1000 میـن پست تاپیک هست . . . :دی
دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟
Printable View
1000 میـن پست تاپیک هست . . . :دی
دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟
اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیستنقل قول:
نه داداش حل نشده ، اصلا تو ایران آنتن نمیده اگر بده ، سریع قطع میشهنقل قول:
از لحاظ تمیزی مشکلی نداره ، لک شده بود ، دوبار پیرهنمو روش کشیدم نو شد عینه آینهنقل قول:
اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست
بنده هم به شخصه هیچ مشکلی باهاش نداشته و ندارم و کلا چون دوستان و اطرافیان اپل باز هستن از بحث و مسائل حاشیه به دوریم !
دوست عزیز شما کاور..جلد...روکش...نکشیدی روش که ؟!!؟ :31:نقل قول:
همون جوری که هست دستته ؟!؟!؟ خط و خش روش الکی نمیفته که ؟!؟!:31:
نمیشه که نکشید ، کلا من برای k750 محافظ میذاشتم برای این نذارم :دینقل قول:
ولی خب هفته اول هیچی روش نبود ، هیچ گونه مشکلاتی هم نداشتم ، نه خط و خش و هیچی ، یکمی هم که کثیف یا چرب میشد ، با یک حرکت پیرهن برق می افتاد میشد عین روز اول
شما در رابطه با مک بوک گفتید اما گفتید اگه آیفون 4 سفید هم اونجوری باشه لک می شه و از این حرفا.نقل قول:
من یک بار توی سوئد آیفون 4 سفید رو دیدم و دستم هم گرفتم.واقعا باورنکردنی بود.نمی دونم جنسش چیه اما جنسش براق بود و خیلی کم لک و خش می گرفت.یه طور لیزی بود ولی از دست لیز نمی خورد.اتفاقا یه جوری انگار قفل هم می شد.
از دوستان می خوام این جنسش رو بگن.واقعا مشتاق شدم.
خونه ی ما تمام موکت ه!نقل قول:
کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!!
منم دقیقا همین و گفتم دیگه.:18:اول می گید لک می گیره بعدا می گید کم لک می گیره و با یه دستمال پاک می شه و نیاز به سابیدن نیست؟:18:نقل قول:
در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست
من نوشتم اونجا چی طرز تفکر غلط ه نه حرف شما.
دقیقا با شما موافقم.نقل قول:
در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!
ولی من غیر از این چیزایی که شما نوشتید نوشتم؟:18:البته غیر از کلمات به کار رفته و از و و.
من که گفتم لحنم خوب بوده.اما اگه ناراحت شدید ببخشید.:11::40:
فقط آرمان خان یادت نره از مسافرت برگشتی متن قبلی منو بخونی.حتما می کسی منو.:31:
البته تا اونجایی که یادمه بحث رو دوست داشتید اونم خیلی شدید.:31:
سلام . آقا یه سوال داشتم! آخرش این صفحه iphone4 جنسش چیه؟؟؟؟؟؟؟ این نوشته رو ببینید:
Display LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen
نکنه عوض شده؟ مثلا این سری جدیدا LED شده؟ یعنی میخواید گوشی هاتون رو بفروشید از این LED ها بخرید؟؟:31:
منبع:
کد:http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-3275.php
gsm چیز نوشته!! کلا چیز زیاد میگه!!:31: نه LED backlit نیست! ولی اون ISP بودنش درستها!!نقل قول:
منبع :کد:http://www.apple.com/iphone/specs.html
مولتی تسکینگشو چه جوری میتونیم ببینیم؟
فعال کردنش منظورمه ها
2 بار دکمه home رو بزننقل قول:
همه آیفون 4 ها از همون اول LED Backlight بودن ... و همگی هم IPS . چیزی عوض نشده ... صفحه iPad هم همینطوره.نقل قول:
دوستان يه سوال؟
iphone اروپا با امريكا فرق داره؟ شنيدم اروپا unlock factory هست؟درسته؟ يا نه؟ البته iph4
و اينكه كدومش بهتره؟
مطمئنید؟! تا جایی که من یادم می آد بین آیفون و آیپاد و آیپد ، آیپد اولین و آخرین دستگاهی بوده که صفحش و led backlite معرفی کردننقل قول:
فقط هم تو صفحه specs آیپد نوشتن که صفحه اش led backlite هست!
اروپا هم لاک داره هم آنلاک و در آمریکا فقط لاک عرضه می شه!نقل قول:
راه تشخیص لاک و آنلاک از هم دیگه هم پارت نامبرشونه. تو پست اول همین تاپیک هم پارت نامبرهای لاک و آنلاک
بعضی از کشورهارو نوشته شده!:46:
بله مطمئن هستم (تا مطمئن نباشم که چیزی نمیگم!) ... در WWDC 2010 گفته شد آیفون از LED Backlight استفاده می کنه ... در فیلم تبلیغاتیش هم گفته شده ... در صفحه Retina Display در سایت اپل هم گفته شده:نقل قول:
iPod Touch جدید هم از LED Backlight استفاده می کنه ولی IPS نیست:کد:http://www.apple.com/iphone/features/retina-display.html
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/features/retina-display.html
اقاي ارين ممنونم . ولي فرقي هم دارن با هم يا نه؟
هم كيفيتي هم از نظر قيمت؟
lcd یا led ما که داریم لذت میبریم!!!! :دی :دی
ولی در ebay که سفیدش به فروش میره. ماجرای اینا چیه؟نقل قول:
از یه ماه بیش بودش اون زمان که قیمتهاشون روی 1500 و 2000 دلار بود. در حالیکه سیاه حداکثر 800 یا 900 بود.
الان یکم پایینتر اومده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها رو خود افراد و Third Party ها رنگ کردن و سفید درست کردن. از عکس ها هم کاملا واضحه چون رنگ سفیدشون یکدست و به قولی "Perfect" نیست ... به علاوه اینکه رنگ جعبه آیفون 4 سفید و سیاه فرق می کنه و جعبه هایی که در عکس هاشون نشون داده میشه جعبه های آیفون 4 سیاه هست نه سفید.نقل قول:
Stream جان یک دست نبودن رنگ توی این عکسی که گذاشتم واسه اینه که هنوز برچسب های روی دستگاه رو نکندن.
فکر کنم اپل یه تعدادی پیش سفارش رنگ سفید گرفته بوده ، اونا رو دیگه ناچار شده تحویل بده به مشتری، ولی دیگه سفید نمیزنه.
و با توجه به همین نایابی شون هست که قیمتاش بالاتر از رنگ سیاهه.
مثلا این یکی رو نگاه کن عکس گذاشته در حال کندن برچسب ها، اگر خودشون رنگ کرده بودن که این عکسا رو نمیذاشتن.
اکانتشون به جرم کلاه برداری بسته میشه.
نمیدونم! : دی
ولی در کل سفیدش زشته :دی
کسی میدونه سفیدش کی ایران میاد؟اگه بیاد اختلاف قیمتش با مشکیش چقدره؟
برچسب هایی که خود اپل می زنه هیچ وقت اینطوری نیستن که زیرش هوا باشه ... این مشخصه برچسب کنده شده و دوباره چسبونده شده.نقل قول:
+
صحبت من درباره جعبه این آیفون کماکان صحیحه و جعبه ای که در عکس ها نشون داده شده جعبه آیفون 4 سیاهه.
+
پارت نامبر محصولی که در Ebay برای فروش قرار داده شده پارت نامبر آیفون 4 سیاه است، نه سفید.
+
اصلا خود این بابا که این آیفون رو تو Ebay می فروشه اون زیر نوشته خودش این آیفون رو رنگ کرده :دی
This beautiful phone began life as a black iphone and was expertly converted to white by myself
+
هیچ آیفون 4 سفیدی توسط اپل فروخته یا پیش فروش نشد ... یک تعداد leak شد و تعدادی Engineering Sample هم بیرون اومد و بعضی ها هم ادعا کردن اپل به جای سیاه اتفاقی براشون سفید فرستاده (در حد ادعا که هیچ وقت اثبات نشد!) ... در همین حد.
سلام به همه دوستان
کسی میدون که قیمت آیفون ۴ آنلاک فکتوری تو کانادا چنده؟۳۲ گیگ البته
با سلامنقل قول:
دوست عزيز در تاپيك زير :
آخرین قیمت آیفون
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371295
سلام. دوستان بزرگوار امکانش هست که یکی از این پکیج های once & forever رو برای کسانی که برای اولین بار می خوان آیفون بخرن این جا قرار بدین. چیزی که بتونه دغدغه های شماره سریال، تاریخ تولید محصول، بسته بندی، فاکتوری آنلاک بودن یا نبودن، جیل بریک شده و نشده و غیره رو پوشش بده ؟ با تشکر
سلام ....................نقل قول:
850$
البته قیمت 799 دلار هست که اگر از شهر تورنتو تهیه کنید با مالیات بر ارزش افزوده که 1.5 باید باشه میشه 850 حدودانقل قول:
راستی متاسفانه پستم نمیاره باید با کسی بفرستند بیاد:11:
موفق باشید
عرضه آیفون ۴ سفید تا چند روز دیگر
تا چند روز دیگر آیفون ۴ سفید عرضه میشود ! ظاهرا مشکل از promixy sensor بوده که حل شده و دیگر مشکلی نیست !
منبع : -----------
اونوقت قیمتش با مشکیش فرق میکنه؟نقل قول:
از لحاظ قیمتی فرقی ندارن ولی مسلما در ایران قیمتش بالاتره !
چون به کل هیچ قانون و قاعده ای توو قیمت گذاری صحیح گوشی های همراه وجود نداره(که البته محصولات اپل پیشتاز این بی قانونین!)به نظر من میشه یه اختلاف حداقل 100 هزار تومنی بین دو رنگ سیاه و سفید این محصول باشه(لااقل در ابتدای عرضه ش توو ایران!)!
البته به نظر من قطعا مقصر اول خود اپله که اینقدر صبر کرد تا این همه شایعه و گمانه زنی در مورد رنگ سفید آیفون 4 داشته باشیم!
عزيزم اين يه روش براي فروش بيشتر هستنقل قول:
ببخشید کدوم روش؟!نقل قول:
به چه قیمتی؟!
شما ظاهرا به عنوان مشتری راحت از منافعت میگذری...
ولی من واسم خیلی مهمه که وقتی بتونم یه کالا رو 100 تومن پایین تر بگیرم که تازه بازم خیلی بیشتر قیمت تمام شده ی واقعیشه دیگه نرم دنبال یه جنس با همون کیفیت با 100 تومن پول اضافی!
سلام دوستان،من بالاخره گرفتم این گوشیو به 1100.(32 گیگ).
ورژنم اینه: 4.1 . من هیچی حالیم نمیشه،
این قضیه جیلبیریک و اینا چیه؟الان من نمیتونم از اپل استور دانلود کنم؟!(ویزا کارت دارم)(و آی پیم ماله آمریکا هست(v.p. - n دارم)
الان شما می تونی از اپل استور بخری و دانلود و نصب کنی ولی نمی تونی برنامه کپی بگیری نصب کنینقل قول:
دوستمون درست میگن شما نباید کرک دانلود کنی . شما باید نرم افزار بخری .نقل قول:
به نظر من شما اصلا طرف جیل بریک نرو چون کارت داری .
نظره من بود :10:
سلام دوستان.یه سوال دارم(قبل از پرسیدن بگم خودم میدونم سوال سطح پایین پرسیدن اعصاب خورد میکنه ولی شما ببخشید)سوالم اینه که ایفون با SMS فارسی رابطش چطوره؟ S فارسی میگیره؟ میشه باهاش فارسی فرستاد واسش برنامه S موجود؟
رابطش مثل زنبور عسل و گل هست :دینقل قول:
فارسی میدی میگیری ، مشکلی نداره ، به صورت پیشفرض هم همین زبان روش هست
ممنون از توجه شما.یه توضیحی در مورد بلوتوپ میدین.برنامش باید نصب بشه اره؟ و این مورد که فایل رو انتقال نمیده منظور چه محدودیتی هست؟
کلا بلوتوث فقط از آیفون به آیفون جواب میدهنقل قول:
که با ریختن یک برنامه حل میشه ، البته اون برنامه برای ورژن جدید نیومده که به زودی ارائه میشه