نقل قول:
این کارای ارزونو از کجا میخری که مطمئنه؟؟؟ میدونم که فروشگاهای درست و حسابی کلاسشونو با آوردن کارای لومانی پایین نمیارن..پس باید رفت سراغ فروشگاه های متوسط...شما کدوم فروشگاه رفتی؟
Printable View
نقل قول:
این کارای ارزونو از کجا میخری که مطمئنه؟؟؟ میدونم که فروشگاهای درست و حسابی کلاسشونو با آوردن کارای لومانی پایین نمیارن..پس باید رفت سراغ فروشگاه های متوسط...شما کدوم فروشگاه رفتی؟
من از گیشا خریدم ابتدای خیابان فروزانفر.اره یک فروشگاهه معمولی و کوچکه که تو خیابان اصلی هم نیست و سرراهم است.نقل قول:
البته لومانی هم چیزی نیست که تقلبی داشته باشه.ولی brut تقلبیشو داشت.
مرسی آقا!نقل قول:
فقط یه چیزی، میشه فقط تست کرد، یعنی بعدش نخری شاکی نمی شن؟ (همون تندیس و گلستان رو می گم)
می خوام با آگاهی کامل بخرم!
در ضمن اسم مغازه توی تندیس چیه؟
قیمتهاش چی، نسبتاً واقعیه یا خیلی می کشن روش؟
شاکی بشن.میخواد بهت دست بند بزنه؟:31: قبلا در این مورد که اگر شاکی شد چکار کنی مفصل توضیح دادم ولی مدیر پاکش کرد :31: ولی نقل قولش هست.نقل قول:
بعضی از عطرها باید بارها تست بشن تا بفهمی خوشت میاد یا نه. منظورت از اگاهی کامل چیه؟
در تندیس از پله برقی برو بالا. مستقیم برو ته سالن مغازشو می بینی. در ضمن مراقب گشت ارشاد باش. چون میان تو پاساژ گشت میزنن!:40: درتیمهای دونفره.
سفیر تو گلستان کمی خشک و سردن.(اگر خانم باشی خب فرق میکنه!) یکبار یک چیز ارزان بخر بعد دیگه کمی مهربان میشن. مثلا کارهای بنتون.
اٌکی، منظورم از آگاهی کامل هم از لحاظ قیمته و هم از لحاظ اصلی و تقلبی بودن...
آخه خیلی باید با شیشه و جعبه اش ور برم تا با خیال راحت پولو بدم:31:
می خواستم شیک رو بخرم، خیلی تعریفش رو شنیدم ولی امتحانش نکردم تا حالا!
در ضمن یه ادکلن زنونه واسه نوومزدم هم می خواستم به اسم کوکو مادمازل.
خودم که طبیعتاً امتحانش نکردم، ولی با توجه به قیمتش (180000 تومن:18:) گفتم شاید کار متفاوتی باشه -البته خوب بیشتر سلیقه ایه!
یه جا هم (توی اینترنت) همینو زده بود 100000 تومن. این اختلاف قیمت واسم عجیب بود گفتم خودم حضوری برم امتحانش کنم سرم کلاه نره (به این میگن خرید با آگاهی کامل کامل:5:)
راستش یه بار یه عطر زنونه به اسم shadow واسش گرفتم 25000 تومن. رایحه چوبی داشت و مال کمپانی اجمل (سال 2008) بود
خیلی خوشش اومد، بیشتر از اون خودم خوشم اومد!!!
ولی بعدش توی فروشگاه واسالان دیدم 17500 نوشته، بد جوری حالم گرفته شد:19:
اما به هر حال الان می خوام واسش سنگ تموم بذارم، اگه یه کار معرکه زنونه هم سراغ داشتی معرفی کن
مردونه ها رو همین جا پی گیری می کنم
بازم دمت گرم:46:
دوست گرامی منم مثل شما هستم از این ادکلن ها زیاد خریدم قدرت پخش شوندگی هیلی خوبی داره ماندگاریش هم متوسط هس .من تو شهر خودمون 4 هزلرتومن میگرفتم الان دیگه نیس و کارهای ژکساف کیش حای اینا رو گرفته از اونا هم استفاده کردم خیلی خوبن پخش شوندگی خیلی خوب دارن در هر صورت بو های اینا شبیه بو های اصل هست اونی که شما دارین شانل الور هم ادیشن بلانج هس بوی فوق العاده ای داره اگه از این بو خوشتون نه اومده باشه مطمئن از خود ادکلنش اغورجینالش هم خوشتون نمی یادنقل قول:
کم__________________________ک
یه ادکلن ( همون eau de toilette) زنانه بین 30 تا 80 تومن میخواستم برای یه دختر جوون به نظرتون چی بگیرم سلیقشم اصلا نمیدونم
پس حالا بوش که مثلا گرم یا خنک یا ... باشه مهم نیست بازه قیمتی هم بالاست چون نمیدونم تو جایی که هستم کدومش با چه قیمتی گیرم میاد. لطفا چند تا پیشنهاد بدین و البته قیمتش رو هم بگید :22::22::22::22::22:
من ورساچه Crystal Noir رو پیشنهاد می کنم، معمولاً نظر اکثر دخترا رو جلب می کنه!نقل قول:
حول و حوش 40 تا 50 تومنه.
نقل قول:
بهترین ادکلن زنانه ای که میتونی تو این رنج قیمت بخری Burberry The Beat زنانه است...این ادکلن در میان کار های زنانه یکی از بهترین ادکلن هاست...موندگاریش هم خیلی خوبه و یه 12 ساعت رو قشنگ ساپورت میکنه...من دلم میخواست واقعا میتونستم از این ادکلن استفاده کنم اما حاضر به استفاده از ادکلنای زنانه نیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام! فرق این ادکلن ها که روشون زده eau de toilette با اینا که زدهeau de parfum چیه؟؟؟
نقل قول:
به شما هم توصیه میکنم همین Buberry The Beat زنونه رو بگیری...مطمئنا طرف مقابل به سلیقه شما آفرین خواهد گفت...این ادکلن امکان نداره در بین خانما مقبول نیافته..
در واقع درصده ماده استفاده شده تو توالت کمتره که ممکنه موندگاری کمتری نسبت به پرفیوم داشته باشه.نقل قول:
خوب من این تاپیک رو تازه دیدم اینجا...دوست خوبم cyber861 بهم معرفی کردند...
امیدوارم در کنار دوستان اینجا اطلاعات بیشتری یاد بگیرم..
تامی گیرل از تامی ....یه ادکلن بسیار عالی که لوکا تورین هم از 5 بهش 5 داده....یه ادکلن بسیار عالی برای استفاده روزانه...اگه میخواید یه کار تاپ که در ایران هم کمتر استفاده شده و خز نیست بگیرید این مورد پیشنهاد میشه...نقل قول:
نکته مهم اینه که بتونی گیرش بیاری یا نه...
ادکلنی هم که دوست عزیز جناب arsenal_mmm فرمودن هم خیلی خوبه کلا توی زنونه ها بریت و بیت از بربری رو حتما تست بکنید...منتها بیت بوی نسبتا ملایم و خنکی داره ولی بریت کمی سنگین و گرمه...در کنار این دو تونستی بربری لندن رو هم تست بکن....
اگر هم بوی خنک و ملایم میخواید حتما DKNY Be Delicious رو تست کنید در بین ادکلن های زنونه خنک در ایران حرف نداره و 50 میلش رو حدود 55 الی 60 میتونید گیر بیارید...این ادکلن جوایز زیادی رو نصیب دونا کارن کرده...
در آخر اگه میخواین زیاد خرج نکنید و در عین حال ادکلنی با بوی خوب داشته باشید اکلت از لانوین مناسب هست و در ایران هم بسیار طرفدار داره و همینطور میتونید روی ادکلن های سلبریتی نظیر Glow از جنیفر لوپز یا Blue Seduction از آنتونیو باندراس و Believe از بریتینی اسپیرز فکر کنید...
شاید بتونم برات پیدا بکنم...البته من اصفهانم...نقل قول:
خودم هم خیلی نسبت به این عطر کنجکاوم با توجه به اینکه خیلی ازش تعریف میشه و اکثرا همه جا بهش 5 ستاره دادن...حالا حتمی میخوای؟؟اگه اینجا نبود شاید تونستم از طریق امارات برات بیارم....
کلا Yves Saint Laurent برند محبوب منه...الان هم که le nuit رو ازش استفاده میکنم ....
بوش که نمیدونم چطوره . ولی میگن به brut شبیهه . منتها پخته تر. بروت اصل اینجا ندیدم ولی خیلی دوست دارم یک بروت داشته باشم.بخصوص اونی که مدال و زنجیر دور شیشه اش داره اینجا نسخه قلابی همین مدل است.نقل قول:
مرسی از لطفت.
نقل قول:
این کارای ارزون با کیفیتی که توی BaseNotesاکثرا روشون بحث میشه ادکلنای کلاسیک اروپایی آمریکایی هستند و فکر نمیکنم این ادکلن بازا مثلا کارای تولید اماراتو امتحان کرده باشند چون اصولا تو کشور اونها فروخته نمیشه زیاد. اما فکر کنم اگه بعضی از این کارای شرکتای اماراتی مثل اجمل و رصاصی و امپر رو میتونستند امتحان کنن از این دست ادکلنا توشون پیدا میکردند...خیلی از همینام مثل Blue For Men هم برا خودش کلاسیک شده.
متاسفانه اون فیلم رو ندیدم و خیلی دوست دارم ببینم..هر کس تو فامیل هم که میبینه من انقدر زدم تو خط عطر و ادکلن بهم میگه این فیلم رو دیدم که اینجوری شدم؟
با این تعریفایی که تو کردی مشتاق شدم مثل خودت بدون این که تست کنم برم Lomani Pour Homme بگیرم...فقط میترسم مثل ادکلن Santiago که مال همین شرکت لومانیه و چند وقت پیش خریدم از خریدش پشیمون بشم...چون بدون تست خریدمش و فکر میکردم مثل زمان دبیرستان میتونم با رضایت استفاده کنم اما وقتی بوش کردم دیدم که اصلا الان نمیتونم بزنمش..بیشتر به خاطر وجهه خودم به این نتیجه رسیدم چون بوش الان که انقدر تجربه ام در عطر و ادکلن بیشتر شده به شدت چیپ به نظر میاد...نقل قول:
ولی با این قیمت آخه چطور ممکنه این لومانیا ادکلن اصل فرانسه باشه؟
اگه تو کشور خودشونم همین قیمت باشه مسلمه که برای فقیر فقراشون تولید کردن اینارو که اونام بتونن استفاده کنن.
من فکر کنم قضیه ارزون بودن اینا همون Synthetic هستش که قبلا گفتی...یعنی به شدت همه موادشون شیمیایی و ارزون هستند که با این قیمت ادکلن تولید کردند.
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
آهان راستی این کارای بنتون رو که میگی ارزون هستند تا حالا هیچ کدومشو استفاده کردی ببینی کیفیتش قابل قبوله یا نه؟نقل قول:
آخه یه کم برام عجیبه که این برند به این معروفی چرا ادکناش تو رنج 30 تومنه...احساس میکنم بوهاشون به کیفیت کارای 60 70 تومنی نیست...نه؟
اگه جواب این سوالو میدونی بدون استناد به قیمت بگو..منظورم اینه که مثلا نگو خب معلومه چون 30 تومنه بوش هم در همون حده.بلکه فکر کن اصلا قیمت این ادکلنارو نمیدونی و بهت میگن بو کن و حدس بزن قیمتشون چقدر می ارزه.
راستی دیدیدصفحه اول سایت لومانی:
عکس هدیه تهرانیه؟؟؟ کسی تا حالا ادکلن هدیه تهرانی رو امتحان کرده ببینه مالی هست یا نه؟کد:http://www.lomani-parfums.com/prehome
میشه از طریق شارجه اقدام کرد البته اگه اونجا باشه...چون خیلی از ادکلن ها بدلیل اینکه در کشور های خاورمیانه فروش نداره یا اینکه معروف نیست اصلا وارد این منطقه نمیشه...نمونش ادکلن های سانگ که من خودم مردونش رو امتحان کردم و بسیار عالی بود و حرف نداشت....ولی شارجه نمایندگی ها نداشتن...نقل قول:
این brut هم چون شما خیلی تعریفش رو کردی و نسبتا هم قیمت مفتی داره میشه از همون آمریکا سفارش داد...که البته حدودا دلاری 2000 تومن در میاد...احتمالا برای خودم میگیرم...
دوستان کسی تا حالا ادکلن های نیچه رو تست کرده...مثلا عطر های BOND 9 ؟؟برای یکی از آشنایان میخوام یه ادکلن نیچه بگیرم چون میخوام مطمئن باشم که با مواد طبیعی هستش..اگر مورد خاصی هست که کسی تست کرده ممنون میشم توضیح مختصری بده...
اتفاقا سانتیاگو رو هم داره و یکی بنام el paco و 2-3 تا کار دیگه لومانی.نقل قول:
این لومانی پور هوم هم 3-4 دقیقه اولش چیز خیلی جالبی نیست ،ولی وقتی میره روی نت میانی و basenote با حال میشه.. بنظر من البته. اینا به کارهای دراگ استوری معروفن دیگه. تو هر بقالیشون اینا است. فروش بالا است میتونن با قیمت خیلی پایین بدن. برعکس اینجا که کارهای ریو و اصغر جکساف و اینا همه جا پرهستند. همین بروت هم که 10 دلاریه سالانه میلیونها دلار از این ادکلن و محصولاتش درمیاره.
یکیش فکر کنم بنتون انرژی بودتست زدم فقط یادمه خیلی شیرین بود که من دوست ندارم.
عکسی نمیبینمنقل قول:
اره دیدم عکس هدیه تهرانیه !! عجب :31:
نقل قول:
نمیدونم چرا توی سایت لومانی ادکلن سانتیاگو تو کارای مردونه اش معرفی نشده اما روی جعبه نوشته که ساخت لومانیه..
اوه اوه حرف El Passo رو نزن که من 8 سال پیش یکی بهم کادو داد و از همون لحظه اول که بوش کردم از شدت بوش ترسیدم....یعنی انگار بوی گازوییل میره تا فیها خالدون مغز آدم با بوی این!!!!!:2::2::2::2::2:
هر مو قع بطری و میدیدم میترسیدم بهش دست بزنم.
بوش یه کمی هم به بوی پیاز داغ سوخته شبیه بود.
من همون موقع که اینو کادو گرفتم 3 4 سالی به عنوان دکور گذاشتم روی میز و بعد 4 سال بدون این که تو این مدت حتی یک پاف هم به خودم زده باشم سوتش کردم تو سطل آشغال....یه چیز تند وحشتناکی بود اصلا نمیتونم توصیفش کنم...فکر کنم به عنوان سوسک کش واقعا چیز خوبی بود!!!
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
میگم اون عکس خودته توی Base Notes؟؟؟همه پستاتو خوندم اونجا...چرا انقد از ایLomani Pour Homme تعریف کردن ملت اونجا؟؟
انقد تعریف کردن میخوام برم بگیرم...ولی Jovan S..E..X Appeal رو که انقد ملت ازش تعریف کردن و همینطور Jovan Musk رو به هیچ وجه ادکلنای جالبی نمیدونم....S..E..xAppeal که انگار بوی دارچین و شله زرد میده و اون یکی هم یه چیزی شبیه عطر شابدولعظیمی میمونه و منو یاد شهرستانو دهات و ده کوره میندازه
ال پاسو رو بو نکردم. فارنهایت دیور هم بعضی میگن بوی گازوییل میده .کدوم عکس رو میگی؟ عکسم اونجا هست ولی مثلا پرایوته! اتفاقا میخواستم این jovan ماسک یا سک س اپیل (این یکی رو ندیدم جایی) را چشم بسته بخرم اینطور که میگی باید قبلش تست کنم پس! یکسری بوها برای ما اصلا جذابیتی نداره با توجه به پیشینه تاریخیشوننقل قول:
مثل گلاب و... :2: :31: و برعکس بعضی ادکلنهای قدیمی برای امریکاییها و اروپاییها چون خاطرات قدیمی رو براشون زنده میکنه جذابیت خودشون رو از دست دادن. مثلا بوی بابا بزرگش..
در مورد لومانی با توجه به قیمت خیلی ارزانش کار خوبی محسوب میشه. ادوتوالت اصل فرانسوی از این ارزانتر پیدا نمیشه .البته بستگی داره که کی از ادکلن تعریف کنه. یعنی سلیقش چقدر به ادم نزدیک باشه
خیلی دوست دارم Mazzolari Lui رو تست کنم . میگن وقتی میزنی تبدیل به دوبرمن میشی :31:نقل قول:
تمایل پیدا کردم این bogart pour homme رو بخرم.هنوز تستش نکردم. ولی از این جهت که یک modern powerhouse محسوب میشه ممکنه خوشم بیاد.قیمتش هم که مناسبه.
من هدیه تهرانی رو بو کردم خیلی بد طراحی شده :31: از قیمتش میشه بوشو حدس زد
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
بوگارت خیلی بوش قدیمی شدهنقل قول:
من کلا کارای بوگارت رو دوست دارم city tower رو خوب طراحی نکرده اما کارای دیگش حرف نداره البته با توجه به قیمتش
نقل قول:
بوگارت پور هوم ادکلن ترشیه...اصلا تلخی هم نداره و صرفا انگار ترش و شوره.یه کم سرده البته..پخش بوی وحشتناک زیادی داره..من 3 سال پیش یکی گرفتم تو این مدت با سلیقه ام هم خونی داشت و راضی بودم و الان هم فقط یک دهم حجمش مونده اما یه دفعه زدم یکی زد تو ذوقم و گفت چرا بوی عطر مشهدی میاد...من واقعا نفهمیدم چطور تونسته بین بوی اون و عطر مشهدی ربط بده اما کلا از اون موقع تا به حال دیگه دست و دلم نمیره اون یه ذره ته شیشه شو استفاده کنم.
دلم میخواد یکی از کارای Silver Scent و Silver Scent Intense رو که مال همین بوگارته بگیرم...همه تعریفشونو میکنن..نه این که با سلیقه ام همخونی داشته باشه ها کرم خردنشون افتاده به جونم...بین این 2 تا ککدوم بهتره؟؟؟
یکی یه دفعه گفت طSilver Scent Intense بهتره حالا باز خواستم نظر شما رو هم بدونم...
راستی توی Base notes دیدی بحث One Man Show Gold Edition بود؟؟؟من هم 2 3 جا این ورژن رو دیدم و تعجب کردم که چظور همه جا انقدر زیاد شده تا این این مطلب رو که یکی از همین برو بچBase Notes گذاشته بود خوندم و فهمیدم قضیه از چه قراره:
اگه این One Man Show Gold Edition رو هم امتحان کردی بهم بگو چه تریپیه؟کد:http://www.muscatdaily.com/Archive/Oman/One-Man-Show-debuts-in-Oman
نقل قول:
والا عکست اصلا پرایوت نبود و حتی اون عکس After Shave Old Spice رو هم که گذاشته بودی قابل رویت بود..
این بر و بچ آمریکایی و اروپایی هیچ ایده ای ندارن که اون بویی که دارن باهاش حال میکنن بیشتر تو در و دهاتای ایران به مشام میرسه...
اونا با اینا حال میکنن خب دلیل نمیشه که مام حتما حال کنیم.
اون 2 تا ادکلن Jovan همه جا هست اگه گیرت نیومد میتونی برا تست یه سر بری بوستان پونک همون اولین مغازه عطرفروشی که پا تو میذاری تو پاساژ میبینی هر 2 تاشو برا تست داره...قیمتشون هم 15 تومنه.
راستی برای این که کرک و پرتون بریزه و کمتر ادکلن بخرید یه نگاهی به این مقاله ها بندازید و ببینید که عطر ها وا دکلنا چه ضررایی دارند:
کد:http://www.beautymagonline.com/pages/perfumes_harm.htm
کد:http://shine.yahoo.com/channel/beauty/is-perfume-pollution-as-harmful-as-cigarette-smoke-462329
کد:http://www.theglobeandmail.com/life/health/perfumes-contain-hidden-harmful-chemicals-environmental-groups-say/article1565965/
کد:http://www.profumo.it/perfume/aromatherapy/toxic_perfumes.htm
هدیه تهرانی زنانه است دیگه؟ خیلی جالبه، عکسی نداری ازش... یادمه یکی تو بیس نت پست زده بود که ایا راسته که در ساخت عطر مایکل جردن از عرق مایکل جردن استفاده شده :31:نقل قول:
شبیه باربری لندن میشه یعنی؟ خب شاید خیلی خوشم نیادنقل قول:
gold edition رو ایران دیدی؟یا منظورت تو net است... تست که نکردم
جالبه نوشته از ترکیب 200 نوع روغن یا عصاره درست شده.
تجربه سیلور سنت رو هم ندارم
اگر منظورت اواتارم است اون شون کانریه :40:نقل قول:
ادرس بوستان پونک رو بعدا میگیرم ازت. ممنون.
عکس عطر هدیه تهرانی
اینم خبرش که در سال 2004 در سایت مکتوب یاهو منعکس شدکد:http://www.4shared.com/photo/qzg-Xukm/hedieh_tehraniperfume.html
کد:http://en.news.maktoob.com/20040915163006/ArticleAnnouncement.htm
امروز رفتم لومانی پور هوم و ماکسی رو تست زدم...ماکسی که افتضاح بود...وحشتناک شابدولعظیمی بود....یعنی ادکلن ماکسی ته عطر شابدولعظیمیه...گلاب خالصه...
لومانی هم یه جوری بود...خیلی بوش به نظرم قدیمی بود...احساس کردم بوش برام خیلی بدیهیه و خیلی متوسط و حتی کمی سطح پایین...اما میتونم بگم از بوی سانتیاگو حداقل بهتره...من همزمان Best رو هم تست زدم و اونو به لومانی پور همو ترجیح دادم..راستی Royal سبز که شرکت رصاصی زده و اونم برا خودش قدیمیه یه کپی خیلی خوب از همین لومانی پور هومه...جفت بوی این 2 تا کپی هم هستند...
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
نقل قول:
تو کار سیلور سنت برو ضرر نمیکنی..حداقل یه تستش بکن فکر کنم خوشت بیاد...
اون مغازه توی بوستان پونک رو امروز اسمشو دیدم...اسمش مغازه اشکانه...از در اصلی میدون پونک که پا تو بذاری تو بوستان همون اولین مغازه ای که به چشمت میخوره همین اشکانه.
سلام من توصیه میکنم از ادوکلن های creed استفاده کنید واقعا بوی محشری دارن با موندگاری بالا در حال حاظر خودم از
Imperial Millesime استفاده میکنم و البته wonderwood که اونایی که بوی ملایم و خاص چوب و جنگلی دوست دارن حتما تست کنن عالیه
cool water بازار چند قیمت دارید ... لطفا.
تو basenotes خوندم که فرمول ساخت کول واتر حدود 1 سالی است که تغییر کرده و بنظر بهتر شده. من یکی دوباری تست زدم. منتها بوش یادم نیست و نمی دونم بوی قدیمی بوده یا جدید. میخوام دوباره تستش کنم ولی نمیدونم اینی که تست میدن جدیده یا قدیمی.
یک عطر دیگه که دوست دارم تستش کنم VAN CLEEF & ARPELS POUR HOMME است. میگن که اگر ادگار آلن پو زنده بود این عطر رو میزد یا شخصیت داستان نقاب مرگ سرخ از همین نویسنده
نقل قول:
تا اینکه ۱۲ شب رسید و ساعت عظیم باید ۱۲ ضربه مینواخت. سراسیمگی بار دیگر بر مهمانان چیره شد و مجبور به سکوت و گوش سپردن به بانگ ساعت که پژواکی دهشتناک داشت شدند. اما ناگهان همهمهای برخاست که ناشی از وحشت و نفرت بود. در میان مهمانان بیگانهای ظاهر شده بود که به جای لباس فاخر، جامهٔ گور بر تن و نقابی همچون صورت جنازهای خشک شده بر چهره داشت. او حتی تا آنجا پیش رفته بود که سرتاپایش را همچون یکی از قربانیان مرگ سرخ خونآلود ساخته بود.
کد:http://www.basenotes.net/ID26121638.html
Hike جون میگم نظرت راجع به عطر Best چیه؟؟؟تو رفتی لومانی پور هوم رو خریدی هوس کردم برم بست رو بگیرم...میدونم توی کارای لومانی اینو از بقیه بیشتر دوست دارم..
به نظرت بین این 4 تا عطر لومانی کدوم از همه بهتره؟
1.Best
2.Ignition
3.Network
4.Lomani pour homme
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
یشنهاد میدم اعضا خاطراتشونو که با عطرا پیوند خورده بیان کنند.
به ویژه خاطرات قدیمی و زمان کودکی و یا دوران مدرسه و عطرایی که تو این زمانا استفاده میشده وسبب شده یه خاطره خیلی تو ذهنشون زنده بمونه.
این که چه عطری یاد آور کدوم دوران از زندگیشونه و یا چیزای دیگه
نقل قول:
جواب این سوالت چی شد؟
ققط best رو داشتم الان دیگه بوش یادم نیست ولی اون زمان یادمه بوشو می پسندیدم وتعجب میکردم با بوی خوبی که داره چرا اینقدر ارزانه. تو نت که اصلا راجع بهش حرفی زده نمیشه.نقل قول:
همین brut بود که اینجا همه قلابی هستند . روی شیشه نوشته عربی داره و روی جعبه اسم شرکت اولین سازندشو نوشته (faberge) درصورتیکه فابرژه سالهاست بروت رو فروخته و الان بدون ذکر اسم فابرژه فروش میرهنقل قول:
)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Brut_(cologne)
)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Faberg%C3%A9_(cosmetics)
کد:http://www.brutworld.com/about.html
بچه ها كسي تا حالا ادوكلن هاي گوچي رو داشته اينجا؟ اگه اره كدوم و ازش راضيه ؟ موندگاري چقدر؟