نقض نیست تا حالا شاید 2-3 بار ری-استارت شده باشه -اونم بخاطر نصب یا آپدیت نرم افزار
ولی در کل چه از نظر ظاهری و کاری من میپسندمش
دلایل انتخاب من:
1- سرعت بسیار بالا
2- کم مصرف بودن باطری (در صورتی که هم از وایرلس استفاده میکنم (مسنجروایمیل)و جی پی اس هم تماس و پیامک و .. باینحال1روزدرمیان شارژ میکنم
3- قابلیت انعطاف پذیری و شخصی سازی
4- اجرای (تقریبا تمام) نرم افزارها و بازیها
من 2روز پیش هوس کردم دوباره رام اصلی را نصب کنم اما بیشتراز نیم ساعت نتونستم باهاش کار کنم سرعتش با این رام اصلا قابل قیاس نسیت
نقایص این رام:
1- کارنکردن دکمه دوربین (البته بنظرمن کیفیت عکس نسبت به رام اصلی کمتر شده)
2- عدم پشتیبانی از زبان فارسی
3- عدم پشتیبانی از فلش پلیر و در صفخات اینترنت
این نظر شخصی منه که این رام خواسته های منو براورده میکنه
ممنون
سلام..نقل قول:
درسته بعضی از بازی هارو اگه موقع نصب دیدی رست شد بدون که نصب نمیشه.. حتی روی 2.1 رسمی سازگار نیست با گوشی.
رام nexsus vr2 کیلید دوربین هم کار میکنه پایداری دوربین هم بیشتره... یکمی تو گرافیک هم تو بازی بهتر از cm6 عمل میکنه.
البته مصرف باطریش کمی بیشتر از هست به خاطر اورکلاک بودن cpu
در کل این دو تا تقریبا یکی هستند.
ااین رام Cm6 همون Rc1 هستش یا نه
یه رام دیگه ایه
من رام فرویو 2.2.1 rc1 رو دارم کمی باگ دارم اما ریست به ندرت تقریبا محالاته
نه امیر جان همونه اسم کاملش اینه mini cm6 rc1نقل قول:
نقل قول:سلام..نقل قول:
درسته.
ورژن stable که قرار داده بودم ویرایش شده همین minicm بود اونو نصب کنید باید بهتر باشه..
سلام فرشید جان شما از کدوم رام استفاده میکنید؟نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
سلام..نقل قول:
همینطور داشتم از این رام به اون رام میپریدم به طور اشتباهی rc1 رو نصب کردم..
اگه یادتون باشه گفتم با برنامه های روت این رام های کاستوم مشکل دارند وقتی با تسک منیجر kill کنید برای بار اول رستارت میکنه.. برای بعضی برنامه ها هم که اصلا نمیکنه یا مثلا کلا با skype .--- مشکل داره رستارت میکنه..
ولی داخل rc1 من root explor رو نصب کردم و kill کردم رستارت نشد! در صورت داخل رام nexsus stable و... میشد!
برنامه titanium backup هم همینطور....
ولی همجنان با skype مشکل داره...
فکر میکنم هنوز که هنوزه بهترین و پایدارترین رام rc1 هست.. مشکل ربوت برنامه های روت شده در این رام ظاهرا کمتره..
امیر جان یک بار دیگه لینک rc1 رو زحمت میشه بزاری..
نمیدونم چرا امضا من حذف شده..
من از stable 2.2 استفاده میکنم
این رام پایداره و ریست نداره اما 1 مشکلی که دارن بعضی اوقات تو بعضی چیزا کم میاره و(مثل هنگ در مر حله ی به خصوصی از بازی هاوکس)
من تا الان با کیل کردن برنامه ها با بر نامه سیستم پنل مشکلی برام بوجود نیومده اما همسن مشکل هاوکس خیلی کفریم کرده:2:
قبل از این از rc1 استفاده میکردم که کمی مشکل ریست داشت(خیلی کم)و مشکل اجرایی مثل مثال بالا ندیدم اما در تقریبا 5 درصد مواقع با کیل کردن برنامه ها ریست میکردو بعضی وقتها هم تو برنامه هایی مصل گوگل ارت ارور فورث کلوز میداد اما رام خوبی هستش
قبل از rc1 هم از فلویو استفاده میکردم که تقریبا عین بالایی بود اما ریستش در صورت کیل کردن برنامه ها بیشتر بود(نه اونقدر زیاد) و اما تو برنامه های دیگه به نطرم از rc1 کمی بهتر عمل می کرد(در زمینه ی خارج شدن از برنامه ها) و همونطور که گفتم تقریبا با rc1 برابره اما با اختلاف خیکلی کم بین این 2 من rc1 انتخاب میکنم
1 نکتهی دیگه اینکه توی rc1 , stable برای استفاده کامل از برنامه ی لانچر پرو باید پول بدیم به سازنده(برای عوض کردن سایز ویجت ها) اما این مورد در فلویو رایگان هست
فایلای نکسوس هم دارم اما هنوز استفاده نکردم ازش
این هم رام Rc1
http://s4.uploadfa.com/files/7/2wdluipux6zxgv/update.zip
سلام..نقل قول:
من از nexsus vr2 زیاد استفاده کردم خیلی خوب بود..
دقیقا مثل stable 2.2 بود ولی تواناییش داخل بازی های سنگین بیشتر هست..
اونم تست کن..
پس داخل مرحله خاصی از بازی هاوکس رستارت میشه؟
من چند روزی ار stable استفاده کردم ظاهرا خوب بود.
در مورد رست rc1 درسته پایداریش نسبت به stable ,nexus vr2 کمی کمتر هست..
ولی در کل رستارت به ندرت پیش میاد.
پیشنهاد میکنم nexsus vr2 رو هم تست کنی خیلی خوبه لانچر arc هم روشه..
سلام مجدد..
امروز قیمت کردم x8 قیمتش 220 تا 215 هست..
سلام علیکم
پانیشر جان اومده پایین 190 قیمت داشتم!
در مورد رم
پیشنها میشه رم های کلاس 8 توشیبا که بالاترین سرعت رو دارند بخرید
اما قیمتشونم بالاست
:41::41::41:
این رام cm6 خیلی خوبه ولی یه مشکلی که داره خیلی از نرم افزارها رو force close میده!!!
کسی این مشکلو داره؟
چیکارش کنم درست بشه؟
منم امروز 208 خریدم! البته م ولیعصر تهران.نقل قول:
امیرجان من دیروز علائدین بودم طبقه پنجم سفید این گوشی 210 و مشکیش 5 تومن گرونتر یعنی 215 بود!(گارانتی کامتل)
من فکر کنم شما که میگی 190 رفتی سایت mobile.ir دیدی که آخرین قیمت این گوشیو زده 195 گفتی بازارشم حتما 5 تومن ارزونتره!!!
این سایت طوری طراحی شده که فروشگاه های داخل سایت جدیدترین قیمتی که واسه گوشیهاشون مخصوص هر مدل میزنن اتوماتیک میره تو قسمت آخرین قیمت همون گوشی! واسه x8 هم یه فروشگاه کرمانشاهی آخرین قیمت x8تشو زده 195 که همون شده آخرین قیمت این گوشی!!!!
من زنگ زدم آمارشو گرفتم ،این فروشنده از یه حقه استفاده کرده واسه فروش گوشیهاش که به نظر من خیلی زیرکانس!!!: قیمت 195 تومنش بدون نصب برنامه و آپدیته و برای برنامه و آپدیت 30 تومن سر میگیره (اجباری!!) و قیمت گوشی میشه 225 تومن!!!!(یعنی 15 تومن بالای قیمتی که ما داشتیم!!!!)
این فروشنده با استفاده از همین حربه قیمت آخر کل گوشیای سایتو ارزون کرده و تونسته فروشگاه خودشو(فروشگاه قرمز) به صدر فروشگاه های سایت mobile.ir برسونه و کلی پول به جیب بزنه. به همین راحتی:31:
این گوشی 190 باشه x10mini باید باشه 150 که اصلا با عقل جور در نمیاد
مطمئن باشین این گوشی دیگه ارزونتر نمیشه و تو خوشبینانه ترین حالت (که فکر نکنم) شاید تا 200 هم برسه ولی زیر 200 نمیره.
بخصوص اینکه سونی اریکسون تولید این گوشیو متوقف کرده (خط تولید w8 جایگزین x8 شده) و از حالا به بعد باید شاهد ثبات و شاید هم افزایش قیمت x8 باشیم:20:
ذوستان من رام V2 رو نصب کردم اما هیچ کدوم از برنامه یا بازی های اندروید 2.2 روش نصب نمیشه
چرا؟؟؟!
سلام..نقل قول:
فکر میکنم مشکل از شما باشه..
مثلا چه برنامه ای force close میده؟
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
سلام مجدد.نقل قول:
مثلا چه بازی؟
چه اروری میده؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
سلام..نقل قول:
مطمئنی خط تولیدش متوقف شده؟؟؟؟
الان x10 نزدیک به دو ساله با وجود arcو.. هنوز تولید میشه!!
نه محمد جان
من از یکی از دوستان که تو کاره پرسیدم
208که قیمت 1 ماه پیشه که یکی از دوستان خرید در فروم موجوده
الان میشه 190 -195 بدون گاران گیر اورد
یکی دیگه از دوستان چند صفحه پیش هم همین قیمت رو دادند
این دوستمون ولیعصر گرفته 208 ،اگر همونجام میگشت 200 گیر میوورد
بعدم اونجا تا علا 10 تومن اختلاف داره پس ...
ارزونترم میشه 100% تا 170 راه داره بلکم پایین تر
گوشی روالش همینه
سلام ببخشید چه شکلی میشه gps گوشی رو راه انداخت برنامه خاصی میخواد؟؟؟
[QUOTE=Punisher_2008;6040772]سلام..
فکر میکنم مشکل از شما باشه..
مثلا چه برنامه ای force close میده؟
یه پک آندروید 500 مگابایتی از سایت وطن دانلود گرفتم یه سری از نرم افزاراشو زدم تعدادیشون اینجوری بودن پاکشون کردم حالا دقیق خاطرم نیست کدوما بودن ولی الان یه برنامه هوم اسکرین دارم به اسم launcher که این مشکلو داره
حالا باز دیدم میگم
my weather watch
آقا کجا x10 نزدیکه 2ساله داره تولید میشه؟ خیلی وقته ولی 2سال نیست بخدا:دینقل قول:
الان x10 نزدیک به دو ساله با وجود arcو.. هنوز تولید میشه!!
سلام گوشیمو فورمت کردم ولی دیگه pc conection ندارم از کجا میتونم دانلودش کنم
نیاز فوری دارم
xperia x8
ببخشید اگه مارو قابل نمیدونید جواب بدین دیگه سوال نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
کاره پیچیده ای نیست
کافیه تو تنظیمات /مکان و امنیت / استفاده از ماهواره های gps / تیکشو بزنی و دیگه جی پی فعال میشه
این کارو انجام دادم ولی وقتی میرم تو قسمت navigation یه چی لود میشه که داره چک میکنه همونجوری میمونه :41:نقل قول:
سلام
کاره پیچیده ای نیست
کافیه تو تنظیمات /مکان و امنیت / استفاده از ماهواره های gps / تیکشو بزنی و دیگه جی پی فعال میشه
از برنامه Maverick استفاده کن ، خیلی راحتهنقل قول:
مثلا برنامه فلش پلیر و برنامه مخصوص بی بی cنقل قول:
اصلا نصب نمیشن و میزنه application not installed
این گوشی اصلا فلش رو پشتیبانی نمیکنه
برای اینه که با این گوشی سازگار نیست.نقل قول:
ببین قرار نیست حالا که ورژن 2.2 شده هرچی واسه 2.2 هست روش کار کنه...
باید کلا با گوشی سازگار باشه..
مثلا کلا cpu این گوشی از adobe پشتیبانی نمیکنه.
دوستان 1 سری رام گینگربرد 2.3 اومده جدیدا کسی تست نکرده ببینه چطوره
البته اینطور که تو xda نوشته بودن هنوز باگ داره این رام ها اما توی کلوپ cm7 با hotfix2 نوشته بودن که رام ریست نداره
بازم سلام دوستان امروز برنامه ای رو دیدم که تو کلوپ اپتیموس وان معرفی کرده بودنو برای پخش فیبم با زیر نویس هست
این هم لینکش[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6009245&postcount=126[/HTML]
اگه فیلم نگاه میکنید توصیه میکنم حتما دانلودش کنید
سلام دوستان منم این رام cm6 رو نصب کردم بدک نیست ولی من مشکلاتی باهاش دارم دفعه اول که نصب کردم gallery3d و موزیک پلیر درست کار میکرد ولی دفعه بعدی دیگه عسکارو و موزیکارو دیگه نمیخونه
راستی یه کیبورد فارسی خوب هست آدرس بدید دانلود کنم
با تشکر