بی خیال داشی حرس نخورنقل قول:
راست میگی باید بین بد و بدتر
بد رو انتخاب کرد
به دیگه دیگه ... دیگه
:27:
Printable View
بی خیال داشی حرس نخورنقل قول:
راست میگی باید بین بد و بدتر
بد رو انتخاب کرد
به دیگه دیگه ... دیگه
:27:
Bursaspor 0 - 3 Manchester United
تبریک به همه ی دوست داران شیاطین سرخ
منم تبریک میگم!:40:
این تاتنهام هم عجب کیس های خوبی داره :31:
جون میدن برای خریدن مخصوصا Bale :21:
علاوه بر بیل، یه هافبک دفاعی خوب داشتن که اسمشم یادم نیست (سیاه پوست بود). بازیش به چشم نمیومد ولی فوق العاده بود. زده بود دهن مهن اشنایدر رو آسفالت کرده بود.نقل قول:
اونم همراه با بیل باید آخر فصل بخرن:31:
bale مخصوص چلسی بیده :دی
باشه. شما مالودا رو بدین به ما. bale واسه شما:31:نقل قول:
نه دیگه ، به عنوان جایگرین باید یکی باشه دیگه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرگوسن:برد بورساسپور، بهای سنگینی داشت
سرالکس فرگوسن از مصدومیت ستاره هایش در دیدار مقابل حریف ترکیه ای به شدت ناراحت است
2010/11/3 13:50:00
سایت گل- منچستریونایتد سه شنبه شب و در اولین دیدارش در دور برگشت رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا موفق شد تا با سه گل مقابل بورساسپور به برتری برسد.
ولی این برد برای شیاطین سرخ گران تمام شد ؛ چرا که دارن فلچر و نانی با مصدومیت در این دیدار شانس حضور در دیدار هفته بعد تیمشان در رقابتهای لیگ برتر مقابل ولورهمپتون را از دست دادند و حتی ممکن است نتوانند یونایتد را در داربی چهارشنبه شب شهر منچستر در ایستلندز همراهی کنند.
فلچر که گل اول یونایتد در دیدار سه شنبه شب را به ثمر رساند از ناحیه قوزک پا احساس ناراحتی می کرد و نانی از ناحیه کشاله ران مصدوم شد.
سرالکس فرگوسن که تیمش اکنون تنها به یک امتیاز دیگر برای مسجل شدن صعودش از مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به دور بعد نیاز دارد، در پایان این مسابقه در صحبتهایی گفت: « ما در این دیدار مصدومان متعددی داشتیم.کشاله ران نانی درد می کند و او قطعا در دیدار شنبه غایب خواهد بود. دارن هم شانس حضور دراین دیدار را از دست خواهد داد.»
در جریان دیدار سه شنبه شب، گابریل اوبرتان و به به هم برای یونایتد گلزنی کردند.
فرگی در ادامه صحبتهایش گفت:« مهمترین نکته در دیداری خارج از خانه، کنترل بازی است. گل اول همیشه مهم است و تیم را در مسیر مناسبی قرار می دهد.»
سرالکس فرگوسن معتقد است که تیمش روی غلتک موفقیت قرار گرفته است:« در بخش ابتدایی فصل، از دست دادن امتیازات خیلی سخت بود. ما گلهای احمقانه ای خوردیم ولی تدریجا اشتباهاتمان را اصلاح کردیم. بازگشت ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ، به ما کمک زیادی کرد، چون هر دوی آنها بازیکنان بسیار خوبی هستند. الان شرایط با ثباتی داریم و دیگر مثل قبل شکننده نیستیم.فکر می کنم که در مسیرخوبمان قرار گرفته ایم.»
مربی باتجربه یونایتد در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از اوبرتان پرداخت و گفت:« پرونده کاری او اندکی با مصدومیتها پرفراز و نشیب شده بود ولی او در دیدار سه شنبه ثابت کرد که مهارتهای خارق العاده ای دارد.»
فرگوسن : رونی تا 3 هفته دیگر باز می گردد
مهاجم توانای انگلیسی زودتر از زمان مقرر به میادین بازخواهد گشت
2010/11/3 14:32:00
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که وین رونی تمریناتش برای رهایی از مصدومیت قوزک پا را آغاز کرده است. رونی چند هفته ای است که به دلیل مصدومیت از ناحیه قوزک پا از میادین ورزشی به دور است.
ماجرای مصدومیت رونی زیر سایه صحبتهایی برسر تمدید قراردادش قرار داشت.پیش از این رونی در صحبتهایی از تمایلش برای ترک اولدترافورد گفته بود ولی در نهایت قراردادی 5 ساله را با شیاطین سرخ به امضا رساند.
فرگوسن در صحبتهایی به ایی اس پی ان گفت:« وین چند روز پیش برای اولین بار، اندکی دوید. این کاملا سورپرایز کننده است که او تمایل زیادی برای بازگشت دارد ولی ما شرایط او را زیر نظر داریم.»
پیش از این شنیده می شد که رونی تا 5 هفته دیگر از میادین دور باشد ولی اکنون به نظر می رسد که او زودتر از زمان مقرر به میادین بازخواهد گشت و تا 3 هفته دیگر برای یونایتد به زمین خواهد رفت.
فرگوسن در این رابطه ادامه داد:« رونی پیاده روی تند را شروع کرده ولی زیاد این کار را انجام می دهد.زمانی که بازیکنان جاگینگ را آغاز می کندد، این روند به مراتب بهتری نسبت به انجام تمرینات صرف بدنسازی است. فکر می کنم رونی بعد از 3 هفته به میادین بازخواهد گشت.»
آنچلوتي: در حال حاضر قراردادم را با چلسي تمديد نمي كنم
سايت گل- كارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، تاكيد كرد كه قصد ندارد تا پايان فصل در مورد تمديد قرارداد با آبي ها مذاكره كند.
هنوز 18 ماه از قرارداد سرمربي ايتاليايي با باشگاه لندني باقي است و او معتقد است كه شرايط تمديد قرارداد براي مربيان با بازيكنان بسيار متفاوت است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تا سال 2012 با چلسي قرارداد دارم و مي خواهم به آن احترام بگذارم اما هنوز در مورد تميد قرارداد صحبتي نكرده ايم زيرا ضرورتي نداشته است.
الان زمانش نيست. هنوز فصلي طولاني در پيش است. آنگاه بايد ببينيم چه رخ خواهد داد. شايد يك بازيكن در اين مقطع از فصل قراردادش را تمديد كند اما يك مربي شرايط متفاوتي دارد.
قرارداد مربي وزن متفاوتي دارد زيرا مربي جز دارايي هاي باشگاه محسوب نمي شود. اگر يك بازيكن در دو بازي بد كار كند، باشگاه به او نمي گويد برو اما اگر مربي در دو بازي نتيجه نگيرد، ممكن است اين اتفاق برايش رخ دهد.
البته مشكلي براي تمديد قرارداد با چلسي ندارم و اميدوارم در اين باشگاه بمانم. اما اگر در اين تيم هم نمانم، اين آخرين تجربه مربيگري من نخواهد بود. دوست دارم مربيگري در يك تيم ملي را تجربه كنم."
محتوای مخفی: منبع
ردنپ به بارسا:فکر خرید بیل با 35 میلیون یورو را نکنید
سایت گل- هری ردنپ، مربی باتجربه تاتنهام هاتسپر، در صحبتهایی اعلام کرده که گرث بیل، ستاره توانای تیمش فروشی نیست.
بیل که تنها 21 سال دارد در جریان دیدار 3شنبه شب تیمش در ورزشگاه وایت هارت لین، کار را برای مایکون و اینتر سخت کرد و در پایان این بازی بود که رافائل بنیتس، مربی اسپانیایی اینتر از احتمال تلاش برای خرید بیل صحبت کرد.
در این میان، بارسا هم تمایل زیادی دارد تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای خرید این ستاره جوان وارد عمل شود.
البته هری ردنپ ، مربی تاتنهام مثل همیشه در صحبتهایی به اسکای سپورت نیوز گفت که قصد فروش بیل را ندارد :« نمی توانند بیل را با پرداخت 25 یا 30 میلیون پوند خریداری کنند. از این بابت مطمئن باشید.»
ردنپ ادامه داد:« او بازیکن استثنایی جوانی است. رئیس باشگاه گفته که بیل فروشی نیست و همین کافی است. شیوه دویدن و دویدن او مقابل بهترین مدافع دنیا (مایکون) فوق العاده بود.»
گرث بیل: تاتنهام را ترک نمی کنم
سایت گل- گرث بیل معتقد است که موفقیتهای اخیر تاتنهام دلیل کافی برای ادامه حضور او در وایت هارت لین خواهد بود.
این ستاره 21 ساله در دیدارهای اخیر تیمش چه در لیگ انگلیس و چه در لیگ قهرمانان اروپا نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشته و به ویژه مقابل اینتر بسیار خوش درخشیده است.
بیل ولزی در دیدار رفت تیمش مقابل اینتر در سن سیرو با هت تریکی تماشایی باخت 0-4 تیمش در نیمه اول را با شکست 3-4 عوض کرد و در دیدار برگشت ورزشگاه وایت هارت لین نمایش خیره کننده ای داشت و مایکون، مدافع مستقیمش را از پای در آورد و دو پاس گل تماشایی داد تا تاتنهام با نتیجه 1-3 مقابل قهرمان فصل گذشته اروپا به برتری برسد.
در پایان دیدار سه شنبه شب ،رافا بنیتس، مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که شاید برای به خدمت گرفتن ستاره جوان ولزی وارد عمل شود ولی ستاره سابق باشگاه ساوثهمپتون در صحبتهایی تاکید کرده که به هیچ تیم دیگری نمی رود.
بیل در صحبتهایی به دیلی میل گفت:« تاتنهام مقابل اینتر نشان داد که می توانیم در بالاترین سطح و در جمع بهترین تیمها به رقابت بپردازیم. پس چرا باید کسی به دنبال ترک باشگاه باشد.ما گروه فوق العاده ای از بازیکنان در وایت هارت لین هستیم. احساس حاکم بر تیم ما فوق العاده است و از بازی در تاتنها لذت می برم.»
یکشنبه لیورپول - چلسی
What a Game !!!!!!
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
لیورپولم اومده رو فرم بازی جالبی میشه !
منچستریونایتد رونی را به آمریکا فرستاد
آنها میگویند این سفر به سود رونی است.
2010/11/5 15:01:00
سایت گل – وین رونی، مهاجم منچستریونایتد در بازی با منچسترسیتی غایب خواهد بود. او به آمریکا فرستاده شده تا دوران نقاهت خود را در این کشور بگذراند و آب و هوا عوض کند.
این مهاجم چندی است دچار مشکل مصدومیت از ناحیه مچ پا است و قبل از این هم برای تعطیلات به دبی رفته بود.
او حالا یک هفته به آمریکا میرود.
مایک فلان، کمکمربی منچستریونایتد میگوید: «وین شنبه بازی نمیکند. میخواهیم او را به نایکی تاون در آمریکا بفرستیم تا یک هفته آن جا باشد و تمرین کند. ما با وین، تیم پزشکی، مربی و کادر مربیگری مشورت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این بهترین تصمیم برای وین است.
او شنبه (6 نوامبر) به سفر میرود و شنبه بعد برمیگردد. اگر همه چیز مطابق برنامه پیش برود او پس از بازگشت میتواند بازی کند.»
رونی پس از فاش شدن مسائلی درباره زندگی شخصیاش مورد توجه رسانهها قرار گرفته. او گفته بود قصد ترک اولدترافورد را دارد، اما در نهایت قرارداد پنجسالهای با باشگاه امضا کرد.
فلان میگوید: «این جا امکانات خوبی داریم اما شاید به نفع او و باشگاه باشد که مدتی شرایط عوض شود. او اخیرا به شدت مورد توجه قرار گرفته و باید به او بهترین فرصت را بدهیم تا وقتی برگشت آماده باشد.
میخواهیم محیطی بسازیم که به او فرصت بدهد در زمانی کوتاه به اوج آمادگی برسد. او نیاز به تغییر آب و هوا دارد و میتواند آنجا بدون آن که توجه کسی را جلب کند زندگی کند.»
ببینیم لیورپول بازم دوست دارن یه روز لندنی بشن!!:2::13:نقل قول:
با وجود اینکه نتیجه گیری چلسی به ضرر یونایتده، ولی امیدوارم بازی رو ببرن!:20:
فردا ساعت 18:30
منچستر یونایتد ---- ولورهمتون
:40::40::40:----:13::13::13::13:
دم من یو و پارک گرم...:40:.
تبریک به همه منچستریها....
منچستر خوب از تساوی در رفت :دی
منم تبریک میگم!:40: ماشالا پارک!:31:
دوباره این برد های دقیقه آخر منچستر شروع شد :31:
تبریک به همه ی
طرف داران من یو
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
منچستریونایتد 2 – ولورهمپتون یک: پارک منچستر را نجات دادنقل قول:
جیسونگ پارک در این بازی هر دو گل تیمش را زد.
2010/11/6 20:43:00
سایت گل – منچستریونایتد موفق شد با گل لحظات پایانی جیسونگ پارک، بازی مقابل ولوز را با پیروزی پشت سر بگذارد.
سر الکس فرگوسن شش تغییر در ترکیب یونایتد نسبت به بازی با بورسا اسپور داده بود و در عین شگفتی اوون هارگریوز 29 ساله را هم در ترکیب اصلی گذاشته بود. او اولین حضور خود در ترکیب اصلی را از سپتامبر 2008 تجربه میکرد.
هارگریوز در همان دقیقه 6 همسترینگ پایش را گرفت و لنگلنگان از زمین خارج شد.
یونایتد با این که در نیمه اول خیلی خوب نبود اما در آخرین لحظات این نیمه به گل رسید. دارن فلچر پاسی بین مدافعان به جیسونگ پارک داد و او پس از استپ خوب، توانست دروازه مارکوس هانمان را که داشت به سمت او جلو میآمد بگشاید.
سیلوان ایبنکس بلیک که در نیمه دوم به میدان آمده بود کمی بعد از حضور در میدان و در دقیقه 66 توپ را گرفت و پس از چرخش و شوت گل تساوی را زد.
اما پارک در آخرین لحظات بازی گل زد تا یونایتد پیروز از میدان خارج شود. ولوز هم همچنان در منطقه سقوط است.
احیانا این خبری که گذاشتی به پست من چه ارتباطی داشت؟! :31:
عاشق بردهای این مدلیم! البته امسال یه خورده برعکس شده بود:31:
ایول پارک،بین این همه بازیکن داغون رونالدو به نظر میومد:27:
آنچلوتی در رویای مربیگری رم
سایت گل- کارلو آنچلوتی معتقد است که برای همیشه مربی چلسی باقی نخواهد ماند و در عین حال تمایلش را برای حضور برروی نیمکت مربیگری رم ابراز کرده است .
آنچلوتی در صحبتهایی به Studio Sport XXL گفت:« اگر سران چلسی بخواهند،قراردادم را با این تیم تمدید می کنم ولی برای همیشه در انگلیس نخواهم ماند. رم در رویاهای من باقی مانده است.»
آنچلوتی در پاسخ به این سوالی که چه بازیکنی باید توپ طلای امسال را کسب کند، گفت:« کاملا ناعادلانه است که نام میلیتو در این لیست قرار ندارد.من دوست داشتم تا توپ طلا را به میلیتو بدهم.در مورد کاکا هم باید بگویم که او هنوز تمام نشده است و بار دیگر به روزهای اوجش باز خواهد گشت.»
الکساندر پاتو هم برای بازگشت به روزهای اوج تلاش می کند و آنچلوتی در صحبتهایی احتمال انتقال او به چلسی را رد کرد و گفت:« پاتو تنها به ثبات نیاز دارد و در هر صورتی به چلسی نخواهد آمد.»
پ.ن : لطفا از تشابهات موجود در متن برای اسپمینگ و منحرف کردن تاپیک استفاده نکنید . با تشکر
این اوون هارگریوز هم که نیومده دوباره رفت قاطی باقالیا:31:
:13:
عجب بازیی بشه بازی امشب چلسی و لیورپول :8:
بردن لیورپول توی آنفیلد خیلی می چسبه :21: :31:
کاملا موافقم .نقل قول:
آقا بازی ها از چه شبکه هایی پخش میشه؟ کیفیت تلویزون ما افتضاح شده. نمیدونم چرا!!!
آرسنالم که باخت !
آره! باخت!!:18:
خدا کنه این سیتی هم یه مساوی ای چیزی بگیره تا هفته دیگه تو خونه خودش و داربی بی انگیزه تر باشه...:20:
هافبک وسط های چلسی خیلی ضعیف بودن. به خاطر همین وسط زمین همش دست لیورپول بود :13:
اگه لمپارد یا اسین حتی یه دونشون هم توی بازی بود همچین چیزی نمیشد
دو تا گل لیورپول هم روی خلاقیت تورس زده شد. کسی دیگه بود نمی تونست اینارو گل کنه!
برد لیورپول تو آنفیلد خیلی چسبید:21:نقل قول:
چلسی توی هافبک وسط بازیکن کم داره. امروز انگار اصلا بازیساز نداشت!
الان مثلا بخواید با منچستر و آرسنال مقایسه کنید اونا کلا بیشتر بازیکن دارن
از نظر کیفیت قبول دارم بازیکنای چلسی در مجموع از تیم های دیگه بهترن ولی از نظر کمیت مشکل داره
مثلا همین منچستر اون قدر بازیکن داره که هر بازی یه ترکیب می ذاره :31: توی هر پستی بخواید می تونم براتون مثال بزنم
این هفته همه چی انگار به نفع منچستر شد! برید حال کنید :31:نقل قول:
برد لیورپول تو آنفیلد خیلی چسبید
ولی همیشه وضع اینجوری نمیشه :31:
مگه وضعیت همین جور که قبلا بود میموند
دیدید تا به یه تیم قوی خوردید بازی رو واگذار کردید . دیدید برداتون همه با تیم های ضعیف بوده و شانس داشتید
من که خیلی حال کردم کاش دقیقه اخر اون تک به تک میرفت تو گل شادیمون چند برابر میشد
سیتی برد ... نباید می برد :دینقل قول:
این هفته همه چی انگار به نفع منچستر شد! برید حال کنید :31:
تو به اینایی که منچستر تو زمین میفرسته میگی بازیکن؟:31: خداییش ارزش فنی هر 3 تا اونا به یکی از بازیکنای ذخیره ی چلسی هم نمیرسه. ولی مهم اینه که فرگوسن بلده از صندلی هم بازیکن بسازه:31:نقل قول:
مثلا همین منچستر اون قدر بازیکن داره که هر بازی یه ترکیب می ذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی هر پستی بخواید می تونم براتون مثال بزنم
به به واقعا لذت بردیم!نقل قول:
پس آرسنال تیم ضعیف بود؟! حالا خوبه یه بازی سخت رو اونم توی خونه حریف باختیم....
بذارید لمپارد و اسین برگردن اونوقت می فهمید تیم یعنی چی!
هر کی ندونه انگار مثلا همه بازی های داشتیم با تیم های دسته 3 ایران بازی می کردیم! :27: انگار نمی دونید که اینجا لیگ انگلیسه!!
خب الان مثلا لمپارد و اسین رو در نظر بگیر در مجموع حداقل میشن اندازه 7-8 بازیکن منچستر :31: اگه این دو تا نباشن خیلی تیم می لنگه. ولی شما چون بازیکن زیاد دارید و همه تقریبا در یه سطح هستن کمتر به مشکل می خورید...نقل قول:
تو به اینایی که منچستر تو زمین میفرسته میگی بازیکن؟ خداییش ارزش فنی هر 3 تا اونا به یکی از بازیکنای ذخیره ی چلسی هم نمیرسه. ولی مهم اینه که فرگوسن بلده از صندلی هم بازیکن بسازه
بابا بیخیال فط شیاطین رو عشق است
کلی حال کردم هم آرسنال هم چلسی واگزار کردن
ولی اگر من سیتی مساوی میکرد دیگه این هفته ترکونده بود.
:31:
زنده باد ليورپول
بالاخره به خودشون اومدن
خيلي خوب بازي كردن
خيلي راحت تر هم ديگرو پيدا ميكردن و از همه مهمتر تورس رو
چلسي فكرش رو هم نميكرد پرافتخارترين تيم جزيره اينجوري به ليگ برگرده
خبر خوب برای شیاطین سرخ؛ آنتونیو والنسیا سه ماه زودتر برمی گردد
سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، آنتونیو والنسیا، هافبک اکوادوری منچستریونایتد، که دوران مصدومیت را سپری می کند، می تواند سه ماه زودتر از آنچه پیش بینی می شد، به میادین بازگردد.
به گزارش نشریه دیلی میل، انتظار می رفت والنسیا به دلیل مصدومیت این فصل را از دست بدهد اما اکنون گفته می شود که احتمالا در فوریه بار دیگر به میادین باز خواهد گشت.[
والنسیا در دیدار مقابل رنجرز در لیگ قهرمانان به دلیل تکل خشن بازیکن حریف دچار آسیب دیدگی از ناحیه لیگامنت زانو و شکستگی قوزک پا شد.
او ترجیح داد به جای بازگشتن به اکوادور، دوران نقاهت را در منچستر سپری کند و اکنون مشخص شده که زودتر از موعد تعیین شده، به میادین بازمی گردد.
یک منبع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد گفت:" او می توانست به خانه بازگردد اما ریکاوری و بازگشت به ترکیب تیمش را در اولویت قرار داد. او به سختی کار می کند و انتظار می رود در اواسط فوریه به میادین بازگردد."
والنسیا که به دلیل بازی های خوبش تابستان 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست، یکی از بازیکنان اصلی تیم در رقابت های فصل پیش بود و علاوه بر زدن 5 گل، 9 پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.
خیلی ناراحت شدم لیورپول و سیتی بردن!!:13:به خصوص سیتی!:2: