مگه نمیشه از تو بلوک درآواردش؟نقل قول:
آخه چرا وقتی که من کل اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز آپدیت میشه این واسم سواله
Printable View
مگه نمیشه از تو بلوک درآواردش؟نقل قول:
آخه چرا وقتی که من کل اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز آپدیت میشه این واسم سواله
درباره ی بلوک کردن
برنامه اس دیگه قرار نیست که بدون اشکال باشه من این مشکل برام پیش اومده از اول نصب کردم درست شده
یا مثلا من یک مشکلی که با کومودو دارم (بعضی وقت ها) مثلا یک فایل setup اجرا میکنم کومودو میبرتش توی سندباکس من Don't isolate it again را میزنم setup را میبندم دوباره اجرا میکنم بازم میره توی سند باکس خوب!!! دیگه گیردادن نداره میرم سندباکس را خاموش میکنم خیال خودم راحت میکنم
احتمالا توی ورژن بعدی درست میشه
-----
من مشکل شما با آپدیت را تا حال نداشتم نمیدونم
اتفاقاً این آخرین ورژنش بود که من دانلود کردم
فعلاً که پاکش کردم خیلی اذیت میکرد و سیستم رو کند کرده بود
سلام
دوستان وقتی میخوام یه فایل (.exe) رو با سندباکس باز کنم ارور زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
روی آیکون کومودو توی tray (بغل ساعت) کلیک راست کن و از منوی Sandbox Security Level گزینه Enable رو انتخاب کن
ممنون. خب Sandox من از ابتدا که کومودو رو ریختم Disable بوده . و الان هم هست .نقل قول:
پس به نظرتون فعالش کنم ؟؟؟؟ تو اینترنت یا دانلودهام که خللی ایجاد نمیکنه ؟؟؟ به برنامه خاصی که گیر نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این لینک را مطالعه بفرماییدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5463432&postcount=92
تا این لحظه 26 نفر از اعضای این فروم از کومودو استفاده می کنند،
لیست اعضا به ترتیب حروف الفبا:
Abismo Negro
ALI16437
am_merman01
capitan black
delphidark
edi2
fishdilo
HADI ONLY
helplab
Jadda
kactos
kaivanika
Karkas20
M E H R A N
M.Hashemi
mehdi_08
milaaad
mostafa akbari
Mr.Vahid
Muradin
myusac
nt
pashangi
santamove
sunrise07
vista7
در صورتی که از سوئیت امنیتی کومودو استفاده می کنید|یا از کومودو خوشتان می آید|یا هوادارش هستید، همین الان در فن کلاب کومودو عضو شوید!
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
من که براتون توضیح دادام سند باکس چیهنقل قول:
نه داداش خللی ایجاد نمیکند.
برو حالش را ببر
نقل قول:
راه های معرفی یک فایل بعنوان فایل سالم به کومودو :
1 - Firewall -> Define a New Trusted Application -> Select -> Browse
و اونجا فایل رو انتخاب کن و Apply رو بزن تا تغییرات انجام بشه
2- فایروال رو روی Custom Policy قرار بده و اون اپلیکیشن هایی رو که می خوای اجازه ی دسترسی اینترنت به اونها داده بشه رو اجرا کن و در اخطاری که از طرف کومودو ظاهر میشه ، Allow رو بزن
وقتی شما می خواهید یه اسکن انجام بدید ، بطور اتوماتیک دیتابیس خودش رو آپدیت میکنه (احتمالا در سایر موارد هم همینطور هست)
CIS با برنامه ی threatfire تداخل و کانفیلیکت نداره ؟ کسی تا حالا تست نکرده ؟
بچه ها من کمودو رو یه دو هفته ای میشه نصب کردم و یه 120 مگ آپ دیت رو دستم گذاشت همون لحظه زدم وتموم شد ولی از اون وقت تا حالا هر وقت میزنم چک کنه واسه آپ دیت، چک می کنه ولی میگه بروزه! یعنی چی آخه! این یکی سکیوریتی ها هر روز آپ دیت میشن و آپ دیت بیرون می دن! دلیل نداریه دفنس اون یا همون هوش مصنوعیش آپ دیت نخواد!
حتی تو سر برگ آنتی ویروس هم چک برا آپ دیت داره اونم می زنم میگه بروزه.شاید دزدکی خوش آپ دیت می کنه؟
سلامنقل قول:
خود کمودو که به صورت اتوماتیک اپدیت میشود شما به سایت زیر بروید و ورژن اپدیت را در about برنامه چک کن
ببین یکی است یا نه.کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/updates/vdp/database.php
نقل قول:
دوست عزیز فعاله ولی نمیدونم چرا از سندباکس نمیتونم استفاده کنم
امکان داره قبلا رو سیستم ویروس بوده و ویروس مانع اینکار بشه؟
فایلی که می خواهید در سندباکس اجرا کنید چی هست ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ویروس زیر هستش ولی این رو هم بگم که فایلهای دیگه رو هم نمیتونم اجرا کنم
pass:123کد:http://rapidshare.com/files/433410203/mokhareb.zip
خیلی از ویروس وقتی توی سندباکس اجرا میشن نمی تونند فعالیت کنند و خودشون رو close می کنند.نقل قول:
فعالیت یک فایل در سندباکس بسته به نوع محدودیت اعمال شده شماست. برای اینکه فایل بتونه در سندباکس اجرا بشه و هم به سیستم شما آسیب نزنه باید آن را run as limited کنید.
پیشگیری بهتر از درمان است:20:
کومودو بهتر از ........... است:31:
با سلام به دکتر عزیز و بقیه دوستان
من یک 10-15 روزی نبودم قبلش یک سوال پرسیدم
که ضاهرا بی پاسخ ماند
مهران عزیز یک روشی رو بااسکن سیستم با برنامه GetSystemInfo گفته بودنند
که با قرار دادن لینک حاصل از اسکن با برنامه فوق به انالیز سیستم میپرداخت و در
صورت وجود برنامه مخرب یا ویروس و اسپیوایرو... ان رومشخص میکرد
خوب اگر تااینجاش و متوجه نشدید بگید بگردم کل مطلب رو بذارکم
بعدش من میخوام بونم چطور اینکار رو انجام میداد با توضیحات تکمیلی
که خودم هر چند وقت، یک مرتبه این انالیز سیتم رو انجام بدم.
منتظر نظرات دکتر و دوستان هستیم.
سلام من امروز comodo رو نصب کردم و آپدیتش کردم الان که کل کامپیوترم رو اسکن کرد گفت 6 تا ویروس پیدا کرده 4 تا trojwareداره که مال winrar هست و 2 تاش مال کرک idm که از همین فروم دانلودش کردم حالا نمیدونم پاک کنم یا ایگنور کنم !؟
نقل قول:
سلام عزیز
شما می تونید به قسمت Trusted اضافه کنید یعنی فایل های مطمئن .
یا می تونید به عنوان False Alarm یعنی تشخیش اشتباه به شرکت کومودو ارسال شود .
یا هم Exclusion کنید که یعنی این ها را مد نظر نگیره .
اکثرا کرک ها مشکلی ندارند . اگر فایل دیگری رو تشخیص داده غیر از کرک سعی کنید مطمئن باشید .
موفق باشید .
این سندباکس خیلی داره اذیت میکنه هر برنامه ای که میخوام نصب کنم با مشکل مواجه میشه چون توی سندباکس اجرا میشه بیشترشون هم ارروری میدن که مربوط میشه به اینکه باید از administrator لاگین کنم من که یوزرم ادمینه جدیدا هم این پیغام install program as other user میاد
وقتی سندباکس رو غیرفعال میکنم درست میشه
موقع نصب برنامه ها سندباکس رو خاموش کنید.نقل قول:
کلیک راست روی آیکون کمودو و خاموش کردن سند باکس.
نرم افزار رو نصب ، یک بار هم اجرا کنید. سپس تنظیمات رو درتس کنید.
موفق باشید
دکتر جان جواب سوال ما رو هم میدی
ممنونت علی
متاسفانه با این نرم افزار کار نکردم.نقل قول:
=======
من از combofix برای اطلاعات استفاده میکنم. کمبو فیکس میتونه علاوه بر ارائه اطلاعات مخرب رو هم از پروسس های در حال اجرا ببنده.
از الطعات داده شده هم میشه چه پروسسی برای یک سیستم الوده در حال اجرا هست و مشکوکه و با آنالیز اون توی ویروس توتال میشه محل خراب کاری رو تشخیص داد.
موفق باشید
بچه ها من موقع کار توی اینترنت مثلا باز کردن یک پیج یا وصل شدن به یاهو مسنجر باید حتما فایروال رو غیر فعال کنم....چرا اینجوری شده این ...؟...الان فایروال رو غیر فعال کردم !
حتی ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد که نشد !
در ضمن چطوری میتونم از اپدیت ها بک اپ بگیرم...مرسی
شما اول پرنتال کنترل رو خاموش کنید. اگه روشنه.نقل قول:
بعد فایروال رو روی custom بذارید.
اگه موردی باقی موند نرم افزار هارو توی لیست سفید فایروال وارد کنید.
قبل از نصب حتما فایروال ویندوز رو خاموش کرده باشید.
برای بک اپ گیری پست دوم تاپیک قسمت اپدیت افلاین رو بخونید.
موفق باشید
نقل قول:
همه این کار ها رو انجام دادم بازم نمیشه.....من دقیقا تنظیمات رو مثل همون صفحه اول تاپیک انجام دادم....این مسله عجیب ذهنم رو درگیر کرده ....به نظرتون یک بار دیگه ری اینستال کنم نرم افزار رو ؟...
اون قسمت که فرمودید توی لیست سفید وارد کنم قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم مشکلی نداشت یهو امروز اینجوری شد....حتی ویندوز هم عوض کردم همینه....واقعا عجیبه....راه حلی هست یا من باید با کومودو خداحافظی کنم؟...:41:
این بحث تون برام جالب میشه لینک دانلود برنامه ای رو که استفاده میکنید بزارید ؟نقل قول:
در کنار کمودو کار کنه تداخلی پیش نمیاد ؟
نقل قول:
1) نکته خاموش کردن فایروال ویندوز قبل از نصب کمودو رو رعایت کردید ؟
2) تنظیمات چگونه cis رو به حالت اتوماتیک در بیاوریم که انجام ندادید ؟
3) با وارد کردن توی لیست سفید فایروال یعنی define a new trusted application باز هم مشکلی دارید؟
4) یک فایل exe کم حجم مثل یک برنامه یا بازی چند کیلو بایتی رو از سیستمتون اینجا آپلود کنید.
موفق باشید
combofix برای سیستم های آلوده به کار میره ، تا وقتی که آلودگی مشخص نشده باشه نباید اجرا بشه ، یعنی شما نباید الان اون رو اجرا کنید.نقل قول:
مگر آنتی ویروس و نرم افزار های در حال اجرا رو ببندید ( کاملا ) بعد اجرا کنید وگرنه احتمال اختلال هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما get system info kaspersky رو میتونید شما به راحتی استفاده کنید حتی اگر سیستم پاک باشه.
نقل قول:
1-مطمئن هستم خاموش بوده....حالا دوباره پاک و نصب کنم درست میشه؟
2- نه فقط تنظیمات بهترین تنظیمات Comodo Internet Security جهت بالا بردن امنیت سیستم رو انجام دادم.
3-نه اصلا راحت توی لیست سفید قرار دادم بی فایدست.
4-خدمت شما یه برنامه 200 کیلو بایتی. task manager fix .اپلود کردم. :11:
کد:http://www.4shared.com/account/file/91YFMvet/TaskManagerFix.html
نقل قول:
بله
الان این 2 کار رو انجام بدید.
اول کمودو رو پاک کنید.
سیستم رو ریست کنید.
فایروال ویندوز رو خاموش کنید.
کمودو نصب کنید.
اگر نشد ، یک exe دیگه مثل همین کم حجم باشه ( برای راحتی کار ) آپلود کنید بازم بذارید.
نقل قول:
همین کارو انجام دادم....متاسفانه باز هم نشد....واقعا عجیبه...
خدمت شما :
کد:http://www.4shared.com/file/usFd4kTN/file_hippo_update_checker.html
این کارو بکنید.نقل قول:
کلیک راست روی آیکون کمودو ، در قسمت فایروال training mode رو انتخاب کنید.
یک بار سیستم رو ریست کنید.
( اگر روی training mode بود نمی خواد ریست کنید )
و یک نرم افزار که باید به نت وصل بشه مثل مرورگر رو باز کنید. اگه وصل شد که هیچی اگر نشد این قسمت کمودو :
سربرگ summary قسمت فایروال نوشته firewall has blocked intrusions so far یا نه ، یعنی اینجا مشخص میشه فایروال کمودو داره بلاک میکنه یا نه.
اگه بلاک کرده باشه عدد 0 نیست. روی عدد کلیک کنید ریپورت رو نشون میده. و شما میتونید ببینید چی رو بلاک کرده.
اگه کرده بود بگید.
موفق باشید
نقل قول:
همین کارو انجام دادم....بازم هیچی....من فایر فاکس رو باز کردم در اون قسمت عدد صفر بود ولی روی صفرهم کلیک کردم اینا اومدن...عکس گرفتم ببینید....
نشون میده سوال پرسیده ، شما وقتی سوال میپرسید که می خواد به نت وصل بشه allow میکردید دیگه ؟نقل قول:
روی آیکون کمودو کلیک راست کنید. قسمت کانفیگوریشن رو روی اینترنت سکیوریتی بذارید. اگه روی اینترنت سکیوریتی بود روی پرواکتیو بذارید.
با این کار تنظیمات کمودو پیش فرض میشه. می خوام بدونم با تنظیمات پیش فرض هم همین مشکل رو دارید یا خیر.
باید ایراد رو غیر از کمودو پیدا کرد مثلا فعال شدن یک انتی ویروس دیگه ، فایروال ویندوز و .... که اون هارو هم گفتید نیست.
اگه داشتید من الان دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
نقل قول:
بله اجازه میدم...نه بازم نشد....
من احتمال میدم که سیستمم الوده باشه که نبود چون با اخرین اپدیت خود کومودو و انتی مالویر اپدیت اسکن کردم چیزی پیدا نکردم...
یه احتمال دیگه تنظیمات مودم adsl ام که بعید میدونم به هم خورده باشه !...
با این حساب باید برگردم به همون اواست و فایروال outpost ....بر خلاف میلم چون کومودو واقعا بی نظیره...
سپاس از توجهتون :11:
درود.
دوستان.
برای مشاهده اخرین ورژن دیتابیس کومودو میتوانید به لینک
زیر مراجعه کنید.موفق باشیدکد:http://www.comodo.com/home/internet-security/updates/vdp/database.php
سلام یه سوال دارم
کومودو حدود 3 هفته اس که اپدیت نشده حالا که می خواد آپدیت بشه همش می خواد آپدیت 117 مگی رو دانلود کنه در حالی که خود کومودو آپدیت 109 مگی رو تو دیتابیسش داره یه آپدیت 100 مگی هم دارم که اونم با قبلی جایگزین می کنم بازم موقع آپدیت گیر میده که 117 مگی رو دانلود کنه
یه سوال دیگه من تیک گزینه اتوماتیک آپدیت رو برداشتم ولی بازم به محض وصل شدن به اینترنت کومودو شروع به اپدیت می کنه