بایـــدی وجود نداره ... من به هیـچکس پیشنهاد نمیدم قبل از 6 ماه تا 1 سال سابقه تمرینی درست و حسابی کراتین استفاده کنه ... ولی بسته به پیشرفت بدنی مکمل های غذایی پیشنهاد میشه که پایه ای ترینشون به نظرم کراتین و مولتی ویتامین هاست.نقل قول:
Printable View
بایـــدی وجود نداره ... من به هیـچکس پیشنهاد نمیدم قبل از 6 ماه تا 1 سال سابقه تمرینی درست و حسابی کراتین استفاده کنه ... ولی بسته به پیشرفت بدنی مکمل های غذایی پیشنهاد میشه که پایه ای ترینشون به نظرم کراتین و مولتی ویتامین هاست.نقل قول:
قابل توجه دوستان تازه کار!
اگر تازه بدن سازی رو شروع کردین سریع نرین سراغ مکمل ها! اول سه چهار ماه کار کنین بعد هم اگه خواستین مکمل بخرین تا جایی که ممکنه مکمل اصل بخرین! درسته که هزینه سنگین میکنین ولی حداقلش جنس خوب میخورین نه اینایی که دوستان توی ایران درست میکنن که معلوم نیست چی هست..
مطمئن باشین که مکمل اصل هم توی این مملکت پیدا میشه.دارین در مورد سلامتیتون تصمیم میگیرین
یه سوال من می خواهم میل هالتر بخرم
می خواستم بدون هر کیلو وزن چندهست
خرابـــــ اون امضاتــــم !نقل قول:
یادش بخیـــر یـاد Actros رفیــق قدیـمیمون تو فروم افتادم !!! ( البته هنوزم هست !!!! )
...
میله ها مختلف هستن داداش . شما برای چه کاری میخوای !؟
میله پاور مخصوص اسکوات و لیفت هست به وزن استاندارد 20 کیلو . 2 سال پیش که برای باشگاه خریدیم حدود 6 تومن شد .
میله پرس سینه هم همینطور .استاندارد مسابقه ایش وزنش 15 کیلو هست .
میله های بدنسازی هم که متنوع هستند . بلند کوتاه و ... با متوسط وزن بین 5 کیلو تا 10 کیلوییش هم هست .
الیکو یکی از بهترین مارک هاست .
کد:http://www.eleikosport.se/
رفتم بخرم میل لاری (خم) گفت 45
وزنم هم گفت کیلو ی 2400
گرون گفته نه :13:
من پارسال کیلویی 1200 - 1300 قیمت داشتم. یعنی اینقدر گرون شده کیلویی؟نقل قول:
تهران !؟!؟نقل قول:
فک نکنم . گرون که چه عرض کنم . در حال گوش بریدنه .
میشه چنتاازاون ورزشهایی روکه واسه افزایش قد خوبه وچنتاازاونایی که بده رو(توبدنسازی)بگین واینکه چه قدانجامشون بدم خوبه (توضیحتون هرچه مفصل تربهتر!)
اگر منظورتون ورزشهایی غیر از ورزش های با وزنه ست که شاید جواب دقیق تو این تاپیک نگییرد . ولی خب مشخص هست که ورزش هایی که جهش و کشش رو همراه دارند باعث تحریک به رشد قد میشن . مثل بسکتبال یا والیبال یا دو میدانی و ...نقل قول:
اما !
با درنظرگرفتن ژنتیک و سن رشد قدی و تغذیه و ... تمرین با وزنه نه تنها بر خلاف تصور عموم باعث کاهش اندازه قدی نمیشه بلکه باعث افزایشش هم میشه ! فقط نکات اصلی اینکه از اجرای حرکات پرسی که به صفحات رشد فشار میاره باید خودداری کرد یا بهبودش داد .
مثلا حرکاتی که به زانو ها ، آرنج ها و ... فشار میاره باید اصلاح بشه .
همیشه پپیشنهادم اینه که سرشانه هالتر رو نشسته بزنن . یا اسکوات رو حذف کنن یا اصلاحاتی از این دست تا مانع فشار به صفحات رشد بشه .
در عوض حرکات کششی ، بارفیکس ، سیمکش ها و ... میتونه کمک زیادی کنه .
میشه یه اطلاعاتی راجبه قرص fat fast بدید ؟ (عوارضشو اینا)
سلام دوست عزیز
من چند سال حرفه ای ورزش کشتی رو انجام میدادم . حدود 2 سال هستم کلا ورزش رو گذاشتم کنار .
العان حس می کنم بدنم داره لش میشه(چربی میاره) یعنی اورده .
میشه با وزنه زدن چربی هارو اب کرد علاقه ای هم به بزرگ کردن بازو و... ندارم فقط چون باشگاه بدنسازی میخوام برم می خواستم بدونم میشه .
دوست دارم به اصطلاح شما بدنم خشک بشه .
به نظرتون چی کار کنم؟
سنم هم 20
قدم 175(همین حدودا)
وزنم 72 بود العان شده 85
دوستان میخوام بگم یه نفر از آلمان برام پودر پروتئین بیاره. بگم چی بیاره؟ (مارک، قیمت، اندازه ...)
خداوند Google رو از ما نگیـــــره! :46:نقل قول:
کد:http://www.google.com/#sclient=psy-ab&hl=en&site=&source=hp&q=fat+fast+tablet&pbx=1&oq=fat+fast+tablet&aq=f&aqi=g-v1g-m1&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=20l2944l0l3242l17l12l0l0l0l2l1097l6084l4-1.2.3.2l8l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=b79c18b8972b8076&biw=1024&bih=602
به طعم و مزه و سلیقه نیست دوست من که کسی بخواد پیشنهاد بده . هدفت رو مشخص کن از استفادش .نقل قول:
shahab_f دوستان میخوام بگم یه نفر از آلمان برام پودر پروتئین بیاره. بگم چی بیاره؟ (مارک، قیمت، اندازه ...)
به اصطلاح ما نه و به اصطلاح بدنسازا !!! :21: ما که بدنساز نیستیم!نقل قول:
steps سلام دوست عزیز
من چند سال حرفه ای ورزش کشتی رو انجام میدادم . حدود 2 سال هستم کلا ورزش رو گذاشتم کنار .
العان حس می کنم بدنم داره لش میشه(چربی میاره) یعنی اورده .
میشه با وزنه زدن چربی هارو اب کرد علاقه ای هم به بزرگ کردن بازو و... ندارم فقط چون باشگاه بدنسازی میخوام برم می خواستم بدونم میشه .
دوست دارم به اصطلاح شما بدنم خشک بشه .
به نظرتون چی کار کنم؟
سنم هم 20
قدم 175(همین حدودا)
وزنم 72 بود العان شده 85
بعدش اینکه به همین راحتی بازو نمیاری عزیزم ! خیالت راحت باشه !!! :27: بخصوص برای کشتی گیرها کار سختیه !!! :46: ( کل کل رو داشتی ! ؟ ) :10:
بله . شما که میخوای بدنت رو از چربی ها خلاص کنی رژیم غذایی + تمرین با فشار و تایم کم . با هدف بالا بردن متابولیسم داشته باش
نمیدونم هدف چی باید بگم، نمیشه خودتون یه چیزی پیشنهاد بدین برای یکی که یه 1 سالی رفته بدون مکمل، 60 کیلو، 173 cm .نقل قول:
فقط همین پروتئین میخوام، سایر مکمل ها رو فعلا فاکتور بگیرید، پروتئین چی پیشنهاد میدید؟
شهابـــ جون 1 سالی که بدون مکمل تمرین کردی رو واقعا بهت تبریک میگم . چون زمینه ساز یه جهشـ خوب در اینده شدی .نقل قول:
پایه ای ترین مکمل برای شما کراتین هست . نمیدونم چرا بهفکر پروتئین هستید. البته وضعیت مالیتون رو بی اطلاعم ولی ترکیبی از کراتین و پروتئین Whey فوق العاده جواب میده .
تنوع مکمل ها اونقدددددر زیاد و خوب هست که تو انتخاب به مشکل مالی میخوریم !
مثلا کراتین و ال گلوتامین
کراتین و Whey و کربومس
کراتین و Whey و آمینو ها ...
کراتین و ...
میبینی که کراتین پایه ثابت اکثر ترکیب هاست ولی برای شما و با کمترین هزینه کراتین + مولتی ویتامین مینرال رو تا کراتینت تموم شه پیشنهاد میکنم . بعدش میتونی بیشتر هزینه کنی .
سلام من پارسال نزدیک سه ماه باشگاه میرفتم و کمی چاق شدم ولی به خاطر وقت کم دیگه نرفتم و لاغر شدم اسم یه قرص یا پودر میخوام که چاق بشم.اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون میشم
بسیار ممنون از پاسختون.:11:نقل قول:
نمیدونم، احساس کردم پایه ای ترینش پروتئین هست، شاید چون میگن تخم مرغ بخورید و اینا! بعد یه چیز دیگه اینکه هدفم این بود که خیلی وارد دنیای متنوع مکمل ها نشم، چون اونوقت باید ادامه بدم، و خیلی مایل نیستم، چون نمیگم ضرر داره، بلکه به نظرم به سیستم تغذیه ی آدم فشار وارد میشه (چون حجم مواد مغذی بسیار بالا میره)که نمیخوام اون سمتی برم، حالا شاید نظرم علمی نباشه، اما نظر منه دیگه. بعدم خیلی دنبال حجم و هیکل بدنسازی به اون شکل هم نیستم، چون در اون صورت بازهم همیشه باید ادامه بدم، چون شما بهتر میدونی ول کنی افت میکنه، شاید نخوام تا آخر عمر این ورزش، ورزش اولم باشه. برای همین فکر میکردم پروتئین از همه خفیف تره.
حالا همه ی اینا به کنار، مثلا همین کراتین که شما فرمودید بخوام بگم برام بیاره، چه اسم و مارک و سایزی باید بگم؟ اساسا آیا بگم کسی برام از آلمان بیاره بهتره؟ به این هدف که مثلا کیفیت مناسب داشته باشه و تقلبی نباشه میگم.
سلام دوست عزيزبا استفاده از این پودر(پودر چاق کننده BM) در عرض ۲۰ روز ۶ تا ۸ کیلو چاق مي شوید . این محصول کاملا تضمینی و بدون هیچ عارضه ای می باشد .نقل قول:
راههای زیادی برای حل این مشکل وجود داره که بعضی از آنها فقط جنبه تبلیغاتی دارند و بعضی دیگر بسیار گران و پر هزینه هستند. یکی از راههای ارزان حل این مشکل استفاده از مکمل های گیاهی میباشد.
یکی از مکمل های گیاهی که باعث افزایش سریع وزن می شود پودر چاقی BM می باشد. از گیاهان تشکیل دهنده این پودر می توان جوانه گندم و جوانه جو و جوانه جو پودر یونجه و نشاسته و…. نام برد. این نوع پودرها کاملا گیاهی بوده و هیچگونه عوارضی ندارد و نکته قابل تامل اینکه نمونه های این پودر دربازار به نام های بسیار زیاد وجود دارد ولی باید دقت کرد که بهترین کیفیت را انتخاب كنيد و جنس قلابي بهت ندن
خاصیت این پودرهای به این صورت است که اشتهای شما را به شدت افزایش داده و جذب غذا را تسریع می بخشد و باعث ازدیاد وزن شما میشود. باید توجه داشت که حتما تغذیه خود را بهبود بخشید تا این چاقی ماندگار باشد.
این پودر ۱۰۰% گیاهی بوده و هیچ گونه اثر منفی بر بدن ندارد و مهمتر از همه آنکه بدون بازگشت میباشد.
به دلیل ترکیبات خاص گیاهی اشتهای خارق العاده ای ایجاد میکند و باعث رشد عضلات و ماهیچه ها میشود
تنها توصیه ما در حین استغاده از این محصول فقط تمرینات شکمی است (به دلیل نیاوردن شکم)
خواهشـ میکنم عزیز .نقل قول:
اینکه صرفا از خارج آوردنش دلیل کیفیتش باشه که صحیح نیست اما اگر اونجا رابط مطلع دارید میتونید از مارک های معتبری مثل دوریان یتس یا ویدر یا گاسپاری استفاده کنید .
معتبر هستند ولی داخل کشور نمیشه راحت ( یا اصلا ! ) اصلش رو پیدا کرد.
کراتین مونوهیدرات 300 گرمی
ممنون از توضیحتون . ولی باید توجه کنید که این نوع محصولات به قول خودتون فقط اشتها آور هستند و این پروتئین ها و کربو ها و ... که از تغذیه روزانه تامین میشن هستند که باعث عضله سازی خواهند شد .نقل قول:
برخی از ترکیبات مشابه اینگونه مکمل ها مقداری کورتون همراه خودشون دارن که باعث افزایش وزن و حجم عضلانی کاذب میشن که باید فوق العاده رو انتخابشون دقت کرد .
...
سلام دوستان
چه حرکتهایی برای درمان گودی کمر(گوژ پشتی) تو رشته بدنسازی مناسبه؟
به به به ! رفیـــــــق قدیــــمی !نقل قول:
...
شمابا تقویت فیله کمر مستقیــــــما به گودی کمر حمله ور میشی ...
حرکات اصلاحی سرشانه و کول به همراه فیله و شکم میتونه به رفعش کمک کنه .
سلام ژاپنی با سبک ترین وزنه ممکن و فیله کمر با دستگاه و وزن بدن به طور متناوب میتونه موثرترین راه باشه .
بارفیکس هم در پوزیشن های خاص قرارگیری دست میتونه باعث پهن تر شدن عضلات پشتی و در نتیجه محو شدن گودی باشه .
اگه ممکنه عکسی از حرکات هم بزاری ممنونتون میشم
سلامنقل قول:
ببخشید که یکم دیر جواب میدم
والا من الان ۴ ماه هست دارم میرم حدود ۳۰ کیلو اب کردم ؟:18:
در مورد برنامه غدایی
برنج اصلا نمیخودم
نون اصلا نمیخورم ولی صبح دو کف دست نون جو میخورم
یه دونه لیمو صبح و ظهر وشب
چربی و روغن و غدای بیرون و شیرینی و چیپس و ..... نمیخورم اصلا
دیگه همه چیز میخورم
ببین تو هر حرکتی رو سبک بزنی و تعداد بالا بدون استراحت
مطمعن باش که ابت میکنه
شک نکن
سوالی داری بپرس:11:
پسر ۸ ساله بدنساز !
جولیانو استراو (متولد ۲۰۰۴ ژوئیه ۱۸) پسری که همه را حیرت زده کرده ، او هم اکنون در فلورانس ایتالیا زندگی میکند.
نام او به عنوان کوچکترین ورزشکار زیبایی اندام در کتاب ثبت رکورد گینس ثبت شده است !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می خواستم بدونم شنا سوئدی دقیقا کدوم عضله ها رو درگیر میکنه و باعث تقویت میشه؟
ممنوم!
شنا سوئدی فشار اصلی رو روی عضلات میانه سینه داره ولی در تقویت عضلات پشت بازو هم دخیله..
برای داخل سینه چه جرکتی پیشنهاد میدید؟؟
برای داخل سینه چه جرکتی پیشنهاد میدید؟؟
بهترین حرکت پرس سینه دست کمی جمع تر از عرض شونه ست . به پشت بازوها و جلوسرشونه هم فشار میاره .نقل قول:
میتونی از حرکات نیمه پرس هم استفاده کنی .
به شیوه تمرینی پاورلیفتر ها : میتونی یه بطری بذاری رو سینه ت و میله رو تا جایی بیاری پایین که به بطری برخورد کنه.
...
شنای روی زمین به صورتی که دستهات جمع باشه هم کمک میکنه .
و از همه جالب تر ( از لحاظ حس کردن عضله ) کراس اور هست که با مکث در قسمت بالای حرکت عضلات زیر و میانی سینه فشار زیادی رو متحمل میشن .البته پوزیشن های مختلفی داره که نرمالش یه قدم به جلو و خم شدن 45 درجه ای هست .
سلام
من قبلا فوتبال بازی میکردم به طور منظم و ثابت که هیکل و بدن خوبی هم داشتم ولی به دلایلی بیخیالش شدم و دیگه نتونستم برم ولی حالا میبینم دارم شکم میارم و بد جوری چاق میشم و اصلا دوس ندارم این اتفاق بی افته تصمیم گرفتم برم بدنسازی که جلوی چاق شدنمو بگیرم ولی چند تا سوال دارم
اینکه میگن بدنسازی ادمو کند میکنه راست میگن؟؟ یعنی اگه بدنسازی کار کنم کند میشم و بعدا نمی تونم به خوبی الان فوتبال کنم؟؟
و اینکه من هر بدنسازی رو دیدم بدن درشت و هیکلی داشته منی که فقط میخوام لاغر شم و بدن خوشگلی داشته باشم بدنسازی کمکم میکنه یا منم اگه کار کنم مثل اونا هیکلی میشم؟؟؟
نقل قول:
ببینید این که شما هرکی رو دیدید هیکل درشت و ورزیده داره دلیل نمیشه که شما هم درشت بشی!
هرکس از بدن سازی هدفی داره..یک سری دنبال حجم اوردن هستن یک سری میان باشگاه که وزن کم کنند یه سری ....
بدن سازی در این زمینه که شما میخوای کمک میکنه اما همش بدن سازی نیست! بلکه قسمت عمده ای از این امر مربوط به تغذیست و استراحت! شما اگه تغذیه خوبی (کنترل شده و روی برنامه) داشته باشی و تمرینات هم منظم باشه میتونی به اون چه که میخوای برسی...
در مورد قسمت اول سوالت فکر کنم راست بگن! عقدیم هم اینه که مثلا دیدی قبل از شروع لیگ وقتی تیما دارن بدن سازی میکنن معمولا افت چشمگیری توی بازیاشونه که فکر کنم یکی از دلایلش سنگین شدن بدنا باشه! باز دوستان اهل فن پاسخ بدن!
سلام دوستان ورزشکار
حرکات فرم دهی و حجم دهی Gluteal Muscles یا همون عضلات سرینی های بزرگ چی هستند؟
سلامنقل قول:
خوبی ؟
حرکاتی از قبیل اسکوات در انواع مختلفش برای فرم دهی مناسب هست . البته به طور کامل نه نیمه .
ضمن اینکه دستگاه هایی موسوم به اسکی ؟ هستند که میتونن هم ایروبیک باشن هم فرم دهنده
نقل قول:مرسی دوست عزیز.
بعلت زانو درد نمیتوانم حرکت اسکات، لانگز، پرس پا، پشت پا را انجام بدم. احیانا حرکتی است که بدون خم کردن زانو این عضلات را تقویت کنم. فکر کنم بعلت زیاد نشستن پشت کامپیوتر این عضلاتم آتروفی شده اند.
(زانوهام بعلت ورزش اسپینینگ (دوچرخه ثابت) آسیب دیده اند:41:)
بازم مرسی!
راستی اسکی منظورت اسکی فضایی است؟
خب مشکل شد . چون اکثر حرکات مربوط به پا و ... مستلزم خم شدن زانو ها هستند.نقل قول:
مفیدترین تمرینی که میتونید روش حساب کنید انقباض ایستای عضله هدف هست که میتونید به دفعات در طول روز ازش استفاده کنید .
منقبض کردن عضله و حفظ همون حالت برای مدت مشخص و دفعات معین
سلام
من 18 ساله هستم و خیلی کم اضافه وزن دارم :20:
دنبال راه های خونگی برای 6pack و تناسب اندام هستم بازو عضلانی داشته باشم هم بدم نمیاد در کل میخوام حالت سفتی داشته باشم و اینکه این حرکات زیاد وقتمو نگیره مثلا 1 ساعت در روز باشه مشکلی ندارم :13:
اگه کسی راهی یا حرکاتی سراغ داره بگه تا من عملی کنم
سوال اخرمم این که اینطور ورزش هارو باید متعادل انجام داد یا به قدری ورزش کرد تا بدن درد بگیره؟
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم:11:
سلام
من بتازگی دارم میرم باشگاه بدنسازی. در حال حاضر به مربی خوبی دسترسی ندارم که برنامه تمرین بهم بده. دوستان عزیز میتونین منو کمک کنین:11:
وزن:75
قد:188
فعلا 3 جلسه بیشتر نرفتم که فعلا رو برنامه هفته اول خود باشگاه دارم کار میکنم. شدیدا هم بدنم گرفته. طوری که تو جلسه سوم حتی نتوستم یه میله 10کیلوئی رو ببرم بالا.
1- چکار میشه کرد که زودتر گرفتگی بدن تموم بشه؟
2- اگه میشه یه توضیح کلی و اسامی دستگاهها و حرکات رو بهم بگین:11:
3- چه مدت طول میکشه که تاثیر تمرین رو تو بدن خودم ببینم؟ (بصورت عادی. نه تمرین خیلی کم نه تمرین شدید)
4- اگه میدونین چیزی به من تازه کار باید بگین ممنون میشم
سلام .نقل قول:
نکات روحیه بخش ! :
تو سن رشد هستی و زود میتونی جواب بگیری .
وزنت پایین هست و اضافه وزن نداری . ( اضافه کردن وزن راحت تر از کم کردن چربی بدنه ! )
نکات ضد حال :
با این تایمی که تو میگی نمیشه به اونی که میخوای برسی .
به همین راحتی ها هم نیس که بخوای سفت و عضلانی بشی . پس مث خیلی از دوستان از الان شرط نذار که نمیخوام زیاد عضلانی شم و اینطور شم و اونطور شم ! :10: به همین سادگی ها نیس.
.........
ببین باشگاه به خونه ارجحه . یعنی بتونی با یه حریف تمرینی هم باشی که عالی میشه .
ولی اگه اصرار رو تمرین خونه داری یه سرچی بکن صفحات قبل رو هم خودم مفصل توضیح دادم و حرکات رو گفتم هم دوستان دیگه کمک زیادی کردن . پس دیگه تکراری تایپ نمیکنم :46:
ببین صفحات رو باز سوال داری بپرس دادا
سلامنقل قول:
1- چیزی که مربیتون براتون قانون نکرده حرکات کششی و گرم کردنی و سرد کردنیه . هرچی بیشتر بین حرکات و اول آخر تمرین انجام بدی درد کمتری خواهی داشت . ضمن اینکه کمی گرفتگی یا اسپاسم طبیعی هست .
2- اوف ! داداش چدی گفتی ؟! مجبورم باز بفرستمت صفحات این تاپیک ! چون دلیل ساخت این تاپیک همین بود که مرجع باشه و از توضیحات قبلیمون که تو خیلیییییی موارد سوالات مشابه میشه استفاده کنین .
3- به صورت عادی سر 45 روز شما تغییرات رو به صورت پایدار میبینی . تو هفته های اول به طور موقت و به دلیل اسپاسم و شوک شما فکر میکنی حجیمتر و سفت تر شدی !
4- حرکات رو درست بزن نه سنگین . تقلید ممنوع . حرکات چند مفصلی بیشتر استفاده کن . دستگاه ها عضله نمیسازند ! هالتر ها و دمبل ها هستند که معجزه می کنند ! و ..............