سلام
من میخواستم بازم چند تا سوال بپرسم اما راستش دلم خیلی سوخت واست
آخه این همه سوالو باید جواب بدی
ایشالا میذارم واسه وقتی که سوالا رو جواب دادی و سوالای کمتری واست بود
منتظر باش
Printable View
سلام
من میخواستم بازم چند تا سوال بپرسم اما راستش دلم خیلی سوخت واست
آخه این همه سوالو باید جواب بدی
ایشالا میذارم واسه وقتی که سوالا رو جواب دادی و سوالای کمتری واست بود
منتظر باش
سلام مونيكاي عزيز حال شما؟ :)
از اين كه قبول كردين اين هفته مورد پرسش قرار بگيرين ممنون :happy:
اين هم سوال هاي من:
1- چقدر توي روابط تون گذشت داريد؟ يعني از خطاهاي افرادي رو كه براتون مهم هستن چقدر چشم پوشي مي كنين؟
2- آيا به اين اعتقاد دارين كه توي جامعه ي امروز ما براي باقي موندن بايد بيشتر دروغ گفت تا راست؟
3- رشته ي تحصيليتون چي بوده و اين كه از شغل فعليتون راضي هستين؟ يعني خودتون با علاقه اونو انتخاب كردين؟
4- چه تفريحاتي رو بيشتر دوست دارين؟
5- ارزشمندترين باور ذهنيتون؟ يعني توي ذهنتون دوست داريد از لحاظ شخصيتي بيشتر چه جوري باشين يا به چه صفتي برسين؟
بازم ممنونم
اميدوارم موفق و سربلند باشيد :happy:
سلام عزیزه دلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خستگی کدومه تازه من دارم رفعه خستگی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله قدمت روی چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن برای من اولا دوما نکنااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچی باشه زوره من از تو بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
چیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- چيپس بهتره يا پفك؟
آره بدم نمی آد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اگه یه نفر کنارم با سرو صدا آدامس بجوه دیوونه می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- آدامس دوست داري؟
از همه مهم تر و با ارزش تر به نظرم دوستان خوبی که پیدا کردم ، که وقتی حالم بد بود باعث می شدند لبخند بزنم و وقتی که شاد بودم در کنارم بودم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها چیزی که منو تا الان اینجا نگه داشته همین مسئله بوده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- مهم ترين مزيت هاي پي سي واست چي بوده؟
در ضمن تو مدتی که اینجا بودم از همه نظر اطلاعاتم بالا رفت از مباحث مر بوط به کامیوتر و سخت افزار و نرم افزار گرفته تا بحث های روانشناسی و عشق و عاشقی و خلاصه هر چیزی که فکرشو بکنی. ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43.8365% از کارام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- اگه به گذشته برگردي فكر مي كني توي چند درصد از كارات تجديد نظر مي كني؟
بستگی به شرایط داره و محیط و موقعیتی که توش قرار گرفتم. بعضی وقتا انقدر مظلومو آروم می شم که خودم دلم به حاله خودم می شوزه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در جمعه دوستایه صمیمیم همیشه آتیش می سوزونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- شلوغي يا آروم؟
نمی دونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- پيش كسوت به كي مي گن؟
خب بستگی داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خیلی چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به چه مناسبت رفته باشم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کی رفته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا رفته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظهر باشه و یا شب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه خیلی از عوامل دخیلن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- بري رستوران معمولا چي سفارش مي دي؟
معمولا قهوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- تو كافي شاپ چه طور؟
تا دلت بخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اینکه خیلی شیطون بودم اما اکثر معلما خیلی دوسم داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون با وجود شیطنته سرسام آور درسام همیشه عالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب بعضی هاشون باهام نمی ساختن می انداختنم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- تا حالا از كلاس انداختنت بيرون؟
اي ستاره ها كه بر فراز آسماننقل قول:
يكي از شعرايي كه خيلي دوست داري را بنويس ( چند خطشا اگه طولانيه
با نگاه خود اشاره گر نشسته ايد
اي ستاره ها كه از وراي ابرها
بر جهان نظاره گر نشسته ايد
آري اين منم كه در دل سكوت شب
نامه هاي عاشقانه پاره ميكنم
اي ستاره ها اگر بمن مدد كنيد
دامن از غمش پر از ستاره ميكنم
با دلي كه بويي از وفا نبرده است
جور بيكرانه و بهانه خوشتر است
در كنار اين مصاحبان خودپسند
ناز و عشوه هاي زيركانه خوشتر است
اي ستاره ها چه شد كه در نگاه من
ديگر آن نشاط ونغمه و ترانه مرد ؟
اي ستاره ها چه شد كه بر لبان او
آخر آن نواي گرم عاشقانه مرد ؟
جام باده سر نگون و بسترم تهي
سر نهاده ام به روي نامه هاي او
سر نهاده ام كه در ميان اين سطور
جستجو كنم نشاني از وفاي او
اي ستاره ها مگر شما هم آگهيد
از دو رويي و جفاي ساكنان خاك
كاينچنين به قلب آسمان نهان شديد
اي ستاره ها ستاره هاي خوب و پاك
من كه پشت پا زدم به هر چه كه هست و نيست
تا كه كام او ز عشق خود روا كنم
لعنت خدا بمن اگر بجز جفا
زين سپس به عاشقان با وفا كنم
اي ستاره ها كه همچو قطره هاي اشك سربدار
سر بدامن سياه شب نهاده ايد
اي ستاره ها كز آن جهان جاودان
روزني بسوي اين جهان گشاده ايد
رفته است و مهرش از دلم نميرود
اي ستاره ها چه شد كه او مرا نخواست ؟
اي ستاره ها ستاره ها ستاره ها
پس ديار عاشقان جاودان كجاست ؟
ببخشید اصلا دلم نیومد که چند خطشو بنویسم. من عاشق این شعره فروغم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم این شعر تمامش غرقه یه احساسه زنانست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا سعید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bb
خدا بد نده چی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم مشکلتون به زوردی بر طرف بشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش می کنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نعمت با ارزش که زیاد بهم داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما از همه بهتر فکر کنم مادرمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- بهترین نعمتی که خدا بهت داده چیه ؟؟؟؟
آره خیلی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما با کمکه دوستام سعی کردم روحیمو دوباره به دست بیارم و نذارم مشکلاتم از حد تواناییه من بیشتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- تا حالا شده عذاب بکشی؟؟؟؟
موقعی که تنهای تنهام. به خصوص اگه شرایطه روحیم یه کم نا مناسب بشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- خدا رو بیشتر چه موقعی حس می کنی ؟؟؟
نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی این حرفو زده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید باید حرفای اون طرف رو هم شنید تا بشه در مورد گفته هاش نظر داد. مطمئنا اون هم برای خودش یه سری دلایل داره که از نظره خودش منطقی و قابله قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم با چنین آدمی فقط باید بحث کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما طرفه مقابلی که می خواد باهاش بحث کنه باید خودش کسی باشه که اولا تعصبه بی جا نداشته باشه ثانیا اطلاعاتش در حد عالی باشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- نظرت راجع به بعضی ها چیه ؟؟؟ ( منظورم بعضی آدما که میگن میشه از قران اشکال گرفت
دوست دارم توی خواب و به علته یه حادثه مثله زلزله بمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- زبونم لال دوست داری چه جوری بمیری؟؟؟
سلام . سلام صدتا سلام. اگه گذاشتم نفس بكشي. ولي نترس الان اولشه سوال زياد دارم كم كم ته مي كشه.
1- بچه چندمي؟
2- چندتا خواهر و برادر داري؟
3- معمولا كدوم كانال ماهواره را نگاه مي كني؟
4- هيچ وقت واسه خودت فال ورق مي گيري؟
5- اگه يك روز همه داراييتا ( خداي نكرده ) از دست بدي فكر مي كني شهامتشا داري كه باز از صفر شروع كني؟
6- اگه بخواي جشن تولد بگيري ترجيح مي دي يك مهموني تو خونه بدي يا نه مهمونا را دعوت كني كافي شاپي رستوراني ؟
7- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود؟
8- هيچ حيوون خانگي نگه داري مي كني؟ اصلا دوست داري؟
9- قبل از مهموني راحت تصميم مي گيري چه لباسي بپوشي يا برات تصميم گيري سخته؟
10- خيلي منظمي ؟ ( جواب دادنت به سوالا كه اين جور نشون مي ده )
مي گم چرا جواب افاتا نمي دي . هان :happy:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
خواهش می کنم من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی علاقه ای به فیلم و سریال ندارم و خیلی کم پیش می آد که فیلم نگاه کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما فکر میکنم زوجه براد پیت و آنجلینا جولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دوتا هم همین الان اتفاقی اسماشون یادم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال اول : شما از بین بازیگرها ( زن و مرد) ( خارجی یا ایرانی ) کدوم رو دوست داری؟
توت فرنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوجه سبز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمشک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 2: از میوه ها کدوم میوه رو دوست دارید؟ حداکثر سه میوه؟
عجب سواله سختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر روزه نو پر از خاطره ی جدیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما فکر می کنم روز 7 مهر بود که خواهر کوچولوم به دنیا اومده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من انقدر مبهوت بودم که حتی می ترسیدم بهش دست بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامه اونروز و اتفاقاتش برام پر از خاطرست. یکی از روزهای پر خاطره ی عمرمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 3:خاطره انگیز ترین روز برای شما؟
از آدما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونایی که با ظاهره معصوم به قصده فریب دادنت بهت نزدیک می شن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 4: از چه چیزی میترسین؟
ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امریکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایتالیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 5: چه کشورهایی رو دوست داری؟ حداکثر 3 تا؟
تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیویورک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 6: چه شهرهایی رو دوست دارید؟حداکثر 3تا؟
دوست داشتم فضانورد باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوایل این تصمیم انقدر جدی بود که می خواستم نجوم بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشبختانه خانوادم قانعم کردن که این حرفه تو ایران فاقد ارزشه از هر نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال7:دوست داشتی شغل شما چی بود؟به جز شغل فعلی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 8: زیباترین آبشاری که از نزدیک دیدید کدوم بوده؟
خب معلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکثره جمعه ها اگه وقت بکنم با دوستام می رم دوچرخه سواری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال9: تا حالا دوچرخه سوار شدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار رفته بودم اندونزی، پیشه یکی از دوستای پدرم. اون آقا خیلی هوای من رو داشت.و چون رستورانه ایرانی اونجا نبود من هر چیزی رو که Mr Andi پیشنهاد می کرد و فکر می کرد به ذائقه ی ایرانی ها بخوره می خوردم. یه میوه بود اسمش "دوریان" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. و یکی از میوه هایی بود که اولا با قیمته خیلی بالایی خریداری می شد و ثانیا نمی دونم چرا براشون خیلی قابله احترام بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه این آقای اندی با کلی توضیح و تفصیل این میوه رو برای من تهیه کرد و از م خواست که بخورمش. راستش اونقدر که تعریف کرده بود من خودم خیلی مشتقا بودم ببینم این دوریان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ ! اما چشمتون روزه بد نبینه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین که زبونم به این میوه خورد دنیا دوره سرم شروع کرد به چرخیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان که داره یادم می آد بازم حالم داره بد می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میوهه انقدر مزش مضخرف بود که خدا می دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیزی شبیه پیاز و سیر و سیب زمینیه گندیده که با هم مخلوطش کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجایی که اگه نمی خوردم خیلی توهین بود به اون آقا مجبور شدم همشو بخورم اما با چه بد بختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی خداحافظی کردم برگشتم هتل یادمه تا 24 ساعت هیچی نمی خوردم فقط آب می خوردم بلکه مزه ی این خوردنیه مسخره از بین بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی وحشتناک بد مزه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال10: بدمزه ترین غذا یا خوردنی که مجبور شدید بخورید ؟ به جز دارو؟
اگه منظورتون از بین شغلهای قانونی هست از هیچ کدوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون همه ی آدمایی که به دنباله این شغلها هستن کسایین که دوست دارن نونه بازویه خودشونو بخورن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 11 : از چه شغلی بدتون میاد؟ فقط نام ببرید؟
اما خب شغلهای غیر قانونی قضیش جداست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دلي كه بويي از وفا نبرده استنقل قول:
سوال 12: یه بیت شعر که خیلی دوستش دارین ؟
جور بيكرانه و بهانه خوشتر است
در كنار اين مصاحبان خودپسند
ناز و عشوه هاي زيركانه خوشتر است
جاده ی زندگی با همه ی پیچ و خمهاش فکر کنم از همه زیبا تره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 13: زیباترین جاده ؟ چه حقیق چه خیالی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 14: منطقی ترین جوابی که شنیدید؟
نه !
این یه جوابه خیلی خیلی منطقی و محکم بود که در مقابله یکی از درخواست های احمقانم از مادرم شنیدم. الان حس می کنم که واقعا منطقی بوده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خب برای چند لحظه باعث می شه ادم لبخند بزنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خودم در این زمینه هیچ استعدادی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 15:کاریکاتور دوست دارید؟
کلا همه ی ماشینای کارخونه ی BMW رو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 16:چه ماشینی رو دوست داری؟
آره خیلی پیش اومده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین بار همین دیشب بود . اونقدر ترسیدم که یه جیغه کوچولو هم ناخواسته کشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 17: تا حالا از بوق ماشین یا موتور ترسیدی؟
یکی از دوستام که 16 سال صمیمی ترین دوستم بود ازدواج کرد و برای زندگی رفت بیرمنگام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونروز تو فرودگاه که برای بدرقه اش رفته بودم خیلی برام تلخ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا یکی دو ماه اصلا حالم خوب نبود.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 18:تلخترین خداحافظی؟به جز با پی سی ورلد؟
آره. در مورده یکی از دوستام خیلی زود قضاوت کرده بودم و به خاطره همون قضاوته احمقانه حرفایی بهش زدم که اصلا لایقش نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اون دوستم نه تنها ازم ناراحت نشد بلکه با حوصله تمامه ماجرا رو برام توضیح داد و با رویه خوش ازم خواست که همه چیزو فراموش کنم. اون موقعه خیلی خجالت کشیدم که در مقابله اون رفتاره بدم این جوری مورده محبت واقع شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 19: تا حالا جایی شرمنده شدید ؟ خیلی یا کم؟
الان چیزی یادم نمی آد اما خب حتما شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 20: تا حالا یک شی رو دیدید که دلتون بخواد داشته باشیدش اما نشده؟
آش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 21: حلوا رو بیشتر دوست دارید یا آش؟
این پارچه ای که گفتید خودش 1000 تا زیر مجموعه داره. در کل هر دوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب آخه هر کدوم یه مورده مصرفی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 22: جنس جین رو میسندید یا پارچه ای؟
خب من چه جوری باید به این سوال جواب بدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه درخت هست تو ارتفاعاته توچال نزدیکه ابشار سایه ی اون خیلی برام لذت بخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 23: بهترین و زیباترین سایه درختی که نشستید؟
بله داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رز ، نسترن ، چمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و یه سری گیاهه دیگه که من اسمشونو نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که نه آخه نه از این کارا سر رشته دارم و نه وقتشو دارم اما باغبون این کارو می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 24: خونتون باغچه داره؟اگه جواب مثبته چی توش کاشتید؟آیا به باغچتون رسیدگی میکنی؟
یه رنگی همرنگه آب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 25: بی رنگ ترین رنگی که خیلی رنگی بوده؟
بارون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 26: برف یا باران؟ فقط یکی.
آفتابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 27: ابری یا آفتابی؟ فقط یکی
مطئنا طلوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 28: غروب یا طلوع؟ فقط یکی
یه جمع دوتایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 29 : تنهایی یا جمع ؟ فقط یکی.
وقتی ستاره ها رو نگاه می کنم و با برادرم که فوت کرده راجعه به اتفاقاتی که افتاده حرف می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 29: تنها ترین لحظه ای که تنها نیستی؟ به جز نماز ؟
تو شکر کردن افراط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستی با افراده معلوم الحال تفریط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 30: کجا افراط کجا تفریط ؟ حتما جواب بدین ( نگید هیچ جا خوب نیست
اگه مجبور باشم که بیدار بشم حتی اگه ساعت 2 بخوابم 4 بیدارم. اما اگه کاری نداشته باشم و برنامه ام خالی باشه شاید تا 12 بخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 31 : سحر خیزید ؟ اگه جواب مثبته چه ساعتی بلند میشید؟
اطمینان توی آسفالت بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 32 : جاده خاکی یا آسفالت ؟ فقط یکی
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند ماهی می رفتم پیسته سوارکاری اما خب خیلی برام لذت بخش نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 33: تا حالا اسب سوار شدین؟
صدای قل قل یه چشمه در حاله جوشیدن از دله زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 34 : بهترین و زیباترین آهنگی که از طبیعت شنیدید؟
آره؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 35 :یکی از تکیه کلامهای خودتون که خیلی به کار میبرید؟
خونه ی فرانک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 36: اومدین اصفهان اول کجا میرید؟
خیلی باهاشون آشنایی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما یکی از اقوام یه مرغ عشق داره بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 37: کدام پرنده ها رو خیلی دوست دارید؟ حداکثر 2 تا
کارگردانی که خودش بازیگره نقشه اوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال 38 : در سكانسهاي زندگيتون بازيگر هستيد يا كارگردان؟
تورو خدا تعارف نکنید یه 50 60 تا دیگه بپرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم جوابه سوالاتتون رو کامل داده باشم.نقل قول:
خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... با آرزوی موفقیت برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط حیف که نمیشه امضا کنید و باز هم شرمنده که لوح یاد بود نداریم بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خا یارو یاورت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو این یک هفته آماده ام به سوالاتی که راجع به من برای بقیه وجود داره جواب بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم اگه سوالی داشته باشید در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
سلام. بد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Dianella
منم از شما ممنونم دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه خیلی آدمه با گذشتی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون زود عصبی می شم دیگه فرصت برای گذشت کردنو از دست می دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب دارم سعی می کنم که این طور نباشه و تغیرش بدم چون لازمه ی هر رابطه ای گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- چقدر توي روابط تون گذشت داريد؟ يعني از خطاهاي افرادي رو كه براتون مهم هستن چقدر چشم پوشي مي كنين؟
دیانلای عزیزم خیلی سواله سخت و یا بهتر بگم تفکر بر انگیزیه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب وقتی نظامه یه جامعه همش دروغ باشه از افرادش نمی شه انتظاری بیش ازاین داشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خودم تا جایی که می تونم و امکانش برام وجود داره سعی می کنم آدمه دروغگویی نباشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- آيا به اين اعتقاد دارين كه توي جامعه ي امروز ما براي باقي موندن بايد بيشتر دروغ گفت تا راست؟
از شغلم بله راضیم خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولش علاقه ی چندانی نداشتم به مهندسی عمران اما خب با بحث با خانواده ام به این نتیجه رسیدم که بستر کاری در مورد این رشته به نسبته رشته های دیگه بیشتره و صد البته چون پدرم و خیلی از اقوامم فارق تحصیله این رشته هستند من با مشکله کمتری در این زمینه مواجه می شم. اما موقع پیدا کردنه کار به هیچ وجه پدرم کمکم نکرد منظورم اینه که هیچ پارتی بازی در بین نبود . من توی امتحاناتی موفق بودم که مهندسایه خیلی با تجربه از انجامش عاجز بودن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فکر می کنم دلیله این موفقیته نسبی این بود که از بچگی با نرم افزار هایی مثله کد و اکسل کار می کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- رشته ي تحصيليتون چي بوده و اين كه از شغل فعليتون راضي هستين؟ يعني خودتون با علاقه اونو انتخاب كردين؟
مسافرت ، قایق سواری، قدم زدن ، کوهنوردی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- چه تفريحاتي رو بيشتر دوست دارين؟
همیشه دوست دارم مثله قله ی یه کوه دست نیافتنی باشم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- ارزشمندترين باور ذهنيتون؟ يعني توي ذهنتون دوست داريد از لحاظ شخصيتي بيشتر چه جوري باشين يا به چه صفتي برسين؟
من از شما ممنونم دیانلای عزیز به خاطره سوالاته قشنگ و پر معناتون و براتون ارزوی موفقیت بیش از پیش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم ممنونم اميدوارم موفق و سربلند باشيد :happy:
.نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
سلام سلام علیکه سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که من می گم تو خیلی حالت خوبه بگو نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع بچه ی دوم اما چون برادر بزرگترم فوت کرده الان بچه ی بزرگتره خونمون منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- بچه چندمي؟
یه برادره بزرگتر داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خوهر کوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- چندتا خواهر و برادر داري؟
حالا من هی می گم خیلی وقته این کارارو ندارم تو بگو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبکه های مربوط به مد و موزیکنقل قول:
3- معمولا كدوم كانال ماهواره را نگاه مي كني؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا اعتقادی به این حرفا ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همه که مثله تو ... نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
4- هيچ وقت واسه خودت فال ورق مي گيري؟
واقعا نمی دونم این شجاعتو دارم یا نه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بلاخره باید دوباره شروع کرد چون با از دست دادن داراییم زندگیمو که از دست نمی دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم در این صورت باید شغلمو خیلی جدی تر دنبال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همیشه از دست رفتنه داراییه مادی جبران میشه اما خیلی درد اوره که خدا دارایی های غیر مادی و در واقع معنوی رو از آدم بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- اگه يك روز همه داراييتا ( خداي نكرده ) از دست بدي فكر مي كني شهامتشا داري كه باز از صفر شروع كني؟
نه تو خونه که مطئنا مهمونی نمی گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بیرونم فکر نکنم مهمونی بگیرم آخه دوستام برام تولد می گیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- اگه بخواي جشن تولد بگيري ترجيح مي دي يك مهموني تو خونه بدي يا نه مهمونا را دعوت كني كافي شاپي رستوراني ؟
سیاه سیاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود؟
یه مدت سگ داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند وقتی یه موش داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان یه لاک پشت دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- هيچ حيوون خانگي نگه داري مي كني؟ اصلا دوست داري؟
از اونجایی که خیلی در بند پز دادن به دیگران نیستم معمولا اون لباسی رو که از همه شیک تره و توش راحت ترم خیلی سریع انتخاب می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- قبل از مهموني راحت تصميم مي گيري چه لباسي بپوشي يا برات تصميم گيري سخته؟
اگه با رغبت یه کاریو انجام بدم خیلی خیلی مواظبم که منظم انجام بشه اما اگه حوصله نداشته باشم انقدر شلخته یه کاریو انجام می دم که خودمم بدم می آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10- خيلي منظمي ؟ ( جواب دادنت به سوالا كه اين جور نشون مي ده )
معذرت می خوام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه اصلا حوصله ی یاهو رو نداشتم الان می رم چک می کنم و جوابتو می دم چاقالو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مي گم چرا جواب افاتا نمي دي . هان
به به. مينيم كه دوروز نبوديم اينجا رو اباد كردين
1-نظرت درباره سعيد رونالدو چيه؟
2-كدوم پست سعيد رونالدو بيشتر نظرتو جلب كرده و با ديدن سعيد رونالدو ياد اون پستش ميفتي؟
3-نظرت درباره مديراي فروم چيه؟
4-عشق رو تو سه سطر تفسير كن؟
5-نظرت درباره مافيا چيه؟
6-نظرت درباره بهروز چيه؟
7-دوست داري صندلي نشين بعد از تو كي باشه؟
8-اگه يه روز ببيني اين تاپيك قفل شده چي كار ميكني؟
9-چه كسي بيشتر از همه بهت بدي كرده و حقتو خرده؟
10-اگه تا اخر عمرت وقت داشته باشي فقط از يه نفر عذر خواهي كني اون كيه؟
11-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
12-اگه بعد از خوردت غذا بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده ت وقابلمه چيكار ميكني؟
13-اگه عزيزترين كست تو زندگي كه خيلي دوسش داري احتياج به كليه داشته باشه براي زنده موندن بهش ميدي؟
14-تيم محبوبت؟
15-اين تاپيك يا تاپيك سوتيها؟
16-اگه يه روز بن بشي چي كار ميكني؟
17-اگه يه روز بفهمي سعيد رونالدو واسه هميشه بن شده چي؟
18-اخرين كتابي كه خوندي؟
19-كدوم ايكون رو ميپسندي؟ يا
20-تو امتحان زندگي از 20 به خودت چند ميدي؟
به به اصلا معلوم هست شما دو روزه کجایی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهمون دعوت می کنی در می ری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
یه مرده عاشق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نسبتا کم تجربه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باید حواسشو بیشتر جمع کنه تا یه وقت از زندگی رو دست نخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-نظرت درباره سعيد رونالدو چيه؟
اگه قبلا این سوالو می پرسیدی می گفتم اون پستی که به طرفداری از یکی از یوزر ها بر علیه من داده بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما الان اون پستت که راجع به عشقت توضیح داده بودی بیشتر یادم می آد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-كدوم پست سعيد رونالدو بيشتر نظرتو جلب كرده و با ديدن سعيد رونالدو ياد اون پستش ميفتي؟
یعنی چی نظرم چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط می تونم به همشون یه خسته نباشید بگم به خاطره تلاش های بی وقفه ای که اینجا می کنن مخصوصا به میثم عزیز چون تو این چند روزه گرفتاره تعویضه سرور بوده و خیلی خسته شده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3-نظرت درباره مديراي فروم چيه؟
یه حادثه ی خاطره انگیز که می تونه مثله زلزله ویرانگر باشه و یا مثله بارون آرامش بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسی که باید کاملا درکش کنی تا فرقشو از هوس تشخیص بدی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که در این زمینه از همه با تجربه تری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4-عشق رو تو سه سطر تفسير كن؟
جناب مافیا هم یکی از مدیران خیلی فعال و زحمتکش این سایت بودن. تو این مدتی که تشریف نمی آرن واقعا جای خالیشون حس می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمی کنم کسی بتونه به خوبیه ایشون مسئولیته انجمن متفرقه رو به عهده بگیره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5-نظرت درباره مافيا چيه؟
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6-نظرت درباره بهروز چيه؟
OMID ، فرانک یا آقا رامبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه یه کدوم از این سه تا باشن مطمئنا رفتنمو یه هفته عقب می اندازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7-دوست داري صندلي نشين بعد از تو كي باشه؟
مطمئنا اون روزو نمی بینم چون این هفته دارم از p30 میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8-اگه يه روز ببيني اين تاپيك قفل شده چي كار ميكني؟
نمی دونم تا حالا بهش فکر نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9-چه كسي بيشتر از همه بهت بدي كرده و حقتو خرده؟
شاید مادرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10-اگه تا اخر عمرت وقت داشته باشي فقط از يه نفر عذر خواهي كني اون كيه؟
حالا حالا ها عمر می کنه نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
حتی فکر کردن بهش حالمو بهم می زنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا تا 72 ساعت لب به هیچی نمی زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
12-اگه بعد از خوردت غذا بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده ت وقابلمه چيكار ميكني؟
یه کلیه که چیزی نیست اگه لازم باشه جونمو براش می دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13-اگه عزيزترين كست تو زندگي كه خيلي دوسش داري احتياج به كليه داشته باشه براي زنده موندن بهش ميدي؟ 14-تيم محبوبت؟
اگه قبلا می گفتی حتما می گفتم سوتی ها. اما به خاطره اینکه الان چند وقته همش تو اون تاپیک داره به طوره غیره مستقیم به خانوما توهین می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سوتی های نه چندان جالب از هر نظر توش زیاد شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم صندلیه داغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
15-اين تاپيك يا تاپيك سوتيها؟
من همش چند روز به رفتنم مونده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این چند روز مواظبم که بن نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب اگه بن بشم یه زنگ می زنم به برادرم می گم که به آقا میثم بگه که یوزرم آزاد بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
16-اگه يه روز بن بشي چي كار ميكني؟
تکراریه آقا سعید واقعا الان توان ندارم دوباره جواب بدم معذرت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
18-اخرين كتابي كه خوندي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
19-كدوم ايكون رو ميپسندي؟ يا
18.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
20-تو امتحان زندگي از 20 به خودت چند ميدي؟
-------------
اما این جوری قبول نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من این همه باید تایپ کنم اونوقت شما همون سوال قبلیهاتونو کپی کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تازه خیلی هاشم تکراریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حالا بی شوخی اگه ازاین به بعد به سوالای تکراری جواب ندادم عذر می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنا بلدي ؟
تا حالا بيشتر از 2 كيلومتر پياده روي كردي ؟
شنا بلدم اما نه به طوره حرفه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب کوهنوردی زیاد می کنم احتمالا بیش از 2 کیلومتر می شه مسافته رفت و برگشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما تا حالا 2 کیلومتر پشت سر هم قدم نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا آخره عمرم هم فکر نکنم از این هوسا بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين سوال من از مونيكا خانم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـــــــــونـــــــــــيـ ــــــــكا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ميتوني به اين سوال يه كلمه اي جواب بدي!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اول کلام سلام
بابت جوابات به سوالام ازت تشکر ميکنم ميدونم زياد بود شرمنده
حالا به اين سوالا هم جواب بده تا يکم سر حال بشی
بد ترين خاطره زنديگتو تعريف کن؟
زيباتری خاطره زندگيتو تعريف کن؟
3 تا از بهترين شاعرايی که دوسشون داری رو نام ببر؟
3 تا از بهترين دانشمندانی که بهشون علاقه داری رو نام ببر؟
زيباترين مقاله که خوندی نام ببر؟
زيباترين شعری رو که خوندی نام ببر؟
زيباترين منظريی رو که تا هالا ديدی وسف کن؟
زيباترين صدايی رو که شنيدی وسف کن؟
تابلو ترين دروقی رو که گفتی بگو؟
وقتی يه کار خوب ميکنی چه هسی بهت دست ميده؟
آخرين باری که دعوا کردی رو بگو؟
اخرين باری که کتک خوردی رو بگو ؟
آخرين باری که گريه کردی رو بگو؟
ديگه با وجود اين سوالات ميدونم الان اگه دمه دست باشم زندم نميزاری
شرمنده که زياد شد و زيادی پرويی کردم به بزرگی خودت ببخش
فکرامو که کردم حتما به سوالتون جواب می دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
توسطه خودم ویرایش شد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدورت ها رو بزاريد كنار
اگه من روي اين صندلي بشينم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم از شدت حرارت سوالات دوستان آب شم !!!
(در ضمن مونيكا خانم از طريق پيغام خصوصي پيگيري ميكنم ;) )
سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش می کنم ببخشید که بعضی از سوالاتونو نتونستم جواب بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من در خدمتم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
فوته برادره عزیزم بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت بهش فکر می کنم گریه می گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببخشید دلم نمی خواد خیلی توضیح بدم ... خواهش می کنم درک کنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بد ترين خاطره زنديگتو تعريف کن؟
معذرت می خوام آقا مهدی اما یه کم شخصیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه هستید که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم عذر می خوام ازتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زيباتری خاطره زندگيتو تعريف کن؟
خانوم فروغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فریدون مشیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مریم حیدر زاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3 تا از بهترين شاعرايی که دوسشون داری رو نام ببر؟
گالیله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلمینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاستور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3 تا از بهترين دانشمندانی که بهشون علاقه داری رو نام ببر؟
من معمولا مقاله های علمی خوندم نمی دونم کدومشون با تعریفه زیبایی هماهنگ بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زيباترين مقاله که خوندی نام ببر؟
شعر ستاره از فروغ عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زيباترين شعری رو که خوندی نام ببر؟
یه جاده ی باریکه بارون زده که به سمت قله ی کوه پیش می ره و توسطه درختای بلند و مستحکم در بر گرفته شده و نهایتا در تاریکیه شب گم می شه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زيباترين منظريی رو که تا هالا ديدی وسف کن؟
نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم چه جوری باید وصفش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب همون طور که گفتم صدای جوشیدنه یه چشمه از دله زمین که نویده حرارت و زندگیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زيباترين صدايی رو که شنيدی وسف کن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تابلو ترين دروقی رو که گفتی بگو؟
البته این خاطره بر می گرده به خیلی وقته پیش ....
یه روز که باید می رفتم کلاسه زبان چون حوصله نداشتم با یکی از دوستام که اسمش پانی بود قرار گذاشتیم که بریم بیرون و به عبارتی کلاسه زبانو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه دو تایی داشتیم گل می گفتیم می خندیدیم یه دفعه مامانم زنگ زد به من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . گفت سلام دخترم کجایی؟ گفتم مامی الان سر کلاسم اومده بودم بیرون آب بخورم واسه چی وسطه کلاس زنگ زدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دفعه مامانم گفت پس بی زحمت از پنجره ی کلاستون اینوره خیابونو نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شانسه بد رفته بودیم نزدیکه مطبه یکی از دوستای مامانم و اونم رفته بود که به دوستش سر بزنه که منو دیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه انقدر جلوی مامانم خجالت کشیدم که نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسه خاصی بهم دست نمی ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وقتی یه کاره بد می کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی يه کار خوب ميکنی چه هسی بهت دست ميده؟
دعوای جدی این اواخر نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما دیشب با خواهرم دعوا کردم. چون بدونه اجازه رفته بود تو اتاقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرين باری که دعوا کردی رو بگو؟
اصلا یادم نمی آد کتک خورده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب زیاد کتک زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخرين باری که کتک خوردی رو بگو ؟
همین امروز صبح .... یکی از دوستام پشته تلفن یه جمله گفت که وقتی تلفن رو قطع کردم یه چند دیقه ای گریه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرين باری که گريه کردی رو بگو؟
ای بابا این چه حرفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا به من می آد همچین آدمی باشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما بی شوخی لطفا از این حرفا نزنید آقا مهدی من برای این اینجام که به سوالا جواب بدم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديگه با وجود اين سوالات ميدونم الان اگه دمه دست باشم زندم نميزاری شرمنده که زياد شد و زيادی پرويی کردم به بزرگی خودت ببخش
خیلی تاپیک باحالیه (ببخشید من وسط حرفتون خودمو انداختم وسط) ولی انقدر خوشم اومد از بحثتون دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خیلی باحالین همتون موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس منتظر جواب سوالم هستم :biggrin: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
من از اونجايي كه يه تازه وادم و مونيكا خانم فكر نكنن كه من اين جا رو با چت روم اشتباه گرفتم فقط يه سوال نه ببخشيد دو سوال دارم
1- تنهايي رو دوست داريد؟ چرا؟
2- ترجيح ميديد تو شب تنها باشيد يا روز ؟ (پاسخ به اين سوال فقط در صورت جواب مثبت به سوال قبلي)
3- طولاني ترين شب زندگي شما كي بود؟
ببخشيد 3تا شد :blush:
منظورتون چيه دوست عزيز؟نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
اينجا محل سوال پرسيدنه.
شما هر چند تا دوست داري بپرس.
یعنی هرکی بخاد میتونه سوال کنهنقل قول:
توي اتاقت عروسك هم پيدا ميشه؟
تا حالا با اسلحه شليك كردي؟
تا حالا كسي را كتك زدي؟
این سوال آخریه تکراری بودنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
حالا باحال تر
تا حالا پسری رو پیچوندی یا پسری تورو پیچوند
وووووو عاشق پسری شدیی
شرمنده اخه گفتن هر چی بپرسیه
بله دوست عزيز. لطفا پست اول تاپيك رو به دقت مطالعه كننقل قول:
نوشته شده توسط c.gam3r
اگه چند وقت پیش ازم این سوالو می پرسیدید 100% می گفتم تنهایی اما الان اصلا دلم نمی خواد تنها باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تحملش برام عذاب آوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amir 110
وقتی که یکی از دوستای عزیزم برای همیشه از ایران رفت . اون شب یکی از بد ترین و طولانی ترین شب هایی بد که داشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سعید از خودت مایه بذار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا بدونه شوخی دوستان اگه سوالی راجع به من براتون وجود داره تا جایی که وارده زندگیه شخصیم که دلم نمی خواد کسی ازش مطلع باشه نشه جواب می دم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خواهشا یه هو 50 تا سوال با هم نپرسید یه کم بینش فاصله بدین من نفس بکشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تا دلت بخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از کتابام بیشترین چیزی که پیدا می شه عروسکه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته باید کم کم جمشون کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
بله وقتی دبیرستان بودم یه بار رفتیم میدون تیر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا با اسلحه شليك كردي؟
بله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار به خاطره کتک زدنه یه نفر از مدرسه اخراج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا كسي را كتك زدي؟
منم شرمنده و امیدوارم که ناراحت نشید از اینکه تمایل ندارم به سوالتون جواب بدم دوست عزیز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم پاسخ گویه خوبی برای سوالاته آیندتون باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط jazire_eshgh21
یکدنده ی لجوج و احساساتی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابه دیگه ای برای سوالت به نظرم نرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ببخشید اگه دیر شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
بجون خودم خوندم ولی فکر نمیکردم اعضای جدیدم بتونن سوال کنن :blush:نقل قول:
میگم خوب حال میکنی با کتک زدن ها! :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
دوستانه عزیز خواهرانه یه تقاضا ازتون داشتم و اون اینکه لطفا مسائله جانبی رو از طریقه پیغام خصوصی با آقا سعید در میون بذارید تا من برای جواب دادن به سوالا گیج نشم و در ضمن حجمه پست های بیهوده اینجا بالا نره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره به مونيکا
فکر کنم همه سوالا رو دوستان پرسيده باشن
منم چند تا ميپرسم اگه تکراري بود شرمنده
1. از سبک رپ خوشت مياد؟
2. دوست داري خدت يه پرشين رپر بشي؟
3. چقدر قابل اعتمادي؟
4. راز نگهدار هستي يا ... ؟
5. تا حالا شده بخواي توي دنيا تنهاي تنها باشي؟
6. نظرت در مورد امضام چيه؟
7. چرا دخترا اينقدر به پسرا بدبين هستن؟
8. گيتار ميزني آره؟ چه سبکي؟
9. دست داري وقتي تنهايي چه موزيکي گوش بدي؟
10. يه خواهش ميتونم بکنم؟
از پي سي نرو
مرسي
موفق باشيد
سلام ...من اومدم.....
با ایزه:
1.آخرین خواستت از بچه های پی سی ورلد؟؟
2.تو این مدت که تو فروم بودی خوش گذشت؟؟؟؟
3.بعد شما کار میکنید؟؟؟اگه مثبته کارتون چیه؟؟
4.آیا امکان داره دوباره تو این فروم به طور ناشناس بیای؟؟؟؟؟؟
فعلا.....مرسی از جواب ها به پست قبلیم....فعلا...شاید مزاحم بشم دوباره
سلام آقای آرمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش می کنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط armin_goooodboy
برای موزیک خیلی زمان ندارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همین خاطر خیلی هم ازش سر رشته ندارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما این آهنگی که آقا ایمان خونده و لینکش تو امضام هست خیلی به دلم نشسته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد می کنم گوش کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1. از سبک رپ خوشت مياد؟
هیچ علاقه ای ندارم چون هیچ استعدادی در این زمینه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2. دوست داري خدت يه پرشين رپر بشي؟
خیلی زیاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون خودم از خیانت حالم به هم می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعی می کنم به اونایی که دوسشون دارم خیانت نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3. چقدر قابل اعتمادي؟
اینم جوابش دقیقا مثله سواله قبله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4. راز نگهدار هستي يا ... ؟
آره خیلی شده خیلی زیاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما دلم می خواد از این به بعد خیلی کمتر از این دست احساسات داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5. تا حالا شده بخواي توي دنيا تنهاي تنها باشي؟
خیلی برام ملموس نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید خوب نمی تونم احساسه شاعرو درک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6. نظرت در مورد امضام چيه؟
احتمالا چون به تعداد موهای سرشون از پسرا خیانت و دو رویی دیدن و هر روزداره بر این تعداد افزوده می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمی گم همه ی دخترا فرشته ان و همه ی پسرا ابلیسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما به خاطره وجوده حساس و لطیف تره خانوما درصده خیانت ها در بینه اونا خیلی کمتره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطره همین با دیدن تجربه های دیگران همیشه سعی می کنن از پسرا دور بشن و اجازه ی ورود به حریم خصوصیشون رو به هرکسی ندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این داستان برای هر دختری تکرار می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7. چرا دخترا اينقدر به پسرا بدبين هستن؟
هم کلاسیک و هم فلامینگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8. گيتار ميزني آره؟ چه سبکي؟
فرامرز اصلانی یه آهنگ داره به اسمه " اگه یه روز بری سفر ..." اگه فرصته آهنگ داشته باشم بیشتر اینو گوش می دم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خیلی برام فرقی نمی کنه هر آهنگی که دمه دستم باشه می ذارم تو ضبط تا سکوت تنهاییم شکسته بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9. دست داري وقتي تنهايي چه موزيکي گوش بدي؟
من تو p30 دوستانه خیلی عزیزی دارم. اما اینو ازم نخواید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه می گم دارم می رم بدونید یه تصمیمه عجولانه و بچه گانه نیست هم روش فکر کردم و هم برسیش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته خیلی مطابقه میلم نیست اما رفتنی باید بره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لطفه شما هم ممنونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10. يه خواهش ميتونم بکنم؟ از پي سي نرو
خواهش می کنم ... شما هم همین طور... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي موفق باشيد
سلام ... بازم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم الان پثله مامان بزرگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم بچه های عزیزم مواظبه خودتون و این فروم باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1.آخرین خواستت از بچه های پی سی ورلد؟؟
آره .. خیلی زیاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2.تو این مدت که تو فروم بودی خوش گذشت؟؟؟؟
بله شاغل هستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محاسبانه فنی پروژه های عمرانی و اجرای طرح ها در محیط هایی مثله اتوکد ( طراحی پروژه ها در اتوکد و ...) خلاصه بگم مهندسه عمران هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3.بعد شما کار میکنید؟؟؟اگه مثبته کارتون چیه؟؟
آره خب اگه یه وقت به مشکلی در زمینه ی کامپیوتر یا هر چیزی که فکر کنم می تونم اینجا راه حلی براش پیدا کنم حتما یه سری به اینجا می زنم اما چرا به صورته ناشناس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بیام هم با همین یوزر خودم می آم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این قشنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه کلی هم دوست و آشنا داره این یوزر واسه خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4.آیا امکان داره دوباره تو این فروم به طور ناشناس بیای؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم... من در خدمتم.... فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا.....مرسی از جواب ها به پست قبلیم....فعلا...شاید مزاحم بشم دوباره