فکر کنم بتونی بازی کنی.نقل قول:
من الان chapter 8 هستم . :)
Printable View
فکر کنم بتونی بازی کنی.نقل قول:
من الان chapter 8 هستم . :)
دوستان من میگم زمان توی بازی همزمان با مافیا یکه و جایی که ویتو و جو میرن اون پیرمرده که داره باغچشو آب میده میکشن میشه آخر مافیا یک. آخه تا جایی که یادم میاد تو مافیا یک معلوم نشد اون دو نفری که آخر بازی شخصیت اصلی رو کشتن کی بودن.
احتمالا همین ویتو و جو بودن.
نظر شما چیه ؟؟؟؟
اگه اینجوری باشه واقعا ایده ی جالبی بود. ایول نویسنده. :11:
سيستمم
RAM:2GB
VGA:1GB
CPU:2.4
WIN:XP SERVIS PACK 3
بازي روون اجرا مي شه؟
دقیقا همینجوره! این همون Tommy بیچاره بود که توی مافیا 2 باید خودمون بکشیمش!نقل قول:
YES .................نقل قول:
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
عجب باحاله من که نوز تموم نکردم یعنی واقعا اینجوریه ؟نقل قول:
الان دارم نصبش مي كنم.
قسمتايي كه نكته داره رو مي شه رد كرد؟
آخه خواهرم وقتي بازي مي كنم كنارم مي شينه و مي بينه.
منم دیشب بازی رو تموم کردم ، قصه ما به سر رسید Vito به خونش نرسید :27:
ولی این ورژن نتونست جای MAFIA 1 پر کنه
تو این بازیم از هر کی خوشمون اومد نامردا زدن کشتنش :41:
کسی نمیدونه MAFIA 3 کی میاد اگه بخوان 8 سال دیگه طولش بدن که پیر شدیم ، نوه نتیجمون بازی میکنن ما نگاه میکنیم :31:
منتظر GodFather 3
آره میشه ولی اینجوری از داستان باز سر در نمیاری.نقل قول:
يه توضيح در مورد مجلههاي PB بدم : چند وقت هستش كه بازيها خيلي كوتاه شدند نمونش همين مافيا يا cod و سازندهها براي اينكه بازيهاشون مخاطب رو مدت زيادي مشغول خودش كنه و بازي ارزش تكرار زيادي داشته باشه شروع ميكنند به گذاشتن جايزه در بازيهاشون (مثلا براي گرفتن تمام PB ها چند بار بازي رو از اول تا آخر بريم) البته قبول دارم نوع جايزهاي كه 2K انتخاب كرده غلط هستش ولي همين طور كه ميبينيد تعداد زيادي رو مشغول خودش كرده كه تعدادشون چه تو اين فروم چه تو فروم هاي خارجي كه من نگاه كردم زياد هست . همه يا به دنبال سيو 100% هستند يا اين كه خودشون تمام مجلههارو پيدا كنند
آره میشه فقط سعی کن مجله رو زمین دیدی بر نداری :31: چون خودش باز میکنه عکس نشون میده فیلماشم میتونی با دکمه Esc کیبوردت Skip کنینقل قول:
god father 2 هم که خیلی خانی نبود....
فقط و فقط همون مافیا 1 خودمون:دی
مهم نیست کی بودن
مهم اینه که مثلا میخواست بگه آقای سالیاری از زندان در اومده این 2 نفر رو هم فرستاده مارو کشتن به خاطر لو دادن به پلیس:دی
امتیازات مافیا 1 از نظر من:
داستان:100000000000000000000
موزیک:1000000000000000000000
گیم پلی:100000000000000000000
گرافیک:10000000000000000000000 برا زمان خودش برای الآن هم که 2010 هست متوسط حساب میشه
حالا امتیازات مافیا 2!!!:
داستان:1 برا اینکه ناراحت نشه:)
موزیک:0!!!
گیم پلی:0!!!
گرافیک:100000000000000000000000
رادیو:10
=))
میگم این مجله ها خوبیش اینه که فیلم نداره یا من ندیدم:دی
خیلی ضایه بازیه :دی
من 5 تا کرک عوض کردم بازم تو چپتر 7 وقتی سوار ماشین میشم مییاد بیرون.یکی لطف کنه یه کرک سالم بزاره.
هيچي قديميا نميشن!
Mafia2 نسبت به Mafia1 افتضاح بود!:31:
Godfather2 نسبت به Godfather1 افتضاح بود!:31:
بچه ها این سیو گیم هارو توی windows seven کجا باید ریخت
خوب خود من چپتر 10 هستم ، قصد کردی روزی یک چپتر بازی کنم.
بازی از نظر داستانی ، معلومه روش کار شده ولی نه به اندازه ی مافیا 1 ، البته اینو هم در نظر بگیرید که بیشتر ماها مافیا 1 رو بصورت دوبله بازی کردیم و این خودش به جذابیت بازی اضافه کرد.
درمورد مجله ها هم اگه نبود باید شک میکردیم ، توی خود مافیا 1 که اصلا فیلم داشت (تامی و سارا ، توی اتاق بعد از ماموریت رالی :دی)
اینکه نمیتونی توی ماشین تیراندازی کنی خیلی بده و همچنین نداشتن Free Ride و اینکه Hard بازی ، اصلا سخت نیست :دی. آهنگهاش که حوصله من یکی رو سر میبره ، ترجیح میدم رادیو رو خاموش کنم و به صدای موتور گوش کنم :دی
ایرادا رو اگه بزاریم کنار ، گیم پلی خوبی داره ، رانندگیش باحاله ، پلیس به من یکی کاری نداره اکثر اوقات :دی ، شخصیت پردازیش خوبه.
درمورد کرک هم یکی از دوستان چند صفحه پیش یک کرک سالم گزاشت. بخودتون زحمت بدید پیداش میکنید.
تو پستهای قبلی گفته شده بود ولی مثل اینکه کسی حوصله خوندن نداره :31:نقل قول:
C:\Users\..................\AppData\Local\2K Games\Mafia II
ولي به نظر من موسيقي بازي يكي از نقاط خوب بازي هستش نميشه كه تو بازي دهه 80 90 يه آهنك راك امروزي گذاشت
آهنگهاش همونايي هستش كه تو فيلمهاي دهه 80 90 ديديم و شنيديم ولي درسته به درد موقع اي كه داري از دست پليس فرار ميكني نميخوره:31:
کسی کرک نداره؟تو چپتر 7 مییاد بیرون.
راستی یک چیزی ، نمیدونم مشکل از کرک منه یا کلا اینجوریه. با سرعت غیر مجاز از جلوی پلیس رد میشم گیر نمیده ، از چراغ رد میشم گیر نمیده. به ماشین پلیس میزنم گیر نمیده. فقط مواقعی که با یکی تصادف کنم یا تفنگ دستم باشه. واسه شما هم اینجوریه ؟؟؟
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
آقایی ناراحت نشیا ، ولی دهن همرو صاف کردی (شرمنده از ادبیات). گفتم گزاشتن و تست شده :13:. بخودت زحمت بدی پیداش میکنینقل قول:
با لود کردن مجدد فصلهای گذشته فصلهای بعدی پاک نمیشه حتی میتونی از لباس و اسلحه ای که قبلا در اون چپتر گرفتی استفاده کنینقل قول:
این بازی اچیومنت های زیادی داره که اچیومنت ladies man که با پیدا کردن همه مجله ها آزاد میشه یکی از اوناستنقل قول:
دقیقا! چپتر 14 هم هست!نقل قول:
از رد شدن که میشه ولی داستان رو باید بیخیال شی!نقل قول:
آقایی همرو پیدا کردم ریختم.ولی بازم مشکل حل نشد؟؟؟؟؟؟؟
ایول! ممنون!نقل قول:
ولی اگه Continue رو بزنی از ادامه چپتری که لود کردی، میاد درسته!؟
ـــــــــــــ
حالا باید بررسی بشه، مثلا 3 تا چپتر (با سه تا آب و هوای متفاوت!) که بهترین ها برای گشتن هستن انتخاب بشه!:31: (مثلا بعضی جاها نقطه ای رو روی مپ مشخص نمیکنه که بری، باید یه کاری قبلش بکنی، همین که نقطه قرمز و مسیرش روی Map خودش کلی به آرامش اعصاب کمک میکنه، منظورم از مناسب بودن برای Free Ride این بود!:27:) خودمون یه Free Ride برای خودمون راه بندازیم!:8:
آهان اوکی پس ببخشید. من فایل EXE خودم رو آپلود میکنم ، بازی رو که نصب کردم احتیاج به نصب کرک نداشت. و همین پست رو ویرایش میکنمنقل قول:
ویرایش
لینک دانلود (خودم باهاش بازی میکنم)
کد:http://www.4shared.com/file/WN9Mb12k/mafia2.html
اینو امتحان کن. منم همین مشکلو داشتم. با این حل شد. خبرشو بده.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/u37Yfu87/Mafia2V3Chapter7FIXCRACK.html
بله با زدن continue از ادامه فصل میادنقل قول:
به نظر من فصل 7 مناسبه.
سلام.اقا من بازی رو گرفتم .نصب رو کامل انجام میده.اون برنامه های مکملشم نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه اصلا. سیتمم: گرافیک 1 گیگ 9400gt رم:2گیگ سی پی یو:3 چه مرگشه؟؟ترو خدا کمک کنید.دارم دیوونه میشم:19:
Mafia II Unofficial Free Ride-P2P
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مود یک بادیگارد خصوصی و راننده دارید که شما رو در شهر اسکورت کرده و ....
راهنمای نصب:
Install “gui-main.sds” in the /pc/scds_en/gui
REMEMBER TO BACK UP YOUR ORIGINAL BEFORE YOU DO THIS, BACKING UP SAVES IS ALSO A GOOD IDEA
Size: 10 MB
Password : irfree.com
[HTML]http://hotfile.com/dl/65496552/97665aa/Mafia_II_Free_Ride.rar.html
http://www.fileserve.com/file/XjQShJJ/Mafia%20II%20Free%20Ride.rar[/HTML]
چرا من با 4670 باید رو لو برم؟
یعنی اینقدر گرافیکش سنگینه؟
این اونوقت چجوریاست!؟ چیزی به منو اضافه میشه؟ چپتر جدیدی اضافه میشه؟ یا...؟نقل قول:
همین سوال در مورد DLC ها هم مطرحه!؟ مرحله جدید اضافه میکنند!؟
اونقدر ها هم بد نیست اما عمرا به پای 1 نمیرسه عمرا!!!:دی
میگم بلا به دور
یه دفه نزدیک خونه جویی بودیم دیگه حوصله نداشتم از پلیس فرار کنم تصادف کرده بودم صبر کردم بیاد جریمه بنویسه ماشالله ماشالله 50 دولار دزدید ازم!!!
این یه ماد غیر رسمیه که توضیحشو دوستمون دادهنقل قول:
در مورد اون DLC ها فقط لباس و خودرو به بازی اضافه میشه و با DLC های داستانی مثل خیانت جیمی فرق داره
تست شد و کار کرد ، دستش درد نکنه.نقل قول:
راستی میشه DLC هارو برای PC ، اونم رایگان گیر آورد ؟
نقل قول:
این اونوقت چیه چه میکنه
فقط بادیگاردو راننده اضاف میکنه
یعنی میصرفه ریختنش
سیوامون که پاک نمیشه
تست شد! عــــالیه! فقط یه چند تا اشکال داره، مثلا جای مغازه ها روی مپ مشخص نیست ولی اگه از کنارشون رد بشی، میاد روی مپ! لباس هیچی تو کمد خونه Joe نیست، اون خونه باحاله که مال خودمون بود هم اصلا توی این مد نیست! ســـیو هم نداره!نقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه به این راننده گفت کجا باید ما رو ببره!؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
حالت Free Ride رو به بازی اضافه میکنه (با بادیگارد و راننده!)، ربطی به روند داستانی نداره، سیو هم سرجاشه!نقل قول:
لینک ویدیو
کد:http://www.youtube.com/watch?v=m9UqlW7MpgQ
مشکل گشنه بودن چجوری حل میشه؟
همش جونش کم میشه و اطراف مات میشه
ترینر نداره؟
آقا ما هم تموم کردیم با 75%. ولی 2 تا سوال واسم پیش اومد.
1. چه بلایی سر جو اومد ؟؟؟ ( اگه کشته باشنش که خیلی مسخرس ، اینم به جور ماسمالیه :31: )
2. پاپالاردو که بابای ویتو رو کشته بود چی شد ؟ ویتو بیخیال کشتنش شد ؟ اینم فکر کنم ماسمالیش کردن.
عزیز شما سیستمت هیچ مشکلی نداره ..نقل قول:
احتمال داره کرکت مشکل داشته باشه نسخه مطمئن و درست کرک رو از اینجا دانلود کن .. برنامه های جانبی رو هم ببین درست نصب کردی یا نه .. در آخر یا باید به ویندوزت شک کنی یا کلا بازی که خریدی مشکل داره و فایلها ناقص نثب میشند
1. معلوم نشد، شاید نگهش داشتن برای مافیا 3!نقل قول:
2. بابای ویتو رو دِرِک کشته بود که ویتو کشتش!
جای خوش شانسی داره که برات نصب نمیشه وگرنه مثل من از بازی کامپیوتری زده میشی! تو 10% زدم پاکش کردم انقدر مضخرفه که حد نداره یه ذره فقط گرافیکش خوبه همیننقل قول:
تا نصب نشده بندازش دور dvd شو