-پنل هاي c خيلي usb هاي خوب وكارامدي دارندنقل قول:
-پنل هاي c خيلي usb هاي خوب وكارامدي دارندنقل قول:
-با اجازه ابی عزیز؛نقل قول:
دوست من ؛ مدتی پیش منم خیلی دلم میخواست اینترنت تلویزیون رو فعال کنم و باراهنماییهای ارزنده ابی عزیز موفق شدم و فعال هم شد .ایکاش زودتر پست شمارو میدیدم ولی یه هفته ای میشد که بدلیل گرفتاری نتونستم سربزنم و با دوستان اختلاط کنم وگرنه بهت میگفتم : بیخیالش شو....!!!
چرا ؟ خب چراشو احتمالا دیگه خودت بهش رسیدی، فعال کردی و بسته به سرعت اینترنت درپیتی مملکت عزیزمون یکی دو ساعت شایدم بیشتر زل زدی به صفحه تلویزیونت و از فرط بیکاری یکی دو کیلو تخمه هم احتمالا نفله شده !!!:27: تا خوابت نبره و ببینی عاقبت کار چی میشه؟
چی شد؟ بالاخره دانلود بیست سی مورد اپلیکیشن با حجمی بیشتر از 40-50 مگابایت تموم شد ولی....
ولی هیچکدوم بدرد نمیخورن چون اغلبشون واقعا بدرد نمیخورن از قبیل بازیهای بیخود و برنامه های بیخود تر که آدم حرصش میگیره بخاطر وقت تلف شده و هزینه بیخود صرف شده و این وسط تنها یکی دو مورد بدرد بخور هست که اونم به همت برادران محترم ف.ی.ل.ت.ر. چی مخابرات و زیرساخت ، که نشستن و خودشونو عقل کل و قیم مردم حساب کردن و بجای 70میلیون انسان تصمیم گرفتن که .... هیچی بابا ولش کن
-بخدا تا آیکون YouTube و Piccasa رو دیدم چنان ذوقمرگ شدم که نگو ولی ذوق زدگی سه چهل ثانیه بیشتر دوام نداشت چون خودتم حتما دیدی که چه پیغام خطای زیبایی یرای هردو روی صفحه ظاهر شد:41:
پس بیخیالش شو.... :33::34::33:
-سلام خدمت دوست خوبمنقل قول:
آقا Share کردن گفتی و کردی کبابم!!!:27: این قضیه share کردن چجوریاست؟ دیشب یهویی دیدم روی صفحه لپ تاپم یه پیغام ظاهر شد که درست یادم نیست ولی مضمونش این بود که میگفت تلویزیون رو پیدا کرده و پرسید میخوام باهاش share بشم یانه که منم خیلی مودبانه جوابشو دادم و خلاصه وصل شدیم . تا اینجای کار درست .
رفتم سروقت تلویزیون و دیدم که از طریق Windows Media Player10 که یه آیکون قشنگم داشت با تلویزیون در ارتباطیم وحتی اون سه تا فایل تصویری که تو خود ویندوزهست رو بخوبی اجرا کرد ولی اون فیلم HD تبلیغاتی سامسونگ رو که حجمی حدود 460 مگ داره رو بریده بریده نشون داد سه چهار ثانیه پخش و ده بیست ثانیه معطلی تا دوباره سه چهار ثانیه پخش . نمیدونم اشکالکار کجاست؟
مودمی که استفاده میکنم یه مودم وایرلس با مارک Pin Avid با سرعت حداکثر 54 مگابیت بر ثانیه و زیر تلویزیون گذاشتم و از طریق کابل Lan به تی وی وصلش کردم و لپ تاپ هم از طریق WireLessبه مودم وصل میشه.
فایلهای سبک رو بخوبی پخش کرد ولی با فایل نسبتا سنگین Full HD با حجم 460 مگ مشکل پیدا کرد بنظرت مشکل از کجاست؟
ارادت : ناصر:11:
سلام دوستان
من led-c6960 دارم.
داخل کاتالوگش اسکن تصویر 100 هرتز زده ولی بالای صفحه تلویزیون نوشته 50 مشکل داره به نظر شما؟بستگی به کابل HDMI هم میتونه داشته باشه؟کدوم ورژن کابل رو بگیرم بهتر جواب میده؟
راهنمایی کنید ممنون.
دوستان بنده هم به تازگی یه c6900 55 گرفتم,میخواستم ببینم راهی هست که فیلم های full HD رو از طریق USB با زیرنویس دید؟اخه من کلی فیلم full HD ا زیر نویس دارم که فقط خود فیلم رو پخش میکنه,اما زیرنویس رو نه!اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
دوست عزیز درود بر شمانقل قول:
ما خیلی وقته بیخیال خیلی چیزها هستیم اما آدم پیش خودش فکر میکنه از وسیله ای که در اختیار داره از تمام ظرفیتش استفاده کنه در واقع پول میدی که وسیله ای مناسب بخری تا از تمام امکانات روز دنیا استفاده کنی اما افسوس به هر حال با کمک دوستان عزیز اینترنت رو فعال کردم اما باور کن فقط روز اول استفاده کردم تنها از دوسایت آن لذت بردم ، آب وهوا + گوگل مپ بعدش با احترام تمام مودم را به کنار کامپیوتر منتقل کردم واز خیر اینترنت تلویزیون گذشتم حالا هم از همان کامپیوتر ذغالی که دارم استفاده میکنم تا ببینیم بعد چه پیش میاید
اون وقت "چیز پی ان" کشکه ؟:دی 3 ماهه 5 تومن با 20 تا سرور از کشورهای مختلف! دیگه چی میخواین :5:
یه سوالی که خیلی وقته برای من پیش اومده اینکه چرا led های سامسونگ 42 اینچ ندارن؟
بین 40 و 46 هیچ سایزی تولید نشده؟
و دوم اینکه در سری جدید 6960 اینترنت تی وی و تیونر دیجیتال فعال هست یا خیر؟
با سلام.دوستان مدل c6260 گیرنده دیجیتال (تونر داخلی) و pvr (ضبط برنامه) داره؟
-خدا بیامرزه پدر و مادر اونی که " چیز پی ان" رو به ما ها معرفی که نه بلکه هدیه داد ولی مساله مهم اینه که از " چیز پی ان " چطوری تو تلویزیون استفاده کنیم؟ شما راهی بلدین؟ اگه این راهی داشته باشه و شما بلد باشین و بما نگین قول نمیدم ولی سعی میکنم باهات قهر کنم ...:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
راستی پاندورا جان ؛ اینی که میگی سه ماهه 5 تومن اونم 20 تا سرور مختلف خودش یه اوکازیون استثناییه میشه لطف کنی برام پی ام بزنی از کجا و چجوری میتونم منم یه اکانت ازشون بگیرم؟نقل قول:
:11::11::11:
- اینجا رو با شما دقیقا هم عقیده هستم در واقع تو این مورد سلایق مشابه داریم منم دوست دارم بابت پولی که دادم بابت تکنولوژی، ازتموم ظرفیت و گوشه های پنهانش استفاده کنم یا لااقل ببینم چه خبره؟خیلیا اینطوری نیستن و بیخیال جزییات هستن ولی تو این مملکت از همه جهت به خریدار کالای الکترونیک و کاربر تکنولوژی ظلم میشه ؛ پولی که صرف خرید میکنیم خیلی بیشتر از اونیه که مردم سایر جاهای دنیا بابت همون کالا میپردازند اونوقت کالایی که تحویلمون میدن کیفیت و امکاناتش خیلی وقتا کیلومترها فاصله داره با اونیکه مثلا یه انگلیسی یا فرانسوی گرفته.واقعا باید به خیلیا بابت این مورد تبریک گفت...!!!!نقل قول:
- از یکی شنیدم تی وی های ال جی دارای یه " چیز پی ان داخلی" (بقول پاندورای عزیز) هستن که براحتی و خیلی سریعتر و بهتر از کامپیوتر میتونن مثلا یوتیوب و پیکاسا رو نمایش بدن:11:
-نه نگران نباشيدنقل قول:
-نه كابل اصلا اهميت نداره
-ميتونيد يك ورژن 1.3 معمولي با قيمت 10 تومان تهيه كنيد(پول به كابل گرون قيمت نديد)
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
-خدمتتون عرض شد هيچ مشكلي نداره تنها دقت كنيد :هم نام باشند -srt باشندنقل قول:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
-خوب اين به فريم توليد كننده وسياست هاشون بر ميگردهنقل قول:
42 رو در پنل هاي پلاسما در سامسونگ داريم (البته سوني هم مشابه سامي هست )
-بله سري هاي جديد ----t فعال دارند
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
-گيرنده ديجيتال داره ولي pvr خيرنقل قول:
با درودنقل قول:
دوست عزيز ميشه نحوه استفاده از چيز پي ان رو در tv بگيد
ممنون ميشم
یعنی واقعا نمیشه؟! من خودم چون اینترنت تی وی رو فعال نکردم و دنبالش نبودم این چند وقته به علت امتحانات و کنکور ارشد نتونستم باهاش ور برم...
میرم میگردم ببینم چیزی گیر میارم یا نه !
نقل قول:این اسکار نمیزاره بخوابیم :دینقل قول:
چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره:46:
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید
و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb
به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به
تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو
داشته باشه کانکشنشون.
یا اینکه گور بابای همه اینایی که گفتم :31:برید یه مودمی بخرید که داخل تنضیماتش یه قسمت برای V*P*N داشته باشه که
user و pass و سروری که بهش وصل میشید رو داخلش بزنید تا وقتی مودم بالا میاد رو اینترنتتون V*P*N داشته باشید تا کابل رو مستقیم
بزنید مودم یا با دانگل tv وصل بشید به مودم اگه وایرلس باشه مودمتون البته
با درود
مودم من pin avid وايرلس
پورت usb نداره اما نميدانم تنظيمات براي v*p*n داره يا نه
[QUOTE=t_tanhayam;5894046]-نه نگران نباشيد
-نه كابل اصلا اهميت نداره
-ميتونيد يك ورژن 1.3 معمولي با قيمت 10 تومان تهيه كنيد(پول به كابل گرون قيمت نديد)
ممنون دوست عزیز ولی چجوری میشه اون اسکن تصاویر که 50 هرتز هست رو به 100 تبدیل کرد آخه من یه خورده باهاش کار کردم شد 60 ولی 100 نمیشه؟
[QUOTE=ali5530;5896913]-اون اسكن تصوير نيست در واقع فركانس ورودي شماست و نگران نباشيننقل قول:
-براي ورودي هاي 24p و hdmi معمولا روي 60 هرتز هست
تفاوت دقیق 6900 و 6960 چیه؟
امشب رفتیم برای خرید فروشنده گفت 6960 داخل ایران مونتاژ میشه ولی 6900 مونتاژ مالزی هست.باز دو دل شدم:41:
-عزيز هيچ فرقي نميكنه اين اسم گذاري مسخره مربوط به سام ميشه در ايراننقل قول:
-شما c695 رو هم بخريد روي كارتنش c650 خورده
پنل هایی که تیونر داخلی دارن برای استفاده ازشون باید آنتن مخصوصش رو بهشون وصل کرد؟
-نخير انتن مخصوص نياز نداره با همين انتن هاي معمولي هم كارتون راه ميوفتهنقل قول:
[QUOTE=t_tanhayam;5897213]نقل قول:
ممنون.
آخه تو نشون دادن بعضی از فیلمها تصویر یه کم شطرنجی میشه(تیکه تیکه رد میکنه) داره رو اعصابم کم کم راه میره.چیکار کنم به نظر شما؟
[QUOTE=ali5530;5898558]-منظورت فيلم هايي هست كه از روي USB اجرا ميكنه ؟ممكن هست مربوط به كدك تصويري خاصي باشهنقل قول:
-من مشكلي ندارم چه با سورس هام از PC كهبا كابل HDMI متصل هست وچه از USB
لیست نمایندگی های اصلی فروش شیراز رو چه جوری میشه پیدا کرد؟
-يك سرچي توي گوگله بكنيد پيدا ميشهنقل قول:
یعنی واقعا هیچ فرقی نداره؟نقل قول:
سخت افزار و نرم افزارشون یکیه؟
باسلام و تشکر از دوستاني که اينجا تجربياتشونو در اختيار هم ميذارن
من ميخواستم C6950 40 سامسونگو که اين روزا تو جشنواره فروش عيد قيمت خوبي پيدا کرده با گارانتي سام سرويس بخرم
خواهشمندم در مورد کيفيت اون و امکاناتي که بايد در زمينه فعال بودنش تأکيد داشته باشم، منو مطلع کنيد.
مثلاً: امکانات تيونر ديجيتال يا اينترنت و کابلهاي همراهش و .....
ممنون ميشم که منو راهنمايي کنيد.
-اره عزيز تفاوت ندارهنقل قول:
-نرم افزاري كه بهيچ وجه
-سخت افزاري ممكن در بعضي مدل ها ودر قياس با بعضي ريجن ها امكانات جانبي كمتر داشته باشه ولي بيس يكي هست
Agha salam
Man Hudude 3 toman pul daram Va LED 3D mikham
Rahnamayi konid lotfan
-ميتونيد گزينه هاي زير رو در نظر بگيرين :نقل قول:
c8000
c7000
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
-گزينه خوبيه( از نظر من ) امكانات عالي -كنتراست خوب -طراحي زيبانقل قول:
-خوب بايد ----t رو فعال كنند براتون
-در مورد محتويات داخل جعبه هم كابل خاصي نيست جز فيش هاي مربوط به پشت پنل (كابل Hdmi نيست )
اینجور که من به چند جا فهمیدم اختلافشون در:نقل قول:
6900 بدون گارانتی هست و مغازه دار خودش گارانتی میکنه
6960 با گارانتی سام سرویس هست.
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
این جشنواره ای که میگید وجود نداره.تو محصولات صوتی تصویری فقط LG جشنواره داره .نقل قول:
مجتبي جان c6900 مدل اصلي هستنقل قول:
اینجور که من به چند جا فهمیدم اختلافشون در:
6900 بدون گارانتی هست و مغازه دار خودش گارانتی میکنه
6960 با گارانتی سام سرویس هست.
- كه همه جا و توي بانه با اين مدل ميشناسن و اكثرا هم مالزيايي هستند
همين مدل رو سام با گارانتي ميده واسم C6960 گذاشته روش كه پشتش مالزيايي نخورده
-من كه تفاوتي نديدم بينشون
خب تفاوتش همینه که سام سرویس اومده برای 6960 گارانتی زده نه واسه 6900 که کسی از بانه نخره!
سلام ابی جان
شرمنده من به مشکلی برام پیش اومد نتونستم کار فعال کردن --- این TV رو ادامه بدم
دیروز اومدم انجام بدم دیدم وقتی گزینه آخر Clone TV to USB هیچ اتفاقی نمی افته و پیغام میده که فلش نیست از این حرفا
امروز فلش هم خریدم که دیگه TV بهانه ای نداشته باشه !!!
فقط من الان یه جارو مثه قناری تو گل موندم:31:
من وقتی وارد منوی مخفی میشم Hotel Mode رو فعال یعنی ON میکنم
با این کار تمام گزینه ها بالا فعال میشن
مشکل اینجاست که من چه جوری به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه ها
دسترسی پیدا کنم !!! تا Local Set رو تغییر بدم!
توی توضیح که اینجوری گفته بود
√
ولی من وقتی Hotel Mode رو روشن میکنم و بعد TV رو خاموش میکنم و بعد باید دوباره به صورت عادی TV رو روشن کنم دیگه؟
بعد گفته شده وارد منوی سرویس بشن این منوی سرویس همونی هست که بالا تو عکس هست دیگه یعنی مسیر زیر
چون من وقتی به اون مسیری که گفته شد یعنی
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
نمی تونم وارد مسیر گفته شده برم
یعنی وقتی Clone TV to USB رو میزنم اطلاعات رو روی فلش میریزه و بعد هم پیغام که با موفیت اطلاعات روی فلش ریخته شد میاد و همین :41: و بعد از این کار نه وارد منوی Hotel Option میشه نه اتفاق خاصی رخ میده
خوب پس این Hotel Option کجاست پس و بعدشم Contorl !!!
در ضمن بگم که اگر فلش به TV وصل نباشه همون طور که اولم گفتم وقتی روی Clone TV to USB اینتر کنید پیغام خطا میده که فلشی در کار نیست
ابی جان شرمنده میدونم بابت این --- اذیتت کردم ولی امیدوارم این دفعه دیگه با راهنمایی تون مشکلم حل بشه:11:
مرسی
-شاهين جان شما hotel mode رو كه روشن كردين بعد hdtv رو خاموش كنيد
-بعد بايد وارد سرويس منو بشين براي اينكار هم زماني كه hdtv خاموش هست كليدهاي زير روبزنيد :
info+menu+mute+power
-بعد هم ادامه ماجرا راحت قسمت هاي ذكر شده فعال هستند وميتونيد تغييرات رو اعمال كنيد
ابی جان ممنونم بلاخره بعد از مراحل سخت و طاقت فرسا و مشقت زیاد این دیجیتال اضافه شد:31:
منم تا TV رو روشن کردم دیدم زده دیجیتال کلی زوق مرگ شدیم گفتم ایول بیاید اینم دیجیتالش بعد همه اومدن گفتن آفرین درستش کردی:19:
بعد (خدا هیچ انسانی رو یهو از عرش به فرش نیاره):31: هیچی دیگه هر چی سرچ کردم هیچ کانال دیجیتالی رو پیدا نکرد
بعد تو قسمت جستجو دستی هم رفتم فقط گذاشتم به صورت دیجیتال سرچ کنه بعد تو حین سرچ داشتم از خودم تعریف و تمجید میکردم:31: بعد هیچی دیگه رسید به آخر بدون حتی پیدا کردن 1 کانال حتی رادیوی:41:
بابام گفت این همه هی میگفتی دیجیتال دیجیتال این بود فقط اونجا بنویسه دیجیتال خوب کو کانال دیجیتالش!!
هیچی دیگه ضایع شدیم حسابی بعد گفتم نه الان نمیگیره صبح حتما میگیره:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این تنظیم خاصی چیزی دیگه ای هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط امیدوارم نشه حرف اون دوستمون که گفتن تیونر دیجیتال تو سری جدید کامل حذف شده
فقط خوب بود اون دوستمون که گفتن تیونر دیجیتال حذف شده با این روش دیجیتال اضافه میشد و مثلا الان مثه من تو سرچ هیچ کانالی رو پیدا نمیکرد، یا نه حتی دیجیتال هم اضافه نمیشد:13:
-اميدوارم مشكل از انتن باشهنقل قول:
سلام دوستان من چند روز پیش یه ال ای دی تری دی مدل UA46C8000 گرفتم همه چیز عالی ولی یه مشکل دارم اونم اینه صدای بلندگوی تلویزیون با صدای متوسط به بالا ویز ویز میکنه ، نمیدونم مشکل کجاست اعصابم رو بهم ریخته ، تو تنظیمات صدا هم رفتم و هر چی تغییر دادم فرقی نکرد از دوستان میخوام راهنمایی کنند تا مشکل حل بشه.
در ضمن من بدون گارنتی گرفتم و منوی فارسی نداره ، ایا فریم واری هست که بشه دانلود کرد برای این مدل من هر چی گشتم پیدا نکردم .
-در مورد صدا نميدونم چقدر زياد ميكنيد كه اين صدا شنيده ميشه ؟نقل قول:
-براي زبان فارسي هم ميتونيد بريد تاپيك زير :
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=463671&page=34[/HTML]
-وقتي local set رو روي ايران بگزارين زبان فارسي اضافه ميشه براتون
-اخرين ورژن فريمور 1011 كه احتمالا روي دستگاهتون هم همينه :
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA46C8000XRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support#[/HTML]