نقل قول:
منظورتون همون دیتا رومینگ هستش؟
نقل قول:
منظورتون همون دیتا رومینگ هستش؟
نقل قول:
من دارم خیلی راحتم اجرا میشه کلا خیلی بازی ریختم حتی آسفالت 6 هم راحت میاره..
نه.دیتا رومینگ یه چیز دیگه اس.نقل قول:
شما باید Use Packet Data رو بزنی.من دیفای ندارم ولی تو گلکسی این گزینه هست.اگه گزینه ها رو بگی بهت میگم کدوم رو بزنی!
سلام
از اونایی که این گوشی رو دارن چند تا سوال داشتم:
1.جنس بدنه از چیه؟
2.کیفیت تصویرش در چه حدیه؟
3.کیفیت و بلندی صدا تو هندزفری چطور؟
4.روت و فارسی ساز کردنش دردسر نداره؟ اصلا فارسی سازش اومده؟
5.دوستمون در بالا گفت آسفالت6 و مدرن کمبات2 رو راحت اجرا کرده .. پس مشکلی با بازیهای اچ دی نداره؟ لگ هم نمی زنه؟
6.کلا گوشی آندروئیدی تا سقف 500 همینه دیگه؟:31:
ممنون از اینکه تصمیم گرفتید جواب بدید:31:
واسه دوستانی که مشکل با فارسی بودن گوشی دارن این یه nandroid backup از فیرمویر stock 2.1 عربی هست, بعد از وایپ کردن از این فیرمویر استفاده کنین و مشکل فارسی بودن حل میشه.
(پی نوشت : هاست رایگان واسه آپلود کدوم فیلش تر نیست که آپ کنم؟)کد:http://www.mediafire.com/?n98784i47qojjns
یه روش دیگه استفاده از کاستوم ها هست که توی 2.2 مشکل فارسی ندارن.(گفته میشد فیرمویرهای چینی, عربی رو هم ساپورت میکنن ولی من امتحان کردم نداشت)
بعد از انجام تنظیمات اینترنتنقل قول:
تو قسمتSettings>data manager<data deliveryگزینه های all mobile data و background دیتا رو فعال کن و به قول دوستمون حالشوببر اگه حال داد:31:
فقط یادت باشه بعد از اینکه استفادت تموم شد اون دوتا گزینه رو غیرفعال کن که از شارژت نره چ
دوستان یه چیزدیگه کسی با روشگوشیش رو فارسی کرده مشکل پیش نیومده ؟راستش یکم ترس دارم اگه خدای نکرده مشکل پیش بیاد دیگه تموم چون شهرستانم و هیچ ادم واردی حداقل تا شعاع 500 کیلومتریم گیر نمیاد !کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5959663
رام 2.2 چینی اومده دیگه ؟ واسه ما کی میاد بنظرشما صبرکنم تارام رسمی بیاد یا با این روش فارسی کنم؟؟
اگه کسی هم میدونه چطور میشه ویبره چهار دکمه ی پایین گوشی رو غیرفعال کرد بگه ممنون میشم البته اگه راهی داره چون همه جاش گشتم چیزی نبود
1- ویبره اون 4 تا برداشته نمیشه . منم نتونستم کاریش کنم . تو 2.2 شاید درست بشهنقل قول:
2- تا جایی که من میدونم راهی نداره .
3- AUX چی هست . نشنیدم ؟
تو قسمت settings>sound باید یه گزینه باشه به نام Vibrate feedback ...تیکشو بردار
تو دیزایر من اینجاست تو دیفای رو نمی دونم:46:
1- پلاستیک اعلائ موتورولایی نه از جنس پلاستیکهای سامسونگ :31:نقل قول:
2- خیلی خوبه . شفاف و کنتراست و اشباع رنگی عالی
3- خوبه . با برنامه امپ پلیر خیل بهتر هم میشه
4- دردسر داره اما قابل اجرا هست . مثل اکثر آندرویدها
5- بازی های اچ دی رو راحت اجرا میکنه من چند تایی ریختم روش خیلی روون اجرا میشن
6- بله - البته میلستون 2 هم هست اگر کیبورد دار بخواین و کمی قدرت بیشتر .
اما دیفای دیگه کارایی خودشو پس داده و مطمئن هست و بهترین خرید هست با این قیمتها .
اینم لینک رپیدشیر که فلیش خشکه :دینقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/454744009/backup.zip
شارژرم روش نوشته
output: 850 mA==5.1v
در حالی که باتری گوشی 1540 mAh هستش.
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چطوره؟:11:
احساس میکنم شارژرم مال خود گوشی نیست!
ماله من هم همینه.نقل قول:
شارژش هم بین 2 تا همون 2.5 ساعت طول میکشه.
فکر نکنم مشکلی باشه!
ممنون از پاسختوننقل قول:
مایلستون2 چنده؟ آخه اینو واسه دوستم می خوام با مموری بیشتر از 500 نمی تونه هزینه کنه.:31:
اگه یکی از این دو مدل رو انتخاب کرد شما موجود دارین دیگه؟
پ.ن: پلیر دیزایر اچ دی خودش اکولایزرهای خوبی داره واسه همین من تا حالا موزیک پلیر نصب نکردم..این PowerAMP چند درصد تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
دوستان این برنامه درصد شارژ گوشی رو دقیقا نشون میده. تنها لینک رایگانش رو پیدا کردم ولی مثل اینکه قیلتره!
اگه قیلتر شکنی چیز پی انی چیزی دارید لطف کنید یه جا آپلود کنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.
مرسی :11:
کد:http://dl.dropbox.com/u/1464041/Plain/MotoCharge.apk
100% تاثیر داره! من قبل از نصب این برنامه زیاد از صدای گوشی راضی نبودم! ( چه توی هندزفری چه خود گوشی) ولی بعد از نصب این برنامه در حد یه موزیک فون خفن ازش راضیم و واقعا لذت بخشه صداش!نقل قول:
پ.ن: پلیر دیزایر اچ دی خودش اکولایزرهای خوبی داره واسه همین من تا حالا موزیک پلیر نصب نکردم..این PowerAMP چند درصد تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
میتونید از اینجا دانلود کنید و خودتون هم رو دزایر اچ دی هم امتحانش کنید:
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/poweramp-music-player1.1-build-326-id2915.html
نقل قول:کد:http://mohammad2010.persiangig.com/other/MotoCharge.apk
ممنون .. دارم برنامشو:46:نقل قول:
می گم ال سی دی گوریلا گلسه ضد خشه .. بدنه چی؟ البته می دونم پلاستیکه ولی پلاستیک داریم تا پلاستیک مثلا گلکسی اس رو روی پنبه هم بذاری پشتش خش میوفته .. این چه جوریه؟
باطری رو یادم رفت .. شارژش با استفاده متوسط رو به بالا با برایتنس 100% چه قدر پاسخگو هست؟
بچه ها یکی اینو تست کنه ببینه رو مصرف باتری تاثیر داره یانه
خودم فعلا امکان دانلود ندارمنقل قول:
برنامه ایی بسیار عالی برای افزایش عمر باطری گوشی همچنین کنترل قسمت های پر مصرف گوشی و بهینه سازی برق مصرفی گوشی قابلیت دوبرابر کردن عمر باطری در ازمایشات انجام شده عملکرد باطری از20 تا 100 درصد بهترشده
برنامه بسیار ساده هستش و با یک کلیک روشن میشه بر و تنظیمات راحتی داره
ابتدا key را نصب کنید و سپس برنامه را
PowerMax v1.0.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Requirements: Android
Overview: PowerMax extends the battery life of your mobile device. Simple to use: just push the button.
[break]
PowerMax is a mobile application that will help you extend the battery life of your mobile device. When you're on the go and notice that you’re mobile is about to die, or if you know it's going to be a long day until your next charge, turn on PowerMax. PowerMax will save your battery and better manage power usage for you.
PowerMax is one of the most friendly and simple to use applications available today. On the main screen there is an On/Off switch. By turning on, the Power Saver will be activated and save your battery, and by turning off, the application will go back to your normal settings. When Power Saver Mode is on, your phone's functionality will be significantly reduced. But don't worry, this is just to save you power, you can always use your mobile's features on demand (email, internet applications etc).
In testing we have seen a wide range of battery life improvement – from a mediocre 20% more to an impressive 100% – doubling battery life! Your device usage pattern has a direct affect on the savings – typically the more you use your device the higher the savings you will enjoy. Please note that our reports on the percent improvement in battery life will only start a few days after you install PowerMax. Why? Because PowerMax first learns what is your normal battery consumption, the baseline, and then calculates the improvement.
PowerMax can be downloaded for free then used for an evaluation period of 10 times. Once the evaluation period is over, PowerMax users who are not interested in purchasing a key can still continue using PowerMax. However these users can only use the Low Mode. You can purchase a license key at any time to unlock the full functionality of the PowerMax.
Recent changes:
Easier license validation after re-install
Minor bug fixes
کد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=501355&d=1296487696
با اجازتون من رو گلکسی تست میکنم خبرشو میدم...نقل قول:
بنچمارک دیفای (گوشی هادی :دی ) با آندروید 2.2.1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر میاد بقیه گوشی ها مثل گلکسی تو این تست اندروید 2.1 باشن ! درسته ؟
البته احتمالا با 2.2 رسمی خیلی بیشتر از اینا امتیاز بگیره، چون من با 2.1 عادی خودش این امتیازا رو گرفتم:نقل قول:
بنچمارک دیفای (گوشی هادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با آندروید 2.2.1 :
cpu:532
memory:1847
i/o:2453
2d:227
3d:352
all: 1082
نقل قول:
البته به نظر میاد بقیه گوشی ها مثل گلکسی تو این تست اندروید 2.1 باشن ! درسته ؟
دقیقا. البته باید توجه داشت اور کلاک نشد ه دیفای توی این بنچمارکنقل قول:
البته احتمالا با 2.2 رسمی خیلی بیشتر از اینا امتیاز بگیره، چون من با 2.1 عادی خودش این امتیازا رو گرفتم:
این دقیقا رو برای پست منم گفتین ؟نقل قول:
دقیقا. البته باید توجه داشت اور کلاک نشد ه دیفای توی این بنچمارک
چون اگه این جوری باشه زیاد نمیشه دقیق قدرتشو حساب کرد چون همه باید ورژنشون یکی باشه نه دیفای 2.2 بقیه 2.1
بله محمد جان. باور کن نه به این خاطر که حالا دیفای ورژن 2.2 هست و گلکسی 2.1 اینو بگم ولی روی بنچمارکهای آندروید اصلا حساب نکنین. همین گلکسی بدون lagfix هم بنچمارکهای خوبی داشت اما وقتی مشکل دار باشه و حتی توی منوها اذیت کنه چه فایده ای داره اسکور بالا توی بنچمارک؟ (البته با لگ فیکس اکی شده) . الان بنچمارکهای مایلستون از دیفای (با ورژن مشترک) بیشتره اما دیفای 100 درصد روونتره و قویتر
بنچمارک هر دو (گلکسی و دیفای ) با 2.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متوجه نشدم دقیق ! بالاخره باید این بنچمارک ها رو قبول کنیم یا نه !؟نقل قول:
تو این آخری یعنی با عقل جور در میاد واقعا که امتیاز گلکسی با اون سخت افزار از دیفای کمتر باشه !؟
معلومه که گلکسی قویتره.شما یه بنچمارک از کوشی خودتو با رام 2.2.1 غیر رسمی بذارید.منم همینکارو میکنم(بدون اورکلاک CPU).نقل قول:
دوستان همونطور که میبینید گوشیم به 2.2.1 آپدیت شد . همینجا از فرهاد(johnypersian1656) تشکر میکنم که کارش خیلی درسته . چون زحمتش رو خودش کشید :11: به من هم یاد نداد چیکار باید بکنم :21:
عربی هم به لیست زبانها اضافه شده . سرعت بالاتر رفته نسبت به قبل . موتوبلور هم آپدیت شده .
منوها همونه . فقط چندتا تغییرات 2.2 تو این اجرا شده . مثلا" گزینه profiles که تو میلستون 2 هست به گوشی اضافه شده و ... در کل حرف نداره . گالری عکسها هم اینترفیسش عوض شده .
به نظرمن گوشیهای سامسونگ اگر ال سی دی های amoled نداشتن به هیچ دردی نمیخوردن . فقط با این ال سی دی ها هست که داره فروش میکنه .نقل قول:
گچ پژ رو هم داره یا نه؟؟؟تو بروزر و اس ام اس مشکلی نداره؟؟؟(نشون دادن کارکتر ها)نقل قول:
کسی اینو تست نکرد؟؟؟نقل قول:
هادی جان اینقدر تعصبی هم ننویس دیگهنقل قول:
به نظرمن گوشیهای سامسونگ اگر ال سی دی های amoled نداشتن به هیچ دردی نمیخوردن . فقط با این ال سی دی ها هست که داره فروش میکنه
آره داره گچ پژ . اما الان حروف بهم نمیچسبن . ا ی ن ط و ر ی :31: . فارسی سازی میشه درست میشه .نقل قول:
اما خوب الانم خیلی بدرد میخوره و کار راه میندازه .
فرهاد کیبورد فارسی خوب لینک میزاری برام .
راستی اون milestone overclock که رو xt720 ریختیم برای دیفای هم کار میده یا نه . ؟
باور کن محمد . آخه سخت افزاری که برتری ندارن و کیفیت ساختشون هم که افتضاحه و ...نقل قول:
فقط این ال سی دی هست که باعث جلب بعضی ها میشه .
سخت افزاری که خداییش قوی هستن مثل همین گلکسینقل قول:
در مورد کیفیت ساخت هم درسته از موتو و HTC پاببن تره ولی دیگه افتضاح هم نیست !
----------
حالا بیخیال :46:
من در حال تستم.یکی دو روز دیگه میام میگم چی شد!بذارید یه دور باتری کامل تموم شه ببینم تغییری کرده یا نه!نقل قول:
من که گوشیم فارسی داره نمیشه از فونتام بک آپ بگیرم بهد رو 2.2 ازش استفاده کنم؟؟؟نقل قول:
میشه لینک دانلود این 2.2 که خودت ریختی رو با راهنمای نصب(:31:)بزاری؟؟
با 2.2 کیفیت فیلمبرداری 720 میشه؟؟؟
خبری حرفی حدیثی از اینکه 2.3 واسه این گوشی میاد یا نه نیست؟؟؟
اصلا حوصله ی بحث در مورد اینکه فلان گوشی از یکی دیگه بهتره رو ندارم.ولی اینو میگم :نقل قول:
ملاک های برتی گوشی چیه؟
Cpu؟ که گلکسی قویتره.GPU؟ که بازم گلکسی قویتره. ابعاد و سایز؟ گلکسی نسبت به صفحه اش کوچیکتره.
وزن؟ گلکسی کمتره. باتری؟ واسه گلکسی بیشتر دووم میاره! پشتیبانی ؟ سامسونگ هر هفته یا 2 هفته یه بار داره رام میده بیرون!(گلکسی بهتره)
فقط مال شما خوبیش اینه که یه کمی از لحاظ کیفیت قطعات بدنه بهتره و فک میکنم پورت HDMi بی کاربرد (حداقل تو ایران) رو داشته باشه.
راستی اینو یادم رفت بگم: همونطوری که نماد قدرت Apple گوشی iPhone 4 هست.نماد قدرت گوگل هم گلکسیه!این نکسوس اس هم هیچ توفیری با گاکسی از لحاظ سخت افزار نداره تقریبا.یه چیپ NFC که اونم هنوز تو امریکا راه نیوفتاده.چه برسه اروپا بعدش اسیا بعدش خاور میانه.اون وسط مسطا شایدم ایران!