amدوست عزیز اگه تابع f در 1- تعریف شده باشه مقداری به شکل a که متعلق به R هست رو به دست میدهنقل قول:
یعنی یک زوج مرتب به شکل (aو1-) میده که یک نقطه هستش
یعنی دامنه ی اوون 1- و بردش a خواهد بود
:11:
Printable View
amدوست عزیز اگه تابع f در 1- تعریف شده باشه مقداری به شکل a که متعلق به R هست رو به دست میدهنقل قول:
یعنی یک زوج مرتب به شکل (aو1-) میده که یک نقطه هستش
یعنی دامنه ی اوون 1- و بردش a خواهد بود
خواهش میکنم این مساله هم جواب دهیدنقل قول:
ميخواستم بدونم در محاسبه گشتاور چجوری ميشه تشخيص داد که ناحيه مسطح يا منحنی مسطح؟
مثلاً اين دو تابع در ناحيه مسطح هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً اين تابع در منحنی مسطح هستش
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L'opital
اون يكي هم به اين شكل
سلام دوستان
من می خوام یه 26 سوال انتگرال رو حل کنم فقط فوری تا امشب ساعت 10 بی زحمت کمکم کنید اگر برنامه ای هست که این کار رو می کنه و مثل حل به صورت دستی جواب می ده بهم بگید اگر هم خودتون فوری جواب می دید تا تند تند بزنم اگر هم راه دیگه ای هست بگید فقط فوری چون امشب آخرین وقتش هست
با تشکر
بای
دوستان
فعلا اینا رو جواب بدید اگر اینا رو جواب دادید ما بقی رو فوری آپلود می کنم بی زحمت همین امشب من همین امشب رو وقت دارم اگر جواب ندادید تا امشب دیگه نمی خواد جوابش رو بدید
با تشکر
بای
سلام.
کسی جواب این سوال رو بلده؟البته تا سه شنبه لازمش دارم.ممنون.
سوال:
در زمینی مستطیل شکل با ابعاد 72 و 114 متر بوته هایی به فواصل حداقل 3 متر از یکدیگر کاشته ایم. حداکثر چند بوته کاشته ایم؟
با سلام
يه مقدار اطلاعات درباره نمونه تصادفي ميخواهم
لطفا اگه اطلاعاتي داريد هرچه زودتر بنويسيد.فردا بايد كنفرانس بدم.
اگر منظورت اين است که بوته ها با هم از هر طرف 3 متر فاصله دارند خوب طبيعتا 912بوته خواهيم داشت.نقل قول:
a^0 = a^m/a^m = 1نقل قول:
راستي سلام
ببخشد که پابرهنه وارد شدم
خوشحال ميشم که من را در جمع خود بپذيريد
البته توجه داريد که دسته اي از تمام مجموعه ها خود، مجموعه نيستنقل قول:
من در حل مساله اي دچار مشكل هستم ميتونيد كمكم كنيد؟اينه:
اگر pعددي اول باشد جوابهاي صحيح معادله زير را بيابيد:
p(x+y)=xy
سلام.:40:
من يك سؤال دارم كه شايد به نظر خيلي از شما سطحش پايين باشه ولي از شما خواهش مي كنم جواب بديد...خيلي حياتيه...:41:
روي سوال لين طوريه:
در يك جعبه مداد رنگي 7مداد رنگي وجود دارد.به چند طريق مي توان مداد ها را داخل جعبه چيد؟(به طوري كه فاصلهء بين مداد ابي و قرمز يك مداد باشه):41::11:
جواب رو ميتونيد به شكل فاكتور يل(!) هم بنويسيد...:19:
ضمناَ راه حلتون رو هم بنويسيد...:19:
والا تا اونجایی که من بلدم واژههای مجموعه، دسته و ... همگی یکی هستند و در واقع بیانگر همون مجموعهاند. پس دسته یا مجموعهای از مجموعهها، خود یک مجموعه است. مثلاً مجموعه توانی خودش مجموعهای از تمام زیرمجموعههای یک مجموعه هست!!!:21:نقل قول:
فکر کنم بشه 10*!5نقل قول:
ميشه راه حلتون رو بنويسيد؟؟؟:11:نقل قول:
خيلي ممنون...:40:
بله دقیقا طبق مفهموم مجموعه اجتماع چند شیء یا هر چیز دیگری یک مجموعه به حساب می آید:11:نقل قول:
محل قرارگیری مدادها رو توی جامدادی، 7 خونه در نظر گرفتم.نقل قول:
گفتم باید بین آبی و قرمز یه مداد فاصله باشه. اول فرض کردم اولین خونه قرمز و سومین خونه آبی باشه. پس 5 تا خونه باقی میمونه با 5 تا مداد که میشه !5 حالت. حالا این مدادهای آبی و قرمز میتونند به 5 روش با ترتیب اول قرمز و بعد یه رنگ دیگه و بعد آبی قرار بگیرند. 5 حالت هم اول آبی بعد یه رنگ دیگه و بعد قرمز. جمعاً میشه 10 حالت و طبق اصل شمارش میشه همون که گفتم. یعنی 10*!5
ببخشید تا می تونید سریع جواب این سول رو بدین ! 0 به قوه صفر چی میشه ! لطفا ً کامل ، واضح و ساده ترین جواب رو بدین ! ممکنه سطحش پایین باشه ولی .... لطفا پاسخ بدین ! ( با راه حل )
صفر فاكتوريل كه ميشه 1
هر عدد هم به توان صفر ميشه 1
پس كلاَ ميشه يك
نقل قول:البته جسارت نباشه آقا mir@ من حدس میزنم منظور ایشون شاید این باشهنقل قول:
0^0 که مبهم میشه
اگه منظورشون این نبوده شرمنده:11:
به نام خدا
2تا سوال دارم تو يه فايل notepad آپلود کردم (با تايپش مشکل داشتم)
سوال اول مجموعه ي تواني خواسته
دومي بايد اثبات بشه راستي فردا بايد تحويل بدم اگه ميشه يکم سريع:blush:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينک دانلود سوالها
نقل قول:
چرا منظور من دقیقا ً همین بوده . ازتون ممنونم . دیگه دیر شد . باید امروز می دادم . ولی اگر هم این طور نبود " مبهم می شه " جواب نبود . باید خیلی تو ضیح بیشتری می دادم .:40:
بهتره اینجور اصلاح کنم که میشه تعریف نشده! حالا من که دقیقا نفهمیدم منظور شما چی بود!:11:نقل قول:
ممنون از جوابتون
1- هر عدد غیر صفر به توان سفر میشه 1 نه هر عدد.:46:نقل قول:
2- مشکل اینجاست که شما حساب رو با حد گیری غاطی میکنید.:13: توی حساب صفر تقسیم بر صفر معنی نداره ولی توی حد گیری صفر روی صفر یک حالت مبهم محسوب میشه. رسیدن به حالت صفر صفرم به حاطر این هست که شما میخواهید بدون در نظر گرفتن شرایط قضیههای حد گیری، حد بگیرید. برای همین بهش میگند مبهم:11:
توی حساب صفر به توان صفر معنی نداره. نه مبهم میشه نه هیچ چیز دیگه. ولی توی حدگیری صفر به توان صفر حالت مبهمی است که باید رفع ابهام بشه.
وقتی میگی قوه یادم به دبیر شیمیمون میافته که یه 60 70 سالی سن داره و به جای به توان،میگه به قوه!:27:
با سلامبراي حل مسئله زير راه حلتون چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم در کتاب مباني رياضيات ابراهيمي آمده است که : طبق اصل منظم بودن مجموعه ها هيچ مجموعه اي عضو خودش نيست پس اگر دسته اي که تمام مجموعه ها را در بردارد خود مجوعه باشد بايد عصو خودش باشد.نقل قول:
فکر ميکنيد اين مجموعه است: {1و1و1و1}؟نقل قول:
منظورت اينه که ردش کنيم؟ پس این هم مثال نقض: براي n=2نقل قول:
3/1+1/1>2/2
من شک دارم این مسئله جبر و احتمال سال سوم دبیرستان باشه. چون گفته برای هر عدد حقیقی r و عدد حقیقی به توان عدد گنگ رو توی دبیرستان اصلاً نمیخونید.:10:نقل قول:
من این کتاب رو نخوندم. تا حالا اصل منظم بودن مجموعهها رو هم نشنیدم. میشه بگید چی هست؟نقل قول:
در ضمن {1و1و1و1} مجموعه هست و همون {1} میباشد.:46:
خب من سال دوم دبیرستان هستم ولی میدونم این یک مجموعه است و و عدد یک تنها در اینجا تکرار شده و مجموعه برابر {1} استنقل قول:
فکر ميکنيد اين مجموعه است: {1و1و1و1}؟
بدیهیه که این یه مجموعه ی تک عضوی هستش... خب یه بارم گفتم اجتماع هر شیء یا هر چیز دیگه تشکیل یه مجموعه میده:11:نقل قول:
منظور ایشون استقرای تعمیم یافته هستش که به ازای یکسری n قابل قبول میشه منظور از عدد حقیقی هم همون کسر ها هستش و ربطی به n نداره:11:نقل قول:
سلام
جواب این دوتا سیکما چی میشه
لطفا راه حل رو هم بذارین
ممنون
نقل قول:با سلامنقل قول:
البته منظور حل با استفاده از استقراي تعميم يافته هستش كه به ازاي n=3 به بعد اثبات بشه يعني اول پايه استقرا رو پيدا كنيم كه تعيين شد سپس با فرض گرفتن p(n انگاه p(n+1 را اثبات كنيم