بچه های این بیوگرافی دزموند
بیو گرافی دزموند:سال تولد: 1987-The Farmدوره ای که با آن بازی میکنید : زمان حال و مدرنوابستگی به گروه: Assasinsبازی در کدام شماره ها:هر سه شمارهصدای بازیگر: Nolan North
Printable View
بچه های این بیوگرافی دزموند
بیو گرافی دزموند:سال تولد: 1987-The Farmدوره ای که با آن بازی میکنید : زمان حال و مدرنوابستگی به گروه: Assasinsبازی در کدام شماره ها:هر سه شمارهصدای بازیگر: Nolan North
رزومه کاری نولان نرث توش کارای جالبی دیده میشه ، جای ناتان دریک ( شخصیت باحال ولی کمی خنگ !! انچارتد )در 3 بازی از سری HALO ، در فیبل 2 به جای شخصیت اصلی مرد ، در GOW و GOW !!! هم نقش هایی رو داشته !! کلا بهترین اثرش هم انچارتده با اون حس تعلیق و گاها خنگی های دریک محبوب ما ( مخصوصا وقی کسی بهش خیانت میکنه !دی:)
دوست من! اگه چیزی پیدا کردی به منم خبر بده.من اون جاهایی رو که با هم پیمان می بندن رو نیاز دارم.از اون جملش هم خیلی خوشم اومد:نقل قول:
nothing is true.everything is permitted
دوستان جدیدا وقتی میخوام چیزی بخرم اررو میده که جای خالی وجود نداره Container Full و نمیشه چیزی خرید ، راه حلی نداره چیکار میشه کرد تا بشه دوباره خرید کرد ؟؟
شما مرحله آخر رو چجوری تموم کردین ؟ اون مرحله که تو زمان حال با دزموند ؟
محتوای مخفی: هیدن
یعنی اونجا کار دیگه ای هم میشد کرد ؟ یا همینه فقط ؟ یعنی چند تا پایان داره ؟
همین یک پایانو داره دلیلشم سه گانه بودن بازیه بنظرم ! ( این بخش داستانو هم بزارین تو اسپویل بهتره ، کسایی که ندیدن براش اسپویل نمیشه )نقل قول:
شما مرحله آخر رو چجوری تموم کردین ؟ اون مرحله که تو زمان حال با دزموند ؟
من اون گوی رو ورداشتم بعد یهو همه خوشکشون زد ، یهو همینجوری رفتم جلو با Blade زدم تو شکم اون دوست دخترش و خودش و دختره مردن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اونجا کار دیگه ای هم میشد کرد ؟ یا همینه فقط ؟ یعنی چند تا پایان داره ؟
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
یک پایان داره!
سلام
میگم جریان این shop quest ها چیه؟
موقع بعضی از چیزا قفل هستن و میگه shop quest را کامل کن
ممنون
سلامنقل قول:
تویه هر کدوم از این ها چند تا چیز هست که ازت میخواد ! مثلا میگه برای باز کردن این شمشیر باید 6 تا Indian Diamond پیدا کنی ! ( تو هر Item که قفله نوشته که چی میخواد )
اینارو هم میتونی از سطح شهر یا از جیب سربازایی که می کشی پیدا کنی !
خوش باشی
از ترینر استفاده کردین؟نقل قول:
محتوای مخفی: سوال فنی
نه اصلا ، از هیچ کد تقلب یا نسوز کننده ای استفاده نکردم ؟؟ یعنی اشکال از بازیه و راه حل نداره /؟؟نقل قول:
برو صفح ی 95 اونجا توضیح دادم.نقل قول:
این مشکل وضعیتش طوریه که ادم همون اولش ذهنش میره به ترینر... البته الانه که بررسی کردم دیدم که این باگ علاوه بر ترینر میتونسته از خود بازی هم باشه. جالبه تو بازی قبلی هم اینطور مشکلی بوده و به این بازی هم به ارث رسیده!نقل قول:
کلا چهار اسلات داریم برای زره. اول از همه مثلا Chest Guard رو انتخاب کنین اگه مشکلی پیش اومد برین سر وقت سه قطعه دیگه... خلاصه ترتیب قرار گیری قطعات رو یکی یکی چک کنین.
خب من هم بازی رو تموم کردم خیلی هم خوب بود :46:
خدایی این نسخه نسبت به 2 نسخه قبل خیلی بهتر شده بود من که کلی با این نسخه حال کردم:8:
حالا باید منتظر نسخه بعدی باشیم
دوستان من بازیو تموم کردم با مراحل جانبیش همه DNA ها کامل شده فقط چند تا مشکل دارم
اولش این Shop Quset ها هست یه شمشیر با یه آپدیت زره مونده میگه اینهارو میخاد Shrunken Head x2-Buddhist Prayer Beads x2 یکی هم سم کشنده سریع که میگه Aconite x2 میخاد اینارو کجا میشه پیدا کرد من حواسم نبود قبلا فروختمشون اینم بگم سریازا همه رو گشتم نداشتن صندقها رو همه باز کردم این یارو دوتا دزدا اونا هم نداشتن شاید تو بعضی مرحله ها پیدا بشه کسی میدونه کدوم مرحله هست شاید بشه با replay کردن دوباره بدست بیاریمش
دومین مشکل من این ظاهر طرفه شکل دزموند کردمش حال بر نمیگرده مثل ظاهر قبلیش که با لباس سفید بود حتی رفتم لباس هم خریدم عوض نشد تو خونه هم لباسش عوض نشد چکار باید کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم هم این قضیه Codex Edition Unlocker نصب کردم هیچ اتقاقی نیفتاد البته قبل از نصب این برنامه چند روز پیش یه سری کار که تو نقشه بود با شکل L بزرگ اونا رو انجام دادم برا داوینچی ولی آخرش اینای که تو عکش بالا میبنید یا یه چتر که اضافه شد اومد
نقل قول:
من جواب سوال هایی رو که میدونم میدم بقیش با دوستان باید بعد از تیتراژ پایانیش صبر میکردی تا دوباره بیاد شکل همون ادزیو نباید میزدی میرفت
و برای اجرای codex Edition Unlocker باید اپدیت 1.1 رو داشته باشی که اون رو هم میتونی از تاپیک نصب و مشکلات این بازی دانلود کنی .
و در ضمن من خودم از دوستان یک سوال اساسی داشتم این قضیه shop Quest ها چیه میشه توضیح بدیدی من الان کلی از این ها دارم چی کارش کنم
باید بری همون مقر اصلی اساسین ها...............همین جایی که تو عکس بالایی هست............تو این منطقه مغازه ها یک گزینه ی دیگه هم دارن به نام shop quest...........وقتی داخلش میشی یک سری تجهیزات هست که فقط میشه با جواهرات بخریدشون.نقل قول:
من جواب سوال هایی رو که میدونم میدم بقیش با دوستان باید بعد از تیتراژ پایانیش صبر میکردی تا دوباره بیاد شکل همون ادزیو نباید میزدی میرفت
و برای اجرای codex Edition Unlocker باید اپدیت 1.1 رو داشته باشی که اون رو هم میتونی از تاپیک نصب و مشکلات این بازی دانلود کنی .
و در ضمن من خودم از دوستان یک سوال اساسی داشتم این قضیه shop Quest ها چیه میشه توضیح بدیدی من الان کلی از این ها دارم چی کارش کنم
همون طور که یه این شکل درآوردیش، عمل می کنی!نقل قول:
یعنی esc رو بزن بعد به قسمت inventory برو .از اونجا outfits و بعد روی outfit دزموند برو و کلید ctrl رو بزن و بعد enter
دوستان یه سوال
این شهر turin که میگین نزدیکه نیویورک هست،من تو google earth نمی تونم شهری نزدیکه نیویورک با همچین اسمی پیدا کنم.(از سره بیکاریه دیگه!):31:
ولی با تایپ اسم این شهر، یه شهری تو ایتالیا میاره.الان مطمینین که این شهر تو امریکاست؟؟؟؟یا ایتالیا؟؟؟؟
تورین که واسه ایتالیاست مطمئنم.نقل قول:
ولی نمیدونم اسم شهرش باشه.
نشنیدین یوونتوس تورین.
نقل قول:محتوای مخفی: سوال مخفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا اسلات اساسین اول یک نفره(از چپ) و اسلات دوم 3 نفره و اسلات سوم 2 نفره ؟
نمیشه خودمون تعیین کنیم چندنفر باشه ؟:13:
مگه تانک هم داره ؟ :18:نقل قول:
پچ باید بنصبیم ؟ :19: من تانک میخوام :27:
نقل قول:
بله تانک هم هست از ابداعات داوینچی هست :46:
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه اونجایی که تو عکس مشخص کردم رفت؟
[QUOTE=saeed_136915;5978574]بله تانک هم هست از ابداعات داوینچی هست :46:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
چجور میشه تانک داشت ؟ یا چتر نجات ؟
لطفا کسی میدونه سوال اول رو هم جواب بده(اسلات اساسین ها)
ممنون
سلام
من همه مراحل اون گرگ ها رو رفتم. حالا یه علامت گرگ نارنجی تو صفحه دارم که توش یه اتاق پر از طلاست. ولی می گه باید کلید هاش رو بدست بیارم.
آخرین مرحله ای که آیکنش گرگ بود هم یه نفر رو با اسب دنبال کردم و کشتمش ولی باز هم کلید اون اتاق رو بهم نداد.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید کلید ها رو از کجا باید بدست بیارم.
نه این تقسیم بندی مخصوص arrow storm یا همون طوفان تیر هست. اگه سه قسمت اولی پر بشه از اساسین آماده می تونی از اون استفاده کنی.نقل قول:
نه توی مراحل داوینچی یکی از اختراعاتش تانک هست. البته چوبی هستا و اون شککلی که شما فکر می کنید نیست. ولی اسمش تانکه.نقل قول:
اول باید صبر کنی منطقه ی زیر آزاد بشه. اگه اون دیوار بی رنگ از بین بره می تونی بری اونجا.نقل قول:
من تازه بازیو نصبیدم خیلیم خوشم اومد
این بازی هم مثل نسخه قبلیش طولانیه یا کمتره ؟اگه کمتره مثلا چند درصده اون یکیه ؟؟
یه سوال گرافییکی هم بپرسم من حس میکنم جزییات شهر و زیبایی شهر توی این نسخه دوچندان شده اما گرافیک تا اینجایی که من رفتم یه کم سرخ میزنه -یعنی انگار رنگ قرمزش بیشتره آیا ماله این نیست که ریپک رو دانلود کردم ؟
اینی که تو نقشه مشخصش کردی پرچمه که باید بگیریشنقل قول:
این بار برخلاف نسخه های قبلی میشه محل پرچم ها و پر ها رو خرید و رو نقشه خودش نشون میده کجاست
محل خاصی هم نیست که بری توش معمولا روی پشت بام هاست باید بری بگیریشون
همه شو رفتی؟ چند تا رفتی دقیقا؟ وقتی هر معبد رو تموم میکنی یک کسری می نویسه تعداد تموم کرده شو نشون میده. با مرور زمان هم ازاد میشه. هر وقت هر 6 کلید رو پیدا کردی می تونی بری و درشو باز کنی.نقل قول:
کمتره. مراحل اصلیش 70 درصد اونه.نقل قول:
من تازه بازیو نصبیدم خیلیم خوشم اومد
این بازی هم مثل نسخه قبلیش طولانیه یا کمتره ؟اگه کمتره مثلا چند درصده اون یکیه ؟؟
یه سوال گرافییکی هم بپرسم من حس میکنم جزییات شهر و زیبایی شهر توی این نسخه دوچندان شده اما گرافیک تا اینجایی که من رفتم یه کم سرخ میزنه -یعنی انگار رنگ قرمزش بیشتره آیا ماله این نیست که ریپک رو دانلود کردم ؟
جزئیات بهتر شده ، درسته. ولی فکر نکنم اونیکه می گی درست باشه.
نقل قول:
یعنی ماله شما رو به قرمزی نمیزنه ؟
یه سوال :اونجا که زنه گفت این سبد گلو بیار برام بعد بهش یه قولای بد بد داد ؟بعدش که براش گذاشت اومد باهاش بره تو خونه زنه گفت نه من در شرایطی نیستم که.....
حالا من درست متوجه شدم یا به دلیل انحراف مغزی که دارم این جوری ترجمه کردم ؟:31::31::31:
من فکر کنم 4-5 تا رفتم.ولی تو نقشه دیگه آیکن گرگ نیست.نقل قول:
سلام میدونم پرچمه ولی راهی نیست که بشه بهش رسید یعنی بالای یه تپه ایه که نمیشه بالاش رفتنقل قول:
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
آره قولای بد بد داد :31:نقل قول:
آره منم واسه رفتن به اون تپه مشکل داشتم ولی آخرش پیداش کردم.نقل قول:
خیلی خب.شمال اون پرچم تو نقشه ی دهکده مانندی هست(منظورم بالای اون خط چین سفیده هست) با اسب برو اونجا.بعد از اون دهکده به سمت اون تپه برو .یه پلی می بینی که شکسته.با اسب از روش می پره وبعدش بهش می رسی.به همین راحتی و خوشمزگی!!!
همین دیگه.بچه ها میگن تورین نزدیکه نیویورکه.در حالی که تو ایتالیاست.نقل قول:
من مرحله اصلی ها رو تموم کردم فاز داد در حد المپیک :31:
وقتی اساسین نبودن بهتر بودن :27:
الان خنگ شدن
میفرستمشون دنبال یه دزد ، بجایی که بدون ، راه میرن :31:
راستی من 6 تا کلید رو گرفتم ، ولی اون گرگ زرده رو نقشه که میرم ، پیدا نمیشه این درچه فگورش :19:
دوستان تو یکی ار مراحل بازی که باید تو قلعه ی 3 تا درب اصلی اونو ببیندیم(تو سکونس 5)چرا درب ها بسته نمیشه؟هرچی شیفت میزنم یه لحظه اهرم رو می گیره ول میکنه ؟
دوست عزیز باید شیفت چند ثانیه نگه داری اگه دیدی ریختن سرت از دود استفادهنقل قول:
از دوستان کسی هست که درصد بازی رو به 100 رسونده باشه و اگه هست بگه اخرش چی میشه یعنی باز هم میشه بازی کرد؟