آقا کسی نبود جواب مارو بده ه ه ه ه ه ه ه ه :19:نقل قول:
Printable View
آقا کسی نبود جواب مارو بده ه ه ه ه ه ه ه ه :19:نقل قول:
چند وقت پیش به چرخ سمت راننده من ضربه خورده بود و از اون موقع توی پارکینگ که حرکت میکردم صدای خر خر میکرد چند نفر بهم گفتند که احتمالا بلبرینگ چرخ صدامیده و صداش هم شبیه بلبرینگ بود
بردم نمایندگی اون هم تایید کرد ولی گفت الان وقت نداره بازش کنه و هفته بعد رو برام وقت گذاشت که بخوابونم اونجا تا بازش کنند
این جمعه همینجوری الکی زد به سرم که چرخ رو باز کنم تا مطمئن بشم و ببینم اوضاع لنت ترمزم چطوره
تا قالپاق رو در آوردم دیدم چند تا تیکه از خود قالپاق خورد شده و افتاده توی کاسه اش و صدا هم به خاطر همین بوده
نتیجه گیری:
بعضی وقت ها دست به ماشین بزنید باعث میشه که پولی از جیبتون نره چه را که ممکن بود من ماشین رو بخوابونم و اون ها هم زحمت همین چند تا تیکه پلاستیک رو بکشند بعد پول جلوبندی و بلبرینگ رو از من بگیرند.
نظرتون درباره تندر 90 دوگانه سوز چیه ؟؟؟
قراره بعد عید تحویل ملت بدن.
به گفته سایت renault.co.ir این خودرو با سوخت گاز طبیعی، 250 کیلومتر می پیماید و با بنزین هم حدود 700 کیلومتر.
در ضمن جهت ایمنی بیشتر، بازرسان رنو همیشه در ایرانخودرو و پارس خودرو حضور دارن.
پس تا 950 کیلومتر نیازی به پمپ بنزین یا گاز ندارد !!!
فکر میکنین قیمت فولش بیشتر از 15 تومن باشه ؟؟؟
:20:
بله رنگ سورمه ای تولیدی پارس خودرو هست
همین آلان هم فروش نقدی این رنگ را دارند که بدلیل کنتراست خاصی که داره نمای (زشت) جلوی خودرو را کاملا زیبا جلوه میده
به نظر دوستان کمی تیره کردن بلور چراغ جلو تندر رو خوشگل می کنه یا نه؟من یه تندر زرشکی دیدم که خیلی ناز شده بود.به نظرتون تندر سفید قشنگ میشه؟
به تندر سفید رنگ مشکی میاد و تیره کردن چراغ هم بهش میاد فقط زیاد تیره نکننقل قول:
تیره کردن کاره کدوم قشر از زحمتکشان عرصه اتومبیله؟؟؟هر چند این روزا هر کی با ننش قهر کرده اومده تو کار مکانیکی،صافکاری،تزئیناتی که واویلا.آدم دلش نمیاد ماشینو بدی دست این آدما.یه جوری با ماشین رفتار میکنند که استخون ادم درد میاد.آخه لامصبا فکرر نمی کنند صاحبش کلی پول بالاش داده که.علی لعنت اله قوم الظالمین.
راهنمایی جهت خرید لوازم L90 در شیراز
با سلام
من میخواستم شمع فابریک و فیلتر بنزین و روغن موتور واسپری تمیزکننده واسه ماشینم بگیرم .
میخواستم ببینم دوستان شیرازی کجا رو پیشنهاد میدن که قیمتاش خوب و قطعات اصلی داشته باشه.
ممنون
سلامنقل قول:
تا جایی که من میدونم چیزی به اسم شمع فابریک نداریم
اگه خیلی اصرار بر اصلی بودن دارین میتونید به یکی از نمایندگی های مجاز مراجعه کنید و هم شمع و هم فیلتر بنزین رو تعویض کنید .
شمع اگه ایرانی خواستین استفاده کنید نور هست که کیفیت و قیمت مناسبی داره فقط باید بدین نمایندگی یا این تنظیم موتوری ها با فیلر مناسب براتون ببندن :46:
روغن موتور هم بستگی به خودتون داره باز ولی من توتال رو پیشنهاد میکنم یا Castrol Modern Engine من هر 2 رو استفاده کردم و راضی بودم
ولی احتمالا چیزی که نمایندگی پیشهاد میکنه مخصوصا نمایندگی های ایرانخودرو توتال هست
اسپری تمیز کنند رو هم متوجه نشدم برای کجای ماشین لازم دارین :10:
شما اگر از پشت به تندر نگاه كنيد پشت شيشه قسمت سمت راست پائين اگر آرم گرد زرد رنگ باشه تندر ايران خودرو ولي اگر آرم مثلث شكل و كمي بزرگتر با رنگ طوسي باشه آرم پارس خودرو و تندر ساخت اين شركت است .نقل قول:
من اواسط دی مدارک و شماره تلفن دادم به نمایندگی ارومچیان در تبریز، آخر دی ماه زنگ زدن که تیپ E2lp پارس خودرو در دو رنگ زرشکی و مشکی که یه ماه هم تحویل میده با همون قیمت 13900000 تومان فروش نقدی داره. اول بهمن ثبت نام کردیم و امروز که 26 بهمن هست همه چیز دستمونه (ماشین+پلاک+سند+کارت ماشین+ کارت سوخت+...). اولش شک میکردم که شاید ماشین زدگی یا ایرادی داره. ولی الان که چک میکنم میبینم هیچ ایرادی نداره. نظرتون چیه؟نقل قول:
عالیه. مبارک باشه:20:نقل قول:
میگم به نظرتون e2 lp مال 87 یا 86 بخوام بخرم چند پام در میاد و یا بهتر بگم چند بخرم خوبه؟بعدم فکر کنم اون سری اولا از این جدیدا بهتر باشه درسته؟
اون قدیمیا موتور و گیربکسشون وارداتی بود. الان مونتاژ خود ایرانه(مگاموتور)نقل قول:
قدیمیها در موارد زیادی مشکل خشکی کلاج( و سیم کلاج داشتن)
حدود قیمت رو نگفتین
بعد این مشکل کلاچ حل میشه؟
این موتور های مونتاژ نسبت به اون اصلی ها وضعشون چطوره؟
نمیدونم والا. ماشین دست دوم خیلی قیمتش متغیره (بستگی به سال تولید - کیلومتری که کار کرده - تصادف - تمیزی ماشین - استوک بودن قطعات (تعمیری نباشه) و ....)نقل قول:
ولی ماشینی مثل لوگان دست دومش درحال حاضر سخت گیر میاد مگر اینکه ماشینه عیب و ایراد خاصی داشته باشه که صاحبش بخواد از شرش خلاص بشه و یا اینکه صاحبش پول لازم باشه و مجبور باشه که ماشین رو بفروشه وگرنه چون لوگان ماشین جدید و خوبی هست کسی بی دلیل نمیفروشتش...
بله قدیمی ها در مواردی مشکل سفتی کلاج در همون اوایل رو داشتند (البته نه همه ی لوگان ها) و مشکلش هم قابل حل هست و الان رفع شده.
مطمئننا موتوری که تو ایران مونتاژ بشه کیفیتش پایینتره ولی بازم چون رنوپارس ناظر بر مونتاژش هست و من شنیدم خط تولید مجهزی هم داره ، خیلی تفاوت محسوس نیست.
با سلام
دوستان ماشین من در موقع دور زدن بعضی مواقع یک صدای غر غر از پایین اتاقش میاد بیرون .
کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده
اینجا مطرح کن :نقل قول:
کد:http://www.tuningtalk.com/forum/90-logan-f114.html?sid=42f4114f7b2a4fb41caaf7e9d2449bb2
نقل قول:ال 90 هاي توليدي امسال در هردو خودرو ساز رده ششم بهترين خودروي داخلي بعد از بنز - زانتيا - مزدا 323 - مگان -را دريافت نمودند يعني در واقع كيفيت توليد آن نسبت به سالهاي 86 و 87 بسيار بالار رفته .نقل قول:
موتور هنوز اسپانيائي است فقط دو تكه كناري آن در مگا موتور بهان ونتاژ ميشود كه تاثيري در كيفيت آن ندارد .
دقيقا دوستمان درست ميگويند كسيكه تندر ميخرد به اين راحتي آنرا نميفروشد مگر ماشين مشكل داشته باشد يا نياز به پولش داشته باشد.
بطور كلي تندر ماشيني است كه راننده و سرنشينان آن لذتي از آن ميبرند كه ساير رانندگان ديگر قادر به درك آن نيستند.
اما در رابطه با دور زدن و صداي غر غر فكر ميكنم مشكل خاصي نباشد احتمالا از سيستم هيدوليك فرمان باشد كه گاهي اوقات در هنگام شروع حركت و پيچيدن بطور ناگهاني بوجود ميايد.
من توی پارک بودیم اومدم دیدم بهم مالیدن (سمت شاگرد درب عقب) یک خط سیاه به عرض 2 سانت افتاده مثل اینکه چیزی روش مالیده شده ظاهرا گلگیر یارو بوده چطوری پاکش کنم
سلامنقل قول:
اگه پولیش دارین میتونین یه خورده بهش با دست بمالین و با پنبه روش یه خورده محکم بکشین تا پاک بشه
بعضی ها خودشون ابر هم دارن ولی بنظرم از پنبه استفاده کنید بهتره
اگه هم ندارین و نیازی به تهیش نمیبینین میتونین پیش یه صافکار یا نقاش برین تا براتون این کار رو انجام بدن
پیشنهادم اینه که تهییه کنین چون بعضی مواقع لازم میشه :46:
آیا ال 90را به معلم های بازنشسته می دهند قسطی؟
آقا یه سوال داشتم.من کامپیوتر ماشینم مصرف سوختمو 8 نشون میده؟؟؟لازم به ذکره که من لاستیکهاشو عوض کردم و toyo peroxes انداختم.آیا لاستیک تاثیری توی ضریب اشتباه این مصرف سوخت داره؟؟من جایی خوندم که باید ببری لاستیکاتو به کامپیتور ماشین معرفی کنی تا مصرفو درست نشون بده.آیا همچین چیزی هست؟ماشینم منم صفر بود که خریدم الان 3000 تا کارکرده.
یه جایی خوندم که 206 های تیپ 5 رو میشه براشون سایز رینگ و لاستیک رو تعریف کرد ولی تندر ها رو نمیدونمنقل قول:
میتونی از افرادی که دیاگ میزنن یه سوال کوچولو بپرسی :دی(من اگه راهم افتاد میپرسم)
الان لاستیک به چه اندازه ای استفاده میکنینن؟
205 و فاقش رو چن زده؟
60 یا 65؟
نقل قول:
یه بار کامپیوتر سفری رو ریست کن ببین درست میشه یا نه. آیا دقیقا بعد از تعویض لاستیک این جهش رو داشتی ؟
برا ما که 6.7 هست و حدود 4500 کارکرده.
اقا زده 205/60R15 زده.دقیق یادم نیست اما مطمئنم قبلا خیلی کمتر بوده.حتی یه زمانی به 8.4 هم رسیده.من رو کیلومتر 500 لاستیکمو عوض کردم.و یه سوال دیگه داشتم این نحوه نمایش میزان مصرف به لحظه رو باید نشون بده یا میانگینو؟چطوریاست؟ و سوال آخر :31: چطوری میشه ریست کرد کامپیوترشو؟؟؟؟در مورد این جاهایی که دیاگ میزنن خودم هیچ اعتقادی بهشون ندارم.چون کارشون هیچ جنبه علمی نداره و اطلاعاتشون از بنده حقیر هم خیلی کمتره.فقط رفتن یه سیستم خرریدن ادنداختن گوشه مغازه و هی تریپ کاربلدی میگیرن.نظر شما چیه؟؟
من هم یک سوای برام پیش آمده آیا تمامی وسایل ال 90 در ایران پیدا می شه وقیمتشون چه طوریه مثلا چراغ جلوش چنده؟
خوب لابد لاستیکات مصرف سوختت رو زیاد کردن مگرنه اگه سایز لاستیک عوض نشده باشه که توی پیمایش تغییری ایجاد نمیکنه !!
یعنی چی؟مگه میشه لاستیک هایی که کیفیتشون توسط دوستان مورد تایید قرار گرفته باعث همچین اشکال بزرگی بشند؟؟فکر نمیکنم ایراد از جنس لاستیک باشه.کسی از دوستان اطلاعات دقیق تری نداره؟کسی با این مشکل مواجه نیست؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز يك علت اختلاف اندازه قطر لاستيك جديد 60/205 R15 با قطر لاستيك فابريك 65/185 R15 هست،
چون قطر لاستيك جديد مقداري بيشتره ، وقتي مثلآ طبق كيلومتر 100 كيلومتر طي شده باشه ، چون قطر
لاستيك بيشتره ،عملآ فاصله اي بيشتر از 100 كيلومتر طي شده ولي چون كامپيوتر ماشين براي لاستيك قديم
ست شده ، فاصله واقعي رو نشون نميده . پس يه بخشي از مصرف اضافي دليلش اين ميتونه باشه ./:20:
سلام
دوستانی که ال 90 دارن و عشق اسپورت کردن هستن یه چندتا عکس از ماشیناشون بذارن ببینیم چی کار کردن!!!!
سلام دوستان
من یه هفته پیش یه E2 نیمه فول گرفتن و تا بحال حدود 800 تا راه رفته. 2 تا سوال : چرا وقتی با دنده 4 به سرعت 80 میرسم موتور صدا میده و تو دنده 5 میرم خوب کار میکنه؟ یعنی از سرعت 80 به بالا باید از دنده 5 استفاده کنم؟
پدال گاز خیلی نرمه ( برعکس پراید که قبلا داشتم ) آیا میشه پدال رو سفت کرد ؟ به موتور آسیب نمیرسونه؟
ممنونم از راهنماییتون.مرسی.حالا راه حل ماجرا چیه؟باید چیکار کرد؟؟؟راهی داره؟؟و کلا این مسئله خوبه یا بد؟؟؟:40:نقل قول:
نقل قول:
نه . همچین قانونی نداره. این ماشین با دنده 4 تا 160 میره. البته شما روی پیک تورک (دور 3750) دنده عوض کن ولی چون ماشین زیر 1000 کار کرده روی دور 1000 دنده عوض کن. حالا اون صدای مشکوک نمیدونم چیه.
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نقل قول:
گفتم که ، یکبار کامپیوتر سفری رو ریست کن ، شاید درست بشه ، روشش هم چند صفحه ی قبل توی یکی از پستها توضیح داده.
یکی ار دوستان محترم و یا محترمه نیست بگه این کامپیوترش چه طوری ریست میشه؟؟؟؟؟؟
؟من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
دکمه وسط را نگاه دار تو دفترچه نوشته
یه جورایی نسبت به 405 و حتی پراید به نظر میرسه دنده های ال 90 نفس کمتری دارند چون ما قبلا که پراید داشتیم ( کاربراتوری) سرگاز دنده 4 حدود 110-120 تا میرفت ولی با تندر به 85-90 که میرسیم گویا دنده 4 پر شده و باید حتما باید با 5 ادامه بدیم.نقل قول:
نه تا 150 160 رو با 4 میشه رفت
اینطوری نیستنقل قول:
حداکثر سرعت در هر دنده به ضریب گیربکس بستگی داره و دور موتور محدود شده(در صورت دست کاری نشدن سایز رینگ و طبعا لاستیک ها!)
این سرعت 85 - 90 رو میتونید با دنده 2 هم تجربه کنید چه برسه به 4!
ماشین مشکلی نداره؟
توی بقیه دنده ها خوب شتاب میگیره؟
دوست عزیز با تخته گاز با دنده یک میشه تا 60 تا هم رفت ولی بحث من سر گاز بودنه ، با پراید وقتی ما با دنده4 حدود 120 تا میرفتیم هنوز سرگاز بود و دنده پر نکرده بود ولی با ال90 وقتی به 90 میرسیم انگار دنده پر شده ، رینگ و لاستیک فابریک خودشه و دستکاری نشده ، ( ال 90 E1 ) . از لحاظ شتاب گرفتن مشکلی نداره فقط نفس دنده هاش کمه ( ماشین رو اول بهمن تحویل گرفتیم و حدود 2000 تا کار کرده)نقل قول: