:41:توی اصفهان هم اوضاع شبانه داغونه.سرعت بین 5 تا 7 متغییره.
Printable View
:41:توی اصفهان هم اوضاع شبانه داغونه.سرعت بین 5 تا 7 متغییره.
منکه رسماً سیستم مخصوص دانلود شبانه رو خاموش کردم سیمشم از پریز کشیدم.یعنی تعطیل رسمی
با این سرعت بهیچوجه ارزش نداره.هر چی نایاب بوده تا حالا دانلود کردم مابقی رم از بازار میگیرم و دانلودای نصفه نیمه رم میذارم برای وقتی درست شد
هر وقت سرعت خوب شد یکی خبرم کنه دوباره روشنش کنم
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
هر سیستمی بلخره یه استهلاکی و مصرف برقی داره.این حرفت زیر سوال بردن کل الکترونیک و علم و فیزیک بود!!!!!مخصوصاً وقتی سبک سنگین کنی ببینی با این سرعت........نقل قول:
یه سری به تاپیک پارس و شاتل و.. بزنید میشه فهمید وضع اونا هم خوب نیست!چرا همه شرکتها با هم خراب شدن ؟ولی صبانت از همه خرابتر شده!!!!
لطفا کسی اگه مبدونه جوابش رو بده.:13:نقل قول:
با سلامنقل قول:
طبيعيه دوست عزيز
مال من هم روي 2 مگابايت هست و اما كمتر از 50 تا نميتونم دانلود كنم تازگيا
اون واسه ظرفيت هست كه اگه ظرفيت داشته باشه ميره بالا
اگه نه تضميني نيست كه هميشه با سرعت بالا دانلود داشته باشيد.
موفق باشيد.
ممنونم از شما ولی به نظر میاد که خط رو Limit کردن .
چون اصلا سابقه نداشته که این طور باشه!
فیکس روی 64 می مونه! فکر میکنم که حداکثر rate رو به 512 محدود کردن.
بازم ممنون از شما.
سلام .نقل قول:
دوست عزیز صبانت یه نرم افزار جدید راه اندازی کرده که اصلا ربطی به DownSterm توی مومدم نداره .
تمام خط های صبانت روی 1024 یا 2048 رانژه میشن ولی مهم اونی هستش که تو سایت زیر میزنی و میبنی :
اگه 128 شارژ کرده باشی با 60 الی 70 دانلود میکنی و اگر 1مگابیت زده باشه با 115 الی 120 .کد:http://support.ngsnet.net/
در کل صبا دیگه خط ها رو روی 1 مگ نمیبنده و سرعت ها روز به روز به سرعت واقعی خودشون نزدیک تر میشن .
مخلصیم .
خب اگه بخواد سرعت واقعی بده که باید محدودیت حجمی هم برداره و سرویس نامحدودم بده!:13:نقل قول:
اگه 128 شارژ کرده باشی با 60 الی 70 دانلود میکنی و اگر 1مگابیت زده باشه با 115 الی 120 .
در کل صبا دیگه خط ها رو روی 1 مگ نمیبنده و سرعت ها روز به روز به سرعت واقعی خودشون نزدیک تر میشن .
مخلصیم .
کسی از دوستان می تونه به سوال من جواب بده؟کدوم ISP سرویسهای نامحدودش رو بالاتر میبنده؟مثلا الان داتک داره 128/128 رو میده ماهی 40 تومن!!!در حالی که سایر ISP ها دارن همینو بین 26 30 میدن
کسی اوراکل استفاده کرده؟
من می خوام یه سرویس نامحدود خوب بگیرم ولی با این وضع ^%)*@$&)(& ISP ها فکر کنم باز باید برم سر همون مخابرات اگه بشه 256 بگیرم حداقل قیمتش وحشتناک نیست پشتیبانی داره انصافا تو این حدود 7 ماه دو بار قطع شد که یکیش ایام خاص بود و هر دو بار همون روز وصل شد کاهش و نوسان سرعت و ... هم نداشتم ولی بی انصافا یک مگ نمیدن!!!:دی
من 128 شارژ کردم اما این دانلودمه اگه صبا این کاری که میگی رو انجام بده مطمئنا به زودی تمام مشتری ها رو از دست میدهنقل قول:
مزیت صبا همین سرعت بالا و استفاده نکردن از قانون 1 به 8 :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم که درست بشه همه باهم درست میشن. :2:نقل قول:
اما فکر نمیکنم دیگه مثل قبل بشن.
باید یه فکر دیگه کرد واسه دانلود.:8:
قانون 9: مشتری های ایرانی از بین نمیروند. فقط از صبانت به پارس انلاین و از پارس انلاین به شاتل و از شاتل به صبانت منتقل میشوند.نقل قول:
صبا هم روی همین قانون داره عمل میکنه.
باید بریم سراغ یه جای دیگه بجز این شرکتا که ملوم نیست چه غلطی میکنن. مثل مخابرات یا اینترنت "ما ه وا ره ای" یا...
کسی میدونه کجا بریم که اینا یکم به خودشون بیان؟:31:
فعلا راهی نداریم باید با این وضع بسازیم صبا میدونه که از اون بهتر نیست که داره انقدر مشترک آزاری میکنه:41:نقل قول:
یادش بخیر سال 85 چه اخلاقی چه پشتیبانی چه قدر زود عوض شدن
3 خط پشتیبانی شده 1 خط اونم همش اشغال وقتی هم بر میداره با آدم دعوا داره
برعکس فکر میکنم الان بدترین شرکت صبا باشه!
نه پینگ نه پشتیبانی نه دانلود شبانه. سرعت روزانش بدک نیست که فکر نمیکنم اون به درد کسی بخوره وقتی با این محدودیت عجیب که اپلود رو هم حساب میکنه نمیشه اصلا دانلود کرد!
یعنی فکر میکنید از این بدتر هم میشه که میگید از صبا بهتر نیست؟:weird:
آقا سمت اوراکل نیا من یکی از آشنایان128 نامحدود داره سرعت دانش نهایتا20کیلوبایته فکر کنم با رانژه شد 36تومن به درد نمیخوره:2:نقل قول:
شما اونی که میگی خوبه رو معرفی کن؟نقل قول:
پارس سرعت روزانه خیلی کمتر از صبا شبانه هم مثل صبا با مشکل همراهه قیمت هم بالاتر
شاتل مشکلات بسیار زیاد و افت شدید کیفیت شبانه رایگان صبح بلند میشه 1 گیگ از حجمت کم شده!
مبین نت سرعت گاهی زیاد گاهی کم نوسان بسیار ، قیمت زیاد
.................
منم همینو میگم. باید کلا یه مدت از این شرکتای کذایی اینترنت نگیریم. (اگه بشه!:42:)نقل قول:
اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه اینا میلی به بهتر کردن سرویس هاشون پیدا نخواهند کرد!
شما درست میگین اما واقعا راهی نداریم :41:نقل قول:
دانلود ماهواره ای آفلاین هم که نمیتونی فایل خواسته خودتو دانلود کنی
میمونه ماهواره ای آنلاین که اونم باید اکانت بخری و اونم مشکلات خودشو داره :31:
20 کیلو بایت برای 128 نامحدود خوبه که :دی مخابرات ثابت رو 15 بود ! اگه پینگشم خوب باشه روش فکر می کنم چون قیمتهاش هم بدک نیست کلا سرعت بالاتر بستن وقتی معنی میده و به نفع شرکت هست که سرویس حجمی باشه زود حجم تموم بشه بعد هر گیگ 5-6 تومن بخریم!نقل قول:
من موندم چی کار کنم :2: الان شاتل هست ارت 4 320/192 میده 53 تومن اوراکل هم 384/128 رو میده 42 تومن صبا نت هم که 2/1 مگ میده با ترافیک 5 گیگ :دی
راستی اوراکل اینجا تاپیک جدا داره؟
من ديروز با پشتيباني شركت كاووش رايانه نماينگي رسمي صبا در شيراز تماس گرفتم اون ميگفت دارن تجهيزات جديد نصب ميكنن براي همين شبانه در پايين ترين سرعت ممكن هست در ضمن گفت احتمالا حدود يك ماه طول ميكشه درست بشه
کسی برنامه ای سراغ داره که هر 15 ثانیه اینترنت رو قطع کنه ؟ با autodisconnect میشه حداقل 1 دقیقه این کار رو کرد و برای ثانیه نداره.لطفا راهنمایی کنید.مرسی
نقل قول:
با سلام
دوست عزيزم به انيجا مراجعه كنيد
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
من خیلی تحقیق کردم
واقعا تو همگیشون صبا بهترینشونه
ولی 1سوال:
توی اصفهان که مخابرات نامحدود نیست!!!!!
در ضمن فقط برای خطوط فیبر نوری میده!!!!
من باید چیکار کنم؟!؟@!!؟!؟!؟!!؟؟
پس خبرها و شایعات درسته.با این وضعیت باید یه مدتی با اینترنت شبانه خداحافظی کنیم.:41::19:نقل قول:
معلوم نیست دارن چیکار میکنن که قراره این همه طول بکشه.احتمالا واسه این اینترنت شبانه خرابه چون شب ها حین کار کردن خوابشون میبره ! :27:
احتمالا جاشون رو , روی خطوط شبانه کاربران پهن می کنند:46:
دکتر تا آخر این هفته صبر کن یکی از بچه ها داره از یه شرکتی 1MB می گیره بدون مدارک و ... قیمتش هم خوبهنقل قول:
اگر سرعتش ردیف بود میگم بری بگیری
صبانت هم روزانش مثل قدیمه شبانش هم با برنامه مثل قدیمه ، فقط باید برنامه ای که تو صفحات قبل گذاشته شده رو بگیری :5:
تعجب میکنم برخی از دوستان میگن که مخابرات روی فیبر نوری اشتراک میده. اصلا وقتی مخابرات میگه ای دی اس ال یعنی رو خط تلفن بعد هم فیبر نوری برای سرعت های بالای 50 مگابیت هست. خط تلفن تا 12 مگابیت جواب میده. شما مطمئن باشید نیازی به فیبر نوری نیست. اگه مخابرات پرت خالی داشته باشه میتونین بگیرین.
دوست عزیز تو مشهد هم مخابرات فقط روی فیبر نوری adsl میده :10:نقل قول:
شبانه صبانت درست شد یا نه؟
میخوام امشب بگذارم دانلود
اولا میخوام بدونم که شما از کجا پرسیدی که مخابرات اینترنت رو فیبر نوری میده؟نقل قول:
برای فیبر نوری باید کل ساختار شبکه فیبر نوری باشه.
دوما وقتی میگی فیبر نوری یعنی اسمش ای دی اس ال نیست. ای دی اس ال اصلا یعنی اینترنت رو خط تلفن.
مطمئنم شما هم از یک نفر پرسیدی که اطلاعات کافی نداشته. وقتی میشه اینترنت را روی خط تلفن به مردم ارائه کرد چرا مخابرات میاد اینترنت رو فیبر نوری بده که اصلا ساختار شبکه ای آن موجود نیست؟؟؟
من خودم دیشب آنلاین نشدم ولی این طور که معلومه درست نشده و به این زودی ها نخواهد شد . اگه درست شده بود می شد نشانه هاش رو تو فروم می شد دید.نقل قول:
من که اگه درست هم بشه میرم سراغ مخابرات. منطقه ما تا دو ماه دیگه اشتراک میده. الان پرت خالی ندارن وگرنه تا حالا رفته بودم مخابرات.
خب جیگر همین الان بگو یه پرس و جویی بکنیم شاید مرکز تو مشکل نداره خیلی جاها شبانشون کلا تعطیل شده بعدم من کلا نمی تونم با این سیستم حجمی بسازم چون کارم دانلود زیاد نیست وبگردی و کارای دیگه تو روز بیشتر دارم پخ کن ببینم چی میگه...نقل قول:
در ضمن مخابرات استان تهران روی PCM (فیبر-روتاری و ریموت) ADSL نمیده!:46:
این برنامه چیه؟من که هرچی گشتم چیزی نبود ؟:41:نقل قول:
مخابرات بدون مجوز 256 میده؟
دوست عزیز کی گفته نمیشه روی فیبر نوری adsl داد ؟؟من خودم از امور مشترکین پرسیدمنقل قول:
مخابرات مشهد روی فیبر نوری adsl میده و مثل اینکه باورش برای شما مشکله!!!من که مشهدی هستم میگم نمیده چون تحقیق کردم وگرنه خودم میرفتم و از مخابرات سرویس میگرفتم!در سایت مخابرات مشهد هم قسمت درخواست adsl فقط شماره هایی که فیبر نوری باشه یه فرم باز میشه که میتونن ثبت نام کنن ولی خط هایی که فیبر نوری نباشند مینویسه شماره روی کافوی نوری نیست.:5:
کد:www.tci-khorasan.ir
توی مشهد سرویس بدون محدودیت هم میده؟ توی سایتش تعرفه هارو نزده. یا شاید من الان گیجم نمیبینم:34:نقل قول:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
دوست عزیز شما اطلاعات خوبی در این زمینه دارید اما قبل از هرچیز توجه کنید که اینجا ایرانه بابا! هرچیزی ممکنه بشه.نقل قول:
همش بدون محدودیت هست ولی ترفه ها رو تو سایت نزده:46:نقل قول:
فقط بگم که اگر کاری میخوایین بکنین یا همه با هم بکنین یا اصلا نکنین چون فایده ای نداره
اینم بگم که اگه دقت کرده باشین همه این مشکلات از وقتی شروع شد که مخابرات شروع به دادن سرویس adsl کرد:13:
اسم برنامه ای که سرعت شبانه را بالا می بره چیه؟
لینک دانلود هست؟
این که تو ایران از هیچ چیز نباید تعجب کرد را کاملا قبول دارم. من یه ایمیل زدم به مخابرات استان خراسان رضوی. حالا معلوم میشه قشیه چیه.نقل قول:
شما هم به نظرم بهتره حضوری مراجعه کنی به نزدیک ترین مرکز مخابرات شهرتون و تقاضای ای دی اس ال کنی و ببینی چی میگن.
اگه تو مشهد برای گرفتم اینترنت از مخابرات حتما باید به شبکه فیبر نوری وصل باشی اونم برای اینترنت 128k خیلی جالب میشه. البته بعید میدونم اینطوری باشه.
سلام
میخواستم بدونم پینگ صبا همه جا بالاست یا بعضی جاها بالاست ؟؟ چون تست های بعضی ها را دیدم از باکو پینگ 300 دارند که خیلی بالاست !!!!!