الان تو برنامه یک جهان یک جام این یارو ( همینی که تبلیغ همراه اول و بانک ملی رو میکنه ) گفت صبح شما هم بخیر !
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شده بود :31:
Printable View
الان تو برنامه یک جهان یک جام این یارو ( همینی که تبلیغ همراه اول و بانک ملی رو میکنه ) گفت صبح شما هم بخیر !
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شده بود :31:
سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
برای همتون متاسفم
وقتی یک نفر برای شعور میلیون ها بیننده احترام قائل نیست نباید انتظار احترام از بیننده را داشته باشه!!!
در ضمن نیاز نیست این بابا حواسش به 100 جا باشه و فقط کافیه حواسش به بازی باشه تا این همه سوتی نده در اصل چون حواسش به 10000 جا هست جز یازی این همه سوتی میده
کسی که اجبار نکرده حتما ایشون گزارشگری بکنه
حالا شما چه نسبتی با خیابانی داری که حرصش رو میخوری؟
نیمه اول ژاپن و پاراگوئه::دی
مردم از بس این کلمات رو شنیدم :دی
در یک رفت و برگشت یک عجله ی بی مورد می کنه و با یک ارسال مواج توپ رو پخش می کنه !!!:دی
و حالا هوندا می تونه جانشینه خلفی باشه برای او :دی :دی :دی
کلا هم برا ایشون غیر از دویدن بقیه حرکات یک حرکت تکنیکی حساب می شه !!
و یک تلفظ فوق العاده از گزارشگر بازی همراه با ترکیب ادغام و اقلاب و اخفا:دی :
توپ در اختیاره پاراگوست !!!!
.................................................. .......
سلامنقل قول:
سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
برای همتون متاسفم
مسلما هیچ کس ار توهین خوشش نمی یاد !!
و ما همه هم توهین هایی که شده رو محکوم می کنیم !
ولی حرف ما چیزه دیگه اییه که شاید یه ذره بد بیان شد !!!
همه سوتی می دن مشکلی نیست ولی ما انتظارمون از گزارشگر بازی بیشتر از این هاست !!
بقیه گزارشگر ها هم اشتباه می کنن ولی چقدر !!
حرف اینه که آدم با استعداد تر از خیابانی خیلی زیاده چرا ایشون هنوز باید گزارش کنه؟!!!
موفق باشید!
روح خیابانی بهتره منطقی باشی مگه دوست داشتن زورکیه؟ ؟نقل قول:
چون خیلی پاچه خواری بعضی ها رو می کنی حرفات به دل نمیشین!
خودت و کامل و بی نقص می دونی ، سوتی هات تو ذوق می زنه !
می خوای تفکرات خودتو به بیننده القا کنی، منم صدای تلوزیون رو قطع می کنم!
هرچی اعتراض کردیم کسی حرفمونو گوش نکرد ، ماهم به گزارش خیابانی می خندیم تا مرهمی به زخم چندین ساله ما باشه!
نکنه گزارشگر نیاز به تایید مردم نداره و تایید گزارشگریش از طرف خدا می یاد؟
:18::18::18:نقل قول:
واقعا استدلال از این ضعیف تر نبود که بگه!
مثل این میمونه معلم انگلیسی مون ( یا هرکس دیگه ای)بدلیل تسلط به زبان بیاد بازی های انگلیس رو تحلیل کنه ( حیف که حذف شد وگرنه میومد!) و خبرهای اکثرا تکراری و روتین سایت ها رو بگه!
مهم ترین چیزی که یه کارشناس باید داشته باشه ، فن بیان برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبه که به نظر من این آقا نداشت.
نقل قول:
به به ، داش جواد خودمونه که :27:
عزیز من اون
اون آقا پول میگیره که حواسش به بازی باشه و بازی رو گزارش کنه ، نه اینکه موقعیت 100 % گل باشه تو محوط16.5 متر:31: و داش جواد درباره فرستادن اس ام اس توضیح بده ... این یه گوشه از شاهکارای جوادی بود :19:
خوب به هر حال پاشازاده چند سال در فوتبال آلمان بازی کرده و بیشتر بهشون شناخت دارمنقل قول:
به نظر من مهدوی کیا رو هم واسه بازی های آلمان بیارن خوبه
این سیانکی ازبس تلویزیون بازیای بارساروپخش کرده به بازیکن پاراگوئه نلسون والدزگفت ویکتوروالدز
سیانکی:
حالا این خونهها تیک میخوره :دی
چه ضربهٔ راحتی رو از دست میده!!!
آخه یکی نیست بگه ریقو تو یه عکس با شرت ورزشی داری تو این شرایط به ضربه پنالتی میگی ضربهٔ راحت؟!!
برو عمو دلت خوشه.نقل قول:
برای همتون متاسفم
نمیتونه حواس باشه بگو جمع کنه بره یکی دیگه بیاد.
با این گزارشاشون ادمو از فوتبال میندازن این تعطیلا.بی گزارش پخش کنن راحتتریم
اگه قرار بود ما سوتی بدیم شما هم سوتی بدی بعد اگه سوتی ها رو گفتیم ناراحت بشی که من باید بجای جواد میاومدن بازی مثلا امشب رو گزارش میکردم. آدما با توجه به جایگاهی که دارن ازشون انتظار میره.نقل قول:
هرچند خودت جواد نیستی اما به هرحال با توجه به آیدی که داری گفتم.
چرا نمیگی وقتی بازی ایران-استرالیا رو به اون خوبی گزارش کردی کلی تعریف و تمجید ازت شد؟ خوب گزارش کنی خوب میبینی سوتی بدی سوتی ازت میگیرن. چرا پس کسی اینقدر به عادل گیر نمیده؟
سلام جواتی منم پائولو :27:نقل قول:
آقا این گزارشگر بازی ژاپن-پاراگوئه یه جا گفت:
داور بهش میگه که توپ رو جایی که باید قرار بده قرار ...
(دیگه دید دوتا قرار پشت سر هم اومد موند چی بگه کلا ساکت شد):31:
سلام.نقل قول:
فقط همينو خواستم بگم:31:.
آقا باعث افتخارم بود كه به آقاي سوتي.آقاي تحليل هاي چرت فقط سلام كنم.
سلام:31:
خب باش.نقل قول:
آقای خیابانی بدی شما اینه که فقط خودتو قبول داری مثل اون دوستای همفکرت ( ذکایی و جاودانی )
شما پول می گیری بازی گزارش کنی یا مجیزگویی کنی؟ شما به چه حقی در گزارشاتون علی آبادی رو پدر ورزش ایران می نامید؟
به گزارش دیدار پایانی جام حذفی ایران مراجعه کن. خداییش گزارش بود؟؟؟
شما تو بازی استرالیا یه گزارش خوب کردی ( که البته اون هم به لطف پیروزی بر و بچز تیم ملی در یادها ماند و مزدش رو هم گرفتی : رفتی فرانسه برای گزارش )
خودت هم که یادمه در یک مصاحبه گفته بودی کاش بعد از بازی ایران و استرالیا گزارشگری رو رها کرده بودی.
مسلما بچه های این تالار همگی پسرخاله ها یا پسرعموهای فردوسی پور نیستن. که به دشمنی با شما بپردازن و طرف اونو بگیرن. هرچند ما اشتباهات عادل و دیگران رو هم گوشزد میکنیم.
پول میگیری . جونت در بیاد خوب گزارش کن. نمیتونی؟ خب برو عمو جان. برو . بذار جوونای با استعدادتر بیان جای تو.
گل گفتی:10::10::10:نقل قول:
خياباني:
ميريم به استوديو خدمت رضا جاوداني عزيز:27:.
چه نوشابه اي واسه هم باز ميكنن.
اين رجبي هم امروز به پاراگوئه همش ميگفت اروگوئه.جاوداني هم فقط نيشش بازه.نفهميد:27:
از لحاظ فن بیان 4 تا گزارشگر خوب داریم>>عادل،خیابانی،مزدک و علیفر.
از لحاظ اطلاعات فنی و غیر فنی به جز فردوسی پور بقیه شون مفت نمی ارزن.
عشق است جوات خياباني:31:. عجب باروني مي وزه تو استاديوم:31:
این جباری ........ عجب شوتی میزنه:31:
این خدا هم چقدر بیکاره !!!!
بعد از پایان بازی ژاپن و پارگوئه ، جاودانی گفت که قبل از پنالتی ها آقای رجبی پیش بینی کرده بودن که پاراگونه ضیافت پنالتی ها رو می بره.
رجبی هم در پاسخ گفت : خدا کمکم کرد!!!!!!!!!!!!!!!
با حال ترین سوتیش این بود که گل رو که توز زد به مکزیک هنوز توپ رو تور کامل ننشسته بود گفت : این قشنگ ترین گل جام بود .
الان توکلی رو آورده بودن راجع به کنکور صحبت کنه تو برنامه یک جهان یک جام
دکتر صدر هم گفت من سال 1974 کنکور دادم و اون موقع خیلی کنکور سخت بود و از هر 10-12 نفر یه نفر وارد دانشگاه میشد ولی الان به اندازه جمعیت جوانان ما طرفیت هست در دانشگاهها!!
یعنی نمیگه اون موقع از هر 10 تا جوون شاید یکیشون تو کنکور شرکت می کرد ولی الان هر کی از دبیرستان فارغ التحصیل میشه میره کنکور میده!؟
اتفاقا اون موقع قبول شدن در کنکور راحتتر بوده
سه تا از سوتی های تاریخی جواد:
دو سال پیش بود که تو تمام روزنامه های ورزشی نوشته شده بود که فرزاد آشوبی ازدواج کرده و اتفاقا خیلی هم حاشیه درست شده بود، تو اولین بازی پرسپولیس بعد از این ماجراها جواد گفت: "به نظر میرسه کمر درد فرزاد هم تو این هفته گذشته کاملا خوب شده ..!!"
وقتی در برنامه معرفی قهرمان قهرمانان سال، قرار بود یکی از جوایز دهگانه به مهروز ساعی (خواهر هادی ساعی) برسه، جواد از هادی دعوت کرد تا به روی سن بیاد و جایزه خواهرش رو بده، و در حال اهدای جایزه جواد جان ما فرمودند: "پسر کو ندارد نشان از پدر، تو بیگانه نامش، ننامش پسر ..!!!"
وقتی مسابقه فینال تکواندوی ساعی تمام شد و هادی داشت قهرمانیش رو جشن میگرفت، ضمن گفتن جملات مضحک و بی و سروته خطاب به بیننده ها فرمودند!!: "وقتی شما بینندگاه عزیز و همراهان همیشگی شبکه سوم سیما داشتین پیروزی غرورآفرین هادی رو نگاه میکردین، اینجا تک تک این بچه ها (خطاب به مهمانان تکواندوکار) باچشمانی اشکبار و بسیار غمگین داشتند شادی میکردند ..!!!"
الان فردوسی پور به وحید طالب لو بد تیکه ای انداختش:دی
کاسیاس توپ رو از زیر تیرک مشت کرد به سمت بیرون و فردوسی پور با لحن خاص خودش گفت که مثل بازیای لیگ ما توپ رو به درون دروازه مشت نمیکنه
من الان بازیو نمی بینم.نقل قول:
ولی واقعا این فردوسی پور بخواد یه نفر رو تخریب کنه خیلی راحت این کارو می کنه:31:
فتوشاپیه
.........
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
فردوسی پور هم جدیدا داره سوتای های اطلاعاتی میده
گفتش پرتغال توی همین مرحله حذفی دور گذشته موفق به زدن گل نشد و با انگلیس 0-0 کرد و بازی رو تو پنالتی برد در حالی که پرتغال توی 2006 توی یک هشتم با هلند بازی کرد و 1-0 برد و با انگلیس توی یک چهارم بود که بازی کردش
اینا نصف چیزایی که میگن از خودشون در میارن . کسی نمیفهمه که :دینقل قول:
خطا به نفع اسپانیا بود گفت به نفع پرتغال !
همين الآن صدر گفت بازي نميدونم كي با كي (دقت نكردم) تساوي شد!!!
این یارو رایانکه گفت:هاوارد وب گفته اگه فیفا--ان شالله--سیستمه استفاده از تکنولوژی رو راه بندازه ما حمایت می کنیم
از این گزارش های مردمی زیاد پخش کنن ، حال کنیم:31:
گفته های یکی از مردم ، همین چند دقیقه پیش:
برنامه تلویزیون ، جام جهانی 2000 2004 که من دیدم ، امسال بهتر از پارسال بود
سخنی گوهربار از جاودانی :
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده.:18:
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! : :2:
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده. :27:
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! :
اگه بازیکنی اشتباه کنه به ضرر تیم خودش عمل کرده ولی اگه داوری اشتباه کنه به ضرر یه کشور عمل کرده.:18:
فردوسی پور گزارش خوبی داشت اما چند تا سوتی هم داد
مثلا یه جا گفت داوید ویا و ایگواین با 4 گل زده در صدر جدول قرار می گیرن. در صورتی که ویتک مهاجم اسلواکی هم 4 گله است.
یه چیزی که من رو خیلی اذیت می کنه این جاودانی ست . این آدم تکلیفش با خودش هم مشخص نیست.
بعد از بحث کارشناسی داوری که اعلام شد گل اسپانیا در شرایط آفساید به ثمر رسیده جاودانی گفت پس اگه اسپانیا قهرمان بشه با گل آفساید قهرمان شده! آخه این چه منطقیه؟ چون طرفدار آلمان هستی که قرارنیست هر تیمی رو بکوبونی؟ چطور این حرفا رو سر بازی آلمان و انگلیس و اشتباه داور نگفتی؟ چطور بعد از بازی گفتی اگه گل رو هم قبول می کرد داور ،آلمان بازی رو 7-2 می برد؟ من مشکلی با تیم ملی آلمان ندارم و انصافا تو این جام از بازی هاش لذت بردم اما این جور طرفداری رو خیلی بد می دونم مثلا رضا جاودانی یه جا تو بازی آلمان صربستان که داور کلوزه رو اخراج کرد تا چند روز بی خیال داور نشده بود و باخت آلمان رو گردن داور می انداخت اما تو بازی آلمان انگلیس گفت تیمی که مدعی قهرمانی و حضور در مراحل بالاتر هست نباید این اشتباهات روش اثر بذاره! بالاخره کدوم درسته؟ همه حرفهای رضا جاودانی رو باید پذیرفت جز جایی که پای آلمان وسطه.
امیدوارم طرفداران ژرمن ها این مخالفت با مجری برنامه رو روی حساب دشمنی با آلمان ها نپندارند.
ممنون.
جالبه جاودانی آخر برنامه با لبخندی گفت بعدا درباره توطئه توهم (سوتی معروفش) توضیح میدم.
سخنی گوهربار از جاودانی آلمانی!!! :
آره هی میگفت توپ مواج:39:نقل قول:
فکر کنم توهم زده بود ژاپن رو تیم شاهین(سوباسا- فوتبالیستا) میدید!:31:
یه جا هم در مورد دروازه بان پاراگوئه گفت: از دروازه خروج میکنه( پشتش تصحیح کرد).
یه جا دیگه هم در اواخر بازی، بازیکن فوروارد ژاپن 1 خطای کوچیک کرد و بعد از سوت داور توپ رو محکم شوت کرد که باعث شد کارت زرد بگیره، اما گزارشگر بعد از تکرار صحنه ی خطا گفت: به نظر سختگیرانه میومد دادن این کارت!
کلا این سیانکی خوراک خندست! کاش بازم بیارنش.:31: