نقل قول:
ممنون دوست من بنظر شما از چیا استفاده کنم مثلا میتونم خیار بهشون بدم :31:
Printable View
نقل قول:
ممنون دوست من بنظر شما از چیا استفاده کنم مثلا میتونم خیار بهشون بدم :31:
خوب منم تانکم رو راه انداختم و الان حدود 9 روزه که استارت کردم اینم عکسهاش
شاید بعضی ها ایراد بگیرن به نوع ماهیها ولی خوب نمیتونستم ازشون بگذرم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه اکواریوم اماده ماهیران دارم حدود 3 ساله و خیلی هم راضی هستم و کاملا وارد شدم به نگهداری و ....
امروز تو فکر خرید این اکواریوم کوچیک ها افتادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22*12 سانت !!
نظرتون چیه ؟ برای کنار میزم میخوام
حالا چندتا سوال
حدود قیمت این اکواریوم ها چنده ؟
ماهی زنده زا میشه توش انداخت ؟ خیلی کم 3 4 تا
ماهی زنده زا که خوب باشه چی پیشنهاد میدید
کلا نظرتون چیه ؟
و اینکه ماهی هست که تو اب سرد زنده بمونه ؟ یعنی تو اکواریوم بدون بخاری
این ماهی های فایتر چی ؟؟
سلام.
امروز رفتن شیشه آکواریم سفارش دادم سایز 80*40*23 ( البته پس از اتمام دوران سخت و نابود کننده سربازی :2: ) .
چند تا سئوال دارم که ممنون می شوم جواب دهید :
( احتمالا می خواهم به سمت ماهی های گوشتخوار بروم )
1- برای ایجاد چرخه ازت چه روشی را پیشنهاد میکنید ( البته با دانستن موارد زیر ) :
[HTML]- استفاده از مقداری از آب تانکی که چرخه در آن ایجاد شده است . دسترسی ندارم
2- استفاده از فیلتر تانکی که چرخه در آن ایجاد شده است . دسترسی ندارم
3- استفاده از مقداری از شن های تانکی که چرخه در آن ایجاد شده است . ( حداکثر یک لیوان ) دسترسی ندارم
4- افزایش دمای تانک تا 28 درجه سانتیگراد .
5- استفاده از غذا ( هر 12 ساعت مقداری پولکی به آب اضافه شود که پس از تجزیه آنها باکتری ها کار خود را آغاز می کنند . )
6- استفاده از میگوی زنده در آب تانک دسترسی ندارم
7- استفاده از ماهیان مقاومی همچون زبرا دانیو
8- قرار دادن چندین گیاه طبیعی در تانک دسترسی ندارم
اما چند روش استفاده از مواد شیمیایی هم در این مورد وجود دارد که به شرح زیر است :
1- استفاده از محلول آمونیاک ( 5 قطره در هر 35 لیتر )
2- استفاده از برخی کاتالیزور های خاص
3- استفاده از داروی Biospira Marineland که سازنده ی آن مدعی است ، با استفاده از این دارو در مدت 24 ساعت چرخه در آب تانک شما ایجاد می شود . [/HTML]
2- تصمیم دارم از فیلتر تاپ استفاده کنم و مقداری از مواد مختلف نیز درون آن بریزم ولی نمی دانم از چه موادی استفاده کنم و اینکه اصلا این فیلتری که می خرم حتما جایی برای ریختن مواد داره یا نه ولی در کل به نظر شما از چه موادی استفاده کنم ؟
سلام
به سئوال قبلی جواب ندادند یک سئوال دیگه به ذهنم رسید .
قصد دارم چون شرایط تعویض آب یا سیفون کشی رو ندارم سیستم فیلتر زیر شنی رو طراحی کنم و بعد اون رو به پمپ تاپ فیلتر وصل کنم که فضولات کف رو بکشه و تصویه کنه - البته از چند نوع مواد مختلف هم در تاپ فیلتر استفداه می کنم . این کار که غیر اصولی نیست ؟
تعویض نکردن و سیفون نکردن اب کار درستی نیست بعد از 2 3 ماه کلی مشکل میخوری و باعث تغییر اب میشهنقل قول:
کلا توصیه میکنم از فیلتر زیر شنی استفاده نکنی
من که کلا بعد از 1 سال زیر شنی رو حذف کردم
اگه بخوای کار راحتتر بشه و دردسر سیفون و .... نداشته باشی از فیلتر اکسترنال سطلی استفاده کن
هم نظافت و دسترسی راحت تره هم تعویض اب و....
از شوخی گذشته با توجه به تجربه و ماهی های شما من فقط غذا های شرکتی رو پیشنهاد میدمنقل قول:
ماهی هات رو خیلی چپ اندر قیچی انتخاب کردی. ولی اشکالی نداره یه بار که پدرت در اومد دفعه بعد حرف گوش میکنی
از بابت تاخیر هم عذر میخوام
تمام فرمایشات شما درست هست ولی فیلتر خارجی با اینکه فوق العاده و خیلی خوبه ولی باز هم تعویض آب لازمه حتی اگه بهترین فیلتر خارجی رو بخریدنقل قول:
البته یه دستگاهی هست که برای آب شور استفاده میکنن به است دنیتراتور. انطور که از اسمش پیداست می تونه ما رو از تعویض آب راحت کنه ولی قیمت زیادی داره
یه سوال ؟
این فیلتر اسفنجی ها نصبش چطوریه ؟ بزاریش کامل تو اب و بهش شیلنگ هوا وصل کنی کافیه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاثیر داره ؟؟
نقل قول:به نظر منم کنسرو ندهنقل قول:
نخود فرنگی طبیعی اگه داری بده بهشون :31:
فقط یه نکته در مورد نخود فرنگی . آب رو کثیف میکنه واسه همین سعی کن هفته ای یه بار بدی بهشون
من خودم صبح اون روزی که میخوام آب رو سیفون کنم نخود فرنگی میدم و بعد از ظهر هم آب رو سیفون میکنم
کاهو و اسفناج هم چیزای توپی هست اگه تونستی بده بهشون
یه نکته در مورد غذادهی هست که من انجامش میدم و نمیدونم درسته یا غلط
من هفته ای یه روز به ماهی هام غذا نمیدم
به نظر خودم تو سلامت دستگاه گوارششون تاثیر داره
در ضمن تو همون یه روز ماهی ها یه مقدار شکمشون کوچیک میشه :31:
البته واسه من گیاخوار هستن همشون واسه گوشتخوارا میشه بیشتر از اینام غذا نداد
......................
دوستان یه سوالی هم داشتم
عید میخوام برم مسافرت چطور به ماهی ها غذا بدم؟
غذایی نیست دو هفته دووم بیاره تو آب؟
اولا نگران نباش غذا ندادن تا حدود 3 هفته یا 20 روز مشکلی برایشون پیش نمیاره فقط درصورت خرابی بخاری و پمپ هواس که باعث مرگشون میشهنقل قول:
و در بازار دستگاه های با قیمت بین 11 تا 18 تومن هست به اسم تایمر غذا کخ یه محفظه داره که پر از غذا میکنی و بالای تانک نصب میکنی و میشه تنظیم کرد در روز و در چه ساعتی یا ساعاتی چند نوبت غذا بده من خودم تو محل کارم 2 تا اکواریوم دارم هر 2 تاش داره و هر روز 3 نوبت ساعت 3 -6 - 12 خیلی کم غذا میده
خیلی خوبه یکی از اینا رو داشته باشی
هم مرتب و به اندازه و سر وقت غذا میده و اگه مسافرت باشی خیالتم راحته
به موقع و به اندازه میده که باعث میشه تانکت هم کثیف نشه و اگه فراموش کردی هم که به ماهیات غذا بدی این خودش کارتو راحت میکنه
پیشنهاد میکنم یکی حتما بگیری
سلام تصمیم دارم ماهی های سورم و پرت و آنجل منو و سیچلاید الکتریکی زرد و اسکات رو با هم بگیرم نظرتون چیه ؟ البته درمورد اسکات کمی شک دارم .
انجل مونو و اون سیچلاد الکتریکی زرد رو حذف کنید به نظر من
در مورد بقیه هم من تجربه شخصی دارم هیچ مشکلی با هم ندارن
انجل منو رو با این ماهی های دیدم نگه دارن ولی کلا ماهی پر درد سری هست کسی ندیدم ازش راضی باشه
سیچلاید الکترکی زرد هم با اینکه مطمعن نیستم چیه ولی به خاطر افریقایی بودنش مناسب پرت و سورم و اسکات نیست ولی میشه نگه داشت
اگه خواستید، این سیچلاید رو نسبت به بقیه کوچیک تر بخرید.
افریقایی ها بر خلاف تصور از آمریکایی ها وحشی ترن
سلام دوســـــــتان :11:
دوستان من دوتا ماکرو سفید دارم .
که از وقتی که 2 3 سانتی متر بودن تا الان که 8 9 سانتی متر هستن دارمشون .
و همیشه یکیشون اون یکی رو دنبال میکرد
ولی جدیدن اون یکی که قدتمندتر هست زیر آبشش هاش زرد شده و به صورت خیلی وحشیانه اون یکی رو میزنه طوری که الان اون کتک خوره یه مقدار زخمی شده .
آیا میخوان جفت شن ؟ ( نمیدونم کدوم نر هست و کدوم مادست )
یا اینکه مشکل دیگه ای دارن ؟
متشکرم .
یه اکواریوم جمع و جور 40*25*25 راه انداختم
توش زنده زا خوب چی بندازم و چندتا ؟؟ راهنمایی کنید لطفا ؟
25 لیتر واقعا کمه
میگن برای هر لیتر میشه یک سانت ماهی نگه داشت که به نظر من بهتره نصف این مقدار رو رعایت کنید.
به سازگاریشون دقت کنید.
قبل از خرید علاوه بر سازگاری سایز نهایی اونها رو هم باید بدونید.
اگه قبلا ماهی نداشتید در مورد عادت غذایی ماهی مورد علاقه اتون هم تحقیق کنید. و سراغ ماهی هایی که عادت های غذایی عجیب غریب دارن نرید.
مثل روح یا بلک گوست
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه
بعد از همه اینها با توجه به علاقه اتون ماهی انتخاب کنید.
برای جفت خوردن که شک دارم این کار رو بکنن باز شما یه تحقیق در مورد رفتار های هنگام جفت خوردن این ماهی تو گوگل بکنید.نقل قول:
راه حل هایی که برای حل مشکل درگیری هست:
مهمترینش رعایت اندازه تانک و دکور مناسب با تعداد و نوع ماهی هاست
یعنی جا برای فرار و قایم شدن باشه و حجم تانک برای تعداد ماهی که دارین مناسب باشه
راحت ترینش هم اینه که ماهی مهاجم رو رد کنید بره
یه راه حل دیگه هم هست که فرستادن ماهی مهاجم به تار التادیب هست :دی
اگه به تانک دیگه ای دسترسی دارید برای مدت حداقل یکی دو هفته ماهی مهاجم رو از تانک خودتون خارج کنید و تو تانک دیگه نگه دارید. اگه تو تانک دیگه ماهی های گردن کلفت تر بودن این دوره کوتاه تر هم میشه
من این کار رو برای دوبوسی ها انجام دادم جواب گرفتم.
البته راه های دیگه ای هم حتما هست که من خبر ندارم.
امکان اینکه بزارم تو تانک دیگه وجود نداره
ولی جای فرار و اینا داره .
بچه ها امشب واسه سر به راه شدن این ماهیه ما دعا کنید :دی
سپـــاس از راهنماییتون . :11:
به نظرم از همه نوع زنده زا یه جفت بنداز توشنقل قول:
من همه زنده زاها رو نگه داشتم ماهی های باحالین
گوپی ماهی باحالیه به نظرم مخصوصا نرهاش که دمشون خیلی قشنگه
پلاتی هم که رنگای خیلی باحالی دارن بعضیاشون
مولی رو من هنوز هم دارم تو تانکم خیلی ماهی خوبیه فقط همیشه در حال خوردن هست
سوردتیل هم واقعا فوق العاده هست . ماهی سگ جونی هم هست . خودمم دارم
چیزی که تو سوردتیل جالب هست اینه که با پلاتی هم جفت میخوره
فقط دو تا نکته:
اول اینکه اگه میخوای ازشون بچه متولد کنی حتما روش های مخصوص هر کدوم رو مطالعه کن
مثلا نیاز هست برای هر کدوم یه نسبتی از نر و ماده و یه شرایطی فراهم باشه
دوم اینکه یه بیماری بدی که بین زنده زاها به خصوص گوپی وجود داره بعد از یه مدت کمرشون خم میشه
دلیلیش رو نمیدونم
تو پلاتی هم دم خوره خیلی شایعه و بیشتر پلاتی های من دم خوره داشتن که الان دمشون دراومده ولی مثل اولش نیست دیگه
من هم عکس ماهی های جدید رو میذارم صفا کنید:27:
اول عکسای اسکار های باله بلندی که چند صفحه قبل گفتم خریدم البته برای برادرم سه عدد 17 تومن پلاسکو. مثل اینکه خیلی به شرایط آب حساسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکسای تانک خودم
با فایتر خوشگلم شروع میکنم
نمای کلی:
آخرین لجن خوار باله بلند باقی مانده ام از سه لجن خوار
این هم گرین ترور نر که تازه خریدم. با یه ماده ده تومن 12-10 سانت بیشتر نیستن
این هم دوبوسی که قدیمی ترین ماهی تانکه و البته یاد اور خاطرات تلخ
این رو هم با گرین ها خریدم یکی دیگه هم همین طوری هست ولی نشد عکس درستی بگیرم. اینا کنار فایتر ماده ام انداختم که از اون هم عکس جالبی در نیومد. انجل = دونه ای هزار
الان mjd323232 میاد میگه خودت که ماهیت چپ اندر قیچی تره :دی
alil1369 عزیز یه چیزی یادم رفت بگم: سیکل ازت فراموش نشه یه نگاه به گوگل بنداز سوالی بود در خدمتیم
خب نظرتون رو در مورد تانکم بفرمایید
نظرتون نه تعریف :46:
البته کی از تعریف و تمجید بدش میاد؟:5:
منم خودم 3 تا تانک دیگه دارم ! این و تازه گرفتم امادس 40*25*26 هست و اب کردم و تاجهیزاتش کامله ! 100 تومن درومد ! خیلی گرون شده همه چی !!!نقل قول:
اینو گزاشتم کنار تخت خوابم
اصلا نمیخوام شلوغش کنم ! چون دیگه حوصله درد سر نظافت این یکی فسقل اکواریوم رو ندارم !! :31:
گوپی رو که عاشقشم خیلی قشنگن و نظر خودمم همینه
پلاتی هم دارم ولی نه ! ماله من هم دم خوره گرفتن و دمشون در اومده الان ولی مثل قبل نیستن ! عین ماله خودت
مولی هم نظر دومم هست ! بین گوپی و مولی موندم !؟ :19:
نئون هم دسته جمعی اش باحال میشه
زبرا هم وقتی کامل بزرگ میشه خیلی قشنگ میشه
نه قشنگه خوشم امد ! کلی صفا کردم ایولنقل قول:
داداش """ سیکل ازت فراموش نشه """ من 3 تا اکواریوم دیگه هم دارما !! 4 ساله اکواریوم دارم و تا امروز تلفات هم نداشتم !! چی فرض کردی مارو این تانک فسقلی رو برای کنار تخت گرفتم و برای سرگرمی
میخوام زنده زا بندازم توش تجربه نداشتم سوال پرسیدم !!! :31: :46:
من یکم حافظه ام ضعیفه شما ببخشید.
به هر حال شما که دوبرابر من تجربه دارید بهتر میدونید چقدر سیکل ازت مهمه
مولی به نظرم خیلی مقاوم تر از گوپی هستنقل قول:
بعد تنوع مولی هم زیاده
بگرد خوشگلاش رو پیدا کن
مولی یه خوبی هم که داره نظافت چی خوبی هم هست . از همه جا غذا میخوره . بین شن ها هم گشت و گذار میکنه
راستی میتونی ماهی های ریز هم بندازی ها خیلی باحالن
من هم زبرا داشتم هم نئون
نئون باحال تره و مقاوم تر هم هست من الان فقط یه دونه از نئون تلفات دادم
ولی همه زبراهام یا خورده شدن یا مردن:31:
یه ماهی هم هست اسمش رامینویز هست
خیلی باحاله
از زبرا و نئون بزرگتره ولی مثل اینا گروهی حرکت میکنه . قیافشم خوشگل تره . حتما رو این گزینه هم فکر کن . واقعا ماهی باحالی هست این رامینویز
بازم هست ماهی چشم چراغی هم خیلی خوشگله . 4تا دارم . سختگیر نیست و خیلی هم جلوه خوبی داره
از چشم چراغی قشنگر تترا جواهر هست . اینم خیلی ماهی خوشگل و دوست داشتنی هست
حتما اینارو نگاه کن بعد برو سراغ زنده زاها :31:
اگه قصدتت فقط زنده زا هست به نظرم هم گوپی بنداز هم مولی
اگه فقط یکیش رو میخوای من بودم با اینکه مولی دوست دارم ولی گوپی میخریدم:31: چون هم ریزترن هم میشه تعدا بالاتری بندازی با هم . مولی بهش برسی بزرگ میشه و ممکنه جلوش رو از دست بده ولی چندتا گوپی با دم های مختلف بخری خیلی زیبا میشه
فقط هم غذاهای رو آبی مثل پولکی بهشون بده که کثیف نشه آب
نقل قول:
واقعا وقتی کنار امریکاییها اون دوبوسی خوشگلت رو دیدم دقیقا همین مطلب امد به ذهنم :31::31::31::31:
ماهیهای باحالی داری مخصوصا دوبوسی و گرین متاسفانه نتونستم پیدا کنم وگرنه حتما میخریدم
امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشن:11:
درست میگی افریقایی و آمریکایی هیچ تناسبی نداره ولی من هم بی هوا کاری نکردم
اولا برادرم امریکایی نگه میداره و اگه مشکلی پیش بیاد فوری می دم به داداشم
دوم اینکه یه سورم امریکاییه که کلا ماهی ارومیه و کار به کار کسی نداره
یه گرین ترور هست که اون هم اگه خطری باشه از طرف افریقایی هاست. میگن ماهی های افریقایی گرین رو کتک میزنن. پس به هیچ عنوان نگران دوبوسیم نیستم.
گرین ترور نر الان بزرگترین ماهی تانکه ولی نه خیلی
خدا رو شکر تا این لحظه هیچ مشکلی نداشتم
ایشالا ماهی های شما هم عمر طولانه تو تانکت داشته باشن
سلام.
نظرتون درباره سازگاری ماهی های زیر چیه ؟
سورم - پرت - گرین ترور - تگزاس - ماکرو
تگزاس و ماکرو ماهی های خشنی هستن
مخصوصا تگزاس که اصلا نمیشه روش حساب کرد
ماکرو هم پدر گرین رو درمیاره
سوروم پرت و گرین هیچ مشکلی با هم ندارن
می تونی اسکار هم کنارشون نگه داری و بیشتر سیچلاید های امریکایی دیگه
اگه میخوای تگزاس هم کنار اینها داشته باشی سایزش رو از همه کوچیکتر در نظر بگیر مثلا اگه بقیه ده سانتی تگزاس رو 3 سانتی بگیر. اگه از بچگی تو تانکت باشه خشونتش کمتر میشه
اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن
نقل قول:
در تکمیل فرمایش دوستمون بنظر من بیخیال تکزاس شو و برو پروک. س. ی. موس بخر ماهی فوق العاده زیبایی میشه و در کل آرومه و همینطور یه شکلاتی که بزرگ که میشه عالیه
ممنون
سلام
سرانجام آکواریوم رو راه انداختم و با مشکلات زیادی هم مواجه شدم که سرانجام همگی امیدوارم حل شده باشد فقط یک مورد خوب پیش نرفت و آن هم راه اندازی تاپ فیلتر بود که قرار بود از پایین مکش کند ( زیر شن ها ) که مطمئن نیستم خوب کار کند ( زیر شن ها یک عدد از این شبکهای آماده زیر شنی خریدم و گذاشتم که پازلی هست و سمت راست آکواریم یک عدد سنگ هوا زیر آن گذاشتم تا اگر فضولاتی بود رو به سمت جلو هل بدهد و سمت چپ نیز تاپ فیلتر رو به شبکه زیر شنی متصل کردم - البته یک شلنگ سوراخ دار هم که قرار است به یک پمپ آب وصل شود سمت راست زیر آن جهت اطمینان گذاشته ام ) - امیدوارم که جواب بده چون دیگه نمیشه به این آسونی آب رو خالی کرد - چند تا سئوال :
1- تمام سنگها رو با نمک جوشاندم و به اندازه سر سوزن هم نمک داخل آب ریخته ام .برای ضد عفونی کفایت می کند ؟
2- از کربن فعال و سرامیک استفاده کردم - گفتند پشم شیشه نداریم و بیا این رو بگیر به جای فیلتر و یک چیزی به نام فیبر شیمیایی آکواریوم به هم دادند که شبیه به پشم شیشه ای بود که مادرم برای لحاف خونمون خریده بود ! به رنگ سفید - دقیقا خودش بود :31: - احساس می کنم پس از 8 ساعت بوی آب به مشام من حساس نمی چسبد . موردی که ندارد ؟
3- سرانجام فردا می خواهم بروم یک عدد لجن خوار و یک عدد شاید هم دو عدد پرت بخرم و بندازم داخلش موافقید ؟
1-خوب کاری کردی. مشکلی پیش نمیاد. فقط تخم حلزون در صورت وجود ممکنه سالم مونده بشه که اون هم با لوچ دلقک و بسیاری از ماهی افریقایی مشکلش حل میشهنقل قول:
- تمام سنگها رو با نمک جوشاندم و به اندازه سر سوزن هم نمک داخل آب ریخته ام .برای ضد عفونی کفایت می کند ؟
2- از کربن فعال و سرامیک استفاده کردم - گفتند پشم شیشه نداریم و بیا این رو بگیر به جای فیلتر و یک چیزی به نام فیبر شیمیایی آکواریوم به هم دادند که شبیه به پشم شیشه ای بود که مادرم برای لحاف خونمون خریده بود ! به رنگ سفید - دقیقا خودش بود - احساس می کنم پس از 8 ساعت بوی آب به مشام من حساس نمی چسبد . موردی که ندارد ؟
3- سرانجام فردا می خواهم بروم یک عدد لجن خوار و یک عدد شاید هم دو عدد پرت بخرم و بندازم داخلش موافقید ؟
2-کربن آب رو شیشه ای میکنه طوری که بعدا نمی تونی بدون کربن زندگی کنی. سرامیک هم برای حفظ سیکل ازت لازمه
کربن بوی اب رو هم میگیره
3-برای سیکل ازت چی کار کردید؟ از این دارو های آماده استفاده کردید؟ پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
احتمالا می دونید ولی محض یاد اوری به خودم میگم
برای سیکل ازت یا باید نزدیک شش هفته فقط با زبرا سر کنید بدون تعویض آب و هر گونه دست کاری
یا باید از دارو های شرکتی استفاده کنید که ادعا میکنن دو روزه سیکل رو برقرار میکنه. من استفاده نکردم ولی بعضی بچه های اینجا استفاده کردن مثل اینکه جواب داده. خودشون بگن بهتره
یا باید شن، اسفنج فیلتر، سرامیک و... از یه تانک مورد اعتماد با سیکل کامل به تانکتون بیارید که اگه به اندازه کافی باکتری داشته باشه بعد از یه هفته میتونید با خیال راحت ماهی اضافه کنید.
روش های دیگه ای هم هست که دردسرشون بیشتره
برای سیکل ازت کاری نکرده ام خدا کنه این داروها گرون نباشه چون حسابی خرج روی دستم گذاشته :41: . در ضمن چند تا سئوال دیگه این ماهی زبرا همون زبرا دانیو هستش ؟ میشه بعدا با ماهی های سورم - پرت - گرین ترور – پروکسموس نگه داریش کرد ؟ و در آخر لجن خوار فعلا نگیرم ؟نقل قول:
ممنون .
اقا تانکت خیلی قشنگه ! خوشم اومدنقل قول:
راستی تا الان چقدر خرج برات داشته ؟
دارو هم زیاد گرون نیست ،از Aqua Safe هم استفاده کن برای ضد عفونی
برای شفافیت هم از کربن و Aqua Crystal عالی جواب میده
نقل قول:
برای سیکل ازت از کپسول تترا باکتوزیم استفاده کن بازای هر 100لیتر دو عدد --- قیمت هر کدوم میشه 1500 تومان
تا سه چهار روز آب کدر میشه ولی بعدازیه هفته دوباره آب شفاف میشه
البته اگه از فیلتر اکسترنال استفاده میکردی بهتر بود ولی تاپ فیلتر هم خوبه فقط یادت باشه کپسول هارو داخل سرامیک های تاپ فیلتر بریزی یکی دوتا هم داخل آب پودر کن
2روز بعدشم یه کت فیش اضافه کن و تمام
راستی فیلترت هم بزار همیشه روشن باشه
موفق باشی
ممنون . میخواستم با ماهی ها در حدود 100 تومان بشه ولی بدون اونها تا به حال 130 تومان شده البته خرج اضافی زیاد کردم . اگر عجله نمیکردم 30 تومان کمتر می شد.نقل قول:
من یه اکواریوم 40*25*25 برای کنار تختم گرفتم 98 تومن دراومد !!!! بدون ماهی و گیاه !
من برای سیکل ازت اکواریوم کوچیکه از اب سیفون اون تانکم استفاده کردم خیلی هم تمیز و شفاف بود دیگه از شنبه ماهی اضافه میکنم الان از اون تانک یه کت انداختم تو این یکی
چرا این قدر گرون ممکه ریز مخارج رو بفرمایید؟نقل قول:
برادرم یه تانک 130 سانتی داره درست میکنه با یه دونه سوراخ و کوره شیشه های عقب جلو (همین کوره متری حدود هفت تومن افتاد) هنوز صد تومن نشده؟
ماهی نسبت به هر حیون دیگه ای پر خرج تره.نقل قول:
بله همون زبرا دانیو هست. ماهی نبسبتا ارزونی هم هست
نه دیگه غذای ماهی های شما میشه
لجن خوار خوبه ولی هیچ ماهی قبل از کامل شدن سیکل (به هر روشی) نگیر
اکواریوم 40 سانت --- 30 تومن اکواریوم اماده ماهیران ،شیشه پشت مشکی و در شیشه اینقل قول:
لامپ رویال -- 12 تومن کلیپی به اکواریوم وصل میشه
Aqua Safe 100 میل -- 5 تومن
فیلتر اویز ( Hang On ) ــ 10 تومن
بخاری -- 7 تومن
شیلنگ -- 1 تومن
پمپ هوا -- 13 تومن پمپ بی صدا و عالی خیلی هم فشارش خوبه (نسبت به 4 تا پمپ دیگم)
سنگ هوا -- 3 تومن
فیلتر اسفنجی -- 5 تومن فیلتر BIO
شن - 3 تومن
--------------------------------
جمع کل : 89 تومن !!!
راستی این فیلتر اسفجی ها تاثیر داره ؟؟ همه اکواریومی ها تو تانکشون دارن ؟؟
سلام
میشه یه توضیح در مورد سامپ بدید
کلا نیازی به لوله کشی داره؟!
چقدر درد سر داره
مزایا و معایبش رو هم بگید
و این که اگر برق بره و سامپ داشته باشیم چقدر درد سر داره نسبت به این که برق بره و مثلا فیلتر سطلی داشته باشیم؟!!
دوست من سامپ مثل همون فیلتر اکسترنال یا سطلی عمل میکنه البته با ظرفیت بیشتر و فیلتراسیون قوی ترنقل قول:
که از دوبخش فیلتر بیولوژیکی و مکانیکی تشکیل میشه
در مورد لوله کشی باید ورودی و خروجی داشته باشه ، پس حتما لوله کشی میخواد --- بعضی افراد کف تانک رو سوراخ میکنن و از آورفلو استفاده میکنن بعضی ها هم دیواره پشتی رو سوراخ میکنن و آب رو به سامپ میدن
اگه خودت بخوای انجام بدی دردسرش تهیه فیتینگ و لوله مناسب و سوراخ کردن شیشه و از همه مهمتر آّب بندی اونه
مزایا زیاد داره تمامی مزایای فیلتر اکسترنال و چند برابر کن و لی معایب بنظر من فقط جاگیر بودنش هست و صدای شرشر آّب که اگه تانکت میز با کمد ام دی اف داشته باشه حله
در مورد برق هم یه سری فوت کوزه گری داره که کسانی که سامپ دارن میان یه سوراخ روی لوله ورودی از داخل تانک اصلی میذارن تا زمان رفتن برق با پایین امدن سطح آب تا اون سوراخ هوا وارد لوله میشه و ورودی قطع میشه البته باید محاسبه شده باشه
در آخر پیشنهاد من به شما بیشتر دوستانی که از آب شور استفاده میکنن از سامپ استفاده میکنن که براشون خیلی حیاطی هست در آب شیرین کسانی که تانک بزرگ دارن و حرفه ای کار میکنن استفاد میکنن پس میتونی یه اکسترنال خوب بخری و خودت رو راحت کنی ، البته اگه تانکت زیاد بزرگ نیست و نمیخوای حرفه ای کار کنی
موفق باشی