شما تونستید با برنامه 3dmark06 ازش تست بگیرید ؟ من از خود سایتش دانلود کردم اما موقع اجرا ارور میده
win 7 x64
Printable View
شما تونستید با برنامه 3dmark06 ازش تست بگیرید ؟ من از خود سایتش دانلود کردم اما موقع اجرا ارور میده
win 7 x64
دوستان توصیه میشه نرم افزار lanch manager رو از سایت acer قسمت application بگیرید و نصب کنید اینطوری وقتی از دکمه های ترکیبی استفاده میکنید روی صفحه نمایش میتونید ببینید به خصوص برای خاموش و روشن کردن بلوتوس و وایرلس چون هر 2 توی یه دگمه هستن
دوستان برای بازی سی پی یو core i5 با core i3 چه تفاوتی داره؟؟؟؟؟
چون تو سایر موارد مثل هم هستند.
سلام دوستان
سوالم در مورد کیفیت صفحه نمایش 5742ایسره.
مخصوصا زاویه دیدش.
یه توضیحی میدین.:31:
کیفیتش تو مایه های dell 5010 هستش(یه مقداری ضعیفتره ولی زیاد محسوس نیست)
زاویه دیدشم مثل بقیه لپ تاپاس.
تا جایی که من تحقیق کردم،کیفیت 5010 خیلی پایینه و خیلی خرابی داره.نقل قول:
از نظر کانفیگ هم مثل هم هستند با این تفاوت که گرافیک ایسر قوی تره.
راستش سوالتونو اگه تو قسمت بازیهای رایانه ای مطرح کنید فکر کنم زودتر به نتیجه برسید.(من خودم اهل بازی نیستم وگرنه کمکتون میکردم)نقل قول:
من در جواب سوال شما که از صفحه نمایش پرسیدید این جواب رو دادم. یعنی کیفیت صفحه نمایش دل بهتر از کیفیت صفحه نمایش ایسر هست (یه مقدار کمی)نقل قول:
نگفتم کلا 5010 بهتر از 5742 هست!
اگه بخواییم کلی در نظر بگیریم درسته خرابی 5010 خیلی بیشتر از 5742 هست.(این نشون میده که قطعات 5010 کیفیت خوبی نداره)
در ضمن 5742 فقط در گرافیک با 5010 متفاوت نیست بلکه:
5742 قابلیت اپتیموس داره (2تا گرافیک داره یکی اینتل (در کارهای معمولی مورد استفاده قرار میگیره) و انویدیا 540 که خیلی بهتر از گرافیک 5010 هستش)
و هارد 640 گیگ داره.
سلام
میشه بگید 5742 بلوتوث داره یا نه ؟
دارهنقل قول:
---
راستی launch manager تو خود cd از نسخه روی سایت جدیدتره ها !
سلام به همه دوستان من امروز 5742 g رو گرفتم برای اینکه بشه از کارت گرافیک انویدیا استفاده کرد باید چه کار کنم
درایور ها شو نصب کردم ولی برای رزولیشن و ... فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه آیا این به خاطر کمتر مصرف کردن باتری هست و خودش به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه یا باید خودم سویچ کنم ؟
برای اینکه بخوام کارت گرافیک 540 اینویدیا همیشه فعال باشه باید چه کار کنم ؟
ممنون از دوستانی که جواب میدن
core i 5
vga : 540 geforce
hdd : 640G
ram :4G
خودش سوييچ ميكنه و اين قابليت مهمي هست براي مصرف انرژي كمتر
معمولا خودش تشخيص ميده كه كي از nvidia استفاده كنه ولي بعضي مواقع مثلا در مورد يه بازي ممكنه از اينتل استفاده كنه كه در اين صورت از كنترل پنل nvidia ميشه فايل اجرايي بازي رو add كرد تا از اين كارت استفاده بشه
آقا اگه میتونی به صورت تصویری این رو برام بزاری ممنون میشم یا به صورت مرحله به مرحله برام توضیح بدید
چون الان لپ تاپ pes 2011 رو که برای تست همین سوییچ نصب کردم فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه و ارور میده
pes رو اد هم که کردم بازم جوابی نگرفتم و بازی ارور رو میده
حالا اگه راهی هست که کلا فقط بشه از کارت گرافیک جداگانه استفاده کرد بهم بگید ممنمون میشم گور بابای مصرف انرژی و باتری اعصابم رو خورد کرده از صبح تاحالا
بازم ممنون از اینکه به من جواب میدید
مشکل حل شد از وقتی که گذاشتید ممنون باید setting رو هم اد میکردم
ولی اگه روشی دارید که همیشه فقط کارت گرافیک انویدیا رو فعال نگه داره دارید بهم بگید ممنون میشم
a.zaker جان مبارك باشه.چند گرفتي؟ گارانتي سازگاره؟
دوستان من هرجا ميرم ميگن سازگار وارد نمي كنه! اين گارانتي "آوا خوشه" چطوره؟ فقط با اين گارانتي ميارن!
سلامنقل قول:
مبارک باشه چند واز کجا گرفتید؟
سلام به همه
من الان تقریبا 4 روزه که 5742 گرفتم کانفیگی که gt540 کارت گرافیکشه و corei5 480m سی پی یوشه.
از اونجایی که کارم کارای سه بعدیه و پردازشای سنگین میخواد دارم اینو میگم که به جز صدای یه نمه ضعیفش لپتاپ فوق العاده ایه.
من الان بازیای mass effect 2 و crysis 2 و need for speed : hot porsuit و need for speed : shift v رو روش نصب کردم به غیر از crysis 2 (که 14 فریم میانگین میاره و اصلا روون نیست) همه رو تو بالاترین جزئیات گرافیکی روون اجرا میکنه.
سیستم تست vray مکس هم تو 2 دقیقه و 43 ثانیه رندر شد که خیلی خیلی خوبه.
حالت multi touch تاچ پدش خیلی باحاله.
من یه آدم سختگیرم تو این زمینه ها ولی واقعا از این لپ تاپ راضی ام.
اگه احیانا خواستین سوالی از من بپرسین تو پروفایلم بپرسین .
جناب ninja ميشه بگين با كدوم گارانتي گرفتين؟
تنظيمات گرافيك crysis 2 چي بود كه 14 فريم ميداد؟نقل قول:
ازدوستان صاحب نظر وبا اطلاع تقاضا دارم كه يك مقايسه كلي وجزيي هم بين مدل هاي as5742gوas4741gداشته باشين.
درضمن من تمامي مطالب مربوط به 5742 رادرفروم خواندم و ميدانم كه كمي از لحاظ اسپيكر و ديد افقي مشكل دارد.در ضمن من تازه كار هستم و خيلي اطلاعات ندارم !!!در مقايسه خودتان لطف كنيد بگوييد كه 4741 چه مدت زمان قبل يا بعد5742 وارد بازار شده و مشكلات اين مدل رو هم عنوان كنيد
باتشكر.اگه زودتر جواب بديد خيلي ممنون ميشم چون در چند روز آينده قراره يكي از اين 2مدل رو بخرم.
كانفيگ هردو
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
نقل قول:
سلام
خوب معلومه که اگر 4741 با گرافیک 540 و سی پی یو 480 سراغ داری تو هوا بزنش.چون هم سایزش 14.1 هست و زیباتره و صفحه داخلش ضد خش هست و هم کوچیکتر و علاوه بر اینا شارژ بیشتری هم نگه میداره.لطفا جایی که 4741 با گرافیک 540 داره با قیمتش برای من هم پیغام بفرست.
اگه میشه ی نفر ی عکس بندازه از مشکیش میخوام ببینم چه جوریه.عکس حرفه ای نمیخوام چون به اون نمیشه اعتماد کرد.اگه میشه یکی امشب بزاره چون فردا میخوام برم بخرم.ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5217333&postcount=20
عکس حرفه ای نمیخوام.چون اونجوری 100 تا حقه میزنند رو عکس. میخوام که آماتور باشه که دقیق ببینم چه جوریه.
دوستان تصویر وبکم رو چطوری میشه آینه اش کرد (flip horizontally) ؟ برنامه ای سراغ دارید ؟
من از یه برنامه به نام super webmax استفاده میکردم اسمش رو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همین بودنقل قول:
ایضا من هم بد جور بین این دو مدل گیر کردم!نقل قول:
کمک!!:41:
از توی سی دی acer crystal eye رو نصب کنیدنقل قول:
من هم همونو نصب کردم اما تنظیماتش غیر فعاله:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 4741ْG با گرافيك 540 و گارانتي سازگار 910 تومن مي ارزه ؟ صفحش led و 14 اينچه . لطفاً زودتر جواب بدين ممنون. اينجاها 5742 رو با قيمت 900 و خورده اي ميدن به نظرتون چيكار كنم ؟كدوم بهتر و قوي تره ؟
اصلاً 4741 گرافيك GT 420Mداره و 540 نداره. 910 گرون نيست ؟ دوستان اين ها خيلي گرون بازن منم كه لنگم چيكار كنم؟؟؟؟
دوستان اين مدل پاييني خيلي مگه نسبت به 540 ضعيفتره ؟
Intel Core i5 460M@2.53GHz (Turbo Boost 2.8), 3MB L3 Cache CPU DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Memory NVIDIA GT-420 M (1GB) VGA "15.6"" HD
به نظر من نمی ارزهنقل قول:
شما که این همه صبر کردی یه چند هفته دیگه وایسا مدلهای جدید که وارد بشه دیگه 5742 خیلی ارزون میشه
اون موقع تصمیم بگیر که مدلهای جدید بگیری یا همین 5712 رو بگیری
خب 5742 نسبت به 5741 قوی تره ولی مزیتش 14 اینچ بودنشه که حمل و نقلش راحت تره
خیلی گرون میدن اصلا نگیریانقل قول:
آره این مدل گرافیکش پایینهنقل قول:
حالا چه گیری دادی به 5742 برو یه لپ تاپ دیگه بگیر
الان 5742 رو تو تهران میتونی با 800 الی 835 تومن بخری یعنی حدود 100 تومن ارزونتر از جای شما
و این اصلا ارزش نداره مگر به یکی از رفیقات که تهرانیه بگی برات بخره و پست کنه(اگه خیلی عشق 5742 داری)
وگرنه بری یه مدل دیگه بخری خیلی بهتری
من هم این 5742g رو دارم ویه ماهی هست که گرفتم. یه سری مشکلات دارم که لیست میکنم کسی اگه تونست در مورد هرکدوم پاسخ منو بده.
1- قبل از گرفتن اینی که دارم باش کار می کنم یکی گرفتم که مشکل اساسی داشت (بعضی قطعات از کار می فتاد یا بعضی وقتا بوت نمی شد) اما مالتی تاچش کار می کرد که نماینده سازگار برام تعویضش کرد. اما با تعویضش توسط گارانتی، این یکی رو نمی دونم که مالتی تاچ رو ساپورت نمیکنه یا اصلا این قابلیت رو نداره چون برام کار نمی کنه.حتی اسکرول بارش هم کار نمی کنه.درایورش رو هم نصب کردم!(جالبه که بدونید وقتی اینو تحویل گرفتم پلمپ ایسرو داشت و کاملا دست نخورده بود)
2-بازی ساکر 2011 رو نصب کردم ولانچرش کارت gt540 رو نمیشناسه واجازه نمیده تنظیماتش رو رو های ببرم و لانچر اینتل رو به عنوان کارت گرافیکم میشناسه.
3- بازی بلک اپس رو نصب کردم واجرا هم میشه ولی با چند دقیقه بازی کردن به فیریز خالی تبدیل میشه .core i3 380 سی پی یو هستش.البته اینو هم ذکر کنم که کول پد ندارم.
4- کدوم کرک رو واسه ویندوز 7 توصیه می کنید چون میگن بعضی از کرک ها ان سیف هستند وامکان از کار انداختن مادربورد رو دارن.و یه جورایی فکر می کنم اون قبلیه شاید واسه کرک از کار افتاد.البته نمی دونم شایدم مشکل سخت افزاری کارخونه ای داشت
5- بازی پرسویت رو نصب کردم ولی توش هیچ جاده ای دیده نمی شد وحالت باگ مانند داشت.
در بقیه موارد ازش راضیم ومشکلی باش ندارم
5742g با cori5 گارانتی خوشه آوا 810 خریداری شد.قهوه اینقل قول:
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
یه سوال :
5742ZG سی پی یو P6200 رو داره....آیا می شه روش XP نصب کرد؟همه درایور ها نصب می شوند؟
بله ميشهنقل قول:
درایور هاش هم موجوده.
ازدوستان صاحب نظر وبا اطلاع تقاضا دارم كه يك مقايسه كلي وجزيي هم بين مدل هاي as5742gوas4741gداشته باشين. درضمن من تمامي مطالب مربوط به 5742 رادرفروم خواندم و ميدانم كه كمي از لحاظ اسپيكر و ديد افقي مشكل دارد.در ضمن من تازه كار هستم و خيلي اطلاعات ندارم !!!در مقايسه خودتان لطف كنيد بگوييد كه 4741 چه مدت زمان قبل يا بعد5742 وارد بازار شده و مشكلات اين مدل رو هم عنوان كنيدباتشكر.اگه زودتر جواب بديد خيلي ممنون ميشم چون در چند روز آينده قراره يكي از اين 2مدل رو بخرم.كانفيگ هردوCore i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA Nvidia GeForce GT 540M 1GB
از من مینوید ایسر به هیچ عنوان نخرید
دلیل ؟؟؟؟:31:نقل قول: