دوست عزیز تو پست قبلی فکر کنم جوابتون را گرفته باشیننقل قول:
Printable View
دوست عزیز تو پست قبلی فکر کنم جوابتون را گرفته باشیننقل قول:
ببخشید میشه بگین کدوم پست که هر چی نگاه میکنم چیزی پیدا نمیکنم! من میگم 300 بودجمه چه مدلی پیشنهاد میدین ؟ کسی چیزی نگفته هنوز...
با سلام.
یه سوالی داشتم: این ریش تراشایی که تیغه هاشون گرده با اینا که بصورت طولی (یا خطی) هستن، چه فرقی دارن؟؟؟؟
ریش تراشی که استفاده میکنم تیغه هاش گرده ولی میخوام عوضش کنم چون دیگه عمرش رو کرده!!!
این سوال دوستمون سوال منم هست...
آقا ما میخواستیم یه ریش تراش بگیریم که دلار اونجوری شدو قیمت ریش تراشای خوب اینجوری:41:
اصن پشیمونمون کزد این قیمتای کذایی 500 600 تومن
حالا تصمیم گرفتم ماشین اصلاح QC5550 بگیرم،هم میشه مورو کوتاه کرد و هم به گمونم میشه صورتو شیو کنی
واقعا میتونه مثه تیغ بزنه؟(تو یکی از سایتا یه کاربری گفت مثه ژیلت فیوژن میزنه)
تو بقیه برندا مدلی واسه رقابت بااین یا بهتر هست؟تو براونو پاناسونیک مخصوصا؟
سلام یه دوست عزیزی گفت panasonic lv 81 رو از امریکا بگیرید چطوری یا از آمازون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها آمازون به ایران هم میفرسته؟من la93 رو توش دیدم چرا اینقدر ارزونه؟اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خیلی ممنون از راهنماییتون -واقعا عالی هستنقل قول:
من هم فیلیپس 1280 و پاناسونیک lv61 را امتحان کردمنقل قول:
پاناسونیک lv61 و lv 81 واقعا عالی هست !!! 6 تیغه میزنه
1-اصلاح زیر گردن را به خوبی انجام میده اما خیلی خیلی کم جا گذاشت اما فیلیپس مفدار بیشتری جا میگذاشت و براون اصلا یک تیکه را نمیتونست بزنه
2-برای من که پوست نازک و حساس هست با پاناسونیک قرمز نشد چون فشار زیادی نمیخواد به صورتتون بیارین و جوش نزد اما با فیلیپس قرمزی و جوش کم داشت --با براون به خاطردور موتر پایین باید خیلی فشار بیارین و قرمزی بیشتر داره
3-فویل به هیچ وجه داغ نمیکنه بر عکس براون سری 7 که بعد از 1 دقیقه فویل داغ میکنه
4-سر ریش تراش به راحتی پشت لب را میزنه و بزرگی سرش با چیزی که تو عکس ها و تبلیغات هست فرق میکنه و کوچکتر هست اما فیلیپس به خاطر تیغ دوارش نقطه کور داره و زیر بینی را جا میزاره
5-وقتی سیم شارژ بهش وصل هست دستگاه روشن نمیشه
6-فقط قیمتش یکم زور داشت --بدون شستشو 588/000 تومان
7-سر ریش تراش دو وضعیت ازاد و قفل داره --که در حالت قفل به خاطر زاویه گرفتن خیلی بهتر میزنه
8- کیف چرمی برای مسافرت با هاش میاد و شارژرش کوچک هست و میشه کنار هم بزاریم--- اما شارژر فیلیپس دارای پایه بلند هست و کنار خودش جاش نمیشه و براون به خاطر کیف پلاستیک خشکی که داره فقط خود ریش تراش توش جا میشه
مورد دیگه بود در خدمتم
الان 101 صفحه هست
من خوندم کمی گیج شدم
یک راهنمای لطف می کنید
من صورتم چرب هست حساس هست ولی نه زیاد
ریش هام از بس یک مدتی تیغ زدم سخت شدن دیگه نمی خوام تیغ بزنم می خوام با ماشین بزنم
یک ریش تراش می خوام خوب باشه راخت باشه و اگر هم از ته ته نزد اشکال نداره فقط خوب بزنه
قیمتش بیش از 150 اینا نباشه دیگه همین قیمت ها باشه
کدوم مدل پیشنهاد می کنید؟
درود بر شما
دوستان به دادم برسید
آخرش من نفهمیدم که چه ماشینی بگیرم؟
پاناسونیک ؟
براون ؟
فیلیپس؟
موهای زیر گردم من از چند جهت رشد میکنه
تقریبا ریش های نرم اما پری دارم
کدوم با دوام تر و بهتره ؟
و زیر گردن رو تمیز میزنه ؟
نمیخوام اذیت کنه :23:
ببینید خرید از امریکا به دو صورته:نقل قول:
1:بعضی سایتها مثل ایبی بعضی از فروشنده هاش مستقیم به ایران ارسال میکنن.شما پرداختو انجام میدین اونام به آدرس شمام ارسال میکنن
2:بعضی سایتها مثل همین آمازون به ایران ارسال نمیکنن.شما باید یه ادرس در آمریکا داشته باشید خرید رو به اون آدرس انجام بدین اونام به ادرس شما در آمریکا ارسال میکنن و سپس با پست usps به ایران ارسال میشه
خیر امازون نه تنها به ایران ارسال نداره بلکه به هیچ جا بجز آمریکا ارسال نمیکنه.نقل قول:
سایتی برای خرید از ایبی میشناسین که هم قیمت پستش خوب باشه و هم معتبر باشه؟نقل قول:
خودم میتونم از ایبی خرید انجام بدم ولی بنظر من از امازون خرید کنید خیلی بهترهنقل قول:
سلام
دوستان براون سری 7 قیمت مایع اصلش چنده؟
قیمت این ایرانی یا چینیاش چی؟
تفاوتی دارن با هم؟
پیشنهاد شما چیه؟
پیشاپیش ممنون
دوست عزیزرم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید برای من خرید انجام بدین ؟
چطوری میتونم با شما ارتباط برقرار کنم ؟
دوست عزیز ، چطوری میتونم با شما ارتباط داشته باشم ؟
یاهو ؟
شماره تماس ؟
فیسبوک ؟
میتونید برام خرید داشته باشید ؟
منظورم هست به آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتون پخ زدم.چک کنیدنقل قول:
دوستان سوال منم پاسخ بدید ممنونتون می شم.
sepas
mamnooonam
سلام و خوشامد گویی بابت ورود به انجمن های P30worldنقل قول:
ضمن اینکه شما رو دعوت میکنم !:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه فرمایید ؛ بد نیست دو بخش از قوانین رو هم یادآوری کنم :
- زبان فارسی :
-زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
......................................
- برای تشکر از مطالب ارسالی کاربران ، از کلید تشکر استفاده نمایید .
موفق باشید .
سلام دوستان منم یه پاناسونیک lv61 گرفتم عالیه
اگر میخواین با قیمت مناسب بخرین فروشگاه صدف سر کوچه برلن من 530 گرفتم
میدان امام خمینی سر کوچه برلن نماینگی اصلی اژند سرویس هست
سلامنقل قول:
مبارک باشه ، چون این مدل ریشتراش گرون ترین در حال حاضر است لطفا بعد از یه مدت استفاده بیایید و نظر دقیق بدید تا کمکی باشه برای انتخاب دوستان دیگه ، به عنوان مثال شاید لازم نباشه اینهمه هزینه کرد و مدل قبلی یعنی la63 یا la62 هم تقریبا کارایی همین رو داشته باشه و نیازی به هزینه کردن اضافه نباشه .
سلامنقل قول:
شما که قبلا la93 داشتین و الان lv81 دارین به نظر شما چقدر تفاوت اصلاح دارن آیا واقعا ارزش داره این همه هزینه کرد یا همون مدل قبلی که چهار تیغه اس کفایت میکنه ؟
زمانی که la93 داشتین اصلاح با کف ریش رو امتحان کرده بودین در واقع با کف ریش یا فوم راحت اصلاح میکنه ؟
سلام من قبلا براون داشتم اما یک بار بیشتر از این پاناسونیک استفاده نکردم برای بار اول حرف نداره من ریشمم خیلی بلند بود اما واقعا خوب زد فقط چون زیر گلوم موهاش خیلی بلند بود چند بار بیشتر کشیدم اما صورت رو با یه بار کشیدن میزنه اصلا هم لازم نیست فشار به صورت بیاری در کل باید بگم اگر 1 میلیون هم باشه ارزششو داره من خودم که خریدم الان پول لازم شدم اما راضی ام تازه فهمیدم چه ظلمی در حق صورتم میشده البته من مدل های قبلی رو نداشتم اما دامادمون LT 50 داره اون هم خیلی راضیه
در مورد اون دوستمون هم باید بگم LA62 فکر کنم دیگه وارد نمیشه LA 63 هم که سفارش امریکا هست اونم تو ایران پیدا نمیشه
فکر کنم LF51 از این دو مدل بهتر هست حالا که داریم هزینه میکنیم با گارانتی بگیریم خیلی بهتره حداقل دو سال خیالت راحته من که از فروشگاه صدف گرفتم گفت هر موردی پیدا کرد بیار همین جا یکی نو بگیر لازم نیست ببری شرکت
دوستان مارم دریابیننقل قول:
دوستان نظرتون درمورد این مدل چیه ؟ ارزش خرید داره ؟ ماشین اصلاح پاناسونیک(Panasonic) مدل: ER - GB50
زیاد تفاوت ندارن ولی خوب چون وسواس داشتم این مدلو خریدم خیلی هم ازش راضیم ولی اگه یکی بخواد ریش تراش بخره پیشنهاد میکنم همون مدلهای قبلیو بخره.نقل قول:
خیر من با کف ریش اصلاح نکردم
بنظر من میتونید بهتر از این مدل رو خرید کنید البته باید یه کم هزینه رو ببرید بالا.در ضمن شما فقط برای اصلاح صورت میخواید استفاده کنید یا کوتاه کردن سر؟نقل قول:
دوستان تو رنج فیمت 200-250 تومان چیزی که خوب باشه معرفی کنید و اصلاح خوبی داشته باشه...زیر گردن خوب برنه
يك براون 360 دارم اصلاح صورتش خوبه اما زير گردن را نميتواند بزند.فويل اش هم داغ ميكند.مجبور ميشوم بعد از ماشين يكبار هم ژيلت بزنم. :5: فيليپس را هم امتحان كردم خيلي خركي اصلاح ميكرد پوست و مو را با هم ميزد. الان اينطور كه مشخصه پاناسونيك حرف اول را ميزند. كدام مدلش بالاترين كارايي را دارد؟
نقل قول:
من از ریش تراشهای زیادی استفاده کردم و الان هم پاناسونیک lv81 دارم بنظر من اگه هزینه براتون مهم نیست یا پاناسونیک LA92 یا LF51 رو بخرید.
[QUOTE=schumi_268;7038108]زیاد تفاوت ندارن ولی خوب چون وسواس داشتم این مدلو خریدم خیلی هم ازش راضیم ولی اگه یکی بخواد ریش تراش بخره پیشنهاد میکنم همون مدلهای قبلیو بخره.
خیر من با کف ریش اصلاح نکردم
سپاس دوست عزیز من هم فکر میکنم این 5 تیغه های پاناسونیک (lv61 , lv81) هم گرون هستن و هم تعداد تیغه ها زیاده و عملا همون 4 تیغه ها کفایت میکنه ، نظر شما بین انتخاب la62 و lf51 رو کدوم یکی است ؟( فکر میکنم lf51 جدیدتره و احتمالا اشکالات مدل قبلی تو این رفع شده اینطور نیست ؟)
فرق اين دو مدل در چيه؟ مدل بالاتري از اينها نيست؟ اصلاح كامل را ميدهد؟نقل قول:
سلام
در رنج قیمت 450-500 دلار چه ریش تراشی پیشنهاد میکنید؟
امکانات و ابزار لازم برای خط ریش و ..... هم داشته باشه
مثلا بشه باهاش ریش پروفسوری در آورد
(چیکار کنم دیگه . اصطلاحات ریش تراشی رو بلد نیستم :دی)
یه چیزی باشه که هم کارایی بالایی داشته باشه و هم شیک باشه
برای روز مرد میخوام هدیه بدم به همسرم
کمی تلرانس قیمت هم داشته باشه مهم نیست
مرسی
بین دو ریش تراش la62 و lf51 من خودم la62 رو انتخاب میکنم زیاد تفاوتی ندارن فک کنم تیغه میانی در la62 دو شکافه هست اما در lf51 خیر.در ضمن شما با مبلغی که در ایران بابت خرید هر کدوم از این دوتا میخواید پرداخت کنید میتونید یه la93 بخرید که پایه شستشو هم دارهنقل قول:
بالا توضیح دادم.نقل قول:
از این دوتا مدلهای بهتری هم هست مثل همین la92 یا la93(سفارش آمریکا)و lv61 و lv81 که داری 5 تیغه مستقل هستند.
500 دلار یا 500 تومن؟اگه دلار منظورتونه که در حال حاضر بهترین Panasonic es-lv81-K هستش که خودم دارم استفاده میکنم البته خیلی کمتر از 500 دلاره و چیزی حدود 280 دلاره.نقل قول:
عرض کردم کهنقل قول:
دلار
فکر میکردم گرون تر از این حرفا باشه !
یه محصولی که تقریبا ایده آل باشه
لطفا مشخصات Panasonic es-lv81-K رو لینک بدید
تیغه مرکزی دو شکافه یعنی چی و چه کاربردی داره ؟ منظور همون تیغه تریمر است ؟نقل قول:
من خودم همیشه از این سایت خرید میکنم یکی از بزرگترین و بهترین فروشگاه های اینترنتی جهانه:نقل قول:
من دیروز جمعه 19 خرداد 91 یه lf51 از جمهوری با 2 سال گارانتی(و چون از نمایندگی اصلی فروش گرفتم 3 ماه اضافه گارانتی و 1 ماه تعویض) خریدم 370 تومن.قبل از این 5 سال hq tuch فیلیپس داشتم و بخاطر حساسیت زیر چونم که با مدل های 3 دایره ار جمله phlips سازگاری نداشت(قرمزی سوزش جوش و گاهی هم بریدگی های جزیی) شاید کمتر از 30 بار استفاده کردم(نا گفته نماند ضد آب بود و با صورت پدرم هیچ مشکلی نداشت).ولی دیروز که panasonic خطی lf51 رو گرفتم از اصلاح کردن باش لذت بردم.
1.با اینکه ریشام بلند شده بود گاز نمیگرفت
2.بخاطر اینکه جزو مدل های lamdash هست هیچ حساسیتی با پوستم نداشت و پوستم قرمز نشد.
3.مثل phlips که داشتم زیر آب به راحتی شستمش(تازه تمیز کننده خودکار sonic هم داشت)
4.واقعا دور موتورش سریع بود(14000 RPM) و نفهمیدم کی ریشامو زد!!!
اول میخواستم 790cc براون بگیرم ولی وقتی هر جفتشونو دستم گرفتم دیدم این کجا و آن کجا(asheghe BRAUN budam albate ta ghablaz inke har 2 ro dastam gereftam)
در کل از خریدم خیلی خیلی راضیم هفته بعدی باز میام نظر میذارم.
به نظرم(البته بر خلاف نظر قبلیم که فکر میکرم براون خطی برای صورت های حساس بهترینه) ولی پاناسونسک واقغا ارزش خرید رو داره!!!